Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:46:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 132997 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Styczeñ 08, 2009, 17:32:30 »

Wklejam je ze strony http://www.pawelhorzela.com/
A kiedy pojawią się na głównej stronie Projektu - nie wiem.

Do pobrania w załączniku.

[za³±cznik starszy ni¿ 60 dni - usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 17:40:26 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 08, 2009, 18:05:13 »

Dziêki Tomku U¶miech ju¿ zabieram siê na czytanie. Ale dlaczego nie ma tych sesji tutaj?...
Wygodniej siê je czyta na podanej stronie, bez pobierania.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 18:53:36 wys³ane przez zuza » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #2 : Styczeñ 08, 2009, 18:55:33 »

Dziêki Tomku U¶miech ju¿ zabieram siê na czytanie. Ale dlaczego nie ma tych sesji tutaj?...
Wygodniej siê je czyta na podanej stronie, bez pobierania.

nie zamiesci³em na forum, bo musia³bym dzieliæ (ograniczenie wielko¶ci wiadomo¶ci do 20 000 znaków);
mo¿na otwieraæ bezpo¶rednio, bez pobierania na dysk - tylko dawaæ "Otwórz", otwiera w 2 sekundy U¶miech

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 08, 2009, 19:13:28 »

Czy urynoterapia jest dobr± metod± na utrzymanie cia³a fizycznego w zdrowiu?

EN-KI:

Ka¿da terapia – je¶li chcesz utrzymaæ cia³o w zdrowiu i kondycji – jest dobra, ale do terapii do³±cz jeszcze odpowiednie wy¿ywienie, pozytywne nastawienie do ¿ycia – i to co najwa¿niejsze – miej w swoim sercu mi³o¶æ, a wtedy bêdziesz tryskaæ zdrowiem.
Wczytajcie siê w g³êboki... sens, trafno¶æ, adekwatno¶æ s³ów i metafor tej odpowiedzi...

MAREK:

Ostatnie pytanie. Czy rz±dy w Polsce bêd± sprawowane przez Polaków? Kiedy?

EN-KI:

A czy s± sprawowane? Czy kto¶ nad tym pomy¶la³? Ci co sprawuj± „niby” rz±dy to s± tylko „marionetki”, wiecie jak wygl±da lalka marionetka? Nie muszê t³umaczyæ co siê robi z marionetk±. Dlatego to, co dzisiaj siê dzieje w Polsce - nazwijmy to w³a¶nie „balem marionetek”. Jest to smutne, bo tak naprawdê ten kraj i ludzie s± bardzo podatni na sugestie, na wp³ywy istot duchowych, potrafi± siê piêknie jednoczyæ, uczyæ, a tak ³atwo dali¶cie siê sprzedaæ. Czy jest jeszcze pytanie?
Co on ma na my¶li? Uniê Europejsk±? U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2009, 19:17:42 wys³ane przez Loukas » Zapisane
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #4 : Styczeñ 08, 2009, 23:16:46 »

Dlaczego sesje nie s± na stronie g³ównej?

Rozmawia³em z p.Andrzejem dzi¶ na ten temat. Odpowied¼ jest bardzo prosta. Ju¿ nied³ugo strona Projektu Cheops siê zmieni. Tam gdzie teraz s± sesji 91, 92, 93 - bêdzie to nowa strona projektu - oczywi¶cie adres tej "nowej" strony zostanie zmieniony na ten "stary"

Od teraz wszelkie informacje, sesje, nowe jêzyki (t³omaczenia strony) maj± pojawiaæ siê szybciej bez po¶lizgów tak by ze wszystkim byæ na bie¿±co.

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 09, 2009, 04:47:47 »

Sesja 92
PYTANIE:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie. Jak rozpoznaæ prawdziwego proroka od fa³szywego?  Czy powinni¶my wierzyæ we wszystko co mówi± nawet, je¶li jest to poparte jakimi¶ dowodami?

EN-KI:

Wiêc siê zapytam tu, na tej sali.  A rozumy to wy posiadacie?  Kierujcie siê rozumem, a nie ¶lepo - id±c, patrz±c i s³uchaj±c.  Fa³szywego proroka bardzo szybko mo¿na rozpoznaæ. Uruchomcie rozumy.  S³ucham.

Tak i tutaj aby raz En-Ki powiedzia³ co¶ m±drego, uruchomcie rozumy ludzie, uruchomcie!

Sesja 93

Prezentowana sesja publiczna z Lucyn± £obos zosta³a przeprowadzona w Nowym Jorku w listopadzie 2006 roku - ponad dwa lata temu.  Umieszczamy j± dopiero teraz pod numerem 93 ze wzglêdu na fakt, ¿e dopiero kilka dni temu otrzymali¶my j± od organizatorów w Nowym Jorku przepisan± w formacie worda. Wed³ug naszej opinii zawiera ona bardzo interesuj±ce informacje uzyskane od En-Ki, wiêc – pomimo opó¼nienia – zamieszczenie jej w tym momencie wydaje siê jak najbardziej uzasadnione.  Nie opublikowanych sesji z Nowego Jorku by³o wiêcej i bêdziemy je umieszczaæ w miarê ich otrzymywania

Buhahahaha padam ze ¶miechu. Opó¼nienie o 3 lata hahahahaha...
Nie zbyt szczegó³owo czyta³em sesje ale jak zwykle nic nowego siê nie pojawi³o.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 09, 2009, 04:51:01 wys³ane przez Mora » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 09, 2009, 08:18:46 »

Sesja 92
PYTANIE:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie. Jak rozpoznaæ prawdziwego proroka od fa³szywego?  Czy powinni¶my wierzyæ we wszystko co mówi± nawet, je¶li jest to poparte jakimi¶ dowodami?

EN-KI:

Wiêc siê zapytam tu, na tej sali.  A rozumy to wy posiadacie?  Kierujcie siê rozumem, a nie ¶lepo - id±c, patrz±c i s³uchaj±c.  Fa³szywego proroka bardzo szybko mo¿na rozpoznaæ. Uruchomcie rozumy.  S³ucham.

Problem polega na tym, ¿e tutaj En-ki sam sobie wbi³ gwó¼d¼ do trumny. Radzi, by u¿ywaæ rozumu, by oddzieliæ prawdziwych proroków od fa³szywych. Problem w tym, ¿e korzystaj±c z tej rady, pierwszym fa³szywym prorokiem, jaki siê nasuwa, jest... EN-KI! Dlaczego? Bo jego przekazy to w wiêkszo¶ci ma³o znacz±cy be³kot, a¿ nazbyt czêsto sprzeczny, pe³ny niekonsekwencji, pomy³ek, i sprzecznych opinii. Czy¿ nie wpasowuje siê idealnie w rozumowy obraz "fa³szywego proroka"? A skoro sam kaza³ pos³ugiwaæ siê rozumem... to sprawa robi siê coraz bardziej jasna Mrugniêcie
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 09, 2009, 10:34:10 »

A na sesji w Kielcach mówi³, ¿e fa³szywych proroków nie da siê rozpoznaæ. To dopiero gwó¼d¼!
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 09, 2009, 10:39:47 »

A na sesji w Kielcach mówi³, ¿e fa³szywych proroków nie da siê rozpoznaæ. To dopiero gwó¼d¼!

Powiedzmy sobie co¶ uczciwie - gdyby spisaæ wszystkie teorie En-kiego, wysz³oby nam, ¿e En-kich musi byæ co najmniej kilkunastu ;]

Swoj± drog±, jedna rzecz mnie zastanawia. Po przeczytaniu owych "nowych" sesji mam wra¿enie, ¿e s± one jakby odpowiedzi± na zarzuty stawiane od niedawna En-kiemu. Np co do omy³ek i niejasno¶ci w zwi±zku z wielko¶ci± Nibiru. Nie wydaje siê Wam to dziwne? ¯e nagle, po 3 latach (no, 2), "dziwnym trafem" odnalaz³y siê sesje, które akurat wyja¶niaj± w±tpliwo¶ci, które dopiero teraz wynik³y? Szczê¶liwy traf, czy mo¿e...? 
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 09, 2009, 11:42:32 »

Mo¿e jak "nadaj± na tych falach to im siê s³owa przekrêcaj±?" Du¿y u¶miech

En-ki jest ma³o wiarygodny jedyne co mnie boli to, to i¿ ludzie cierpi±cy i o s³abej psychice i podatno¶ci na manipulacje to kupi±. Wykorzystani zostan± do nie wiadomo czego. Mamy du¿o % prawdopodobieñstwa ¿e na serio kto¶ przemawia przez pani± Lucynê ale teraz pojawia siê pytanie czy to co¶ jest dobre czy z³e? Ja stawiam na ¿e on niema dobrych intencji. Skoro wa¿± siê losy ludzko¶ci to powinien jako opiekun ziemi siê postaraæ bardziej. Np: udowadniaj±c nam co¶ czego mo¿emy byæ w 100% pewni a nie tak jak jest teraz domys³y, prawdopodobieñstwa i teorie nic wiêcej. Zero faktów!

EDIT: Arteq odnios³em dok³adnie tako samo wra¿enie jak ty. Winny siê t³umaczy Chichot

Po za tym je¿eli naprawdê po 3 latach dotar³y dopiero te sesje w co niestety nie wierze jest to dla mnie ma³o wiarygodne ale kto wie to powiem jedno PCh tak do tego podchodzi wybiórczo ¿e uw³aszcza wiarygodno¶ci tej organizacji Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 09, 2009, 11:44:46 wys³ane przez Mora » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 09, 2009, 12:00:38 »

Mo¿e jak "nadaj± na tych falach to im siê s³owa przekrêcaj±?" Du¿y u¶miech

En-ki jest ma³o wiarygodny jedyne co mnie boli to, to i¿ ludzie cierpi±cy i o s³abej psychice i podatno¶ci na manipulacje to kupi±. Wykorzystani zostan± do nie wiadomo czego. Mamy du¿o % prawdopodobieñstwa ¿e na serio kto¶ przemawia przez pani± Lucynê ale teraz pojawia siê pytanie czy to co¶ jest dobre czy z³e? Ja stawiam na ¿e on niema dobrych intencji. Skoro wa¿± siê losy ludzko¶ci to powinien jako opiekun ziemi siê postaraæ bardziej. Np: udowadniaj±c nam co¶ czego mo¿emy byæ w 100% pewni a nie tak jak jest teraz domys³y, prawdopodobieñstwa i teorie nic wiêcej. Zero faktów!

EDIT: Arteq odnios³em dok³adnie tako samo wra¿enie jak ty. Winny siê t³umaczy Chichot

Po za tym je¿eli naprawdê po 3 latach dotar³y dopiero te sesje w co niestety nie wierze jest to dla mnie ma³o wiarygodne ale kto wie to powiem jedno PCh tak do tego podchodzi wybiórczo ¿e uw³aszcza wiarygodno¶ci tej organizacji Du¿y u¶miech

Dok³adnie. Dodam, ze mia³em kontakt z istotami duchowymi, i cechy, które reprezentuje En-ki, s± a¿ nazbyt zbli¿one do tych "z³ych" istot. Poza namawianiem do pos³uszeñstwa i manipulowaniem strachem, tak samo, w przeciwieñstwie do istot "dobrych", nie potrafi± rzeczowo mówiæ, maj± ma³± wiedzê praktyczn±, a kiedy nie potrafi± odpowiedzieæ, mówi±, podobnie jak En-ki, tak zawik³anie, ¿e na pierwszy rzut oka, chc±c w tym widzieæ prawdê, widzisz g³êboki sens, ale po dok³adnym rozpracowaniu ich s³ów okazuje siê to mas³em ma¶lanym.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 09, 2009, 12:13:59 »

Tenebrael, pisesz ¿e mia³e¶ kontakt z istotami duchowymi to czy Enkich jest  kilku? Czy istota duchowa mo¿e przedstawiaæ siê tym lub innym imienie np. Enki?, nie bêd±c ni±?  Jak to wygl±da?

Pozdrawiam U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 09, 2009, 12:22:49 »

Jak dla mnie En-Ki, Marduk i banda szalonych orków z Syriusza to Obcy chc± zaw³adn±æ ziemi±. Jeste¶my lud¼mi i mamy prawo do ¿ycia i ¿adni panowie z gwiazd nam go nie odbior±.

Kto¶ kiedy¶ napisa³ nigdy nie wiadomo co jest po drugiej stronie. No w³a¶nie a ludzie to kupuj±. Ju¿ tu kilkakrotnie pisa³em o En-Kim w przeró¿ny sposób ale od pewnego czasu jestem pewien ¿e En-Ki siê zapada.

Jego argumentacje w sesja s± coraz to coraz bardziej nudniejsze i przewidywalne. Nie dostajemy ¿adnych nowych informacji. Niech siê En-Ki w koñcu ujawni bo inaczej skoñczy jak ta blosmon czy jak jej tam by³o od tych ufo co siê mia³o pojawiæ. Po za tym Ci co pok³adaj± nadzieje w En-Kim bardzo ryzykuj± ale to bardzo. Co je¿eli ten Duszek oka¿e siê z³ym bytem albo wymys³em pod¶wiadomo¶ci pani Lucyny? hmmm?

Czekam na kolejn±, zagubion± w przestrzeni sesjê nr 94

Pozdro
Mora Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 09, 2009, 12:23:06 wys³ane przez Mora » Zapisane
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 09, 2009, 13:15:04 »

Tenebrael, pisesz ¿e mia³e¶ kontakt z istotami duchowymi to czy Enkich jest  kilku? Czy istota duchowa mo¿e przedstawiaæ siê tym lub innym imienie np. Enki?, nie bêd±c ni±?  Jak to wygl±da?

Pozdrawiam U¶miech

To, ¿e jest ich kilku, to mo¿na poznaæ/poczuæ po ich Energii (ka¿dy byt ma inn± energiê). A to, czy mo¿e siê przedstawiaæ innym imieniem? Mo¿e, je¶li jest zdolna do k³amstwa.

Jeszcze mo¿e byæ tak, ¿e Samuel rzeczywi¶cie by³ Enkim, ale co do imion pok³ama³ w przekazach sumeryjskich.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 09, 2009, 16:00:37 »

wiki:

Wiêc mo¿e na wstêpie co¶ sprecyzujmy. Mianowicie najpierw powiem, w jaki sposób OGÓLNIE mo¿e byæ zafa³szowany przekaz, a potem odpowiem dalej:

1. Zafa³szowanie przez pod¶wiadomo¶æ lub ¶wiadomo¶æ medium. Wygl±da to tak, ¿e Istota Duchowa przekazuje pewne tre¶ci, ale w postaci bardzo subtelnej - odczucia, wra¿enia, delikatne obrazy, bezg³o¶ne s³owa. Pod¶wiadomo¶æ medium to odbiera, a ¶wiadomo¶æ, jako analityczna czê¶æ umys³u, analizuje, i sk³ada do kupy w zdatny do odbioru dla innych komunikat. Przy czym czêsto pod¶wiadomo¶æ, nie zgadzaj±c siê z tym, co mówi byt, boj±c siê tego, czy te¿ nie chc±c z innych wzglêdów przyj±æ - mo¿e dodawaæ tre¶ci, odejmowaæ, czy te¿ zmieniaæ. I przekaz jest po czê¶ci od bytu, a po czê¶ci od pod¶wiadomo¶ci medium. Tak samo ¶wiadomo¶æ, uznaj±c, ¿e przekaz bêdzie dotyczy³ tego i tamtego, moze siê tym kierowaæ, interpretuj±c i sk³adaj±c w ca³o¶æ. A to te¿ zaciera znaczenie.

2. Jak wiesz, co¶ takiego jak "imiona" w ¶wiecie bytów nie istniej±. My je jedynie nadajemy. Dlatego nie ma problemu, by inny byt nazwa³ siê "En-ki", czy jakkolwiek inaczej. Mo¿na rozpoznaæ ró¿nicê po specyficznych doznaniach w kontakcie z takim bytem. Np ja bardzo ³atwo umiem rozró¿niæ, gdy jaka¶ energia lub nawet moja pod¶wiadomo¶æ chc± siê podszywaæ pod mojego Przewodnika duchowego. Po prostu inaczej go odczuwam. Tyle, ¿e czêsto cz³owiek tak pragnie kontaktu z danym bytem, czy te¿ wiary w to, co on mowi, ze ignoruje takie niepokoj±ce sygna³y, jak inny rodzaj energii.

Tak wiêc, jak widzisz, En-kich mo¿e byæ wielu. A moze te¿ nie byæ ¿adnego. Jak mo¿na sprawdziæ, czy byt, z ktorym siê rozmawia, nie jest podszywaj±cym siê innym bytem? Na 2 sposoby:

1. O ktorym ju¿ pisa³em - przez odczuwanie energii tego bytu. Tyle, ¿e trzeba do tego celu ca³kowicie wy³±czyæ swoje emocje, pragnienia, i bezstronnie wczuwaæ siê w energiê bytu.

2. Poprzez logiczn±, dok³adn± analizê tego, co byt mówi. Czy nie pope³nia b³êdów, jaki jest ton jego s³ów, jakie praktyczne zastosowanie tego, co mówi, jak odnosi siê do cz³owieka - to wszystko s± wskazówki. I w³a¶nie z takich wskazówek z du¿ym prawdopodobieñstwem mogê powiedzieæ, ze En-Ki z PCh to faktycznie manipulant - albo jest kreacj± pod¶wiadomo¶ci p.Lucyny (lub w du¿ej meirze tak± kreacj±), albo te¿ innym bytem, który ma inne intencje, niz to g³osi. Ale to moja opinia.
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 09, 2009, 17:33:27 »

En-ki jest ma³o wiarygodny jedyne co mnie boli to, to i¿ ludzie cierpi±cy i o s³abej psychice i podatno¶ci na manipulacje to kupi±.

To pomy¶l o tych sze¶ciolatkach mówi±cych do niego "kocham ciê EN KI" :/
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Styczeñ 09, 2009, 17:46:18 »

Tenebrael ok dziêkujê Ci.

To ¿eby ktos, co¶ poda³o siê za mojego prewodnika, te¿ nie ma szans, ale przyznam siê szczerze, ¿e mia³am kontakt z byten, który predstawi³ siê  Enki.
Dlaczego zada³am Ci to pytanie? Dlatego, ¿e juz nic nie roumiem ten  z którym rozmawia³am kilka razy ma inn± energiê od tej a szczególnie z ostatnich sesjii.
I zastanawiam siê, albo co¶ ze mna nie tak ( zmieni³o siê moje odczuwanie), lub kto¶ zupe³nie inny, albo po 2 stronie jest taki bajzel, ¿e kady mo¿e siê przedstawiæ tym samym imieniem.
To, ¿e rozmawiam z bytami o dobrej energii jestem na 100% pewna. Potrafie je odróniaæ, a w ogóle to baardo rzadko wdajê siê w rozmowy.

Pozdrawiam U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Styczeñ 09, 2009, 18:27:50 »

Wiki, powiem Ci tak - zawsze ufaj swoim odczuciom. Ja z samym En-kim nie mia³em do¶wiadczeñ, ale porównujac do innych bytów, te¿ czujê to co Ty - to jest inna Energia, zupe³nie inna ni¿ pozytywna Energia "dobrych" Istot Duchowych. Dlatego te¿ mam tak wiele zastrze¿eñ, bo poza tym, ze widzê ewidentne uchybienia PCH'owego En-kiego, to odczuwam te¿ jego....có¿, powiedzmy "negatywn±" Energiê.

EDIT: Wiesz, ja bym siê nie zastanawia³, czy w ¶wiecie duchowym jest burdel. To jest kompletnie inna rzeczywisto¶æ, któr± my jedynie czê¶ciowo mo¿emy poj±æ, czê¶ciowo odczuwaæ. Dlatego, moim zdaniem, nie warto wrzucaæ tamtej rzeczywisto¶ci w szufladki naszych realiów.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 09, 2009, 18:29:22 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 09, 2009, 18:38:15 »

To jest kompletnie inna rzeczywisto¶æ, któr± my jedynie czê¶ciowo mo¿emy poj±æ, czê¶ciowo odczuwaæ. Dlatego, moim zdaniem, nie warto wrzucaæ tamtej rzeczywisto¶ci w szufladki naszych realiów.

Dlatego tak du¿o ludzi robi sobie krzywdê, nierozumiej±c o co chodzi. Byty kontaktowa³y i sie kontaktuj± z lud¼mi, a my nie maj±c pojecia o zasadach drugiej strony a mo¿e i nie tylko, dajemy sie nabijac w butelkê.

A wrzuciæ czy w ogóle zaszuwladkowaæ za bardzo nie ma jak  Mrugniêcie Mrugniêcie brak odpowiedników w tym ¶wiecie.

Jednocze¶nie jestem zwolenniczk± aby ludzie poznawali drug± stronê, bo to czê¶æ ka¿dego z nas o wiele bogatsza ni¿ ta 3 wymiarowa rzecywisto¶æ.

Pozdrawiam  U¶miech
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 09, 2009, 18:39:54 »

Dochodzimy do sedna problemu - Enki kojarzy sie DOBRZE (wystarczy popytaæ w Afryce...) wszystkim ludziom, bo by³ z tej czê¶ci swojej rodzinki która by³a za przekazywaniem ludziom wiedzy, etc - dlatego je¶li siê chce nimi trochê pomanipulowaæ dobrze siê na niego powo³aæ, podobnie jak na Jezusa...
Powo³ywanie siê na Jahve i Ducha ¦wiêtego jest ju¿ ¿a³osne i powinno daæ ka¿demu du¿o do my¶lenia.
Wiki - polecam "purpose of dna" od 50 minuty filmu go¶æ mówi ciekawe rzeczy o proszku z³ota reklamowanym przez PCH i nie spo¿ywanym nigdy przez Enkiego. Thota czy resztê rodziny opwiadaj±cej siê za rozwojem ludzko¶ci bez ingerencji technologii w genetykê.
Ta drug strona jest berdziej mroczna - Enlil, Jahve - Ci potrzebuj± proszku i nie tylko - swa egzystencjê podpieraj± technologi± i i w efekcie tworzeniem ¶wiadomo¶ci zbiorowych, pozbawionych indywidualno¶ci. - super przysz³o¶æ dla naszych dzieci, naprawdê co¶ wspania³ego  - wszyscy popieraj±cy PCH ¶wiadomie lub nie prowadz± nas w tê stronê...
Pozdrawiam serdecznie

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 09, 2009, 18:40:50 wys³ane przez radoslaw » Zapisane
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 09, 2009, 18:49:11 »

Rados³awie- podziel siê alternatyw± wolno¶ciow± dla Swoich dzieci- wielu skorzysta, byæ mo¿e.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Styczeñ 09, 2009, 19:02:42 »

En-ki jest ma³o wiarygodny jedyne co mnie boli to, to i¿ ludzie cierpi±cy i o s³abej psychice i podatno¶ci na manipulacje to kupi±.

To pomy¶l o tych sze¶ciolatkach mówi±cych do niego "kocham ciê EN KI" :/

To, ¿e sze¶ciolatki kochaj± Enkiego nie ¶wiadczy o nim (a ju¿ zw³aszcza o jego wiarygodno¶ci), lecz o tych dzieciach. Bo prawdziw± sztuk± jest kochaæ tak¿e tych, którzy nie potrafi± byæ dobrzy dla innych.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Styczeñ 09, 2009, 20:04:51 »

Ale 6-cio latek nie kocha spontanicznie tych ktorzy nie sa dobrzy dla niego Lucus. On wieje gdzie pieprz rosnie jak czuje ze ktos jest dla niego zly. Dzieci sa szczere, wiec odrozniaja dobro i zlo nie po slowach , tylko po czynach ktore je spotykaja. Wyczowaja podswiadomie intecje ludzi.
A w tym wypadku? Moze ktos go uczyl iz Enki to Bog? Nie wiem?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 09, 2009, 20:06:16 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Styczeñ 09, 2009, 20:12:22 »

To prawda, przeciêtny 6-latek zachowuje siê tak, jak to opisa³a¶. Ale nieprzeciêtny, ¶wiadomy.... w³a¶nie tak, jak sie zachowa³ na sesji. Oczywi¶cie mo¿e byc jeszcze tak, ¿e kto¶ mu te s³owa podpowiedzia³. A to wtedy dziw, ¿e Samcio nie kaza³ temu dziecku siê stawiæ na sesji osobistej  Mrugniêcie Du¿y u¶miech
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Styczeñ 10, 2009, 02:34:17 »

Po prostu rodzice nak³adli mu do g³owy.

Powinno siê je trzymaæ moim zdaniem z dala od takich spraw ezoterycznych. Jak bêd± wiêksi, to sami bêd± szukaæ, zadecyduj± w co wierzyæ. A tak, dziecko kocha pana Jezuska duszka ¶wiêtego pana boga i maryjke i jeszcze enkiego. Bo rodzice tak go nauczyli..

To nie jest Z£E o tyle co NIEZDROWE!
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: