tadeuszstosik
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudzień 31, 2008, 09:56:37 » |
|
witam serdecznie ...ChciaÂłbym zasugerowaĂŚ obejrzenie filmu na you tube Breaking News -Sensational Discowery in Egypt at the Sphinx. JeÂżeli ta informacja BBC jest prawdziwa to PCH i jego zadania sÂą w peÂłni zrozumiaÂłe dla ludzkoÂści i ziemii .To co zobaczyÂłem na tym filmie poraÂża ,a chodzi o to co jest pod Sfinksem.Projekt Cheops nie jest mi obcy.ProszĂŞ obejrzyjcie ten film ,proszĂŞ o odpowiedz...To nie sÂą juÂż Âżarty pozostaÂły 3lata
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudzień 31, 2008, 10:14:19 » |
|
Po wpisaniu tytuÂłu pojawia siĂŞ kilka filmĂłw. JeÂśli to nie problem to podaj proszĂŞ link do strony. 
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 01, 2009, 00:28:57 » |
|
O to wÂłaÂśnie chodzi.ZostaÂło tak niewiele czasu a ludzie muszÂąsiĂŞ dowiedzieĂŚ.Nie chcĂŞ Âżeby ginĂŞli w nieÂświadomoÂści jeÂśli juÂż to z myÂślÂą Âże wiedziaÂłem i nic nie zrobiÂłem!!!To okrutne ,ale myÂślĂŞ Âże ze wzglĂŞdu na te 3 lata trzeba to jakoÂś ogÂłosiĂŚ naszemu spoÂłeczeĂąstwu ZIEMIANOM. BĂŞdĂŞ dalej utrzymywaĂŚ Âże zbyt sÂłabo nagÂłoÂśniony jest PROJEKT CHEOPS.Ja dowiedziaÂłam siĂŞ dopiero w tym roku a przecieÂż dziaÂłaÂł on znacznie wczeÂśniej.Tyle lat zmarnowane na tzw.wyÂścig szczurĂłw.A ile zmarnowanej kasy!MogÂłabym jÂą przeznaczyĂŚ na np.wyjazd do Egiptu.A filmik na you tube zaraz obejrzĂŞ i na pewno skomentujĂŞ. A co do wyjazdu do WrocÂławia na sesjĂŞ z paniÂą LucynÂą , to aÂż siĂŞ bojĂŞ powiedzieĂŚ mĂŞÂżowi. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 01, 2009, 00:50:44 » |
|
Ten film to chyba animacja komputerowa... chyba...
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 01, 2009, 01:03:13 » |
|
Wszyscy dowiaduj¹ siê o rzeczach wa¿nych w odpowiednim czasie, czas "oœwiecenia" dla ka¿dego jest odpowiedni, bo "to" dzia³a jak dojrzewanie owoców w sadzie... jedni trochê wczeœniej, inni ciut, ciut póŸniej  Co mo¿esz zrobiÌ? najlepiej pooddychaj  Tak, jak wielu ju¿ oddycha, medytuje, zag³êbia siê we w³asne wnêtrze itd, itp Pozdrawiam w nowym roku - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Styczeń 01, 2009, 01:21:43 » |
|
Filmik animacja chocia¿ kto wie mo¿e rzeczywiœcie sfinks siêga g³êbiej??? Nigdy wczeœniej nie interesowa³am siê jog¹.Czy to masz na myœli Thotal?Ale ostatnio tak siê odprê¿y³am,¿e us³ysza³am g³os mojego opiekuna anio³a.To kobieta.Ka¿dy facet zakocha³by siê w tym g³osie- reszta by³by nie istotna
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Styczeń 01, 2009, 01:30:28 » |
|
PiĂŞknie rozchylasz swoje pÂłatki, kwiatuszku...MoniuP Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Styczeń 01, 2009, 01:44:23 » |
|
Powiem szczerze Âże bojĂŞ siĂŞ co bĂŞdzie dalej,ale na pewno chciaÂłabym zobaczyĂŚ go na Âżywo.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Styczeń 01, 2009, 10:01:02 » |
|
MoniaP i Kabaretko. S³usznie prawicie moje kochane siostry ziemskie.  Tak przyda³o by siê zorganizowaÌ manifestacjê -z ludzi ju¿ "wybranych" czyli nas, ¿eby siac dalej ziarno przeznaczenia i mi³oœci, uprzedzaj¹c Ich o problemie Ziemi i Kosmosu. Dobrze by by³o,abyœmy mieli te¿ ulotki. Co do Sesji z P. Lucyn¹ i P.CH. to jadê do Bydgoszczy wkrótce.  Zagadajcie mê¿ów od strony medycznej i "nowoœci" w leczeniu chorób nieuleczalnych. Mo¿e zaskocz¹. Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Styczeń 02, 2009, 10:17:22 » |
|
co do tych informacji dla ,,œwie¿aka'' - myœlê ¿e najlepiej by³oby stworzenie wspólnej naszej pracy i za³o¿enie bloga w których znajdowa³yby siê podstawowe informacje dla kogoœ kto ma dopiero stycznoœÌ z PCH
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Styczeń 02, 2009, 10:26:40 » |
|
Chciałbym zasugerować obejrzenie filmu na you tube Breaking News -Sensational Discowery in Egypt at the Sphinx. Jeżeli ta informacja BBC jest prawdziwa to PCH i jego zadania są w pełni zrozumiałe dla ludzkości i ziemii .To co zobaczyłem na tym filmie poraża ,a chodzi o to co jest pod Sfinksem. Witaj ! Czy ja aby dobrze widziałem trzy postacie a na samej górze stoi Sfinks  a na nich hieroglify + ,,piwnice'' Piramidy Cheopsa ?? Jak to jest prawdziwe a nie fotomontaż i widzę to co widziałem toJ to brak mi słów....
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 10:51:29 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Styczeń 02, 2009, 10:56:38 » |
|
co do tych informacji dla ,,œwie¿aka'' - myœlê ¿e najlepiej by³oby stworzenie wspólnej naszej pracy i za³o¿enie bloga w których znajdowa³yby siê podstawowe informacje dla kogoœ kto ma dopiero stycznoœÌ z PCH
WÂłaÂśnie to proponowaÂłem. ChociaÂż raczej w postaci strony internetowej niÂż bloga - blog zbytnio kojarzy siĂŞ z popkulturÂą. Z tym, Âże, jak pisaÂłem juÂż wczeÂśniej, moim zdaniem waÂżne jest, by na stronie znajdowaÂły siĂŞ opisy tego, co robi PCh i faktĂłw "okoÂłoPCh" w formie neutralnej - aby byÂły to suche fakty, bez tonu agitujÂącego czy teÂż potĂŞpiajÂącego - aby "ÂświeÂżak" mĂłgÂł sam siĂŞ ustosunkowaĂŚ. Z kolei strona powinna OSOBNO zawieraĂŚ w jednym miejscu wszelkie argumenty za i przeciw PCh - gÂłos zarĂłwno sympatyka, jak i krytyka.
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Styczeń 02, 2009, 11:05:13 » |
|
W kwestii PCH zgadzam siĂŞ z Thotalem -po pierwsze oddychanie, nalepiej w miÂłym otoczeniu np w lesie. ParĂŞ minut i jesteÂśmy uratowani. NaprawdĂŞ myÂślicie Âże to dobry pomysÂł biegaĂŚ z ulotkami i mĂłwiĂŚ Âże PCH to jedyne wyjÂście, jak nie wykopiemy to zginiemy - nie przypomina Wam to czegoÂś? Np inwestowania siebie w zwiÂązek z KK pod rygorem ognia piekielnego... LUDZIE JESTEÂŚMY NIESKOĂCZONÂĄ ÂŚWIADOMOÂŚCIÂĄ, NIE MOÂŹNA NAS ZABIĂ. Nie dawajcie siĂŞ wodziĂŚ za nos bytowi ktĂłry powoÂłuje siĂŞ na dziesiÂątki autorytetĂłw (czĂŞsto o zgrozo religijnych) i raz mĂłwi Âże jest z Pleyad raz Âże z Oriona, a Ci z Pleyad to zÂło wcielone. A moÂże labirynt jest w Mexyku? Pooddychajcie i moÂże coÂś obejrzyjcie - film zrobiony przez ludzi ktĂłrzy sÂą duÂżo mÂądrzejsi od "Enkiego" http://pl.youtube.com/watch?v=-rEeDTFs808http://pl.youtube.com/watch?v=-rEeDTFs808
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Styczeń 02, 2009, 11:27:22 » |
|
radoslaw
Zgadzam siĂŞ z TobÂą. TeÂż uwaÂżam agitacjĂŞ za kompletnie nietrafiony pomysÂł. Dlatego tak ciÂągle podkreÂślam, Âże jak dla mnie jedynym rozsÂądnym pomysÂłem jest strona internetowa traktujÂąca O PCh - na ktĂłrej byÂłyby jedynie suche informacje + w oddzielnej zakÂładce zarĂłwno sÂłowa krytyki (argumenty przeciw), jak i sÂłowa za PCh - rzeczowe argumenty, nie osobiste przeÂświadczenia. Aby zainteresowany tematem miaÂł dostĂŞp do bezstronnych, obiektywnych danych
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Styczeń 02, 2009, 11:36:26 » |
|
MoniaP, myslĂŞ, Âże powinnaÂś byĂŚ wdziĂŞczna za "taka" postawĂŞ mĂŞÂża. Podejrzewam, Âże bĂŞdzie nad TobÂą czuwaÂł, gdy Ty bedziesz oddawaÂła siĂŞ wchÂłanianiu przesÂłania pch. BĂŞdzie stanowiÂł spojrzenie z innej strony i zapewniaÂł zdrowÂą rĂłwnowagĂŞ.
Co do jednego zgodzê siê - powinnaœ z nim spróbowaÌ porozmawiac na ten temat. Zauwa¿, ¿e wystepuje mocno zauwa¿alna prawid³owoœÌ: osoby dopiero co spotykaj¹ce siê z pch s¹ nastawieni do niego hurraoptymistycznie, im d³u¿ej przypatruj¹ siê tym wiêcej dostrzegaj¹ skaz i coraz trudniej pogodziÌ im to co mói pch z tym co widz¹...
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Styczeń 02, 2009, 11:43:41 » |
|
Arteq Oczywiœcie ¿e jestem mu wdziêczna za to ¿e jest "stabilny",a nawet kub³em zimnej wody na moj¹ g³owê,ale nie rozumiem dlaczego nie chce zapoznaÌ siê z tematem bez emocji i rzeczowo porozmawiaÌ czyli podyskutowÌ nad za i przeciw za³o¿eniom PCH.Wczoraj z powodu nudów  wreszcie przeczyta³am mu kilka zdaù i zacz¹³ myœleÌ.Myœlê ¿e pierwszy krok poczyni³am.Rzeczywiœcie na pocz¹tku jest hurra ale potem emocje opadaj¹ i zaczyna siê tzw.praca nad sob¹ i bliskimi(najpierw).
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Styczeń 02, 2009, 13:03:18 » |
|
Arteq Oczywiœcie ¿e jestem mu wdziêczna za to ¿e jest "stabilny",a nawet kub³em zimnej wody na moj¹ g³owê,ale nie rozumiem dlaczego nie chce zapoznaÌ siê z tematem bez emocji i rzeczowo porozmawiaÌ czyli podyskutowÌ nad za i przeciw za³o¿eniom PCH.Wczoraj z powodu nudów  wreszcie przeczyta³am mu kilka zdaù i zacz¹³ myœleÌ.Myœlê ¿e pierwszy krok poczyni³am.Rzeczywiœcie na pocz¹tku jest hurra ale potem emocje opadaj¹ i zaczyna siê tzw.praca nad sob¹ i bliskimi(najpierw). I dobrze. Teraz zobacz co "zaowocuje" w Nim w tej kwestii. Do jakich wniosków On dojdzie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Styczeń 02, 2009, 14:16:55 » |
|
Ja rozwa¿a³am te¿ swego czasu sprawê ulotek ale pomys³ wyda³ mi siê trywialny  chocia¿ jak zobaczy³am sklepik z koszulkami i innymi gad¿etami  na stronie http://www.missionpharaoh.com to pomyœla³am, ¿e w sumie nie jest taki najgorszy, s¹ gorsze  Rozumiem, ¿e potrzebne s¹ pieni¹dze, ale mo¿e nie koniecznie zdobywane w taki sposób. Uw³acza to powadze sprawy  Pomys³ ze stron¹ internetow¹ jest dobry, ale co z ludŸmi którzy nie korzystaja z internetu? Myœlê, ¿e w ca³ym projekcie jest wiele aspektów, którymi mo¿na zainteresowaÌ i przykuÌ uwagê poszczególnych osób. Dla lubi¹cych wyzwanie - wykopaliska  , dla hipochondryków temat zdrowia itp.  Osobiœcie za najwa¿niejsze uwa¿am przes³anie projektu, nawo³ywanie do otwarcia umys³ów i serc. Jeœli chodzi o informacjê odnoœnie nibiru to najwazniejsza jest równowaga. Miêdzy tymi dwoma biegunami mi³oœÌ - wzbudzenie poczucia odpowiedzialnoœci. Brakuje mi tylko pomys³u jak wyjœÌ z tym do ludzi. Co powiedzieÌ i jak
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Styczeń 02, 2009, 16:22:30 » |
|
Kabaretko mi równie¿ zale¿y na wszystkich wokó³ mnie dlatego obmyœlam ju¿ plan jak zainteresowaÌ wszystkich bez wyj¹tku.Nawet ksiê¿y.  .Pierwszy krok to zacz¹Ì od siebie ,drugi najbli¿si ,potem miejscowoœÌ, w której mieszkam a potem miasto wojewódzkie. Na pewno nie bêd¹ to ulotki.Mam ju¿ wstêpnie okreœlon¹ datê wiêkszego przedsiêwziêcia, ale nie wiem co to bêdzie .Czekam na podpowiedŸ z Góry jak i co zrobiÌ .Dalej utrzymujê ¿e musi to byÌ to coœ zwracaj¹cego uwagê i szokuj¹cego(terapia wstrz¹sowa).
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Styczeń 02, 2009, 16:31:38 » |
|
Zgadzam siĂŞ z pomysÂłem tak jak wspomniaÂł RadosÂław,ale z jakimÂś odnoÂśnikiem do strony PCh.MoÂże ktoÂś z ForumowiczĂłw potrafi takÂą stronĂŞ zorganizowaĂŚ  .
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #45 : Styczeń 02, 2009, 16:38:52 » |
|
Pamiêtam, w rozmowie z ksiêdzem co chodzi³ "po kolêdzie" w 2006r, rozmawia³em o Federacji Galaktycznej i P.CH. , nic nie zaprzeczy³, tylko siê mi³o uœmiechn¹³. A wiêc Oni te¿ doskonale wiedz¹, co tak naprawdê sie teraz œwiêci. Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Styczeń 02, 2009, 17:38:16 » |
|
Pamiêtam, w rozmowie z ksiêdzem co chodzi³ "po kolêdzie" w 2006r, rozmawia³em o Federacji Galaktycznej i P.CH. , nic nie zaprzeczy³, tylko siê mi³o uœmiechn¹³. A wiêc Oni te¿ doskonale wiedz¹, co tak naprawdê sie teraz œwiêci. Pozdrawiam.  Ekhem...albo pomyœla³: "Ychhh, co za dureù. Takiemu to nawet nie ma co czegokolwiek t³umaczyÌ..." (nie twierdzê, ¿eœ dureù, ale tak te¿ sobie móg³ ksi¹dz pomyœleÌ ;])
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #47 : Styczeń 02, 2009, 17:43:17 » |
|
Nie, tylko prosi³ mnie ¿ebym znów zacz¹³ chodziÌ do koœcio³a. 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Styczeń 02, 2009, 17:52:12 » |
|
Nie, tylko prosi³ mnie ¿ebym znów zacz¹³ chodziÌ do koœcio³a.  Czyli w zasadzie na jedno wychodzi 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Styczeń 02, 2009, 18:06:09 » |