Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 10, 2025, 14:40:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: TAROT  (Przeczytany 31834 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kabaretka28
Gość
« : Styczeń 02, 2009, 18:08:10 »

Co myslicie o tarocie? czy to faktycznie odbicie własnej energii, rozmowa z istotami duchowymi czy może rozmowa ze sobą właśnie za pomocą symboli? CoÂś UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 18:31:35 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 02, 2009, 18:17:26 »

Nie mam du¿o do powiedzenia w temacie Tarota, stawia³am Tarota dawno temu, jak by³am nastolatk¹. Przygoda trwa³a jednak do czasu, gdy zreflektowa³am siê, ¿e pewne niemi³e wydarzenia wywró¿y³am kartami.
PrzestraszyÂłam siĂŞ i nigdy wiĂŞcej kart nie dotknĂŞÂłam i chyba juÂż nie dotknĂŞ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 02, 2009, 18:35:33 »

Tarot przepowiada zarĂłwno dobre wydarzenia jak i zÂłe jak ÂśmierĂŚ - jest TYLKO DLA BARDZO SILNYCH LUDZI!!! to niebezpieczna rzecz w rĂŞkach osoby rozchwianej psychiczne a kabaretka odpowiedÂź brzmi jest tymi dwiema rzeczami na raz o ktĂłrych tutaj piszesz - jest odpowiedziÂą, ktĂłrej czĂŞsto nie chcemy otrzymaĂŚ...

KapÂłan 718'
Robson
Gość
« Odpowiedz #3 : Styczeń 02, 2009, 18:40:28 »

Tarot to fajne ale w rĂŞkach osĂłb niedoÂświadczonych niebezpieczne narzĂŞdzie. Pierwszy mĂłj kontakt z tarotem byÂł 1999roku na targach medycyny niekonwencjonalnej. ZostaÂłem namĂłwiony na wró¿bĂŞ i postanowiÂłem sprawdziĂŚ. Pani tarocistka szybko zorientowaÂła siĂŞ, Âże chcĂŞ jÂą sprawdziĂŚ i oczekujĂŞ faktĂłw z mojego Âżycia. ZaczĂŞÂła od informacji, ktĂłra mnÂą telepnĂŞÂła. OpowiedziaÂła mi prawie w szczegó³ach o moim kontakcie z pewnÂą osobÂą, podaÂła lokalizacjĂŞ i wiele innych rzeczy, ktĂłrych nie miaÂła prawa wiedzieĂŚ. Generalnie, wyszedÂłem bardzo podbudowany, ale i czujny. Za jakiÂś czas, poszedÂłem do innej tarocistki. Trzeba uwaÂżaĂŚ, bo to wciÂąga. CzêœÌ informacji siĂŞ sprawdzi³¹ ale do znaczej czĂŞÂści miaÂłem zastrzeÂżenia. Jeszcze kolejna wró¿ka i nagle posypaÂły siĂŞ ostrzeÂżenia o chorobach w rodzinie i problemach. Do dzisiaj, wszyscy cieszÂą siĂŞ dobrym zdrowiem.  ZrozumiaÂłem pewnÂą zasadĂŞ. JeÂśli korzystasz z tego bez przegiĂŞĂŚ, tylko kiedy faktycznie potrzebujesz porady, to byĂŚ moÂże otrzymasz potrzebne Ci informacje. Jesli zaczniesz siĂŞ tym bawiĂŚ i swĂłj los uzaleÂżniasz od tarota, mogÂą byĂŚ problemy. Bardzo waÂżna jest osoba, ktĂłra stawia tarota.Wiemy o co chodzi (czyste intencje, brak obci¹¿eĂą moralnych, po³¹czenie z wyÂższym Ja, itd, itp.
Rozmawia³em na ten temat z pierwsz¹ wró¿k¹ u której by³em na tragach. Powiedzia³a, ¿e czasem lepiej jest jak ona wró¿y przez telefon bo koncentruje siê w imieniu tego, któremu wró¿y. Kiedyœ jak by³em rozkojarzony, to we wró¿bie wychodzi³y g³upoty.
Pewien ksi¹dz ostrzega³ przed tarotem. Dwóch braci staiwa³o sobie wró¿bê i na pocz¹tku otrzymywali bardzo trafne informacje. Kiedy zaufali tarotowi, nagle pojawi³y siê informacje, które prawie doprowadzi³y do straszliwej k³ótni miêdzy nimi. Jeden z nich by³, na tyle przytomny, ¿e szybko zrozumia³, ¿e jego brat nie móg³ zrobiÌ rzeczy, o których zostali poinformowani.

Ja uwaÂżam, Âże wszystko jest dla ludzi ale we wszystkim, potrzebny jest umiar, rozsÂądek i czyste intencje.   
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Styczeń 02, 2009, 19:43:44 »

Kap³an, zgadzam siê, ¿e jest dla ludzi silnych psychicznie. Na pocz¹tku traktowa³am to doœÌ pobie¿nie, nie przyk³ada³am wielkiej wagi do tego, co mówi¹ karty. Owszem, przyswaja³am te informacje, ale nie traktowa³am ich na tyle powa¿nie, ¿eby wierzyÌ, ¿e coœ takiego naprawdê mo¿e siê staÌ. Punkt zwrotny by³ kiedy powoli zaczê³o siê wszystko sprawdzaÌ.
Teraz wychodzĂŞ z zaÂłoÂżenia, Âże co ma byĂŚ, to bĂŞdzie, a ja nie chcĂŞ o tym wczeÂśniej wiedzieĂŚ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 02, 2009, 20:09:37 »

Tarot to karty, które mówi± i trzeba UMIEÆ S£UCHAÆ - s± oparte na wiedzy staro¿ytnych egipcjan, dlatego tak dobrze dzia³aj±, to tzw. Ksiêga Thotha, mam tarota ale nie u¿ywam go do wró¿enia lecz uzyskania odpowiedzi - PAMIÊTAJCIE WSZYSCY - tarot nie powie wam tego co chcecie us³yszeæ ale to czego siê boicie, dlatego jest niebezpieczny w³a¶nie! to pote¿ne narzêdzie ale tylko w rêkach pote¿nych ludzi...

KapÂłan 718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Styczeń 02, 2009, 20:53:17 »

Nie , to nie tak. Tarot wymyslila MM i jest opowiescia jej historji, ale nie tylko, opowiada jak dojsc do doskonalosci. Przekazala karty Cyganom , bo byla Cygankom , przkazala wiec ta wiedze swojemu rodowi Trzeba nam tylko wiedziec iz Cyganie 2000 lat temu to nie tacy sami jak wspolczesnie nam znani. Cyganie to rod krolewski bardzo stary pielegnujacy prawdziwa wiedze.
Natomiast rozne wrozki i wroze poprzez swoich opiekunow uzywajac tych kart przepowiadaja ludziom ich losy. W zaleznosci od ich osobistego rozwoju siegaja do pewnych przestrzeni energetycznych, gdzie los czlowieka jest w zarysie , lub juz wykrystalizowany. I tym uzalezniona jest trafnosc odczytu.Oczywiscie dochodzi jeszcze elemet woli, wszak przeznaczenie mozemy zmieniac. Ale ... , wiekszosc ludzi jest slabszych od wrozek i one wgrywaja im swoja moca energetyczna plan , ktory oni realizuja. Mozna to przyrownac tez do chpnotycznego przekazu. Wszystko zalezy od mocy wrozki i mocy tego kto przyszedl po wrozbe. Malo jest takich wrozek powiedzmy prawdziwych , ktorych rola  jest przekaz  z wyzszych przestrzeni, ale sa i takie.
Natomiast mit o tarotowym demonizmie jest rozprzestrzeniany przez tych , ktorzy znaja prawde o tych kartach i nie chca by prawda zostala ujawniona.
Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 20:57:00 wysłane przez Kiara » Zapisane
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #7 : Styczeń 02, 2009, 21:08:39 »

Czy sądzicie, że tarocista powinien mieć przypisane własne znaczenie kartom (odbiór energii, skojarzenia, symbolika) czy może powinien zostać przy archetypach i znaczeniach "przypisanych"? Co jakiś czas odwiedzam pewną wróżkę i na ogół jej interpretacje są trafne jednakże nie zawsze zgadzam się co do poszczególnych kart. Czy mozna samemu zinterpretować własny układ(wróżyć sobie)? Moja interpretacja niekiedy różni się od interpretacji wróżki, czyli może jest to więc punkt widzenia danej osoby..
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 21:08:54 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #8 : Styczeń 02, 2009, 21:25:21 »

Natomiast mit o tarotowym demonizmie jest rozprzestrzeniany przez tych , ktorzy znaja prawde o tych kartach i nie chca by prawda zostala ujawniona.
Kiara 

CoÂś w tym jest swego czasu "bawiÂłam" siĂŞ tarotem, cos siĂŞ sprawdzaÂło, coÂś nie, innym razem pokazywaÂły moje pragnie innym lĂŞki. Tyle ,Âże ja ich powaÂżnie na 100% nie trakrowaÂłam. Nie czuÂłam siĂŞ wtedy ani gorzej ani lepiej. Czasem sie tylko zastanawiaÂłam jak kawaÂłek kartonu moÂże robic komuÂś krzywdĂŞ i przyszÂło mi do gÂłowy, Âże albo ktoÂś w to uwierzyÂł i tym samym  sciÂągn¹³ na siebie taki los, lub nie chcÂący ( czasem w ksi¹¿kach o tarocie jest zalecana medytacja z kartami) poprez "niewÂłaÂściÂą" medytacjĂŞ zaprosiÂł do siebie niechcianego goÂścia. 
Osobiœnie nie wiem czy te karty moga zrobic krzywdê, mnie nic przykrego tylko dlatego, ¿e sobie wró¿y³am nie spotka³o.

Czy s¹dzicie, ¿e tarocista powinien mieÌ przypisane w³asne znaczenie kartom (odbiór energii, skojarzenia, symbolika) czy mo¿e powinien zostaÌ przy archetypach i znaczeniach "przypisanych"? Co jakiœ czas odwiedzam pewn¹ wró¿kê i na ogó³ jej interpretacje s¹ trafne jednak¿e nie zawsze zgadzam siê co do poszczególnych kart.
SpotkaÂłam sie z tym Âże znaczenie kart jest u ró¿nych tarocistĂłw "pÂłynne", wydaje mi siĂŞ Âże to co mĂłwiÂą karty to jedno, a to co podpowiada tarociÂście intuicja drugie. Razem moÂże tworzyĂŚ to niezwykle trafnÂą prognozĂŞ. Podobno nawet dobĂłr talii ma znaczenie dla wró¿bity, z jednymi sie intuicyjnie rozumie  drugimi nie.

A co do trafnoœci wró¿b bywa³o ró¿nie, nawet u tych znanych " profesjonalnych" wró¿y.
Podobno z kart tarota nie da sie wyczytac dokÂładnie czasu.

Pozdrawiam  UÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #9 : Styczeń 02, 2009, 21:52:30 »

A co do trafnoœci wró¿b bywa³o ró¿nie, nawet u tych znanych " profesjonalnych" wró¿y.
Podobno z kart tarota nie da sie wyczytac dokÂładnie czasu.

Pozdrawiam  UÂśmiech

Mamy XXI wiek, czy nie czas utworzyĂŚ nastĂŞpnÂą figurĂŞ lecz juÂż z zegerkirm na rĂŞku? DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 02, 2009, 21:54:54 wysłane przez janneth » Zapisane
kkk2116
Gość
« Odpowiedz #10 : Styczeń 04, 2009, 00:51:03 »

Co myslicie o tarocie? czy to faktycznie odbicie wÂłasnej energii, rozmowa z istotami duchowymi czy moÂże rozmowa ze sobÂą wÂłaÂśnie za pomocÂą symboli? CoÂś UÂśmiech
ani to ani to

myÂślĂŞ Âże to narzĂŞdzie okultystyczne - jedno z wielu z resztÂą
egzorcysci zaliczajÂą je z resztÂą do tych bardziej niebezpiecznych

--
z.o.m
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #11 : Styczeń 04, 2009, 16:37:36 »

Co myslicie o tarocie? czy to faktycznie odbicie wÂłasnej energii, rozmowa z istotami duchowymi czy moÂże rozmowa ze sobÂą wÂłaÂśnie za pomocÂą symboli? CoÂś UÂśmiech
ani to ani to

myÂślĂŞ Âże to narzĂŞdzie okultystyczne - jedno z wielu z resztÂą
egzorcysci zaliczajÂą je z resztÂą do tych bardziej niebezpiecznych

--
z.o.m

zaliczamy (okultyœci) nawet do NAJBARDZIEJ niebezpiecznych - nieostro¿ny tarocista ³atwo mo¿e sobie wywró¿yÌ œmierÌ, a bior¹c j¹ za fizyczn¹ (zazwyczaj b³êdnie) tworzy wtedy warunki, ¿e ta œmierÌ mo¿e siê pojawiÌ staj¹c siê tak ostro¿ny, ¿e popada w ob³êd a wtedy ³atwo o wypadek jakiœ typu wpadniêcie pod samochód - by³y takie przypadki, ¿e ktoœ odkskoczy³ od spadaj¹cej dachówki z dachu prosto pod rozpêdzony tir...

niechcesz poznaæ najgoszej prawdy o sobie, boisz siê tego czym naprawdê jeste¶ - NIE ZAJMUJ SIÊ TAROTEM!!!

wiki
Gość
« Odpowiedz #12 : Styczeń 04, 2009, 20:20:52 »

ÂŚmierĂŚ to jadna  najlepszych kart, wró¿y zmianĂŞ zwykle jeÂżeli nie jet odwrĂłcona na lepsze.
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #13 : Styczeń 05, 2009, 19:27:13 »

Tak naprawdê wszystkie karty s¹ pozytywne Uœmiech karta œmierÌ mówi o wielkiej przemianie wewnêtrznej, na ogó³ jest bolesna ale wychodzi na dobre. To samo mo¿na powiedzieÌ o wierzy boga. To nag³e, wstrz¹saj¹ce wydarzenia, które pomimo wydŸwiêku negatywnego mówi¹ o burzeniu skostnia³ych, sztywnych struktur, co te¿ w sumie wychodzi na dobre Chichot je¿eli zobaczymy tê stronê kart nie bêdziemy siê ich baÌ a jedynie wyci¹gaÌ wnioski.
patch
Gość
« Odpowiedz #14 : Styczeń 05, 2009, 20:28:45 »

No wiĂŞc (zaczne od tego nagannego zwrotu)
tarot jest OK.
Jest kilka ZASAD, ktĂłrymi nalezy sie kierowaĂŚ.
Uogólniaj¹c tarot pokazuje nam przysz³oœÌ. Przysz³oœÌ, która jest zmienialna i modyfikowalna. Pokazuje przysz³oœÌ na dzieù dzisiejszy.
Maj¹c wgl¹d w tê przysz³oœÌ mo¿emy wyciagn¹Ì wnioski i (nawet za pomoca tarota) dokonaÌ wyboru czy chcemy takiej przysz³oœci, czy trzeba ja zmieniÌ. Gdy chcemy zmieniÌ wtedy musimy zmodyfikowaÌ, udoskonaliÌ nasze teraŸniejsze postepowanie.
Najwa¿niejszym w tarocie jest wró¿, wró¿ka. Konia z rzêdem temu, kto trafi³ na osobe nie maj¹ca przed oczami $ tylko rzeczywista pomoc cz³owiekowi.
Reasumuj¹c, moim zdaniem, tarot to swietna wskazówka czy wk³adamy doœÌ siebie w spe³nienie swoich marzeù.
wiki
Gość
« Odpowiedz #15 : Styczeń 06, 2009, 09:00:31 »

Najwa¿niejszym w tarocie jest wró¿, wró¿ka. Konia z rzêdem temu, kto trafi³ na osobe nie maj¹ca przed oczami $ tylko rzeczywista pomoc cz³owiekowi.

Masz racjĂŞ, 2 razy w Âżyciu udaÂło mi siĂŞ skoÂżystaĂŚ z porady takich osĂłb, jedna juz nie Âżyje( braÂła co Âłaska) wyjÂątkowo trafne prognozy.
Druga niestety, ju¿ jest nastawiona na zysk. Pierwsze wró¿by porostu mia³y na celu pomoÌ ludzim. Pamietam jak ta osoba mia³a tak¹ piekn¹ maksymê " jeœteœmy po to by pomagaÌ", zajmowa³a siê wtedy czymœ innym ni¿ wró¿biartwo.Wtedy jej wró¿by by³y 100%, moje zaskocznie bylo ogromne po wizycie u tej osoby. W tej chwili wró¿biartwo to jej profesja. Niestety zniama w prognozach diametralna, bardzo du¿o b³êdów, mglisto i sprecznie.

Pozdrawiam UÂśmiech
Weles
Gość
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 10, 2011, 18:47:49 »

Ciekawa rozmowa, co prawda od zawsze wró¿y³em z run i z nich uzyskiwa³em informacje ole od paru miesiêcy zacz¹³em interesowaÌ siê tarotem. Prze¿y³em zjawisko zwane wyborem tarota. To by³o niesamowite i niezwyk³a szybkoœÌ z jak¹ pozna³em wszystkie karty. Tarot to wspania³e narzêdzie.

Nigdy nie wró¿ê za pieni¹dze i nie zamierzam tego robiÌ tak¿e w przysz³oœci. Zap³ata jak¹ jest zwrotna informacja "Bartek, wszystko siê u³o¿y³o jak mówi³eœ" jest najcudowniejsz¹ z zap³at.

Na temat tego jak dzia³a tarot jest wiele teorii. S³ysza³em, ¿e istniej¹ po³¹czenia karciane z ni¿szymi istotami, które podczas wró¿b opowiadaj¹ nam w zamian ¿ywi¹c siê nasz¹ energi¹, ale ja czegoœ takiego nie doœwiadczy³em. Zostajê przy teorii, ¿e to moja nieœwiadomoœÌ odpowiada na moje pytania za pomoc¹ kart.
wiki
Gość
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 11, 2011, 15:16:16 »

Nigdy nie wró¿ê za pieni¹dze i nie zamierzam tego robiÌ tak¿e w przysz³oœci. Zap³ata jak¹ jest zwrotna informacja "Bartek, wszystko siê u³o¿y³o jak mówi³eœ" jest najcudowniejsz¹ z zap³at.

Witaj na forum:)

zaserwowa³am, ¿e tylko te wró¿by za przys³owiowy grosz czy za co ³aska siê sprawdzaj¹.

Samemu trudno byÌ wró¿k¹ dla siebie:) ja zawsze naci¹ga³am w lepsz¹ stronê lub karty pokazywa³y to co wizualizowa³am, marzy³am chwia³am aby tak by³o... a ¿ycie swoje Uœmiech

PisaÂłam juÂż gdzieÂś kiedyÂś dawno.... Âże tylko raz jedyny byÂłam u wró¿ki, ktĂłra wiedziaÂła co mĂłwi i wszystko siĂŞ sprawdziÂło, ( jeszcze tylko jedno nie, ale czas na to jeszcze 6 lat) ona braÂła co Âłaska symbolicznie, nie miaÂła gabinetu, wró¿yÂła na kuchennym stole. Jak  przychodziÂł klient przerywaÂła pracĂŞ w ogrĂłdku czy w domu, wyciÂągaÂła karty i wró¿yÂła UÂśmiech tak zwyczajnie a tak trafnie:) bez czarnych kotĂłw, krysztaÂłowych kul.....

MĂłj znajomy swego czasu tez nieÂźle wró¿yÂł, ale jak zacz¹³ zajmowaĂŚ siĂŞ tym profesjonalnie stawka w cenniku doœÌ wysoka  nawet jak na klientele warszawskÂą... coÂś siĂŞ mieniÂło przestaÂło siĂŞ sprawdzaĂŚ Smutny

Pozdrawiam:)
pheasant
Gość
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 11, 2011, 16:45:02 »

Ja te¿ jako k³upi dzieciak kupi³am sobie Tarota. Bo w "Przyjació³ce" by³. Super moce tajemne do dzie³a. I co siê okaza³o, za ka¿dym razem losowa³am kartê "ŒmierÌ". Stwierdzi³am ¿e nie mam ochoty umrzeÌ w najbli¿szej przysz³oœci i przesta³am w to graÌ. Swoj¹ drog¹ to kto takie karty sprzedaje w "Przyjació³ce" czy tego typu pismach?Coœ Co za g³upota.
wiki
Gość
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 11, 2011, 16:52:24 »

Ja te¿ jako k³upi dzieciak kupi³am sobie Tarota. Bo w "Przyjació³ce" by³. Super moce tajemne do dzie³a. I co siê okaza³o, za ka¿dym razem losowa³am kartê "ŒmierÌ". Stwierdzi³am ¿e nie mam ochoty umrzeÌ w najbli¿szej przysz³oœci i przesta³am w to graÌ. Swoj¹ drog¹ to kto takie karty sprzedaje w "Przyjació³ce" czy tego typu pismach?Coœ Co za g³upota.

no to faktycznie gÂłupota stawiaĂŚ sobie karty i nie znaĂŚ ich znaczenia hihi UÂśmiech

arteq
Gość
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 11, 2011, 19:40:30 »

ktĂłra wiedziaÂła co mĂłwi i wszystko siĂŞ sprawdziÂło, ( jeszcze tylko jedno nie, ale czas na to jeszcze 6 lat)
Wiki, ale wiesz, Âże to co powiedziaÂłaÂś jest niemile widziane na tym forum. PrzecieÂż juÂż w przyszÂłym roku zeruje siĂŞ czas i takie tam. MoÂże przerĂłb chociaÂż te 6 lat na 6 miesiĂŞcy, cobyÂś wyrobiÂła siĂŞ do grudnia 2012...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 11, 2011, 21:14:14 »

Kiedys w bezsenn¹ noc oglda³am w TV wró¿ki i z tego co pamiêtam to ,karta tarota " œmierÌ" ,nie oznacza œmierci .Nie pamiêtam co oznacza ,ale na pewno nie twoj¹ œmierÌ.

Wiki, ale wiesz, Âże to co powiedziaÂłaÂś jest niemile widziane na tym forum.
a dlaczego niemile ? Ja tam siĂŞ cieszĂŞ Âże jeszcze ma 6 lat przed sobÂą,no chyba Âże to zÂła wró¿ba  Z politowaniem

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2011, 21:16:39 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
wiki
Gość
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 12, 2011, 06:48:26 »

Jest to bardzo dobra wró¿ba:) a 6 lat to moja interpretacja:) po prostu jeszcze przez tyle bêdê mia³a 3 z przodu Uœmiech byÌ mo¿e bêdzie to za miesi¹c...... Chichot Chichot Chichot

arteq
Gość
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 12, 2011, 07:55:41 »

3 z przodu dobra rzecz... ;]
Weles
Gość
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 12, 2011, 09:20:18 »

xD Telewizyjne wró¿ki... Niektóre wró¿ki, a w szczególnoœci wró¿bici s¹ rozbrajaj¹cy

A Karta Âśmierci to karta zmian. MyÂślĂŞ, Âże gdyby obok Âśmierci pojawiÂła siĂŞ karta 10 mieczy i 9 mieczy - wtedy mogÂłoby to wskazywaĂŚ na ÂśmierĂŚ fizycznÂą.
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: