Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:25:39

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 133237 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Styczeñ 16, 2009, 15:53:04 »

To siê ju¿ zaczyna robiæ nie tyle durne, co a¿ ¶mieszne.

Albo niebezpieczne...
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #176 : Styczeñ 16, 2009, 16:21:39 »

Poza tym, jest to, jak Kahuna powiedzia³, wspania³y wybieg, by, w razie nie dostania pozwolenia na dalsze kopanie (albo znowu jedynie na "prace porz±dkowe") ³atwo i szybko "zwin±æ interes". "Samcio" mówi, ¿e znalaz³ ju¿ kogo¶, kto ma i kasê, i moc, ¿eby kontynuowaæ jego "dzie³o". W takim razie, je¶li tylko nie bêdzie pozwolenia dla PCh, strzelam, ¿e bêdzie jeden, ostatni channeling takiej oto tre¶ci:

"Moi drodzy, wasz czas w projekcie ratowania Ziemi siê skoñczy³ (PCh). Zrobili¶cie ju¿ wiele w tym kierunku (i tu lista zas³ug PCh, które zas³ugami s± chyba jedynie w oczach samego PCh), teraz czas na innych. Skontaktowa³em siê ju¿, jak mówi³em wcze¶niej, z cz³owiekiem, który bêdzie kontynuowa³ wasze dzie³o. Na razie go nie znacie, ale ju¿ niebawem siê ujawni. Dziêkujê wam, ze tak pe³ni serca pomagali¶cie waszej planecie, by zyskaæ dla niej ratunek. Ale, jak mówi³em - wasz udzia³ siê skoñczy³. Teraz mo¿ecie jedynie czekaæ"

I w czasie, kiedy fanatycy samcia bêd± z ufno¶ci± wypatrywali nowego "ratownika", PCh bêdzie mia³o czas, ¿eby dyskretnie i bez rozg³osu zwin±æ manatki.

To taka moja predykcja, zobaczymy, czy siê sprawdzi ;] Z Blossom swego czasu sprawdzi³o siê co do joty, tu siê nied³ugo oka¿e Chichot
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #177 : Styczeñ 16, 2009, 20:54:43 »

nie przekonuje mnie to - ludzie z czo³ówki pch uwa¿aj± siê za zbyt wyj±tkowych aby przesz³o im to przez gard³a. Podejrzewam, ¿e kontunuowaliby swoje "dzie³o" po cichu lub przymuszeni stwierdziliby, ¿e aby zwiêkszyæ szanse bêd± dzia³a³y 2 ekipy [co¶ jak w armagedonie ;]

ale zaraz, zaraz, czy ju¿ raz ca³y ten pch vel mf nie rozwidli³ siê?
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Styczeñ 17, 2009, 11:14:07 »

"...
ale zaraz, zaraz, czy ju¿ raz ca³y ten pch vel mf nie rozwidli³ siê?"

No jasne, przez co zatacza coraz wiêksze krêgi, czego dowodem jest m.in to w³a¶nie "Idea Radyjko" i jego prezentacja efektów wykopalisk w Egipcie:

http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=99999999&catid=96
http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=645&Itemid=145
http://www.idearadio.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=93&Itemid=145

Pozdrawiam LDW i OS

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 17, 2009, 11:26:30 wys³ane przez Stanley » Zapisane
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #179 : Styczeñ 17, 2009, 11:31:20 »

To siê ju¿ zaczyna robiæ nie tyle durne, co a¿ ¶mieszne.

Albo niebezpieczne...

Spróbujcie wiêc wyt³umaczyæ to Najwy¿szej Radzie Staro¿ytno¶ci, by cofnê³a zgodê na penetracjê piachów w Hawarze. Pozdrawiam
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Styczeñ 17, 2009, 12:50:24 »

Stanley, trzymajmy siê faktów: je¿eli ju¿ to na PRACE PORZ¡DKOWE - to raz
dwa - nie musi cofaæ, bo aktualnie pozwolenie wygas³o...
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Styczeñ 17, 2009, 14:29:57 »

a³ezastanawiw sumie te¿ to widzia³em ¶wieci znacznie mocniej od innych m siê co to mo¿e byæ ale jak widaæ nie ja jedyny j± zauwa¿y³em i raczej nei pomyli³em jej z gwiazd± poalrn± dla sceptyków ;P

Czy jeszcze ten “konkurs” trwa,czy juz zostal doprowadzzony do konca.
A jesli nie,to mam kilka typow: moze to byc gwiazda……..Andrzej np:
lub super-nowa gwiazda hollywoodzka….lub tez gwiazda betlejemska,
ktora ktos zapomnial wylaczyc z kontaktu po swietach,albo……juz mam!
..juz wiem!!!To jest swietlisty statek- “taksowka”-z Floty Marduka;ten sam,
ktory bral udzial w “manifestacjach nad Chicago”,za sterami ktorego siedzi
syn Samcia – Marduk i ktory zostal wyslany przez boginie Barbare Choroszy
z Chicago!Marduku – jeszcze chwilka – tatus zbiera manatki i szykuje sie do
odlotu.Jasne!!??Tak jest, Niebianska Dyrekcjo!!
Bon voyage, Samcio!I nie proboj wracac,bo zrobimy ci jeszcze lepsze powitanko niz teraz!!!!!

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Styczeñ 17, 2009, 15:52:28 »

Podnoszenie ¶wiadomo¶ci, to bolesny proces dla nas wszystkich, zw³aszcza, ¿e trzeba jeszcze zarabiaæ na utrzymanie.

Tylko,ze,  niektorzy wymyslaja Samcia,sciemy,zeby w latly sposob
dorobic sie majatkow.Pytanie,czy Twoja etyka pozwoli Ci na to?
Wymysl cos bardziej oryginalnego niz program PCH i ...moze..bedziesz
podnosic swoja swiadomosc bez martwienia sie o placenie rachunkow.
Czego zycze serdecznie.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #183 : Styczeñ 17, 2009, 20:02:34 »

W tym temacie zrobi³ siê jeden wieeeeeeelki offtop !!!!  Wypowiedzi nie na temat zosta³y usuniete.
Pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
kkk2116
Go¶æ
« Odpowiedz #184 : Styczeñ 17, 2009, 22:57:07 »

Wyt³umaczcie mi co¶

arteq - podziwiam i szanuje za to co robisz, ale warto pomy¶leæ, czy faktycznie jest sens... kiedy czyta³am Twoje posty od razu nasz³o mnie pytanie, dlaczego Ty to robisz? sk±d masz na to si³ê?

Ludzie, skoro tyle jest kontrowersji, w±tpliwo¶ci, nie¶cis³o¶ci w przekazach
jest to na bie¿±co ujawniane na forum,
nie wiadomo kim tak na prawde ten Samcio jest, oraz czy Lucynka wszystkiego nie wymy¶li³a, uroi³a itp

Po co wci±¿ czytacie te sesje? Dla kogo to wszystko jeszcze w jakikolwiek sposób jest wiarygodne???

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #185 : Styczeñ 17, 2009, 23:08:31 »

kkk2116, zada³a¶/e¶ pytanie i zaraz sam/a na nie odpowiedzia³a¶/e¶.
Smutne jest dla mnie to, ¿e wiele osób daje siê nabraæ na "jedyn± prawdê i ratunek" w wykonaniu pch. Chcia³bym im pokazaæ, ¿e nie jest tak ró¿owo i pch dopuszcza siê k³amstw, a samcio jest mocno omylny i zaprzecza sam sobie... Je¿eli chocia¿ kilka osób po moich postach zastanowi siê i przemy¶li sprawê to my¶lê, ¿e jest sens. Czytam sesje bo jest w nich coraz wiêcej nie¶cis³o¶ci, zaprzeczania i k³amstw. Widzê, ¿e pch zacza³ siê waliæ i to tylko kwestia czasu jak runie - zreszt± jak ka¿da manipulacja.
Aha, tak dla ca³kowitej jasno¶ci - nie uwa¿am, ¿e mam jak±¶ misjê - np. w "walce" z pch.
Zastanawia³em siê dlaczego tutaj trafi³em, jaki mo¿e byæ tego powód? My¶le, ¿e aby potwierdziæ swoje przypuszczenia, i podzieliæ siê spostrze¿eniami.

Na wielu sprawach siê nie znam ale k³amstwo i manipulacjê jako¶ szczególnie wyczuwam. 
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Styczeñ 18, 2009, 04:47:30 »

Ludzie, skoro tyle jest kontrowersji, w±tpliwo¶ci, nie¶cis³o¶ci w przekazach
jest to na bie¿±co ujawniane na forum,
nie wiadomo kim tak na prawde ten Samcio jest, oraz czy Lucynka wszystkiego nie wymy¶li³a, uroi³a itp

Moze sie myle,ale mozemy otworzyc watek:Samcia nigdy nie bylo....
p.Lucynka ma niewidoczny aparacik nad.-odb.w uchu, a druga osoba
(Samcio)taki sam.Stad te opoznienia z odpowiedziami,wolny tok rozmow,
przejezyczenia i belkot w ogole.Poza tym,p.Lucynka nalezy do super-
inteligentnych stworzen i tylko jej wiek przemawia na jej korzysc.
Ta druga osoba,troche bardziej rozwinieta od chomika,kieruje przekazami
zarowno w sesjach publicznych jak i prywatnych.Ile sie placi za suplement Ki,ile za prywatne sesje....kazdy wie.Business is business....
Tylko ten business jakos pachnie prokuratorem!!
Pozdrawiam wszystkich.Pa.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #187 : Styczeñ 18, 2009, 11:53:29 »

B±d¼my obiektywni: nikt nie zmusza do zakupu tego suplementu, nie jest te¿ oficjalnie przedstawiany jako lek - dlatego nie podlega kontroli farmakologicznej - chocia¿ mo¿na bez wiêkszych problemów narobiæ im w tym temacie "ko³o pióra". Uczestnictwo w sesjach prywatnych nazywanych masa¿ami te¿ nie jest obowi±zkowe.
Problem nie polega na tym aby móc ludziom tego zabroniæ lecz aby sami sobie uzmys³owili ¿e s± manipulowani.

Jak ju¿ wielokrotnie pisa³em - nie uwa¿am, ¿eby g³ównym motywem by³a chêæ zysku w kontek¶cie okradania ludzi, my¶lê, ¿e niestety pch jest przekonany co do swojej wyj±tkowo¶ci i nieomylno¶ci - to chyba niestety nawet gorszy wariant...
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #188 : Styczeñ 19, 2009, 18:43:41 »

B±d¼my obiektywni: nikt nie zmusza do zakupu tego suplementu, nie jest te¿ oficjalnie przedstawiany jako lek - dlatego nie podlega kontroli farmakologicznej - chocia¿ mo¿na bez wiêkszych problemów narobiæ im w tym temacie "ko³o pióra". Uczestnictwo w sesjach prywatnych nazywanych masa¿ami te¿ nie jest obowi±zkowe.
Problem nie polega na tym aby móc ludziom tego zabroniæ lecz aby sami sobie uzmys³owili ¿e s± manipulowani.

Jak ju¿ wielokrotnie pisa³em - nie uwa¿am, ¿eby g³ównym motywem by³a chêæ zysku w kontek¶cie okradania ludzi, my¶lê, ¿e niestety pch jest przekonany co do swojej wyj±tkowo¶ci i nieomylno¶ci - to chyba niestety nawet gorszy wariant...

Tak,Arteq.Moze nie mam racji,gdyz nie mieszkajac tam nie wiem
jak sprawy technicznie wygladaja.Ja buduje swoje opinie w oparciu
o przekazy i wasze posty.Sam wspomniales w Swoim poprzednim
poscie,ze samcio okradl ludzi i z czasu i pieniedzy.W sesjach mamy
reklame “cudownych”wlasciwosci suplementow Ki i zlotej wody Au-100.
A kto klamie i oszukuje w celach uzyskania korzysci materialnych,to
juz nie jest problem etyczno-moralny,tylko paragrafy.Sesje prywatne
i publiczne tez nie sa za darmo,i w dodatku klamstwa n/t rzekomych
zagrozen…..wiec..??
Pozdrawiam.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #189 : Styczeñ 19, 2009, 22:24:01 »

Nie wycofujê siê za swoich s³ów, ale patrzmy mo¿liwie obiektywnie.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Styczeñ 20, 2009, 04:42:26 »

Nie wycofujê siê za swoich s³ów, ale patrzmy mo¿liwie obiektywnie.

Ja rowniez podtrzymuje swoje zdanie.I im bardziej mysle o tym
obiektywnie,tym bardziej jestem przekonany,ze prokurator ma szanse.
Sciemy tego typu sa nielegalne lub na granicy legalnosci,ale zycze tym
z PCH aby im sie udalo.Byc moze,ze cos tam w koncu odkryja ciekawszego
oprocz dziur w pustyni i dolow w piachu.I to bedzie przemawiac na ich
korzysc.Oto moja opinia w tej materii.
Pozdrawiam wszystkich.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #191 : Styczeñ 20, 2009, 09:33:22 »

Nie popieram projektu, ale nie widzê tu mo¿liwo¶ci dzia³ania dla prokuratury. Gdzie tu jest przestêpstwo? Czy choæby wykroczenie? Jest wolno¶æ wypowiedzi, pluralizm, i je¶li nie ma poszkodowanych, którzy by zaskar¿yli sprawców, to nie ma szansy na proces. Kto nie popiera projektu, nie musi siê nim ogóle interesowaæ, mo¿e go wy¶miewaæ np. w parodiach, skeczach, felietonach itp. (i jeszcze by na tym zarobi³!)
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Styczeñ 20, 2009, 10:00:58 »

"... Kto nie popiera projektu, nie musi siê nim ogóle interesowaæ, mo¿e go wy¶miewaæ np. w parodiach, skeczach, felietonach itp. (i jeszcze by na tym zarobi³!)" - I wszystko na ten temat.
   Proponujê materialistom skorzystaæ z rady o wziêciu maksymalnego kredytu sk±dkolwiek i na cokolwiek zawatej w poni¿szym skeczu:
Kabaret Pod Wyrwigroszem - Koniec ¦wiata
http://patrz.pl/filmy/id/241164

- Zrobili go ¶wietnie - jest w³a¶nie o PCh. Pozdrawiam

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Styczeñ 21, 2009, 11:44:22 »

Nie popieram projektu, ale nie widzê tu mo¿liwo¶ci dzia³ania dla prokuratury. Gdzie tu jest przestêpstwo? Czy choæby wykroczenie? Jest wolno¶æ wypowiedzi, pluralizm, i je¶li nie ma poszkodowanych, którzy by zaskar¿yli sprawców, to nie ma szansy na proces. Kto nie popiera projektu, nie musi siê nim ogóle interesowaæ, mo¿e go wy¶miewaæ np. w parodiach, skeczach, felietonach itp. (i jeszcze by na tym zarobi³!)

A ja widze.Nawolywania i grozby Samcia kojarza mi sie z “kup pan cegle
a jak nie,to cegla(Nibiru) w leb”.. lub klasycznym “stick-up”,czyli pieniadze,
albo zycie(dawajcie mamone jesli chcecie uratowac siebie i swoich bliskich),
gdzie zamiast “gana,”przerobiona Nibiru lub precesja – czyli ziazi!Krnabrnych
i przeciwnikow mozemy poddac procesowi “hartowania”…I do tego klamstwa,
robienie nas w balona,horrendalne ceny za “cudowne”suplementy i sesje
publiczne lub prywatne.Czy to za malo!!??I trwa to juz 8 lat.A moze juz czas,
zeby powiedziec : stop,dosyc juz tego,koniec!!??
Pozdrawiam wszystkich.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #194 : Styczeñ 21, 2009, 13:55:35 »

Co najwy¿ej mo¿na przyczepiæ siê do suplementu Ki - czy ma wymagane atesty i badania, ale rozprowadza go nie fundacja lecz zewnêtrzna firma. Co by nie zarzucaæ to pch nie zmusza nikogo do uczestnictwa ani tez nie wiêzi. Straszy lecz w ¿aden sposób nie mo¿na tego okre¶liæ jako gro¼by karalne, sam te¿ nawet nie dopuszcza siê obrazy innych - robi± to niektórzy forumowicze [czêsto zwolennicy lecz nie mo¿na w ¿aden sposób mieæ o to pretensji do fundacji]. Owszem, wiele mozna zarzuciæ pod wzglêdem etycznym i moralnym - ale jak na razie za to prokuratora jeszcze nie ¶ciga. B±d¼my obiektywni.

Stanley - powtarzasz siê z tymi linkami.
[proszê nie usuwaæ tej informacji - jest odpowiedzi± na post poprzednika]
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #195 : Styczeñ 21, 2009, 14:24:37 »

ju¿ gdy zacz±³em czytaæ pierwszy raz sesje zauwa¿y³em ¿e Enki albo czêsto zmienia zdanie albo musi byæ kilku Enkich. Mo¿e Enki t ten sam przypadek co doktor Jeckyll i pan Hyde? Raz jest istot± ¶wiatr³a, raz z³± istot±. A mo¿e w ogóle nie istnieje? Wiecie jak± kase kosi Lucynka za ten Projekt? Powiem tak - oni bior± kase na konto a i tak ró¿ne fundacje im pomagaj± wiêc mo¿na powiedzieæ ¿e nie¼le siê wzbogacili. My¶lê, ¿e za projektem Cheopsa kryje siê co¶ jeszcze i nie ma to nic zwi±zanego z 2012, ¶wiatem duchowym przepowiedniami itp.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #196 : Styczeñ 21, 2009, 14:37:18 »

Powiem szczerze - nie, nie wiem. Z tego natomaist co wiem to do wp³at podaj± konto fundacji, a nie prywatne. Z kazdej z³otówki na koncie fundacji musz± siê rozliczaæ. Wiêc w najgorszym przypadku mog± je wykorzystywaæ np. na wycieczki, kolacjo-spotkania, przeloty po ca³ym ¶wiecie... no ale wtedy - aby poci±gn±c - ich do odpowiedzialnosæi musia³bys udowodniæ, ¿e taki wylot np. do stanów czy egiptu nosi znamiona prywatnej wycieczki, a nie "naukowej" konsultacji. Jest to bardzo trudne. Takie ewentualne zachowanie jest naganne z punktu moralno¶ci natomiast zgodne z prawem [¶ci¶lej: ciêzko udowodniæ, ¿e niezgodne].

Nie wiem i nie bêdê twierdzi³, ze tak jest, czy czasami otrzymuj± jakies datki "do rêki" - wtedy EWENTUALNIE mogliby przyw³aszczyæ "¿yw± gotówkê". Na kanwie pch co najwy¿ej lucynka mo¿e nabijaæ sobie klientów na masa¿ - s³awetne zapraszanie przez samcia na sesje prywatne, a Wójcikiewicz naganiaæ na szkolenia. No i te darmowe wycieczki...
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #197 : Styczeñ 21, 2009, 14:52:01 »

hmm nawet je¶li siê mylê to ca³y ten projekt ¶mierdzi, ciekawy jestem tylko co wymy¶li Enki jak siê Nibiru nie pojawi. Ju¿ to widzê:

sesja 165

Pytanie: Nastêpne pytanie z sali, kochany Enki, czytam wszystkie sesje i ¿yjê tak jak nakazujesz w nich ¿yæ. Zastanawia mnie jednak jedno - dlaczego jeszcze nie widaæ Nibiru?

EnKi: Moja kochana, widzisz nie wiadomo jak, Nibiru zmieni³o trase. Wygl±da na to, ¿e zobaczycie t± planete dopiero w 2187 ale nie martwcie siê, wtedy ujrzycie j± na pewno! Proszê o nastêpne pytanie...

tak to bêdzie pewnie wygl±da³o

Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #198 : Styczeñ 21, 2009, 14:52:56 »

Wiecie jak± kase kosi Lucynka za ten Projekt? Powiem tak - oni bior± kase na konto a i tak ró¿ne fundacje im pomagaj± wiêc mo¿na powiedzieæ ¿e nie¼le siê wzbogacili. My¶lê, ¿e za projektem Cheopsa kryje siê co¶ jeszcze i nie ma to nic zwi±zanego z 2012, ¶wiatem duchowym przepowiedniami itp.

Skoro to jest fundacja i ma konto bankowe na które dostaj± wp³aty ( od kogo chc± dobrowolnie i tyle ile dadz± ) to podstaw± jest ¿e s± zapisani i zobowi±zani s± do przestrzegania pewnych praw
Kto daje ten daje
A poza tym musz± rozliczaæ siê z tej dzia³alno¶ci jak i z wp³at wiec z zaw³aszczaniem nie mo¿e by mowy
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #199 : Styczeñ 21, 2009, 14:54:56 »

nie, nie - zas³uga musi byæ po jego stronie. da nam jesze trochê czasu i razem z ekip± przestawi tor przebiegu czy co¶ w tym stylu [juz zadeklarowa³, ¿e bêd± dopalali meteoryty]  Chichot
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: