Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:22:27

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co ka¿dy z nas mo¿e zrobiæ w zwi±zku z PCH?  (Przeczytany 87955 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Styczeñ 27, 2009, 17:55:32 »

Kabaretko A mo¿e skontaktowaæ siê z Greenpeace w Polsce.Maj± wiedzê na temat aktualnego stanu ¶rodowiska.Mogliby¶my razem zorganizowaæ jakie¶ wiêksze przedsiêwziêcie np w Krakowie w dniu Ziemi wraz z ich pomoc±.Maj± do¶wiadczenie w organizowaniu ró¿nych akcji.Wejd¼cie na ich stronê.Mogliby¶my przy okazji tematu ratowania Ziemi wspomnieæ o PCh i wsparciu go poprzez zaintrygowanie ludzi czym¶ nowym. U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Styczeñ 27, 2009, 18:10:46 »

Kabaretko A mo¿e skontaktowaæ siê z Greenpeace w Polsce.Maj± wiedzê na temat aktualnego stanu ¶rodowiska.Mogliby¶my razem zorganizowaæ jakie¶ wiêksze przedsiêwziêcie np w Krakowie w dniu Ziemi wraz z ich pomoc±.Maj± do¶wiadczenie w organizowaniu ró¿nych akcji.Wejd¼cie na ich stronê.Mogliby¶my przy okazji tematu ratowania Ziemi wspomnieæ o PCh i wsparciu go poprzez zaintrygowanie ludzi czym¶ nowym. U¶miech

A po co wrzucaæ tu PCh? Skoro filmik ma byæ o REALNYCH zagro¿eniach, to mówmy o realnych zagro¿eniach, o tym, co ka¿dy mo¿e sobie sprawdziæ, zweryfikowaæ, a nie o channelingach, PCh i innych wydumanych teoriach. Chyba, ¿e z miejsca chcemy straciæ wiarygodno¶æ.
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Styczeñ 27, 2009, 19:08:59 »

...
Pomys³ z dyskiem jest ciekawy. Stanley - to ciekawy pomys³, przeslij mi ten materia³ Mrugniêcie
Nie mam na tyle obszernej wiedzy aby przekazac na przyk³ad dane odno¶nie klimatu, eksploatacji ¶rodowiska naturalnego, dlatego potrzebujê chêtnych do zaanga¿owania siê w projekt.
O PCH równie¿ mo¿na wspomnieæ ale te¿ na zasadzie faktów bez oceniania. Ludzie musz± zacz±æ my¶lec samodzielnie!  ; Chichot

Witaj >Kabaretko< !
Rozda³em ju¿ tak du¿o tych p³yt w wielu kierunkach Polski (i Anglii równie¿), ¿e jestem pewien, i¿ otrzymasz j± od kogo¶ na pewno nie dalej jak do 7 miesiêcy.
A je¶li chodzi o co¶ co potrz±¶nie lud¼mi, to nie my¶l nawet o takich rzeczach, Proszê Ciê, poniewa¿ skutek bêdzie identyczny jaki masz teraz przed sob± w postaci tego forum - kolejna wojenka:
"Gadu, Gadu - Baden, Baden
  Jaki wynik - ¯aden, ¯aden
"
Je¶li chcia³aby¶ co¶ ³atwo i szybko skompilowaæ do takiej p³ytki to zajrzyj tutaj:
http://www.czasotworzycoczy.republika.pl/
- a dodatkowo zobacz jeszcze tutaj:
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4042
- jak te ch³opaki rozkrêcaj± ten stary, skostnia³y, dotychczasowy, zniewalaj±cy ludzko¶æ Moloch , lecz przede wszystkim destabilizuj± dzia³ania Iluminatów w kierunku wprowadzenia przez nich nowego, docelowego systemiku na Ziemi pod has³em NWO, bo wtedy dopiero bêdzie bardzo "weso³o" do bólu. Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
Pozdrawiam Ciep³o.
LDW i OS równie¿.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 27, 2009, 19:10:57 wys³ane przez Stanley » Zapisane
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Styczeñ 27, 2009, 19:10:55 »

Tene a czy realnym zagro¿eniem nie jest Planeta X,czy realnym zagro¿eniem nie jest dla ciebie istnienie tajnej organizacji Iluminatów, którym zale¿y na ograniczeniu wolno¶ci cz³owieka?O tym wszystkim mówi Samuel wiêc dlaczego  nie wspomnieæ o PCh?
Planeta X podobno ma byæ widoczna go³ym okiem ok. po³owy roku.My¶lê ¿e zanim filmik powstanie i ujrzy ¶wiat³o dzienne bêdzie j± ju¿ widaæ.Czy to by³oby dla ciebie potwierdzenie wiarygodno¶ci s³ów w przekazach,czy dalej bêdziesz utrzymywa³,¿e wszystko jest bajk± wyssan± z palca?
Skoro jest to forum na stronie PCh a nie wierzysz w te wydumane historie to co tutaj robisz?Chyba tylko zamieszanie.

Kabaretko je¶li bêdziesz mia³a gotowe materia³y do "rozprowadzenia' daj znaæ.Niestety nie wszyscy jeszcze maj± komputery i internet.
Pozdrawiam U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Styczeñ 27, 2009, 21:06:33 »

MoniaP - a czy tytu³ tego forum jest: "Forum ZWOLENNIKÓW PCh"? Nie. Co tu robiê? Dyskutujê. Do tego chyba jest to forum przeznaczone.

Czy Planeta X jest realnym zagro¿eniem? Po pierwsze, nie mylmy Planety X i Nibiru. Planeta X to domniemywana przez astronomów planeta Uk³adu S³onecznego - normalna, maj±ca normaln± orbitê, nijak nam nie zagra¿aj±ca. Co do Nibiru -  a widzia³a¶ j±? Czy który¶ teleskop ju¿ j± wykry³? Skoro mamy mo¿liwo¶ci ogl±dania odleg³ych gwiazd, to czemu jak na razie o Nibiru jest cisza? Tak, tak, wiem, wszystkie rz±dy zmówi³y siê, i ukrywaj± t± informacjê, buduj±c dla siebie schrony. Mhhhmmm.....

Czy tajne bractwo Iluminatów jest zagro¿eniem? Nie. Tajne bractwo iluminatów jest ³adnym abstrakcyjnym tworem, by by³o na kogo zrzucaæ winê, gdy co¶ siê dzieje ¼le. Poza tym, skoro jest to rzekomo bractwo maj±ce ogromne wp³ywy, mo¿liwo¶ci, mog±ce wszêdzie przemycaæ swoje niecne cele, i tak tajne to... czemu WSZYSCY o nim wiedz±? Czemu byle smarkacz, wchodz±c na YT, mo¿e znale¼æ setki filmików rzekomych "udowodnionych" dzia³añ Iluminatów? Je¶liby istnieli i tak kiepsko sz³o im ukrywanie tajno¶ci, to mo¿emy byæ spokojni - to nieudacznicy.

Ale czy nie ma siê czym martwiæ na Ziemi? Czy za ma³o jest alarmuj±cych rzeczy, by na si³e wymy¶laæ tajne spiski Iluminatów, nieznane planety etc? Mamy zagro¿enie pos³u¿enia siê broni± nuklearn±, mamy efekt cieplarniany, mamy degradacjê ¶rodowiska naturalnego - czy naprawdê tego nie wystarczy, by skoncentrowaæ siê na naprawdê namacalnych problemach Ziemi, i trzeba szukaæ zagro¿eñ urojonych?
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Styczeñ 28, 2009, 01:29:22 »

Oczywi¶cie jest wiele problemów namacalnych,ale czy my maluccy mo¿emy co¶ z tym zrobiæ? Prosty Kowalski nie jest w stanie sam zamkn±æ kopalni i wprowadziæ nowe ¼ród³o pozyskiwana energii czy zapobiec wojnie nuklearnej.To musz± zrobiæ Oni tam na górze.Ja jedynie mogê oszczêdzaæ energiê ,segregowaæ ¶mieci i dbaæ o czysto¶æ w bliskiej okolicy oraz u¶wiadamiaæ dzieci jak jest to wa¿ne.

Co do Pch i Iluminatów to dla tych pierwszych rozg³os chyba nie jest po¿±dany z uwagi na mo¿liwo¶æ utudniania wykopalisk.Natomiast dla tych drugich takie filmiki na youtube nie s± gro¼ne.Ponadto jakakolwiek reakcja na nie by³aby ujawnieniem siê ,przyznaniem,¿e taka grupa istnieje.Nie ma reakcji =nie ma Iluminatów.
A tak na marginesie to chêtnie spojrza³abym przez dobry teleskop tylko nikt do niego mnie nie dopu¶ci. Z³y
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Styczeñ 28, 2009, 07:48:22 »

Oczywi¶cie jest wiele problemów namacalnych,ale czy my maluccy mo¿emy co¶ z tym zrobiæ? Prosty Kowalski nie jest w stanie sam zamkn±æ kopalni i wprowadziæ nowe ¼ród³o pozyskiwana energii czy zapobiec wojnie nuklearnej.To musz± zrobiæ Oni tam na górze.Ja jedynie mogê oszczêdzaæ energiê ,segregowaæ ¶mieci i dbaæ o czysto¶æ w bliskiej okolicy oraz u¶wiadamiaæ dzieci jak jest to wa¿ne.

Zastanów siê teraz tak obiektywnie. Czemu ludzie wszêdzie widz± zagro¿enia "pozaplanetarne", jak Nibiru np? Czy nie jest to zwyk³y wybieg psychologiczny? Ka¿dy chcia³by co¶ zmieniæ, mieæ wiêkszy wp³yw na losy ¶wiata. Ka¿dy jednocze¶nie zdaje sobie sprawê, ¿e to absolutnie nie od niego zale¿y - nie ma mo¿liwo¶ci zmian na skalê globaln±. ALE! Kiedy ju¿ siê we¼mie teoriê o jakich¶ wyimaginowanych zagro¿eniach, jak Nibiru, i teoriê o tarczy w piramidzie, wtedy nagle okazuje siê, ¿e nawet maluczki ma mo¿liwo¶æ "ochrony ludzko¶ci". I ego jest zaspokojone. A naprawdê istotne problemy, które rzeczywi¶cie gro¿± naszej planecie, jak by³y tak bêd±.

Co do Iluminatów, mi nie chodzi o ujawnianie, a o to, czemu, skoro to rzekomo tak tajna, tak potê¿na i wp³ywowa organizacja - to niby wszyscy wiedz±, ¿e istniej±, a nawet, co robi±?
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 28, 2009, 15:24:54 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Styczeñ 28, 2009, 15:02:43 »

Wszystko co mo¿na jeszcze dopowiedzieæ w tym w±tku, krótko i na temat:
http://www.wrzuta.pl/audio/zOVxc4ABHB/

Pozdrawiam Wszystkich LDW i OS
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Styczeñ 28, 2009, 17:01:44 »

No có¿ a co powiecie na to?Znalaz³am to gdzie¶ tam nie wa¿ne gdzie szukaj±c odpowiedzi na moje pytanie wierzyæ czy nie wierzyæ ?Linki s± nieaktualne a przynajmiej ja ich nie mog³am odnali¼æ.

Samuel jest oszustem z Oriona i mówi ¿e Orioñczycy to nasi przyjaciele!!!!!!On jest jednym z nich i oni teraz bêd± robiæ wszystko co sie da aby nie doprowadziæ do przej¶cia w $ wymiar gêsto¶ci!!!!PROSZÊ CIÊ PRZECZYTAJ TO:::::Nawet je¶li nie uwierzysz mi....

A TO  KOMENTARZ KTÓRY ZNALAZ£AM NA:http://www.paranormalne.pl/in  dex.php?showtopic=7450&mode=thre  aded

A OTO TRE¦Æ:
Artyku³ jaki znalaz³em na jednej ze stron o tematyce paranormalnej.Tak mnie zaciekawi³, ¿e skopiowa³em go w ca³o¶ci i stworzy³em nowy temat aby wszyscy mogli zapoznaæ siê z jego tre¶ci±.

Przeczyta³em ju¿ dziesi±tki artyku³ów i kilka ksi±¿ek. Na pocz±tku nie by³em pewien intencji projektu Cheops. Teraz nie mam ju¿ ¿adnych w±tpliwo¶ci. Samuel jest istot± 4 - gêsto¶ci, w jej koñcowej fazie. Problem w tym ¿e aby móc przej¶æ na 5 gêsto¶æ trzeba zacz±æ troszczyæ siê przede wszystkim o innych. Tymczasem jego Samuel jak i byt z Syriusza s± przedstawicielami gadziego imperium, które s³u¿y wy³±cznie sobie. To nie potrwa jednak d³ugo. Chwila przej¶cia na kolejn± gêsto¶æ bêdzie ironiczna i bardzo dobrze. Otó¿ zamiast podwy¿szyæ swoje wibracje i wznie¶æ siê na 5 gêsto¶æ, gady spadn± przez swoje postêpowanie na drug± i swój rozwój duchowy zaczn± od zera. Aby tak siê jednak nie sta³o musz± znale¼æ inn± planetê która bêdzie posiadaæ odpowiadaj±c± im gêsto¶æ. Do tego idealnie nadaje siê Ziemia. A tak przy okazji czy nie zdziwi³o was nerwowe przywitanie bytu z Syriusza który oznajmi³ ¿e przejm± planetê i koniec. Musz± siê jednak spieszyæ poniewa¿ Ziemia ustawia siê na linii energii p³yn±cej gdzie¶ z Plejad, która 21 grudnia 2012 podniesie nas na 4 gêsto¶æ. Gady chc± nam w tym przeszkodziæ uruchamiaj±c globalne pole si³owe, które zablokuje ten proces i pozwoli im spokojnie przeprowadziæ inwazjê. Ju¿ raz a dok³adnie 300 000 lat temu spowodowali wybuch na S³oñcu który wykurzy³ st±d 10 cywilizacji oprócz Karraków.Przez dziwne promieniowanie ich DNA zmieni³o siê z 12 do 2 nici. Tak my jeste¶my Karrakami tyle ¿e poddanymi brutalnie wymuszonej ewolucji.Gady chc± ponownie nami manipulowaæ pod pretekstem uratowania cywilizacji. Samuel sieje w nas panikê swoimi destrukcyjnymi przepowiedniami poniewa¿ gady ¿ywi± siê strachem i cierpieniem. Obecne zmiany na planecie s± nieuniknione po tym jak przeprowadzano tysi±ce prób j±drowych oraz wielokilometrowe wykopy w poszukiwaniu surowców.Musia³o to doprowadziæ do destabilizacji geologicznej i efekt tego ju¿ widzimy. Nie mo¿emy siê daæ zwie¶æ ich podstêpnymi knowaniami.

Je¶li mi nie wierzycie we¼cie w krzy¿owy ogieñ pytañ Samuela oraz jego przyjaciela. Oczywi¶cie nie mo¿ecie bo przecie¿ nie do¶æ ¿e pytania musz± byæ przedstawione wcze¶niej, to niewygodne sesje takie jak 64 zostan± usuniête lub ocenzurowane aby projekt upadku ludzko¶ci postêpowa³ prawid³owo. B³agam jeszcze raz we¼cie go jakim¶ sposobem w krzy¿owy ogieñ pytañ. Przekonajcie siê ¿e k³amie nim bêdzie za pó¼no.

A co najgorsze byt w 64 sesji powiedzia³ "Znaczyæ was bêdziemy", co przywodzi na my¶l bestiê z apokalipsy, która jest tak naprawdê opisem ostatnich lat odchodz±cej 3 gêsto¶ci.

I nie bojê siê konsekwencji od Samuela. Ju¿ raz zaatakowa³ S³awê Malarz rzekomo w celu jej zahartowania, ¿eby pokazaæ jej jak mo¿e dzia³aæ z³o.Po tym wydarzeniu fundacja Pyramid Becon of Peace od³±czy³a siê od projektu. Z tego co wiem to by³a walka o jej ¿ycie.Rano mieszkanie wygl±da³o jak po bitwie.Trwa³o to parê godzin.Sta³o siê to, gdy S³awa rozmawia³a przez telefon z Barbar± - przjació³k± z fundacji.Wtedy to te¿ ukaza³a siê jej te¿ w mieszkaniu w³a¶nie ta przyjació³ka i kaza³a jej wyj¶æ z domu- ta prawdziwa po drugiej stronie telefonu krzycza³a ¿eby tego nie robi³a bo to nie jest ona.Nie wiadomo, co by siê sta³o, gdyby wysz³a...Barbara przysz³a jej z pomoc± mimo, ¿e by³a w tym czasie w N.Y. a S³awa w Chicago.Poprosi³a o pomoc znajomego, który siê zna na takich rzeczach i on na odleg³o¶æ(te¿ z N.Y.) pomóg³ S³awie.

Bardzo chcia³bym siê myliæ ale po tym co mog³o staæ siê dzisiejszej nocy to niemo¿liwe.Samuel albo jego towarzysze chcieli mnie zaatakowaæ, jednak nie mogli tego zrobiæ w ¶wiecie materialnym gdy¿ tu jestem od dawna zabezpieczany medytacj± ochronn±. Jedyne co mogliby zrobiæ to zaatakowaæ podczas OOBE. I tu sta³a siê rzecz dziwna. Otórz od ponad 10 lat nie mia³em spontanicznego wyj¶cia OOBE a ¶wiadome przychodzi mi jeszcze z du¿ym trudem. Kiedy ju¿ mia³em podnie¶æ siê z cia³a fizycznego, jaka¶ postaæ wbi³a moje cia³o astralne z powrotem z tak± si³± ¿e nie mog³em sie ruszyæ. Zorientowa³em siê ¿e to mój opiekun duchowy i mówi³ ¿ebym nie wychodzi³ bo Oni ju¿ na mnie czekaj±. Widzia³em kilka postaci ukrywaj±cych siê w mroku za oknem. Po chwili OOBE siê skoñczy³o i wróci³em do cia³a.

Teraz jestem przekonany ¿e moja teoria, bo by³a to teoria w któr± bardzo wierzy³em siê sprawdzi³a. Co prawda mia³em silne dowody ale jaka¶ iskierka mnie wierzy³a ¿e Samuel mo¿e mówiæ prawdê a my go nie rozumiemy, poniewa¿ pochodzi z wy¿szej gêsto¶ci. Wiem ¿e mia³em racjê. Modlê siê o to aby nie odnale¼li labiryntu i faraona przed rokiem 2012. Wtedy problem z Gadami siê skoñczy a my wkroczymy w okres pokoju. W przeciwnym razie nasz± przysz³o¶ci± bêdzie niewolnicza rasa.

Powiem szczerze ¿e przerazi³o mnie to co napisa³ ten forumowicz.Ci±gle szukam przyk³adów za i przeciw PCh.Mam ochotê skontaktowaæ siê z moim opiekunem,ale po tym co przeczyta³am mo¿e to byæ niebezpieczne.Mo¿e niektórzy z was maj± racjê ¿e podchodz± do tematu bez emocji.Zastanawiam sie jeszcze jak to sprawdziæ czy Samcio ma dobre intencje czy te¿ odwrotnie.

Pozdrawiam MP.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Styczeñ 28, 2009, 18:03:44 »

Powiem szczerze ¿e przerazi³o mnie to co napisa³ ten forumowicz.Ci±gle szukam przyk³adów za i przeciw PCh.Mam ochotê skontaktowaæ siê z moim opiekunem,ale po tym co przeczyta³am mo¿e to byæ niebezpieczne.Mo¿e niektórzy z was maj± racjê ¿e podchodz± do tematu bez emocji.Zastanawiam sie jeszcze jak to sprawdziæ czy Samcio ma dobre intencje czy te¿ odwrotnie.

Cel w³a¶nie by³ taki - przeraziæ siê. Ja siê ju¿ nauczy³am nie przera¿aæ siê takimi bzdurami i Tobie te¿ tego ¿yczê.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Styczeñ 28, 2009, 18:06:28 »

(Teraz zaznaczê, ¿e to, co powiem, bêdê mówi³ z perspektywy cz³owieka zajmuj±cego siê od pewnego czasu parapsychologi± i ogólnie dzia³aniem z Energi±, nie z perspektywy, z której piszê wiêkszo¶æ postów: sceptyka-realisty).

MoniaP. - zacytujê tu drobne stwierdzenie: "Poznacie ich po owocach". Jakie owoce na razie ma na koncie PCh? Mimo 7 lat dzia³alno¶ci - ¿adnych. Praktycznie wszystkie wielkie przewidywania i dobitne s³owa Samcia siê nie spe³ni³y, albo spe³ni³y siê tak, ¿e owo spe³nienie dostrzegaj± jedynie zagorzali zwolennicy Projektu. Czytaj±c sesjê, chyba jedynie kto¶ ¶lepy nie dostrze¿e nielogiczno¶ci, niekonsekwencji, niejasno¶ci, czy te¿ mêtno¶ci wywodów. Na ka¿dym te¿ kroku jest gro¼ba. Monia, mia³a¶ kontakty z przewodnikiem duchowym, wiêc bêdziesz wiedzieæ, o co chodzi - czy on kiedykolwiek Ciê straszy³? Czy kiedykolwiek mówi³ o kim¶, ¿e jest ¶lepy na co¶, czy jakkolwiek kogo¶ traktowa³ lepiej/gorzej? Czy kiedykolwiek zaatakowa³by kogo¶, jak to Samcio zrobi³ ze S³aw±? Czy wreszcie kiedykolwiek ¿±da³ od Ciebie bezwarunkowego pos³uszeñstwa? S±dzê, ¿e na wiêkszo¶æ, a nawet na wszystkie pytania odpowied¼ brzmi NIE. A co robi ten byt, z którym siê rzekomo kontaktuje p.Lucyna? Straszy, grozi, nakazuje, wymaga, czasem poni¿a. Skoro to jest "wy¿szy byt", to czy do takiego "idea³u" my d±¿ymy?

Spójrz te¿ na to, czym ów byt straszy. Z jednej strony kalendarz Majów przepowiada (wedle jednej WERSJI) przej¶cie w "pi±ty ¶wiat" i kataklizmy naturalne w roku 2012. Z drugiej strony Sitchin, rzekomo na bazie analizy tabliczek Summerów, pisze o Nibiru. Niby ok. ALE. Majowie nic nie mówi± o Nibiru, a analizy Sitchina z kolei mówi±, ¿e Nibiru przejdzie blisko Ziemi za... 1600 lat! Same, osobno, te teorie mo¿na ewentualnie braæ pod rozwagê. Ale PCh je ³±czy! Mówi o Nibiru w 2012 roku. Po³±czone, obie te teorie tworz± wzajemnie sprzeczny galimatias. Ale co w dodatku? PCh g³osi, ¿e w 2012 roku nast±pi przej¶cie w 4 wymiar, uniezale¿nienie siê od materii fizycznej. A czym jest Nibiru, je¶li nie materi± fizyczn±? Tak wiêc po co siê przed Nibiru broniæ, skoro I TAK wtedy ju¿ kwestie materii mia³yby nas nie dotyczyæ?

Rozumiesz? Sprzeczno¶æ na sprzeczno¶ci, po³±czenie wielu teorii, które osobno mo¿e maj± w sobie ziarno prawdy, ale razem z³o¿one (czytaj: wersja PCh) tworz± owszem, nieziemski, ale nie przekaz, a BE£KOT.

A teraz przyjrzyjmy siê sprawie z punktu widzenia rozwoju duchowego. W pewien sposób rozwój duchowy jest uniezale¿nieniem siê od materii. Zdaniem sobie sprawy, ¿e materia jest....hmmm....jakby to uj±æ, ¿eby powiedzieæ, o co chodzi... My¶l kreuje materiê. Kiedy wszyscy ludzie na Ziemi wierz±, ¿e materia jest jednoznacznie sta³a, prawdziwa, pe³na, wtedy ta materia, dla ich "duszy", jest prawdziwa. Cz³owiek zna prawa rz±dz±ce materi±, ale jednocze¶nie traktuje je jako prawa podstawowe, nadrzêdne. A to b³±d, bo nadrzêdne s± prawa rz±dz±ce Energi± (nie w rozumieniu fizycznym, a raczej "Energii Twórczej"). Cz³owiek i jego logika s± w pewien sposób jednocze¶nie twórcami i odkrywcami praw rz±dz±cych materi±.

W wielu publikacjach z dziedziny parapsychologii mo¿na napotkaæ frazê, ¿e za pomoc± umys³u mo¿esz zrobiæ wszystko, o ile nie koliduje to z "prawem uniwersalnym" (czyli, w ich rozumieniu, nie mo¿esz np si³± my¶li rozbiæ szyby). I to w³a¶nie b³±d, bo dalej stawiaj± oni prawa materialne na pierwszym, najwa¿niejszym miejscu. Je¶li jednak uda Ci siê, za pomoc± np medytacji, tak przestawiæ umys³, tak go rozwin±æ, ¿e Twój umys³ pojmie (wa¿ne - Twój UMYS£, pod¶wiadomo¶æ, a nie ¶wiadomo¶æ), ¿e jest w pewnym sensie sam kreatorem praw fizyki, które go otaczaj±, i podlega jedynie Prawu Energii - wtedy masz panowanie nad materi±. Nie jest wa¿ne, jak du¿±, bo wielko¶æ nie ma tu znaczenia.

Jak wiêc powstrzymaæ Nibiru? Otó¿ wystarczy jeden cz³owiek, który tak rozwinie swoje zdolno¶ci i tak przestawi umys³, by zyskaæ kontrolê nad materi±. I sprawa za³atwiona.

Ale takie byty, jak Samcio, odwracaj± uwagê ludzi od ich W£ASNYCH mo¿liwo¶ci. Tkwi±cych nie w piramidach, nie w ziemi, nie w mumiach - a w ka¿dym cz³owieku. Ka¿± przemierzaæ i przekopywaæ ziemiê, zamiast wyciszyæ siê, nauczyæ ¿yæ w ¶wiecie materialnym, ale jednocze¶nie nie byæ z nim zwi±zanym "kajdanami", i mieæ sprawê ewentualnego kataklizmu za sob±.

To tak nieco z parapsychicznego punktu widzenia (tak wiêc rozumiem, ¿e ludzie nastawieni typowo na ¶wiat materialny mog± siê ze mn± tu nie zgadzaæ - bêdzie to jak najbardziej ok).

I teraz siê zastanów, Monia - po co komu PCh, Piramidy, i Samuel? 
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Styczeñ 28, 2009, 18:24:30 »

A oto link nawi±zuj±cy do tego co wcze¶niej zamie¶ci³am.Znalaz³am ¼ród³o.Musicie to przeczytaæ.Ka¿da osoba która chce zachowaæ siebie dla siebie.
Relacje osoby z pierwszej rêki na temat Samcia i jego kolesiów.Dr±zy³am temat:Wierzyæ czy nie wierzyæ ,poniewa¿ co¶ mi siê nie zgadza³o a mianowicie to ,¿e po ka¿dym wej¶ciu na stronê Pch i przeczytaniu 2-3 sesji czu³am siê wykoñczona energetycznie a przez nastêpne 4 dni mia³am potworne  migreny.Nigdy wcze¶niej nie mia³am takich dolegliwo¶ci.Jestem ogólnie okazem zdrowia.

http://thelinked.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=30
Nie dajcie siê zwie¶æ.
Pozdrawiam ciep³o Was wszystkich. U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Styczeñ 28, 2009, 18:49:21 »

Odpisa³em Ci ju¿ na to w "Kolejny argument ZA...". Zajrzyj.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #88 : Styczeñ 28, 2009, 19:01:13 »

To ¿adna rewelacja.List jest dostêpny ju¿ od dawna na starym forum.Temat by³ wielokrotnie przerabiany !!!

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Styczeñ 28, 2009, 19:13:26 »

Jak najbardziej. - Nie widzê innej mo¿liwo¶ci jak poznawanie po owocach:
"...
Kerry Cassidy: Rozumiem. Co mo¿esz powiedzieæ o dzisiejszych ludziach? S± powolni, szybcy, m±drzy, g³upi…? Powiedz prawdê…

Borys: [Wymiguj±c siê od odpowiedzi] Nie lubiê mówiæ o ludziach ¼le.

Kerry Cassidy: Czy masz do powiedzenia dobre rzeczy?

Borys: Oczywi¶cie. Zale¿y o jakich ludziach. Je¶li pomagaj± lub inwestuj± w rzeczy, które mog± pomóc innym. Na przyk³ad w czasie wojny, je¶li pomagaj± wynale¼æ co¶, co mo¿e j± zatrzymaæ, albo pomagaj± chorym dzieciom lub takim, które nie mog± chodziæ…
[…]
- to tylko malutki wycinek z:
http://wolnemedia.net/?p=4853

>MoniaP< nie przejmuj siê tak bardzo t± by³±, z nadêtym do granic mo¿liwo¶ci Ego, >by³± jaskó³k±<. Wszyscy przeciwnicy PCh przedk³adaj± jej przyk³ad za dowód koronny. Rozdrobniony jest on ju¿ nie tylko jako w³os na czworo, ale nawet na moleku³y sk³adowe.
To, ¿e sesje tak bardzo destabilizuj± Ci wibracje jest jak najbardziej prawid³owym efektem dysharmonii miêdzy Twoim ¶wiatopogl±dem a kwintesencj± Prawdy, ale to ju¿ nie d³ugo Ci przejdzie. Pozdrawiam.
LDW i OS tak¿e.     

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #90 : Styczeñ 28, 2009, 19:16:06 »

Dok³adnie Stanley U¶miech dok³adnie !!! U¶miech Pozdrawiam

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Styczeñ 28, 2009, 19:17:25 »

No có¿, Monia, masz wiêc dwa stanowiska, sama najlepiej siê zastanów i wyczuj, które jest lepsze.

Pozdrowienia

Tene
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Styczeñ 28, 2009, 19:23:17 »

Stanley, proszê Ciê nie szastaj s³owem "dowód koronny" bo jak ju¿ mo¿na by³o zaobserwowaæ masz chyba co¶ innego na my¶li ni¿ jego typowe znaczenie.

Nie jest to koronnym argumentem, lecz jednym z wielu przemawiaj±cych przeciw pch. Sytuacja z t± wypowiedzi± jest ciekawa - Wójcikiewicz z Lucynk± trzymj± gêby na k³ódkê i omijaj± Parzoch, bo zdaj± sobie sprawê, ¿e opisane zdarzenia mia³y miejsce, a na wiêkszo¶æ z nich Parzoch ma namacalne dowody. "Os³awiona Choroszczy" na któr± swojego czasu tak lubi³e¶ siê powo³ywaæ te¿ k³±mie - co wynika z listu.

Dla niedowiarków - wszystkie z opisanych faktów zgadzaj± siê z tym co dzia³o siê w pch.
Dziwne te¿ jest to, ¿e ktokolwiek odszed³ z pch jest okrzykiwany k³±mc± z przero¶niêtym ego. Tutaj Stanley te¿ k³amiesz o przero¶niêtym ego Parzoch bo posiada list w którym pisze do Wójcikiewicza, ¿e nie zale¿y jej na byciu nr 1. Kto¶ z takim ego jak podle insynuujesz nie odpu¶ci³by takiej "okazji".
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Styczeñ 28, 2009, 19:42:59 »

To ¿adna rewelacja.List jest dostêpny ju¿ od dawna na starym forum.Temat by³ wielokrotnie przerabiany !!!
Mo¿e i jest dostêpny od dawna i by³ wielokrotnie przerabiany,ale ja o pCh dowiedzia³anm siê niedawno a ,¿e nie lubiê wierzyæ w co¶ ¶lepo to kopiê w ró¿nych miejscach czytaj±c ró¿ne artyku³y,aby pomy¶leæ i podj±æ odpowiedzialnie decyzjê po której stronie barykady stan±æ.
Pozdrawiam MP
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Styczeñ 28, 2009, 19:52:23 »

Czy zamieszczenie nagrania np.na youtube z "wybuchem "Samcia  na której¶ z sesji by³oby dowodem dla jego zwolenników,¿e nie jest on ¶wietlan± istot± ,a mo¿e ju¿ jest takowe?Wiem wiem na pewno powiedzieliby¶cie ¿e jest to monta¿.
MP
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Styczeñ 28, 2009, 20:19:35 »

Podejrzewam, ¿e niestety nie. S± dowody, ¿e samcio ³ga³ w swoich przepowiedniach, lecz nawet wtedy udawali, ¿e nic siê nie sta³o - nawet za cenê w³asnej wiarygodno¶ci.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Styczeñ 29, 2009, 09:55:46 »

ja tam siê w to wogóle nie mieszam ; tylko obserwuje co siê dzieje

i tak nic nie mo¿ecie z tym zrobiæ
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Styczeñ 29, 2009, 18:23:59 »

Tak , to jeden i ten sam list Barbary Parzoch.
Jedno jest pewne. Jaszczury lubi± przybieraæ postacie do takich zadañ.
Pozdrawiam. Cool
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Styczeñ 29, 2009, 19:41:50 »

Nie tylko Barbara Parzoch,osob± która by³a przez pewien czas by³a w projekcie by³ Robert Bernatowicz z fundacji nautilus
na pocz±tku  by³ wychwalany pod niebiosa a gdy zobaczy³ z bliska jaki to szwindel odszed³ z fundacji , ze ¶wiat³ego cz³owieka w jednej chwili sta³ siê czarnym charakterem któremu nawet gro¿ono powa¿nymi konsekwencjami,gdzie¶ na forum jest link do wywiadu z nim ,od 12 minuty wypowiada siê o PCH

Ale rozumiem ¿e dla Ciebie Komandos040 to te¿ jaszczur   U¶miech Wiesz co a mo¿e Ja te¿ jestem Jaszczurem?chyba siê przejrzê w lustrze czy nie mam ogona bo lato siê zbli¿a i trochê lipa po pla¿y z kucykiem bujaæ   Du¿y u¶miech
kkk2116
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Luty 01, 2009, 01:05:26 »

Podejrzewam, ¿e niestety nie. S± dowody, ¿e samcio ³ga³ w swoich przepowiedniach, lecz nawet wtedy udawali, ¿e nic siê nie sta³o - nawet za cenê w³asnej wiarygodno¶ci.

to mnie zastanawia wci±¿
Wójcikiewicz - taki wykszta³cony cz³owiek
z reszt± bardzo otwarty na ludzi, ma autorytet i renomê. I da³ siê wmanewrowaæ w tak± ¶mieszn± historiê... z samciem...

To¿ ju¿ wszystkie NePeEny i nautilusy siê z tego ¶miej±, nawet nie wymieniaj± nazwy projektu. Zdaje sie ¿e nikt nie bierze PCh na serio. To ju¿ skrajno¶æ nawet w ¶wiecie nowej ery.
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: