Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 14:58:43

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Dzia³o orgonowe - rozpraszacz smug chemicznych  (Przeczytany 6260 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Krons
Go¶æ
« : Styczeñ 06, 2009, 08:19:43 »

¼ród³o: http://www.daro.it.pl/dzialo_orgonowe.html

My¶lê ,¿e to info przyda siê tym,tórzy chcieli by "powalczyæ" ze susz± (a zw³aszcza w tym roku) gdyby w lecie przypadkiem wyst±pi³a Mrugniêcie

PS.
Chcia³em wpakowaæ ca³y ten tekst,ale niestety... siê nie zmie¶æi³ Smutny

Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1 : Styczeñ 07, 2009, 23:47:24 »

Kronos fajnie ¿e to zamie¶ci³e¶.Ogl±da³am kiedys w telewizji,chyba by³ to program " Nie do wiary " (ale nie jestem pewna) o dziale orgonowym.Napewno maja go rosjanie i teraz pytanie: czy u¿ywaj± tego dzia³a np. w Polsce ? Sk±d mamy pewno¶æ ¿e te deszcze i ich skutki nie by³y nam sprowadzone w³asnie przez to dzia³o ?
Przecie¿ mo¿e byæ u¿yte do zmiany pogody na danym obszarze.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 08, 2009, 07:56:20 »

Wiesz co chanell...? W czasach kiedy w USA pojawi³y siê te dwa silne huragany Catrina i Rita niektórych uczonych ludzi zastanawia³ fak dla czego to tak czêsto tam siê pojawia³o.Wówczas w radiu RMF FM pojawi³y siê plotki czy przypadkiem kto¶ tego nie wywo³a³ w sposób techniczny,mówi³o siê o tajemniczej broni sonicznej (lub co¶ w tym stylu) i tak¿e "palucha skierowali" na Rosjê U¶miech.Czy¿by ma³a prowokacja?Jak do tej pory tylko Dr.In¿ Jan Paj±k (o którm z reszt± du¿o czyta³em) jest w stanie wyt³umaczyæ takie zjawiska,niestety...do tej pory ta teoria jest przez wiekszo¶æ "uczonych" wy¶miewana.Z drugiej za¶ strony ciekawy jest fakt,¿e próbowano go zamordowaæ ok.30 razy,a jak to mówi± ¶mieræ myli siê tylko 2 razy Du¿y u¶miech

Wracaj±c do dzia³a ogonowego to powiem,¿e takie porz±dnie zbudowane maj± zasiêg od 150 do nawet 230 km!
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 09, 2009, 12:24:58 »

Fajnie Krons ¿e dziêki Tobie uda³o mi sie odnale¼æ stronkê o tej tematyce , osobi¶cie czêsto przychodzi mi do g³owy czy zaburzenia klimatyczne nie powstaj± na skutek montowania tego typu urz±dzeñ na w³asn± rêkê i wykorzystywanie ich dla w³asnych potrzeb w tajemnicy przed innymi co w konsekwencji prowadzi do niekontrolowanego przep³ywu i komasacji energi . Internet jest wielki i wiele tu mo¿na znale¼æ .
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #4 : Luty 09, 2009, 20:24:51 »

No w³a¶nie!!  Kiedy oglada³am ten program p.Trojanowski mówi³ o ogromnym dziale orgonowym ,ale w dobie miniaturyzacji ju¿ niczemu siê nie dziwiê.
Mo¿e wyprodukowali dzia³o na tyle ma³e ¿e mie¶ci siê np. do furgonetki ,taki samochód mo¿e siê przemieszczaæ bardzo szybko zw³aszcza ¿e granice mamy teraz otwarte.
Dzia³o takie to ratunek dla Afryki ,która cierpi na ci±g³y brak wody,albo dla W.Brytanii która cierpi na brak S³oñca;)
Denerwujê mnie gdy epokowe wynalazki,które mog± zmieniæ ludzko¶æ s± wykorzystywane w polityce i strategii wielkich mocarstw.
Niebardzo siê na tym znam,ale my¶lê ¿e rozumiesz o co mi chodzi U¶miech
Pozdrawiam

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: