Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #150 : Styczeñ 14, 2009, 13:58:44 » |
|
redmuluc - Nie nie, to nie tak Jest w kiepskiej formie, bo mu siê cudowny Suplement Ki skoñczy³, wiêc siê wcieli³ na chwilkê na Ziemi, ¿eby go kto¶ poczêstowa³. A tu patrzy cena - 300 z³! ...tak ko³o 2011 moze mu siê uda od³o¿yæ odpowiedni± kwotê, i znowu dojdzie do wprawy He He u¶mia³em siê,... ale to by siê zgadza³o ja kiedy¶ na OHP-ie tez zarobi³em na drobne wydatki. Przecie¿ nie raz mówi³, ¿e jako duch narzeka na brak kasy. Patrz wersja uaktualniona
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #151 : Styczeñ 14, 2009, 14:11:50 » |
|
Wiki, nie jestem g³upcem [przyajmniej kompletnym] wiêc widzê, ¿e oczywiscie zabra³ mi kupê czasu, ¶wiadomie siê na to zgodzi³em, bo nie widzia³em aby kto¶ w miarê rozs±dnie pokaza³ drug± stronê medalu. Nie, nie traktujê tego jako jakiego¶ rodzaju misjê, lecz w³asnie jako chêæ unaocznienia pewnych faktów. Bo gdybym powiedzia³: tak mi podpowiada intuicja - to wszak ¿adne dowody dla innych... Nie wydaje mi siê, ¿eby s³owa samcia mog³y byæ prawdziwe, a to dlatego, ze juz wiele z nich okaza³o siê k³amliwych. pch zaczyna goniæ w przys³owiow± "piêtkê". Zbyt du¿o nawarstwi³o siê k³amst, niespe³nionych obietnic i rozd¼wiêków. Zauwa¿alnie zaczyna siê waliæ.
My¶lê i zaczynam do tego d±¿yæ - aby zacz±æ ograniczaæ czas na forum, bo co mia³em do powiedzenia to powiedzia³em, ka¿dy mo¿e teraz przyjrzeæ siê tre¶ci postów pisanych przez zwolenników jaki i sceptyków i sam wyci±gn±æ wnioski.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #152 : Styczeñ 14, 2009, 14:17:06 » |
|
w sumie te¿ to widzia³em ¶wieci znacznie mocniej od innych zastanawia³em siê co to mo¿e byæ ale jak widaæ nie ja jedyny j± zauwa¿y³em i raczej nei pomyli³em jej z gwiazd± poalrn± dla sceptyków ;P
Jest to Syriusz A,gdyz Syriusza B nie widac wcale.Przepraszam za pomylke i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #153 : Styczeñ 14, 2009, 14:29:46 » |
|
w sumie te¿ to widzia³em ¶wieci znacznie mocniej od innych zastanawia³em siê co to mo¿e byæ ale jak widaæ nie ja jedyny j± zauwa¿y³em i raczej nei pomyli³em jej z gwiazd± poalrn± dla sceptyków ;P
Jest to Syriusz A,gdyz Syriusza B nie widac wcale.Przepraszam za pomylke i pozdrawiam. Niekoniecznie, np dzisiaj syriusz bêdzie widoczny na niebie ok godz 17,30 kierunek EES , natomiast Wenus bêdzie ju¿ dawno widoczna zaraz po zachodzie s³onca kierunek SSW. Obydwa obiekty s± jenymi z najja¶niejszych na niebie po s³oñcu i ksiê¿ycu, a tak w ogóle to s³oñce, merkury, neptun wenus i uran ustawi± siê w jednej lini a towarzyszy im jowisz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 14:36:33 wys³ane przez Blad »
|
|
|
|
|
memphis
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #154 : Styczeñ 14, 2009, 14:59:23 » |
|
Mysle ze pomocne moga stac sie niektore programy ze stronki : http://www.astronomia.pl/programy/Polecam
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #155 : Styczeñ 14, 2009, 15:06:31 » |
|
Kabaretka wybacza ale to co napisałaś jest śmieszne. Czyli uważasz że mamy kłamać po to aby kogoś coś nauczyć? Wydaje mi się że próbujesz bronić tutaj Enkiego mówiąc byle głupotę bo tak jest. Sama w to nie wierzysz co napisałaś. Dla mnie kabaretko niema "jeśli" ja to widzę że Enki kłamie. Te 3 ostatnie sesje go pogrążyły. Więc powiem jedno jak ENKI jest tym opiekunem ziemi to spieprzył sprawę! Klapa, dno, bezmiar głupoty. Jak znajdę chwilę czasu poszukam dla was pewnego fragmentu z jakiejś sesji gdzie mówi jaki to on jest potężny a nie potrafi nawet dopilnować tak błahej rzeczy jak to aby jego sesje dotarły do ludzi. Żałosne jak na ducha którego wysłał BÓG!!! Pozdro Mora Każdy ma wolny wybór. Ze wszystkiego wyciagamy naukę. Każdy sam wybiera co dla niego właściwe.Nie musisz w niczym En-Kiego naśladować. A na temat istoty dobra, zła, słuszności, nie słuszności proponuję poczytać w "Rozmowach z Bogiem" D. Walscha.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 15:08:42 wys³ane przez kabaretka28 »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #156 : Styczeñ 14, 2009, 15:15:44 » |
|
to piszcie mo¿e swoje typy co to za gwiazda ; Wenus , Syriusz , Stacja Kosmiczna heh Nibiru czy mo¿e co tam jeszcze innego
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #157 : Styczeñ 14, 2009, 15:19:37 » |
|
Wenus b±dz gwiazda
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #158 : Styczeñ 14, 2009, 15:23:36 » |
|
Stawiam na gwiazdê albo co¶ innego ni¿ tu wymienione
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #159 : Styczeñ 14, 2009, 16:19:53 » |
|
Zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego dochodzicie do takich, s³usznych przecie¿ i godnych pochwa³y, wniosków dopiero po... 93 sesjach? 100 000 s³owach jakiej¶ kobieciny z Wroc³awia, która wprowadza siê w trans i mówi o astronomii i archeologii?
Co do gwiazdy to nie ma nic wspólnego z sesjami tylko z obserwacj± nieba ja stawiam na Wenus lub now± gwiazdê
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #160 : Styczeñ 14, 2009, 16:28:42 » |
|
Bo to jest tak naprawde forum przebudzenia duchowego. Nauki odrozniania , prawdy od podawania sie za prawde. Kazdy ma indywidualna droge i idzie nia. Te kilku tysiac letnie klamstwa religijne juz sie wypalaja, blakna i bledna, ludzie juz tej sciemy nie chca nawet za darmo. Ani posrednikow miedzy nimi a Bogiem. Samuel i P. Lucyna posrednio nam w tym pomagaja. Gdyby staneli i glosili iz koscol jest be, to nikt by ich nie chcial sluchac. A tak to droga amalizy, dedukcji , oddzielania ziarna od plewow , kazdy odkrywa swoja prawde. A ze PRAWDA jest tylko JEDNA, wczsniej czy pozniej kazdy do niej dojdzie sam. I tak projekt Cheops, Pol zartem/Pol serio spelni swoj szczytny cel, prowadzac przez labirynt klamstw do sedna wiedzy. A stara atrapa mumi ( uspionej wiedzy w nas) ozyje polozona w sarkofagu ( sercu, wiedzy i energi serca), ktora zasili, Boski strumien, energii milosci bezwarunkowej, ktora to nas caly czas obdarowywuje Stworca. Wszystkie dawne wzorce ( wartosci materialne) rozsypia sie w pyl gdy wiedza otworzy mumi oczy. Proste? No i dzieki Samuelowi i P. Lucynie ( wielki jej udzial , moze mniej swiadomy w tym aspekcie) stanie sie Dobro. Bo wszystko jest WIELO ASPEKTOWE. A WIEDZA, TO WIEDZA. Liczy sie tylko final. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 14, 2009, 17:06:45 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #161 : Styczeñ 14, 2009, 16:56:58 » |
|
piêknie napisane, nic dodaæ nic uj±æ, wiem, ¿e Ty masz racjê 718'
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #162 : Styczeñ 14, 2009, 17:36:58 » |
|
TY przyzna³e¶ Kiarzê racjê, ¿e PCH to labirynt k³amstw? Rozumiem, ¿e przez przypadek?
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #163 : Styczeñ 14, 2009, 17:54:28 » |
|
TY przyzna³e¶ Kiarzê racjê, ¿e PCH to labirynt k³amstw? Rozumiem, ¿e przez przypadek?
rozum jak chcesz, Kiara umie wyja¶niæ je¶li UMIE SIÊ jej s³uchaæ... odnios³em siê do CA£O¦CI jej postu a nie jedno zdania! 718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #164 : Styczeñ 14, 2009, 19:52:48 » |
|
ehehehe Czyli wed³ug s³ów Kiary nawet kosztem innych mo¿na dochodziæ do celu a to jest z³e. Kap³anie nie liczy siê tylko fina³ oj nie to b³êdne my¶lenie.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #165 : Styczeñ 14, 2009, 20:40:36 » |
|
Je¶li kto¶ stwierdzi, ¿e jest to pe³ne jadu i wredno¶ci opowiadanko, to powiem: tak, jest to maksymalnie cyniczne, wredne, ironiczne opowiadanie, w groteskowy sposób obrazuj±ce ostatnie dzia³ania PCh i s³owa Samcia.
Nie,nie,Tene!Absolutnie sie nie zgadzam!Jest to baaardzo rzeczowa opinia czlowieka,ktory bardzo skrupulatnie przestudiowal program PCH i wglebil sie w tresci wszystkich sesji.I wdodatku podana z humorem i polotem.Usmialem sie (Fiat 126p,autobus)niezmiernie i za to dzieki! Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i Kukulki(od kuku,kolek na czole) zeby nie obrazac jaskolek i kukulek, czyli ptaszkow.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #166 : Styczeñ 14, 2009, 23:13:48 » |
|
Wiecie co? Czasem ju¿ nie mogê was czytaæ !! Zarówno Arteq,Tene jak i Mora podonbo panowie szanujecie pogl±dy innych na tym forum.Tymczasem jeste¶cie z³o¶liwi,wy¶miewacie siê i w zawoalowany sposób szydzicie z ludzi którzy uwa¿aj± inaczej.Chyba ju¿ nic nie napiszê bo jeszcze bedê tego ¿a³owaæ.Jestem spokojn± i tolerancyjn± osob± ,ale czasem ogarnia mnie ogromna z³o¶æ na was. Mora my¶la³am i chcia³am zapomnieæ o tym co zrobi³e¶ ludziom na tym forum,a teraz ¶miesz za¿ucaæ innym k³amstwo ?? Wsyd¼ siê mo¿e trochê wiêcej pokory,bo w³asnie tobie nie mo¿na wierzyæ. Samam siebie nie poznaje ale siê wkurzy³am. Przepraszam wszystkich pogodnych i spokojnych
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #167 : Styczeñ 14, 2009, 23:27:43 » |
|
Chanell a ja my¶lê ¿e powinna¶ pierw och³on±æ a nie pisaæ co¶ pod wp³ywem nerwów. Wstydziæ to ju¿ siê nie mam czego spójrz na datê tematu "Mój Channeling! Serio!". Wiesz Ja przynajmniej odwagê mia³em przyznaæ siê do b³êdu. A to ¿e komentujê tutaj w taki a nie inny sposób PROJEKT CHEOPS to ich zas³uga, sami sobie na to zapracowali nie piszê tu swoich wywodów dla zabawy ale chcê aby ludzie TACY jak TY pojêli w koñcu i¿ Samuel k³amie, nie jest wiarygodny. Mówiê o faktach o których wy najlepiej by¶cie zapomnieli.
Wiesz zaczyna mnie nudziæ to ci±gle wypominanie tego i¿ ja kiedy¶ "nabroi³em" na forum to teraz bêdê ofiar± a po tobie siê Chanell najmniej tego spodziewa³em na prawdê.
Ze smutkiem muszê powiedzieæ ¿e nie bêdê kuk³om do bicia chanell! Wymieni³a¶ MNIE i tylko MNIE w po¶cie powy¿ej bo nie mog³a¶ nic znale¼æ na Artqa i Tene.
Szanujê innych u¿ytkowników oraz ich zdanie ale bez przesady. Powiedzia³em co¶ co mog³oby ciebie uraziæ?
Nie chcê aby¶cie zapominali o moim b³êdzie ale te¿ nie chcê aby¶cie siê mnie ci±gle czepiali. A skoro mi nie wierzysz to trudno ja tylko mówiê to co widzê i uznajê za prawdê i niektórzy tutaj tak¿e podzielaj± to zdanie ale wiesz co lepiej bêdzie dla Ciebie jak zapomnisz o nas i zajmij siê PCh w koñcu podobno co¶ tam wp³acasz do ich funduszy.
Mi³ej nocy Mora
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #168 : Styczeñ 14, 2009, 23:30:26 » |
|
Chanell - ¼le zrozumia³a¶ przes³anie mojej "historyjki". Nie piêtnowa³em w niej ludzi my¶l±cych, poszukuj±cych. Nawet nie chcia³em piêtnowaæ ¿adnych ludzi, a "wolontariusze" pojawili siê tam raczej dla ci±g³o¶ci, nie dla jakiej¶ zniewagi. Chcia³em tylko ukazaæ pewne postêpki samego PCh i spó³ki (sprzedawanie po horrendalnej cenie suplementu ki, który PCh lansuje, a zaprzyja¼niona firma sprzedaje, czy te¿ wykorzystywanie niskich p³ac w Egipcie), jak i same bzdury i "zmienno¶æ" pogl±dów samcia (jak zapewne zauwa¿y³a¶, wszystkie niuanse odnosi³y siê do samciowych "wielkich s³ów" - ¿adaniem pos³uszeñstwa "w zamian" za ochronê przed Nibiru, ci±g³ym zmienianiem, sk±d pochodzi i wielko¶ci Nibiru). I s± to raczej obiektywne sprawy, widoczne na sesjach, nie wyssane z palca. Samych ludzi, którzy s± pro-PCh nie piêtnujê. Niech wierz± w co chc±.
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #169 : Styczeñ 15, 2009, 07:51:07 » |
|
Podnoszenie ¶wiadomo¶ci, to bolesny proces dla nas wszystkich, zw³aszcza, ¿e trzeba jeszcze zarabiaæ na utrzymanie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #170 : Styczeñ 15, 2009, 08:39:37 » |
|
Chanell, szanujê [a przynajmnie bardzo staram siê to robiæ] pogl±dy innych ale to nie znaczy, ¿e muszê siê z nimi zgadzaæ, prawda? Oczywi¶cie masz racjê, ¿e w swoich postach bywam z³o¶liwy - wielokrotnie wprost siê do tego przyznawa³em. Zapewniam jednak, ¿e z³o¶liwo¶æ ta s³u¿y jako ¶rodek wyrazu uwypuklaj±cy pewne rzeczy i nie jest podszyta nienawi¶ci±. Nie barkuje w moim s³owniku równie¿ s³owa "przepraszam"... Nie obruszam siê równiez na osoby które mnie i moje pogl±dy poddaj± krytyce.
A skoro ju¿ piszê do Ciebie, czy nadal podtrzymujesz swoje s³owo, ¿e w przypadku braku wznowienia przed koñcem 2008 r. prac na ¦lê¿y, przyznasz, ¿e samcio/pch dopuszcza siê k³amstw?
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #171 : Styczeñ 16, 2009, 00:50:45 » |
|
Zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego dochodzicie do takich, s³usznych przecie¿ i godnych pochwa³y, wniosków dopiero po... 93 sesjach? 100 000 s³owach jakiej¶ kobieciny z Wroc³awia, która wprowadza siê w trans i mówi o astronomii i archeologii?
Cze¶æ >Loukas< ! Czy aby na pewno " ...dopiero po... 93 ?...": http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=145- po wszystkich, jakie jeszcze przybêd±, sesjach - TO DOPIERO BÊD¡ !!!" ...takie s³uszne i godne pochwa³y wnioski...", ale nie niecierpliw siê tak bardzo - to ju¿ nied³ugo. Pozdrawiam. LDW i OS równie¿, jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #172 : Styczeñ 16, 2009, 12:00:16 » |
|
Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieli¶my Wam pokazaæ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaæ, dokopaæ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieñ, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi±¶æ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaæ w ci±gu miesi±ca, To cytaty z “Oredzia Noworocznego”.Samcio-jak na dloni-wycofuje sie z obietnic znalezienia W.Labiryntu.Te “dziury” w Hawarze to byly miejsca wskazane przez niego,jako wejscia.Jak wiemy,odkrycie W.Labi- ryntu byloby epokowym wydarzeniem i uratowaloby twarz PCH i podbu- dowalo wiarygodnosc przekazow.Teraz mamy “dziury”,wypadek przy pracy,zeby sprawdzic jak szybko mozna wykopac nieboszczykow…. Juz nie ma mowy,ze mial to byc 100% dowod przed Giza.No wiecie co!!?? Analogicznie bylo ze Sleza!Teraz z Labiryntem.No i to samo bedzie z Giza,o ile do niej dojdzie, w co baaardzo watpie.Jak slusznie zauwazyl jeden z forumowiczow,Samcio sam pograza MF,wierzycieli i swoich wspolpracownikow.To jeszcze jeden gwozdz do jego trumny,ale on sam sobie je wbija!!(Tylko nie pochowajmy go zbyt szybko,bo w co bedziemy sie bawic -- hehehe).On zabawial sie z nami tyle lat,straszyl i grozil,nabijal nas w butelki,robil w balona i obiecywal zbawienie.Channel,trudno wiec sie dziwic ostrej krytyce jego przeciwnikow; i to dobrze argumentowanej.Wiec nie zlosc sie juz na Artega,Redmuluca,Mory czy Tene.To,ze jestes zla na siebie ze dalas sie nabrac -- zgoda!Nie zlosc sie jednak na tych,ktorzy sie nie dali. Kolejny cytat: dlatego to postanowili¶my do glosu dopu¶ciæ ezoterykê, czyli wprowadziæ dodatkowe osoby, które maja wp³ywy, maja pieni±dze i dlatego to z pewnego kraju wybrali¶my osobê i ja osobi¶cie da³em przekaz tej osobie i polecenie rozpoczêcia wspó³pracy, tak¿e ezoteryka tak to mówicie rusza do boju. Kiedy my zaczynamy pracowaæ nad „ Misja Faraon” my¶lê, nie my¶lê, ale wiem (my¶lê to nieprawid³owe okre¶lenie). Wiem, ze ju¿ maj, czerwiec bêd± ¶rodki, ogromne zaanga¿owanie ezoteryczne w³a¶nie w misji ratowania Ziemi". Uwaga!Attention! Widze w tym zapowiedz tego,ze Samcio zwija swoj majdan,sposobi sie do “odlotu”i zniknie wkrotce!Byc moze bez zadnego powiadomienia.Znalazl juz sobie inne medium i w innym kraju,wiec do Gizy moze w ogole nie dojsc. Bedzie to dzien godny zapamietania.Pewnie opije sie okowitka na okolicznosc i z jakims fajnym pierwiastkiem zenskim bedziemy bara-bara. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #173 : Styczeñ 16, 2009, 15:13:50 » |
|
sk±d te cytaty?
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #174 : Styczeñ 16, 2009, 15:47:13 » |
|
sk±d te cytaty?
Wprawdzie nieco odchodzimy od tematu, ale ¿e tak siê potoczy³a dyskusja, wiêc ja odpiszê: Orêdzie noworoczne En-kiego, link poda³ Stanley nieco wy¿ej. A konkretnie chodzi o ostatni punkt pytañ od Magdaleny: 5. Dlaczego o Projekcie Cheops dowiadujemy siê tak pó¼no, a nie np. 20 lat temu? Mieliby¶my wiêcej czasu. - "Wszystko siê zgadza gdyby¶ Magdaleno wziê³a do rêki biblie i poczyta³a nowy testament ca³y a zw³aszcza ta ostatni± ksiêgê apokalipsy, Jana to ju¿ trochê wiêcej lat temu by³o spisywane i ju¿ wtedy by³o mówiono o tym w³a¶nie nadci±gaj±cym niebezpieczeñstwie. Czy znane jest Ci takie s³owo jak czas? Czas musia³ siê wype³niæ, czyli jawne informowanie ludzi przekazami. Informacje p³ynê³y z ca³ego ¶wiata i p³yn±. S±d siê rozpocz±³ od roku 000, czyli 200 i tak siê tez sta³o nie mog³o byæ inaczej. W kosmosie Magdaleno wszystko musi byæ tak jak siê nale¿y, czyli z matematyczna dok³adno¶ci± i dlatego to tak obliczony czas, ¿eby istoty ludzkie mia³y czas na to ¿eby mog³y wykopaæ i zrobiæ to o co prosz± byty o co my prosimy. Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieli¶my Wam pokazaæ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaæ, dokopaæ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieñ, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi±¶æ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaæ w ci±gu miesi±ca, tak¿e czas jest dok³adnie obliczony Magdaleno, tak mialo byæ.To siê ju¿ zaczyna robiæ nie tyle durne, co a¿ ¶mieszne. Blossom wersja 2.0 Poza tym, ws³uchajcie siê w ton, styl, tempo, artykulacjê etc "En-kiego" vel Lucyny. Je¶li kto¶ kiedy¶ siê choæ nieco interesowa³ wp³ywem spo³ecznym, a w szczególno¶ci NLP - zapewne zrozumie, co mam na my¶li ;] EDIT: - jeszcze zwrócê uwagê na to, ¿e En-ki zachêca tu do czytania CA£EGO Nowego Testamentu - ksiêgi, która, jak wcze¶niej przekonywa³, jest przeinaczona i zmanipulowana przez KK ;P To naprawdê robi siê przezabawne EDIT 2: Skoro, wed³ug En-kiego, wykopy w Hawarze trwa³y tydzieñ, pó³tora, to... co oni tam robili tyle czasu?! Imprezowali z lokalnymi Arabami?!
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 16, 2009, 15:51:11 wys³ane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
|