Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:42:26

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 133157 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Styczeñ 13, 2009, 14:29:43 »

Jezeli zauwazysz iz NIBIRU TO WENUS, to jest bardzo aktywna na naszym niebie w tym roku, widac ja caly czas. Niebo systematycznie przybiera czerobny kolor za jej sprawa. w lato ponoc ma miec swoj szczytowy poziom  aktywnosci , wiec pewnie zobaczymy ja inaczej. W ksiazce Steninera .... ( jezeli nic nie pomylilam) jest to dosyc dobrze opisane to zjawisko. Dotyczy to jego chyba 1 ksiazki.Takie przekazy sa wszedzie o czerwonej Gwiezdzie i czerwonosci nieba, zjawisko naturalne , przewidziane juz bardzo dawno temu. Zreszta sadze iz systematycznie sie powtarza.

Ale dlaczego Samuel nas tym straszy? Bo sam sie boi odzialywania Gwiazdy Jasnej, Planety X , Nibiru na ziemie, czy jak ja zwal.. . Wie iz jej energia to MILOSC BEZWARUNKOWA. Zniszczy caly stary system wpisujac w jadro ziemi nowe wzorce, nowa wiedze.Dlatego nazywa ja niszczycielem , Gwiazda Chaosu.
No coz ten jego system , musi ulec zniszczeniu, musi pasc w gruzy, by moglo powstac NOWE, LEPSZE , z WZORCEM PRAWIDLOWYM STWORCY, nie zas takim przesunietym o 45 stopni i polowicznym jednego aspektu.
Sluchajcie to sie juz dzieje, stary swiat i jego systemy padaja i padna, tak sie musi stac. Chyba nie chcecie zeby taki swiat jak jest obecnie przetrwal.  Nie chcecie dluzej , tego oszustwa, manipulacji i niewoli?
CZLOWIEKOWI ZADNEMU, ANI JEDNEMU NIC SIE NIE STANIE, NAPRAWDE NIC.
Ale to wszystko co jest HOLOGRAMEM obok nas , a czego my jeszcze nie potrafimy swiadomie odroznic od PRAWDZIWEGO ZYCIA, zniknie, ulegnie dematerializacji. W SWIADOMOSCI HOLOGRAMU zaistnieja wojny , kataklizmy i konflikty , ONE TO ZOBACZA I PRZEZYJA. Dla nich moze to trwac kilka sekund faktycznie , ale w ich swiadomosci moga byc to lata, nawet dziesiatki i setki lat. WSZAK CZASU NIE MA W RZECZYWISTOSCI PONAD WYMIAROWEJ.Tak wiec oni przezyja to w kilka sekund majac samoswiadomosc iz jest to bardzo dlugi cykl wydarzen.
Nas ludzi to nie bedzie dotyczylo, kazdy CZLOWIEK bedzie CALKOWICIE SWIADOMY dziejacych sie zdarzen, bedzie je rozumial jako naturalny proces.

Mysle iz przyblizylam wam troche zrozumienie przyszlosci. Dlatego wazne jest nie kupowac , tej tragicznej fatalistycznej przyszlosci , ktora nam przekazuja rozne media,  nie laczyc sie swoja swiadomoscia z ich , bo bedziemy musieli tego doswiadczyc.Odejsc i ponownie sie urodzic juz na NOWEJ ZIEMI.
Oczyszczenie, to przejscie na STARA ZIEMIE ( ZWANA DLA NAS NOWA) , ktora caly czas jest pod nami. A ta na ktorej zyjemy teraz ( nalozona wartswa energetyczna) po prostu juz  zsuwa sie z tej ,co jest pod nia. Gdy sie zsunie, ta obecna ulegnie dematerializacji, LUDZIE w postaci MERKABA ( energetyczna matryca) LUDZIE   uniosa sie do gory.
KAZDY  CZLOWIEK  KTORY  URODZIL SIE NA ZIEMI WSPOLCZESNIE POSIADA TA MOZLIWOSC, BRAKUJE WAM TYLKO ENERGII ZEBY JA URUCHOMIC.
Stanie sie  (uzyskanie mocy energetycznej)we wlasciwym  czasie , gdy pokonacie STRACH przed WIEDZA. Gdy przestana na Was odzialywac te bajki , o gadach, wezach , zlych kosmitach ,i jeszcze innych stworach.
Tylko to Czlowieka ogranicza STRACH. Gdy juz rozjasni go i spali strumieniem ENERGII MILOSCI , ORAZ NOWA WIEDZA, (KTORA CALY CZAS WPISUJE W JADRO ZIEMI WENUS) ODZYSKA SWOJA MOC.
Wowczas uruchomicie WSZYSCY LUDZIE swoja MERKABA, ktora was uniesie ponad koszmar dematerializacji starych struktur ziemskich.

Taka jest  PRAWDA, niezaleznie czy chcecie , czy nie w nia wierzyc. I nie pytajcie skad wiem? i czy mam dowody? Jest to wiedza MOJEJ DUSZY, informacje na ten temat przekazuje wiele starych pism, powtarzaja je ludzie.Ale wiekszosc je odrzuca na rzecz roznych dogmatow, na rzecz roznych wizji kataklizmow, nie chce wierzyc.
Kazdy wibierze  zatem sam swoj wlasna przyszlosc.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2009, 15:14:17 wys³ane przez Kiara » Zapisane
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Styczeñ 13, 2009, 14:49:56 »

A szczerze, to co z Samcionizmu nie brzmi? Swoj± drog±, dziwnym trafem Sesja 91 "nagle" po 3 latach zapomnienia siê odnalaz³a, i to zawiera akurat odpowiedzi na zarzuty, które pojawiaj± siê dzisiaj...w dodatku to sesja prywatna (!!!) Czy¿ to nie dziwne?

chyba dotyczy to sesji 93 i ciekawe jest to:
Nie opublikowanych sesji z Nowego Jorku by³o wiêcej i bêdziemy je umieszczaæ w miarê ich otrzymywania
Czyli kolejny dupochron? Fajnie...

My¶lê ¿e jest to jednoznacznie niepokoj±cy (dla mnie nie) znak ¿e, prócz czynnika ezoterycznego w postaci sesji Enkiego, istotn± rolê odgrywa tu czynnik ludzki. Gra siê toczy o najwy¿sz± stawkê i tu jaki¶ "g³±b" zapomnia³ o sesji w wordzie, komputer mu siê zawiesi³, nie umie liczyæ ¿e mu jedna sesja wypad³a, dlaczego teraz?. Jest to najzwyczajniej w ¶wiecie anty-datowanie zdarza siê czasem wtedy kiedy chcemy co¶ uwiarygodniæ, np dokumentacjê dla  urzêdasa, lub legalnie (lub nie) kiedy trzeba sprostowaæ dokumentacjê projektow± czyli - sprawa jest oczywista. W tym wypadku jest to jawne oszustwo, wybaczcie... Kto¶ skrupulatnie t³ucze sesje na stronê, i nie wierzê ¿e mo¿na jednej zapomnieæ przez roztargnienie. Czynnik ludzki ingeruje w wiarygodno¶æ i s³uszno¶æ tego projektu. Antydatowanie sprawia ¿e co¶ tu ¶mierdzi. Pomijam ca³± wiedzê Enkiego, wykopaliska i ca³e to forum.

Poza tym sprostowania w OPUBLIKOWANEJ SESJI PRYWATNEJ 91
Od kiedy to SESJA PRYWATNA STA£A SIÊ TAK WA¯NA ?
No tak...pominiête fragmenty dotyczy³y spraw prywatnych.
JAJA SOBIE ROBICIE?
O Mrugniêcie pewnie dlatego ¿e s± WYJA¦NIENIA !,  Ciekawe czy ta sesja w ogóle mia³a miejsce.!
Bo raczej nie by³o ¶wiadków.

To forum, nawiasem mówi±c sta³o siê Forum Projektu Anty-Cheops. Czas zastanowiæ siê nad zmian± nazwy.
Bo jest zdecydowanie wiêcej negatywnych opinii.

Jest jeszcze jeden czynnik, przyznanie siê do winy.
Sesja 91
Dziêkujê, nastêpne pytanie. Drogi En-Ki, proszê powiedz jaki wp³yw
na duchowo¶æ i fizyczno¶æ cz³owieka ma spo¿ywanie bia³ego proszku z³ota?

EN-KI:
My¶my spo¿ywali ten proszek ¿ycia.  D³ugo ¿yli¶my…, bardzo d³ugo.
Tu chodzi o wasze zdrowie, o wyd³u¿enie czasu ¿ycia na Ziemi.
Nie wieczno¶æ, ale wyd³u¿enie czasu ¿ycia.  S³ucham.

My¶lê ¿e zosta³o to udowodnione w wyk³adzie Dana Wintera "Przeznaczenie DNA"
Enki pomin±³ wa¿n± kwestiê w tym pytaniu. Mianowicie jaki ma to wp³yw na duchowo¶æ..
otó¿ ma ...bardzo destrukcyjny wp³yw , nie od razu dla ludzi w czasie jednego wcielenia,
ale dla Annunaki: na pewno - utarta duszy, w³asnej osobowo¶ci i ¶wiadomo¶ci jednostki.
My ludzie nie potrzebujemy bia³ego proszku z³ota. Ma ono faktycznie dzia³anie uzdrawiaj±ce,
ale ma te¿ efekty uboczne, co¶ jak sarkofag Goa'uld ze Stargate.

Kolejny czynnik omówiony w wyk³adzie Davida Icka - "Beyond The Cutting Edge" odno¶nie religii.
"Twoja Energia p³ynie, Tam gdzie jest skierowana jest twoja UWAGA"
My¶lê i jestem przekonany ¿e jest to kluczowy czynnik dzia³ania tego typu istot zamkniêtych
w miêdzy wymiarze w procesie pobierania Energii od Nas  np poprzez najró¿niejszego typu religie.
Osoby uczestnicz±ce w sesjach s± po prostu, jego "¿ywicielem" - ¼ród³em energii
Dlatego mo¿e pozwoliæ sobie na gadanie bredni, odpowiadaæ na pytania dotycz±ce ludzkich problemów.
Zauwa¿cie, przedtem trochê go irytowa³o, kiedy ludzie zadawali g³upie pytania. Teraz ju¿ mu to nie przeszkadza, bo chodzi o podtrzymanie Waszej uwagi,... a energia p³ynie.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2009, 15:40:20 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Styczeñ 13, 2009, 16:39:32 »

Jezeli zauwazysz iz NIBIRU TO WENUS, to jest bardzo aktywna na naszym niebie w tym roku, widac ja caly czas.

Hehe dziêki Kiara a ja siê ci±gle zastanawia³em co to za punkt na niebie przypuszcza³em ¿e bêdzie to wenus albo mars ale dziêki U¶miech

Pozdrawiam
Mora
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Styczeñ 13, 2009, 16:43:57 »

Jezeli zauwazysz iz NIBIRU TO WENUS, to jest bardzo aktywna na naszym niebie w tym roku, widac ja caly czas.

Hehe dziêki Kiara a ja siê ci±gle zastanawia³em co to za punkt na niebie przypuszcza³em ¿e bêdzie to wenus albo mars ale dziêki U¶miech

Pozdrawiam
Mora

Ekhem....s³ucham? Masz na my¶li ten BARDZO jasno ¶wiec±cy punkt, który przypomina gwiazdê, ale ¶wieci nawet wtedy, kiedy innych gwiazd nie widaæ?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Styczeñ 13, 2009, 16:49:18 »

@Tene a sk±d my mamy wiedzieæ, czy NIBIRU to nie WENUS w³a¶nie? mo¿emy mówiæ, ¿e nie ale w takim razie czemu niby to jest nie mo¿liwe Co¶

fajnie by by³o gdyby LUX FERRE to by³a NIBIRU - wiele by to wyj±¶ni³o i wiêcej by to skomplikowa³o...

718'
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Styczeñ 13, 2009, 16:53:30 »

Mysle iz przyblizylam wam troche zrozumienie przyszlosci. Dlatego wazne jest nie kupowac , tej tragicznej fatalistycznej przyszlosci , ktora nam przekazuja rozne media,  nie laczyc sie swoja swiadomoscia z ich , bo bedziemy musieli tego doswiadczyc.Odejsc i ponownie sie urodzic juz na NOWEJ ZIEMI.

To co, wszyscy umrzemy tu, by siê narodziæ na tej nowej Ziemi?

Oczyszczenie, to przejscie na STARA ZIEMIE ( ZWANA DLA NAS NOWA) , ktora caly czas jest pod nami. A ta na ktorej zyjemy teraz ( nalozona wartswa energetyczna) po prostu juz  zsuwa sie z tej ,co jest pod nia. Gdy sie zsunie, ta obecna ulegnie dematerializacji, LUDZIE w postaci MERKABA ( energetyczna matryca) LUDZIE   uniosa sie do gory.

To umrzemy, czy siê uniesiemy do góry? I czy opadniemy potem  U¶miech 2
A mo¿e czê¶æ umrze, a czê¶æ siê uniesie?
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Styczeñ 13, 2009, 16:58:38 »

Pozdrawiam
Mora

Ekhem....s³ucham? Masz na my¶li ten BARDZO jasno ¶wiec±cy punkt, który przypomina gwiazdê, ale ¶wieci nawet wtedy, kiedy innych gwiazd nie widaæ?
No a niby co to jest?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Styczeñ 13, 2009, 16:59:29 »

Lucus odpowiedzialas juz sobie , druga czescia pytania. Czesc odejdzie , by nie  zablokowac sie w 3 wymiarze, nie sa jeszcze w stanie dokonac takiej transformacji energetycznej w sobie. A czesc aktywnie wezmie w tym udzial, ta czesc , ktora odejdzie, wroci juz w postaci nowych narodzin na Nowa Ziemie.
Zwykly proces , kolejnego wcielenia, rozniacy sie tym iz bez KARMY blokujacej pozostanie w przestrzeni astralnej w nieskonczonosc.

Kiara U¶miech U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Styczeñ 13, 2009, 17:04:42 »

oby tylko Kiaro na NOWEJ ZIEMII nie narodzi³ siê taki (s)twór jak Ko¶ció³ KATolicki, bo takiego bagna ludzko¶æ ju¿ drugi raz nie zniesie na bank!!!

po¶wiêci³em pó³ ¿ycia, ¿eby oczy¶ciæ siê z tych nalecia³o¶ci - nie my¶leæ w kategoriach takich jak chce KK, nie patrzeæ na ¶wiat materialny i duchowy poprzez pryzmat chrze¶cijañstwa i niechcia³bym bardzo powtórki z rozrywki...

Kap³an 718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Styczeñ 13, 2009, 17:13:21 »

Kap³an 718 - Nie nie, nie o Nibiru mi tu chodzi³o. po prostu od pewnego czasu na niebie widoczna jest jedna, BARDZO jasna gwiazda. Widaæ j± niezale¿nie od tego, czy widaæ te¿ inne gwiazdy, czy nie. St±d wyda³a mi siê dziwna. Ale równie dobrze mo¿e to byæ gwiazda, która tam od dawna by³a, tylko nie zwróci³em na ni± uwagi. St±d zainteresowa³em siê postem mory, czy to o ten "punkt" mu chodzi.
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Styczeñ 13, 2009, 17:15:09 »

w sumie te¿ to widzia³em ¶wieci znacznie mocniej od innych zastanawia³em siê co to mo¿e byæ ale jak widaæ nie ja jedyny j± zauwa¿y³em i raczej nei pomyli³em jej z gwiazd± poalrn± dla sceptyków ;P
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #111 : Styczeñ 13, 2009, 17:17:26 »

Kochani to jest miêdzynarodowa stacja kosmiczna ( tak myslê) która podobno mia³a byæ widoczna go³ym okiem ,razem z gwiazdami na wieczoryn niebie i mia³a byc ja¶niejsza od Wenus.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Styczeñ 13, 2009, 17:20:23 »

Kochani to jest miêdzynarodowa stacja kosmiczna ( tak myslê) która podobno mia³a byæ widoczna go³ym okiem ,razem z gwiazdami na wieczoryn niebie i mia³a byc ja¶niejsza od Wenus.

Mo¿liwe, nie przeczê, po prostu nie wiedzia³em, có¿ to mo¿e byæ U¶miech A takie pytanie, mog³aby¶ podaæ jakiego¶ linka do tego info czy co¶? (oczywi¶ccie to nie próba powiedzenia "nie masz racji", tylko dobrze zawsze wiedzieæ, co siê skad wie U¶miech )
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Styczeñ 13, 2009, 17:20:26 »

w³a¶nie ja te¿ nie raz widzê tak± gwiazdê
Jest pod wieczór jak innych gwiazd nawet jeszcze nie ma i ¶wiêci siê bardzo jasno i nie jest w towarzystwie innych gwiazd

To co to wkoñcu jest ?
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Styczeñ 13, 2009, 17:23:09 »

Chanell, w³a¶nie sprawdzi³em, porówna³em z relacjami innych osób odno¶nie tej stacji - to nie ona. Tamta stacja siê porusza, podobno do¶æ szybko. To natomiast ma wszelkie cechy gwiazdy - jest nieruchome, ¶wieci podobnym ¶wiat³em, tylko bardzo mocno.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Styczeñ 13, 2009, 17:23:31 »

janusz wkleil jej droge przejscia na naszym niebie, zobaczcie sobie i skonfrontujcie z polozeniem tego co widzicie.

chanell a kto Ci powiedzial o tej stacji kosmicznej , ktora ma byc jasniejsza od Wenus? Mozesz powiedziec.

Kiara U¶miech U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #116 : Styczeñ 13, 2009, 17:30:59 »

Kochani zadajecie strasznie trude pytania,chorej kobiecie z wysok± gor±czk± Mrugniêcie Tak powa¿nie  to nie moge sobie przypomnieæ ,ale by³ to chyba program na Discovery ,parê lat temu

Shttp://cybermoon.w.interia.pl/obserwacje/iss.htmlciennce
Gdy budowa Miêdzynarodowej Stacji Kosmicznej zostanie ukoñczona, bêdzie ona trzecim po Ksiê¿ycu i Wenus, najja¶niejszym obiektem na nocnym niebie. Jednak ju¿ teraz w pogodn± noc mo¿na zobaczyæ jasny punkt szybko poruszaj±cy siê na tle gwiazd. Nie jest to wcale takie trudne i udaje siê to nawet na obrze¿ach du¿ych miast.

Kiedy widaæ stacjê? Porusza siê ona na orbicie na wysoko¶ci oko³o 330 km, co powoduje ze jedno pe³ne okr±¿enie Ziemi zajmuje jej oko³o 92-uch minut. Czy to oznacza, ¿e stacja przelatuje nad nami co 92-ie minuty? Niezupe³nie. Jak ka¿dy zapewne zauwa¿y³, Ziemia te¿ siê krêci a jeden obrót zajmuje jej w przybli¿eniu 24 godziny. Zatem przez 90 minut, obróci siê o 22,5 stopnia, co powoduje, ¿e w ci±gu doby mo¿na zobaczyæ stacjê tylko 7 razy. Na naszej szeroko¶ci geograficznej maksymalna liczba przelotów na dobê to 6. Gdy minie wszystkie 6 przelotów, kolejne bêdzie mo¿na zobaczyæ dopiero nastêpnego dnia, ale ¿eby by³o trudniej, nie nast±pi± one dok³adnie 24 godziny pó¼niej, lecz trochê szybciej. To oznacza, ¿e okres kiedy widoczne s± przeloty stacji, bêdzie ka¿dego dnia rozpoczyna³ siê coraz wcze¶niej. W konsekwencji, bêdziemy mieli tydzieñ przelotów w ¶rodku nocy, kiedy stacja bêdzie przelatywaæ nad nami znajduj±c siê w cieniu ziemi (czyli nic nie zobaczymy). Pó¼niej nast±pi tydzieñ, gdy przeloty stacji bêd± widoczne zaraz po zachodzie s³oñca (i wtedy stacje mo¿na zobaczyæ). Nastêpnie tydzieñ przelotów w dzieñ i tydzieñ przelotów wcze¶nie rano, przed wschodem. Ca³y cykl powtarza siê co oko³o 30 dni.

Trochê to by³o skomplikowane, ale teraz jasne jest chyba dlaczego nie podaje godzin przelotów na stronie. Sk±d zatem wiedzieæ kiedy i gdzie na niebie przelatuje stacja? Potrzebny bêdzie program do ¶ledzenia satelitów. Wiele tego typu aplikacji znajduje siê w internecie, jednak s± w wiêkszo¶ci bardzo skomplikowane w obs³udze. Tutaj postaram siê wyt³umaczyæ jak dzia³a program J-Pass 2.0 dostêpny na stronach Centrum Kosmicznego im. Marszala.

znalaz³am co¶ takiego w google,moze to wam pomo¿e ?
¬ród³o : Miedzynarodowa Stacja Kosmiczna Rafa³ Zieliñski strona domowa
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2009, 17:44:56 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Arek M
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Styczeñ 13, 2009, 17:31:03 »

To wszystko pokazuje ,jak prymitywni jestesmy w postrzeganiu. Ludzkosc popelnia wciaz te same bledy. A nawiasem to dla indian Hiszpanie tez byli  niegdys Bogami Mrugniêcie
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Styczeñ 13, 2009, 17:36:17 »

Nie wiem c o tej ale sprawdzalem juz czy widac dziisaj nie ma teraz zadnej gwaizdy we wroclawiu poza nia Chichot kierunek poludniowo zachodni Chichot
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Styczeñ 13, 2009, 17:38:40 »

Warszawa - ta sama sytuacja.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Styczeñ 13, 2009, 17:43:01 »

Pierwsz± i najja¶niejsz± gwiazd± o tej porze roku jest Wenus. Po³udnie, poludniowy zachód
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Styczeñ 13, 2009, 17:44:31 »

ale wenus nie swieci chyba ze o czyms nei wiem ale slyszlaem ze jest planeta Du¿y u¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #122 : Styczeñ 13, 2009, 17:48:15 »

ale wenus nie swieci chyba ze o czyms nei wiem ale slyszlaem ze jest planeta Du¿y u¶miech
Jak to nie ¶wieci Co¶ o ile mi wiadomo to jest w³a¶nie najja¶niejszy punkt na niebie zimowym i najbardziej charakterystyczny tak jak gwiazdozbiór Oriona.
Myslê ¿e to jednak Wenus U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Styczeñ 13, 2009, 17:49:23 »

Chanell- wysy³am Tobie ciep³e my¶li- odpoczywaj, nie bierz syntetyków i b±d¿ zdrowa. Kobiety s± silne. Pozdrawiam szczególnie serdecznie.
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Styczeñ 13, 2009, 17:49:28 »

No ale jak bo nie kumam gwaizdy sweica nie planety
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: