Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 03:12:23

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co ka¿dy z nas mo¿e zrobiæ w zwi±zku z PCH?  (Przeczytany 87859 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tadeuszstosik
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Grudzieñ 31, 2008, 09:56:37 »

witam serdecznie ...Chcia³bym zasugerowaæ obejrzenie filmu na you tube Breaking News -Sensational Discowery in Egypt at the Sphinx. Je¿eli ta informacja BBC jest prawdziwa to PCH i jego zadania s± w pe³ni zrozumia³e dla ludzko¶ci i ziemii .To co zobaczy³em na tym filmie pora¿a ,a chodzi o to co jest pod Sfinksem.Projekt Cheops nie jest mi obcy.Proszê obejrzyjcie ten film ,proszê o odpowiedz...To nie s± ju¿ ¿arty pozosta³y  3lata
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Grudzieñ 31, 2008, 10:14:19 »

Po wpisaniu tytu³u pojawia siê kilka filmów. Je¶li to nie problem to podaj proszê link do strony.  U¶miech
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Styczeñ 01, 2009, 00:28:57 »

O to w³a¶nie chodzi.Zosta³o tak niewiele czasu a ludzie musz±siê dowiedzieæ.Nie chcê ¿eby ginêli w nie¶wiadomo¶ci je¶li ju¿ to  z my¶l± ¿e wiedzia³em i nic nie zrobi³em!!!To okrutne ,ale my¶lê ¿e ze wzglêdu na te 3 lata trzeba to jako¶ og³osiæ naszemu spo³eczeñstwu ZIEMIANOM.
Bêdê dalej utrzymywaæ ¿e zbyt s³abo nag³o¶niony jest PROJEKT CHEOPS.Ja dowiedzia³am siê dopiero w tym roku a przecie¿ dzia³a³ on znacznie wcze¶niej.Tyle lat zmarnowane na tzw.wy¶cig szczurów.A ile zmarnowanej kasy!Mog³abym j± przeznaczyæ na np.wyjazd do Egiptu.A filmik na you tube zaraz obejrzê i na pewno skomentujê.
A co do wyjazdu do Wroc³awia na sesjê z pani± Lucyn± , to a¿ siê bojê powiedzieæ mê¿owi.
Pozdrawiam
Hironobu15
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Styczeñ 01, 2009, 00:50:44 »

Ten film to chyba animacja komputerowa... chyba...
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Styczeñ 01, 2009, 01:03:13 »

Wszyscy dowiaduj± siê o rzeczach wa¿nych w odpowiednim czasie, czas "o¶wiecenia" dla ka¿dego jest odpowiedni, bo "to" dzia³a jak dojrzewanie owoców w sadzie... jedni trochê wcze¶niej, inni ciut, ciut pó¼niej U¶miech
Co mo¿esz zrobiæ? najlepiej pooddychaj Du¿y u¶miech
Tak, jak wielu ju¿ oddycha, medytuje, zag³êbia siê we w³asne wnêtrze itd, itp

Pozdrawiam w nowym roku - Thotal U¶miech
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Styczeñ 01, 2009, 01:21:43 »

Filmik animacja chocia¿ kto wie mo¿e rzeczywi¶cie sfinks siêga g³êbiej???
Nigdy wcze¶niej  nie interesowa³am siê jog±.Czy to masz na my¶li Thotal?Ale ostatnio tak siê odprê¿y³am,¿e us³ysza³am g³os mojego opiekuna anio³a.To kobieta.Ka¿dy facet zakocha³by siê w tym g³osie- reszta by³by nie istotna  U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Styczeñ 01, 2009, 01:30:28 »

Piêknie rozchylasz swoje p³atki, kwiatuszku...MoniuP

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Styczeñ 01, 2009, 01:44:23 »

Powiem szczerze ¿e bojê siê co bêdzie dalej,ale na pewno chcia³abym zobaczyæ go na ¿ywo.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Styczeñ 01, 2009, 10:01:02 »

MoniaP i Kabaretko.
S³usznie prawicie moje kochane siostry ziemskie.U¶miech
Tak przyda³o by siê zorganizowaæ manifestacjê -z ludzi ju¿ "wybranych" czyli nas, ¿eby siac dalej ziarno
przeznaczenia i mi³o¶ci, uprzedzaj±c Ich o problemie Ziemi i Kosmosu.
Dobrze by by³o,aby¶my mieli te¿ ulotki.
Co do Sesji z P. Lucyn± i P.CH. to jadê do Bydgoszczy wkrótce.U¶miech
Zagadajcie mê¿ów od strony medycznej i "nowo¶ci" w leczeniu chorób nieuleczalnych.
Mo¿e zaskocz±.
Pozdrawiam. Cool
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Styczeñ 02, 2009, 10:17:22 »

co do tych informacji dla ,,¶wie¿aka'' - my¶lê ¿e najlepiej by³oby stworzenie wspólnej naszej pracy i za³o¿enie bloga w których znajdowa³yby siê podstawowe informacje dla kogo¶ kto ma dopiero styczno¶æ z PCH
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Styczeñ 02, 2009, 10:26:40 »

Chciałbym zasugerować obejrzenie filmu na you tube Breaking News -Sensational Discowery in Egypt at the Sphinx. Jeżeli ta informacja BBC jest prawdziwa to PCH i jego zadania są w pełni zrozumiałe dla ludzkości i ziemii .To co zobaczyłem na tym filmie poraża ,a chodzi o to co jest pod Sfinksem.

Witaj !
Czy ja aby dobrze widziałem trzy postacie a na samej górze stoi Sfinks Co¶ a na nich hieroglify  + ,,piwnice'' Piramidy Cheopsa ??

Jak to jest prawdziwe a nie fotomontaż i widzę to co widziałem toJ to brak mi  słów....
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 02, 2009, 10:51:29 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Styczeñ 02, 2009, 10:56:38 »

co do tych informacji dla ,,¶wie¿aka'' - my¶lê ¿e najlepiej by³oby stworzenie wspólnej naszej pracy i za³o¿enie bloga w których znajdowa³yby siê podstawowe informacje dla kogo¶ kto ma dopiero styczno¶æ z PCH

W³a¶nie to proponowa³em. Chocia¿ raczej w postaci strony internetowej ni¿ bloga - blog zbytnio kojarzy siê z popkultur±. Z tym, ¿e, jak pisa³em ju¿ wcze¶niej, moim zdaniem wa¿ne jest, by na stronie znajdowa³y siê opisy tego, co robi PCh i faktów "oko³oPCh" w formie neutralnej - aby by³y to suche fakty, bez tonu agituj±cego czy te¿ potêpiaj±cego - aby "¶wie¿ak" móg³ sam siê ustosunkowaæ. Z kolei strona powinna OSOBNO zawieraæ w jednym miejscu wszelkie argumenty za i przeciw PCh - g³os zarówno sympatyka, jak i krytyka.
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Styczeñ 02, 2009, 11:05:13 »

W kwestii PCH zgadzam siê z Thotalem -po pierwsze oddychanie, nalepiej w mi³ym otoczeniu np w lesie.
Parê minut i jeste¶my uratowani.
Naprawdê my¶licie ¿e to dobry pomys³ biegaæ z ulotkami i mówiæ ¿e PCH to jedyne wyj¶cie, jak nie wykopiemy to zginiemy - nie przypomina Wam to czego¶? Np inwestowania siebie w zwi±zek z KK pod rygorem ognia piekielnego...
LUDZIE JESTE¦MY NIESKOÑCZON¡ ¦WIADOMO¦CI¡, NIE MO¬NA NAS ZABIÆ.
Nie dawajcie siê wodziæ za nos bytowi który powo³uje siê na dziesi±tki autorytetów (czêsto o zgrozo religijnych) i raz mówi ¿e jest z Pleyad raz ¿e z Oriona, a Ci z Pleyad to z³o wcielone. A mo¿e labirynt jest w Mexyku?
Pooddychajcie i mo¿e co¶ obejrzyjcie - film zrobiony przez ludzi którzy s± du¿o m±drzejsi od "Enkiego"
http://pl.youtube.com/watch?v=-rEeDTFs808
http://pl.youtube.com/watch?v=-rEeDTFs808
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Styczeñ 02, 2009, 11:27:22 »

radoslaw

Zgadzam siê z Tob±. Te¿ uwa¿am agitacjê za kompletnie nietrafiony pomys³. Dlatego tak ci±gle podkre¶lam, ¿e jak dla mnie jedynym rozs±dnym pomys³em jest strona internetowa traktuj±ca O PCh - na której by³yby jedynie suche informacje + w oddzielnej zak³adce zarówno s³owa krytyki (argumenty przeciw), jak i s³owa za PCh - rzeczowe argumenty, nie osobiste prze¶wiadczenia. Aby zainteresowany tematem mia³ dostêp do bezstronnych, obiektywnych danych
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Styczeñ 02, 2009, 11:36:26 »

MoniaP, myslê, ¿e powinna¶ byæ wdziêczna za "taka" postawê mê¿a. Podejrzewam, ¿e bêdzie nad Tob± czuwa³, gdy Ty bedziesz oddawa³a siê wch³anianiu przes³ania pch. Bêdzie stanowi³ spojrzenie z innej strony i zapewnia³ zdrow± równowagê.

Co do jednego zgodzê siê - powinna¶ z nim spróbowaæ porozmawiac na ten temat. Zauwa¿, ¿e wystepuje mocno zauwa¿alna prawid³owo¶æ: osoby dopiero co spotykaj±ce siê z pch s± nastawieni do niego hurraoptymistycznie, im d³u¿ej przypatruj± siê tym wiêcej dostrzegaj± skaz i coraz trudniej pogodziæ im to co mói pch z tym co widz±...
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Styczeñ 02, 2009, 11:43:41 »

Arteq
Oczywi¶cie ¿e jestem mu wdziêczna za to ¿e jest "stabilny",a nawet kub³em zimnej wody na moj± g³owê,ale nie rozumiem dlaczego nie chce zapoznaæ siê z tematem bez emocji i rzeczowo porozmawiaæ czyli podyskutowæ nad za i przeciw za³o¿eniom PCH.Wczoraj z powodu nudów U¶miech wreszcie przeczyta³am mu kilka zdañ i zacz±³ my¶leæ.My¶lê ¿e pierwszy krok poczyni³am.Rzeczywi¶cie na pocz±tku jest hurra ale potem emocje opadaj± i zaczyna siê tzw.praca nad sob± i bliskimi(najpierw).
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Styczeñ 02, 2009, 13:03:18 »

Arteq
Oczywi¶cie ¿e jestem mu wdziêczna za to ¿e jest "stabilny",a nawet kub³em zimnej wody na moj± g³owê,ale nie rozumiem dlaczego nie chce zapoznaæ siê z tematem bez emocji i rzeczowo porozmawiaæ czyli podyskutowæ nad za i przeciw za³o¿eniom PCH.Wczoraj z powodu nudów U¶miech wreszcie przeczyta³am mu kilka zdañ i zacz±³ my¶leæ.My¶lê ¿e pierwszy krok poczyni³am.Rzeczywi¶cie na pocz±tku jest hurra ale potem emocje opadaj± i zaczyna siê tzw.praca nad sob± i bliskimi(najpierw).
I dobrze.
Teraz zobacz co "zaowocuje" w Nim w tej kwestii.
Do jakich wniosków On dojdzie.
Pozdrawiam.
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Styczeñ 02, 2009, 14:16:55 »

Ja rozwa¿a³am te¿ swego czasu sprawê ulotek ale pomys³ wyda³ mi siê trywialny Du¿y u¶miech chocia¿ jak zobaczy³am sklepik z koszulkami i innymi gad¿etami Buzia na k³ódkê na stronie http://www.missionpharaoh.com to pomy¶la³am, ¿e w sumie nie jest taki najgorszy, s± gorsze Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
Rozumiem, ¿e potrzebne s± pieni±dze, ale mo¿e nie koniecznie zdobywane w taki sposób. Uw³acza to powadze sprawy Mrugniêcie

Pomys³ ze stron± internetow± jest dobry, ale co z lud¼mi którzy nie korzystaja z internetu?
My¶lê, ¿e w ca³ym projekcie jest wiele aspektów, którymi mo¿na zainteresowaæ i przykuæ uwagê poszczególnych osób. Dla lubi±cych wyzwanie - wykopaliska Mrugniêcie, dla hipochondryków temat zdrowia itp. Du¿y u¶miech

Osobi¶cie za najwa¿niejsze uwa¿am przes³anie projektu, nawo³ywanie do otwarcia umys³ów i serc. Je¶li chodzi o informacjê odno¶nie nibiru to najwazniejsza jest równowaga. Miêdzy tymi dwoma biegunami mi³o¶æ - wzbudzenie poczucia odpowiedzialno¶ci.
Brakuje mi tylko pomys³u jak wyj¶æ z tym do ludzi. Co powiedzieæ i jak  Zawstydzony
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Styczeñ 02, 2009, 16:22:30 »

Kabaretko mi równie¿ zale¿y na wszystkich wokó³ mnie dlatego obmy¶lam ju¿ plan jak zainteresowaæ wszystkich bez wyj±tku.Nawet ksiê¿y. Szok.Pierwszy krok to zacz±æ od siebie ,drugi najbli¿si ,potem miejscowo¶æ, w której mieszkam a potem miasto wojewódzkie. Na pewno nie bêd± to ulotki.Mam ju¿ wstêpnie okre¶lon± datê wiêkszego przedsiêwziêcia, ale nie wiem co to bêdzie .Czekam na podpowied¼ z Góry jak i co zrobiæ .Dalej utrzymujê ¿e musi to byæ to co¶ zwracaj±cego uwagê i szokuj±cego(terapia wstrz±sowa).
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Styczeñ 02, 2009, 16:31:38 »

Zgadzam siê z pomys³em tak jak wspomnia³ Rados³aw,ale z jakim¶ odno¶nikiem do strony PCh.Mo¿e kto¶ z Forumowiczów potrafi tak± stronê zorganizowaæ  Du¿y u¶miech.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Styczeñ 02, 2009, 16:38:52 »

Pamiêtam, w rozmowie z ksiêdzem co chodzi³ "po kolêdzie" w 2006r, rozmawia³em o Federacji Galaktycznej i P.CH. , nic nie zaprzeczy³, tylko siê mi³o u¶miechn±³.
A wiêc Oni te¿ doskonale wiedz±, co tak naprawdê sie teraz ¶wiêci.
Pozdrawiam. Cool
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Styczeñ 02, 2009, 17:38:16 »

Pamiêtam, w rozmowie z ksiêdzem co chodzi³ "po kolêdzie" w 2006r, rozmawia³em o Federacji Galaktycznej i P.CH. , nic nie zaprzeczy³, tylko siê mi³o u¶miechn±³.
A wiêc Oni te¿ doskonale wiedz±, co tak naprawdê sie teraz ¶wiêci.
Pozdrawiam. Cool

Ekhem...albo pomy¶la³: "Ychhh, co za dureñ. Takiemu to nawet nie ma co czegokolwiek t³umaczyæ..." (nie twierdzê, ¿e¶ dureñ, ale tak te¿ sobie móg³ ksi±dz pomy¶leæ ;])
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Styczeñ 02, 2009, 17:43:17 »

Nie, tylko prosi³ mnie ¿ebym znów zacz±³ chodziæ do ko¶cio³a.U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Styczeñ 02, 2009, 17:52:12 »

Nie, tylko prosi³ mnie ¿ebym znów zacz±³ chodziæ do ko¶cio³a.U¶miech

Czyli w zasadzie na jedno wychodzi Jêzyk
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Styczeñ 02, 2009, 18:06:09 »