Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:18:01

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 138872 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #175 : Styczeń 16, 2009, 15:53:04 »

To siĂŞ juÂż zaczyna robiĂŚ nie tyle durne, co aÂż Âśmieszne.

Albo niebezpieczne...
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #176 : Styczeń 16, 2009, 16:21:39 »

Poza tym, jest to, jak Kahuna powiedzia³, wspania³y wybieg, by, w razie nie dostania pozwolenia na dalsze kopanie (albo znowu jedynie na "prace porz¹dkowe") ³atwo i szybko "zwin¹Ì interes". "Samcio" mówi, ¿e znalaz³ ju¿ kogoœ, kto ma i kasê, i moc, ¿eby kontynuowaÌ jego "dzie³o". W takim razie, jeœli tylko nie bêdzie pozwolenia dla PCh, strzelam, ¿e bêdzie jeden, ostatni channeling takiej oto treœci:

"Moi drodzy, wasz czas w projekcie ratowania Ziemi siĂŞ skoĂączyÂł (PCh). ZrobiliÂście juÂż wiele w tym kierunku (i tu lista zasÂług PCh, ktĂłre zasÂługami sÂą chyba jedynie w oczach samego PCh), teraz czas na innych. SkontaktowaÂłem siĂŞ juÂż, jak mĂłwiÂłem wczeÂśniej, z czÂłowiekiem, ktĂłry bĂŞdzie kontynuowaÂł wasze dzieÂło. Na razie go nie znacie, ale juÂż niebawem siĂŞ ujawni. DziĂŞkujĂŞ wam, ze tak peÂłni serca pomagaliÂście waszej planecie, by zyskaĂŚ dla niej ratunek. Ale, jak mĂłwiÂłem - wasz udziaÂł siĂŞ skoĂączyÂł. Teraz moÂżecie jedynie czekaĂŚ"

I w czasie, kiedy fanatycy samcia bêd¹ z ufnoœci¹ wypatrywali nowego "ratownika", PCh bêdzie mia³o czas, ¿eby dyskretnie i bez rozg³osu zwin¹Ì manatki.

To taka moja predykcja, zobaczymy, czy siĂŞ sprawdzi ;] Z Blossom swego czasu sprawdziÂło siĂŞ co do joty, tu siĂŞ niedÂługo okaÂże Chichot
arteq
Gość
« Odpowiedz #177 : Styczeń 16, 2009, 20:54:43 »

nie przekonuje mnie to - ludzie z czo³ówki pch uwa¿aj¹ siê za zbyt wyj¹tkowych aby przesz³o im to przez gard³a. Podejrzewam, ¿e kontunuowaliby swoje "dzie³o" po cichu lub przymuszeni stwierdziliby, ¿e aby zwiêkszyÌ szanse bêd¹ dzia³a³y 2 ekipy [coœ jak w armagedonie ;]

ale zaraz, zaraz, czy juÂż raz caÂły ten pch vel mf nie rozwidliÂł siĂŞ?
Stanley
Gość
« Odpowiedz #178 : Styczeń 17, 2009, 11:14:07 »

"...
ale zaraz, zaraz, czy juÂż raz caÂły ten pch vel mf nie rozwidliÂł siĂŞ?"

No jasne, przez co zatacza coraz wiĂŞksze krĂŞgi, czego dowodem jest m.in to wÂłaÂśnie "Idea Radyjko" i jego prezentacja efektĂłw wykopalisk w Egipcie:

http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=99999999&catid=96
http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=645&Itemid=145
http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=93&Itemid=145

Pozdrawiam LDW i OS

« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2009, 11:26:30 wysłane przez Stanley » Zapisane
Stanley
Gość
« Odpowiedz #179 : Styczeń 17, 2009, 11:31:20 »

To siĂŞ juÂż zaczyna robiĂŚ nie tyle durne, co aÂż Âśmieszne.

Albo niebezpieczne...

SprĂłbujcie wiĂŞc wytÂłumaczyĂŚ to NajwyÂższej Radzie StaroÂżytnoÂści, by cofnĂŞÂła zgodĂŞ na penetracjĂŞ piachĂłw w Hawarze. Pozdrawiam
arteq
Gość
« Odpowiedz #180 : Styczeń 17, 2009, 12:50:24 »

Stanley, trzymajmy siĂŞ faktĂłw: jeÂżeli juÂż to na PRACE PORZÂĄDKOWE - to raz
dwa - nie musi cofaĂŚ, bo aktualnie pozwolenie wygasÂło...
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #181 : Styczeń 17, 2009, 14:29:57 »

aÂłezastanawiw sumie teÂż to widziaÂłem Âświeci znacznie mocniej od innych m siĂŞ co to moÂże byĂŚ ale jak widaĂŚ nie ja jedyny jÂą zauwaÂżyÂłem i raczej nei pomyliÂłem jej z gwiazdÂą poalrnÂą dla sceptykĂłw ;P

Czy jeszcze ten “konkurs” trwa,czy juz zostal doprowadzzony do konca.
A jesli nie,to mam kilka typow: moze to byc gwiazda……..Andrzej np:
lub super-nowa gwiazda hollywoodzka….lub tez gwiazda betlejemska,
ktora ktos zapomnial wylaczyc z kontaktu po swietach,albo……juz mam!
..juz wiem!!!To jest swietlisty statek- “taksowka”-z Floty Marduka;ten sam,
ktory bral udzial w “manifestacjach nad Chicago”,za sterami ktorego siedzi
syn Samcia – Marduk i ktory zostal wyslany przez boginie Barbare Choroszy
z Chicago!Marduku – jeszcze chwilka – tatus zbiera manatki i szykuje sie do
odlotu.Jasne!!??Tak jest, Niebianska Dyrekcjo!!
Bon voyage, Samcio!I nie proboj wracac,bo zrobimy ci jeszcze lepsze powitanko niz teraz!!!!!

Kahuna
Gość
« Odpowiedz #182 : Styczeń 17, 2009, 15:52:28 »

Podnoszenie ÂświadomoÂści, to bolesny proces dla nas wszystkich, zwÂłaszcza, Âże trzeba jeszcze zarabiaĂŚ na utrzymanie.

Tylko,ze,  niektorzy wymyslaja Samcia,sciemy,zeby w latly sposob
dorobic sie majatkow.Pytanie,czy Twoja etyka pozwoli Ci na to?
Wymysl cos bardziej oryginalnego niz program PCH i ...moze..bedziesz
podnosic swoja swiadomosc bez martwienia sie o placenie rachunkow.
Czego zycze serdecznie.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #183 : Styczeń 17, 2009, 20:02:34 »

W tym temacie zrobiÂł siĂŞ jeden wieeeeeeelki offtop !!!!  Wypowiedzi nie na temat zostaÂły usuniete.
Pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
kkk2116
Gość
« Odpowiedz #184 : Styczeń 17, 2009, 22:57:07 »

WytÂłumaczcie mi coÂś

arteq - podziwiam i szanuje za to co robisz, ale warto pomyœleÌ, czy faktycznie jest sens... kiedy czyta³am Twoje posty od razu nasz³o mnie pytanie, dlaczego Ty to robisz? sk¹d masz na to si³ê?

Ludzie, skoro tyle jest kontrowersji, wÂątpliwoÂści, nieÂścisÂłoÂści w przekazach
jest to na bie¿¹co ujawniane na forum,
nie wiadomo kim tak na prawde ten Samcio jest, oraz czy Lucynka wszystkiego nie wymyÂśliÂła, uroiÂła itp

Po co wci¹¿ czytacie te sesje? Dla kogo to wszystko jeszcze w jakikolwiek sposób jest wiarygodne???

arteq
Gość
« Odpowiedz #185 : Styczeń 17, 2009, 23:08:31 »

kkk2116, zadaÂłaÂś/eÂś pytanie i zaraz sam/a na nie odpowiedziaÂłaÂś/eÂś.
Smutne jest dla mnie to, ¿e wiele osób daje siê nabraÌ na "jedyn¹ prawdê i ratunek" w wykonaniu pch. Chcia³bym im pokazaÌ, ¿e nie jest tak ró¿owo i pch dopuszcza siê k³amstw, a samcio jest mocno omylny i zaprzecza sam sobie... Je¿eli chocia¿ kilka osób po moich postach zastanowi siê i przemyœli sprawê to myœlê, ¿e jest sens. Czytam sesje bo jest w nich coraz wiêcej nieœcis³oœci, zaprzeczania i k³amstw. Widzê, ¿e pch zacza³ siê waliÌ i to tylko kwestia czasu jak runie - zreszt¹ jak ka¿da manipulacja.
Aha, tak dla ca³kowitej jasnoœci - nie uwa¿am, ¿e mam jak¹œ misjê - np. w "walce" z pch.
ZastanawiaÂłem siĂŞ dlaczego tutaj trafiÂłem, jaki moÂże byĂŚ tego powĂłd? MyÂśle, Âże aby potwierdziĂŚ swoje przypuszczenia, i podzieliĂŚ siĂŞ spostrzeÂżeniami.

Na wielu sprawach siĂŞ nie znam ale kÂłamstwo i manipulacjĂŞ jakoÂś szczegĂłlnie wyczuwam. 
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #186 : Styczeń 18, 2009, 04:47:30 »

Ludzie, skoro tyle jest kontrowersji, wÂątpliwoÂści, nieÂścisÂłoÂści w przekazach
jest to na bie¿¹co ujawniane na forum,
nie wiadomo kim tak na prawde ten Samcio jest, oraz czy Lucynka wszystkiego nie wymyÂśliÂła, uroiÂła itp

Moze sie myle,ale mozemy otworzyc watek:Samcia nigdy nie bylo....
p.Lucynka ma niewidoczny aparacik nad.-odb.w uchu, a druga osoba
(Samcio)taki sam.Stad te opoznienia z odpowiedziami,wolny tok rozmow,
przejezyczenia i belkot w ogole.Poza tym,p.Lucynka nalezy do super-
inteligentnych stworzen i tylko jej wiek przemawia na jej korzysc.
Ta druga osoba,troche bardziej rozwinieta od chomika,kieruje przekazami
zarowno w sesjach publicznych jak i prywatnych.Ile sie placi za suplement Ki,ile za prywatne sesje....kazdy wie.Business is business....
Tylko ten business jakos pachnie prokuratorem!!
Pozdrawiam wszystkich.Pa.
arteq
Gość
« Odpowiedz #187 : Styczeń 18, 2009, 11:53:29 »

BÂądÂźmy obiektywni: nikt nie zmusza do zakupu tego suplementu, nie jest teÂż oficjalnie przedstawiany jako lek - dlatego nie podlega kontroli farmakologicznej - chociaÂż moÂżna bez wiĂŞkszych problemĂłw narobiĂŚ im w tym temacie "koÂło piĂłra". Uczestnictwo w sesjach prywatnych nazywanych masaÂżami teÂż nie jest obowiÂązkowe.
Problem nie polega na tym aby mĂłc ludziom tego zabroniĂŚ lecz aby sami sobie uzmysÂłowili Âże sÂą manipulowani.

Jak ju¿ wielokrotnie pisa³em - nie uwa¿am, ¿eby g³ównym motywem by³a chêÌ zysku w kontekœcie okradania ludzi, myœlê, ¿e niestety pch jest przekonany co do swojej wyj¹tkowoœci i nieomylnoœci - to chyba niestety nawet gorszy wariant...
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #188 : Styczeń 19, 2009, 18:43:41 »

BÂądÂźmy obiektywni: nikt nie zmusza do zakupu tego suplementu, nie jest teÂż oficjalnie przedstawiany jako lek - dlatego nie podlega kontroli farmakologicznej - chociaÂż moÂżna bez wiĂŞkszych problemĂłw narobiĂŚ im w tym temacie "koÂło piĂłra". Uczestnictwo w sesjach prywatnych nazywanych masaÂżami teÂż nie jest obowiÂązkowe.
Problem nie polega na tym aby mĂłc ludziom tego zabroniĂŚ lecz aby sami sobie uzmysÂłowili Âże sÂą manipulowani.

Jak ju¿ wielokrotnie pisa³em - nie uwa¿am, ¿eby g³ównym motywem by³a chêÌ zysku w kontekœcie okradania ludzi, myœlê, ¿e niestety pch jest przekonany co do swojej wyj¹tkowoœci i nieomylnoœci - to chyba niestety nawet gorszy wariant...

Tak,Arteq.Moze nie mam racji,gdyz nie mieszkajac tam nie wiem
jak sprawy technicznie wygladaja.Ja buduje swoje opinie w oparciu
o przekazy i wasze posty.Sam wspomniales w Swoim poprzednim
poscie,ze samcio okradl ludzi i z czasu i pieniedzy.W sesjach mamy
reklame “cudownych”wlasciwosci suplementow Ki i zlotej wody Au-100.
A kto klamie i oszukuje w celach uzyskania korzysci materialnych,to
juz nie jest problem etyczno-moralny,tylko paragrafy.Sesje prywatne
i publiczne tez nie sa za darmo,i w dodatku klamstwa n/t rzekomych
zagrozen…..wiec..??
Pozdrawiam.

arteq
Gość
« Odpowiedz #189 : Styczeń 19, 2009, 22:24:01 »

Nie wycofujê siê za swoich s³ów, ale patrzmy mo¿liwie obiektywnie.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #190 : Styczeń 20, 2009, 04:42:26 »

Nie wycofujê siê za swoich s³ów, ale patrzmy mo¿liwie obiektywnie.

Ja rowniez podtrzymuje swoje zdanie.I im bardziej mysle o tym
obiektywnie,tym bardziej jestem przekonany,ze prokurator ma szanse.
Sciemy tego typu sa nielegalne lub na granicy legalnosci,ale zycze tym
z PCH aby im sie udalo.Byc moze,ze cos tam w koncu odkryja ciekawszego
oprocz dziur w pustyni i dolow w piachu.I to bedzie przemawiac na ich
korzysc.Oto moja opinia w tej materii.
Pozdrawiam wszystkich.
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #191 : Styczeń 20, 2009, 09:33:22 »

Nie popieram projektu, ale nie widzê tu mo¿liwoœci dzia³ania dla prokuratury. Gdzie tu jest przestêpstwo? Czy choÌby wykroczenie? Jest wolnoœÌ wypowiedzi, pluralizm, i jeœli nie ma poszkodowanych, którzy by zaskar¿yli sprawców, to nie ma szansy na proces. Kto nie popiera projektu, nie musi siê nim ogóle interesowaÌ, mo¿e go wyœmiewaÌ np. w parodiach, skeczach, felietonach itp. (i jeszcze by na tym zarobi³!)
Stanley
Gość
« Odpowiedz #192 : Styczeń 20, 2009, 10:00:58 »

"... Kto nie popiera projektu, nie musi siĂŞ nim ogĂłle interesowaĂŚ, moÂże go wyÂśmiewaĂŚ np. w parodiach, skeczach, felietonach itp. (i jeszcze by na tym zarobiÂł!)" - I wszystko na ten temat.
   ProponujĂŞ materialistom skorzystaĂŚ z rady o wziĂŞciu maksymalnego kredytu skÂądkolwiek i na cokolwiek zawatej w poniÂższym skeczu:
Kabaret Pod Wyrwigroszem - Koniec ÂŚwiata
http://patrz.pl/filmy/id/241164

- Zrobili go Âświetnie - jest wÂłaÂśnie o PCh. Pozdrawiam

Kahuna
Gość
« Odpowiedz #193 : Styczeń 21, 2009, 11:44:22 »

Nie popieram projektu, ale nie widzê tu mo¿liwoœci dzia³ania dla prokuratury. Gdzie tu jest przestêpstwo? Czy choÌby wykroczenie? Jest wolnoœÌ wypowiedzi, pluralizm, i jeœli nie ma poszkodowanych, którzy by zaskar¿yli sprawców, to nie ma szansy na proces. Kto nie popiera projektu, nie musi siê nim ogóle interesowaÌ, mo¿e go wyœmiewaÌ np. w parodiach, skeczach, felietonach itp. (i jeszcze by na tym zarobi³!)

A ja widze.Nawolywania i grozby Samcia kojarza mi sie z “kup pan cegle
a jak nie,to cegla(Nibiru) w leb”.. lub klasycznym “stick-up”,czyli pieniadze,
albo zycie(dawajcie mamone jesli chcecie uratowac siebie i swoich bliskich),
gdzie zamiast “gana,”przerobiona Nibiru lub precesja – czyli ziazi!Krnabrnych
i przeciwnikow mozemy poddac procesowi “hartowania”…I do tego klamstwa,
robienie nas w balona,horrendalne ceny za “cudowne”suplementy i sesje
publiczne lub prywatne.Czy to za malo!!??I trwa to juz 8 lat.A moze juz czas,
zeby powiedziec : stop,dosyc juz tego,koniec!!??
Pozdrawiam wszystkich.

arteq
Gość
« Odpowiedz #194 : Styczeń 21, 2009, 13:55:35 »

Co najwyÂżej moÂżna przyczepiĂŚ siĂŞ do suplementu Ki - czy ma wymagane atesty i badania, ale rozprowadza go nie fundacja lecz zewnĂŞtrzna firma. Co by nie zarzucaĂŚ to pch nie zmusza nikogo do uczestnictwa ani tez nie wiĂŞzi. Straszy lecz w Âżaden sposĂłb nie moÂżna tego okreÂśliĂŚ jako groÂźby karalne, sam teÂż nawet nie dopuszcza siĂŞ obrazy innych - robiÂą to niektĂłrzy forumowicze [czĂŞsto zwolennicy lecz nie moÂżna w Âżaden sposĂłb mieĂŚ o to pretensji do fundacji]. Owszem, wiele mozna zarzuciĂŚ pod wzglĂŞdem etycznym i moralnym - ale jak na razie za to prokuratora jeszcze nie Âściga. BÂądÂźmy obiektywni.

Stanley - powtarzasz siĂŞ z tymi linkami.
[proszĂŞ nie usuwaĂŚ tej informacji - jest odpowiedziÂą na post poprzednika]
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #195 : Styczeń 21, 2009, 14:24:37 »

ju¿ gdy zacz¹³em czytaÌ pierwszy raz sesje zauwa¿y³em ¿e Enki albo czêsto zmienia zdanie albo musi byÌ kilku Enkich. Mo¿e Enki t ten sam przypadek co doktor Jeckyll i pan Hyde? Raz jest istot¹ œwiatr³a, raz z³¹ istot¹. A mo¿e w ogóle nie istnieje? Wiecie jak¹ kase kosi Lucynka za ten Projekt? Powiem tak - oni bior¹ kase na konto a i tak ró¿ne fundacje im pomagaj¹ wiêc mo¿na powiedzieÌ ¿e nieŸle siê wzbogacili. Myœlê, ¿e za projektem Cheopsa kryje siê coœ jeszcze i nie ma to nic zwi¹zanego z 2012, œwiatem duchowym przepowiedniami itp.
arteq
Gość
« Odpowiedz #196 : Styczeń 21, 2009, 14:37:18 »

Powiem szczerze - nie, nie wiem. Z tego natomaist co wiem to do wpÂłat podajÂą konto fundacji, a nie prywatne. Z kazdej zÂłotĂłwki na koncie fundacji muszÂą siĂŞ rozliczaĂŚ. WiĂŞc w najgorszym przypadku mogÂą je wykorzystywaĂŚ np. na wycieczki, kolacjo-spotkania, przeloty po caÂłym Âświecie... no ale wtedy - aby pociÂągnÂąc - ich do odpowiedzialnosĂŚi musiaÂłbys udowodniĂŚ, Âże taki wylot np. do stanĂłw czy egiptu nosi znamiona prywatnej wycieczki, a nie "naukowej" konsultacji. Jest to bardzo trudne. Takie ewentualne zachowanie jest naganne z punktu moralnoÂści natomiast zgodne z prawem [ÂściÂślej: ciĂŞzko udowodniĂŚ, Âże niezgodne].

Nie wiem i nie bĂŞdĂŞ twierdziÂł, ze tak jest, czy czasami otrzymujÂą jakies datki "do rĂŞki" - wtedy EWENTUALNIE mogliby przywÂłaszczyĂŚ "ÂżywÂą gotĂłwkĂŞ". Na kanwie pch co najwyÂżej lucynka moÂże nabijaĂŚ sobie klientĂłw na masaÂż - sÂławetne zapraszanie przez samcia na sesje prywatne, a WĂłjcikiewicz naganiaĂŚ na szkolenia. No i te darmowe wycieczki...
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #197 : Styczeń 21, 2009, 14:52:01 »

hmm nawet jeÂśli siĂŞ mylĂŞ to caÂły ten projekt Âśmierdzi, ciekawy jestem tylko co wymyÂśli Enki jak siĂŞ Nibiru nie pojawi. JuÂż to widzĂŞ:

sesja 165

Pytanie: NastĂŞpne pytanie z sali, kochany Enki, czytam wszystkie sesje i ÂżyjĂŞ tak jak nakazujesz w nich ÂżyĂŚ. Zastanawia mnie jednak jedno - dlaczego jeszcze nie widaĂŚ Nibiru?

EnKi: Moja kochana, widzisz nie wiadomo jak, Nibiru zmieniÂło trase. WyglÂąda na to, Âże zobaczycie tÂą planete dopiero w 2187 ale nie martwcie siĂŞ, wtedy ujrzycie jÂą na pewno! ProszĂŞ o nastĂŞpne pytanie...

tak to bĂŞdzie pewnie wyglÂądaÂło

Cysio91
Gość
« Odpowiedz #198 : Styczeń 21, 2009, 14:52:56 »

Wiecie jak¹ kase kosi Lucynka za ten Projekt? Powiem tak - oni bior¹ kase na konto a i tak ró¿ne fundacje im pomagaj¹ wiêc mo¿na powiedzieÌ ¿e nieŸle siê wzbogacili. Myœlê, ¿e za projektem Cheopsa kryje siê coœ jeszcze i nie ma to nic zwi¹zanego z 2012, œwiatem duchowym przepowiedniami itp.

Skoro to jest fundacja i ma konto bankowe na ktĂłre dostajÂą wpÂłaty ( od kogo chcÂą dobrowolnie i tyle ile dadzÂą ) to podstawÂą jest Âże sÂą zapisani i zobowiÂązani sÂą do przestrzegania pewnych praw
Kto daje ten daje
A poza tym muszÂą rozliczaĂŚ siĂŞ z tej dziaÂłalnoÂści jak i z wpÂłat wiec z zawÂłaszczaniem nie moÂże by mowy
arteq
Gość
« Odpowiedz #199 : Styczeń 21, 2009, 14:54:56 »

nie, nie - zasÂługa musi byĂŚ po jego stronie. da nam jesze trochĂŞ czasu i razem z ekipÂą przestawi tor przebiegu czy coÂś w tym stylu [juz zadeklarowaÂł, Âże bĂŞdÂą dopalali meteoryty]  Chichot
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: