Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 13:47:00

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: DziaÂło orgonowe - rozpraszacz smug chemicznych  (Przeczytany 6427 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Krons
Gość
« : Styczeń 06, 2009, 08:19:43 »

ÂźrĂłdÂło: http://www.daro.it.pl/dzialo_orgonowe.html

MyÂślĂŞ ,Âże to info przyda siĂŞ tym,tĂłrzy chcieli by "powalczyĂŚ" ze suszÂą (a zwÂłaszcza w tym roku) gdyby w lecie przypadkiem wystÂąpiÂła MrugniĂŞcie

PS.
Chcia³em wpakowaÌ ca³y ten tekst,ale niestety... siê nie zmieœÌi³ Smutny

Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #1 : Styczeń 07, 2009, 23:47:24 »

Kronos fajnie ¿e to zamieœci³eœ.Ogl¹da³am kiedys w telewizji,chyba by³ to program " Nie do wiary " (ale nie jestem pewna) o dziale orgonowym.Napewno maja go rosjanie i teraz pytanie: czy u¿ywaj¹ tego dzia³a np. w Polsce ? Sk¹d mamy pewnoœÌ ¿e te deszcze i ich skutki nie by³y nam sprowadzone w³asnie przez to dzia³o ?
PrzecieÂż moÂże byĂŚ uÂżyte do zmiany pogody na danym obszarze.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Krons
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 08, 2009, 07:56:20 »

Wiesz co chanell...? W czasach kiedy w USA pojawi³y siê te dwa silne huragany Catrina i Rita niektórych uczonych ludzi zastanawia³ fak dla czego to tak czêsto tam siê pojawia³o.Wówczas w radiu RMF FM pojawi³y siê plotki czy przypadkiem ktoœ tego nie wywo³a³ w sposób techniczny,mówi³o siê o tajemniczej broni sonicznej (lub coœ w tym stylu) i tak¿e "palucha skierowali" na Rosjê Uœmiech.Czy¿by ma³a prowokacja?Jak do tej pory tylko Dr.In¿ Jan Paj¹k (o którm z reszt¹ du¿o czyta³em) jest w stanie wyt³umaczyÌ takie zjawiska,niestety...do tej pory ta teoria jest przez wiekszoœÌ "uczonych" wyœmiewana.Z drugiej zaœ strony ciekawy jest fakt,¿e próbowano go zamordowaÌ ok.30 razy,a jak to mówi¹ œmierÌ myli siê tylko 2 razy Du¿y uœmiech

WracajÂąc do dziaÂła ogonowego to powiem,Âże takie porzÂądnie zbudowane majÂą zasiĂŞg od 150 do nawet 230 km!
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #3 : Luty 09, 2009, 12:24:58 »

Fajnie Krons ¿e dziêki Tobie uda³o mi sie odnaleŸÌ stronkê o tej tematyce , osobiœcie czêsto przychodzi mi do g³owy czy zaburzenia klimatyczne nie powstaj¹ na skutek montowania tego typu urz¹dzeù na w³asn¹ rêkê i wykorzystywanie ich dla w³asnych potrzeb w tajemnicy przed innymi co w konsekwencji prowadzi do niekontrolowanego przep³ywu i komasacji energi . Internet jest wielki i wiele tu mo¿na znaleŸÌ .
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #4 : Luty 09, 2009, 20:24:51 »

No wÂłaÂśnie!!  Kiedy ogladaÂłam ten program p.Trojanowski mĂłwiÂł o ogromnym dziale orgonowym ,ale w dobie miniaturyzacji juÂż niczemu siĂŞ nie dziwiĂŞ.
MoÂże wyprodukowali dziaÂło na tyle maÂłe Âże mieÂści siĂŞ np. do furgonetki ,taki samochĂłd moÂże siĂŞ przemieszczaĂŚ bardzo szybko zwÂłaszcza Âże granice mamy teraz otwarte.
DziaÂło takie to ratunek dla Afryki ,ktĂłra cierpi na ciÂągÂły brak wody,albo dla W.Brytanii ktĂłra cierpi na brak SÂłoĂąca;)
Denerwujê mnie gdy epokowe wynalazki,które mog¹ zmieniÌ ludzkoœÌ s¹ wykorzystywane w polityce i strategii wielkich mocarstw.
Niebardzo siĂŞ na tym znam,ale myÂślĂŞ Âże rozumiesz o co mi chodzi UÂśmiech
Pozdrawiam

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: