Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:00:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje: 91, 92 i 93  (Przeczytany 133260 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #200 : Styczeñ 21, 2009, 14:55:52 »

no wybaczcie, tak tylko pomy¶la³em sobie ¿e du¿o kasy moga mieæ i mogê siê nie myliæ. Dlaczego? Bo je¶li pod PCh kryje siê jaka¶ organizacja to mog± dobrze op³acaæ starania Lucyny. Ups lepiej siê nie rozpisujê bo zaraz przez okno wojsko mi do domu wleci :]
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #201 : Styczeñ 21, 2009, 14:56:14 »

Cysio91, jeste¶ jeszcze bardzo naiwny - bez z³o¶liwo¶ci.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #202 : Styczeñ 21, 2009, 14:58:37 »

Masz zdanie wypowiadaæ swoje zdanie wiec wiesz nie razi mnie to ale skoro tak mówisz przedstaw mi swoje my¶lenie  i dowody ¿e w tej sprawie jestem naiwny ; bo mo¿e i w tym temacie jestem
Ale skoro tak uwa¿asz przedstaw dowody na to ¿e ¼le my¶le
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #203 : Styczeñ 21, 2009, 14:59:01 »

arteq to mo¿e tak :

Pytanie: Nastêpne pytanie z sali, kochany Enki, czytam wszystkie sesje i ¿yjê tak jak nakazujesz w nich ¿yæ. Zastanawia mnie jednak jedno - dlaczego jeszcze nie widaæ Nibiru?

Enki: Moja kochana, ja dzielny Enki, Samuel, znany jako Opiekun Ziemii i potê¿ny Archanio³ pe³en mi³o¶ci do was, powstrzyma³em Nibiru. Nikt mi nie pomaga³, sam oto stawi³em czo³a temu czerwonemu demonowi prosto z czelu¶ci tejze galaktyki!
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #204 : Styczeñ 21, 2009, 15:07:59 »

A ja na chwilê wrócê do tematu. Has³o w±tku brzmi: Sesje: 91, 92 i 93... Ka¿dy chyba my¶l±cy cz³owiek wie, ¿e sesje, które nam tu udostêpniono, nie s± ¿adnymi sesjami "91, 92 i 93", a "odgrzewanymi kotletami", materia³ami udostêpnionymi (niezbyt etycznie) z sesjii prywatnych. jednak w grudniu (z tego, co pamiêtam) odby³a siê FAKTYCZNA sesja 91. Ciekaw jestem... gdzie siê ona podzia³a? I czemu nie jest publikowana?

Dla jasno¶ci, podajê tre¶æ newsa z tamtego okresu:

SESJA PUBLICZNA Z LUCYN¡ £OBOS

OSTATNIA W TYM ROKU - PUBLICZNA PREZENTACJA PROJEKTU CHEOPS WRAZ Z SESJ¡ CHANELINGU TELEPATYCZNEGO Z LUCYN¡ £OBOS ODBÊDZIE SIÊ W NIEDZIELÊ, 7 GRUDNIA WE WROC£AWIU (PO KURSIE SILVY).

Dodma, ze nie jest to sesja 90, bo ta odby³a siê 18 pa¼dziernika 2008 w Bazylei.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 21, 2009, 15:10:16 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #205 : Styczeñ 21, 2009, 15:12:30 »

Byæ mo¿e nie jest opublikowana bo zawiera³a gro¼by kolegów z oriona tak jak to mia³o ju¿ miejsce kiedy¶ z sesj± sze¶ædziest±t ile¶. Raz by³a, potem j± usunêli a potem znów wkleili. Po prostu chc± aby by³o tajemniczo, na koniec poka¿± t± sesje a tutaj siê oka¿e, ¿e zawiera gro¼by typu ,,wiêziæ was bêdziemy'', ,,ziemia jest nasza'' , ,,zjemy was, mniam mniam'' ,, nie ma nadziei''.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #206 : Styczeñ 21, 2009, 15:17:15 »

Byæ mo¿e nie jest opublikowana bo zawiera³a gro¼by kolegów z oriona tak jak to mia³o ju¿ miejsce kiedy¶ z sesj± sze¶ædziest±t ile¶. Raz by³a, potem j± usunêli a potem znów wkleili. Po prostu chc± aby by³o tajemniczo, na koniec poka¿± t± sesje a tutaj siê oka¿e, ¿e zawiera gro¼by typu ,,wiêziæ was bêdziemy'', ,,ziemia jest nasza'' , ,,zjemy was, mniam mniam'' ,, nie ma nadziei''.

nie strasz heh ; to mo¿e pytanko do nich czemu z t± sesj± taki problem zamie¶ciæ skoro inne im tak d³ugo nie zajmowa³y czasu
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #207 : Styczeñ 21, 2009, 20:01:53 »

By³o to ju¿ wyja¶niane. Ale skoro przeoczyli¶cie, to przypomne. Otó¿ niebawem nast±pi zmiana "wystroju strony" i to jest g³ówny powód opó¼nienia.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #208 : Styczeñ 21, 2009, 20:08:16 »

By³o to ju¿ wyja¶niane. Ale skoro przeoczyli¶cie, to przypomne. Otó¿ niebawem nast±pi zmiana "wystroju strony" i to jest g³ówny powód opó¼nienia.

Aha, oki, to ju¿ alles klar. A skoro piszesz... wiesz mo¿e, kiedy? Bo "niebawem" to nieco ma³o dok³adna data U¶miech
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #209 : Styczeñ 21, 2009, 20:13:53 »

OSTATNIA W TYM ROKU - PUBLICZNA PREZENTACJA PROJEKTU CHEOPS WRAZ Z SESJ¡ CHANELINGU TELEPATYCZNEGO Z LUCYN¡ £OBOS ODBÊDZIE SIÊ W NIEDZIELÊ, 7 GRUDNIA WE WROC£AWIU (PO KURSIE SILVY).

Dodma, ze nie jest to sesja 90, bo ta odby³a siê 18 pa¼dziernika 2008 w Bazylei.

Ta sesja jest nieobecna,poniewaz ulega jeszcze "obrobce",..droga
channellingu cenzurowanego...hehehe.
Pozdrawiam.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #210 : Styczeñ 21, 2009, 21:29:45 »

Masz zdanie wypowiadaæ swoje zdanie wiec wiesz nie razi mnie to ale skoro tak mówisz przedstaw mi swoje my¶lenie  i dowody ¿e w tej sprawie jestem naiwny ; bo mo¿e i w tym temacie jestem
Chodzi³o mi o to, ¿e - jak mi siê wydaje - nie dostrzegasz ró¿nicy pomiêdzy przestrzeganiem prawa [a ¶ci¶lej: nie daniem siê z³apaæ na jego nie przestrzeganiu] a etyczn± i uczciw± postaw± jest du¿a ró¿nica. W tej róznicy mieszcz± siê tzw. nadu¿ycia, czyli najczê¶ciej wykorzystywanie "s³u¿bowych" finansów i ¶rodków dla prywatnych celów. Takim zjawiskiem mo¿e byæ np. prywatna podró¿ oficjalnie przedstawiona jako s³u¿bowa; prywatne spotkanie/przyjêcie wpisane jako konferencja, etc.

Dla jasno¶ci: piszê to w oderwaniu od fundacji "pch", nie wiem czy postêpuj± podobnie czy tez nie. Ma byæ to przyk³ad jakie nadu¿ycia maj± miejsce w niektórych fundacjach.

Darek, podany przez Ciebie powód jest s³aby - có¿ to jest przekleiæ tekst? Chyba, ¿e maj± zamiar wykuæ go w jakiej¶ p³ycie - wtedy fakt zmiana formatki by³aby k³opotliwa...
Jason
Go¶æ
« Odpowiedz #211 : Styczeñ 21, 2009, 22:40:34 »

A ja na chwilê wrócê do tematu. Has³o w±tku brzmi: Sesje: 91, 92 i 93... Ka¿dy chyba my¶l±cy cz³owiek wie, ¿e sesje, które nam tu udostêpniono, nie s± ¿adnymi sesjami "91, 92 i 93", a "odgrzewanymi kotletami", materia³ami udostêpnionymi (niezbyt etycznie) z sesjii prywatnych. jednak w grudniu (z tego, co pamiêtam) odby³a siê FAKTYCZNA sesja 91. Ciekaw jestem... gdzie siê ona podzia³a? I czemu nie jest publikowana?

Dla jasno¶ci, podajê tre¶æ newsa z tamtego okresu:

SESJA PUBLICZNA Z LUCYN¡ £OBOS

Nie szukajcie ju¿ dziury w ca³ym bo czepiacie sie juz byle sie czepiac, i to w dodatku nie maj±c racji. Sesja z 7 grudnia z Wroc³awia jest udostepniona pod numerem 92 na http://www.pawelhorzela.com/session.aspx.

Prywatna zas jest tylko sesja z numerem 91, gdyz wspomniane juz 92 to publiczna sesja z Wroc³awia, a 93 to publiczna sesja z Nowego Jorku. Twierdzenie wiec, ze wszystkie sesje s± prywatne jest k³amstwem. Sesje 91 i 92 s± z grudnia zeszlego roku, jedynie sesja 93 z roku 2006, a wiec twierdzenie, ze wszystkie 3 s± 'odgrzewanymi kotletami' jest rowniez k³amstwem.

Swoj± drog± jest zmiana strony, wiec wszystkie te 3 sesje s± jeszcze upublicznione nieoficjalnie (nie na stronie PCH, gdy¿ w/w strona jeszcze nie jest stron± PCH)

sceptycy popadaj± juz w paranojê...
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 21, 2009, 22:44:35 wys³ane przez Jason » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #212 : Styczeñ 22, 2009, 07:02:20 »

Jason - Masz racjê, chylê czo³a i prostujê: Faktycznie, sesja 92 to sesja z 7 grudnia 2008, publiczna. Tak wiêc cofam moje pytanie, bo odpowied¼ jest (a nie szuka³em dziury w ca³ym, tylko zada³em pytanie, gdzie¿ to siê sesja publiczna 91 podzia³a U¶miech)

EDIT: No có¿, wiêc przeczyta³em sesjê 91 (czy, wedle liczenia PCh, 92, z 7 grudnia 2008). Wiêkszo¶æ pytañ na niej to pytania osobiste - nie wiem, po co je zadawano, skoro to sesja publiczna? Mo¿na by³o wybraæ takie, które przys³u¿± siê ka¿demu. Wygl±da to tak, jakby ju¿ ludziom brakowa³o pomys³ów na ogólne pytania... lub pro¶ciej by³o odpowiadaæ na pytania prywatne, bo s± nie do sprawdzenia.

Tak czy owak, z sesji wybra³em kilka co ciekawszych kwiatków (poza nimi by³y tylko pytania prywatne albo te¿ odpowiedzi nic nawet nie wnosz±ce - jak zawsze):

PYTANIE:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Anny.  Co s±dzisz o diecie optymalnej doktora Jana Kwa¶niewskiego?

EN-KI:

Wszystko jest uzale¿nione od grupy krwi.  Jego dieta jest bardziej dobra dla grupy krwi osób, którzy posiadaj± grupê „0“.  Inne grupy krwi, które nie toleruj± tak du¿ej ilo¶ci miêsa mog± siê buntowaæ.  Najlepsza dieta – to s³uchaj swego organizmu, nie przesadzaj w nadmiernych posi³kach, mniej u¿ywek, regularne posi³ki, dobrze siê wysypiaæ – i to jest ten cud natury.  S³ucha

Có¿, En-ki znowu pieprzy jak pot³uczony. Dieta Kwa¶niewskiego z miêsem ma niewiele wspólnego - opiera siê g³ównie na jajkach, makaronach etc.

PYTANIE:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Bogdana.  Proszê o wyja¶nienie takiej sprawy.  W sesji 61 (z czerwca 2006 roku) na pytanie o Plejadan, którzy przestrzegaj± ludzi przed Orionem i wspó³prac± z nim odpowiedzia³e¶:  „Plejadanie… Ziemia jest dla nich ³akomym k±skiem (…) Zarówno Plejadanom jak i z Syriusza B wcale nie zale¿y na istotach ludzkich.  Zale¿y im na Ziemi“.  A w sesji 90 (z pa¼dziernika 2008 z Bazylei) na pytanie jak± rolê odgrywaj± istoty z Plejady w ratowaniu ludzko¶ci odpowiedzia³e¶: „Plejadanie – zacznê od tego – to nic innego jak „Bia³e Bractwo“.  To te same istoty, które zamieszkuj± Oriona, które budowa³y zabezpieczenia na Ziemi po to, ¿eby je teraz uruchomiæ…“  Dlaczego jest taka dysproporcja miêdzy tymi przekazami?  Chcia³bym to zrozumieæ?

EN-KI:

I tutaj musieliby¶my siê spotkaæ, bo jest to d³ugi temat, na temat Plejadan, ale powiem pokrótce.  Planeta Nibiru by³a zamieszka³a i spotka³ j± los taki, jaki spotka³ wiele innych planet.  Planetê musia³y opu¶ciæ istoty zamieszka³e ow± planetê, wybieraj±c ró¿ne planety.  Plejadanie swój pocz±tek, swoje korzenie – nie jest to k³amstwem, tylko mo¿e nie do koñca jasno wyt³umaczone – Plejadanie swoje korzenie maj± z Nibiru.  Oczywi¶cie, ¿e im nie zale¿y na ratowaniu Ziemi i ludzi.  Posiadaj± w³asn± planetê.  Ale kieruj±c siê – nazwijmy to – lito¶ci± dla was, istoty ludzkie, przekazuj± wam informacje, ostrze¿enia daj±.  Daj± wzór, czy - przyk³ady, na przyk³adzie swoim, czy innych planet.  Mówi± te¿ o opamiêtaniu…, mówi± to Plejadanie.  Zatem, czy du¿o zmieni³em?  Ja tylko nie dopowiedzia³em, ¿e pochodzenie Plejadan jest z Nibiru. S³ucham.

Co tu komentowaæ? En-ki znowu odpowiada na pytanie, mijaj±c siê z tym, co mówi³ wcze¶niej.

PYTANIE:

Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od W³odka.  Drogi En-Ki, dlaczego Najwy¿sza Rada Staro¿ytno¶ci w Egipcie tak bardzo blokuje pozwolenia na poszukiwanie prawdy w obrêbie Piramid w Gizie?

EN-KI:

Bo, wiedz± co siê znajduje pod Piramidami, pod P³askowy¿em i nie chc±, ¿eby tam wej¶æ.  A ponadto, w ich umys³ach zosta³o tak „nam±cone“, ¿e „odkrêcenie“ tego my¶lenia jest raczej niemo¿liwe.  Otó¿, w ich my¶leniu jest co¶ takiego – wiedz± o roku dwunastym, ale wierz±, ¿e to oni s± i tylko oni  - „narodem wybranym“, a  ca³a reszta populacji ma zgin±æ.  I dlatego wiedz± te¿, ¿e ratunek dla Ziemi znajduje siê pod P³askowy¿em.  Nie wiedz± jeszcze gdzie, ale to – wiedz±.  I nie jest w ich interesie, aby jak najwiêcej ludzi siê uratowa³o, ale ¿eby jak najwiêcej zginê³o.  S³ucham.

Mhm, tradycyjnie. Kto nie jest za Projektem Cheops, ten jest wrogiem ludzko¶ci, zna i ukrywa prawdê, i d±¿y, ¿eby nie by³o zabezpieczenia. Zieeeeew.

PYTANIE:

Dziêkujê, nastêpne pytanie. Drogi En-Ki, proszê powiedz jaki wp³yw na duchowo¶æ i fizyczno¶æ cz³owieka ma spo¿ywanie bia³ego proszku z³ota?

EN-KI:

My¶my spo¿ywali ten proszek ¿ycia.  D³ugo ¿yli¶my…, bardzo d³ugo.  Tu chodzi o wasze zdrowie, o wyd³u¿enie czasu ¿ycia na Ziemi.  Nie wieczno¶æ, ale wyd³u¿enie czasu ¿ycia.  S³ucham.

I znów skrzêtne ominiêcie pytania o wp³ywie proszku z³ota na DUCHOWO¦Æ.

Czyli - nic nowego, znowu kilka wpadek, kilka naciagniêæ, kilka ominiêæ tematu. To, co zaaaawsze.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 22, 2009, 07:45:31 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #213 : Styczeñ 22, 2009, 08:40:05 »

Ale skoro tak uwa¿asz przedstaw dowody na to ¿e ¼le my¶le

No s³ucham ciê ; co tak d³ugo ;  nazwaæ od naiwniaków ³atwo ale przedstawiæ dowody na swoj± tezê i pokazaæ mi ¿e w tym temaie jestem ³atwowierny to ju¿ gorzej
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #214 : Styczeñ 22, 2009, 10:13:47 »

Cysio, sparafrazujê Ciebie: ³atwo zarzucaæ brak odpowiedzi, a przejrzeæ kilka postów pod zapytaniem to siê nie chce?
Przetrzyj oczy zamiast wysuwaæ pochopne oskar¿enia.

Chodzi³o mi o to, ¿e - jak mi siê wydaje - nie dostrzegasz ró¿nicy pomiêdzy przestrzeganiem prawa [a ¶ci¶lej: nie daniem siê z³apaæ na jego nie przestrzeganiu] a etyczn± i uczciw± postaw± jest du¿a ró¿nica. W tej róznicy mieszcz± siê tzw. nadu¿ycia, czyli najczê¶ciej wykorzystywanie "s³u¿bowych" finansów i ¶rodków dla prywatnych celów. Takim zjawiskiem mo¿e byæ np. prywatna podró¿ oficjalnie przedstawiona jako s³u¿bowa; prywatne spotkanie/przyjêcie wpisane jako konferencja, etc.

Dla jasno¶ci: piszê to w oderwaniu od fundacji "pch", nie wiem czy postêpuj± podobnie czy tez nie. Ma byæ to przyk³ad jakie nadu¿ycia maj± miejsce w niektórych fundacjach.

Darek, podany przez Ciebie powód jest s³aby - có¿ to jest przekleiæ tekst? Chyba, ¿e maj± zamiar wykuæ go w jakiej¶ p³ycie - wtedy fakt zmiana formatki by³aby k³opotliwa...
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #215 : Styczeñ 22, 2009, 10:37:51 »

kurde mam wra¿enie ¿e Enki naprawdê jest wytworem ludzkiej wyobra¼ni. Po pierwsze plejadianom/plejaranom ziemia nawet nie jest potrzebna, maj± swoj± w³asn±, lepsz± a nawet kilka planet. Po drugie to JEDYNA CYWILIZACJA JAKA KONTAKTUJE SIÊ Z ZIEMIANAMI a dok³adnie z jednym ziemianinem (Billem Meierem). Sami o tym nieraz wspominali. Sam Meier równie¿ stwierdzi³, ¿e WSZELKIE CHANNELINGI Z PLEJADIANAMI/PLEJARANAMI to oszustwo. Oczywi¶cie nie ka¿dy to oszust, niektórzy po prostu wierz±, ¿e z nimi rozmawiaj±. Jak przeczyta³em biografie lucyny ³obo¶ to pad³em - po smierci klinicznej s³ysza³a ró¿nie g³osy co co¶ jej podpowiada³y. Po ¶mierci klinicznjej cz³owiekowi mo¿e stale zryæ siê mózg przypominam. To wszystko wyja¶nia (no mo¿e nie wszystko).Najprawdopodobniej Nibiru, Enki i reszta to wytwór ludzkiej wyobra¼ni, który ma wielki wp³yw na nasz± psychike przez to ¿e zosta³ dobrze wypromowany. Gada takie pierdo³y ¿e brak s³ów. Obwstawiam, ¿e w 2010 powie ¿e jak zaczêli wypalaæ meteory ze swoimi orionidami to wpadli nagenialny pomys³ wyp[alenia nibiru.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #216 : Styczeñ 22, 2009, 11:51:38 »

Co do plejadian, to ów channeler te¿ móg³ to wymy¶leæ, by zapewniæ sobie "wy³±czono¶æ".

Co do reszty, to trudno siê nie zgodziæ. Zreszt±, argument o pomieszaniu psychicznym po ¶mierci klinicznej wysun±³ nawet psycholog - tyle, ze przez wielu zosta³ tu wy¶miany i nazwany idiot± ;]

A niestety, obraz PCh coraz mocniej leci na ³eb, na szyjê...
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #217 : Styczeñ 22, 2009, 12:18:38 »

Tenebrael od Meiera wszystko siê zaczê³o. On jako jedyny ma setki zdjêæ, kilka filmów, nagrania odg³osów statków kosmicznych, ma nawet zdjêcie kosmitki (jednak podejrzewaj± ¿e to pewna aktorka z lat 70tych). Sam Meier rzuci³ na pocz±tku has³o ,,plejadianie'' o co poprosili go plejaranie. To mia³o jakby równie¿ zdemaskowaæ k³amców. Oczywi¶cie jak kto¶ wierzy w przekazy channelingowe to niech wierzy, ka¿dy wierzy w co chce

,,Co do reszty, to trudno siê nie zgodziæ. Zreszt±, argument o pomieszaniu psychicznym po ¶mierci klinicznej wysun±³ nawet psycholog - tyle, ze przez wielu zosta³ tu wy¶miany i nazwany idiot± ;]''

Hitler te¿ mia³ nawalone we ³bie (schiza) a popatrz do czego doszed³ :]
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #218 : Styczeñ 22, 2009, 12:54:41 »

EN-KI:

Bo, wiedz± co siê znajduje pod Piramidami, pod P³askowy¿em i nie chc±, ¿eby tam wej¶æ.  A ponadto, w ich umys³ach zosta³o tak „nam±cone“, ¿e „odkrêcenie“ tego my¶lenia jest raczej niemo¿liwe.  Otó¿, w ich my¶leniu jest co¶ takiego – wiedz± o roku dwunastym, ale wierz±, ¿e to oni s± i tylko oni  - „narodem wybranym“, a  ca³a reszta populacji ma zgin±æ.  I dlatego wiedz± te¿, ¿e ratunek dla Ziemi znajduje siê pod P³askowy¿em.  Nie wiedz± jeszcze gdzie, ale to – wiedz±.  I nie jest w ich interesie, aby jak najwiêcej ludzi siê uratowa³o, ale ¿eby jak najwiêcej zginê³o.  S³ucham.

Wczytajcie sie w ten bezsens samciowego belkotu,z ktorego wynikaja:
1.Te Araby z Egiptu,to piramidalne matoly!Zalezy im na tym,aby zginela
jak najwieksza ilosc ludzi,a sami jak sie uratuja?Chyba,ze ewakuuja sie na
Plejady… lub na Oriona….lub..ze..  sa Kamikaze!!??
2.Teraz juz na pewno wiemy,kto to sa Illuminati!!.To sa znowu be-be Araby
z Egiptu,gdyz w/g przekazow samcia,to wlasnie Illuminati daza do zmniejsze-
nia populacji Ziemi o 2/3.BS(bull shit) do potegi trzeciej!!I naprawde nie chce
mi sie wierzyc,ze sa jeszcze tacy,ktorzy wierza w te wszystkie pierdoly!!
Przepraszam za slowo “wszystkie”.Czy ten samcio w ogole wie co mowi;
i o czym!!??Ja juz dawno zwatpilem!!
Pozdrawiam.
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #219 : Styczeñ 22, 2009, 13:30:58 »

,, Illuminati daza do zmniejsze-
mi sie wierzyc,ze sa jeszcze tacy,ktorzy wierza w te wszystkie pierdoly!!''

jednak s± tacy (ja) :] W sumie to Illuminaci nie d±¿± do tak gwa³townych zmian w populacji ile do wprowadzenia NWO. Co z tego wyjdzie - zobaczymy z czasem, póki co oni ju¿ dzia³aj±.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #220 : Styczeñ 22, 2009, 14:32:04 »

,, Illuminati daza do zmniejsze-
mi sie wierzyc,ze sa jeszcze tacy,ktorzy wierza w te wszystkie pierdoly!!''

jednak s± tacy (ja) :] W sumie to Illuminaci nie d±¿± do tak gwa³townych zmian w populacji ile do wprowadzenia NWO. Co z tego wyjdzie - zobaczymy z czasem, póki co oni ju¿ dzia³aj±.

Wyrwales te slowa z ogolnego kontekstu.Wczesniej uzylem;w/g slow
samcia...tego,co wynika z jego przekazow o Illuminati.To nie sa wiec
moje slowa i spieraj sie z nim ,samciem,n/t ich programow!
Pozdrawiam.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #221 : Styczeñ 22, 2009, 21:19:04 »

Idzie baba do lekarza a lekarz te¿ baba

Najnowszy kawal z Chicagowa.
Przyleciala Nibiru do lekarza.Lekarz:…Zaraz,zaraz!..Powoli ! Cos Pani jest!!??
Nibiru:…Oj,panie doktorze..ja juz sama nie wiem…planetaX,czyscicielem,
niszczycielem czy tez moze precesja?…Niech Pan sie lepiej spyta Samcia.!.!
Lekarz:..A kim Samcio jest!!??…Nibiru:…On sam nie jest pewien!!
Lekarz:..To po cholere Pani do mnie…..przyleciala,haaaa!!??
Nibiru:…Chcialam zwolnienie choc na pare miesiecy…bo od 8 lat nie mialam
ani jednego wolnego dnia!!
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #222 : Styczeñ 22, 2009, 21:38:47 »

Tanebrael!
Je¶li chodzi o dietê Kwa¶niewskiego,to stwierdzam,¿e to Ty "pieprzysz jak pot³uczony" a nie En-Ki.Dieta Kwa¶niewskiego polega na poch³anianiu w³a¶nie miêska -i to t³u¶ciutkiego.Powiniene¶ przeprosiæ En-Ki.Okaza³o siê,¿e On zna siê na tym lepiej od Ciebie.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #223 : Styczeñ 22, 2009, 21:46:12 »

Tanebrael!
Je¶li chodzi o dietê Kwa¶niewskiego,to stwierdzam,¿e to Ty "pieprzysz jak pot³uczony" a nie En-Ki.Dieta Kwa¶niewskiego polega na poch³anianiu w³a¶nie miêska -i to t³u¶ciutkiego.Powiniene¶ przeprosiæ En-Ki.Okaza³o siê,¿e On zna siê na tym lepiej od Ciebie.

Nie do koñca. Dieta ta polega na tym, by ograniczyæ spo¿ycie bia³ka, a zwiêkszyæ t³uszcze pochodzenia zwierzêcego. Przy czym mocno zalecane jest jedzenie przede wszystkim du¿ej ilo¶ci jajek np. Nie jest istotne samo jedzenie MIÊSA, a to, by by³o ono (jak je ju¿ jemy) T£USTE. Tak wiêc wpierdzielanie kilogramów chudziutkiej polêdwiczki nie zda egzaminu. A En-ki przedstawi³ ta dietê tak, jakby jej g³ownym celem by³o spo¿ywanie jak najwiêkszej ilo¶ci jakiegokolwiek miêsa. Co jest akurat bzdur±.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #224 : Styczeñ 22, 2009, 22:08:38 »

Doczytaj jeszcze albo podpytaj znawców i odpowiedz,czy En-Ki mia³ racjê,czy Ty.
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: