Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:37:03

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Rekrutacja na moderatorów (zamkniêta).  (Przeczytany 16798 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Wrzesieñ 15, 2008, 08:22:00 »

Rekrutacja na nowych moderatorów dla forum.

Piszcie w tym temacie zg³oszenia, kto chcia³by zostaæ moderatorem.

Wymagania:
-dobre chêci
-znajomo¶æ regulaminu forum
-trochê wolnego czasu

Masz trochê wiêksze szanse, je¶li:

-by³e¶ ju¿ moderatorem na starym forum
-nie mia³e¶ na starym forum ostrze¿eñ
-przestrzega³a¶ zawsze Regulaminu
-jeste¶ pozytywnie nastawiony do Projektu Cheops

NIE SPAMUJEMY I NIE KOMENTUJEMY TUTAJ, ZAWIADAMIAMY TYLKO O SWOJEJ KANDYDATURZE.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2008, 16:39:33 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 16, 2008, 06:10:04 »

Jedynie dodam, ¿e obecni moderatorzy: hans olo i Bellum zachowuj± swoje dotychczasowe funkcje - o ile s± nimi zainteresowani.

Proszê Was napiszcie do mnie czy chcecie dalej moderowaæ na forum.

Afro stolo  Afro

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 16, 2008, 14:00:18 »

to mo¿e ja - choæ nie wiem czy sie nadaje :-)
Aryjski_Tradycjonalista
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 16, 2008, 18:26:33 »

Zg³aszam siê na ochotnika. Czas jest, chêci s±... Mia³em kiedy¶ swoje forum do¶æ dobrze prosperowa³o  U¶miech

Na poprzednim forum nie mia³em ¿adnych warnów a ukryty by³em pod nickiem Aryan14 Afro
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:52:46 »

Hm, nie chcia³abym nikogo krytykowac ale na porzednim forum za duzo postów w statystyce nie macie. Nie chodzi o to zeby duzo pisac, lecz poznaæ mniej wiecej jakie sa wasze poglady, co do Pch.

Chetnie bym zobaczy³a na tym stanowisku Stanleya (zwolennik projektu) lub Dariusza -ze wzgledu na spokój ducha i wywazone komemtarze
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 17, 2008, 18:19:44 »

Hm, nie chcia³abym nikogo krytykowac ale na porzednim forum za duzo postów w statystyce nie macie. Nie chodzi o to zeby duzo pisac, lecz poznaæ mniej wiecej jakie sa wasze poglady, co do Pch.

Chetnie bym zobaczy³a na tym stanowisku Stanleya (zwolennik projektu) lub Dariusza -ze wzgledu na spokój ducha i wywazone komemtarze

wszystko sprawdzimy Enigma, nie bój siê - na razie i tak widzê  co¶ ma³o chêtnych... (a tak przynajmniej z 5 osób by siê przyda³o). To nic nie da, ¿e kogo¶ polecisz - co z tego je¶li ta osoba nie chce. Musi sama wykazaæ chêæ i siê tutaj zg³osiæ.

>> ALE DO¦Æ JU¯ SPAMU W TYM TEMACIE, TAK JAK PISA£EM TU ZAWIADAMIAMY TYLKO O SWOJEJ KANDYDATURZE - POZOSTA£E POSTY BÊD¡ NATYCHMIAST KASOWANIE <<

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:02:45 »

Mogê siê zg³osic ,ale chyba siê nie nadajê,natomiast popieram kandydaturê Stanleya i Dariusza U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:14:33 »

Nadajesz sie Chanell bez problemów. Skoro moderacja ma obejmowac dzia³, a nie ca³e forum to ja równie¿ (pod odgórnym naciskiem) moge sie zg³osiæ, pod warunkiem ze do³±czy jeszcze kto¶ z osób o podobnch pogladach. Prosze nie rzucac pomidorami, mam ostre pióro ale ³agodny charakter....
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 18, 2008, 21:12:39 »

Stolo, Tomek,
z czym konkretnie wi±rze siê to administrowanie, czy moderowanie?
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 18, 2008, 22:11:09 »

Stolo, Tomek,
z czym konkretnie wi±rze siê to administrowanie, czy moderowanie?

bêdziesz takim jedi - strzeg±cym porz±dku w tej czêscie galaktyki... upssss tznna tym forum  Afro  czyli kasowa³ g³upie posty, przenosi³ je do odpowiednich dzia³ów, upomina³ z³ych ludzików, ¿eby nie odbiegali zbytnio od tematów itp.

ps. te¿ by³bym za twoj± kandydatura.  Cool Cool Cool
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 18, 2008, 22:34:17 »

Pochlebiasz mi, ale z moj± znajomo¶ci± tych wszystkich trików  internetowych nie bardzo widzê siê w tej roli.
poza tym czas, ale za wymówkê z czasem dosta³em ju¿ po uszach.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 22:35:17 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 18, 2008, 22:35:42 »

To ja te¿ siê zg³oszê  Du¿y u¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 19, 2008, 19:30:32 »

Mora ja tez popieram twoja osobe  Du¿y u¶miech - ale powiedz jakie jest twoje faktyczne podej¶cie do En-kiego? Gdyby¶my sie wszyscy dostali by³aby mi³a grupka

Pochlebiasz mi, ale z moj± znajomo¶ci± tych wszystkich trików  internetowych nie bardzo widzê siê w tej roli.poza tym czas, ale za wymówkê z czasem dosta³em ju¿ po uszach.
Tak, tak patrz±c ile czasu spedzasz na forum ta wymówka zupe³nie nie ma senu  Z politowaniem a triki o którch dumasz to bana³ taki jak pisanie postów. generalnie najwazniejszy jest styl rozmowy
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2008, 20:05:13 wys³ane przez Enigma » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:24:23 »

Moje podej¶cie do PCh nie jest niestety do koñca pozytywne... nie ufam Enkiemu... jest za du¿o "ale"
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:36:47 »

Dobra Enigma.
Zg³aszam swoj± kandydaturê (tylko nie wiem czy admin, czy moder), pod jednym wszak warunkiem. Mianowicie Ty staniesz przy mnie.
Swoj± drog± mile widzia³bym w szeregu Joela i Stanleya.
I jak, pasi? Z politowaniem Du¿y u¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:13:45 »

Pasi, bez obaw bez Was to ja tez zrezygnuje  Zawstydzony To nabór na modków, teraz Tomcio zdecyduje

Moje podej¶cie do PCh nie jest niestety do koñca pozytywne... nie ufam Enkiemu... jest za du¿o "ale"

No tak co¶ twoje posty tematycznie pod Rados³awa podpadaj±. A jego styl pisania, tez bardzo lubie
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:34:30 »

czekam aż zgłosi się jeszcze ktoś, coś was mało...

a myslałem, że będzie przepełnienie
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2008, 22:34:54 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:42:39 »

Tak sobie my¶lê ¿e to nasza narodowa przypad³o¶æ (przynajmniej nas, starszego pokolenia) nie wychylaæ siê z szeregu. P³acz
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:56:09 »

ee tam - mo¿e kto¶ my¶li "ja sie pewnie i tak nie nadajê", albo "i tak mnie nie przyjm±" - a tymczasem nawet je¶li >>nie przyjm±<< to nic takiego siê nie stanie.

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 19, 2008, 23:15:39 »

Grunt to optymizm, czy tez pozytywne nastawienie. Tak trzymaj.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 20, 2008, 00:11:24 »

Grunt to optymizm, czy tez pozytywne nastawienie. Tak trzymaj.
No w³a¶nie U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 20, 2008, 15:17:32 »

A mi sie wydaje ze problemem jest ilo¶æ postów pisanych na stronie. Czasem trudno je ogarn±æ. Wiec chcia³abym przypomnieæ ze Tomasz obieca³ po 1 dziale do opieki - to nie jest tak duzo
Joel
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 20, 2008, 15:37:01 »

Witajcie, jednak po dluzszym przemysleniu - chcialbym zglosic swoje stanowisko - Dzieki Darek. Mam pytanie do calego forum - czy ktos ma jakies przeciw wskazania co do moderowania przezemnie - nie lubie byc tam gdzie mnie nie chca, a wiem, ze bez mojej osoby  i tak to forum bedzie dobrze moderowane patrzac wyzej  - jakie sa kandydatury!

Nie umiem zbyt dobrze jeszcze "chodzic" po tym forum, lecz jestem samouczkiem i z pewnoscia idac na bledach dojde do dobrej funkcjonalnosci

PS. Dzial, ktory chce sie moderowac, mozna sobie wybrac !?

Zapewniam moj czas na forum, w przyszlosci - w godzinnach wieczornych

Pozdrawiam wszystkich,
Joel.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 20, 2008, 16:33:25 »

Ja zmieni³em zdanie wycofuje swoj± kandydaturê na moda
Przepraszam za zamieszanie...
I chyba wkrótce zniknê z forum ;]
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 20, 2008, 17:30:58 »

Witam Wszystkich!
>Enigma< Dzêkujê piêknie za PW, dziêki któremu trafi³em do tego w±tku oraz za przychyln± sugestiê pozosta³ych forumowiczów w odniesieniu do ewentualnej kandydatury jako admina lub moderatora jakiego¶ w±tku. Muszê niestety wszystkich rozczarowaæ, poniewa¿ syn wyt³umaczy³ mi dok³adnie na czym polegaj± niniejsze funkcje i okazuje siê, ¿e ze wzglêdu na charakter mojego sta³ego zajêcia zawodowego nie bêdê w stanie sprostaæ niniejszym wymaganiom. Jestem dok³adnie projektantem, aran¿erem i jednocze¶nie wykonawc± technicznego wyposa¿enia i wystroju wnêtrz, co sprawia, ¿e bardzo czêsto nie ma mnie tygodniami w domu. Jak jestem, to równie¿ s± to dosyæ d³ugie przedzia³y kalendarzowe, gdy¿ czekam na wykonanie podzespo³ów do moich technicznych planów. Moderowanie lub adminowanie wymaga niekoniecznie nieprzerwanie ci±g³ej obecno¶ci, gotowo¶ci i reakcji, lecz sta³ej (nawet krótkotrwa³ej), codziennej, a ja niniejszego warunku nie mogê spe³niæ. Tak, ¿e bardzo Wszystkich,  wi±¿±cych ze mn± spore nadzieje Bardzo Przepraszam. Ja sam jestem trochê zdegustowany tym faktem, ale pewnych ograniczeñ codziennego ¿ycia i funkcjonowania nie da siê na razie omin±æ. Jestem Pewny, ¿e poradzicie sobie doskonale beze mnie. Dla mnie nie ma znaczenia czy jaki¶ w±tek trafi siê przeciwnikowi PCh. Musicie wiedzieæ, ¿e g³osy "wojowników mroku" s± wyj±tkowo dobrym katalizatorem rozwoju duchowego nas wszystkich. Je¶li zamkniemy siê w niedostêpnym krêgu tzw. "wzajemnej adoracji" - nie bêdzie to ju¿ tak bardzo determinuj±cym zrozumienie Prawdy przez "Tych Jeszcze W±tpi±cych", posuniêciem. Nie mniej jednak Dziêkujê Wam Wszystkim za wziêcie mnie pod uwagê w tej kwestii.
Pozdrawiam Was jako LDW i OS.

P.S. Wojowników Mroku równie¿.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: