Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:35:25

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 133140 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 11, 2009, 09:22:53 »

ale 2012 to już wzięło się z Kalendarza Majów ich zapisków oraz Egipcjan i Sumerów więc PCH tego akurat nie stworzył
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 09:23:02 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 11, 2009, 09:47:02 »

Nie do koñca. Chodzi o to (jak ju¿ kiedy¶ wcze¶niej pisa³em) ¿e Majowie mieli kalendarz bardzo d³ugi, który móg³ pomie¶ciæ pewn± liczbê lat, miesiêcy i dni. Kiedy mo¿liwo¶æ liczenia siê skoñczy, wtedy nast±pi± kataklizmy naturalne (wed³ug ich wierzeñ), które spowoduj± powa¿na zmianê, a w konsekwencji nastanie tzw. Pi±ty ¦wiat (Pi±ta Era). Problem le¿y w tym, ze, aby znaæ koniec, nale¿y precyzyjnie wiedzieæ, kiedy kalendarz siê zaczyna. A tu nie ma pewno¶ci - s± podawane daty od 3113 p.n.e do 3641 p.n.e - jak widaæ, rozstrza³ jest ponad 500 lat! Tak wiêc koñcowa data mo¿e byæ albo 2012, albo 1512, albo 2512, albo jeszcze inna (s± te¿ daty pomiêdzy tymi dwoma). Tak wiêc równie dobrze dnia, kiedy kalendarz Majów siê skoñczy, mog± doczekaæ dopiero nasze pra pra pra pra pra wnuki. Albo te¿ ju¿ jej doczekali nasi dawni przodkowie. Choæ z tego co wiem, rok 2012 robi tyle szumu, bo jest to NAJWCZE¦NIEJSZA MO¯LIWA data koñca kalendarza. Ale mo¿e to byæ te¿ data 2512 np...
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 09:54:26 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Styczeñ 11, 2009, 09:56:17 »

oczywi¶cie zgodzê siê z tym ; warto dodaæ ¿e kalendarz Majów jest najprecyzyjniejszym kalendarzem ¶wiata a Majowie mieli ,,fio³a'' na punkcie obserwacji nieba i zjawisk astronomicznych
ciekawostk± jest równie¿ ale tutaj ju¿ egipski tekst ¿e gdy by³ ostatni kataklizm (bioblijny potop 9792 pne jak siê dobrze orientujê Wenus zatoczy³a ko³o w tym roku nad konstelacj± oriona
a w³a¶nie w 2012 powtórnie po raz kolejny zatoczy ko³o nad Orionem
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Styczeñ 11, 2009, 10:00:19 »

O, o tym nie wiedzia³em. Móg³by¶ podaæ ¼ród³o?
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Styczeñ 11, 2009, 10:02:24 »

Chodzi ci o te ko³o Wenusa nad Orionem Co¶
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Styczeñ 11, 2009, 10:10:46 »

Mhm U¶miech
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Styczeñ 11, 2009, 10:40:59 »

heh a ja powiem tak Enki czy samuel czy jak mu tam mnie ni grzeje ni ziêbi faktem jest ¿e jest to ciekawy temat. Staro¿ytne zapiski majów, egipcjan i sumeryjska nibiru. Ja cierpliwie czekam, co bedzie to bedzie.

co do Nibiru to jezeli juz ma byc w sierpniu widoczna to napewno wiekszosc lub wszyscy co nie maja stycznosci z obserwacja gwiazd nic nie zobacza z tego wzgledu ze o ile sie pojawi to bedzie widoczna jak ma³a kropka i bez teleskopu nic nie zobaczymy.

i ciekawe jest to ze enek twierdzi ze pojawi sie w gwiazdozbiorze oriona he he w sierpniu i we wrzesniu jesli  sie nie myle to  orion nie bedzie widoczny nad polskim niebem noca dopiero poczatkiem pazdziernika bedzie nisko nad horyzontem. musze jeszcze to dok³adnie sprawdzic.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 10:42:00 wys³ane przez kosynier » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Styczeñ 11, 2009, 10:47:26 »

To zródłem jest Patryk Geryl - polecam obejrzeć I część Strefy Tajemnic (1 odcinek )
tam to jest
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 10:47:37 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Styczeñ 11, 2009, 11:28:26 »

Wiecie co to bylo chyba w ostatniej sesji Samuela; On mowi do ludzi iz ZNAKIEM ZYCIA JEST ZNAK REIKI !  No juz glupszej i bardziej inpertyneckiej odpowiedzi Samcia dawno nie slyszalam. On sobie po prostu nabija sie ordynarnie z ludzi ( wie iz juz nic zrobic nie moze , ze jest czsem przeszlym) wiec robi ludzi w balona.
Znak zycia? Zastanowcuie sie co to jest ( Biblia o nim wspomina przy wejsciu z Egiptu, tam tez jest uzyta symbolika), ale nie znak Reiki.

Czy zyjecie na Ziemi dzieki Rejki? Ono Wam dalo zycie? Ono decyduje o Waszym zyciu? A co z tymi ktorzy nie slyszeli i nie uslysza o Reiki? Oni nie posiadaja i posiadac nie beda znakiu zycia?

ZNAK ZYCIA - TO LINIA KRWI, TO DNA LUDZKIE, NIE ZAS TWORZONE SZTUCZNIE W LABORATORIACH DLA ISTOT O KRZEMOWYM SYSTEMIE ZYCIA. BO ONI MAJA INNA LINIE. WLASNIE INNA.

Ewolucja odbywa sie dzieki mozliwoscia zdeponowanym w DNA , ono poprzez energie , ktora kumulujemy w naszym organizmie uruchamia i uruchomi zdeponowane w Czlowieku mozliwosci. Ten kto posiada ow "znak zycia" czyli DNA , ktore dokona transformacji ciala fizycznego w cialo swietliste dokona przejscia w 4 wymiar. Kto takich mozliwosci nie posiada, bedzie istnial na poziomie 3 wymiaru.
Czyli jak przy wyjsciu z Egiptu, tak i teraz ZNAKIEM ZYCIA JEST KREW. NIE ZAS STAWIANE NA NAS SYMBOLE REIKI, BO ONE NIC NIE ZNACZA W OBLICZU NASZEGO NATURALNEGO DZIEDZICTWA.

Tak wiec uwaga dla tych ktorzy spisuja i publikuja przekazy od Samuela.Moi mili weryfikujcie slowa tego kto robi te przekazy, bo publikacja takich bredni Was osmiesza. Odbiera Wam wiarygodnosc juz na poziomie podstawowej wiedzy.
Po za tym macie rozumy? To uzywajcie ich myslcie samodzielnie, zacznijcie widziec wiecej niz to co wodzi Wam przed nosem Samuel.

Reiki ( symbolika i cel niczym sie nie roznia od , symboliki i celu uzywanego przez KK . To rytual wiazacy z pewna przestrzenia, ktora pomaga swoim poddanym ale nie bezinteresownie , bo caly czas zasilaja ja polaczeni pieczeciami swoja energia zycia.Pieczecie jak w KK sa stawiane na czakrach, ktore nie moga juz uzyskac swojej pelnej mocy, pracuja zgodnie z "filtrem" , ktorym jest symbol Reiki).

Kiara U¶miech U¶miech
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Styczeñ 11, 2009, 12:25:30 »

Cze¶æ >Kiara< !

"... (wie iz juz nic zrobic nie moze , ze jest czsem przeszlym) ..."

Mo¿esz robiæ wszystko co Ci tylko przyjdzie do g³owy, wymawiaæ wszystkie swoje ubrane w s³owo "mi³o¶æ" zaklêcia, ale wiedz, ¿e Ci siê nie uda ju¿ nikogo wiêcej wyprowadziæ w maliny. Wrzucam Ci tylko jeden 7mio stronicowy niewielki artyku³, z którego pochodzi poni¿szy fragmencik m.in o Tobie:

"...
Regresywni ID-ET i ich ziemscy sojusznicy nie chc± pozwoliæ nam na "przej¶cie
w górê" i dlatego wdro¿ono ca³y szereg wypaczeñ i zak³óceñ, g³ównie w formie
religijnych przekonañ i innych systemów wiary, które pozwalaj± utrzymywaæ gatunek
ludzki w stanie ignorancji.

..."

Download here

Obiecujê Ci, ¿e kiedy sama to zrozumiesz, przestaniesz "zak³ócaæ" ¶cie¿kê rozumienia innym, czego Ci z Ca³ego Serca ¯yczê. Pozdrawiam.

Wszystkich LDW i OS jak zwykle równie¿.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 15:05:25 wys³ane przez Stanley » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Styczeñ 11, 2009, 12:52:33 »

Stanley Twojego programu zaklocic nie mozna, i ja nie mam takiego celu w stosunku do nikogo.
Pokazuje bezsens nasladowania bezmyslnego slow i mysli innych bezmyslnie wierzacych w przekazy wlasnie tych o ktorych piszesz ze nami manipuluja
Ale Ludzi ktorzy Ludzkosc chca wlasnie wetknac w cudze plany jest sporo. Odbiera sie Czlowiekowi jego MYSLI, JEGO ODCZUCIA I JEGO MOC zastepujac zcalaniem w jakies grupy oznakowane symbolami. A GDZIE MYSLENIE SAMODZIELNA? GDZIE ROZWOJ INDYWIDUALNY? DZIE MOC TWORCZA? NIE MA, JEST NATOMIAST STADKO STEROWANE PRZEZ ENERGIE PLYNACA PRZEZ SYMBOL  "PORT".

Jak to dziala ze wogule dziala"

Stary sprawdzony sposob, POMOZECIE? POMOZEMY!!!
Otoz tworzy sie grupy ludzi jako jeden zcalony system energetyczny , ktorym pobiera sie od nich energie zycia przez symbole kody  dla wlasnych nieznanych Czlowiekowi celow. Ale jak dziala ze leczy , ze dziala wogile? Proste, posiadajac zebrana energie od WSZYSTKICH OZNACZONYCH SYMBOLAMI ( a jest jej nie malo . bo rejkowcy sa na calym swiecie) mamy BANK ENERGII !!. I teraz jak ktorys z naszych zcalonych w system "NIEWOLNIKOW" potrzebuje energii, bo jest chory , bo leczy innych, OTRZYMUJE JA Z DEPOZYTU ENERGETYCZNEGO < KTORY SAM Z INNYMI CALY CZAS UZUPELNIA.
I TO DZIALA!!!  HA, HA , HA... a jak ma nie dzialac skoro jest przesylana odpowiednia dawka na haslo zastosowany znak! Musi zadzialac, inaczej nie bylo by nastepnych kandydatow na niewolnikow dostarczajacych energie.

Poniewaz system zewnetrznego zasilania ( glowny system ENERGETYCZNY ZYCIA ZIEMI I LUDZI) zostal odciety od tych bytow, chca korzystac z wczesniej przygotowanego AWARYJNEGO , ktory plynie bezposrednio od LUDZI DO NICH, omijajac zakrecony "kurek". PROSTE? PROSTE, ale nie wszyscy chca akceptowac ta wiedze , bo w interesie niektorych ludzi jest wspieranie odchodzacego manipulujacego nas LUDZI systemu.
 Ty Stanley sam sie zastanow czego chcesz, i co Twojej Duszy blizsze?
Bo mnie zadne majadery Samuela nie wzruszaja, wiem co robi i do czego dazy.
ON POTRZEBUJE TYLKO ENERGII OD NAS NICZEGO WIECEJ, RESZTA TO MANIPULACJA :LUDZKIMI SLABOSCIAMI, NIE PRZEPRACOWANYMI DAWNYMI PROBLEMAMI, SLABOSCIAMI EGO.

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Styczeñ 11, 2009, 13:00:06 »

On mowi do ludzi iz ZNAKIEM ZYCIA JEST ZNAK REIKI ! 

Chyba co¶ przeoczy³em albo niezrozumia³em. Pokarz mi proszê gdzie tak mówi. Ja pamiêtam, ¿e wspomina o reiki, o kursach Silvy itp. w kontek¶cie u³atwienia nam dostosowania siê do zmian energetycznych jakie bêd± siê systematycznie nasilaæ, natomiast jako¶ dziwnie umknê³o mej uwadze to co sugerujesz.
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Styczeñ 11, 2009, 13:23:06 »

>Kiara< wiêc zacznij trenowaæ sw± "MOC i WIEDZÊ" w ten sposób:

http://www.youtube.com/watch?v=ZlIwcVAxZsU

- by daæ dowód innym na jej prawdziwo¶æ, bo mam nieodparte wra¿enie, i¿ równie¿ nale¿ysz do zach³y¶niêtych ziemskim systemem "Crystal Child", które mia³y pomagaæ, lecz robi± zupe³nie co¶ przeciwnego.

muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Styczeñ 11, 2009, 13:30:52 »

... my mo¿emy lewitowaæ Co¶Co¶

zawsze uwa¿alem ze ten koles to jakis zwykly typ który narêca co¶ przy pom ocy efektów specjalnych teraz mnie zatka³o
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 13:31:41 wys³ane przez muszin » Zapisane
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Styczeñ 11, 2009, 13:31:38 »

Przecie¿ Chris Angel to iluzjonista.

Eee Chichot
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Styczeñ 11, 2009, 13:32:43 »

No w³a¶nie ale sztuczka dobra zatka³o mnie an minute Chichot
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Styczeñ 11, 2009, 13:48:47 »

Pomó¿cie mi odszukaæ ten poni¿szy filmik w du¿o lepszej jako¶ci, poniewa¿ chcia³bym przyjrzeæ siê dok³adniej niebu w pewnych jego sekwencjach. Chcê siê upewniæ czy to ¶mig³owiec w oddali:

http://www.youtube.com/watch?v=47pRIniVg1Y

Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #67 : Styczeñ 11, 2009, 14:38:00 »

Cze¶æ Stanley U¶miech
Moim zdanie to ¶mig³owiec na tle nieba.Zwróæ jeszcze uwagê na zmieniaj±cy siê uk³ad chmur.To napewno jest nie naturalne,to niez³y trik/
Pozdrawiam U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Styczeñ 11, 2009, 14:49:22 »

Tego w³a¶nie chcê siê dowiedzieæ, poniewa¿ gdzie¶ mi siê obi³o o uszy, ¿e jest to Iluminat, który ma odwróciæ uwagê mnóstwa umys³ów ludzkich od rzeczy istotnych. Podobnie jak Peter Powers, bawi±cy siê w tzw. "Street Hypnosis" i z tego co widaæ, nawa³nica tego typu "w³adców matrixa" ro¶nie w nieprawdopodobnie wielkim tempie. Pozdrawiam.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #69 : Styczeñ 11, 2009, 14:54:12 »

Zacytujê jeszcze raz, co chcia³em, bo jednak nie dosta³em tego:
Cytat: tom1ek
a ja bym prosi³ o cytat, gdzie by³o mówione, ¿e ruszymy z prac± na ¦lê¿y w 2008?

A nawet je¿eli za³o¿ymy, ¿e biskup ju¿ zm±drza³, to i tak w±tpiê ¿eby PCH chcia³o siê dalej prosiæ go o pozwolenie i kopaæ na ¦lê¿y. Bo z za³o¿enia od samego pocz±tku (ju¿ kilka lat temu to ustalono) mia³a byæ ona tylko furtk± do Egiptu.

Wykopaliska w Egipcie uda³o siê rozpocz±æ i bez tego, wiêc (je¶li dobrze pamiêtam niedawn± wypowied¼ pana Andrzeja) do ¦lê¿y mo¿na wróciæ pó¼niej - na razie j± zostawiæ.

Jak dla mnie zawsze ³atwiej siê pracuje, gdy mo¿na siê skupiæ na jednym celu i nie trzeba siê "rozdwajaæ". Prowadzenie wykopalisk w 2 miejscach na raz wcale nie jest takie proste.

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Styczeñ 11, 2009, 14:56:01 »

Tego w³a¶nie chcê siê dowiedzieæ, poniewa¿ gdzie¶ mi siê obi³o o uszy, ¿e jest to Iluminat, który ma odwróciæ uwagê mnóstwa umys³ów ludzkich od rzeczy istotnych. Podobnie jak Peter Powers, bawi±cy siê w tzw. "Street Hypnosis" i z tego co widaæ, nawa³nica tego typu "w³adców matrixa" ro¶nie w nieprawdopodobnie wielkim tempie. Pozdrawiam.

W sumie racja wiêkszo¶æ ludzi patrzy an niego i mówi ¿e to tylko iluzja, jak pó¼niej kto¶ by im powiedzia³ co mog± robiæ za spraw± swojego umys³u zareagowali by tak samo i zostali obojêtni
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 14:57:08 wys³ane przez muszin » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #71 : Styczeñ 11, 2009, 15:14:47 »

Criss Angel to dobry temat, ¿eby nie robiæ tu offtopa, dyskusje o nim przenie¶my do topica, który za³o¿y³em w Paranaukach:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1192.0

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Styczeñ 11, 2009, 15:26:13 »

Cze¶æ >Tom1ek< !

Niech Oni sobie znajduj± ju¿ co tylko chc±, by zdyskredytowaæ PCh, to ju¿ kompletnie nie ma najmniejszego znaczenia. Najwa¿niejszym jest, ¿e pozwolenie wydane zosta³o przez Najwy¿sz± Radê Staro¿ytno¶ci na podstawie NAUKOWEGO POTWIERDZENIA PRZEKAZÓW PANI LUCYNY. Nic wiêcej nie jest nam potrzebne. Prace siê tocz±, przyspiesza eskalacja przemocy na Bliskim Wschodzie, co wcale nie musi mieæ ¿adnego zwi±zku z prowadzonymi pracami w Hawarze, chocia¿ nigdy nic nie wiadomo.
   Co do ¦lê¿y to idê o zak³ad, ¿e biskupi sami, bez niczyjego nadzoru penetruj± nastêpny poziom drugi, by przekonaæ siê samemu o prawdziwo¶ci informacji z przekazów, by po raz kolejny (jak to siê dzieje z mnóstwem tego typu miejsc "zakazanej archeologii") ukrêciæ sprawê w zarodku. Pozdrawiam.

P.S. Jak mo¿esz >Tom1ek< to przerzuciæ to ¶wietnie, bo to kompletny offtop w w±tku.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 15:28:48 wys³ane przez Stanley » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Styczeñ 11, 2009, 15:37:17 »

No tak , niech bedzie wojna na Bliskim Wschodzie, niech gina ludzie ( przeciez to nie ma znaczenia) , byle tylko nadac wiarygodnosci slowom Samuela.
Wiesz co by bylo dla mnie wiarygodne , i potwierdzalo jego dobra wole? gdyby w ciagu tygodnia polozyl kres tym walkom a tydzien wczesniej poinformowal iz to uczyni.

Kiara U¶miech U¶miech
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Styczeñ 11, 2009, 15:42:07 »

>Kiara< czy Ty naprawdê nie rozumiesz, ¿e Ziemia musi w ka¿dym przypadku zostaæ oczyszczona z tej "Iluminackiej Zgnilizny" czy tylko udajesz? -
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: