Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:19:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Orêdzie Noworoczne EN-KI  (Przeczytany 46723 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« : Styczeñ 06, 2009, 22:12:05 »

Nie wiem czemu NIKT tego nie zamie¶ci³ - wiêc ja to robiê nie czêkaj±c a¿ kom¶ siê ze chce! jest du¿o nowych informacji wbrew temu co mówia przeciwnicy i sceptycy PCH

Witajcie! Tego niedzielnego dnia jeszcze starego roku 2008, Ja ENKI lub SAMUEL, istota duchowa bêdê z Wami dzisiaj tego dnia.  Moja energia bêdzie, bêdê mówi³ do tych którzy mnie znaj±. Do tych którzy mnie nie znaj±, do tych którzy mnie nie akceptuj±, a nawet tych co kochaj± i do tych, którzy mnie nie nawidz±. Jestem podci±gniety pod ezoterykê pod parapsychologiê, tak mówi± naukowcy. Ja mówiê dzisiaj inaczej. Jest to po³±czenie telepatyczne pomiêdzy ¶wiatem materii, a ¶wiatem ducha. To po³±czenie mo¿e ma wielu ludzi, a gdyby tak ludzie chcieli, takie po³±czenie mo¿e mieæ ka¿dy. Telepatia jest czym¶ znanym we wszech¶wiecie jest praktykowane to po³±czenie. Na dzieñ dzisiejszy du¿o ludzi odrzuca t± metodê po³±czenia. Wstydz± siê nas. Wstydz± siê mówiæ o kontaktach z nami. Teraz bijemy na alarm! Kochani bo za kilka dni mamy nowy rok, rok 2009, który nie przyniesie poprawy tak jak to mówi± co niektórzy. Obiecuj± poprawê, obiecuj± dobrobyt. Nic takiego siê nie wydarzy, wrêcz przeciwnie! Od nowego roku wesz³a ustawa, która jest tylko przekazywana w³adzom najwy¿szym – ZATAJAÆ FAKTY! Fakty jakie bêd± na Ziemi co by nie nakarmiæ tym spo³eczeñstwa, fakty czy wydarzenia jakie bêd± na Ziemi bêd± katastroficzne. Tak jak mówi³em wiele razy, ¿e z roku na rok wydarzenia bêd± siê potêgowaæ, a¿ do roku 2012 i rok 2012 nie jest bajk± dla niegrzecznych dzieci i nie jest rokiem, z którego mo¿na czyniæ sobie po¶miewisko, a przy tym i z nas te¿. Rok 2012 jest rokiem prze³omowym dla Ziemi i dla ludzko¶ci. Ten czas cykliczny powtarza siê na planecie Ziemia co 25 tys. Lat i w imiê czego i kogo teraz ten rytm mia³by byæ zmieniony? A ponadto nie da siê bo cykl 25-iotysi±cletni obejmuje nie tylko Ziemiê, ale ca³y uk³ad s³oneczny. I gdyby teraz istota najwy¿sza Bóg, w którego i tak moc ludzi nie wierzy zmieni³ postanowienie i zmieni³ cykl. Zaburzy³by w ten sposób cykl kosmiczny w uk³adzie s³onecznym. Dlatego to od wielu lat, naprawdê od wielu lat bo od 2 tys. Lat mówi siê o tym czasie, o roku 2012. Powrócê do roku 2009, którego tak siê wiêkszo¶ci ludzi zaczyna baæ. I s³usznie! Bo g³êboko w pod¶wiadomo¶ci ten co wierzy i ten co nie wierzy jest poddawane w³a¶nie ten strach, strach czy walka o prze¿ycie. Tu trzeba siê nad tym zastanowiæ i trzeba by³oby wyeliminowaæ jedno i drugie. I strach i walkê o prze¿ycie, a swoj± energie skierowaæ na to jak ratowaæ Ziemiê, a przy okazji siebie i swoich bliskich. Ponownie powracam do roku 2009, tego nadchodz±cego, budz±cego nadziejê i strach – s³uszny strach, otó¿ Dalaj Lama, który by³ niedawno w Polsce nie jest to przypadek. Bêdzie on obje¿d¿a³ inne kraje te¿. Wiadomo, ¿e zwa¶nione strony, pomiêdzy Tybetem, a Chinami s± ogromne. Jak± potêg± s± Chiny mówiæ nie muszê? I jak bardzo Polska narazi³a siê Chinom. To co mówi± w Srodkach masowego przekazu, ¿e jest to drobne nieporozumienie to jest nieporozumienie w tych s³owach. Chiny tylko Czekaja na okazjê, ¿eby odegraæ siê na wszystkich krajach, które prosz± o Dalaj Lame .Chc± zetrzeæ z powierzchni Ziemi Tybet, ta kulturê, tych uduchowionych mnichów, te¿ siê to nie uda bo Tybet jest kolebk± historii. A tego ¿e ze strony Chin w roku 2009 czeka Polskê du¿o nieporozumieñ. Ucierpi± na tym ludzie w³a¶nie tacy przeciêtni ludzie. Czekaj± Was jeszcze powodzie, ju¿ na wiosnê. To czego kiedy¶ Polska nie mia³a co zwi±zane jest z klimatem, huragany, tornada, to te¿ Was czeka. Prosi³em du¿o wcze¶niej, o co¶ co mog³o ju¿ byæ w kosmosie o energiê mi³o¶ci. Teraz ju¿ prosiæ nie bêdê bo s³owa moje trafiaj± w pró¿niê. Mogê tylko powiedzie jako nie ¿yczenia noworoczne bo ¿yczyæ naprawdê nie ma czego, ale mogê powiedzieæ ZASTANÓWCIE SIÊ NAD SOB¡, NAD SWOIMI BLISKIMI. ZADAJCIE SOBIE PYTANIE, CZY OBY NA PEWNO CHCECIE ¯YÆ NA TEJ PIÊKNEJ PLANECIE ZIEMIA? A teraz s³ucham po tych kilku s³owach mojego Orêdzia Noworocznego, s³ucham…

(Pytania, zadane przez naszych s³uchaczy Idea radio i odpowiedzi udzielone przez samego ENKI).

1. Co przyniesie nam Nowy Rok w polityce, finansach i na rynku pracy?
- "Je¶li mówiæ o bezpieczeñstwie to nie umiem znale¼æ , okre¶lenia, s³owa, które mog³oby pasowaæ do bezpieczeñstwa Rynek pracy oczywi¶cie dziêki Chinom bêdzie siê za³amywa³. Finanse, banki, je¶li bêdzie upadaæ gospodarka to i banki bêd± upadaæ, czyli na tym poziomie Polskê nie czeka nic dobrego".

2. Czy mo¿emy w Polsce w przysz³ym roku (2009r) spodziewaæ sie kataklizmów? Je¿eli tak, to jakich?
-  "Nie ma takiego regionu, który nie odczu³by skutków, gniewu matki ziemi. W ró¿nych odstêpach czasu cala Polskê bêd± dotykaæ ró¿nego rodzaju kataklizmy, katastrofy".

3. Czy znajd± siê ¶rodki i przychylne decyzje dotycz±ce wykopalisk w Egipcie?
- "Tutaj jest nadzieja i to du¿± nadzieja po przygl±dniêciu siê waszym poczynaniom waszemu zaanga¿owaniu, nie mowie wszyscy, ale ignorancja du¿± i samo przygl±danie siê, tylko przygl±danie siê co dalej dzieje siê w „Misji Faraon” jest  nieporozumienie, dlatego to postanowili¶my do glosu dopu¶ciæ ezoterykê, czyli wprowadziæ  dodatkowe osoby, które maja wp³ywy, maja pieni±dze i dlatego to z pewnego kraju wybrali¶my osobê i ja osobi¶cie da³em przekaz tej osobie i polecenie rozpoczêcia wspó³pracy, tak¿e ezoteryka tak to mówicie rusza do boju. Kiedy my zaczynamy pracowaæ nad „ Misja Faraon” my¶lê, nie my¶lê, ale wiem (my¶lê to nieprawid³owe okre¶lenie). Wiem, ze ju¿ maj, czerwiec bêd± ¶rodki, ogromne zaanga¿owanie ezoteryczne w³a¶nie w misji ratowania Ziemi".

(pytania od Magdaleny)
1. Czy ludzie ¶wiadomi nie maj±cy nic wspólnego z Projektem Cheops, tak¿e maj± szansê na ocalenie w katastrofie jaka ma nast±piæ w roku 2012?
- "Magdaleno co uwa¿asz za ludzi ¶wiadomych? ¶wiadomych ludzi roku 2012 Magdaleno jest 90% w¶ród tych procentów s± tacy ¶wiadomi, którzy pa³aj± ogromn± nienawi¶ci±, którzy ³api± czas po to ¿eby jak najwiêcej prze¿yæ, nawet zdobyæ dobra materialnych po to ¿eby mieæ po roku 2012. To jest tak Magdaleno ¿e prawie ka¿da istota ludzka nie widz±c swoich b³êdów,  widz±c tylko ¶wiadomo¶æ tego mówi: „Przecie¿ ja postêpujê dobrze”! To on, czy ona ¼le postêpuje. Nikt nie chce zobaczyæ swoich b³êdów, nie wystarczy byæ tylko ¶wiadomym w ró¿ny sposób mo¿na byæ zaanga¿owanym. I wtedy to my, istoty duchowe na taka osobê patrzymy ju¿ zupe³nie inaczej. Zaanga¿owaæ siê Magdaleno mo¿na w ka¿dy sposób. Ka¿dy sposób jest dobry ¿eby daæ nam ta cz±stkê, nawet swojej energii i wtedy mo¿na mówiæ jestem ¶wiadoma, jestem zaanga¿owana"! 

2. W jak± religiê wierzy ENKI?I dlaczego?
- "Czyli ja ENKI. Religie na Ziemi zosta³y ustanowione przez Was ludzi od tysi±cleci po to, ¿eby przywódcy ka¿dej religii uwa¿ali siê za najwa¿niejszych i Twoja religiê za t± w³a¶ciw±. Nie nale¿ê do ¿adnego ugrupowania religijnego Magdaleno, tego ziemskiego. Moj± religi± i moj± siedzib± w ¶wi±tyni  jest ¶wi±tynia Boga. Boga tam wysoko w przestworzach nie ma okre¶lenia odleg³o¶ci, czyli Bóg jest moj± religi± i tylko On".

3. Czy ludzie w odpowiedniej chwili zareaguj± na to co ma siê wydarzyæ w 2009 roku?
- "Nawet nie wyobra¿asz sobie Magdaleno ilu z nas istot duchowych, bytów innych wymiarów, klanów ¿yczy³oby sobie w³a¶nie tego ¿eby ludzie w porê siê opamiêtali, w porê zauwa¿yli zbli¿aj±ce siê niebezpieczeñstwo i w porê zareagowali na to zbli¿aj±ce siê niebezpieczeñstwo. Naprawdê nie licz±c czasu tego roku 2012 mamy 3 lata. Nie jest to du¿o, ale i nie ma³o bo przy ogromnym zaanga¿owaniu z ka¿dej strony i tej Arabskiej te¿ bardzo szybko mo¿na wykopaæ Faraona. I tutaj chcia³bym dodaæ bo wiem, ¿e s³owa moje w eter pójd±. Przy Twoim pytaniu Magdaleno chcê umie¶ciæ s³ów kilka moich dotycz±cych „Misji Faraon”. Skrywamy najwiêksza tajemnicy piramid Faraon, która zna nasza ³±czniczka. Nie wyjawi jej nawet gdyby J± przypiekali. Ujawniona zostanie wtedy, kiedy rozpoczn± siê wykopaliska w Gizie. Tej tajemnicy jeszcze nikt nie przeczyta³. Tajemnica owa jest zapisana w grobowcu Cheopsa II. Po dostaniu siê do grobowca, po otwarciu tego grobowca odczytaj±  tajemnice i wtedy prawda ujrzy ¶wiat³o. Jaka to tajemnica nie wyjawcie, ale cieszê siê, cieszê siê, ¿e mog³em te s³owa jeszcze w tym roku 2008 przekazaæ. Przekazaæ po to ¿eby Wy s³uchacze, istoty ludzkie us³yszeli. Wiêc nie wszystko zosta³o ujawnione, nie wszystko zosta³o powiedziane. Najwiêksza tajemnica pozostanie tajemnic±".
4. Jak ma wygl±daæ ocalenie osób przed katastrof±?
- "Os³ona Ziemi, przede wszystkim Magdaleno os³ona Ziemi. Je¶li tej os³ony nie bêdzie to trudno mi mówiæ jak to bêdzie wygl±da³o, tak¿e los ziemi, los was istot ludzkich znajduje siê nie tylko w naszych rekach, ale przede wszystkim w waszych rêkach".

5. Dlaczego o Projekcie Cheops dowiadujemy siê tak pó¼no, a nie np. 20 lat temu? Mieliby¶my wiêcej czasu.
- "Wszystko siê zgadza gdyby¶ Magdaleno wziê³a do rêki biblie i poczyta³a nowy testament ca³y a zw³aszcza ta ostatni± ksiêgê apokalipsy, Jana to ju¿ trochê wiêcej lat temu by³o spisywane i ju¿ wtedy by³o mówiono o tym w³a¶nie nadci±gaj±cym niebezpieczeñstwie. Czy znane jest Ci takie s³owo jak czas? Czas musia³ siê wype³niæ, czyli jawne informowanie ludzi przekazami. Informacje p³ynê³y z ca³ego ¶wiata i p³yn±. S±d siê rozpocz±³ od roku 000, czyli 200 i tak siê tez sta³o nie mog³o byæ inaczej. W kosmosie Magdaleno wszystko musi byæ tak jak siê nale¿y, czyli z matematyczna dok³adno¶ci± i dlatego to tak obliczony czas, ¿eby istoty ludzkie mia³y czas na to ¿eby mog³y wykopaæ i zrobiæ to o co prosz± byty o co my prosimy. Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieli¶my Wam pokazaæ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaæ, dokopaæ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieñ, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi±¶æ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaæ w ci±gu miesi±ca, tak¿e czas jest dok³adnie obliczony Magdaleno, tak mialo byæ.

ze strony Idea radio

718'
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 06, 2009, 22:49:16 »

Nic sie nie zmienilo. Straszenie, elity i tajemnice.....
Enki , to Enki, nie oczekujmy cudow.

Kiara U¶miech U¶miech
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 07, 2009, 00:37:24 »

no czeka³em na jak±s noworoczn± wypowied¼ U¶miech w koñcu kto¶ o tym pomy¶la³ U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 07, 2009, 07:05:36 »

Nic sie nie zmienilo. Straszenie, elity i tajemnice.....
Enki , to Enki, nie oczekujmy cudow.

Kiara U¶miech U¶miech

Có¿, Kiaro, w wiêkszo¶ci spraw siê z Tob± nie zgadzam, ale tutaj mogê jedynie ze znudzon± min± pokiwaæ potakuj±co g³ow±, nuc±c s³owa piosenki: "Ale to ju¿ by³o..."

Nie mówi±c ju¿ o tym, ¿e gdy pad³o konkretne pytanie, jakie czekaj± Polskê katastrofy w 2009, En-ki (jakby to by³o nowo¶ci±....) odpowiada, ¿e... bêd± katastrofy. No normalnie przenikliwo¶æ 1-szej klasy. I jeszcze kilka bzdur i b³êdów, ale szczerze, to nawet mi siê nie chce wymieniaæ, bo fanatycy i tak znajd± wybieg, by tak to zinterpretowaæ, jakby En-ki powiedzia³ o¶wiecon± prawdê i najwiêksz± rewelacjê.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 07, 2009, 10:22:12 »

Ka¿dy sposób jest dobry ¿eby daæ nam ta cz±stkê, nawet swojej energii ....

To cytat EN-KIego, zobaczymy do czego jeszcze bêdzie nas namawia³.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 07, 2009, 13:30:26 »

Szczerzê mówi±c nudne siê to robi.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 07, 2009, 14:36:47 »

Mora- przeczytaj posty Czarnej Pani- niewiarygodne poczucie humoru... a jakie wyczucie miejsca i akcji... Szkoda, ¿e tym razem nie jestem facetem i ¿e jestem staro¶wiecko heteroseksualna Z³y
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 07, 2009, 14:58:48 »

cytat, slow Samuela lub  Enki Co¶Co¶ Co¶ Z politowaniem Z politowaniem ( przeciez to podobno jedna osoba)... Prosi³em du¿o wcze¶niej, o co¶ co mog³o ju¿ byæ w kosmosie o energiê mi³o¶ci. Teraz ju¿ prosiæ nie bêdê bo s³owa moje trafiaj± w pró¿niê.

Przeciez energii milosci do kosmosu wysylac nie potrzeba, bo z niej jest stworzone WSZYSTKo, ona jest WSZEDZIE, ja wdychamy i wydychamy, w niej zyjemy. Stworca wysyla ja do Ludzi na Ziemie, po co wiec wysylac ja do kosmosu? Moc energetyczna Stworcy przekracza moc wszystkich istot, naprawde wszystkich. Jemu nie jest potrzebny przekaz energii od zwyklego slabego Czlowieka. On nia dysponuje caly czas.
Samuelu -Enki , do czego potrzebna Ci energia od Czlowieka w kosmosie? On nia jest wypelniony, bierz ile chcesz, Stworca nia obdarowywuje WSZYSTKIE SWOJE STWORZENIA ZA DARMO.

Czy Czlowiek musi ja dla Ciebie przetwarzac i wysylac Tobie w kosmos bo sam tego nie potrafisz zrobic? Co¶ Co¶ Co¶ Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem.

To tak dla glebszego zastanowienia sie bezkrytycznym wyznawcom slow Samuela-enki.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 15:00:15 wys³ane przez Kiara » Zapisane
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 07, 2009, 15:43:07 »

"Ka¿dy sposób jest dobry ¿eby daæ nam ta cz±stkê, nawet swojej energii..."

Czyli dok³adnie okre¶li³ o co mu chodzi...  Reszta to jak zwykle, be³kot.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 07, 2009, 15:43:49 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 07, 2009, 16:11:26 »

Ja tam popieram Kiara ma sporo racji
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 07, 2009, 23:26:47 »

Mora- przeczytaj posty Czarnej Pani- niewiarygodne poczucie humoru... a jakie wyczucie miejsca i akcji... Szkoda, ¿e tym razem nie jestem facetem i ¿e jestem staro¶wiecko heteroseksualna Z³y

Widzê, ¿e nie tylko ja je polubi³em U¶miech Faktycznie ma co¶ w sobie.
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 07, 2009, 23:51:14 »

Droga Kiaro nie moge sie z Tob± zgodziæ.Enki nie prosi o t± energie dla siebie,ona by³a dla nas.Chodzi o to zebysmy nauczyli sie czego¶,oni nie moga interweniowac,nie moga zebrac enrgii z kosmosu i nas chroniæ,musimy sami sie tego nauczyc..Na tym to polega zeby¶my sami sie ochronili,a oni wskaza nam droge,to jest sprawdzian.

pozdrawiam michv
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 08, 2009, 00:03:39 »

Drogi Michu w tym wzglêdzie to Kiara wie co pisze, powiedzmy, ¿e nikt nie zna lepiej intencji Samuela ni¿ ona - nie zamierzam pisaæ ju¿, ¿e my¶lê, ¿e jest inaczej bo ja siê domy¶lam a ona to wie - wiêc nad faktami nie ma co dyskutowaæ...

718'
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 08, 2009, 00:06:52 »

Zastanow sie o co my mamy wysylac nasza energie milosci w kosmos? Jak tam jest jej moc, ful, a tu na ziemi jej nam brakuje? to po co wysylac tam gdzie jest duzo i powiekszac deficyt gdzie jest malo? To nie logiczne co piszesz.
Jak chcesz ochronic swoj dom, to plot budujesz na ziemi do okola niego, a nie gdzies w kosmos wysylasz material budowlany.
Chyba ze jakas podstepna istota robi nas w balona i kaze nasz material wyslac w kosmos bo to niby tam zbuduje nam ogrodzenie do ziemskiego domu? Tylko dla mnie w tym logiki nie ma a podstep jest.

Kiara U¶miech U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 08, 2009, 00:09:14 »

a ja skokmentuje post Kiary krótko: ENERGIA MA P£YN¡Æ Z KOSMOSU dlatego jest kosmiczna a nie wysy³ana gdzie¶ tam w kosmos...

Kap³an 718'
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 08, 2009, 00:10:07 »

Czyli jestes przekonana na 100% ze Enki nie jest nikim przyjaznym,¿e ma z³e intencje?
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Styczeñ 08, 2009, 00:12:19 »

Kap³anie nie rozumiem tego Jêzyk Mi sie wydawa³o ca³y czas,¿e chodzi o to by pokazac ca³emu wszech¶wiatu,¿e dojrzeli¶my do tego by przejsc na kolejny etap rozwoju,by pokazac to przez emanowanie energii mi³osci ktora moze ochronic nasza planete.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Styczeñ 08, 2009, 00:19:49 »

Emanowanie to nie wysylanie gdzies tam..... Emanowanie to zachowanie w naszej najblizszej przestrzeni.
Jak palisz w piecu to on emanuje cieplem w pomieszczeniu , w ktorym jest, ale nie zbierasz tej energii ciepla i nie wysylasz rura  do sasiada  a sam  siedzisz w zimnym pomieszczeniu?
Czy teraz rozumiesz? Jest jasniej?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:22:06 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 08, 2009, 00:22:09 »

ja ju¿ te¿ nie rozumiem tego! my emanujemy t± energi± ca³y czas ale jej nie wysy³amy lecz kumulujemy w sobie i obdarzamy ni± innych - to jest MI£O¦Æ w³a¶nie...

EDIT: napisa³em to samo co Kiara w tej samej chwili U¶miech

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:23:06 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 08, 2009, 00:28:22 »

tak jest ja¶niej U¶miech

Kiaro czemu mi sie wydaje,¿e sie denerwujesz troche??:|
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 08, 2009, 00:32:48 »

teraz to ja ju¿ siê jej nie dziwiê, sprawy tocz± siê inaczej ni¿ mog³em my¶leæ i czas zrewidowaæ pewne pogl±dy jednak...

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:33:05 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Styczeñ 08, 2009, 00:41:22 »

Cos ty ani ciutke sie nie denerwuje, staram sie uzyc argumetow , ktore beda dla ciebie zrozumiale.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 00:42:03 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Styczeñ 08, 2009, 00:43:55 »

Jezus czy Budda nie mówi³ nic o wysy³aniu energii w nieznan± przestrzeñ. Wrêcz namawiali by kierowaæ j± do bli¼niego i siebie samego, tak skoncentrowana daje si³ê, ochronê i moc, a tu kto¶ nam mówi ¿eby¶my j± przesy³ali dla sprawy (niby wielkich przedstawicieli duchowych), która jest mocno w±tpliwa...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Styczeñ 08, 2009, 00:50:06 »

sam by³em uczony, ¿e energie siê kumuluje i obdarza ni± innych a tutaj jak w chrzescijanstwie - wysylamy ja gdzies! gdzie? po co? to wszystko jest mocno juz pokrêcone!!!
718'
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 01:44:22 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
marchello
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Styczeñ 08, 2009, 01:32:53 »

Ja rozumie to troszke inaczej tzn. jezeli jestes wsciekly pelen nienawisci, spragniony pieniedzy czy władzy emanujesz negatywna energia, od stopnia twojego zacofania "umyslowego" ( rozumiany jako brak rozwoju duchowego) zalezy wielkosc minusa ktore reprezentujesz i analogicznie jezeli kochasz i rozsiewasz pozytywne uczucia takie jak szczescie radosc przyjazn poprostu usmiech do obcych ludzi nawet tych wrogo nastawionych to emanujesz pozytywna energia i wcale nie musisz jej emitowac w kosmos ona sama roztacza sie wokol ciebie. To od naszych mysli (a sa wszechpotezne )mniej od  naszego postepowania zalezy nasza przyszlosc. Sprawiedliwosc ktorej nie ma, a stworzyla olbrzymi aparat ucisku zapozyczazc jedynie nazwe. Najwiekszym grzechem jest znecanie sie, a nie zabijanie fizyczne ale to juz inny temat. troszke przynudzilem przepraszam

PS. jest nas podobno 7 mld, choc moze byc tylko 666.666.666.666 ludzi na ziemi, ale jezeli wiekszosc nich emanowalaby miloscia tj. roztaczala wokól siebie pozytywne wibracje to nie byłoby tego problemu z PCH i przejsciem do czwartego wymiaru
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 01:37:26 wys³ane przez marchello » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: