Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:59:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co ka¿dy z nas mo¿e zrobiæ w zwi±zku z PCH?  (Przeczytany 87837 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
kabaretka28
Go¶æ
« : Grudzieñ 24, 2008, 13:55:12 »

Witajcie. Zak³adam ten w±tek, choæ z pewno¶ci± temat jest juz dobrze znany:-)
Mam nadziejê, ¿e dyskusja bedzie dotyczy³a tego co mo¿na zrobiæ oraz w jaki sposób, aby w³a¶ciwie i skutecznie przekazaæ ludziom przes³anie PCH. Jak zainteresowaæ innych tematem, aby chêtnie zajrzeli na stronê i sami mogli dokonaæ wyboru - czy temat ich interesuje czy te¿ nie.
Mo¿e kto¶ ma jaki¶ ciekawy pomys³?
Nie wiem jak jest u Was ale w moich snach ostatnio pojawiaj± siê symbole, które nie do koñca rozumiem. Byæ mo¿e jest wiêcej takich osób i w zwi±zku z tym liczê na to, ¿e bêdziemy mogli sobie w tej kwestii wzajemnie pomóc.
Pozdrawiam i jak na razie weso³ych ¦wi±t!  Z³y
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 24, 2008, 14:04:02 »

Ja wiem jedno, przekazy siê sprawdzaj±.
I je¶li naprawdê jest tam ten generator, oraz brama mêdzywymiarowa,(jak w Slidersach)
to ja jadê bawiæ siê w archeologa -wolontariusza.
Bed±c z za³ozonymi rêkami, nic nie zdzia³am, a tak, bêdê pomocny. U¶miech
W koñcu tu chodzi o ratowanie Ziemi oraz nas samych na Niej rozmieszczonych.
Pozdrawiam. Cool
Ps.
A czasu coraz mniej.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 24, 2008, 14:37:14 »

komandos040 - jedne siê sprawdzaj±, inne nie (patrz przekazy odno¶nie ¦lê¿y, czy te¿ pocz±tkowe przekazy o Egipcie).

Co do samej Twojej inicjatywy, kabaretka, uwa¿am, ¿e jedyn± rozs±dn± inicjatyw± by³oby otworzenie strony dotycz±cej PCh. Strony, która opisywa³aby za³o¿enia Projektu, jego postulaty, czy te¿ ogólne informacje o tym, co mówi En-ki (wiadomo, tylko ogólnie, bo reszta jest an stronie PCh). Zbiera³aby najwa¿niejsze tre¶ci z przekazów i je "wypunktowa³a". Prócz tego powinien siê tam znale¼æ pewien dwug³os - zebrane opinie i argumenty zarówno zwolenników, jak i przeciwników PCh. Nie tak, jak jest na forum, ¿e jest dyskusja, czasami lekkie zaczepki, niejasno¶ci, ale z wymaganiem, ¿e ka¿dy argument musi byæ rzeczowo uzasadniony. To da³oby osobom "nowym" jaki¶ ogólny pogl±d na sytuacjê. Wa¿ne jest to o tyle, ¿e nowicjusz, wchodz±c na forum czy na stronê PCh, zalewany jest informacjami, opiniami etc, których mo¿e nie rozumieæ, bo nie zna kontekstu (sam to pamiêtam po sobie). Strona taka z kolei by³aby czym¶ w rodzaju kompendium wiedzy o Projekcie. Mo¿na by j± dodaæ do ró¿nych serwisów wyszukuj±cych, postaraæ siê o umieszczeniu linków do niej na innych stronach etc (np stronach z literatur± ezoteryczn± w zamian za wrzucenie ich baneru na t± stronkê).

To taki mój pomys³, bo inne formy wydaj± mi siê raczej "indoktrynacyjne", narzucaj±ce wobec odbiorcy.
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 24, 2008, 14:54:40 »

Tenebarel Twój pomysł jest ciekawy. Tak sobie myslę, że może warto byłoby podrzucić podobny Panu A. Wójcikiewiczowi aby zamiast tworzenia nowej strony dodać taki odnośnik na stronie głownej projektu dający wskazówki nowicjuszom.
A tak przy okazji. Znalazłam dziś na forum projektu - paranauki - moje tworzenie - niemal taki sam symbol jaki przyśnił mi się parę dni temu. Tak sądziłam, że jest to energia. Piekne. Zajrzyjcie. (k-15IMG_0032.jpg)
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 24, 2008, 14:54:52 wys³ane przez kabaretka28 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 24, 2008, 15:06:47 »

Tenebarel Twój pomys³ jest ciekawy. Tak sobie myslê, ¿e mo¿e warto by³oby podrzuciæ podobny Panu A. Wójcikiewiczowi aby zamiast tworzenia nowej strony dodaæ taki odno¶nik na stronie g³ownej projektu daj±cy wskazówki nowicjuszom.
A tak przy okazji. Znalaz³am dzi¶ na forum projektu - paranauki - moje tworzenie - niemal taki sam symbol jaki przy¶ni³ mi siê parê dni temu. Tak s±dzi³am, ¿e jest to energia. Piekne. Zajrzyjcie. (k-15IMG_0032.jpg)

Wiesz, szczerze, to moim zdaniem lepiej by³oby, by stronê tak± stworzy³ kto¶ poza Projektem. Wydaje mi siê, ze nowicjusz powinien dostaæ informacje neutralne, wypo¶rodkowane - dowiedzieæ siê i wszelkich "za", i "przeciw", poza oczywi¶cie podstawowymi informacjami o Projekcie. Dziêki temu naprawdê mia³by wybór i ogl±d sytuacji. W³±czenie siê w to natomiast p. Wójcikiewicza mog³oby rzutowaæ na "profil" takiej strony, na jej obiektywno¶æ.

Co do snów, je¶li chcesz, opisz na priv - mo¿e co¶ siê z nich wspólnie da wywnioskowaæ U¶miech

Blessing

Tene
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 24, 2008, 15:16:09 »

Ostatnio, jak wspomina³a¶, ¶ni³a Ci siê woda wysoka.
Co ciekawe mi te¿ i to jakie¶ 2-3 tyg temu.
Pozdrawiam. Cool
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 25, 2008, 16:51:35 »

Podobno je¶li to czysta woda - a taka by³a zwiastuje nadej¶cie wkrótce wa¿nych wiadomo¶ci. No ale có¿, zawsze jakie¶ wa¿ne wiadomo¶ci siê dostaje U¶miech 2
Czy mo¿ ktos z Was wie jakich argumentów u¿yæ, aby nasz rozmówca choæby chcia³ odwiedziæ stronê PCH?  Nie robi±c niczego na si³ê. Po prostu zachêciæ a nie zniechêciæ. £atwiej jest je¶li kogo¶ choæ trochê znamy i wiemy, ¿e na przyk³ad wa¿ne dla niego jest zdrowie to mo¿na zachêciæ mówi±c, ¿e mo¿e znale¼æ na stronie wiele ciekawych informacji na temat leczenia niektórych chorób. Ale co powiedzieæ je¶li kogo¶ znamy b. s³abo albo wcale - no bo przecie¿ nie to, ¿e za trzy lata bêdzie wielki potop? Du¿y u¶miech

Czy ktos mo¿e mi pomóc i napisaæ jak wkleiæ obrazek? Chcia³abym umie¶ciæ tu kilka dziwnych symboli. mo¿e kto¶ pomóg³by mi je zrozumieæ?
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 25, 2008, 18:00:42 »

Z tego co wiem, to np. kolesie w pracy s± przera¿eni.
I raczej chyba nie zagl±dn±, mo¿e kiedy¶ jako"go¶cie". U¶miech
Dobre i to by by³o na pocz±tek.
Pozdrawiam. Cool
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 25, 2008, 18:05:39 »

Czy ktoś to rozszyfruje? ..  Z³y

To tylko schemat. Nie jest dokładny. To co jest w środku figury nie jest idealnym odbiciem bo nie potrafię sobie przypomnieć szczegółów.

[za³±cznik starszy ni¿ 60 dni - usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 25, 2008, 18:10:25 wys³ane przez kabaretka28 » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Grudzieñ 25, 2008, 18:11:15 »

A co to?
Piktogram?
Czy te¿ mo¿e uk³ad labiryntu.U¶miech
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Grudzieñ 25, 2008, 18:14:13 »

Komandos nie mam pojêcia.  P³acz
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 25, 2008, 20:31:34 »

U mnie siê to w ogó;e nie wy¶wietla.
 Co¶
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 25, 2008, 20:36:06 »

Widzê, ¿e siê sami napêdzacie. @Kabaretka, chcesz rozszyfrowaæ te znaki to proponuje mniej senników czytaæ. Czasami o niektórych rzeczach siê nie pisze publicznie -szczególnie o snach- bo to nic nie da, a to ka¿dego indywidualne sprawy. Co do snów to pomy¶lcie czym s±... czy niewidomi od narodzin te¿ maj± sny?
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 26, 2008, 11:20:48 »

Nebulitos a skąd przyszło Ci do głowy, że zamierzam opowiadać tu swoje sny?  Szok Obiecuje, żadnych takich  Du¿y u¶miech To co prywatne zachowuje dla siebie Z³y

Pewien symbol a dokładnie trzy nie dają mi spokoju i szukam pomysłów. Ale tak naprawdę tematem wątku jest coś innego.
Jeśli wiesz jak odczytywać własne symbole senne to chętnie się dowiem. Jak je zrozumieć? Jak sie tego nauczyć.
Ps. propozycja odnośnie nie czytania senników niewiele mi pomoże ponieważ ich nie czytam.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 26, 2008, 17:50:09 wys³ane przez kabaretka28 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 27, 2008, 00:51:21 »

Labirynt jest czêsto u¿ywany we wzornictwie, Chiny, Jndie, Staro¿ytna Grecja... (Chiñska droga, meander)
Jest to znak nieskoñczono¶ci, od niego pochodzi równie¿ sfastyka. ¦³owianie podobnych znaków u¿ywali jako zabezpieczenie domostw.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 27, 2008, 12:09:48 »

Odwrotnie sfastyka to krecacy sie wir. On tworzy w polaczeniu z fizycznoscia labirynt  przez ktory wracamy do punktu , ktory tworzy wir i sfastyke. Kierunek wiru okreslaja koncowe kreski na sfastyce. W sumie to bardzo prosta informacja.

Kiara U¶miech U¶miech
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 27, 2008, 15:59:45 »

Dziękuję za podpowiedzi. Kiara co masz na myśli pisząc, że przekaz jest jasny? jestem nowicjuszem i nie mam wystarczajacej wiedzy na temat symboli i ich znaczeń. A ostatnio ich coraz więcej Niezdecydowany
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 27, 2008, 16:00:20 wys³ane przez kabaretka28 » Zapisane
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 27, 2008, 17:50:45 »

@kabaretka28, to proste wir jak ni¿ czy wy¿ wci±ga albo wyci±ga z czego¶... przy sfastyce Hitlera mamy takie wci±ganie w np. zniewolenie - w niepozytywn± moc.
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Grudzieñ 27, 2008, 23:59:59 »

W Twojej figurze s± kwadratowe spiralne zarówno te w dó³ jak i w górê wiêc takie dobro ze z³em.
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Grudzieñ 29, 2008, 15:13:42 »

My¶lê ¿e jest to odwieczna walka dobra ze z³em na wszystkich poziomach tym materialnym i duchowym.Twój symbol nawi±zuje do tego.i mamy odpowied¿ na pytanie w temacie.
A na pytanie:" Co mo¿emy zrobiæ w zwi±zku..."na pewno nie siedzieæ z za³o¿onymi rêkami. Ca³y projekt ma dwojaka naturê :wymiar materialny ale równie¿ wymiar duchowy.Wszyscy kierujemy wzrok na wykopaliska a zapominamy o najwa¿niejszym celu: zbudowanie zabezpieczenia w postaci energii mi³o¶ci i wiary.Samo w³o¿enie faraona do grobu w piramidzie nic nie da je¿eli nie bêdzie tam osób o czystych intencjach.My,którzy dowiedzieli¶my siê o misji ratowania Ziemi,mamy szczególn± misjê w tym projekcie ;wspieraæ,wspieraæ osoby które s± tam w Egipcie.To nasze wa¿ne zadanie do wykonania!Nie tylko wykopanie faraona jest wa¿ne, nie tylko kasa ,ale przede wszystkim pozytywna energia wokó³ tego przedsiêwziêcia.
Czyta³am kilka postów odno¶nie trudno¶ci i oporów ze strony w³adz egipskich, ale nikt nie mówi ze sukces przychodzi ³atwo.

Od kilku dni zastanawiam sie ile ju¿ osób np: w Polsce ma ¶wiadomo¶æ zbli¿aj±cej siê katastrofy i wiedzy na temat ochrony przed apokalips±.Ile jest takich jak my? Mo¿e zorganizowaæ jaki¶ odno¶nik na stronie PCH i niech siê ludziska wpisuj±.Bo mam nastêpny pomys³: zorganizowaæ manifestacjê informuj±c± wszystkich o nadchodz±cych wydarzeniach,bêdzie prasa ,telewizja nag³o¶ni± temat i zacznie sie wiêcej osób zastanawiaæ potem bêdzie widoczna Planeta X go³ym okiem wiêc o tym te¿ wszyscy musza siê dowiedzieæ.Bêdzie to poparcie prawdziwo¶ci informacji.
 Mo¿e skoñczyæ z grzeczno¶ciami w internecie tylko zacz±æ brutalnie "krzyczeæ" na ulicy.My Polacy mamy wprawê w takich sprawach .TO NIE ¯ART.
Jason
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Grudzieñ 29, 2008, 21:51:51 »

jedyn± rozs±dn± inicjatyw± by³oby otworzenie strony dotycz±cej PCh. Strony, która opisywa³aby za³o¿enia Projektu, jego postulaty, czy te¿ ogólne informacje o tym, co mówi En-ki (wiadomo, tylko ogólnie, bo reszta jest an stronie PCh). Zbiera³aby najwa¿niejsze tre¶ci z przekazów i je "wypunktowa³a". Prócz tego powinien siê tam znale¼æ pewien dwug³os - zebrane opinie i argumenty zarówno zwolenników, jak i przeciwników PCh. Nie tak, jak jest na forum, ¿e jest dyskusja, czasami lekkie zaczepki, niejasno¶ci, ale z wymaganiem, ¿e ka¿dy argument musi byæ rzeczowo uzasadniony. To da³oby osobom "nowym" jaki¶ ogólny pogl±d na sytuacjê. Wa¿ne jest to o tyle, ¿e nowicjusz, wchodz±c na forum czy na stronê PCh, zalewany jest informacjami, opiniami etc, których mo¿e nie rozumieæ, bo nie zna kontekstu (sam to pamiêtam po sobie). Strona taka z kolei by³aby czym¶ w rodzaju kompendium wiedzy o Projekcie. Mo¿na by j± dodaæ do ró¿nych serwisów wyszukuj±cych, postaraæ siê o umieszczeniu linków do niej na innych stronach etc (np stronach z literatur± ezoteryczn± w zamian za wrzucenie ich baneru na t± stronkê).

swego czasu mia³em taki w³a¶nie pomysl, ale ze nie nie potrafie tworzyc stron w internecie, to napisalem bloga. Zebralem wszystkie informacje ze wszystkich sesji i podzielilem na dzialy, calosc urozmaicaj±c filmikami z programu 'nie do wiary' (odc o PCH) Tylko, ze to raczej stronka popieraj±ca, nie dla przeciwników, hehe. No ale takie kompedium o PCH dla nowicjuszy to to jest.

http://jasonk.blog.onet.pl/
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Grudzieñ 29, 2008, 22:16:10 »

swego czasu mia³em taki w³a¶nie pomysl, ale ze nie nie potrafie tworzyc stron w internecie, to napisalem bloga. 

Jason, je¶li jeszcze interesuje Ciê tworzenie takich stron, to po zalogowaniu siê tu:  http://www.osemka.pl/

uzyskujesz mo¿liwo¶æ tworzenia takich stron za darmo i nie musisz znaæ tych wszystkich dziwnych jêzyków programowania.
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Grudzieñ 30, 2008, 09:00:18 »

My¶lê ¿e jest to odwieczna walka dobra ze z³em na wszystkich poziomach tym materialnym i duchowym.Twój symbol nawi±zuje do tego.i mamy odpowied¿ na pytanie w temacie.
A na pytanie:" Co mo¿emy zrobiæ w zwi±zku..."na pewno nie siedzieæ z za³o¿onymi rêkami. Ca³y projekt ma dwojaka naturê :wymiar materialny ale równie¿ wymiar duchowy.Wszyscy kierujemy wzrok na wykopaliska a zapominamy o najwa¿niejszym celu: zbudowanie zabezpieczenia w postaci energii mi³o¶ci i wiary.Samo w³o¿enie faraona do grobu w piramidzie nic nie da je¿eli nie bêdzie tam osób o czystych intencjach.My,którzy dowiedzieli¶my siê o misji ratowania Ziemi,mamy szczególn± misjê w tym projekcie ;wspieraæ,wspieraæ osoby które s± tam w Egipcie.To nasze wa¿ne zadanie do wykonania!Nie tylko wykopanie faraona jest wa¿ne, nie tylko kasa ,ale przede wszystkim pozytywna energia wokó³ tego przedsiêwziêcia.
Czyta³am kilka postów odno¶nie trudno¶ci i oporów ze strony w³adz egipskich, ale nikt nie mówi ze sukces przychodzi ³atwo.

Od kilku dni zastanawiam sie ile ju¿ osób np: w Polsce ma ¶wiadomo¶æ zbli¿aj±cej siê katastrofy i wiedzy na temat ochrony przed apokalips±.Ile jest takich jak my? Mo¿e zorganizowaæ jaki¶ odno¶nik na stronie PCH i niech siê ludziska wpisuj±.Bo mam nastêpny pomys³: zorganizowaæ manifestacjê informuj±c± wszystkich o nadchodz±cych wydarzeniach,bêdzie prasa ,telewizja nag³o¶ni± temat i zacznie sie wiêcej osób zastanawiaæ potem bêdzie widoczna Planeta X go³ym okiem wiêc o tym te¿ wszyscy musza siê dowiedzieæ.Bêdzie to poparcie prawdziwo¶ci informacji.
 Mo¿e skoñczyæ z grzeczno¶ciami w internecie tylko zacz±æ brutalnie "krzyczeæ" na ulicy.My Polacy mamy wprawê w takich sprawach .TO NIE ¯ART.
MoniaP na pewno zgodzê siê co do tego, ¿e najwa¿niejsza jest energia mi³o¶ci. W drugiej czê¶ci Twojej wypowiedzi jej brakuje..  Moim zdaniem nag³a¶nianie katastrofy i straszenie ludzi mo¿e odnie¶æ odwrotny skutek. Wyobra¼ sobie panikê co niektórych, a jeszcze niech media zasiej± tê panikê i bêdziemy mieli wiêcej kradzierzy i rozbojów a nawet gorszych poczynañ, poniewa¿ ludzie zaczn± siê baæ. A strach to przeciwieñstwo mi³o¶ci. Ludzie wystraszeni dzia³aj± jak roboty. Cytujê: "Strach nas okrywa, mi³o¶æ ukazuje nag± prawdê o nas. Strach trzyma siê kurczowo stanu posiadania, mi³o¶æ rozdaje. Strach wiêzi, mi³o¶æ uwalnia. Strach rujnuje, mi³o¶æ buduje. Strach j±trzy, mi³o¶æ koi.
Ka¿dy uczynek, s³owo, czy my¶l, zakorzeniony jest w jednym z tych dwóch uczuæ. Co do tego nie masz wyboru, poniewa¿ nic wiêcej do wybrania nie ma. Ale masz za to zupe³nie nieskrêpowany wybór jednego lub drugiego." http://www.rzb.pl/rzb.html

Najpierw trzeba obudziæ w ludziach mi³o¶æ. Nie wszyscy s± gotowi na tak± informacjê o zag³adzie ziemi z "wiarygodnych"  ¼róde³ (media). Na pewno trzeba informowaæ ludzi o mo¿liwo¶ciach, nawo³ywaæ do otwarcia umys³ów i serc. Tyle, ¿e to tylko has³a, których ludzie nie rozumiej±. Mo¿e dobrze by³oby informowaæ np. o odbywaj±cych siê sesjach. Zaciekawiæ tak, aby na takiej sie zjawili i wtedy niech ka¿dy zdecyduje sam. S³owa En-Ki maj± na pewno wiêksz± moc ni¿ nasze. Przekazywanie ludziom informacji to dobry pomys³ jednak uwa¿am, ¿e nale¿a³oby zastanowiæ sie co i w jaki sposób mówiæ. I to jest w³a¶nie jedno z wa¿niejszych pytañ. Czy masz jak±¶ propozyjê?
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Grudzieñ 30, 2008, 16:37:07 »

Ok.Przemy¶la³am temat strachu.Rzeczywi¶cie jest tak jak mówisz.I zastanawiam siê tak jak Ty jak opowiedzieæ,zasygnalizowaæ ludziom o wspólnej misji.Jest to nie lada problem skoro nawet mój m±¿ nie chce o tym wszystkim s³yszeæ i rozmawiaæ a nawet nie chce zerkn±æ na stronê PCH.Kiedy¶ specjalnie zostawi³am t± stronê jako bie¿±c± a wiedz±c ¿e za chwilê usi±dzie przed ekran mia³am nadziejê,¿e zerknie na temat sesji,w którym En-Ki mówi³ o interesuj±cych go sprawach.Niestety ZAMKN¡£ OKNO!I po prostu dosz³am do wniosku ¿e nie jest gotowy.Zreszt± jaki¶ czas temu sama te¿ nie by³am gotowa.Popatrzy³am na stronê otwieraj±c j± i nic.Dopiero po 3 miesi±cach wesz³am na ni± przypadkiem szukaj±c innego tematu.

Po przestudiowaniu sesji jestem zdziwiona, ¿e tak ma³o rozg³osu jest wokó³ PCH,przecie¿ s± to informacje bardzo wa¿ne dla ludzi:zdrowie,sens ¿ycia, przysz³o¶æ ludzko¶ci pomijaj±c oczywi¶cie kwestie apokaliptyczne lub ogólnie tematy uwa¿ane przez wiêkszo¶æ spo³eczeñstwa nie do zaakceptowania.Warto by³oby jednak w jaki¶ sposób nag³o¶niæ t± sprawê.Ja jestem z lubelskiego i nigdzie dot±d nie widzia³am og³oszeñ o sesji publicznej np. w Lublinie. Chêtnie wziê³abym udzia³.Mo¿e co¶ wiesz na ten temat?

kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Grudzieñ 31, 2008, 09:23:42 »

Widzę, że mamy podobny problem jeśli chodzi o mężów. Najgorsze jest nie to, że mój mąż odrzrzuca to nie wiedząc nic na ten temat. Tak to przynajmniej moglibyśmy podyskutować bo przeciez ja też mam swoje wątpliwości. Zamierzam teraz jechac do wrocławia może po części właśnie z powodu tych wątpliwości ale on jest przeciwny mojemu wyjazdowi. Trudna sytuacja.
Jeśli chodzi o informowanie ludzi to doszłam do takich wniosków, że nie można też wymagać od siebie cudotwórstwa. Po prostu robić cos na tyle, na ile potrafimy. Podajemy informację - a co ktoś z tą informacja zrobi to już od niego zależy. Im większy nacisk tym ludzie bardziej będą się bronić. A przecież nie o to chodzi. Każdy musi zdecydować za siebie. Według mnie rozwój duchowy, dawanie miłości, tak aby nie krzywdzić siebie itp. to najważniejsze sprawy. Kwestia planety nibiru jest kontrowersyjna. Myslę, że dopóki nasze intencje są dobre i kierujemy się miłością troską to nasze działania będą dobre. Strach jest złym doradcą.
Co do sesji to najprawdopodobniej ma się odbyć w Bydgoszczy w lutym (ale to nie jest pewna informacja - takie są wstępne plany).
Pozdrawiam i czekam na dalsze pomysły U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 31, 2008, 09:24:06 wys³ane przez kabaretka28 » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: