tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« : Wrzesień 15, 2008, 08:22:00 » |
|
Piszcie w tym temacie zgÂłoszenia, kto chciaÂłby zostaĂŚ moderatorem.
Wymagania: -dobre chêci -znajomoœÌ regulaminu forum -trochê wolnego czasu
Masz trochĂŞ wiĂŞksze szanse, jeÂśli: -byÂłeÂś juÂż moderatorem na starym forum -nie miaÂłeÂś na starym forum ostrzeÂżeĂą -przestrzegaÂłaÂś zawsze Regulaminu -jesteÂś pozytywnie nastawiony do Projektu Cheops
NIE SPAMUJEMY I NIE KOMENTUJEMY TUTAJ, ZAWIADAMIAMY TYLKO O SWOJEJ KANDYDATURZE.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 16:39:33 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
stolo
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
|
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 06:10:04 » |
|
Jedynie dodam, Âże obecni moderatorzy: hans olo i Bellum zachowujÂą swoje dotychczasowe funkcje - o ile sÂą nimi zainteresowani. ProszĂŞ Was napiszcie do mnie czy chcecie dalej moderowaĂŚ na forum. stolo
|
|
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 14:00:18 » |
|
to moÂże ja - choĂŚ nie wiem czy sie nadaje :-)
|
|
|
|
|
|
|
Aryjski_Tradycjonalista
Gość
|
|
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 18:26:33 » |
|
Zg³aszam siê na ochotnika. Czas jest, chêci s¹... Mia³em kiedyœ swoje forum doœÌ dobrze prosperowa³o Na poprzednim forum nie mia³em ¿adnych warnów a ukryty by³em pod nickiem Aryan14
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2008, 14:52:46 » |
|
Hm, nie chciaÂłabym nikogo krytykowac ale na porzednim forum za duzo postĂłw w statystyce nie macie. Nie chodzi o to zeby duzo pisac, lecz poznaĂŚ mniej wiecej jakie sa wasze poglady, co do Pch.
Chetnie bym zobaczyÂła na tym stanowisku Stanleya (zwolennik projektu) lub Dariusza -ze wzgledu na spokĂłj ducha i wywazone komemtarze
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2008, 18:19:44 » |
|
Hm, nie chciaÂłabym nikogo krytykowac ale na porzednim forum za duzo postĂłw w statystyce nie macie. Nie chodzi o to zeby duzo pisac, lecz poznaĂŚ mniej wiecej jakie sa wasze poglady, co do Pch.
Chetnie bym zobaczyÂła na tym stanowisku Stanleya (zwolennik projektu) lub Dariusza -ze wzgledu na spokĂłj ducha i wywazone komemtarze
wszystko sprawdzimy Enigma, nie bĂłj siĂŞ - na razie i tak widzĂŞ coÂś maÂło chĂŞtnych... (a tak przynajmniej z 5 osĂłb by siĂŞ przydaÂło). To nic nie da, Âże kogoÂś polecisz - co z tego jeÂśli ta osoba nie chce. Musi sama wykazaĂŚ chĂŞĂŚ i siĂŞ tutaj zgÂłosiĂŚ. >> ALE DOÂŚĂ JUÂŻ SPAMU W TYM TEMACIE, TAK JAK PISAÂŁEM TU ZAWIADAMIAMY TYLKO O SWOJEJ KANDYDATURZE - POZOSTAÂŁE POSTY BĂDÂĄ NATYCHMIAST KASOWANIE <<
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2008, 21:02:45 » |
|
MogĂŞ siĂŞ zgÂłosic ,ale chyba siĂŞ nie nadajĂŞ,natomiast popieram kandydaturĂŞ Stanleya i Dariusza
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 17, 2008, 22:14:33 » |
|
Nadajesz sie Chanell bez problemów. Skoro moderacja ma obejmowac dzia³, a nie ca³e forum to ja równie¿ (pod odgórnym naciskiem) moge sie zg³osiÌ, pod warunkiem ze do³¹czy jeszcze ktoœ z osób o podobnch pogladach. Prosze nie rzucac pomidorami, mam ostre pióro ale ³agodny charakter....
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 18, 2008, 21:12:39 » |
|
Stolo, Tomek, z czym konkretnie wiÂąrze siĂŞ to administrowanie, czy moderowanie?
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 18, 2008, 22:11:09 » |
|
Stolo, Tomek, z czym konkretnie wiÂąrze siĂŞ to administrowanie, czy moderowanie?
bêdziesz takim jedi - strzeg¹cym porz¹dku w tej czêscie galaktyki... upssss tznna tym forum czyli kasowa³ g³upie posty, przenosi³ je do odpowiednich dzia³ów, upomina³ z³ych ludzików, ¿eby nie odbiegali zbytnio od tematów itp. ps. te¿ by³bym za twoj¹ kandydatura.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 18, 2008, 22:34:17 » |
|
Pochlebiasz mi, ale z mojÂą znajomoÂściÂą tych wszystkich trikĂłw internetowych nie bardzo widzĂŞ siĂŞ w tej roli. poza tym czas, ale za wymĂłwkĂŞ z czasem dostaÂłem juÂż po uszach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 22:35:17 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 18, 2008, 22:35:42 » |
|
To ja teÂż siĂŞ zgÂłoszĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 19, 2008, 19:30:32 » |
|
Mora ja tez popieram twoja osobe - ale powiedz jakie jest twoje faktyczne podejÂście do En-kiego? GdybyÂśmy sie wszyscy dostali byÂłaby miÂła grupka Pochlebiasz mi, ale z mojÂą znajomoÂściÂą tych wszystkich trikĂłw internetowych nie bardzo widzĂŞ siĂŞ w tej roli.poza tym czas, ale za wymĂłwkĂŞ z czasem dostaÂłem juÂż po uszach. Tak, tak patrzÂąc ile czasu spedzasz na forum ta wymĂłwka zupeÂłnie nie ma senu a triki o ktĂłrch dumasz to banaÂł taki jak pisanie postĂłw. generalnie najwazniejszy jest styl rozmowy
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 20:05:13 wysłane przez Enigma »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 19, 2008, 20:24:23 » |
|
Moje podejÂście do PCh nie jest niestety do koĂąca pozytywne... nie ufam Enkiemu... jest za duÂżo "ale"
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 19, 2008, 20:36:47 » |
|
Dobra Enigma. ZgÂłaszam swojÂą kandydaturĂŞ (tylko nie wiem czy admin, czy moder), pod jednym wszak warunkiem. Mianowicie Ty staniesz przy mnie. SwojÂą drogÂą mile widziaÂłbym w szeregu Joela i Stanleya. I jak, pasi?
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 19, 2008, 21:13:45 » |
|
Pasi, bez obaw bez Was to ja tez zrezygnuje To nabĂłr na modkĂłw, teraz Tomcio zdecyduje Moje podejÂście do PCh nie jest niestety do koĂąca pozytywne... nie ufam Enkiemu... jest za duÂżo "ale" No tak coÂś twoje posty tematycznie pod RadosÂława podpadajÂą. A jego styl pisania, tez bardzo lubie
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 19, 2008, 22:34:30 » |
|
czekam aż zgłosi się jeszcze ktoś, coś was mało...
a myslałem, że będzie przepełnienie
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 22:34:54 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 19, 2008, 22:42:39 » |
|
Tak sobie myœlê ¿e to nasza narodowa przypad³oœÌ (przynajmniej nas, starszego pokolenia) nie wychylaÌ siê z szeregu.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 19, 2008, 22:56:09 » |
|
ee tam - moÂże ktoÂś myÂśli "ja sie pewnie i tak nie nadajĂŞ", albo "i tak mnie nie przyjmÂą" - a tymczasem nawet jeÂśli >>nie przyjmÂą<< to nic takiego siĂŞ nie stanie.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 19, 2008, 23:15:39 » |
|
Grunt to optymizm, czy tez pozytywne nastawienie. Tak trzymaj.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 20, 2008, 00:11:24 » |
|
Grunt to optymizm, czy tez pozytywne nastawienie. Tak trzymaj.
No wÂłaÂśnie
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 20, 2008, 15:17:32 » |
|
A mi sie wydaje ze problemem jest iloœÌ postów pisanych na stronie. Czasem trudno je ogarn¹Ì. Wiec chcia³abym przypomnieÌ ze Tomasz obieca³ po 1 dziale do opieki - to nie jest tak duzo
|
|
|
|
|
|
|
Joel
Gość
|
|
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 20, 2008, 15:37:01 » |
|
Witajcie, jednak po dluzszym przemysleniu - chcialbym zglosic swoje stanowisko - Dzieki Darek. Mam pytanie do calego forum - czy ktos ma jakies przeciw wskazania co do moderowania przezemnie - nie lubie byc tam gdzie mnie nie chca, a wiem, ze bez mojej osoby i tak to forum bedzie dobrze moderowane patrzac wyzej - jakie sa kandydatury!
Nie umiem zbyt dobrze jeszcze "chodzic" po tym forum, lecz jestem samouczkiem i z pewnoscia idac na bledach dojde do dobrej funkcjonalnosci
PS. Dzial, ktory chce sie moderowac, mozna sobie wybrac !?
Zapewniam moj czas na forum, w przyszlosci - w godzinnach wieczornych
Pozdrawiam wszystkich, Joel.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 20, 2008, 16:33:25 » |
|
Ja zmieniÂłem zdanie wycofuje swojÂą kandydaturĂŞ na moda Przepraszam za zamieszanie... I chyba wkrĂłtce zniknĂŞ z forum ;]
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 20, 2008, 17:30:58 » |
|
Witam Wszystkich! >Enigma< Dzêkujê piêknie za PW, dziêki któremu trafi³em do tego w¹tku oraz za przychyln¹ sugestiê pozosta³ych forumowiczów w odniesieniu do ewentualnej kandydatury jako admina lub moderatora jakiegoœ w¹tku. Muszê niestety wszystkich rozczarowaÌ, poniewa¿ syn wyt³umaczy³ mi dok³adnie na czym polegaj¹ niniejsze funkcje i okazuje siê, ¿e ze wzglêdu na charakter mojego sta³ego zajêcia zawodowego nie bêdê w stanie sprostaÌ niniejszym wymaganiom. Jestem dok³adnie projektantem, aran¿erem i jednoczeœnie wykonawc¹ technicznego wyposa¿enia i wystroju wnêtrz, co sprawia, ¿e bardzo czêsto nie ma mnie tygodniami w domu. Jak jestem, to równie¿ s¹ to dosyÌ d³ugie przedzia³y kalendarzowe, gdy¿ czekam na wykonanie podzespo³ów do moich technicznych planów. Moderowanie lub adminowanie wymaga niekoniecznie nieprzerwanie ci¹g³ej obecnoœci, gotowoœci i reakcji, lecz sta³ej (nawet krótkotrwa³ej), codziennej, a ja niniejszego warunku nie mogê spe³niÌ. Tak, ¿e bardzo Wszystkich, wi¹¿¹cych ze mn¹ spore nadzieje Bardzo Przepraszam. Ja sam jestem trochê zdegustowany tym faktem, ale pewnych ograniczeù codziennego ¿ycia i funkcjonowania nie da siê na razie omin¹Ì. Jestem Pewny, ¿e poradzicie sobie doskonale beze mnie. Dla mnie nie ma znaczenia czy jakiœ w¹tek trafi siê przeciwnikowi PCh. Musicie wiedzieÌ, ¿e g³osy "wojowników mroku" s¹ wyj¹tkowo dobrym katalizatorem rozwoju duchowego nas wszystkich. Jeœli zamkniemy siê w niedostêpnym krêgu tzw. "wzajemnej adoracji" - nie bêdzie to ju¿ tak bardzo determinuj¹cym zrozumienie Prawdy przez "Tych Jeszcze W¹tpi¹cych", posuniêciem. Nie mniej jednak Dziêkujê Wam Wszystkim za wziêcie mnie pod uwagê w tej kwestii. Pozdrawiam Was jako LDW i OS.
P.S. WojownikĂłw Mroku rĂłwnieÂż.
|
|
|
|
|
|
|
|