MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 01, 2009, 15:16:16 » |
|
witam Mobius mo¿e przypomnisz sobie gdzie by³ ten link, o którym wspominasz(wywiad z Bernatowiczem).Nie mogê go znaleŸÌ. MP
|
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Luty 01, 2009, 21:58:48 » |
|
kkk2116 - a jak siĂŞ majÂą nie ÂśmiaĂŚ? PCh Âżeruje na tym, Âże ludzie szukajÂą tych "metod Nowej Ery", tego sposobu myÂślenia, patrzenia na Âświat. Tacy ludzie z jednej strony sÂą bardzo otwarci, z drugiej - w wielu rzeczach naiwni. PCh chciaÂł ÂżerowaĂŚ na tej naiwnoÂści. Ale, jak widaĂŚ, posuwa siĂŞ za daleko, dlatego nawet strony "otwarte" na NowÂą ErĂŞ siĂŞ z nich ÂśmiejÂą.
|
|
|
|
|
|
|
|
maniek3713
Gość
|
 |
« Odpowiedz #104 : Luty 04, 2009, 15:24:39 » |
|
Monia P Witaj Chciabym zapytaĂŚ czy udaÂło Ci siĂŞ zainteresowaĂŚ mĂŞÂża pch,Ja mam podobny z ÂżonÂą,nawet nie chce spojrzeĂŚ .
Pozdrawiam!!!!
P.S.Nawet moich najbli¿szych przyjació³ nie uda³o siê zainteresowaÌ,kiedy pytam czy czytali to twierdz¹ ¿e nie by³o czasu albo zapomnieli.....dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #105 : Luty 04, 2009, 18:29:38 » |
|
PodziĂŞkuj za takÂą ÂżonĂŞ i nie zawracaj jej gÂłowy gÂłupotami.
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #106 : Luty 04, 2009, 18:38:17 » |
|
Monia P Witaj Chciabym zapytaĂŚ czy udaÂło Ci siĂŞ zainteresowaĂŚ mĂŞÂża pch,Ja mam podobny z ÂżonÂą,nawet nie chce spojrzeĂŚ .
Pozdrawiam!!!!
P.S.Nawet moich najbli¿szych przyjació³ nie uda³o siê zainteresowaÌ,kiedy pytam czy czytali to twierdz¹ ¿e nie by³o czasu albo zapomnieli.....dziwne.
Ja trafi³am na stronê g³ówn¹ PCh, bo ktoœ nieznajomy da³ mi linka na GG. Spojrza³am raz, da³am do ulubionych i... zapomnia³am o sprawie. Dopiero, gdy kilka miesiêcy potem robi³am porz¹dki w zak³adkach internetowych, znalaz³am siê na stronie PCh jeszcze raz i zaczê³am czytaÌ te wszystkie sesje. To by³o na prze³omie 2006/07. NieŸle to siê zapowiada³o, ale wdepnê³am w koùcu na stare forum PCh, gdzie by³a okropniasta atmosfera (dziœ jest du¿o lepiej pod tym wzglêdem), a moje zdanie na temat PCh radykalnie siê zmieni³o. Myœlê sobie tak: kto ma poznaÌ PCh, ten pozna, mimo ró¿nych "braków czasu" i innych wymówek.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Luty 04, 2009, 19:24:26 » |
|
PodziĂŞkuj za takÂą ÂżonĂŞ i nie zawracaj jej gÂłowy gÂłupotami.
arteqWypadalo by, by twoja zona zlozyla reklamacje ... no nie wiem gdzie? iz ma takiego meza ktory miast jej i rodzinie czas poswiecac , az tak dlugo zajmuje sie TAKIMI GLUPOTAMI. Malo tego pochlonely go po czubek glowy. Staly sie jego gloryfikowanym BUSTWEM, pedzi do internetu i werfikje czy nie odeszly zbyt daleko bez jego nadzoru......  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2009, 19:52:43 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Luty 04, 2009, 21:08:08 » |
|
Nie martw siĂŞ o to Kiaro, potrafiĂŞ rozdzieliĂŚ czas i nie zaniedbywaĂŚ swoich bliskich. Nie piszĂŞ az takich monologĂłw jak Ty i to na wielu forach. A ostatnimi czasy wywaliÂłem telewizor [a ÂściÂślej antenĂŞ] aby nie traciĂŚ niepotrzebnie czasu i mieĂŚ go wiĂŞcej dla bliskich.
PamiĂŞtam jak na takÂą uwagĂŞ jak Twoja do mnie [nie ja jÂą wtedy napisaÂłem] strasznie siĂŞ oburzyÂłaÂś i powiedziaÂłas, Âże nie Âżyczysz sobie aby ktoÂś wÂłaziÂł w twoje prywatne Âżycie i to Twoja sprawa co robisz z wolnym czasem. Ja nie bĂŞdĂŞ tchĂłrzem i nie ucieknĂŞ siĂŞ do takich unikĂłw i powiem, Âże Âżona nie ma powodĂłw narzekaĂŚ - przynajmniej tego nie czyni, a mĂłwimy sobie wszystko. Gdy ja pisaÂłem pewne uwagi, dzieci rysowaÂły sobie i potem robilismy wystawĂŞ ich prac, Âżona byÂła jeszcze w pracy, a ja przygotowujĂŞ kolacjĂŞ. zona aktualnie siĂŞ myje, ja skrobiĂŞ i zaraz podam kolacjĂŞ. ChciaÂłabys jeszcze coÂś wiedzieĂŚ? [jakby co to podam "jak spĂŞdziÂłem dzieĂą"]
Co do uduchowienia, mi³oœci i rozwoju - ona nie glêdzi ca³ymi dniami, nie poucza, nie dzieli siê "tajemn¹ wiedz¹" tylko po prostu to robi. Daje radoœÌ ludziom, niesie im ciep³o i uœmiech, wytchnienie i nigdy nie nazwa³aby tego mi³oœci¹ bezwarunkow¹. Ona jest po prostu prawdziwa. Nie musi uciekac siê do jakiœ podejrzanych przekazów, myslicieli, bzdurnych kodów peszerowych aby siê rozwijaÌ i wiedzieÌ co w ¿yciu najwa¿niejsze. Nie ucieka przed rozmowami z kimkolwiek na trudne tematy - zw³aszcza je¿eli sama zaczê³a temat lub wypowiada siê w nim. Wreszcie nie kreuje siê na kogoœ kim nie jest. Zna swoje mocne stony jak i s³abostki.
Powiem szczerze, ¿e nie zamieni³bym jednego dnia z ni¹ na ca³e ¿ycie z tak "oœwiecon¹" osob¹ jak Ty. Skoro tak wspania³a osoba nadal chce byÌ ze mn¹ i daje mi odczuÌ, ¿e mnie kocha to chyba nie jest ze mna tak Ÿle jak to mówisz. Có¿ mogê dodaÌ - idealnie pasowa³oby tutaj przytoczenie wiersza Stachury "Dwa teartry".
|
|
|
|
|
|
|
maniek3713
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Luty 05, 2009, 06:09:03 » |
|
Kiara  sam bym tego lepiej nie uj¹³... 
|
|
|
|
|
|
|
maniek3713
Gość
|
 |
« Odpowiedz #110 : Luty 05, 2009, 06:11:53 » |
|
arteq jak zrobisz to samo z komputerem co z telewizorem i antenÂą to wtedy zapanuje prawdziwa idylla,przestanÂą CiĂŞ drĂŞczyĂŚ te pierdoÂły.
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #111 : Luty 07, 2009, 18:31:35 » |
|
Pozdrawiam!!!!
Witaj Jestem wytrwa³a wiêc uda³o siê,ale oczywiœcie "przez ogródek".Trwa³o to 2 miesi¹ce.Wykorzysta³am jego zainteresowania: UFO,staro¿ytne cywilizacje,reinkarnacja itp.Czêsto odwiedza stronê Nautilusa wiêc mia³am ³atwiej ni¿ osoby, których druga po³owa bardzo mocno trzyma siê ziemi.Tematy sesji przeplata³am w momencie kiedy pojawia³y siê informacje w mediach:np meteoryt w Ba³tyku,kryzys itp.Ale jeœli chodzi o Pch i ich misjê to bez akceptacji.Ja równie¿ po przeczytaniu listu Barbary nabra³am dystansu. Oczywiœcie patrzê na œwiat z innej perspektywy ni¿ 2 lata temu, ale co do takich organizacji jestem ostro¿na.Zrobi³am podsumowanie i wiem co jest najwa¿niejsze dla mnie. Ostatnio kiedy rozmawialiœmy,a by³o to 2 tygodnie,próbowaliœmy znaleŸÌ odpowiedŸ na pytanie:je¿eli jest to niezbyt przyjazna nam istota,to dlaczego mówi o miloœci,podaje sposoby na wyleczenie niektórych schorzeù ,itp.Moj m¹¿:Warto poœwiêciÌ coœ ma³ego(czyli z³o namawia do dobra) dla du¿o wiêkszych zysków.Jakich ?Mo¿e ktoœ z was forumowiczów zna odpowiedŸ.
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Luty 07, 2009, 18:44:33 » |
|
Niestety wysÂłuchaÂłam tylko powitania i dalej nic!kilka razy prĂłbowaÂłam.Jestem zaaawiedziona.MoÂże jeszcze jest to w innym miejscu? MP
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Luty 07, 2009, 19:28:50 » |
|
MoniaP w czasie wywiadu kilka razy panu Robertowi wy³¹cza siê mikrofon i jest chwila ciszy z tym ¿e najd³u¿sza przerwa trwa ko³o 30 sekund,te¿ na pocz¹tku myœla³em ¿e coœ jest nie tak z nagraniem,spróbuj pos³uchaÌ jeszcze raz z tym ¿e postaraj siê przeczekaÌ tê ciszê,no chyba ¿e nagranie siê nie buforuje.ZwróÌ uwagê czy normalnie leci czas ,jeœli tak to po chwili ciszy wywiad powinien byÌ kontynuowany
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Luty 07, 2009, 20:07:05 » |
|
Przedewszystkim okazac sobie wzajemnie szacunek. To czym sie zajmujemy w naszym zyciu duchowym, to tak jak mrowcza praca. Zawsze chetnie czytam ciekawostki, nowe tematy , ciekawostki ze swiata i nauki . Mamy na forum ludzi ktorzy sa skarbnica wiedzy i bardzo ich za to cenie. Nauczylam sie , ze nie nalezy dyrekt mowic czym sie interesuje, ze medytuje, ale w moim srodowisku opowiadam o roznych ciekawostkach z nauki, rozwoju duchowego itp, ludzie chlona te informacje. Jeszcze jeden raz nie slyszalam ze cos wymyslam. W moim srodowisku moi znajomi znaja moje zainteresowania, nikomu nie narzucam sie z moimi wiadomosciami, ale zawsze chetnie jestem sluchana. To jest moja praca dla przyszlosci i bede to robila dalej, jesli ktos przyjdzie do mnie i mowi mi ze chetnie by sie czyms takim zainteresowal, to zawsze znajde jakas ciekawa ksiazke, a potem nastepna i tak idzie dalej. Paru osobom pomoglam w otwarciu sie co pomoglo im nareszcie zrozumiec ze sa tez inne drogi w zyciu ktorymi kazdy moz isc jak tylko zechce. Od dziecinstwa nakazy, zakazy strach zrobily swoja prace, nie latwe jest to teraz wszystko odwrocic i przekonac ze nie musi sie nikogo bac, ze moze byc czlowiekiem z wolnym wyborem. A to wszystko to jest poczatek wyzwolenia sie......otworzenia oczu na swiat i pozwolenie na dalszy rozwoj duchowy.
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Luty 07, 2009, 22:05:16 » |
|
Czuje ze jestem jedna z tych osob o ktorych mowicie. I ze jestem elementem tego projektu.
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Luty 07, 2009, 22:10:08 » |
|
Czuje ze jestem jedna z tych osob o ktorych mowicie. I ze jestem elementem tego projektu.
A co konkretniej masz na myœli? Masz pojechaÌ do Egiptu i stan¹Ì w trójk¹cie wraz p. Lucynk¹ i tym szamanem z Peru? 
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Luty 07, 2009, 22:14:40 » |
|
jeszcze tego nie wiem. liczylem na to ze pomozecie mi rozwiazac ta zagadke, a wysylacie mnie do psychologa
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Gość
|
 |
« Odpowiedz #118 : Luty 07, 2009, 22:15:50 » |
|
o jakich osobach mowia te sesje
|
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Luty 07, 2009, 22:27:54 » |
|
i tyle liczylem na to ze pozwolicie opisac mi znaki ktore otrzymalem. mowicie tu o milosci a calkowicie mnie ignorujecie. i otym ze to milosc ma uruchomic ta energie
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Luty 07, 2009, 22:35:49 » |
|
ZleÂż broĂą BoÂże, nikt a przynajmniej ja CiĂŞ nie ignorujĂŞ. Zbyt emocjonalnie to odbierasz. AbyÂśmy mogli siĂŞ ztozumieĂŚ, to Ty opisz swoje i przy okazji zapoznaj siĂŞ z naszym. ChĂŞtnie podyskutujemy.
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Luty 07, 2009, 22:47:40 » |
|
Moje znaki opisalem na pw do Kiara. Przesle ci je w tej samej formie jest to kontynuacja Aquariusa znasz ten temat w jakiej formie wolisz na pw czy tu
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Luty 07, 2009, 22:50:01 » |