Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:57:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Orêdzie Noworoczne EN-KI  (Przeczytany 46761 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 08, 2009, 17:16:48 »

W Z.O.O. widzia³em onanizuj±ce siê cz³ekokszta³tne zwierzê...
Teraz pytanie:
Kto kogo podgl±da³ i wzi±³ przyk³ad?

Pozdrawiam - Thotal Du¿y u¶miech
diliana
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 08, 2009, 18:19:40 »

...Przecie¿ je¶li obdarzamy ludzi i nie tylko ludzi, ale te¿ zwierzêta i inne istnienia bezwarunkow± mi³o¶ci±, to ta energia jest automatycznie wysy³ana w kosmos. I o to w³a¶nie prosi Enki...
Nie b±d¼my tacy samolubni, ¿eby zostawiaæ t± energiê tylko dla naszego najbli¿szego otoczenia, bo i tak siê tego nie da zrobiæ a przecie¿ dziêki tej energii nap³ywaj±cej z kosmosu zawdziêczamy swoje ¿ycie. Energia nap³ywa do nas zasilaj±c nasze cia³a i na odwrót p³ynie w kosmos...energia jest w ci±g³ym ruchu.

Pozdrawiam Wszystkich
diliana
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Styczeñ 08, 2009, 18:34:51 »

I jeszcze co¶...je¶li ludzie zaczn± darzyæ siebie wzajemnie bezwarunkow± mi³o¶ci±, to znacznie wzro¶nie ilo¶æ tej energii na Ziemi.

Jeszcze raz pozdrawiam...U¶miech
Baltazar
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Styczeñ 08, 2009, 18:45:00 »

...Przecie¿ je¶li obdarzamy ludzi i nie tylko ludzi, ale te¿ zwierzêta i inne istnienia bezwarunkow± mi³o¶ci±, to ta energia jest automatycznie wysy³ana w kosmos. I o to w³a¶nie prosi Enki...

Zwierzêta miêso¿erne raczej nie darz± pozytywn± energie. Prawo d¿ungli - silniejszy wygrywa.

EDIT:

Najwiêksza mi³o¶æ przysz³a zamieszkaæ moj± Istotê, i Ja zamieszka³am w Nim.

Moje dzieci, oddajcie siebie w pos³uszeñstwie, oddajcie wasze ¿ycie mojemu Synowi.

Ja da³am moje ¿ycie z mi³o¶ci, niczego w sobie nie zatrzyma³am: z mi³o¶ci wyrzek³am siê mojej ludzkiej woli. Otoczy³a Mnie Wola Bo¿a, wszystko we Mnie by³o tylko mi³o¶ci±. Kiedy jeste¶my pos³uszni, Bóg nas nape³nia. Moje dzieci mi³o¶ci, pozwólcie mojemu Synowi nape³niæ was, b±d¼cie zupe³nie mali.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 18:49:25 wys³ane przez Baltazar » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Styczeñ 09, 2009, 05:34:02 »

No popatrzcie Loukas wróci³  U¶miech

Cytat: Loukas
Nie mówi mi prosze nic o "JP II", dostaje niestrawno¶ci.
Niestrawno¶æ nie umniejszy jednak zas³ug JPII.
Ale widzê ¿e siê nic nie zmieni³e¶. Wiesz skoro dostajesz nie strawno¶ci s³ysz±c o nim to siê najlepiej o nim nie wypowiadaj. Nie jestem katolikiem ale bêdê broniæ imienia JPII poniewa¿ by³ to cz³owiek o wielkim sercu a je¿eli ty tego nie potrafisz [szczególnie jako polak] doceniæ to zamilknij.

Kurde nie by³o mnie parê dni na forum a tu jaki¶ Gniew Bo¿y siê pojawi³ Czarna Dziura normalnie a¿ strach cz³owieka bierze Chichot

A wracaj±c do tematu.

Telepatia jest czym¶ znanym we wszech¶wiecie jest praktykowane to po³±czenie.

Skoro tak to równie dobrze En-Ki mo¿e byæ obcym który telepatycznie mówi przez pani± Lucynê.

Bo g³êboko w pod¶wiadomo¶ci ten co wierzy i ten co nie wierzy jest poddawane w³a¶nie ten strach, strach czy walka o prze¿ycie. Tu trzeba siê nad tym zastanowiæ i trzeba by³oby wyeliminowaæ jedno i drugie. I strach i walkê o prze¿ycie, a swoj± energie skierowaæ na to jak ratowaæ Ziemiê, a przy okazji siebie i swoich bliskich.

Geniusz w swym fachu.
Wiêc tak mamy zastraszanie. I mamy odrzuciæ strach i mamy odrzuciæ walkê o prze¿ycie a potem mamy ratowaæ Ziemiê, a potem znowu ¿e mamy przy "OKAZJI" siebie i swoich bliskich. Cienki ten tekst En-kiego.

Prosi³em du¿o wcze¶niej, o co¶ co mog³o ju¿ byæ w kosmosie o energiê mi³o¶ci. Teraz ju¿ prosiæ nie bêdê bo s³owa moje trafiaj± w pró¿niê.

Wiêc tak chodzi tutaj o tak± "tarcze" dla Ziemi. Widaæ siê na nas obrazi³ i nie bêdzie ju¿ prosi³.

ZASTANÓWCIE SIÊ NAD SOB¡, NAD SWOIMI BLISKIMI. ZADAJCIE SOBIE PYTANIE, CZY OBY NA PEWNO CHCECIE ¯YÆ NA TEJ PIÊKNEJ PLANECIE ZIEMIA?

Pfff... Z politowaniem
Oczywi¶cie ¿e ka¿dy cz³owiek chce ¿yæ na tej planecie. Tym z Oriona czy tam Syriusza B, A, C, D widaæ bardzo zale¿y na tym aby przej±æ nasz± Ziemiê. Pamiêtacie jak na której¶ sesji jaki¶ Byt z Syriusza gada³? Jak dobrze pamiêtam by³ wtedy nie¼le arogancki i agresywny oczywi¶cie jak zwykle wszystko by³o pod mask± s³ów.

Powiem jeszcze jedno, En-Ki wiecznie mówi o mi³o¶ci o tym aby¶cie siebie darzyli mi³o¶ci± ale powiedzcie mi czy tak siê da? Ja chocia¿ bardzo bym chcia³ to nie potrafiê gdy widzê doko³a siebie ludzi którzy s± pu¶ci, dwulicowi i obrabiaj± ci dupê za to ¿e im siê nie podobasz. Czy warto dawaæ komu¶ dobro je¿eli ten kto¶ Ciê tak traktuje? Kocham ten ¶wiat ale czasami równie mocno go nienawidzê. En-Ki mówi mi³o¶æ a ja pytam za jak± cenê? Cenê w³asnego szczê¶cia?

"Je¶li dobrem odp³acasz za z³o, czym za dobro siê odwdziêczysz?"
- Konfucjusz

Pozdrawiam
Ciep³o
Mora U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Styczeñ 09, 2009, 09:45:02 »

My¶lê, ¿e zmian w Ko¶ciele powinno byæ jak najmniej. Powinni¶my wróciæ do pocz±tków Chrze¶cijañstwa, czyli do eucharystycznego wymiaru pojmowania Boga.
Dla mnie jest to pewn± sprzeczno¶ci±, bo uwa¿am, ¿e obecnie KK niestety odszed³ od zachowañ pierwotnych chrze¶cijan. Kiedy¶ aposto³owie- jako pierwsi kap³ani naprawdê wype³niali misjê jak± powierzy³ im Jezus. Wype³niali ca³ym sob±, zyli po¶ród swoich uczniów/wiernych, podzielali ich rado¶ci i troski. Teraz im wy¿ej w hierarchii tym bardziej oderwani s± od "szarych" wiernych.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Styczeñ 09, 2009, 10:28:48 »

Kiedy¶ aposto³owie- jako pierwsi kap³ani naprawdê wype³niali misjê jak± powierzy³ im Jezus.

Sk±d wiêsz, ¿e "naprawdê wype³niali"?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Styczeñ 09, 2009, 11:25:12 »

St±d, ¿e w±tpie aby ludzie oddawali swoje zycie w ogromnych mêkach dla pozerów... [a to jest fakt historyczny]
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Styczeñ 09, 2009, 13:17:19 »

W historii ludzie oddawali swe ¿ycie w mêkach dla ró¿nych szalonych idei te¿.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Styczeñ 09, 2009, 13:44:10 »

Dobrowolnie - bez walki, na tak± skalê i tak krótkim czasie? To mo¿e przyk³ady jakie¶?
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Styczeñ 09, 2009, 14:34:06 »

Komuni¶ci, naci¶ci, nacjonali¶ci, wolno¶ciowcy (w tym tak¿e cz³onkowie Falung Gong np.). Na tle tego wszystkiego skala mêczeñstwa aposto³ów by³a mniejsza.
Gdy kto¶ komu¶ mocno wierzy, nie da sobie powiedzieæ, ¿e ufa pozerom. To, w co mocnon wierzy, jest ¶wiêto, niezale¿nie od tego, co by to by³o.
Btw, czytam obecnie "Rozmowy z katem". Hitlerowski genera³ nawet po przegranej wojnie i w ciê¿kim wiêzieniu ¶wiêcie wierzy³ w idea³y nazizmu.
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Styczeñ 09, 2009, 20:48:16 »

Mo¿e wysy³anie tej energii w kosmos to po prostu modlitwa?
Rutko¶
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Styczeñ 10, 2009, 10:18:04 »

Moim prywatnym zdaniem, je¿eli tutaj na Ziemii w naszym codziennym ¿yciu kierujemy siê ( lub staramy siê kierowaæ ) zasadami opartymi na mi³o¶ci, juz przez to generujemy energiê pozytywn±, która przecie¿ nie ginie. Nie s±dze, ¿e w jaki¶ szczególnie pod¶wiadomy sposób mamy wizualizowaæ i¿ ona biegnie w Kosmos, to wg. mnie dzieje siê samoczynnie U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Styczeñ 10, 2009, 11:33:56 »

Masz racje , my nie musimy niczego wysylac w kosmos na cudze zyczenie, to dzieje sie samoistnie , ona sie rozchodzi powiekszajac swoj obszar. Tak jak cieplo z rozgrzanego pieca, ono samoistnie corazdziej nagrzewa pomieszczenie. Nikt go nie musi przesylac gdzies do sasiada....
Saiad i sasiad, i kolejny sasiad jest coraz cieplejszy , nasza przestrzen wypelnia sie miloscia i dobrem zmiany nastepuja w calym kosmosie, bo kosmos to rowniez my, polaczeni zlota nicia z nasza nadprzestrzenna Energia.
Tak wiec niczego nie musimy robic specjalnie, wystarczy zyc godnie a zycie przepelniac miloscia, a ona juz jest w kosmosie.

Kiara U¶miech U¶miech
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Styczeñ 10, 2009, 12:27:55 »

Tak wiec niczego nie musimy robic specjalnie, wystarczy zyc godnie a zycie przepelniac miloscia, a ona juz jest w kosmosie.

A czy jest na tym forum?  Afro
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Styczeñ 10, 2009, 13:42:35 »

Lucus , jest, milosc jest rowniez na tym forum. Ludzie ja posiadaja w swoich sercach. Nie zawsze potrafia okazywac, ucza sie tego , i ja , i Ty i inni. Ale ona naprawde jest.

Kiara U¶miech U¶miech
kkk2116
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Styczeñ 10, 2009, 22:53:19 »

My¶lê, ¿e zmian w Ko¶ciele powinno byæ jak najmniej. Powinni¶my wróciæ do pocz±tków Chrze¶cijañstwa, czyli do eucharystycznego wymiaru pojmowania Boga.
Dla mnie jest to pewn± sprzeczno¶ci±, bo uwa¿am, ¿e obecnie KK niestety odszed³ od zachowañ pierwotnych chrze¶cijan. Kiedy¶ aposto³owie- jako pierwsi kap³ani naprawdê wype³niali misjê jak± powierzy³ im Jezus. Wype³niali ca³ym sob±, zyli po¶ród swoich uczniów/wiernych, podzielali ich rado¶ci i troski. Teraz im wy¿ej w hierarchii tym bardziej oderwani s± od "szarych" wiernych.

faktycznie, kiedy¶ wyrzucali zle duchy na porz±dku dziennym
teraz ju¿ tak nie robi±, brak wiary...

dawny aposto³ jakby podszed³ do Lucynki i poweidzia³: idz precz szatanie
to by Lucynka mêskim grubym g³osem powiedzia³a: "tylko nie wysy³aj mnie do piek³a, prosze"
i PCh by sie skoñczy³
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Styczeñ 10, 2009, 22:56:13 »

faktycznie, kiedy¶ wyrzucali zle duchy na porz±dku dziennym
teraz ju¿ tak nie robi±, brak wiary...

dawny aposto³ jakby podszed³ do Lucynki i poweidzia³: idz precz szatanie
to by Lucynka mêskim grubym g³osem powiedzia³a: "tylko nie wysy³aj mnie do piek³a, prosze"
i PCh by sie skoñczy³

No nie wiem, nie wiem. Po pierwsze pani Lucyna MUSIA£A by chcieæ takiego egzorcyzmu a bez tego to mo¿esz nawet przed ni± machaæ lask± Moj¿esza to i tak ci nic by nie da³o Du¿y u¶miech
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Styczeñ 11, 2009, 21:44:55 »

Mo¿e wysy³anie tej energii w kosmos to po prostu modlitwa?

Wysylanie tej energii w kosmos to po prostu kabaret pod
kier.Samcia!!
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Styczeñ 12, 2009, 08:38:09 »

Modlitwa nie w tym sensie, ¿e czcimy wielkiego en-ki Du¿y u¶miech. dobro i z³o s± wzglêdne. Wysy³anie energii mi³o¶ci w kosmos rozumiem jako potrzebn± do tego aby nasta³a zmiana, jako ¿e emocje maja si³ê przyci±gania. Sami tworzymy nasz± rzeczywisto¶æ. Wiêc ¶ci±gamy na siebie to, czego siê boimy i o czym myslimy. Mo¿e En-Ki tez ¶ci±gneli¶my? I ca³± tê wizjê katastrofy?  Z³y
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Styczeñ 12, 2009, 08:55:35 »

Modlitwa nie w tym sensie, ¿e czcimy wielkiego en-ki Du¿y u¶miech. dobro i z³o s± wzglêdne. Wysy³anie energii mi³o¶ci w kosmos rozumiem jako potrzebn± do tego aby nasta³a zmiana, jako ¿e emocje maja si³ê przyci±gania. Sami tworzymy nasz± rzeczywisto¶æ. Wiêc ¶ci±gamy na siebie to, czego siê boimy i o czym myslimy. Mo¿e En-Ki tez ¶ci±gneli¶my? I ca³± tê wizjê katastrofy?  Z³y

Bardzo prawdopodobne U¶miech Co do wysy³ania energii, uwa¿am, ¿e stwierdzenie o s³aniu energii "gdzie¶" jest nietrafione. Czasoprzestrzeñ to domena naszej fizycznej rzeczywisto¶ci. W innych rzeczywisto¶ciach co¶ takiego jak "przestrzeñ" nie istnieje (a przynajmniej nie w naszym rozumeiniu tego s³owa). Tak wiêc nie ma sensu "ukierunkowywaæ" energii na jakie¶ konkretne miejsce. Co warto robiæ? Emanowaæ pozytywn± energi±. Po prostu. dawaæ j± z siebie ludziom, wype³niaæ siê ni±, dzieliæ. To ju¿ starczy do rozwoju.
ps1
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Marzec 24, 2009, 09:32:59 »

Ja my¶la³em, ¿e orêdzie noworoczne le¿y w gestii prezydenta RP, no có¿, ka¿dy siê mo¿e myliæ  Du¿y u¶miech
Architekt
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Marzec 24, 2009, 14:43:37 »

Tak i to jest racja bo "kap³ani" z jednego zakonu og³aszaj±c "koniec ¶wiata"(b³êdne obliczenia) w tym dniu gdzie mia³ byæ "koniec ¶wiata", zabili siê. A okaza³o siê, ¿e nie by³o "koñca ¶wiata". I ponad 80 ludzi zabi³o siê przez ich chore idee i obliczenia matematyków na poziomie 1 klasy gimnazjum. Totalna kompromitacja.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Marzec 24, 2009, 16:36:07 »

Tak i to jest racja bo "kap³ani" z jednego zakonu og³aszaj±c "koniec ¶wiata"(b³êdne obliczenia) w tym dniu gdzie mia³ byæ "koniec ¶wiata", zabili siê. A okaza³o siê, ¿e nie by³o "koñca ¶wiata". I ponad 80 ludzi zabi³o siê przez ich chore idee i obliczenia matematyków na poziomie 1 klasy gimnazjum. Totalna kompromitacja.

To ciekaw jestem, co bêdzie, gdy 21.12.2012 oka¿e siê zwyk³ym, mi³ym, zimowym dzionkiem ;]
Architekt
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Marzec 24, 2009, 17:26:02 »

no ale to byli jacyś bracia i do tego niemieccy(lol). A tu w Projekcie masz osoby trzecie z całego świata, a nie grupka idiotów.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 17:26:16 wys³ane przez Architekt » Zapisane
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: