Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 04, 2025, 11:54:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co kaÂżdy z nas moÂże zrobiĂŚ w zwiÂązku z PCH?  (Przeczytany 90257 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kabaretka28
Gość
« : Grudzień 24, 2008, 13:55:12 »

Witajcie. ZakÂładam ten wÂątek, choĂŚ z pewnoÂściÂą temat jest juz dobrze znany:-)
Mam nadziejĂŞ, Âże dyskusja bedzie dotyczyÂła tego co moÂżna zrobiĂŚ oraz w jaki sposĂłb, aby wÂłaÂściwie i skutecznie przekazaĂŚ ludziom przesÂłanie PCH. Jak zainteresowaĂŚ innych tematem, aby chĂŞtnie zajrzeli na stronĂŞ i sami mogli dokonaĂŚ wyboru - czy temat ich interesuje czy teÂż nie.
MoÂże ktoÂś ma jakiÂś ciekawy pomysÂł?
Nie wiem jak jest u Was ale w moich snach ostatnio pojawiajÂą siĂŞ symbole, ktĂłre nie do koĂąca rozumiem. ByĂŚ moÂże jest wiĂŞcej takich osĂłb i w zwiÂązku z tym liczĂŞ na to, Âże bĂŞdziemy mogli sobie w tej kwestii wzajemnie pomĂłc.
Pozdrawiam i jak na razie wesoÂłych ÂŚwiÂąt!  ZÂły
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 24, 2008, 14:04:02 »

Ja wiem jedno, przekazy siĂŞ sprawdzajÂą.
I jeÂśli naprawdĂŞ jest tam ten generator, oraz brama mĂŞdzywymiarowa,(jak w Slidersach)
to ja jadĂŞ bawiĂŚ siĂŞ w archeologa -wolontariusza.
BedÂąc z zaÂłozonymi rĂŞkami, nic nie zdziaÂłam, a tak, bĂŞdĂŞ pomocny. UÂśmiech
W koĂącu tu chodzi o ratowanie Ziemi oraz nas samych na Niej rozmieszczonych.
Pozdrawiam. Cool
Ps.
A czasu coraz mniej.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #2 : Grudzień 24, 2008, 14:37:14 »

komandos040 - jedne siĂŞ sprawdzajÂą, inne nie (patrz przekazy odnoÂśnie ÂŚlĂŞÂży, czy teÂż poczÂątkowe przekazy o Egipcie).

Co do samej Twojej inicjatywy, kabaretka, uwa¿am, ¿e jedyn¹ rozs¹dn¹ inicjatyw¹ by³oby otworzenie strony dotycz¹cej PCh. Strony, która opisywa³aby za³o¿enia Projektu, jego postulaty, czy te¿ ogólne informacje o tym, co mówi En-ki (wiadomo, tylko ogólnie, bo reszta jest an stronie PCh). Zbiera³aby najwa¿niejsze treœci z przekazów i je "wypunktowa³a". Prócz tego powinien siê tam znaleŸÌ pewien dwug³os - zebrane opinie i argumenty zarówno zwolenników, jak i przeciwników PCh. Nie tak, jak jest na forum, ¿e jest dyskusja, czasami lekkie zaczepki, niejasnoœci, ale z wymaganiem, ¿e ka¿dy argument musi byÌ rzeczowo uzasadniony. To da³oby osobom "nowym" jakiœ ogólny pogl¹d na sytuacjê. Wa¿ne jest to o tyle, ¿e nowicjusz, wchodz¹c na forum czy na stronê PCh, zalewany jest informacjami, opiniami etc, których mo¿e nie rozumieÌ, bo nie zna kontekstu (sam to pamiêtam po sobie). Strona taka z kolei by³aby czymœ w rodzaju kompendium wiedzy o Projekcie. Mo¿na by j¹ dodaÌ do ró¿nych serwisów wyszukuj¹cych, postaraÌ siê o umieszczeniu linków do niej na innych stronach etc (np stronach z literatur¹ ezoteryczn¹ w zamian za wrzucenie ich baneru na t¹ stronkê).

To taki mĂłj pomysÂł, bo inne formy wydajÂą mi siĂŞ raczej "indoktrynacyjne", narzucajÂące wobec odbiorcy.
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 24, 2008, 14:54:40 »

Tenebarel Twój pomysł jest ciekawy. Tak sobie myslę, że może warto byłoby podrzucić podobny Panu A. Wójcikiewiczowi aby zamiast tworzenia nowej strony dodać taki odnośnik na stronie głownej projektu dający wskazówki nowicjuszom.
A tak przy okazji. Znalazłam dziś na forum projektu - paranauki - moje tworzenie - niemal taki sam symbol jaki przyśnił mi się parę dni temu. Tak sądziłam, że jest to energia. Piekne. Zajrzyjcie. (k-15IMG_0032.jpg)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2008, 14:54:52 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 24, 2008, 15:06:47 »

Tenebarel TwĂłj pomysÂł jest ciekawy. Tak sobie myslĂŞ, Âże moÂże warto byÂłoby podrzuciĂŚ podobny Panu A. WĂłjcikiewiczowi aby zamiast tworzenia nowej strony dodaĂŚ taki odnoÂśnik na stronie gÂłownej projektu dajÂący wskazĂłwki nowicjuszom.
A tak przy okazji. ZnalazÂłam dziÂś na forum projektu - paranauki - moje tworzenie - niemal taki sam symbol jaki przyÂśniÂł mi siĂŞ parĂŞ dni temu. Tak sÂądziÂłam, Âże jest to energia. Piekne. Zajrzyjcie. (k-15IMG_0032.jpg)

Wiesz, szczerze, to moim zdaniem lepiej by³oby, by stronê tak¹ stworzy³ ktoœ poza Projektem. Wydaje mi siê, ze nowicjusz powinien dostaÌ informacje neutralne, wypoœrodkowane - dowiedzieÌ siê i wszelkich "za", i "przeciw", poza oczywiœcie podstawowymi informacjami o Projekcie. Dziêki temu naprawdê mia³by wybór i ogl¹d sytuacji. W³¹czenie siê w to natomiast p. Wójcikiewicza mog³oby rzutowaÌ na "profil" takiej strony, na jej obiektywnoœÌ.

Co do snĂłw, jeÂśli chcesz, opisz na priv - moÂże coÂś siĂŞ z nich wspĂłlnie da wywnioskowaĂŚ UÂśmiech

Blessing

Tene
komandos040
Gość
« Odpowiedz #5 : Grudzień 24, 2008, 15:16:09 »

Ostatnio, jak wspominaÂłaÂś, ÂśniÂła Ci siĂŞ woda wysoka.
Co ciekawe mi teÂż i to jakieÂś 2-3 tyg temu.
Pozdrawiam. Cool
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 25, 2008, 16:51:35 »

Podobno jeœli to czysta woda - a taka by³a zwiastuje nadejœcie wkrótce wa¿nych wiadomoœci. No ale có¿, zawsze jakieœ wa¿ne wiadomoœci siê dostaje Uœmiech 2
Czy moÂż ktos z Was wie jakich argumentĂłw uÂżyĂŚ, aby nasz rozmĂłwca choĂŚby chciaÂł odwiedziĂŚ stronĂŞ PCH?  Nie robiÂąc niczego na si³ê. Po prostu zachĂŞciĂŚ a nie zniechĂŞciĂŚ. ÂŁatwiej jest jeÂśli kogoÂś choĂŚ trochĂŞ znamy i wiemy, Âże na przykÂład waÂżne dla niego jest zdrowie to moÂżna zachĂŞciĂŚ mĂłwiÂąc, Âże moÂże znaleŸÌ na stronie wiele ciekawych informacji na temat leczenia niektĂłrych chorĂłb. Ale co powiedzieĂŚ jeÂśli kogoÂś znamy b. sÂłabo albo wcale - no bo przecieÂż nie to, Âże za trzy lata bĂŞdzie wielki potop? DuÂży uÂśmiech

Czy ktos moÂże mi pomĂłc i napisaĂŚ jak wkleiĂŚ obrazek? ChciaÂłabym umieÂściĂŚ tu kilka dziwnych symboli. moÂże ktoÂś pomĂłgÂłby mi je zrozumieĂŚ?
komandos040
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 25, 2008, 18:00:42 »

Z tego co wiem, to np. kolesie w pracy sÂą przeraÂżeni.
I raczej chyba nie zaglÂądnÂą, moÂże kiedyÂś jako"goÂście". UÂśmiech
Dobre i to by byÂło na poczÂątek.
Pozdrawiam. Cool
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #8 : Grudzień 25, 2008, 18:05:39 »

Czy ktoś to rozszyfruje? ..  ZÂły

To tylko schemat. Nie jest dokładny. To co jest w środku figury nie jest idealnym odbiciem bo nie potrafię sobie przypomnieć szczegółów.

[za³¹cznik starszy ni¿ 60 dni - usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2008, 18:10:25 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #9 : Grudzień 25, 2008, 18:11:15 »

A co to?
Piktogram?
Czy teÂż moÂże ukÂład labiryntu.UÂśmiech
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #10 : Grudzień 25, 2008, 18:14:13 »

Komandos nie mam pojĂŞcia.  PÂłacz
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #11 : Grudzień 25, 2008, 20:31:34 »

U mnie siĂŞ to w ogĂł;e nie wyÂświetla.
 CoÂś
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #12 : Grudzień 25, 2008, 20:36:06 »

WidzĂŞ, Âże siĂŞ sami napĂŞdzacie. @Kabaretka, chcesz rozszyfrowaĂŚ te znaki to proponuje mniej sennikĂłw czytaĂŚ. Czasami o niektĂłrych rzeczach siĂŞ nie pisze publicznie -szczegĂłlnie o snach- bo to nic nie da, a to kaÂżdego indywidualne sprawy. Co do snĂłw to pomyÂślcie czym sÂą... czy niewidomi od narodzin teÂż majÂą sny?
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 26, 2008, 11:20:48 »

Nebulitos a skąd przyszło Ci do głowy, że zamierzam opowiadać tu swoje sny?  Szok Obiecuje, żadnych takich  DuÂży uÂśmiech To co prywatne zachowuje dla siebie ZÂły

Pewien symbol a dokładnie trzy nie dają mi spokoju i szukam pomysłów. Ale tak naprawdę tematem wątku jest coś innego.
Jeśli wiesz jak odczytywać własne symbole senne to chętnie się dowiem. Jak je zrozumieć? Jak sie tego nauczyć.
Ps. propozycja odnośnie nie czytania senników niewiele mi pomoże ponieważ ich nie czytam.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2008, 17:50:09 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #14 : Grudzień 27, 2008, 00:51:21 »

Labirynt jest czĂŞsto uÂżywany we wzornictwie, Chiny, Jndie, StaroÂżytna Grecja... (ChiĂąska droga, meander)
Jest to znak nieskoĂączonoÂści, od niego pochodzi rĂłwnieÂż sfastyka. ÂŚÂłowianie podobnych znakĂłw uÂżywali jako zabezpieczenie domostw.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #15 : Grudzień 27, 2008, 12:09:48 »

Odwrotnie sfastyka to krecacy sie wir. On tworzy w polaczeniu z fizycznoscia labirynt  przez ktory wracamy do punktu , ktory tworzy wir i sfastyke. Kierunek wiru okreslaja koncowe kreski na sfastyce. W sumie to bardzo prosta informacja.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #16 : Grudzień 27, 2008, 15:59:45 »

Dziękuję za podpowiedzi. Kiara co masz na myśli pisząc, że przekaz jest jasny? jestem nowicjuszem i nie mam wystarczajacej wiedzy na temat symboli i ich znaczeń. A ostatnio ich coraz więcej Niezdecydowany
« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2008, 16:00:20 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #17 : Grudzień 27, 2008, 17:50:45 »

@kabaretka28, to proste wir jak niÂż czy wyÂż wciÂąga albo wyciÂąga z czegoÂś... przy sfastyce Hitlera mamy takie wciÂąganie w np. zniewolenie - w niepozytywnÂą moc.
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #18 : Grudzień 27, 2008, 23:59:59 »

W Twojej figurze s¹ kwadratowe spiralne zarówno te w dó³ jak i w górê wiêc takie dobro ze z³em.
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #19 : Grudzień 29, 2008, 15:13:42 »

MyÂślĂŞ Âże jest to odwieczna walka dobra ze zÂłem na wszystkich poziomach tym materialnym i duchowym.TwĂłj symbol nawiÂązuje do tego.i mamy odpowiedÂż na pytanie w temacie.
A na pytanie:" Co mo¿emy zrobiÌ w zwi¹zku..."na pewno nie siedzieÌ z za³o¿onymi rêkami. Ca³y projekt ma dwojaka naturê :wymiar materialny ale równie¿ wymiar duchowy.Wszyscy kierujemy wzrok na wykopaliska a zapominamy o najwa¿niejszym celu: zbudowanie zabezpieczenia w postaci energii mi³oœci i wiary.Samo w³o¿enie faraona do grobu w piramidzie nic nie da je¿eli nie bêdzie tam osób o czystych intencjach.My,którzy dowiedzieliœmy siê o misji ratowania Ziemi,mamy szczególn¹ misjê w tym projekcie ;wspieraÌ,wspieraÌ osoby które s¹ tam w Egipcie.To nasze wa¿ne zadanie do wykonania!Nie tylko wykopanie faraona jest wa¿ne, nie tylko kasa ,ale przede wszystkim pozytywna energia wokó³ tego przedsiêwziêcia.
CzytaÂłam kilka postĂłw odnoÂśnie trudnoÂści i oporĂłw ze strony wÂładz egipskich, ale nikt nie mĂłwi ze sukces przychodzi Âłatwo.

Od kilku dni zastanawiam sie ile ju¿ osób np: w Polsce ma œwiadomoœÌ zbli¿aj¹cej siê katastrofy i wiedzy na temat ochrony przed apokalips¹.Ile jest takich jak my? Mo¿e zorganizowaÌ jakiœ odnoœnik na stronie PCH i niech siê ludziska wpisuj¹.Bo mam nastêpny pomys³: zorganizowaÌ manifestacjê informuj¹c¹ wszystkich o nadchodz¹cych wydarzeniach,bêdzie prasa ,telewizja nag³oœni¹ temat i zacznie sie wiêcej osób zastanawiaÌ potem bêdzie widoczna Planeta X go³ym okiem wiêc o tym te¿ wszyscy musza siê dowiedzieÌ.Bêdzie to poparcie prawdziwoœci informacji.
 MoÂże skoĂączyĂŚ z grzecznoÂściami w internecie tylko zacz¹Ì brutalnie "krzyczeĂŚ" na ulicy.My Polacy mamy wprawĂŞ w takich sprawach .TO NIE ÂŻART.
Jason
Gość
« Odpowiedz #20 : Grudzień 29, 2008, 21:51:51 »

jedyn¹ rozs¹dn¹ inicjatyw¹ by³oby otworzenie strony dotycz¹cej PCh. Strony, która opisywa³aby za³o¿enia Projektu, jego postulaty, czy te¿ ogólne informacje o tym, co mówi En-ki (wiadomo, tylko ogólnie, bo reszta jest an stronie PCh). Zbiera³aby najwa¿niejsze treœci z przekazów i je "wypunktowa³a". Prócz tego powinien siê tam znaleŸÌ pewien dwug³os - zebrane opinie i argumenty zarówno zwolenników, jak i przeciwników PCh. Nie tak, jak jest na forum, ¿e jest dyskusja, czasami lekkie zaczepki, niejasnoœci, ale z wymaganiem, ¿e ka¿dy argument musi byÌ rzeczowo uzasadniony. To da³oby osobom "nowym" jakiœ ogólny pogl¹d na sytuacjê. Wa¿ne jest to o tyle, ¿e nowicjusz, wchodz¹c na forum czy na stronê PCh, zalewany jest informacjami, opiniami etc, których mo¿e nie rozumieÌ, bo nie zna kontekstu (sam to pamiêtam po sobie). Strona taka z kolei by³aby czymœ w rodzaju kompendium wiedzy o Projekcie. Mo¿na by j¹ dodaÌ do ró¿nych serwisów wyszukuj¹cych, postaraÌ siê o umieszczeniu linków do niej na innych stronach etc (np stronach z literatur¹ ezoteryczn¹ w zamian za wrzucenie ich baneru na t¹ stronkê).

swego czasu miaÂłem taki wÂłaÂśnie pomysl, ale ze nie nie potrafie tworzyc stron w internecie, to napisalem bloga. Zebralem wszystkie informacje ze wszystkich sesji i podzielilem na dzialy, calosc urozmaicajÂąc filmikami z programu 'nie do wiary' (odc o PCH) Tylko, ze to raczej stronka popierajÂąca, nie dla przeciwnikĂłw, hehe. No ale takie kompedium o PCH dla nowicjuszy to to jest.

http://jasonk.blog.onet.pl/
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #21 : Grudzień 29, 2008, 22:16:10 »

swego czasu miaÂłem taki wÂłaÂśnie pomysl, ale ze nie nie potrafie tworzyc stron w internecie, to napisalem bloga. 

Jason, jeÂśli jeszcze interesuje CiĂŞ tworzenie takich stron, to po zalogowaniu siĂŞ tu:  http://www.osemka.pl/

uzyskujesz mo¿liwoœÌ tworzenia takich stron za darmo i nie musisz znaÌ tych wszystkich dziwnych jêzyków programowania.
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #22 : Grudzień 30, 2008, 09:00:18 »

MyÂślĂŞ Âże jest to odwieczna walka dobra ze zÂłem na wszystkich poziomach tym materialnym i duchowym.TwĂłj symbol nawiÂązuje do tego.i mamy odpowiedÂż na pytanie w temacie.
A na pytanie:" Co mo¿emy zrobiÌ w zwi¹zku..."na pewno nie siedzieÌ z za³o¿onymi rêkami. Ca³y projekt ma dwojaka naturê :wymiar materialny ale równie¿ wymiar duchowy.Wszyscy kierujemy wzrok na wykopaliska a zapominamy o najwa¿niejszym celu: zbudowanie zabezpieczenia w postaci energii mi³oœci i wiary.Samo w³o¿enie faraona do grobu w piramidzie nic nie da je¿eli nie bêdzie tam osób o czystych intencjach.My,którzy dowiedzieliœmy siê o misji ratowania Ziemi,mamy szczególn¹ misjê w tym projekcie ;wspieraÌ,wspieraÌ osoby które s¹ tam w Egipcie.To nasze wa¿ne zadanie do wykonania!Nie tylko wykopanie faraona jest wa¿ne, nie tylko kasa ,ale przede wszystkim pozytywna energia wokó³ tego przedsiêwziêcia.
CzytaÂłam kilka postĂłw odnoÂśnie trudnoÂści i oporĂłw ze strony wÂładz egipskich, ale nikt nie mĂłwi ze sukces przychodzi Âłatwo.

Od kilku dni zastanawiam sie ile ju¿ osób np: w Polsce ma œwiadomoœÌ zbli¿aj¹cej siê katastrofy i wiedzy na temat ochrony przed apokalips¹.Ile jest takich jak my? Mo¿e zorganizowaÌ jakiœ odnoœnik na stronie PCH i niech siê ludziska wpisuj¹.Bo mam nastêpny pomys³: zorganizowaÌ manifestacjê informuj¹c¹ wszystkich o nadchodz¹cych wydarzeniach,bêdzie prasa ,telewizja nag³oœni¹ temat i zacznie sie wiêcej osób zastanawiaÌ potem bêdzie widoczna Planeta X go³ym okiem wiêc o tym te¿ wszyscy musza siê dowiedzieÌ.Bêdzie to poparcie prawdziwoœci informacji.
 MoÂże skoĂączyĂŚ z grzecznoÂściami w internecie tylko zacz¹Ì brutalnie "krzyczeĂŚ" na ulicy.My Polacy mamy wprawĂŞ w takich sprawach .TO NIE ÂŻART.
MoniaP na pewno zgodzĂŞ siĂŞ co do tego, Âże najwaÂżniejsza jest energia miÂłoÂści. W drugiej czĂŞÂści Twojej wypowiedzi jej brakuje..  Moim zdaniem nagÂłaÂśnianie katastrofy i straszenie ludzi moÂże odnieœÌ odwrotny skutek. WyobraÂź sobie panikĂŞ co niektĂłrych, a jeszcze niech media zasiejÂą tĂŞ panikĂŞ i bĂŞdziemy mieli wiĂŞcej kradzierzy i rozbojĂłw a nawet gorszych poczynaĂą, poniewaÂż ludzie zacznÂą siĂŞ baĂŚ. A strach to przeciwieĂąstwo miÂłoÂści. Ludzie wystraszeni dziaÂłajÂą jak roboty. CytujĂŞ: "Strach nas okrywa, miÂłoœÌ ukazuje nagÂą prawdĂŞ o nas. Strach trzyma siĂŞ kurczowo stanu posiadania, miÂłoœÌ rozdaje. Strach wiĂŞzi, miÂłoœÌ uwalnia. Strach rujnuje, miÂłoœÌ buduje. Strach jÂątrzy, miÂłoœÌ koi.
KaÂżdy uczynek, sÂłowo, czy myÂśl, zakorzeniony jest w jednym z tych dwĂłch uczuĂŚ. Co do tego nie masz wyboru, poniewaÂż nic wiĂŞcej do wybrania nie ma. Ale masz za to zupeÂłnie nieskrĂŞpowany wybĂłr jednego lub drugiego." http://www.rzb.pl/rzb.html

Najpierw trzeba obudziĂŚ w ludziach miÂłoœÌ. Nie wszyscy sÂą gotowi na takÂą informacjĂŞ o zagÂładzie ziemi z "wiarygodnych"  ÂźrĂłdeÂł (media). Na pewno trzeba informowaĂŚ ludzi o moÂżliwoÂściach, nawoÂływaĂŚ do otwarcia umys³ów i serc. Tyle, Âże to tylko hasÂła, ktĂłrych ludzie nie rozumiejÂą. MoÂże dobrze byÂłoby informowaĂŚ np. o odbywajÂących siĂŞ sesjach. ZaciekawiĂŚ tak, aby na takiej sie zjawili i wtedy niech kaÂżdy zdecyduje sam. SÂłowa En-Ki majÂą na pewno wiĂŞkszÂą moc niÂż nasze. Przekazywanie ludziom informacji to dobry pomysÂł jednak uwaÂżam, Âże naleÂżaÂłoby zastanowiĂŚ sie co i w jaki sposĂłb mĂłwiĂŚ. I to jest wÂłaÂśnie jedno z waÂżniejszych pytaĂą. Czy masz jak¹œ propozyjĂŞ?
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #23 : Grudzień 30, 2008, 16:37:07 »

Ok.Przemyœla³am temat strachu.Rzeczywiœcie jest tak jak mówisz.I zastanawiam siê tak jak Ty jak opowiedzieÌ,zasygnalizowaÌ ludziom o wspólnej misji.Jest to nie lada problem skoro nawet mój m¹¿ nie chce o tym wszystkim s³yszeÌ i rozmawiaÌ a nawet nie chce zerkn¹Ì na stronê PCH.Kiedyœ specjalnie zostawi³am t¹ stronê jako bie¿¹c¹ a wiedz¹c ¿e za chwilê usi¹dzie przed ekran mia³am nadziejê,¿e zerknie na temat sesji,w którym En-Ki mówi³ o interesuj¹cych go sprawach.Niestety ZAMKN¥£ OKNO!I po prostu dosz³am do wniosku ¿e nie jest gotowy.Zreszt¹ jakiœ czas temu sama te¿ nie by³am gotowa.Popatrzy³am na stronê otwieraj¹c j¹ i nic.Dopiero po 3 miesi¹cach wesz³am na ni¹ przypadkiem szukaj¹c innego tematu.

Po przestudiowaniu sesji jestem zdziwiona, ¿e tak ma³o rozg³osu jest wokó³ PCH,przecie¿ s¹ to informacje bardzo wa¿ne dla ludzi:zdrowie,sens ¿ycia, przysz³oœÌ ludzkoœci pomijaj¹c oczywiœcie kwestie apokaliptyczne lub ogólnie tematy uwa¿ane przez wiêkszoœÌ spo³eczeùstwa nie do zaakceptowania.Warto by³oby jednak w jakiœ sposób nag³oœniÌ t¹ sprawê.Ja jestem z lubelskiego i nigdzie dot¹d nie widzia³am og³oszeù o sesji publicznej np. w Lublinie. Chêtnie wziê³abym udzia³.Mo¿e coœ wiesz na ten temat?

kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #24 : Grudzień 31, 2008, 09:23:42 »

Widzę, że mamy podobny problem jeśli chodzi o mężów. Najgorsze jest nie to, że mój mąż odrzrzuca to nie wiedząc nic na ten temat. Tak to przynajmniej moglibyśmy podyskutować bo przeciez ja też mam swoje wątpliwości. Zamierzam teraz jechac do wrocławia może po części właśnie z powodu tych wątpliwości ale on jest przeciwny mojemu wyjazdowi. Trudna sytuacja.
Jeśli chodzi o informowanie ludzi to doszłam do takich wniosków, że nie można też wymagać od siebie cudotwórstwa. Po prostu robić cos na tyle, na ile potrafimy. Podajemy informację - a co ktoś z tą informacja zrobi to już od niego zależy. Im większy nacisk tym ludzie bardziej będą się bronić. A przecież nie o to chodzi. Każdy musi zdecydować za siebie. Według mnie rozwój duchowy, dawanie miłości, tak aby nie krzywdzić siebie itp. to najważniejsze sprawy. Kwestia planety nibiru jest kontrowersyjna. Myslę, że dopóki nasze intencje są dobre i kierujemy się miłością troską to nasze działania będą dobre. Strach jest złym doradcą.
Co do sesji to najprawdopodobniej ma się odbyć w Bydgoszczy w lutym (ale to nie jest pewna informacja - takie są wstępne plany).
Pozdrawiam i czekam na dalsze pomysły UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2008, 09:24:06 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: