Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:12:27

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co ka¿dy z nas mo¿e zrobiæ w zwi±zku z PCH?  (Przeczytany 87948 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Luty 01, 2009, 15:16:16 »

witam
Mobius  mo¿e przypomnisz sobie gdzie by³ ten link, o którym wspominasz(wywiad z Bernatowiczem).Nie mogê go znale¼æ.
MP
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Luty 01, 2009, 17:30:18 »

Wywiad znajdziesz pod linkiem

http://www.wrzuta.pl/audio/i3ufdvVPhy/wywiad_z_robertem_bernatowiczem_z_fundacji_nautilus

Robert Bernatowicz odpowiada na pytania u¿ytkowników jakiego¶ forum dyskusyjnego dok³adnie w 16 minucie pada pytanie na temat PCH .Jak dla mnie ogromny argument przeciw
pozdrawiam

Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Luty 01, 2009, 21:58:48 »

kkk2116 - a jak siê maj± nie ¶miaæ? PCh ¿eruje na tym, ¿e ludzie szukaj± tych "metod Nowej Ery", tego sposobu my¶lenia, patrzenia na ¶wiat. Tacy ludzie z jednej strony s± bardzo otwarci, z drugiej - w wielu rzeczach naiwni. PCh chcia³ ¿erowaæ na tej naiwno¶ci. Ale, jak widaæ, posuwa siê za daleko, dlatego nawet strony "otwarte" na Now± Erê siê z nich ¶miej±.
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Luty 04, 2009, 13:40:17 »

Witam !
Jeszcze To Mogê Zrobiæ - PODAÆ DALEJ !!!

The Big Picture (Pe³ny Obraz) PL;
http://www.youtube.com/view_play_list?p=E506762994732415

Pozdrawiam LDW i OS.
maniek3713
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Luty 04, 2009, 15:24:39 »

Monia P Witaj
Chciabym zapytaæ czy uda³o Ci siê zainteresowaæ mê¿a pch,Ja mam podobny z ¿on±,nawet nie chce spojrzeæ .

Pozdrawiam!!!!

P.S.Nawet moich najbli¿szych przyjació³ nie uda³o siê zainteresowaæ,kiedy pytam czy czytali to twierdz± ¿e nie by³o czasu albo zapomnieli.....dziwne.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Luty 04, 2009, 18:29:38 »

Podziêkuj za tak± ¿onê i nie zawracaj jej g³owy g³upotami.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Luty 04, 2009, 18:38:17 »

Monia P Witaj
Chciabym zapytaæ czy uda³o Ci siê zainteresowaæ mê¿a pch,Ja mam podobny z ¿on±,nawet nie chce spojrzeæ .

Pozdrawiam!!!!

P.S.Nawet moich najbli¿szych przyjació³ nie uda³o siê zainteresowaæ,kiedy pytam czy czytali to twierdz± ¿e nie by³o czasu albo zapomnieli.....dziwne.

Ja trafi³am na stronê g³ówn± PCh, bo kto¶ nieznajomy da³ mi linka na GG. Spojrza³am raz, da³am do ulubionych i... zapomnia³am o sprawie. Dopiero, gdy kilka miesiêcy potem robi³am porz±dki w zak³adkach internetowych, znalaz³am siê na stronie PCh jeszcze raz i zaczê³am czytaæ te wszystkie sesje. To by³o na prze³omie 2006/07. Nie¼le to siê zapowiada³o, ale wdepnê³am w koñcu na stare forum PCh, gdzie by³a okropniasta atmosfera (dzi¶ jest du¿o lepiej pod tym wzglêdem), a moje zdanie na temat PCh radykalnie siê zmieni³o. My¶lê sobie tak: kto ma poznaæ PCh, ten pozna, mimo ró¿nych "braków czasu" i innych wymówek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Luty 04, 2009, 19:24:26 »

Podziêkuj za tak± ¿onê i nie zawracaj jej g³owy g³upotami.

arteq
Wypadalo by,  by twoja zona zlozyla reklamacje ... no nie wiem gdzie? iz ma takiego meza ktory miast jej i rodzinie czas poswiecac , az tak dlugo zajmuje sie  TAKIMI GLUPOTAMI. Malo tego pochlonely go po czubek glowy. Staly sie jego gloryfikowanym BUSTWEM, pedzi do internetu i werfikje czy nie odeszly zbyt daleko bez jego nadzoru...... Mrugniêcie U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2009, 19:52:43 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Luty 04, 2009, 21:08:08 »

Nie martw siê o to Kiaro, potrafiê rozdzieliæ czas i nie zaniedbywaæ swoich bliskich. Nie piszê az takich monologów jak Ty i to na wielu forach. A ostatnimi czasy wywali³em telewizor [a ¶ci¶lej antenê] aby nie traciæ niepotrzebnie czasu i mieæ go wiêcej dla bliskich.

Pamiêtam jak na tak± uwagê jak Twoja do mnie [nie ja j± wtedy napisa³em] strasznie  siê oburzy³a¶ i powiedzia³as, ¿e nie ¿yczysz sobie aby kto¶ w³azi³ w twoje prywatne ¿ycie i to Twoja sprawa co robisz z wolnym czasem. Ja nie bêdê tchórzem i nie ucieknê siê do takich uników i powiem, ¿e ¿ona nie ma powodów narzekaæ - przynajmniej tego nie czyni, a mówimy sobie wszystko. Gdy ja pisa³em pewne uwagi, dzieci rysowa³y sobie i potem robilismy wystawê ich prac, ¿ona by³a jeszcze w pracy, a ja przygotowujê kolacjê. zona aktualnie siê myje, ja skrobiê i zaraz podam kolacjê. Chcia³abys jeszcze co¶ wiedzieæ? [jakby co to podam "jak spêdzi³em dzieñ"]

Co do uduchowienia, mi³o¶ci i rozwoju - ona nie glêdzi ca³ymi dniami, nie poucza, nie dzieli siê "tajemn± wiedz±" tylko po prostu to robi. Daje rado¶æ ludziom, niesie im ciep³o i u¶miech, wytchnienie i nigdy nie nazwa³aby tego mi³o¶ci± bezwarunkow±. Ona jest po prostu prawdziwa. Nie musi uciekac siê do jaki¶ podejrzanych przekazów, myslicieli, bzdurnych kodów peszerowych aby siê rozwijaæ i wiedzieæ co w ¿yciu najwa¿niejsze. Nie ucieka przed rozmowami z kimkolwiek na trudne tematy - zw³aszcza je¿eli sama zaczê³a temat lub wypowiada siê w nim. Wreszcie nie kreuje siê na kogo¶ kim nie jest. Zna swoje mocne stony jak i s³abostki.

Powiem szczerze, ¿e nie zamieni³bym jednego dnia z ni± na ca³e ¿ycie z tak "o¶wiecon±" osob± jak Ty. Skoro tak wspania³a osoba nadal chce byæ ze mn± i daje mi odczuæ, ¿e mnie kocha to chyba nie jest ze mna tak ¼le jak to mówisz.
Có¿ mogê dodaæ - idealnie pasowa³oby tutaj przytoczenie wiersza Stachury "Dwa teartry".
maniek3713
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Luty 05, 2009, 06:09:03 »

Kiara
 Buziak
sam bym tego lepiej nie uj±³... Du¿y u¶miech
maniek3713
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Luty 05, 2009, 06:11:53 »

arteq jak zrobisz to samo z komputerem co z telewizorem i anten± to wtedy zapanuje prawdziwa idylla,przestan± Ciê drêczyæ te pierdo³y.
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Luty 07, 2009, 18:31:35 »

Monia P Witaj

Pozdrawiam!!!!

Witaj
Jestem wytrwa³a wiêc uda³o siê,ale oczywi¶cie "przez ogródek".Trwa³o to 2 miesi±ce.Wykorzysta³am jego zainteresowania: UFO,staro¿ytne cywilizacje,reinkarnacja itp.Czêsto odwiedza stronê Nautilusa wiêc mia³am ³atwiej ni¿ osoby, których druga po³owa bardzo mocno trzyma siê ziemi.Tematy sesji przeplata³am w momencie kiedy pojawia³y siê informacje w mediach:np meteoryt w Ba³tyku,kryzys itp.Ale je¶li chodzi o Pch i ich misjê to bez akceptacji.Ja równie¿ po przeczytaniu listu Barbary nabra³am dystansu.
Oczywi¶cie patrzê na ¶wiat z innej perspektywy ni¿ 2 lata temu, ale co do takich organizacji jestem ostro¿na.Zrobi³am podsumowanie i wiem co jest najwa¿niejsze dla mnie.
Ostatnio kiedy rozmawiali¶my,a by³o to 2 tygodnie,próbowali¶my znale¼æ odpowied¼ na pytanie:je¿eli jest to niezbyt przyjazna nam istota,to dlaczego mówi o milo¶ci,podaje sposoby na wyleczenie niektórych schorzeñ ,itp.Moj m±¿:Warto po¶wiêciæ co¶ ma³ego(czyli z³o namawia do dobra) dla du¿o wiêkszych zysków.Jakich ?Mo¿e kto¶ z was forumowiczów zna odpowied¼.
MoniaP
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Luty 07, 2009, 18:44:33 »

Wywiad znajdziesz pod linkiem

http://www.wrzuta.pl/audio/i3ufdvVPhy/wywiad_z_robertem_bernatowiczem_z_fundacji_nautilus

Robert Bernatowicz odpowiada na pytania u¿ytkowników jakiego¶ forum dyskusyjnego dok³adnie w 16 minucie pada pytanie na temat PCH .Jak dla mnie ogromny argument przeciw
pozdrawiam

Niestety wys³ucha³am tylko powitania i dalej nic!kilka razy próbowa³am.Jestem zaaawiedziona.Mo¿e jeszcze jest to w innym miejscu?
MP
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Luty 07, 2009, 19:28:50 »

MoniaP w czasie wywiadu kilka razy panu Robertowi wy³±cza siê mikrofon i jest chwila ciszy z tym ¿e najd³u¿sza przerwa trwa ko³o 30 sekund,te¿ na pocz±tku my¶la³em ¿e co¶ jest nie tak z nagraniem,spróbuj pos³uchaæ jeszcze raz z tym ¿e postaraj siê przeczekaæ tê ciszê,no chyba ¿e nagranie siê nie buforuje.Zwróæ uwagê czy normalnie leci czas ,je¶li tak to po chwili ciszy wywiad powinien byæ kontynuowany
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Luty 07, 2009, 20:07:05 »

Przedewszystkim okazac sobie wzajemnie szacunek. To czym sie zajmujemy w naszym zyciu duchowym, to tak jak mrowcza praca. Zawsze chetnie czytam ciekawostki, nowe tematy , ciekawostki ze swiata i nauki . Mamy na forum ludzi ktorzy sa skarbnica wiedzy i bardzo ich za to cenie.
Nauczylam sie , ze nie nalezy dyrekt mowic czym sie interesuje, ze medytuje, ale w moim srodowisku opowiadam o roznych ciekawostkach z nauki, rozwoju duchowego itp, ludzie chlona te informacje. Jeszcze jeden raz nie slyszalam ze cos wymyslam. W moim srodowisku moi znajomi  znaja moje zainteresowania, nikomu nie narzucam sie z moimi wiadomosciami, ale zawsze chetnie jestem sluchana. To jest moja praca dla przyszlosci i bede to robila dalej, jesli ktos przyjdzie do mnie i mowi mi ze chetnie by sie czyms takim zainteresowal, to zawsze znajde jakas ciekawa ksiazke, a potem nastepna i tak idzie dalej. Paru osobom pomoglam w otwarciu sie co pomoglo im nareszcie zrozumiec ze sa tez inne drogi w zyciu ktorymi kazdy moz
isc jak tylko zechce. Od dziecinstwa nakazy, zakazy strach zrobily swoja prace, nie latwe jest to teraz wszystko odwrocic i przekonac ze nie musi sie nikogo bac, ze moze byc czlowiekiem z wolnym wyborem. A to wszystko to jest poczatek wyzwolenia sie......otworzenia oczu na swiat i pozwolenie na
dalszy rozwoj duchowy.
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Luty 07, 2009, 22:05:16 »

Czuje ze jestem jedna z tych osob o ktorych mowicie. I ze jestem elementem tego projektu.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Luty 07, 2009, 22:10:08 »

Czuje ze jestem jedna z tych osob o ktorych mowicie. I ze jestem elementem tego projektu.

A co konkretniej masz na my¶li? Masz pojechaæ do Egiptu i stan±æ w trójk±cie wraz p. Lucynk± i tym szamanem z Peru? U¶miech
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Luty 07, 2009, 22:14:40 »

jeszcze tego nie wiem. liczylem na to ze pomozecie mi rozwiazac ta zagadke, a wysylacie mnie do psychologa
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Luty 07, 2009, 22:15:50 »

o jakich osobach mowia te sesje
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Luty 07, 2009, 22:20:16 »

Dczion, proponowa³bym Ci, powoli acz systematycznie zapoznaæ siê z tymi sesjami:

http://www.projekt-cheops.com/session.aspx
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Luty 07, 2009, 22:27:54 »

i tyle liczylem na to ze pozwolicie opisac mi znaki ktore otrzymalem. mowicie tu o milosci a calkowicie mnie ignorujecie. i otym ze to milosc ma uruchomic ta energie
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Luty 07, 2009, 22:35:49 »

Zle¿ broñ Bo¿e, nikt a przynajmniej ja Ciê nie ignorujê. Zbyt emocjonalnie to odbierasz. Aby¶my mogli siê ztozumieæ, to Ty opisz swoje i przy okazji zapoznaj siê z naszym. Chêtnie podyskutujemy.
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Luty 07, 2009, 22:47:40 »

Moje znaki opisalem na pw do Kiara. Przesle ci je w tej samej formie jest to kontynuacja Aquariusa znasz ten temat
w jakiej formie wolisz na pw czy tu
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Luty 07, 2009, 22:50:01 »

Pisz tu U¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Luty 07, 2009, 22:51:30 »

troche sie krepuje ale co tam do odwaznych swiat nalezy
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 |   Do góry
  Drukuj