Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 17:12:30

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co kaÂżdy z nas moÂże zrobiĂŚ w zwiÂązku z PCH?  (Przeczytany 90320 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tadeuszstosik
Gość
« Odpowiedz #25 : Grudzień 31, 2008, 09:56:37 »

witam serdecznie ...ChciaÂłbym zasugerowaĂŚ obejrzenie filmu na you tube Breaking News -Sensational Discowery in Egypt at the Sphinx. JeÂżeli ta informacja BBC jest prawdziwa to PCH i jego zadania sÂą w peÂłni zrozumiaÂłe dla ludzkoÂści i ziemii .To co zobaczyÂłem na tym filmie poraÂża ,a chodzi o to co jest pod Sfinksem.Projekt Cheops nie jest mi obcy.ProszĂŞ obejrzyjcie ten film ,proszĂŞ o odpowiedz...To nie sÂą juÂż Âżarty pozostaÂły  3lata
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #26 : Grudzień 31, 2008, 10:14:19 »

Po wpisaniu tytuÂłu pojawia siĂŞ kilka filmĂłw. JeÂśli to nie problem to podaj proszĂŞ link do strony.  UÂśmiech
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #27 : Styczeń 01, 2009, 00:28:57 »

O to wÂłaÂśnie chodzi.ZostaÂło tak niewiele czasu a ludzie muszÂąsiĂŞ dowiedzieĂŚ.Nie chcĂŞ Âżeby ginĂŞli w nieÂświadomoÂści jeÂśli juÂż to  z myÂślÂą Âże wiedziaÂłem i nic nie zrobiÂłem!!!To okrutne ,ale myÂślĂŞ Âże ze wzglĂŞdu na te 3 lata trzeba to jakoÂś ogÂłosiĂŚ naszemu spoÂłeczeĂąstwu ZIEMIANOM.
BĂŞdĂŞ dalej utrzymywaĂŚ Âże zbyt sÂłabo nagÂłoÂśniony jest PROJEKT CHEOPS.Ja dowiedziaÂłam siĂŞ dopiero w tym roku a przecieÂż dziaÂłaÂł on znacznie wczeÂśniej.Tyle lat zmarnowane na tzw.wyÂścig szczurĂłw.A ile zmarnowanej kasy!MogÂłabym jÂą przeznaczyĂŚ na np.wyjazd do Egiptu.A filmik na you tube zaraz obejrzĂŞ i na pewno skomentujĂŞ.
A co do wyjazdu do WrocÂławia na sesjĂŞ z paniÂą LucynÂą , to aÂż siĂŞ bojĂŞ powiedzieĂŚ mĂŞÂżowi.
Pozdrawiam
Hironobu15
Gość
« Odpowiedz #28 : Styczeń 01, 2009, 00:50:44 »

Ten film to chyba animacja komputerowa... chyba...
Thotal
Gość
« Odpowiedz #29 : Styczeń 01, 2009, 01:03:13 »

Wszyscy dowiaduj¹ siê o rzeczach wa¿nych w odpowiednim czasie, czas "oœwiecenia" dla ka¿dego jest odpowiedni, bo "to" dzia³a jak dojrzewanie owoców w sadzie... jedni trochê wczeœniej, inni ciut, ciut póŸniej Uœmiech
Co moÂżesz zrobiĂŚ? najlepiej pooddychaj DuÂży uÂśmiech
Tak, jak wielu ju¿ oddycha, medytuje, zag³êbia siê we w³asne wnêtrze itd, itp

Pozdrawiam w nowym roku - Thotal UÂśmiech
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #30 : Styczeń 01, 2009, 01:21:43 »

Filmik animacja chocia¿ kto wie mo¿e rzeczywiœcie sfinks siêga g³êbiej???
Nigdy wczeÂśniej  nie interesowaÂłam siĂŞ jogÂą.Czy to masz na myÂśli Thotal?Ale ostatnio tak siĂŞ odprĂŞÂżyÂłam,Âże usÂłyszaÂłam gÂłos mojego opiekuna anioÂła.To kobieta.KaÂżdy facet zakochaÂłby siĂŞ w tym gÂłosie- reszta byÂłby nie istotna  UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #31 : Styczeń 01, 2009, 01:30:28 »

PiĂŞknie rozchylasz swoje pÂłatki, kwiatuszku...MoniuP

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #32 : Styczeń 01, 2009, 01:44:23 »

Powiem szczerze Âże bojĂŞ siĂŞ co bĂŞdzie dalej,ale na pewno chciaÂłabym zobaczyĂŚ go na Âżywo.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #33 : Styczeń 01, 2009, 10:01:02 »

MoniaP i Kabaretko.
SÂłusznie prawicie moje kochane siostry ziemskie.UÂśmiech
Tak przydaÂło by siĂŞ zorganizowaĂŚ manifestacjĂŞ -z ludzi juÂż "wybranych" czyli nas, Âżeby siac dalej ziarno
przeznaczenia i miÂłoÂści, uprzedzajÂąc Ich o problemie Ziemi i Kosmosu.
Dobrze by byÂło,abyÂśmy mieli teÂż ulotki.
Co do Sesji z P. LucynÂą i P.CH. to jadĂŞ do Bydgoszczy wkrĂłtce.UÂśmiech
Zagadajcie mê¿ów od strony medycznej i "nowoœci" w leczeniu chorób nieuleczalnych.
MoÂże zaskoczÂą.
Pozdrawiam. Cool
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #34 : Styczeń 02, 2009, 10:17:22 »

co do tych informacji dla ,,œwie¿aka'' - myœlê ¿e najlepiej by³oby stworzenie wspólnej naszej pracy i za³o¿enie bloga w których znajdowa³yby siê podstawowe informacje dla kogoœ kto ma dopiero stycznoœÌ z PCH
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #35 : Styczeń 02, 2009, 10:26:40 »

Chciałbym zasugerować obejrzenie filmu na you tube Breaking News -Sensational Discowery in Egypt at the Sphinx. Jeżeli ta informacja BBC jest prawdziwa to PCH i jego zadania są w pełni zrozumiałe dla ludzkości i ziemii .To co zobaczyłem na tym filmie poraża ,a chodzi o to co jest pod Sfinksem.

Witaj !
Czy ja aby dobrze widziałem trzy postacie a na samej górze stoi Sfinks CoÂś a na nich hieroglify  + ,,piwnice'' Piramidy Cheopsa ??

Jak to jest prawdziwe a nie fotomontaż i widzę to co widziałem toJ to brak mi  słów....
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 10:51:29 wysłane przez Cysio91 » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #36 : Styczeń 02, 2009, 10:56:38 »

co do tych informacji dla ,,œwie¿aka'' - myœlê ¿e najlepiej by³oby stworzenie wspólnej naszej pracy i za³o¿enie bloga w których znajdowa³yby siê podstawowe informacje dla kogoœ kto ma dopiero stycznoœÌ z PCH

WÂłaÂśnie to proponowaÂłem. ChociaÂż raczej w postaci strony internetowej niÂż bloga - blog zbytnio kojarzy siĂŞ z popkulturÂą. Z tym, Âże, jak pisaÂłem juÂż wczeÂśniej, moim zdaniem waÂżne jest, by na stronie znajdowaÂły siĂŞ opisy tego, co robi PCh i faktĂłw "okoÂłoPCh" w formie neutralnej - aby byÂły to suche fakty, bez tonu agitujÂącego czy teÂż potĂŞpiajÂącego - aby "ÂświeÂżak" mĂłgÂł sam siĂŞ ustosunkowaĂŚ. Z kolei strona powinna OSOBNO zawieraĂŚ w jednym miejscu wszelkie argumenty za i przeciw PCh - gÂłos zarĂłwno sympatyka, jak i krytyka.
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #37 : Styczeń 02, 2009, 11:05:13 »

W kwestii PCH zgadzam siĂŞ z Thotalem -po pierwsze oddychanie, nalepiej w miÂłym otoczeniu np w lesie.
ParĂŞ minut i jesteÂśmy uratowani.
NaprawdĂŞ myÂślicie Âże to dobry pomysÂł biegaĂŚ z ulotkami i mĂłwiĂŚ Âże PCH to jedyne wyjÂście, jak nie wykopiemy to zginiemy - nie przypomina Wam to czegoÂś? Np inwestowania siebie w zwiÂązek z KK pod rygorem ognia piekielnego...
LUDZIE JESTE¦MY NIESKOÑCZON¡ ¦WIADOMO¦CI¡, NIE MO¬NA NAS ZABIÆ.
Nie dawajcie siĂŞ wodziĂŚ za nos bytowi ktĂłry powoÂłuje siĂŞ na dziesiÂątki autorytetĂłw (czĂŞsto o zgrozo religijnych) i raz mĂłwi Âże jest z Pleyad raz Âże z Oriona, a Ci z Pleyad to zÂło wcielone. A moÂże labirynt jest w Mexyku?
Pooddychajcie i moÂże coÂś obejrzyjcie - film zrobiony przez ludzi ktĂłrzy sÂą duÂżo mÂądrzejsi od "Enkiego"
http://pl.youtube.com/watch?v=-rEeDTFs808
http://pl.youtube.com/watch?v=-rEeDTFs808
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #38 : Styczeń 02, 2009, 11:27:22 »

radoslaw

Zgadzam siĂŞ z TobÂą. TeÂż uwaÂżam agitacjĂŞ za kompletnie nietrafiony pomysÂł. Dlatego tak ciÂągle podkreÂślam, Âże jak dla mnie jedynym rozsÂądnym pomysÂłem jest strona internetowa traktujÂąca O PCh - na ktĂłrej byÂłyby jedynie suche informacje + w oddzielnej zakÂładce zarĂłwno sÂłowa krytyki (argumenty przeciw), jak i sÂłowa za PCh - rzeczowe argumenty, nie osobiste przeÂświadczenia. Aby zainteresowany tematem miaÂł dostĂŞp do bezstronnych, obiektywnych danych
arteq
Gość
« Odpowiedz #39 : Styczeń 02, 2009, 11:36:26 »

MoniaP, myslĂŞ, Âże powinnaÂś byĂŚ wdziĂŞczna za "taka" postawĂŞ mĂŞÂża. Podejrzewam, Âże bĂŞdzie nad TobÂą czuwaÂł, gdy Ty bedziesz oddawaÂła siĂŞ wchÂłanianiu przesÂłania pch. BĂŞdzie stanowiÂł spojrzenie z innej strony i zapewniaÂł zdrowÂą rĂłwnowagĂŞ.

Co do jednego zgodzê siê - powinnaœ z nim spróbowaÌ porozmawiac na ten temat. Zauwa¿, ¿e wystepuje mocno zauwa¿alna prawid³owoœÌ: osoby dopiero co spotykaj¹ce siê z pch s¹ nastawieni do niego hurraoptymistycznie, im d³u¿ej przypatruj¹ siê tym wiêcej dostrzegaj¹ skaz i coraz trudniej pogodziÌ im to co mói pch z tym co widz¹...
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #40 : Styczeń 02, 2009, 11:43:41 »

Arteq
Oczywiœcie ¿e jestem mu wdziêczna za to ¿e jest "stabilny",a nawet kub³em zimnej wody na moj¹ g³owê,ale nie rozumiem dlaczego nie chce zapoznaÌ siê z tematem bez emocji i rzeczowo porozmawiaÌ czyli podyskutowÌ nad za i przeciw za³o¿eniom PCH.Wczoraj z powodu nudów Uœmiech wreszcie przeczyta³am mu kilka zdaù i zacz¹³ myœleÌ.Myœlê ¿e pierwszy krok poczyni³am.Rzeczywiœcie na pocz¹tku jest hurra ale potem emocje opadaj¹ i zaczyna siê tzw.praca nad sob¹ i bliskimi(najpierw).
komandos040
Gość
« Odpowiedz #41 : Styczeń 02, 2009, 13:03:18 »

Arteq
Oczywiœcie ¿e jestem mu wdziêczna za to ¿e jest "stabilny",a nawet kub³em zimnej wody na moj¹ g³owê,ale nie rozumiem dlaczego nie chce zapoznaÌ siê z tematem bez emocji i rzeczowo porozmawiaÌ czyli podyskutowÌ nad za i przeciw za³o¿eniom PCH.Wczoraj z powodu nudów Uœmiech wreszcie przeczyta³am mu kilka zdaù i zacz¹³ myœleÌ.Myœlê ¿e pierwszy krok poczyni³am.Rzeczywiœcie na pocz¹tku jest hurra ale potem emocje opadaj¹ i zaczyna siê tzw.praca nad sob¹ i bliskimi(najpierw).
I dobrze.
Teraz zobacz co "zaowocuje" w Nim w tej kwestii.
Do jakich wnioskĂłw On dojdzie.
Pozdrawiam.
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #42 : Styczeń 02, 2009, 14:16:55 »

Ja rozwa¿a³am te¿ swego czasu sprawê ulotek ale pomys³ wyda³ mi siê trywialny Du¿y uœmiech chocia¿ jak zobaczy³am sklepik z koszulkami i innymi gad¿etami Buzia na k³ódkê na stronie http://www.missionpharaoh.com to pomyœla³am, ¿e w sumie nie jest taki najgorszy, s¹ gorsze Du¿y uœmiech Du¿y uœmiech Du¿y uœmiech
Rozumiem, Âże potrzebne sÂą pieniÂądze, ale moÂże nie koniecznie zdobywane w taki sposĂłb. UwÂłacza to powadze sprawy MrugniĂŞcie

PomysÂł ze stronÂą internetowÂą jest dobry, ale co z ludÂźmi ktĂłrzy nie korzystaja z internetu?
MyÂślĂŞ, Âże w caÂłym projekcie jest wiele aspektĂłw, ktĂłrymi moÂżna zainteresowaĂŚ i przykuĂŚ uwagĂŞ poszczegĂłlnych osĂłb. Dla lubiÂących wyzwanie - wykopaliska MrugniĂŞcie, dla hipochondrykĂłw temat zdrowia itp. DuÂży uÂśmiech

OsobiÂście za najwaÂżniejsze uwaÂżam przesÂłanie projektu, nawoÂływanie do otwarcia umys³ów i serc. JeÂśli chodzi o informacjĂŞ odnoÂśnie nibiru to najwazniejsza jest rĂłwnowaga. MiĂŞdzy tymi dwoma biegunami miÂłoœÌ - wzbudzenie poczucia odpowiedzialnoÂści.
Brakuje mi tylko pomysÂłu jak wyjœÌ z tym do ludzi. Co powiedzieĂŚ i jak  Zawstydzony
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #43 : Styczeń 02, 2009, 16:22:30 »

Kabaretko mi równie¿ zale¿y na wszystkich wokó³ mnie dlatego obmyœlam ju¿ plan jak zainteresowaÌ wszystkich bez wyj¹tku.Nawet ksiê¿y. Szok.Pierwszy krok to zacz¹Ì od siebie ,drugi najbli¿si ,potem miejscowoœÌ, w której mieszkam a potem miasto wojewódzkie. Na pewno nie bêd¹ to ulotki.Mam ju¿ wstêpnie okreœlon¹ datê wiêkszego przedsiêwziêcia, ale nie wiem co to bêdzie .Czekam na podpowiedŸ z Góry jak i co zrobiÌ .Dalej utrzymujê ¿e musi to byÌ to coœ zwracaj¹cego uwagê i szokuj¹cego(terapia wstrz¹sowa).
MoniaP
Gość
« Odpowiedz #44 : Styczeń 02, 2009, 16:31:38 »

Zgadzam siĂŞ z pomysÂłem tak jak wspomniaÂł RadosÂław,ale z jakimÂś odnoÂśnikiem do strony PCh.MoÂże ktoÂś z ForumowiczĂłw potrafi takÂą stronĂŞ zorganizowaĂŚ  DuÂży uÂśmiech.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #45 : Styczeń 02, 2009, 16:38:52 »

Pamiêtam, w rozmowie z ksiêdzem co chodzi³ "po kolêdzie" w 2006r, rozmawia³em o Federacji Galaktycznej i P.CH. , nic nie zaprzeczy³, tylko siê mi³o uœmiechn¹³.
A wiĂŞc Oni teÂż doskonale wiedzÂą, co tak naprawdĂŞ sie teraz ÂświĂŞci.
Pozdrawiam. Cool
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #46 : Styczeń 02, 2009, 17:38:16 »

Pamiêtam, w rozmowie z ksiêdzem co chodzi³ "po kolêdzie" w 2006r, rozmawia³em o Federacji Galaktycznej i P.CH. , nic nie zaprzeczy³, tylko siê mi³o uœmiechn¹³.
A wiĂŞc Oni teÂż doskonale wiedzÂą, co tak naprawdĂŞ sie teraz ÂświĂŞci.
Pozdrawiam. Cool

Ekhem...albo pomyÂślaÂł: "Ychhh, co za dureĂą. Takiemu to nawet nie ma co czegokolwiek tÂłumaczyĂŚ..." (nie twierdzĂŞ, ÂżeÂś dureĂą, ale tak teÂż sobie mĂłgÂł ksiÂądz pomyÂśleĂŚ ;])
komandos040
Gość
« Odpowiedz #47 : Styczeń 02, 2009, 17:43:17 »

Nie, tylko prosi³ mnie ¿ebym znów zacz¹³ chodziÌ do koœcio³a.Uœmiech
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #48 : Styczeń 02, 2009, 17:52:12 »

Nie, tylko prosi³ mnie ¿ebym znów zacz¹³ chodziÌ do koœcio³a.Uœmiech

Czyli w zasadzie na jedno wychodzi JĂŞzyk
komandos040
Gość
« Odpowiedz #49 : Styczeń 02, 2009, 18:06:09 »