Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 15:55:41

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co ka¿dy z nas mo¿e zrobiæ w zwi±zku z PCH?  (Przeczytany 87807 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Luty 12, 2009, 12:04:39 »

cokolwiek siê wyda¿y trzeba mieæ nadziejê , ¿e bêdzie dobre dla nas ludzi bo czytaj±c sesje mam mieszane uczucia i w szczegó³ach nie jest ju¿ to takie oczywiste . Grunt to pozytywne nastawienie i wyci±ganie pozytywnych wniosków nawet gdy zda¿y siê ¿e bêdzie ¼le Du¿y u¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #176 : Luty 14, 2009, 08:15:34 »

Bardzo du¿o jest duskusji na forum, ale przyszed³ równie¿ czas dzia³ania. Proponujê zacz±æ pracowaæ nad zebraniem w jednym miejscu jak najwiêkszej ilo¶ci linków, które u³atwi± nowym osobom zapoznanie siê z tematyk± i zadecydowania czy chc± dalej szukaæ innych wiadomo¶ci czy poprzestaæ w którym¶ momencie.Osoby oczytane i zapoznane z tematem powinny wskazaæ ¼ród³a wiadomo¶ci jak najwiêkszej liczbie osób, aby one mog³y siê z nimi zapoznaæ i okre¶liæ po której stronie chc± siê opowiedzieæ. Ka¿dego dnia ubywa czasu,a na czytanie, ogl±danie i zrozumienie o co w rzeczywisto¶ci chodzi te¿ potrzeba czasu.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #177 : Luty 14, 2009, 11:06:46 »

Barbarax U¶miech bardzo dobry pomys³ U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Luty 14, 2009, 14:35:47 »

Chanell, dziêkujê. A wiêc bierzmy siê wszyscy do pracy.Proponujê wskazywaæ same linki lub ksi±¿ki, z krótkimi tylko informacjami o czym mówi±, jednak bez w³asnych refleksji, bo czytanie wszystkich wywodów rozmydla temat i zabiera czas. Dopiero zebranie pewnej ilo¶ci informacji pozwala wyrobiæ sobie zdanie na jaki¶ temat. Skoro tutaj tematem jest:" Co ka¿dy mo¿e zrobiæ w zwi±zku z PCH, to my¶lê i¿ jest to dobre miejsce na zebranie wszystkich namiarów na potrzebne ka¿demu informacje, z którymi mo¿emy zapoznawaæ cz³onków rodziny, przyjació³ i znajomych, pamiêtaj±c jednak, ¿e ka¿dy sam powinien decydowaæ czy chce w tym uczestniczyæ (nic na si³ê). Pozdrawiam wszystkich i zachêcam do wspó³pracy. Mam ju¿ zgromadzony du¿y zasób takich wiadomo¶ci, lecz wymagaj± one pewnej segregacji, a to zajmie jeszcze trochê czasu. Poniewa¿ mam ograniczony dostêp do internetu wiêc dopiero za 1-2 tygodnie mog³abym to powrzucaæ.Je¿eli dysponujecie czasem i swobodnym dostêpem do komputera to zachêcam do dzia³ania.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #179 : Luty 14, 2009, 14:56:10 »

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1541.0

Jak znajdê wiêcej czasu to powrzucam tego wiêcej tak¿e ksi±¿ki i linki do ksi±¿ek.

Pozdro U¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Luty 14, 2009, 18:25:20 »

Chanell, warto pomy¶leæ równie¿ o w±tku, który by zawiera³ namiary dotycz±ce odzyskania i zachowania zdrowia. Mam na my¶li zebranie w jednym miejscu danych na temat cia³a fizycznego np.zdrowie wg EN-KI, Minera³y Schindele's, preparat Au 100, zio³a oczyszczj±ce i wzmacniaj±ce typu jaskó³cze ziele itp.,itd. Co Ty na to? Przecie¿ musimy siê przygotowaæ zarówno duchowo, jak i fizycznie. My¶lê, ¿e ³atwiej by³oby dotrzeæ do wielu osób, gdyby dosta³y one najpierw informacje o zdrowiu fizycznym. Równie¿ posiadam wiele informacji na ten temat i mog³abym za jaki¶ czas wskazywaæ namiary.Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #181 : Luty 14, 2009, 23:56:02 »

Cze¶æ Barbarax U¶miech
W±tek " zdrowie wed³ug Enki" ju¿ istnieje i tam mo¿na pisaæ na ten temat.
W dziale  "Publikacje Projektu" za³o¿y³am w±tek pt. " O co w tym wszystkim chodzi " i tam mo¿emy gromadziæ linki informuj±ce nowych forumowiczów .

Ksiêga Koheleta 3,1
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Luty 15, 2009, 08:53:02 »

Chanell, w w±tku " zdrowie wed³ug Enki" jest zbyt wiele dodatkowych informacji np.komentarzy i innych wypowiedzi, ja za¶ mia³am na my¶li zamieszczanie wy³±cznie namiarów na ¼ród³a wiadomo¶ci. My¶lê, ¿e nowe osoby mog± zniechêciæ siê czytaj±c tak du¿o tre¶ci. Super, ¿e za³o¿y³a¶ w±tek " O co w tym wszystkim chodzi" i jest to dobre miejsce na podawanie namiarów na linki, ksi±¿ki itp., ale ja sugerowa³am siê tym, ¿e nie wszyscy od razu przygotowani s± na zetkniêcie siê z informacjami dotycz±cymi zarówno cia³a fizycznego, jak i sfery duchowej. Dlatego te¿ proponowa³am taki w±tek o zdrowiu, a dopiero w nastêpnej kolejno¶ci ³agodne wprowadzenie w sferê ducha np. pozytywne my¶lenie, afirmacje, moc my¶li, radzenie sobie ze stresem, wybaczanie itp., a nastêpnie kierowanie na kolejne w±tki. Ca³y czas mam na uwadze fakt, ¿e czas ucieka i nale¿y jak najwiêcej ludzi zainteresowaæ, ale bior±c pod uwagê indywidualn± wra¿liwo¶æ i sytuacjê ¿yciow±. Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #183 : Luty 15, 2009, 09:46:27 »

Ok ,to proszê ciê za³ó¿ taki w±tek w dziale "Paranauki" U¶miech ja nie mam teraz czasu musze leciec do pracy U¶miech
Pozdrawiam serdecznie chanell

Ksiêga Koheleta 3,1
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #184 : Luty 15, 2009, 22:19:34 »

Pierwszy filmik ode mnie. Pokazuj±cy, ¿e najprawdopodobniej w 2012 nie mamy siê czego obawiaæ.

http://www.youtube.com/watch?v=k8yMXINOh8U
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: