Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #50 : Styczeń 11, 2009, 09:22:53 » |
|
ale 2012 to już wzięło się z Kalendarza Majów ich zapisków oraz Egipcjan i Sumerów więc PCH tego akurat nie stworzył
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 09:23:02 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #51 : Styczeń 11, 2009, 09:47:02 » |
|
Nie do koùca. Chodzi o to (jak ju¿ kiedyœ wczeœniej pisa³em) ¿e Majowie mieli kalendarz bardzo d³ugi, który móg³ pomieœciÌ pewn¹ liczbê lat, miesiêcy i dni. Kiedy mo¿liwoœÌ liczenia siê skoùczy, wtedy nast¹pi¹ kataklizmy naturalne (wed³ug ich wierzeù), które spowoduj¹ powa¿na zmianê, a w konsekwencji nastanie tzw. Pi¹ty Œwiat (Pi¹ta Era). Problem le¿y w tym, ze, aby znaÌ koniec, nale¿y precyzyjnie wiedzieÌ, kiedy kalendarz siê zaczyna. A tu nie ma pewnoœci - s¹ podawane daty od 3113 p.n.e do 3641 p.n.e - jak widaÌ, rozstrza³ jest ponad 500 lat! Tak wiêc koùcowa data mo¿e byÌ albo 2012, albo 1512, albo 2512, albo jeszcze inna (s¹ te¿ daty pomiêdzy tymi dwoma). Tak wiêc równie dobrze dnia, kiedy kalendarz Majów siê skoùczy, mog¹ doczekaÌ dopiero nasze pra pra pra pra pra wnuki. Albo te¿ ju¿ jej doczekali nasi dawni przodkowie. ChoÌ z tego co wiem, rok 2012 robi tyle szumu, bo jest to NAJWCZEŒNIEJSZA MO¯LIWA data koùca kalendarza. Ale mo¿e to byÌ te¿ data 2512 np...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 09:54:26 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #52 : Styczeń 11, 2009, 09:56:17 » |
|
oczywiÂście zgodzĂŞ siĂŞ z tym ; warto dodaĂŚ Âże kalendarz MajĂłw jest najprecyzyjniejszym kalendarzem Âświata a Majowie mieli ,,fioÂła'' na punkcie obserwacji nieba i zjawisk astronomicznych ciekawostkÂą jest rĂłwnieÂż ale tutaj juÂż egipski tekst Âże gdy byÂł ostatni kataklizm (bioblijny potop 9792 pne jak siĂŞ dobrze orientujĂŞ Wenus zatoczyÂła koÂło w tym roku nad konstelacjÂą oriona a wÂłaÂśnie w 2012 powtĂłrnie po raz kolejny zatoczy koÂło nad Orionem
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #53 : Styczeń 11, 2009, 10:00:19 » |
|
O, o tym nie wiedziaÂłem. MĂłgÂłbyÂś podaĂŚ ÂźrĂłdÂło?
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #54 : Styczeń 11, 2009, 10:02:24 » |
|
Chodzi ci o te koÂło Wenusa nad Orionem
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #55 : Styczeń 11, 2009, 10:10:46 » |
|
Mhm
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Gość
|
|
« Odpowiedz #56 : Styczeń 11, 2009, 10:40:59 » |
|
heh a ja powiem tak Enki czy samuel czy jak mu tam mnie ni grzeje ni ziĂŞbi faktem jest Âże jest to ciekawy temat. StaroÂżytne zapiski majĂłw, egipcjan i sumeryjska nibiru. Ja cierpliwie czekam, co bedzie to bedzie.
co do Nibiru to jezeli juz ma byc w sierpniu widoczna to napewno wiekszosc lub wszyscy co nie maja stycznosci z obserwacja gwiazd nic nie zobacza z tego wzgledu ze o ile sie pojawi to bedzie widoczna jak maÂła kropka i bez teleskopu nic nie zobaczymy.
i ciekawe jest to ze enek twierdzi ze pojawi sie w gwiazdozbiorze oriona he he w sierpniu i we wrzesniu jesli sie nie myle to orion nie bedzie widoczny nad polskim niebem noca dopiero poczatkiem pazdziernika bedzie nisko nad horyzontem. musze jeszcze to dokÂładnie sprawdzic.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 10:42:00 wysłane przez kosynier »
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #57 : Styczeń 11, 2009, 10:47:26 » |
|
To zródłem jest Patryk Geryl - polecam obejrzeć I część Strefy Tajemnic (1 odcinek ) tam to jest
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 10:47:37 wysłane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #58 : Styczeń 11, 2009, 11:28:26 » |
|
Wiecie co to bylo chyba w ostatniej sesji Samuela; On mowi do ludzi iz ZNAKIEM ZYCIA JEST ZNAK REIKI ! No juz glupszej i bardziej inpertyneckiej odpowiedzi Samcia dawno nie slyszalam. On sobie po prostu nabija sie ordynarnie z ludzi ( wie iz juz nic zrobic nie moze , ze jest czsem przeszlym) wiec robi ludzi w balona. Znak zycia? Zastanowcuie sie co to jest ( Biblia o nim wspomina przy wejsciu z Egiptu, tam tez jest uzyta symbolika), ale nie znak Reiki. Czy zyjecie na Ziemi dzieki Rejki? Ono Wam dalo zycie? Ono decyduje o Waszym zyciu? A co z tymi ktorzy nie slyszeli i nie uslysza o Reiki? Oni nie posiadaja i posiadac nie beda znakiu zycia? ZNAK ZYCIA - TO LINIA KRWI, TO DNA LUDZKIE, NIE ZAS TWORZONE SZTUCZNIE W LABORATORIACH DLA ISTOT O KRZEMOWYM SYSTEMIE ZYCIA. BO ONI MAJA INNA LINIE. WLASNIE INNA. Ewolucja odbywa sie dzieki mozliwoscia zdeponowanym w DNA , ono poprzez energie , ktora kumulujemy w naszym organizmie uruchamia i uruchomi zdeponowane w Czlowieku mozliwosci. Ten kto posiada ow "znak zycia" czyli DNA , ktore dokona transformacji ciala fizycznego w cialo swietliste dokona przejscia w 4 wymiar. Kto takich mozliwosci nie posiada, bedzie istnial na poziomie 3 wymiaru. Czyli jak przy wyjsciu z Egiptu, tak i teraz ZNAKIEM ZYCIA JEST KREW. NIE ZAS STAWIANE NA NAS SYMBOLE REIKI, BO ONE NIC NIE ZNACZA W OBLICZU NASZEGO NATURALNEGO DZIEDZICTWA. Tak wiec uwaga dla tych ktorzy spisuja i publikuja przekazy od Samuela.Moi mili weryfikujcie slowa tego kto robi te przekazy, bo publikacja takich bredni Was osmiesza. Odbiera Wam wiarygodnosc juz na poziomie podstawowej wiedzy. Po za tym macie rozumy? To uzywajcie ich myslcie samodzielnie, zacznijcie widziec wiecej niz to co wodzi Wam przed nosem Samuel. Reiki ( symbolika i cel niczym sie nie roznia od , symboliki i celu uzywanego przez KK . To rytual wiazacy z pewna przestrzenia, ktora pomaga swoim poddanym ale nie bezinteresownie , bo caly czas zasilaja ja polaczeni pieczeciami swoja energia zycia.Pieczecie jak w KK sa stawiane na czakrach, ktore nie moga juz uzyskac swojej pelnej mocy, pracuja zgodnie z "filtrem" , ktorym jest symbol Reiki). Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #59 : Styczeń 11, 2009, 12:25:30 » |
|
CzeœÌ >Kiara< ! "... ( wie iz juz nic zrobic nie moze , ze jest czsem przeszlym) ..." Mo¿esz robiÌ wszystko co Ci tylko przyjdzie do g³owy, wymawiaÌ wszystkie swoje ubrane w s³owo "mi³oœÌ" zaklêcia, ale wiedz, ¿e Ci siê nie uda ju¿ nikogo wiêcej wyprowadziÌ w maliny. Wrzucam Ci tylko jeden 7mio stronicowy niewielki artyku³, z którego pochodzi poni¿szy fragmencik m.in o Tobie: "... Regresywni ID-ET i ich ziemscy sojusznicy nie chc¹ pozwoliÌ nam na "przejœcie w górê" i dlatego wdro¿ono ca³y szereg wypaczeù i zak³óceù, g³ównie w formie religijnych przekonaù i innych systemów wiary, które pozwalaj¹ utrzymywaÌ gatunek ludzki w stanie ignorancji...." Download hereObiecujê Ci, ¿e kiedy sama to zrozumiesz, przestaniesz "zak³ócaÌ" œcie¿kê rozumienia innym, czego Ci z Ca³ego Serca ¯yczê. Pozdrawiam. Wszystkich LDW i OS jak zwykle równie¿.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 15:05:25 wysłane przez Stanley »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #60 : Styczeń 11, 2009, 12:52:33 » |
|
Stanley Twojego programu zaklocic nie mozna, i ja nie mam takiego celu w stosunku do nikogo. Pokazuje bezsens nasladowania bezmyslnego slow i mysli innych bezmyslnie wierzacych w przekazy wlasnie tych o ktorych piszesz ze nami manipuluja Ale Ludzi ktorzy Ludzkosc chca wlasnie wetknac w cudze plany jest sporo. Odbiera sie Czlowiekowi jego MYSLI, JEGO ODCZUCIA I JEGO MOC zastepujac zcalaniem w jakies grupy oznakowane symbolami. A GDZIE MYSLENIE SAMODZIELNA? GDZIE ROZWOJ INDYWIDUALNY? DZIE MOC TWORCZA? NIE MA, JEST NATOMIAST STADKO STEROWANE PRZEZ ENERGIE PLYNACA PRZEZ SYMBOL "PORT". Jak to dziala ze wogule dziala" Stary sprawdzony sposob, POMOZECIE? POMOZEMY!!! Otoz tworzy sie grupy ludzi jako jeden zcalony system energetyczny , ktorym pobiera sie od nich energie zycia przez symbole kody dla wlasnych nieznanych Czlowiekowi celow. Ale jak dziala ze leczy , ze dziala wogile? Proste, posiadajac zebrana energie od WSZYSTKICH OZNACZONYCH SYMBOLAMI ( a jest jej nie malo . bo rejkowcy sa na calym swiecie) mamy BANK ENERGII !!. I teraz jak ktorys z naszych zcalonych w system "NIEWOLNIKOW" potrzebuje energii, bo jest chory , bo leczy innych, OTRZYMUJE JA Z DEPOZYTU ENERGETYCZNEGO < KTORY SAM Z INNYMI CALY CZAS UZUPELNIA. I TO DZIALA!!! HA, HA , HA... a jak ma nie dzialac skoro jest przesylana odpowiednia dawka na haslo zastosowany znak! Musi zadzialac, inaczej nie bylo by nastepnych kandydatow na niewolnikow dostarczajacych energie. Poniewaz system zewnetrznego zasilania ( glowny system ENERGETYCZNY ZYCIA ZIEMI I LUDZI) zostal odciety od tych bytow, chca korzystac z wczesniej przygotowanego AWARYJNEGO , ktory plynie bezposrednio od LUDZI DO NICH, omijajac zakrecony "kurek". PROSTE? PROSTE, ale nie wszyscy chca akceptowac ta wiedze , bo w interesie niektorych ludzi jest wspieranie odchodzacego manipulujacego nas LUDZI systemu. Ty Stanley sam sie zastanow czego chcesz, i co Twojej Duszy blizsze? Bo mnie zadne majadery Samuela nie wzruszaja, wiem co robi i do czego dazy. ON POTRZEBUJE TYLKO ENERGII OD NAS NICZEGO WIECEJ, RESZTA TO MANIPULACJA :LUDZKIMI SLABOSCIAMI, NIE PRZEPRACOWANYMI DAWNYMI PROBLEMAMI, SLABOSCIAMI EGO. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #61 : Styczeń 11, 2009, 13:00:06 » |
|
On mowi do ludzi iz ZNAKIEM ZYCIA JEST ZNAK REIKI !
Chyba coÂś przeoczyÂłem albo niezrozumiaÂłem. Pokarz mi proszĂŞ gdzie tak mĂłwi. Ja pamiĂŞtam, Âże wspomina o reiki, o kursach Silvy itp. w kontekÂście uÂłatwienia nam dostosowania siĂŞ do zmian energetycznych jakie bĂŞdÂą siĂŞ systematycznie nasilaĂŚ, natomiast jakoÂś dziwnie umknĂŞÂło mej uwadze to co sugerujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #62 : Styczeń 11, 2009, 13:23:06 » |
|
>Kiara< wiĂŞc zacznij trenowaĂŚ swÂą "MOC i WIEDZĂ" w ten sposĂłb: http://www.youtube.com/watch?v=ZlIwcVAxZsU- by daĂŚ dowĂłd innym na jej prawdziwoœÌ, bo mam nieodparte wraÂżenie, iÂż rĂłwnieÂż naleÂżysz do zachÂłyÂśniĂŞtych ziemskim systemem "Crystal Child", ktĂłre miaÂły pomagaĂŚ, lecz robiÂą zupeÂłnie coÂś przeciwnego.
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Gość
|
|
« Odpowiedz #63 : Styczeń 11, 2009, 13:30:52 » |
|
... my moÂżemy lewitowaĂŚ zawsze uwaÂżalem ze ten koles to jakis zwykly typ ktĂłry narĂŞca coÂś przy pom ocy efektĂłw specjalnych teraz mnie zatkaÂło
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 13:31:41 wysłane przez muszin »
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
|
« Odpowiedz #64 : Styczeń 11, 2009, 13:31:38 » |
|
PrzecieÂż Chris Angel to iluzjonista. Eee
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Gość
|
|
« Odpowiedz #65 : Styczeń 11, 2009, 13:32:43 » |
|
No wÂłaÂśnie ale sztuczka dobra zatkaÂło mnie an minute
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #66 : Styczeń 11, 2009, 13:48:47 » |
|
Pomó¿cie mi odszukaÌ ten poni¿szy filmik w du¿o lepszej jakoœci, poniewa¿ chcia³bym przyjrzeÌ siê dok³adniej niebu w pewnych jego sekwencjach. Chcê siê upewniÌ czy to œmig³owiec w oddali: http://www.youtube.com/watch?v=47pRIniVg1YPozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #67 : Styczeń 11, 2009, 14:38:00 » |
|
CzeœÌ Stanley Moim zdanie to œmig³owiec na tle nieba.ZwróÌ jeszcze uwagê na zmieniaj¹cy siê uk³ad chmur.To napewno jest nie naturalne,to niez³y trik/ Pozdrawiam
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #68 : Styczeń 11, 2009, 14:49:22 » |
|
Tego w³aœnie chcê siê dowiedzieÌ, poniewa¿ gdzieœ mi siê obi³o o uszy, ¿e jest to Iluminat, który ma odwróciÌ uwagê mnóstwa umys³ów ludzkich od rzeczy istotnych. Podobnie jak Peter Powers, bawi¹cy siê w tzw. "Street Hypnosis" i z tego co widaÌ, nawa³nica tego typu "w³adców matrixa" roœnie w nieprawdopodobnie wielkim tempie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #69 : Styczeń 11, 2009, 14:54:12 » |
|
ZacytujĂŞ jeszcze raz, co chciaÂłem, bo jednak nie dostaÂłem tego: a ja bym prosiÂł o cytat, gdzie byÂło mĂłwione, Âże ruszymy z pracÂą na ÂŚlĂŞÂży w 2008?
A nawet je¿eli za³o¿ymy, ¿e biskup ju¿ zm¹drza³, to i tak w¹tpiê ¿eby PCH chcia³o siê dalej prosiÌ go o pozwolenie i kopaÌ na Œlê¿y. Bo z za³o¿enia od samego pocz¹tku (ju¿ kilka lat temu to ustalono) mia³a byÌ ona tylko furtk¹ do Egiptu. Wykopaliska w Egipcie uda³o siê rozpocz¹Ì i bez tego, wiêc (jeœli dobrze pamiêtam niedawn¹ wypowiedŸ pana Andrzeja) do Œlê¿y mo¿na wróciÌ póŸniej - na razie j¹ zostawiÌ. Jak dla mnie zawsze ³atwiej siê pracuje, gdy mo¿na siê skupiÌ na jednym celu i nie trzeba siê "rozdwajaÌ". Prowadzenie wykopalisk w 2 miejscach na raz wcale nie jest takie proste.
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
muszin
Gość
|
|
« Odpowiedz #70 : Styczeń 11, 2009, 14:56:01 » |
|
Tego w³aœnie chcê siê dowiedzieÌ, poniewa¿ gdzieœ mi siê obi³o o uszy, ¿e jest to Iluminat, który ma odwróciÌ uwagê mnóstwa umys³ów ludzkich od rzeczy istotnych. Podobnie jak Peter Powers, bawi¹cy siê w tzw. "Street Hypnosis" i z tego co widaÌ, nawa³nica tego typu "w³adców matrixa" roœnie w nieprawdopodobnie wielkim tempie. Pozdrawiam.
W sumie racja wiêkszoœÌ ludzi patrzy an niego i mówi ¿e to tylko iluzja, jak póŸniej ktoœ by im powiedzia³ co mog¹ robiÌ za spraw¹ swojego umys³u zareagowali by tak samo i zostali obojêtni
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 14:57:08 wysłane przez muszin »
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #71 : Styczeń 11, 2009, 15:14:47 » |
|
Criss Angel to dobry temat, Âżeby nie robiĂŚ tu offtopa, dyskusje o nim przenieÂśmy do topica, ktĂłry zaÂłoÂżyÂłem w Paranaukach: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1192.0
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #72 : Styczeń 11, 2009, 15:26:13 » |
|
CzeœÌ >Tom1ek< !
Niech Oni sobie znajdujÂą juÂż co tylko chcÂą, by zdyskredytowaĂŚ PCh, to juÂż kompletnie nie ma najmniejszego znaczenia. NajwaÂżniejszym jest, Âże pozwolenie wydane zostaÂło przez NajwyÂższÂą RadĂŞ StaroÂżytnoÂści na podstawie NAUKOWEGO POTWIERDZENIA PRZEKAZĂW PANI LUCYNY. Nic wiĂŞcej nie jest nam potrzebne. Prace siĂŞ toczÂą, przyspiesza eskalacja przemocy na Bliskim Wschodzie, co wcale nie musi mieĂŚ Âżadnego zwiÂązku z prowadzonymi pracami w Hawarze, chociaÂż nigdy nic nie wiadomo. Co do ÂŚlĂŞÂży to idĂŞ o zakÂład, Âże biskupi sami, bez niczyjego nadzoru penetrujÂą nastĂŞpny poziom drugi, by przekonaĂŚ siĂŞ samemu o prawdziwoÂści informacji z przekazĂłw, by po raz kolejny (jak to siĂŞ dzieje z mnĂłstwem tego typu miejsc "zakazanej archeologii") ukrĂŞciĂŚ sprawĂŞ w zarodku. Pozdrawiam.
P.S. Jak moÂżesz >Tom1ek< to przerzuciĂŚ to Âświetnie, bo to kompletny offtop w wÂątku.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2009, 15:28:48 wysłane przez Stanley »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #73 : Styczeń 11, 2009, 15:37:17 » |
|
No tak , niech bedzie wojna na Bliskim Wschodzie, niech gina ludzie ( przeciez to nie ma znaczenia) , byle tylko nadac wiarygodnosci slowom Samuela. Wiesz co by bylo dla mnie wiarygodne , i potwierdzalo jego dobra wole? gdyby w ciagu tygodnia polozyl kres tym walkom a tydzien wczesniej poinformowal iz to uczyni. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
|
« Odpowiedz #74 : Styczeń 11, 2009, 15:42:07 » |
|
>Kiara< czy Ty naprawdĂŞ nie rozumiesz, Âże Ziemia musi w kaÂżdym przypadku zostaĂŚ oczyszczona z tej "Iluminackiej Zgnilizny" czy tylko udajesz? -
|
|
|
|
|
|
|
|