Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 15, 2025, 09:36:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 139226 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #150 : Styczeń 14, 2009, 13:58:44 »

redmuluc - Nie nie, to nie tak Chichot Jest w kiepskiej formie, bo mu siĂŞ cudowny Suplement Ki skoĂączyÂł, wiĂŞc siĂŞ wcieliÂł na chwilkĂŞ na Ziemi, Âżeby go ktoÂś poczĂŞstowaÂł. A tu patrzy cena - 300 zÂł! ...tak koÂło 2011 moze mu siĂŞ uda odÂłoÂżyĂŚ odpowiedniÂą kwotĂŞ, i znowu dojdzie do wprawy Chichot

He He uÂśmiaÂłem siĂŞ,... DuÂży uÂśmiech Chichot ale to by siĂŞ zgadzaÂło ja kiedyÂś na OHP-ie tez zarobiÂłem na drobne wydatki.
PrzecieÂż nie raz mĂłwiÂł, Âże jako duch narzeka na brak kasy.

Patrz wersja uaktualniona JĂŞzyk
arteq
Gość
« Odpowiedz #151 : Styczeń 14, 2009, 14:11:50 »

Wiki, nie jestem gÂłupcem [przyajmniej kompletnym] wiĂŞc widzĂŞ, Âże oczywiscie zabraÂł mi kupĂŞ czasu, Âświadomie siĂŞ na to zgodziÂłem, bo nie widziaÂłem aby ktoÂś w miarĂŞ rozsÂądnie pokazaÂł drugÂą stronĂŞ medalu. Nie, nie traktujĂŞ tego jako jakiegoÂś rodzaju misjĂŞ, lecz wÂłasnie jako chĂŞĂŚ unaocznienia pewnych faktĂłw. Bo gdybym powiedziaÂł: tak mi podpowiada intuicja - to wszak Âżadne dowody dla innych...
Nie wydaje mi siĂŞ, Âżeby sÂłowa samcia mogÂły byĂŚ prawdziwe, a to dlatego, ze juz wiele z nich okazaÂło siĂŞ kÂłamliwych. pch zaczyna goniĂŚ w przysÂłowiowÂą "piĂŞtkĂŞ". Zbyt duÂżo nawarstwiÂło siĂŞ kÂłamst, niespeÂłnionych obietnic i rozdÂźwiĂŞkĂłw. ZauwaÂżalnie zaczyna siĂŞ waliĂŚ.

Myœlê i zaczynam do tego d¹¿yÌ - aby zacz¹Ì ograniczaÌ czas na forum, bo co mia³em do powiedzenia to powiedzia³em, ka¿dy mo¿e teraz przyjrzeÌ siê treœci postów pisanych przez zwolenników jaki i sceptyków i sam wyci¹gn¹Ì wnioski.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #152 : Styczeń 14, 2009, 14:17:06 »

w sumie teÂż to widziaÂłem Âświeci znacznie mocniej od innych zastanawiaÂłem siĂŞ co to moÂże byĂŚ ale jak widaĂŚ nie ja jedyny jÂą zauwaÂżyÂłem i raczej nei pomyliÂłem jej z gwiazdÂą poalrnÂą dla sceptykĂłw ;P

Jest to Syriusz A,gdyz Syriusza B nie widac wcale.Przepraszam
za pomylke i pozdrawiam.
Blad
Gość
« Odpowiedz #153 : Styczeń 14, 2009, 14:29:46 »

w sumie teÂż to widziaÂłem Âświeci znacznie mocniej od innych zastanawiaÂłem siĂŞ co to moÂże byĂŚ ale jak widaĂŚ nie ja jedyny jÂą zauwaÂżyÂłem i raczej nei pomyliÂłem jej z gwiazdÂą poalrnÂą dla sceptykĂłw ;P

Jest to Syriusz A,gdyz Syriusza B nie widac wcale.Przepraszam
za pomylke i pozdrawiam.

Niekoniecznie, np dzisiaj syriusz bĂŞdzie widoczny na niebie ok godz 17,30 kierunek EES , natomiast Wenus bĂŞdzie juÂż dawno widoczna zaraz po zachodzie sÂłonca kierunek SSW. Obydwa obiekty sÂą jenymi z najjaÂśniejszych na niebie po sÂłoĂącu i ksiĂŞÂżycu, a tak w ogĂłle to sÂłoĂące, merkury, neptun wenus i uran ustawiÂą siĂŞ w jednej lini a towarzyszy im jowisz.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 14:36:33 wysłane przez Blad » Zapisane
memphis
Gość
« Odpowiedz #154 : Styczeń 14, 2009, 14:59:23 »

Mysle ze pomocne moga stac sie niektore programy ze stronki :
http://www.astronomia.pl/programy/
Polecam
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #155 : Styczeń 14, 2009, 15:06:31 »

Kabaretka wybacza ale to co napisałaś jest śmieszne.
Czyli uważasz że mamy kłamać po to aby kogoś coś nauczyć?
Wydaje mi się że próbujesz bronić tutaj Enkiego mówiąc byle głupotę bo tak jest. Sama w to nie wierzysz co napisałaś.
Dla mnie kabaretko niema "jeśli" ja to widzę że Enki kłamie. Te 3 ostatnie sesje go pogrążyły.

Więc powiem jedno jak ENKI jest tym opiekunem ziemi to spieprzył sprawę!
Klapa, dno, bezmiar głupoty.

Jak znajdę chwilę czasu poszukam dla was pewnego fragmentu z jakiejś sesji gdzie mówi jaki to on jest potężny a nie potrafi nawet dopilnować tak błahej rzeczy jak to aby jego sesje dotarły do ludzi. Żałosne jak na ducha którego wysłał BÓG!!!

Pozdro
Mora DuÂży uÂśmiech
Każdy ma wolny wybór. Ze wszystkiego wyciagamy naukę. Każdy sam wybiera co dla niego właściwe.Nie musisz w niczym En-Kiego naśladować. A na temat istoty dobra, zła, słuszności, nie słuszności proponuję poczytać w "Rozmowach z Bogiem" D. Walscha.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 15:08:42 wysłane przez kabaretka28 » Zapisane
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #156 : Styczeń 14, 2009, 15:15:44 »

to piszcie moÂże swoje typy co to za gwiazda ; Wenus , Syriusz , Stacja Kosmiczna heh Nibiru czy moÂże co tam jeszcze innego
muszin
Gość
« Odpowiedz #157 : Styczeń 14, 2009, 15:19:37 »

Wenus bÂądz gwiazda Chichot
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #158 : Styczeń 14, 2009, 15:23:36 »

Stawiam na gwiazdĂŞ albo coÂś innego niÂż tu wymienione MrugniĂŞcie
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #159 : Styczeń 14, 2009, 16:19:53 »

Zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego dochodzicie do takich, sÂłusznych przecieÂż i godnych pochwaÂły, wnioskĂłw dopiero po... 93 sesjach? 100 000 sÂłowach jakiejÂś kobieciny z WrocÂławia, ktĂłra wprowadza siĂŞ w trans i mĂłwi o astronomii i archeologii?

Co do gwiazdy to nie ma nic wspĂłlnego z sesjami tylko z obserwacjÂą nieba

ja stawiam na Wenus lub nowÂą gwiazdĂŞ
Kiara
Gość
« Odpowiedz #160 : Styczeń 14, 2009, 16:28:42 »

Bo to jest tak naprawde forum przebudzenia duchowego. Nauki odrozniania ,
prawdy od podawania sie za prawde. Kazdy ma indywidualna droge i idzie nia. Te kilku tysiac letnie klamstwa religijne juz sie wypalaja, blakna i bledna, ludzie juz tej sciemy nie chca nawet za darmo.
Ani posrednikow miedzy nimi a Bogiem.
Samuel i P. Lucyna posrednio nam w tym pomagaja. Gdyby staneli i glosili iz koscol jest be, to nikt by ich nie chcial sluchac. A tak to droga amalizy, dedukcji , oddzielania ziarna od plewow , kazdy odkrywa swoja prawde.
A ze PRAWDA jest tylko JEDNA, wczsniej czy pozniej kazdy do niej dojdzie sam.
I tak projekt Cheops, Pol zartem/Pol serio spelni swoj szczytny cel, prowadzac przez labirynt klamstw do sedna wiedzy. A stara atrapa mumi ( uspionej wiedzy w nas) ozyje polozona w sarkofagu ( sercu, wiedzy i energi serca), ktora zasili, Boski strumien,  energii milosci bezwarunkowej, ktora  to nas caly czas obdarowywuje Stworca.
Wszystkie dawne wzorce ( wartosci materialne) rozsypia sie w pyl gdy wiedza otworzy mumi oczy.
Proste?
No i dzieki Samuelowi i P. Lucynie ( wielki jej udzial , moze mniej swiadomy w tym aspekcie) stanie sie Dobro. Bo wszystko jest WIELO ASPEKTOWE. UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
A WIEDZA, TO WIEDZA.
Liczy sie tylko final. MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 17:06:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #161 : Styczeń 14, 2009, 16:56:58 »

piĂŞknie napisane, nic dodaĂŚ nic uj¹Ì, wiem, Âże Ty masz racjĂŞ  DuÂży uÂśmiech

718'
Septerra
Gość
« Odpowiedz #162 : Styczeń 14, 2009, 17:36:58 »

TY przyznaÂłeÂś KiarzĂŞ racjĂŞ, Âże PCH to labirynt kÂłamstw? Rozumiem, Âże przez przypadek?
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #163 : Styczeń 14, 2009, 17:54:28 »

TY przyznaÂłeÂś KiarzĂŞ racjĂŞ, Âże PCH to labirynt kÂłamstw? Rozumiem, Âże przez przypadek?

rozum jak chcesz, Kiara umie wyja¶niæ je¶li UMIE SIÊ jej s³uchaæ... odnios³em siê do CA£O¦CI jej postu a nie jedno zdania!

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #164 : Styczeń 14, 2009, 19:52:48 »

ehehehe DuÂży uÂśmiech
Czyli wed³ug s³ów Kiary nawet kosztem innych mo¿na dochodziÌ do celu a to jest z³e. Kap³anie nie liczy siê tylko fina³ oj nie to b³êdne myœlenie.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #165 : Styczeń 14, 2009, 20:40:36 »

JeÂśli ktoÂś stwierdzi, Âże jest to peÂłne jadu i wrednoÂści opowiadanko, to powiem: tak, jest to maksymalnie cyniczne, wredne, ironiczne opowiadanie, w groteskowy sposĂłb obrazujÂące ostatnie dziaÂłania PCh i sÂłowa Samcia.

Nie,nie,Tene!Absolutnie sie nie zgadzam!Jest to baaardzo rzeczowa
opinia czlowieka,ktory bardzo skrupulatnie przestudiowal program PCH
i wglebil sie w tresci wszystkich sesji.I wdodatku podana z humorem
i polotem.Usmialem sie (Fiat 126p,autobus)niezmiernie i za to dzieki!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i Kukulki(od kuku,kolek na czole)
zeby nie obrazac jaskolek i kukulek, czyli ptaszkow.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #166 : Styczeń 14, 2009, 23:13:48 »

Wiecie co? Czasem ju¿ nie mogê was czytaÌ !! Zarówno Arteq,Tene jak i Mora podonbo panowie szanujecie pogl¹dy innych na tym forum.Tymczasem jesteœcie z³oœliwi,wyœmiewacie siê i w zawoalowany sposób szydzicie z ludzi którzy uwa¿aj¹ inaczej.Chyba ju¿ nic nie napiszê bo jeszcze bedê tego ¿a³owaÌ.Jestem spokojn¹ i tolerancyjn¹ osob¹ ,ale czasem ogarnia mnie ogromna z³oœÌ na was.
Mora myÂślaÂłam i chciaÂłam zapomnieĂŚ o tym co zrobiÂłeÂś ludziom na tym forum,a teraz Âśmiesz zaÂżucaĂŚ innym kÂłamstwo ?? WsydÂź siĂŞ moÂże trochĂŞ wiĂŞcej pokory,bo wÂłasnie tobie nie moÂżna wierzyĂŚ.
Samam siebie nie poznaje ale siĂŞ wkurzyÂłam.
Przepraszam wszystkich pogodnych i spokojnych 

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #167 : Styczeń 14, 2009, 23:27:43 »

Chanell a ja myœlê ¿e powinnaœ pierw och³on¹Ì a nie pisaÌ coœ pod wp³ywem nerwów. WstydziÌ to ju¿ siê nie mam czego spójrz na datê tematu "Mój Channeling! Serio!". Wiesz Ja przynajmniej odwagê mia³em przyznaÌ siê do b³êdu. A to ¿e komentujê tutaj w taki a nie inny sposób PROJEKT CHEOPS to ich zas³uga, sami sobie na to zapracowali nie piszê tu swoich wywodów dla zabawy ale chcê aby ludzie TACY jak TY pojêli w koùcu i¿ Samuel k³amie, nie jest wiarygodny. Mówiê o faktach o których wy najlepiej byœcie zapomnieli.

Wiesz zaczyna mnie nudziĂŚ to ciÂągle wypominanie tego iÂż ja kiedyÂś "nabroiÂłem" na forum to teraz bĂŞdĂŞ ofiarÂą a po tobie siĂŞ Chanell najmniej tego spodziewaÂłem na prawdĂŞ.

Ze smutkiem muszê powiedzieÌ ¿e nie bêdê kuk³om do bicia chanell! Wymieni³aœ MNIE i tylko MNIE w poœcie powy¿ej bo nie mog³aœ nic znaleŸÌ na Artqa i Tene.

SzanujĂŞ innych uÂżytkownikĂłw oraz ich zdanie ale bez przesady. PowiedziaÂłem coÂś co mogÂłoby ciebie uraziĂŚ?

Nie chcê abyœcie zapominali o moim b³êdzie ale te¿ nie chcê abyœcie siê mnie ci¹gle czepiali. A skoro mi nie wierzysz to trudno ja tylko mówiê to co widzê i uznajê za prawdê i niektórzy tutaj tak¿e podzielaj¹ to zdanie ale wiesz co lepiej bêdzie dla Ciebie jak zapomnisz o nas i zajmij siê PCh w koùcu podobno coœ tam wp³acasz do ich funduszy.

MiÂłej nocy
Mora
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #168 : Styczeń 14, 2009, 23:30:26 »

Chanell - Ÿle zrozumia³aœ przes³anie mojej "historyjki". Nie piêtnowa³em w niej ludzi myœl¹cych, poszukuj¹cych. Nawet nie chcia³em piêtnowaÌ ¿adnych ludzi, a "wolontariusze" pojawili siê tam raczej dla ci¹g³oœci, nie dla jakiejœ zniewagi. Chcia³em tylko ukazaÌ pewne postêpki samego PCh i spó³ki (sprzedawanie po horrendalnej cenie suplementu ki, który PCh lansuje, a zaprzyjaŸniona firma sprzedaje, czy te¿ wykorzystywanie niskich p³ac w Egipcie), jak i same bzdury i "zmiennoœÌ" pogl¹dów samcia (jak zapewne zauwa¿y³aœ, wszystkie niuanse odnosi³y siê do samciowych "wielkich s³ów" - ¿adaniem pos³uszeùstwa "w zamian" za ochronê przed Nibiru, ci¹g³ym zmienianiem, sk¹d pochodzi i wielkoœci Nibiru). I s¹ to raczej obiektywne sprawy, widoczne na sesjach, nie wyssane z palca. Samych ludzi, którzy s¹ pro-PCh nie piêtnujê. Niech wierz¹ w co chc¹.
sarah54
Gość
« Odpowiedz #169 : Styczeń 15, 2009, 07:51:07 »

Podnoszenie ÂświadomoÂści, to bolesny proces dla nas wszystkich, zwÂłaszcza, Âże trzeba jeszcze zarabiaĂŚ na utrzymanie.
arteq
Gość
« Odpowiedz #170 : Styczeń 15, 2009, 08:39:37 »

Chanell, szanujê [a przynajmnie bardzo staram siê to robiÌ] pogl¹dy innych ale to nie znaczy, ¿e muszê siê z nimi zgadzaÌ, prawda? Oczywiœcie masz racjê, ¿e w swoich postach bywam z³oœliwy - wielokrotnie wprost siê do tego przyznawa³em. Zapewniam jednak, ¿e z³oœliwoœÌ ta s³u¿y jako œrodek wyrazu uwypuklaj¹cy pewne rzeczy i nie jest podszyta nienawiœci¹. Nie barkuje w moim s³owniku równie¿ s³owa "przepraszam"... Nie obruszam siê równiez na osoby które mnie i moje pogl¹dy poddaj¹ krytyce.

A skoro juÂż piszĂŞ do Ciebie, czy nadal podtrzymujesz swoje sÂłowo, Âże w przypadku braku wznowienia przed koĂącem 2008 r. prac na ÂŚlĂŞÂży, przyznasz, Âże samcio/pch dopuszcza siĂŞ kÂłamstw?
Stanley
Gość
« Odpowiedz #171 : Styczeń 16, 2009, 00:50:45 »

Zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego dochodzicie do takich, sÂłusznych przecieÂż i godnych pochwaÂły, wnioskĂłw dopiero po... 93 sesjach? 100 000 sÂłowach jakiejÂś kobieciny z WrocÂławia, ktĂłra wprowadza siĂŞ w trans i mĂłwi o astronomii i archeologii?

CzeœÌ >Loukas< !

Czy aby na pewno "...dopiero po... 93 ?...":

http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=145

- po wszystkich, jakie jeszcze przybêd±, sesjach - TO DOPIERO BÊD¡ !!!" ...takie s³uszne i godne pochwa³y wnioski...", ale nie niecierpliw siê tak bardzo - to ju¿ nied³ugo. Pozdrawiam.

LDW i OS rĂłwnieÂż, jak zwykle.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #172 : Styczeń 16, 2009, 12:00:16 »

Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieliœmy Wam pokazaÌ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaÌ, dokopaÌ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieù, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi¹œÌ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaÌ w ci¹gu miesi¹ca,
To cytaty z “Oredzia Noworocznego”.Samcio-jak na dloni-wycofuje
sie z obietnic znalezienia W.Labiryntu.Te “dziury” w Hawarze to byly
miejsca wskazane przez niego,jako wejscia.Jak wiemy,odkrycie W.Labi-
ryntu byloby epokowym wydarzeniem i uratowaloby twarz PCH i podbu-
dowalo wiarygodnosc przekazow.Teraz mamy “dziury”,wypadek przy
pracy,zeby sprawdzic jak szybko mozna wykopac nieboszczykow….CoÂś
Juz nie ma mowy,ze mial to byc 100% dowod przed Giza.No wiecie co!!??
Analogicznie bylo ze Sleza!Teraz z Labiryntem.No i to samo bedzie z
Giza,o ile do niej dojdzie, w co baaardzo watpie.Jak slusznie zauwazyl
jeden z forumowiczow,Samcio sam pograza MF,wierzycieli i swoich
wspolpracownikow.To jeszcze jeden gwozdz do jego trumny,ale on sam
sobie je wbija!!(Tylko nie pochowajmy go zbyt szybko,bo w co bedziemy
sie bawic  --  hehehe).On zabawial sie z nami tyle lat,straszyl i grozil,nabijal
nas w butelki,robil w balona i obiecywal zbawienie.Channel,trudno wiec sie
dziwic ostrej krytyce jego przeciwnikow; i to dobrze argumentowanej.Wiec
nie zlosc sie juz na Artega,Redmuluca,Mory czy Tene.To,ze jestes zla na siebie
ze dalas sie nabrac  --  zgoda!Nie zlosc sie jednak na tych,ktorzy sie nie dali.

Kolejny cytat:
dlatego to postanowiliÂśmy do glosu dopuÂściĂŚ ezoterykĂŞ, czyli wprowadziĂŚ  dodatkowe osoby, ktĂłre maja wpÂływy, maja pieniÂądze i dlatego to z pewnego kraju wybraliÂśmy osobĂŞ i ja osobiÂście daÂłem przekaz tej osobie i polecenie rozpoczĂŞcia wspó³pracy, takÂże ezoteryka tak to mĂłwicie rusza do boju. Kiedy my zaczynamy pracowaĂŚ nad „ Misja Faraon” myÂślĂŞ, nie myÂślĂŞ, ale wiem (myÂślĂŞ to nieprawidÂłowe okreÂślenie). Wiem, ze juÂż maj, czerwiec bĂŞdÂą Âśrodki, ogromne zaangaÂżowanie ezoteryczne wÂłaÂśnie w misji ratowania Ziemi".

Uwaga!Attention!
Widze w tym zapowiedz tego,ze Samcio zwija swoj majdan,sposobi sie do
“odlotu”i zniknie wkrotce!Byc moze bez zadnego powiadomienia.Znalazl juz
sobie inne medium i w innym kraju,wiec do Gizy moze w ogole nie dojsc.
Bedzie to dzien godny zapamietania.Pewnie opije sie okowitka na okolicznosc
i z jakims fajnym pierwiastkiem zenskim bedziemy bara-bara.
Pozdrawiam wszystkich.
 DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #173 : Styczeń 16, 2009, 15:13:50 »

skÂąd te cytaty?
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #174 : Styczeń 16, 2009, 15:47:13 »

skÂąd te cytaty?

Wprawdzie nieco odchodzimy od tematu, ale Âże tak siĂŞ potoczyÂła dyskusja, wiĂŞc ja odpiszĂŞ:

OrĂŞdzie noworoczne En-kiego, link podaÂł Stanley nieco wyÂżej. A konkretnie chodzi o ostatni punkt pytaĂą od Magdaleny:

5. Dlaczego o Projekcie Cheops dowiadujemy siê tak póŸno, a nie np. 20 lat temu? Mielibyœmy wiêcej czasu.
- "Wszystko siê zgadza gdybyœ Magdaleno wziê³a do rêki biblie i poczyta³a nowy testament ca³y a zw³aszcza ta ostatni¹ ksiêgê apokalipsy, Jana to ju¿ trochê wiêcej lat temu by³o spisywane i ju¿ wtedy by³o mówiono o tym w³aœnie nadci¹gaj¹cym niebezpieczeùstwie. Czy znane jest Ci takie s³owo jak czas? Czas musia³ siê wype³niÌ, czyli jawne informowanie ludzi przekazami. Informacje p³ynê³y z ca³ego œwiata i p³yn¹. S¹d siê rozpocz¹³ od roku 000, czyli 200 i tak siê tez sta³o nie mog³o byÌ inaczej. W kosmosie Magdaleno wszystko musi byÌ tak jak siê nale¿y, czyli z matematyczna dok³adnoœci¹ i dlatego to tak obliczony czas, ¿eby istoty ludzkie mia³y czas na to ¿eby mog³y wykopaÌ i zrobiÌ to o co prosz¹ byty o co my prosimy. Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieliœmy Wam pokazaÌ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaÌ, dokopaÌ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieù, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi¹œÌ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaÌ w ci¹gu miesi¹ca, tak¿e czas jest dok³adnie obliczony Magdaleno, tak mialo byÌ.

To siĂŞ juÂż zaczyna robiĂŚ nie tyle durne, co aÂż Âśmieszne. Blossom wersja 2.0 Chichot Poza tym, wsÂłuchajcie siĂŞ w ton, styl, tempo, artykulacjĂŞ etc "En-kiego" vel Lucyny. JeÂśli ktoÂś kiedyÂś siĂŞ choĂŚ nieco interesowaÂł wpÂływem spoÂłecznym, a w szczegĂłlnoÂści NLP - zapewne zrozumie, co mam na myÂśli ;]

EDIT: - jeszcze zwrĂłcĂŞ uwagĂŞ na to, Âże En-ki zachĂŞca tu do czytania CAÂŁEGO Nowego Testamentu - ksiĂŞgi, ktĂłra, jak wczeÂśniej przekonywaÂł, jest przeinaczona i zmanipulowana przez KK ;P To naprawdĂŞ robi siĂŞ przezabawne Chichot

EDIT 2: Skoro, wed³ug En-kiego, wykopy w Hawarze trwa³y tydzieù, pó³tora, to... co oni tam robili tyle czasu?! Imprezowali z lokalnymi Arabami?!
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2009, 15:51:11 wysłane przez Tenebrael » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: