Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 04, 2025, 09:27:15

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: JeÂśli nie bĂŞdzie pozwolenia...?  (Przeczytany 8146 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tenebrael
Gość
« : Styczeń 05, 2009, 11:35:21 »

Ostatnio stolo wrzuci³ na forum informacjê od A.Wójcikiewicza, podsumowuj¹c¹ prace w Egipcie. Jak siê okaza³o, nazywanie tego "wykopaliskami" by³o mocno przesadzone, gdy¿ PCh dosta³o jedynie pozwolenie na "sprz¹tanie", z mo¿liwoœci¹ kopania do 1,5 metra wg³¹b. Co za tym idzie, picem by³y przewidywania p. Wójcikiewicza, i¿ jeszcze w tamtym roku (2008) dokopi¹ siê do pierwszych anomalii (znajduj¹ siê one, z tego, co pamiêtam, na g³êbokoœci 3 m). Zosta³a jednak przedstawiona proœba o dalsze pozwolenie na wykopaliska, a jednoczeœnie na mo¿liwoœÌ kopania g³êbiej (a nie jedynie "sprz¹tania"). Co jednak, jeœli bêdzie podobnie, jak ze Œl꿹, i PCh, po oddaniu przys³ugi Egiptowi w postaci posprz¹tania po dawnych wykopaliskach, nie otrzyma pozwolenia na dalsze kopanie? (co nie jest wcale niemo¿liwe) Oto, jakie widzê opcje:

1. [Opcja wycofania siĂŞ z zachowaniem twarzy] - "Samuel" nagle powie, Âże to Iluminaci, KK, czy inna grupa zablokowaÂła dalsze wykopaliska, i nic siĂŞ nie da juÂż zrobiĂŚ (przy okazji Hawass stanie siĂŞ wrogiem ludzkoÂści numer 1). Ale oczywiÂście pocieszy, ze albo zagroÂżenie samo minĂŞÂło, bo istoty duchowe same juz o to zadbaÂły i skierowaÂły Nibiru na inne tory, albo Âże ludzie "prawi" i tak siĂŞ obroniÂą etc etc.

2. [Opcja zmiany celu 1] - "Samuel" stwierdzi, Âże nic straconego, bo w Egipcie jest jeszcze pochowany Cheops III, i jego grĂłb jest (tu wstaw inne miejsce, na ktĂłre pozwolenie jeszcze Âłatwiej dostaĂŚ niÂż na wykopaliska przy p. muÂłowej). Takie "show must go on".

3. [Opcja zmiany celu 2] - "Samuel" powie, ¿e jest jeszcze jedna tarcza, ukryta dla bezpieczeùstwa gdzie indziej, w innym regionie œwiata, na który jest proœciutko dostaÌ pozwolenie na wykopaliska (oczywiœcie nieznanym pozostanie powód, czemu nie powiedzia³ o tym wczeœniej). I ca³¹ szopka zacznie siê od nowa...

4. [PCh i "kapitan" rezygnuj¹] - PCh stwierdza, ¿e nic tu po nich, i po prostu rezygnuj¹ z dzia³alnoœci ³¹cznie z p.Lucyn¹, ca³y œmietnik po sobie zostawiaj¹c jak jest.

5. [PCh rezygnuje, kapitan zostaje] - PCh stwierdza, Âże "Samcio" p.Lucyny to o, za przeproszeniem, kant dupy potÂłuc jest, tak samo jak i zdolnoÂści medialne tej ostatniej. OdwracajÂą siĂŞ od niej, albo wycofujÂąc siĂŞ, albo tworzÂąc innÂą organizacjĂŞ o innych lub podobnych celach. P. Lucyna natomiast zostaje przy swoim niczym sÂławetna Blossom, i dalej prowadzi channelingi, a Âślepo jej wierzÂący sÂłuchajÂą jak bĂłstwa.

Có¿... ja bym przewidywa³ opcjê 2 b¹dŸ 3. A co inni uwa¿aj¹?
krzysiek0000
Gość
« Odpowiedz #1 : Styczeń 05, 2009, 12:00:46 »

TENE

uprawiasz czystÂą spekulacje, Âłatwiej przewidzisz koniec PCH dzwoniÂąc na 0-700...................

"ÂŚwietlistymi istotami jesteÂśmy, nie tÂą surowÂą materiÂą"
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 05, 2009, 12:37:42 »

Krzysiek, owszem, spekulujĂŞ. Nie piszĂŞ nigdzie, Âże na pewno bĂŞdzie tak, jak myÂślĂŞ, po prostu ciekaw jestem, co bĂŞdzie dalej, jeÂśli PCh pozwolenia nie dostanie. Przy Blossom teÂż spekulowaÂłem, i spekulacje moje okazaÂły siĂŞ w 100% trafne - staÂło siĂŞ dokÂładnie to, co przewidywaÂłem (gdy siĂŞ Âżaden statek nie pokazaÂł, Blossom utrzymywaÂła, ze oni byli, ale z takich czy innych powodĂłw nie mogli siĂŞ pokazaĂŚ, i przekazali nam "ÂświatÂło miÂłoÂści").

Zreszt¹, za³o¿y³em ten w¹tek, by w³aœnie spekulowaÌ i rozmawiaÌ o tym, co siê mo¿e staÌ w przypadku braku pozwolenia. A¿ tak bardzo obawiasz siê niepowodzenia PCH i ukazania nies³ownoœci Samuela, ze nawet spekulacja w postaci takiego w¹tku Ciê ju¿ dra¿ni? Có¿, to Twój problem. Nie ka¿ê Ci na tym w¹tku rozmawiaÌ, a jeœli nikt rozmawia³ nie bêdzie, to zapewne umrze œmierci¹ naturaln¹.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #3 : Styczeń 07, 2009, 16:51:26 »

MyÂślĂŞ Âże doastanÂą zezwolenie ,ze wzgledu na to Âże muszÂą posprzÂątac MrugniĂŞcie a teraz powaznie: Tene wydaje mi siĂŞ Âże nie po to dali zezwolenie  na "posprzÂątanie" Âżeby teraz zostawiĂŚ ten caÂły baÂłagan. DostanÂą zezwolenie ,mam takie przeczucie i kropka ! JĂŞzyk

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 07, 2009, 17:03:35 »

oczywiÂście, Âże dostanÂą i odkryjÂą Wielki Labirynt - czy coÂś wiĂŞcej to nie wiem, bo widzĂŞ, mocny sprzeciw rady staroÂżytnoÂści co do Gizy i Wielkeij Piramidy...

718'
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 07, 2009, 18:34:37 »

MyÂślĂŞ Âże doastanÂą zezwolenie ,ze wzgledu na to Âże muszÂą posprzÂątac MrugniĂŞcie a teraz powaznie: Tene wydaje mi siĂŞ Âże nie po to dali zezwolenie  na "posprzÂątanie" Âżeby teraz zostawiĂŚ ten caÂły baÂłagan. DostanÂą zezwolenie ,mam takie przeczucie i kropka ! JĂŞzyk

Ale zauwaÂż jednÂą rzecz. MogÂą dostaĂŚ pozwolenie na dalsze sprzÂątanie np. I tyle. MoÂże siĂŞ tak zdarzyĂŚ.
kot
Gość
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 19, 2009, 21:16:55 »

Ale na szczĂŞÂście Âświat przez optymizm budowany jest i dotyczy to rĂłwniez Egiptu.

Jest pozwolenie,bo wytrwa³oœÌ zawsze zwyciê¿a.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 04, 2009, 22:34:34 »

Na tvp4 byÂł ciekawy program o Archeologii:
"10 NAJWIÊKSZYCH odkryæ Egiptu" (oprowadza kustosz, pan Zahir Hawass)
1. ÂŁĂłdÂź faraona khufu
2. Techniki budowlane
3. Ludzie, Budowniczy, ktĂłrzy budowali WielkÂą piramidĂŞ.
Grobowce budowniczych piramid.
5. Obywatele Egiptu StaroÂżytnego
6. Magiczny Superkomputer
..tu macie steno. Bedzie druga czêœÌ FILMU z przesunieciem tygodiowym do daty posta.
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2009, 22:45:56 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: