Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 14:26:07

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Rekrutacja na moderatorĂłw (zamkniĂŞta).  (Przeczytany 16901 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Wrzesień 15, 2008, 08:22:00 »

Rekrutacja na nowych moderatorĂłw dla forum.

Piszcie w tym temacie zgÂłoszenia, kto chciaÂłby zostaĂŚ moderatorem.

Wymagania:
-dobre chĂŞci
-znajomoœÌ regulaminu forum
-trochĂŞ wolnego czasu

Masz trochĂŞ wiĂŞksze szanse, jeÂśli:

-byÂłeÂś juÂż moderatorem na starym forum
-nie miaÂłeÂś na starym forum ostrzeÂżeĂą
-przestrzegaÂłaÂś zawsze Regulaminu
-jesteÂś pozytywnie nastawiony do Projektu Cheops

NIE SPAMUJEMY I NIE KOMENTUJEMY TUTAJ, ZAWIADAMIAMY TYLKO O SWOJEJ KANDYDATURZE.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 16:39:33 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 06:10:04 »

Jedynie dodam, Âże obecni moderatorzy: hans olo i Bellum zachowujÂą swoje dotychczasowe funkcje - o ile sÂą nimi zainteresowani.

ProszĂŞ Was napiszcie do mnie czy chcecie dalej moderowaĂŚ na forum.

Afro stolo  Afro

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 14:00:18 »

to moÂże ja - choĂŚ nie wiem czy sie nadaje :-)
Aryjski_Tradycjonalista
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 18:26:33 »

ZgÂłaszam siĂŞ na ochotnika. Czas jest, chĂŞci sÂą... MiaÂłem kiedyÂś swoje forum doœÌ dobrze prosperowaÂło  UÂśmiech

Na poprzednim forum nie miaÂłem Âżadnych warnĂłw a ukryty byÂłem pod nickiem Aryan14 Afro
Enigma
Gość
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2008, 14:52:46 »

Hm, nie chciaÂłabym nikogo krytykowac ale na porzednim forum za duzo postĂłw w statystyce nie macie. Nie chodzi o to zeby duzo pisac, lecz poznaĂŚ mniej wiecej jakie sa wasze poglady, co do Pch.

Chetnie bym zobaczyÂła na tym stanowisku Stanleya (zwolennik projektu) lub Dariusza -ze wzgledu na spokĂłj ducha i wywazone komemtarze
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2008, 18:19:44 »

Hm, nie chciaÂłabym nikogo krytykowac ale na porzednim forum za duzo postĂłw w statystyce nie macie. Nie chodzi o to zeby duzo pisac, lecz poznaĂŚ mniej wiecej jakie sa wasze poglady, co do Pch.

Chetnie bym zobaczyÂła na tym stanowisku Stanleya (zwolennik projektu) lub Dariusza -ze wzgledu na spokĂłj ducha i wywazone komemtarze

wszystko sprawdzimy Enigma, nie bĂłj siĂŞ - na razie i tak widzĂŞ  coÂś maÂło chĂŞtnych... (a tak przynajmniej z 5 osĂłb by siĂŞ przydaÂło). To nic nie da, Âże kogoÂś polecisz - co z tego jeÂśli ta osoba nie chce. Musi sama wykazaĂŚ chĂŞĂŚ i siĂŞ tutaj zgÂłosiĂŚ.

>> ALE DO¦Æ JU¯ SPAMU W TYM TEMACIE, TAK JAK PISA£EM TU ZAWIADAMIAMY TYLKO O SWOJEJ KANDYDATURZE - POZOSTA£E POSTY BÊD¡ NATYCHMIAST KASOWANIE <<

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2008, 21:02:45 »

MogĂŞ siĂŞ zgÂłosic ,ale chyba siĂŞ nie nadajĂŞ,natomiast popieram kandydaturĂŞ Stanleya i Dariusza UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Enigma
Gość
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 17, 2008, 22:14:33 »

Nadajesz sie Chanell bez problemów. Skoro moderacja ma obejmowac dzia³, a nie ca³e forum to ja równie¿ (pod odgórnym naciskiem) moge sie zg³osiÌ, pod warunkiem ze do³¹czy jeszcze ktoœ z osób o podobnch pogladach. Prosze nie rzucac pomidorami, mam ostre pióro ale ³agodny charakter....
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 18, 2008, 21:12:39 »

Stolo, Tomek,
z czym konkretnie wiÂąrze siĂŞ to administrowanie, czy moderowanie?
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 18, 2008, 22:11:09 »

Stolo, Tomek,
z czym konkretnie wiÂąrze siĂŞ to administrowanie, czy moderowanie?

bĂŞdziesz takim jedi - strzegÂącym porzÂądku w tej czĂŞscie galaktyki... upssss tznna tym forum  Afro  czyli kasowaÂł gÂłupie posty, przenosiÂł je do odpowiednich dzia³ów, upominaÂł zÂłych ludzikĂłw, Âżeby nie odbiegali zbytnio od tematĂłw itp.

ps. teÂż byÂłbym za twojÂą kandydatura.  Cool Cool Cool
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 18, 2008, 22:34:17 »

Pochlebiasz mi, ale z mojÂą znajomoÂściÂą tych wszystkich trikĂłw  internetowych nie bardzo widzĂŞ siĂŞ w tej roli.
poza tym czas, ale za wymĂłwkĂŞ z czasem dostaÂłem juÂż po uszach.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 22:35:17 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 18, 2008, 22:35:42 »

To ja teÂż siĂŞ zgÂłoszĂŞ  DuÂży uÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 19, 2008, 19:30:32 »

Mora ja tez popieram twoja osobe  DuÂży uÂśmiech - ale powiedz jakie jest twoje faktyczne podejÂście do En-kiego? GdybyÂśmy sie wszyscy dostali byÂłaby miÂła grupka

Pochlebiasz mi, ale z mojÂą znajomoÂściÂą tych wszystkich trikĂłw  internetowych nie bardzo widzĂŞ siĂŞ w tej roli.poza tym czas, ale za wymĂłwkĂŞ z czasem dostaÂłem juÂż po uszach.
Tak, tak patrzÂąc ile czasu spedzasz na forum ta wymĂłwka zupeÂłnie nie ma senu  Z politowaniem a triki o ktĂłrch dumasz to banaÂł taki jak pisanie postĂłw. generalnie najwazniejszy jest styl rozmowy
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 20:05:13 wysłane przez Enigma » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 19, 2008, 20:24:23 »

Moje podejÂście do PCh nie jest niestety do koĂąca pozytywne... nie ufam Enkiemu... jest za duÂżo "ale"
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 19, 2008, 20:36:47 »

Dobra Enigma.
ZgÂłaszam swojÂą kandydaturĂŞ (tylko nie wiem czy admin, czy moder), pod jednym wszak warunkiem. Mianowicie Ty staniesz przy mnie.
SwojÂą drogÂą mile widziaÂłbym w szeregu Joela i Stanleya.
I jak, pasi? Z politowaniem DuÂży uÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 19, 2008, 21:13:45 »

Pasi, bez obaw bez Was to ja tez zrezygnuje  Zawstydzony To nabĂłr na modkĂłw, teraz Tomcio zdecyduje

Moje podejÂście do PCh nie jest niestety do koĂąca pozytywne... nie ufam Enkiemu... jest za duÂżo "ale"

No tak coÂś twoje posty tematycznie pod RadosÂława podpadajÂą. A jego styl pisania, tez bardzo lubie
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 19, 2008, 22:34:30 »

czekam aż zgłosi się jeszcze ktoś, coś was mało...

a myslałem, że będzie przepełnienie
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 22:34:54 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 19, 2008, 22:42:39 »

Tak sobie myœlê ¿e to nasza narodowa przypad³oœÌ (przynajmniej nas, starszego pokolenia) nie wychylaÌ siê z szeregu. P³acz
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 19, 2008, 22:56:09 »

ee tam - moÂże ktoÂś myÂśli "ja sie pewnie i tak nie nadajĂŞ", albo "i tak mnie nie przyjmÂą" - a tymczasem nawet jeÂśli >>nie przyjmÂą<< to nic takiego siĂŞ nie stanie.

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 19, 2008, 23:15:39 »

Grunt to optymizm, czy tez pozytywne nastawienie. Tak trzymaj.
Mora
Gość
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 20, 2008, 00:11:24 »

Grunt to optymizm, czy tez pozytywne nastawienie. Tak trzymaj.
No wÂłaÂśnie UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 20, 2008, 15:17:32 »

A mi sie wydaje ze problemem jest iloœÌ postów pisanych na stronie. Czasem trudno je ogarn¹Ì. Wiec chcia³abym przypomnieÌ ze Tomasz obieca³ po 1 dziale do opieki - to nie jest tak duzo
Joel
Gość
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 20, 2008, 15:37:01 »

Witajcie, jednak po dluzszym przemysleniu - chcialbym zglosic swoje stanowisko - Dzieki Darek. Mam pytanie do calego forum - czy ktos ma jakies przeciw wskazania co do moderowania przezemnie - nie lubie byc tam gdzie mnie nie chca, a wiem, ze bez mojej osoby  i tak to forum bedzie dobrze moderowane patrzac wyzej  - jakie sa kandydatury!

Nie umiem zbyt dobrze jeszcze "chodzic" po tym forum, lecz jestem samouczkiem i z pewnoscia idac na bledach dojde do dobrej funkcjonalnosci

PS. Dzial, ktory chce sie moderowac, mozna sobie wybrac !?

Zapewniam moj czas na forum, w przyszlosci - w godzinnach wieczornych

Pozdrawiam wszystkich,
Joel.
Mora
Gość
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 20, 2008, 16:33:25 »

Ja zmieniÂłem zdanie wycofuje swojÂą kandydaturĂŞ na moda
Przepraszam za zamieszanie...
I chyba wkrĂłtce zniknĂŞ z forum ;]
Stanley
Gość
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 20, 2008, 17:30:58 »

Witam Wszystkich!
>Enigma< DzĂŞkujĂŞ piĂŞknie za PW, dziĂŞki ktĂłremu trafiÂłem do tego wÂątku oraz za przychylnÂą sugestiĂŞ pozostaÂłych forumowiczĂłw w odniesieniu do ewentualnej kandydatury jako admina lub moderatora jakiegoÂś wÂątku. MuszĂŞ niestety wszystkich rozczarowaĂŚ, poniewaÂż syn wytÂłumaczyÂł mi dokÂładnie na czym polegajÂą niniejsze funkcje i okazuje siĂŞ, Âże ze wzglĂŞdu na charakter mojego staÂłego zajĂŞcia zawodowego nie bĂŞdĂŞ w stanie sprostaĂŚ niniejszym wymaganiom. Jestem dokÂładnie projektantem, aranÂżerem i jednoczeÂśnie wykonawcÂą technicznego wyposaÂżenia i wystroju wnĂŞtrz, co sprawia, Âże bardzo czĂŞsto nie ma mnie tygodniami w domu. Jak jestem, to rĂłwnieÂż sÂą to dosyĂŚ dÂługie przedziaÂły kalendarzowe, gdyÂż czekam na wykonanie podzespo³ów do moich technicznych planĂłw. Moderowanie lub adminowanie wymaga niekoniecznie nieprzerwanie ciÂągÂłej obecnoÂści, gotowoÂści i reakcji, lecz staÂłej (nawet krĂłtkotrwaÂłej), codziennej, a ja niniejszego warunku nie mogĂŞ speÂłniĂŚ. Tak, Âże bardzo Wszystkich,  wi¹¿¹cych ze mnÂą spore nadzieje Bardzo Przepraszam. Ja sam jestem trochĂŞ zdegustowany tym faktem, ale pewnych ograniczeĂą codziennego Âżycia i funkcjonowania nie da siĂŞ na razie omin¹Ì. Jestem Pewny, Âże poradzicie sobie doskonale beze mnie. Dla mnie nie ma znaczenia czy jakiÂś wÂątek trafi siĂŞ przeciwnikowi PCh. Musicie wiedzieĂŚ, Âże gÂłosy "wojownikĂłw mroku" sÂą wyjÂątkowo dobrym katalizatorem rozwoju duchowego nas wszystkich. JeÂśli zamkniemy siĂŞ w niedostĂŞpnym krĂŞgu tzw. "wzajemnej adoracji" - nie bĂŞdzie to juÂż tak bardzo determinujÂącym zrozumienie Prawdy przez "Tych Jeszcze WÂątpiÂących", posuniĂŞciem. Nie mniej jednak DziĂŞkujĂŞ Wam Wszystkim za wziĂŞcie mnie pod uwagĂŞ w tej kwestii.
Pozdrawiam Was jako LDW i OS.

P.S. WojownikĂłw Mroku rĂłwnieÂż.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: