Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #75 : Styczeñ 11, 2009, 15:48:07 » |
|
Wiesz Ty sobie sam zaprzeczasz w tych twierdzeniach. Poczatkowo mowisz iz Iluminanci chca "oczyscic Ziemie", czyli pozbyc sie duzej grupy ludzi , to ich tajny plan. A teraz twierdzisz iz wojna na Bliskim Wschodzie to wybicie Iluminantow. A wiesz przynajmniej jakich ludzi tam najwiecej ginie? Prostych , nieswiadomych , nie interesujacych sie szeroko rozumianym rozwojem duchowym. Chcacych zwyczajnie zyc. To co piszesz to cynizm, przykro. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #76 : Styczeñ 11, 2009, 15:55:26 » |
|
Masz teraz na ¶wie¿o doskona³y przyk³ad, w jaki sposób sama wszystko opacznie pojmujesz, a nastêpnie podsycasz i nakrêcasz tê spiralê na swoj± mod³ê, tak ¿e nie muszê d³ugo szukaæ Twoich podprogowych intencji.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 15:57:13 wys³ane przez Stanley »
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #77 : Styczeñ 11, 2009, 16:00:35 » |
|
Wiesz Ty sobie sam zaprzeczasz w tych twierdzeniach. Poczatkowo mowisz iz Iluminanci chca "oczyscic Ziemie", czyli pozbyc sie duzej grupy ludzi , to ich tajny plan. A teraz twierdzisz iz wojna na Bliskim Wschodzie to wybicie Iluminantow. A wiesz przynajmniej jakich ludzi tam najwiecej ginie? Prostych , nieswiadomych , nie interesujacych sie szeroko rozumianym rozwojem duchowym. Chcacych zwyczajnie zyc. To co piszesz to cynizm, przykro. Kiara Ciekawe, bo ja nie odebra³em s³ów Stana w sposób jaki sugerujesz Kiaro. Moim skromnym zdaniem chodzi³o mu o to, ¿e Ziemia oczy¶ci siê z tych, którzy tak ³atwo daj± siê manewrowaæ "iluminatom". To logiczne, ¿e tych¿e iluminatów nie ma w¶ród walcz±cych. Byæ mo¿e i ja co¶ ¼le poj±³em, ale na pewno nie tak jak zasyhnalizowa³a¶.
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #78 : Styczeñ 11, 2009, 16:08:21 » |
|
Cze¶æ >Sepptera< ! Nie mog³em siê pogubiæ w teoriach, poniewa¿ ju¿ od bardzo dawna nie istnieje w moim ¿yciu pojêcie "teoria". Nic i nikt nie jest wstanie tego ju¿ niestety zmieniæ, wiêc nie wmawiajcie mi tego typu niejasnych pojêæ. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 11, 2009, 16:11:15 wys³ane przez Stanley »
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Styczeñ 11, 2009, 16:10:30 » |
|
Nie mog³em siê pogubiæ w teoriach, poniewa¿ ju¿ od bardzo dawna nie istnieje w moim ¿yciu pojêcie "teoria". Nic i nikt nie jest wstanie tego ju¿ niestety zmieniæ, wiêc nie wmawiajcie mi tego typu niejasnych pojêæ. Pozdrawiam.
Mo¿liwe. Ja w ostatniej chwili zreflektowa³em siê i zdecydowa³em nie anga¿owaæ siê tu w dyskusjê wiêc wybacz.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #80 : Styczeñ 11, 2009, 16:17:52 » |
|
Dariusz sugerujesz iz ginacy ludzie ( nie swiadomi niczego) to ci ktorymi manipuluja Iluminanci? Bo jezeli tak ? To ja Ciebie nie rozumiem. Dla mnie w takim toku rozumowania powinni zginac ci ktorzy krzewia wiedze o rozwoju duchowym, daza do rozswietlenia nas energia milosci, bo to jest prawdziwa ILUMINACJA CZLOWIEKA. A nie ci ktorzy nieswiadomi gina w walce innych. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Styczeñ 11, 2009, 16:17:53 » |
|
>Kiara< czy Ty naprawdê nie rozumiesz, ¿e Ziemia musi w ka¿dym przypadku zostaæ oczyszczona z tej "Iluminackiej Zgnilizny" czy tylko udajesz? -
To mo¿e kto¶ wyja¶ni, co to jest ta "Iluminacka Zgnilizna"
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #82 : Styczeñ 11, 2009, 16:36:58 » |
|
To mo¿e kto¶ wyja¶ni, co to jest ta "Iluminacka Zgnilizna" Ja Ci to mogê wyja¶niæ na podstawie analogii. Je¶li interesowa³a¶ siê kiedy¶ inkwizycj± (albo cokolwiek o niej wiesz) zapewne wiesz, ¿e inkwizytorzy dzielili ¶wiat na "zgodny z Bogiem" i "pomiot i dzie³o Szatana". Przy czym dzie³o Szatana by³o nijak nieokre¶lone - by³o nim wszystko, czego nie aprobowa³ ko¶ció³. Pomiotem Szatana i jego dzie³em mog³o wiêc byæ posiadanie czarnego kota, nie przyj¶cie na mszê, nie podzielanie czy nie zastosowanie siê do uczonych rad ksiêdza, posiadanie w domu ksi±¿ki innej ni¿ religijne itp itd. W zasadzie wszystko. Podobnie jest tutaj. "Iluminacka Zgnilizna" to to, co nie zgadza siê z pogl±dami ludzi, którzy po¶wiêceni s± ideom g³oszonym (m.in) przez Samuela. Je¶li zaprzeczasz, nie wierzysz, krytykujesz, zauwa¿asz b³êdy - przyk³adasz rêkê do dzie³a Iluminatów, którzy z uporem maniaka chc± pazernie trzymaæ ¶wiat w niewiedzy i w³asnej w³adzy. I w Inkwizycji, i w Samcioni¼mie trzeba takie "k³ody" zlikwidowaæ, bo s± one tragiczne w skutkach dla dobra ludzko¶ci. Jak widzisz, czasy siê zmieniaj±, idee te¿, metody te¿ - ale tendencje - NIGDY.
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Styczeñ 11, 2009, 17:02:02 » |
|
... To mo¿e kto¶ wyja¶ni, co to jest ta "Iluminacka Zgnilizna" Tu jest wszystko, co niezbêdne do wstêpnego zapoznania siê z niniejszym terminem: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=50.0Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #84 : Styczeñ 11, 2009, 20:26:39 » |
|
Najwa¿niejszym jest, ¿e pozwolenie wydane zosta³o przez Najwy¿sz± Radê Staro¿ytno¶ci na podstawie NAUKOWEGO POTWIERDZENIA PRZEKAZÓW PANI LUCYNY. Nic wiêcej nie jest nam potrzebne. Prace siê tocz±, przyspiesza eskalacja przemocy na Bliskim Wschodzie, co wcale nie musi mieæ ¿adnego zwi±zku z prowadzonymi pracami w Hawarze, chocia¿ nigdy nic nie wiadomo. Co do ¦lê¿y to idê o zak³ad, ¿e biskupi sami, bez niczyjego nadzoru penetruj± nastêpny poziom drugi, by przekonaæ siê samemu o prawdziwo¶ci informacji z przekazów, by po raz kolejny (jak to siê dzieje z mnóstwem tego typu miejsc "zakazanej archeologii") ukrêciæ sprawê w zarodku. Pozdrawiam. Prawd± jest, ¿e pch sam siê wykañcza - ze wzglêdu na coraz wiêksze rozbie¿no¶ci pomiêdzy s³owami a czynami. Co do pozwolenia to racz zauwa¿yæ, ¿e dostali pozwolenie na PRACE PORZ¡DKOWE i wygas³o ono z koñcem 2008 r., wiêæ prace nie postêpuj±. Tak¿e k³amstewm jest, ¿e naukowo potwierdzone zosta³y przekazy lucynki, bo je¿eli uwa¿asz, ¿e tymi "naukowymi" potwierdzeniami s± "jakie¶ anomalie" to proszê, nie ¿artuj sobie z nas w ten sposób. Z tego co mi wiadomo, to w okolicach ko¶ció³ka na ¦lê¿y nie ma ¿adnego ruchu [nikt tam siê nie krêci, a ko¶ció³ek jest zamkniêty na przys³owiowe 7 spustów - no chyba, ¿e Ci robotnicy s± nies³yszalni i niewidoczni] wieæ biskupi nie ryj± tam cichaczem - zawsze mo¿esz sam to sprawdziæ - jed¼ i zobacz zanim zaczniesz siê zak³adaæ. Tom1ek, w tym momencie nie chodzi mi o to czy nale¿y czy nie nale¿y kopaæ na ¦lê¿y, ale o to, ¿e s³owa samcia zapewniaj±ce, ¿e prace przez pch zostan± wznowione by³y niczym innym tylko k³amstwem - a niby wszechwiedz±cy taki. Powtórzê siêjeszcze po raz kolejny, ¿e ¦lê¿a mia³a rzuciæ na kolana archeologiczny ¶wiat i byæ przepustk± do Gizy - no i jako¶ nikogo nie rzucili - znowu k³amstwo.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #85 : Styczeñ 12, 2009, 08:10:10 » |
|
arteq, dwukrotnie prosiłem cię o dokładny cytat, i poproszę po raz trzeci. Zacytuję po raz kolejny o co prosiłem, a nie byłeś w stanie mi podać: a ja bym prosił o cytat, gdzie było mówione, że ruszymy z pracą na Ślęży w 2008?
No bo jak pisałeś... Ależ nie potrzeba czekać do 1 sierpnia. lucynka przekazując słowa samcia powiedziała, że prace na Ślęży ruszą do końca 2008 r.
Nie ruszyły - samcio znowu łgał i tyle.
Na razie na mój apel o podanie potwierdzającego cytatu, podałeś tylko cytat o tym, że "biskup zmądrzeje" - a nie: (...) cytat, gdzie było mówione, że ruszymy z pracą na Ślęży w 2008?
Proszę więc po raz trzeci. ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------ Tom1ek, w tym momencie nie chodzi mi o to czy należy czy nie należy kopać na Ślęży, ale o to, że słowa samcia zapewniające, że prace przez pch zostaną wznowione były niczym innym tylko kłamstwem - a niby wszechwiedzący taki. Powtórzę sięjeszcze po raz kolejny, że Ślęża miała rzucić na kolana archeologiczny świat i być przepustką do Gizy - no i jakoś nikogo nie rzucili - znowu kłamstwo.
Wszechwiedzący nie jest, co było wielokrotnie podkreślane. Ale jednak JEST WAŻNE, czy należy kopać na Ślęży czy nie. Ślęża miała być faktycznie przepustką do Egiptu (może nie od razu do Gizy, ale pośrednio faktycznie - bo po niej miano przystąpić do odkopywania Labiryntu i później Giza). Prace w Egipcie udało się rozpocząć wcześniej, więc jak dla mnie wykopaliska na Ślęży można spokojnie porzucić. Kiedyś warto będzie tam wrócić, ale prowadzenie wykopalisk dwutorowo w tym samym czasie jest zbyt trudne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 12, 2009, 08:10:38 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #86 : Styczeñ 12, 2009, 08:33:29 » |
|
tom1ek - masz racjê, je¶li chodzi o wznowienie kopania na ¦lê¿y (aczkolwiek fakt faktem, ze mitem okaza³y siê przepowiednie, ¿e na ¦lê¿y pójdzie g³adko i odkopi± co¶, co przetrze im drogê do Egiptu - tak siê nie sta³o). Ale z drugiej strony, moim zdaniem, nie chodzi tyle o to, czy fizyczne kopanie dojdzie do skutku. Jedyn± mo¿liw± oznak± "zm±drzenia" biskupa by³oby przywrócenie pozwolenia (nie wa¿ne, czy wykorzystane przez PCh, czy nie). A z tego, co mi wiadomo, pozwolenie dalej przywrócone nie zosta³o - wiêc wychodzi w zasadzie na to samo.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #87 : Styczeñ 12, 2009, 12:51:34 » |
|
Tom1ek, czy mia³es do czynienia z logik±? Je¿eli uwa¿asz, ¿e jestem stronniczy to poka¿ komu¶ niezwi±zanemu [tak¿e forumowo] wypowied¼ samcia i niech Ci ta osoba powie jak rozumie tre¶æ cytatu. Mo¿e to Ciê przekona. Dla mnie nie ma tutaj pola na interpretacje.
Z tekstu jednoznacznie wynika: 1. biskup blokuje prace 2. prace rusz± gdy biskup "zm±drzeje" 3. biskup zm±drzeje do koñca przysz³ego roku [bior±c pod uwagê, ¿e s³owa te pad³y w 2007 r. chodzi o termin do koñca 2008 r.]
Na bie¿±c± chwilê: 1. biskup nie "zm±drza³" 2. prace nie ruszy³y
Wnioski: 1. samcio vel lucynka mówi±c, ¿e biskup zm±drzeje=prace rusz± przed 2009 zwyczajnie k³amali.
W którym z punktów dokona³em niby to przeinaczenia? Starasz siê na si³ê wybroniæ pch dokonuj±æ karko³omnych interpretacji, a ¶ci¶lej: chcesz obaliæ logiczne i rozs±dne wnioski. Dla mnie jest jasnym, ¿e na podstawie wypowiedzi samcia: prace rusz± przed koñcem 2008 r. Widzisz, dlatego tak wa¿ne jest aby wypowiedzi by³y jasne, bo pó¼niej mo¿na je ³atwo zweryfikowaæ. Im wiêcej zmy¶lasz, tym bardziej mgliste wypowiedzi aby pó¼niej mo¿na by³o siê wy³gaæ.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #88 : Styczeñ 12, 2009, 21:44:37 » |
|
Tenebrael zrozumia³ w czym rzecz, arteq... hemm... ale to wy³o¿y³e¶ -> a to podobno PCH dokonuje karko³omnych nadinterpretacji... Tenebrael sk±d wiesz, czy biskup teraz nie pozwoli³by kopaæ? Nikt siê do niego w tej sprawie ju¿ nie zwraca³ - wiêc nie wiadomo jakie jest jego zdanie TERAZ. Mo¿na by to sprawdziæ, ale my nie bêdziemy na razie nawet próbowaæ wracaæ do ¦lê¿y, bo teraz priorytetem jest dla nas Egipt. Na razie nie mo¿emy znów prosiæ biskupa o pozwolenie na kopanie, gdy kapaæ tam wcale teraz nie zamierzamy.
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #89 : Styczeñ 12, 2009, 21:58:12 » |
|
arteq... hemm... ale to wy³o¿y³e¶ -> a to podobno PCH dokonuje karko³omnych nadinterpretacji... W takim razie proszê wska¿ mi w którym miejscu [zamiast lakonicznych: "hemm"] wykaza³em siê brakiem logiki czy nadinterpretacj±, chêtnie siê dowiem. EDIT: pytanie by³o do Tene, ale podam pewn± informacjê któr± przekaza³ AW: u biskupa le¿y pismo od pch w sprawie dalszych prac nad ¦l꿱 i nie otrzymali odpowiedzi. Wydaje mi siê, ¿e gdyby za³o¿yæ, ¿e biskup zm±drza³ to dostaliby odpowied¼. Tom1ek, wielokrotnie prosi³em [pos±dzany o brak cierpliwo¶ci odno¶nie postêpów prac pch] aby kto¶ ze zwolenników okre¶li³ konkretn± datê po której - gdyby zadeklarowane prace nie zosta³y wykonane - mo¿na by³oby uznaæ, ¿e pch oszukuje i nie wywi±zuje siê z deklaracji. Nikt siê nie odwa¿y³ [ach, by³a jedna "propozycja" - 21.12.2012]... Zadam Tobie pytanie wprost: 1. gdy wyjdê w sierpniu przed dom i nie zobaczê nibiru na niebie - czy przyznasz, ¿e samcio nak³ama³ 2. gdy w styczniu 2010 religie [np. katolicyzm, muzu³manizm, judaizm] bêd± istnia³y - czy wtedy przyznasz, ¿e samcio i pch sk³ama³o? Czy mo¿e bêdziesz znowu mówi³, ¿e naci±gam? poza konkursem: czy tak dobrze poinformowany samcio: 3. myli³ siê co do wielko¶ci nubiru - sam sobie zaprzeczaj±c podaj±c rózne wileko¶ci? 4. "myli³o" mu siê kto przyjaciel a kto wróg [syriusz, pleyadanie]?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 12, 2009, 22:07:46 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
gadzfilm
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #90 : Styczeñ 12, 2009, 22:20:36 » |
|
3. Samcio wyt³umaczy³ siê juz ze swojego b³êdu co do wielko¶ci Nibiru Jest to w sesji 91. RAFA£: Dziêkujê. Kolejna taka rzecz. Pad³y z twojej strony dwa rozmiary tej planety Nibiru w porównaniu z rozmiarem Ziemi. W jednych [twoich s³owach] by³o, ¿e jest kilkana¶cie razy wiêksza, ¿e nie kilka a kilkana¶cie razy wiêksza – to by³o w trzydziestej sesji. A w Kielcach – zdajê siê – kto¶ zasugerowa³ [w rzeczywisto¶ci we Wroc³awiu], ¿e planeta jest rzêdu rozmiaru wielko¶ci Jowisza i wtedy powiedzia³e¶, ¿e jest kilka razy wiêksza od Ziemi. To jak to pogodziæ? EN-KI: Pogodziæ bardzo ³atwo mo¿na. Mówi±c kilkana¶cie razy mog³em nie dokoñczyæ, co zosta³o skrzêtnie uchwycone – nie dokoñczyæ s³ów. Otó¿, licz±c ogon meteorytów, który ona ci±gnie za sob±, to mogê spokojnie powiedzieæ, obliczaj±c sam± planetê wraz z ogonem, ¿e bêdzie to mia³o rozmiar kilkana¶cie razy wiêkszy od Ziemi. Sama planeta – dalej obstajê przy swoim – jest kila razy wiêksza ..., sama planeta. Ale tak jak powiedzia³em, zagro¿enie jest zarówno od strony planety, jak i tego ogona, który ona ci±gnie za sob±. I trwoga jest zarówno od planety, jak i od meteorytów. S³ucham.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #91 : Styczeñ 12, 2009, 22:42:24 » |
|
Proszê, szanujmy siê. samcio skoñczy³ wypowied¼, nikt mu nie przerywa³. Pytanie wyra¼nie dotyczy³o planety. Skoro jednak upieracie siê aby liczyæ wielko¶æ planety z przejêtymi przez ni± obiektami to czy nie powinien porównaæ jej do Ziemii wraz z ksiêzycem? :] Je¿eli natomiast - znowu wykazujê maksymalnie dobr± wolê naci±gniêcia faktów na rzecz samcia - liczy wielko¶æ nibiru wraz z ogonem meteorytów to niestety znowu pud³o - wielko¶æ powinna byæ duuu¿o wiêksza. Dlaczego? Przyjrzyjcie siê kometom - jaki du¿y warkocz maj±... [nawet w sporej odleg³o¶ci od s³oñca]
Gdy podawane s± wielko¶ci planet np. w uk³adzie s³onecznym to czy wielko¶æ saturna podawana jest z jego pier¶cieniami, a mo¿e Jowisza z jego licznymi ksiê¿ycami?
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #92 : Styczeñ 12, 2009, 22:53:13 » |
|
Dla mnie to te¿ brzmi nieco jak ¶ciema.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #93 : Styczeñ 12, 2009, 23:01:38 » |
|
Dla mnie to te¿ brzmi nieco jak ¶ciema.
A szczerze, to co z Samcionizmu nie brzmi? Swoj± drog±, dziwnym trafem Sesja 91 "nagle" po 3 latach zapomnienia siê odnalaz³a, i to zawiera akurat odpowiedzi na zarzuty, które pojawiaj± siê dzisiaj...w dodatku to sesja prywatna (!!!) Czy¿ to nie dziwne?
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #94 : Styczeñ 12, 2009, 23:13:12 » |
|
Intuicja mówi nam ¿e co¶ jest nie tak lepiej jest pos³uchaæ JEJ. En-Ki wpad³e¶
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #95 : Styczeñ 12, 2009, 23:20:47 » |
|
Nie wszystko z projektu cheops brzmi na wyssane z palca. Jak zapoznawa³em siê z tre¶ciami sesji i by³em jeszcze na gdzie¶, 50, wszystko mi pasowa³o.. Potem taki moment, jakby enki nagle zg³upia³.
Ew to ja siê zmieni³em, hehe.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #96 : Styczeñ 13, 2009, 08:52:44 » |
|
Nie wszystko z projektu cheops brzmi na wyssane z palca. Jak zapoznawa³em siê z tre¶ciami sesji i by³em jeszcze na gdzie¶, 50, wszystko mi pasowa³o.. Potem taki moment, jakby enki nagle zg³upia³.
Ew to ja siê zmieni³em, hehe.
Wiesz, Septerra, ja te¿ odnios³em takie wra¿enie (jakby En-ki nagle zg³upia³). Zastanawia³em siê nad przyczyn±, analizowa³em sesje, i doszed³em do jednego wniosku. En-ki "zg³upia³" mniej wiêcej w okresie, gdy PCh zaczê³o siê rozprzestrzeniaæ, gdy sta³o siê "popularne". Wtedy te¿ zaczê³y siê sypaæ pytania z zewn±trz, pytania o szczegó³y, konkrety, rozliczanie En-kiego z tego, co mówi³ wcze¶niej. Zauwa¿, ze przed tym by³o to raczej mówienie do zamkniêtej grupy ludzi, którzy go raczej s³uchali i nie zadawali zbyt wiele "prowokacyjnych" pytañ. To nieco tak, jak z naukowcem, który przedstawia swoj± teoriê. Dopóki przedstawia j± ma³ej grupce zaufanych wspó³pracowników, wszystko jest ok, bo jest autorytetem, bo nie musi siê do wielu rzeczy ustosunkowywaæ, a jedynie prowadziæ wywód. Ale kiedy ju¿ sprawa jest dyskutowana na ogólnym forum, pojawiaj± siê polemiki, trudne pytania... i czêsto okazuje siê, ¿e misternie u³o¿ona teoria jest pe³na dziur, niedoskona³o¶ci, przek³amañ. Podobnie chyba by³o z En-kim...
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #97 : Styczeñ 13, 2009, 09:33:49 » |
|
arteq, jak do koñca roku nie zobaczymy Nibiru na niebie, to bêdê z PCH ju¿ pewnie jako obserwator/sceptyk - a nie jako zwolennik. Co do tej wypowiedzi, któr± cytuje poni¿ej, to Mora ju¿ j± skomentowa³, a ja czekam jeszcze na komentarz innych ludzi na forum: A szczerze, to co z Samcionizmu nie brzmi? Swoj± drog±, dziwnym trafem Sesja 91 "nagle" po 3 latach zapomnienia siê odnalaz³a, i to zawiera akurat odpowiedzi na zarzuty, które pojawiaj± siê dzisiaj...w dodatku to sesja prywatna (!!!) Czy¿ to nie dziwne?
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #98 : Styczeñ 13, 2009, 09:50:28 » |
|
arteq, jak do koñca roku nie zobaczymy Nibiru na niebie, to bêdê z PCH ju¿ pewnie jako obserwator/sceptyk - a nie jako
Wiesz, tak gwoli ¶cis³o¶ci, to samcio stwierdzi³, ¿e nie do koñca roku, a do po³owy roku. Ale to tylko tak btw
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #99 : Styczeñ 13, 2009, 10:05:33 » |
|
Wiem, ale ja będę cierpliwy i poczekam do końca - miałem już styczność z podobnymi bytami z "innego wymiaru" - cierpliwość zawsze popłacała. Ale teraz ciągle czekam na dalsze komentarze odnośnie tego: A szczerze, to co z Samcionizmu nie brzmi? Swoją drogą, dziwnym trafem Sesja 91 "nagle" po 3 latach zapomnienia się odnalazła, i to zawiera akurat odpowiedzi na zarzuty, które pojawiają się dzisiaj...w dodatku to sesja prywatna (!!!) Czyż to nie dziwne?
Chce po prostu sprawdzić, czy warto dłużej być aktywnym na tym forum - czy może lepiej trochę się wyłączyć... Ale nie pytajcie, czekam na komentarze.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2009, 10:05:58 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
|