Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:03:10

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 133213 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Styczeñ 13, 2009, 17:50:38 »

oczywi¶cie ¿e jest niewidoczna na niebie, i ta po¶wiata to tylko nasze wyobra¿enie, a ksiê¿yc na niebie to kto¶ narysowa³ i pomalowa³ na bia³o dlatego jest widoczny bo odcina siê z czarnego koloru nieba
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #126 : Styczeñ 13, 2009, 17:53:00 »

Chanell- wysy³am Tobie ciep³e my¶li- odpoczywaj, nie bierz syntetyków i b±d¿ zdrowa. Kobiety s± silne. Pozdrawiam szczególnie serdecznie.
Dziêkujê Sarah U¶miech nie biorê ¿adnych ,od lat stosuje metodê BSM a do tego tylko witaminy i syrop z cebuli.Muszê ju¿ was zostawiæ bo bêdê siê kurowaæ.
Pozdrawiam cieplutko U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Styczeñ 13, 2009, 17:53:24 »

Aha w sumie g³upim ¿e nie porówna³ dziêkuje Mrugniêcie
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Styczeñ 13, 2009, 18:06:59 »

Ale w jaki sposob stacja meteorologiczna moze uzyskac wieksza swietlistosc od  gwiazdy?

Wenus; http://pl.wikipedia.org/wiki/Wenus
Cos mi swita oprucz tego , ale poczekam na wiecej informacji, przyjda.

Kiara U¶miech U¶miech

chanel , wracaj do zdrowia, co to znaczy zeby w takiej dobie tak sobie chorowac.. U¶miech U¶miech U¶miech
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Styczeñ 13, 2009, 18:10:04 »

Kiara, mo¿e, stacja by³a widoczna przez krótki okres. Promienie zachodz±cego s³oñca odbija³y siê od niej i w pewnym momencie by³a widoczna na niebie, jeszcze przed Wenus. Obserwowa³em t± stacjê.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Styczeñ 13, 2009, 18:21:21 »

Moze masz racje nie wiem, ja nie widzialam tego co Ty. Ale ta na niebie teraz widze codziennie. Jest bardzo jasna, widze ja w nocy miedzy 12 a 2 , wowczas jest super widoczna.

kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Styczeñ 13, 2009, 19:42:51 »

@Tene a sk±d my mamy wiedzieæ, czy NIBIRU to nie WENUS w³a¶nie? mo¿emy mówiæ, ¿e nie ale w takim razie czemu niby to jest nie mo¿liwe Co¶
yyyy... a mo¿e - dla wielbicieli pch i samcia - ¿e twierdz± oni jakoby nibiru lecia³a w stronê Ziemii i aktualnie by³a jeszcza za... Jowiszem, o ile dobrze pamiêtam to Wenus jest "nieco" przed Jowiszem, no i rozmiary.
memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Styczeñ 13, 2009, 19:47:35 »

Nie takie "nieco" patrzac od slonca
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Styczeñ 14, 2009, 00:28:17 »

Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byæ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oñca ma wynosiæ 3600 lat...
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Styczeñ 14, 2009, 10:38:39 »

O specyficznym układzie gwiazd i planet pod koniec roku 2012 pisał Patrick Geryl. Wskazał dokładnie datę 21.12.2012. W swoich obliczeniach opierał się na kalendarzu Majów. Pisał o gwiazdozbiorze Oriona (że będzie widoczny na dwóch półkulach, położenie trzech gwiazd na linii trzech piramid w Gizie), hiperaktywności słońca, a także właśnie o ciekawym położeniu planety Wenus - że w roku 2012  znajdzie się w takiej samej pozycji szyfrowej jak w roku 9792 p.n.e. - roku poprzedniego kataklizmu.
Myślę więc, że wszystkie gwiazdy i planety odgrywają tu swoją rolę w tej wizji zdarzeń. Położenie Wenus może być znaczące ale nie mylmy jej z Nibiru.  Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 10:38:58 wys³ane przez kabaretka28 » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Styczeñ 14, 2009, 11:10:41 »

Co do specyficznego uk³adu gwiazd, najciekawszy jest 06.06.2012. Wenus przechodzi przez tarczê s³oñca (w konstelacji Byka) i ustawia siê w lini prostej z merkurym i jowiszem, ksiê¿yc spotka siê z Plutonem, Uran w konstelacji ryb a neptun w wodniku, to dopiero mo¿e byæ ciekawy dzieñ i do tego data 6 6 6 (x2) 012 a co do 21.12.2012 to nie tylko orion bêdzie widoczny na 2 pó³kulach ale równie¿ i lew i panna. Orion oczywi¶cie bêdzie wraz ze swoim wiernym psem Syriuszem (konstelacja Wielki Pies)
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 11:34:55 wys³ane przez Blad » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Styczeñ 14, 2009, 11:45:42 »

Proszê, wyt³umaczcie mi tak prosto - to znana nam Wenus ma byæ tym Nibiru? Przecie¿ jej obieg wokó³ S³oñca ma wynosiæ 3600 lat...
Widzê, ¿e zaczynasz dostrzegaæ "pomy³ki", k³amstwa, niedpowiedzenia i manipulacje samcia/pch...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #137 : Styczeñ 14, 2009, 11:54:06 »

Ludzie jak tak was czytam to ¶miaæ mi siê chce. Samcio ju¿ nie wie sam co gada pierw myli³ siê z wielko¶ci± Nibiru a teraz "zaginione sesje Enkiego" ja tu padnê ze ¶miechu zaraz hahaha...

Czekamy na kolejne newsy(tzn. zaginione sesje z 2006 roku)
kabaretka28
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Styczeñ 14, 2009, 12:12:57 »

A jakie to ma znaczenie, nawet jesli k³amie??!! Skoro z jakiego¶ powodu czytalismy sesje, rozmawiamy na ten temat - traktujmy to jako do¶wiadczenie ¿yciowe, które zawsze jest cenne - zawsze co¶ wnosi, pobudza do myslenia. A nawet je¶li k³amie to co?                                                                       
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Styczeñ 14, 2009, 13:01:22 »

Jestem przerazony twoj± opini± - "A jakie to ma znaczenie, nawet jesli k³amie??!! ". Dla mnie kolosalne. To oznacza, ¿e manipuluje ogromem osób, to oznacza³oby równie¿, ¿e równie¿ okrad³ rzeszê ludzi. To oznacza, ¿e zmarnowa³ wielu ludziom kupê czasu i energii, to rówinez mo¿e oznaczaæ, ¿e te¿ sprowadzi³ na przys³owiowe manowce wiele osób.
To nadal nic? Czy¿by¶ lubi³a byc oszukiwana?
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Styczeñ 14, 2009, 13:04:54 »

A jakie to ma znaczenie, nawet jesli k³amie??!! Skoro z jakiego¶ powodu czytalismy sesje, rozmawiamy na ten temat - traktujmy to jako do¶wiadczenie ¿yciowe, które zawsze jest cenne - zawsze co¶ wnosi, pobudza do myslenia. A nawet je¶li k³amie to co?                                                                      

Wiesz, daje mi siê (choæ nie chcê siê za nikogo wypowiadaæ oczywi¶cie), ¿e Arteq i Mora maj± na my¶li ludzi, którzy dalej nabo¿nie wierz± w te przekazy, pomimo ewidentnych przek³amañ i naci±gniêæ, które, nota bene, z dnia na dzieñ staj± siê coraz bardziej mêtne, i raczej przypominaj± unikowe wycofywanie siê i usprawiedliwianie, m±cenie, krêcenie etc.

A poznawaæ nowe pogl±dy, analizowaæ je itp zawsze jest warto U¶miech
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Styczeñ 14, 2009, 13:05:20 »

Je¶li k³amie to nic?? tu na tym forum jest wielu ludzi którzy ¶wiêcie wierz± w to co "mówi En-Ki" s± tak ¶wiêcie przekonani ¿e to wszystko prawda, jak wielu Katolików w to co mówi± ksiê¿a i nie potrafi± znale¼æ rozbierzno¶ci. To jest po prostu manipulacja
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Styczeñ 14, 2009, 13:09:55 »

Jezeli nawet Ci ludzie się dowiedzą, że kłamał to co to zmieni? Cofnie czas? A moze tym ludziom to konkretne doświadcenie było potrzebne? A co jeżeli mówi prawdę, której nie jesteśmy w stanie zrozumieć i odebrać we właściwy sposób? Co to ma zaznaczenie? Dla mnie nie ma znaczenia.

Arteq,Blad, Tenebrael  tobie tez zabrał kupę czasu i energii, nawet jeżeli tego nie widzisz tak właśnie jest U¶miech Wystarczy spojżeć na licznik ile czasu siedzisz na forum tym i tym starym.....

Pozdrawiam U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 13:11:09 wys³ane przez wiki » Zapisane
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Styczeñ 14, 2009, 13:15:50 »

Ludzie jak tak was czytam to ¶miaæ mi siê chce. Samcio ju¿ nie wie sam co gada pierw myli³ siê z wielko¶ci± Nibiru a teraz "zaginione sesje Enkiego" ja tu padnê ze ¶miechu zaraz hahaha...
Czekamy na kolejne newsy(tzn. zaginione sesje z 2006 roku)

Jeste¶ niesprawiedliwy  Du¿y u¶miech. Jest po prostu roztargniony. Ju¿ mu siê to wcze¶niej zdarza³o, wszak istnieje ksi±¿ka
"Zaginiona ksiêga Enki" Zacharii Sitchina.  Du¿y u¶miech
Jednym s³owem z tego Opiekuna Ziemi zwyk³a oferma, która nie wie gdzie co k³adzie...
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Styczeñ 14, 2009, 13:30:54 »

No ale jak bo nie kumam gwaizdy sweica nie planety
planety tez... tylko ¶wiat³em odbitym
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Styczeñ 14, 2009, 13:33:00 »

Widzê, ¿e zaczynasz dostrzegaæ "pomy³ki", k³amstwa, niedpowiedzenia i manipulacje samcia/pch...

Te ju¿ dostrzeg³am kilka lat temu. Nie o to mi chodzi zupe³nie.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Styczeñ 14, 2009, 13:45:22 »

redmuluc - Nie nie, to nie tak Chichot Jest w kiepskiej formie, bo mu siê cudowny Suplement Ki skoñczy³, wiêc siê wcieli³ na chwilkê na Ziemi, ¿eby go kto¶ poczêstowa³. A tu patrzy cena - 300 z³! Jak powiedzia³, ze on jest Samuel, Opiekun Ziemi, to mu powiedzieli, ¿e Samuel nie Samuel, business is business - p³aæ albo won! Bo wiêc Samcio siê wcieli³ w Egipskiego robotnika i pracuje przy wykopkach. A ¿e mu ta kasa ledwo na nape³nienie ¿o³±dka starcza, wiêc zanim sobie na cudowny Suplement Ki nazbiera, to jeszcze troszkê minie. Ale spokojnie, tak ko³o 2011 moze mu siê uda od³o¿yæ odpowiedni± kwotê, i znowu dojdzie do wprawy Chichot

Tak wiêc, drodzy wolontariusze, miejcie oczy otwarte! Je¶li w¶ród kopaczy spotkacie takiego jednego, który bêdzie wam mówi³ co macie robiæ, strasz±c, ¿e jak tego nie zrobicie, to wam ceg³a z nieba na g³owê spadnie, na pytanie natomiast o to, sk±d jest, odpowie najpierw, ¿e ze Szwecji, po chwili twierdz±c, ¿e Jest Rosjaninem a Szwedzi to szubrawcy, i w dodatku zapytany, jak du¿y jest jego samochód odpowie najpierw, ¿e wielko¶ci Fiata 126 p po czym stwierdzi, ¿e nie, wielko¶ci autobusu (usprawiedliwiaj±c siê, ¿e chodzi³o mu o Fiata 126p razem z ogonem ci±gn±cym siê za nim spalin) - mo¿ecie byæ pewni - to jest wasz SAMCIO! Padajcie na kolana i b±d¼cie pos³uszni... bo wam jeszcze ceg³a na g³owê spadnie Chichot

Je¶li kto¶ stwierdzi, ¿e jest to pe³ne jadu i wredno¶ci opowiadanko, to powiem: tak, jest to maksymalnie cyniczne, wredne, ironiczne opowiadanie, w groteskowy sposób obrazuj±ce ostatnie dzia³ania PCh i s³owa Samcia.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 13:57:29 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Styczeñ 14, 2009, 13:53:15 »

Kabaretka wybacza ale to co napisa³a¶ jest ¶mieszne.
Czyli uwa¿asz ¿e mamy k³amaæ po to aby kogo¶ co¶ nauczyæ?
Wydaje mi siê ¿e próbujesz broniæ tutaj Enkiego mówi±c byle g³upotê bo tak jest. Sama w to nie wierzysz co napisa³a¶.
Dla mnie kabaretko niema "je¶li" ja to widzê ¿e Enki k³amie. Te 3 ostatnie sesje go pogr±¿y³y.

Wiêc powiem jedno jak ENKI jest tym opiekunem ziemi to spieprzy³ sprawê!
Klapa, dno, bezmiar g³upoty.

Jak znajdê chwilê czasu poszukam dla was pewnego fragmentu z jakiej¶ sesji gdzie mówi jaki to on jest potê¿ny a nie potrafi nawet dopilnowaæ tak b³ahej rzeczy jak to aby jego sesje dotar³y do ludzi. ¯a³osne jak na ducha którego wys³a³ BÓG!!!

Pozdro
Mora Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 13:54:43 wys³ane przez Mora » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Styczeñ 14, 2009, 13:53:32 »

w sumie te¿ to widzia³em ¶wieci znacznie mocniej od innych zastanawia³em siê co to mo¿e byæ ale jak widaæ nie ja jedyny j± zauwa¿y³em i raczej nei pomyli³em jej z gwiazd± poalrn± dla sceptyków ;P

Ja tez ja obserwuje w USA i jest to Syriusz B.

Pozdrawiam.
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Styczeñ 14, 2009, 13:53:56 »

redmuluc - Nie nie, to nie tak Chichot Jest w kiepskiej formie, bo mu siê cudowny Suplement Ki skoñczy³, wiêc siê wcieli³ na chwilkê na Ziemi, ¿eby go kto¶ poczêstowa³. A tu patrzy cena - 300 z³! ...tak ko³o 2011 moze mu siê uda od³o¿yæ odpowiedni± kwotê, i znowu dojdzie do wprawy Chichot

He He u¶mia³em siê,... Du¿y u¶miech Chichot ale to by siê zgadza³o ja kiedy¶ na OHP-ie tez zarobi³em na drobne wydatki.
Przecie¿ nie raz mówi³, ¿e jako duch narzeka na brak kasy.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 13:56:55 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: