Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:40:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ZASADA Selektywnej ochrony SPRAWIEDLIWYCH  (Przeczytany 56705 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« : Styczeñ 21, 2009, 22:28:32 »

To mój pierwszy post na tym forum.

Pytanie do ZAANGA¯OWANYCH w projekt.  (mo¿na potraktowac jak karteczkê).
Zale¿y mi na mo¿liwie SZCZEGó£OWEJ odpowiedzi.

Na jakiej zasadzie po uruchomieniu instalacji ma zafunkcjonowac odró¿nianie Sprawiedliwych od Niesprawiedliwych?

b

« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2009, 13:49:21 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 22, 2009, 08:04:45 »

Powiem tak, Patryck Geryl (który opracowa³ t± datê - czytaj rozszyfrowa³) bedzie selektywnie wybiera³ za kasê - przeja¿d¿kê niezatapialn± ³odzi± ATLANTIS oraz lokum w wysokich górach Afryki, a by³ (jest?Co¶) wspó³pracownikiem PCH. http://www.howtosurvive2012.com/htm_night/survival_05.htm
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 22, 2009, 08:41:42 »

nie wiem czy dobrze mówie ale mowa by³a o niewidzialnym znaku jaki ka¿dy bêdzie posiadaæ i tak bêdzie wiadomo kto dobry a kto z³y
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 22, 2009, 08:51:40 »

...i tak siê koñczy mieszanie przekazów biblijnych, sumeryjskich i rzekomych przekazów En-ki - jak widaæ, totalnym mêtlikiem, który niespecjalnie ma ³ad i sk³ad ;]
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 22, 2009, 10:22:04 »

Na jakiej zasadzie po uruchomieniu instalacji ma zafunkcjonowac odró¿nianie Sprawiedliwych od Niesprawiedliwych?
Nie jestem pewien, ale radzi³bym zachowaæ kopie dokonanych wp³at na pch.
Bober
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 22, 2009, 12:56:28 »

Tylko Bóg mo¿e dokonaæ sprawiedliwej "selekcji"- bardziej szczegó³owo i prawdziwie nie da siê tego napisaæ lub powiedzieæ. Nasze ¿ycie jest w "rêkach" Boga a nie PCH czy Geryla.
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 22, 2009, 13:10:39 »

Powiedzia³bym inaczej Jêzyk nasze ¿ycie jest w naszych rêkach to my decydujemy czy chcemy byæ dobrzy czy ¼li a os±d nale¿y do Stwórcy
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 22, 2009, 13:34:32 »

a ja powiem jeszcze inaczej, nasze ¿ycie jest w naszych rêkach bo to my jeste¶my BOGAMI dla samych siebie!

718'
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 22, 2009, 13:50:06 »

(Mój DRUGI post na tym forum)
trochê hydparkowo tutaj.
Oczywi¶cie mo¿na sobie po¿artowaæ - póki mo¿na.

nie wiem czy dobrze mówie ale mowa by³a o niewidzialnym znaku jaki ka¿dy bêdzie posiadaæ i tak bêdzie wiadomo kto dobry a kto z³y
Tak. Dobrze mówisz Mrugniêcie)
Nie: "bedzie posiadaæ" - ale JU¯ POSIADA ..i to znak Dynamiczny jest .

Ale Moje pytanie dotyczy³o zw±zku omawianego zjawiska z ProjektemCheops i Zaanga¿owanymi. Interesuje mnie przede wszystkim, co BYT(Y) z dostepem do PCh mówi±ce przez medium maj± do powiedzeia w tej sprawie. A tak¿e "Dru¿yna jaskó³ek"..

Powiedzia³bym inaczej Jêzyk nasze ¿ycie jest w naszych rêkach to my decydujemy czy chcemy byæ dobrzy czy ¼li a os±d nale¿y do Stwórcy
Wasze ¿ycie jest w Waszych rêkach. To Wy decydujecie, jacy chcecie byæ,
a os±d nale¿y do ..(tu doprecyzowa³ 718).. 
Mrugniêcie))

W ka¿dym razie: Proszê o PRECYZJÊ,
odniesienie siê do tematu omówienia, topicu.

Filozofie z pewno¶ci± ka¿dy jak±¶ ma. I ona jest b.wa¿na.
Jednak¿e zapyta³em(sprawdzam jeszcze) na TEMATYCZNYM forum Projektu-Cheops(ani chybi).

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2009, 21:24:02 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 22, 2009, 14:23:49 »

o tym mówiê - z porz±dnego forum PROJEKTU CHEOPS zrobi³ siê projekt hydepark a to nie jest fajne Smutny

Kap³an 718'
Krzych99
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 22, 2009, 14:44:37 »

Wybór bêdzie na takiej zasadzie jak dzi¶ ci z Syrusza bior± ludzi na badania, piêkni, zdrowi, silini; bo tacy im siê przydadz±. Co¶ by³o o tych zaproszeniach przez kosmitów w sesjach.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 22, 2009, 14:53:29 »

To mój pierwszy post na tym forum.

Pytanie do ZAANGA¯OWANYCH w projekt.  (mo¿na potraktowac jak karteczkê).
Zale¿y mi na mo¿liwie SZCZEGó£OWEJ odpowiedzi.

Chodzi mi o Stan Wiedzy o mechanice ochrony lub jej braku
jaka jest powi±zana z Systemem z piramid± i ca³ym przedsiêwziêciem PCh.

Instalacja nie zostanie uruchomiona, projekt nie wypali, bo nie maj± osoby z odpowiednim DNA.
Nast±pi za to przej¶cie do IV gêsto¶ci - do Ziemi pod nami (ta skorupa to iluzja), i przejd± ci, co tak wybior±, co dostroj± sw± wibracjê do wibracji IV gêsto¶ci. Inni wybior± pozostanie w III gêsto¶ci. I na tym bêdzie polega³o to rozdzielenie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 22, 2009, 17:13:37 »

Szczerze mowiac z grubsza tak to wyglada. Jednak nasza droga zalezy od naszych indywidualnych decyzji.
Zatem zyjmy uczciwie , i godnie a nic nam nie grozi.Bo chroni nas nasz system wartosci , ktorym namalujemy wlasne zycia.

Kiara U¶miech U¶miech
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 22, 2009, 17:24:06 »

Wybaczcie za mój brak wiedzy... ale co Wy bêdziecie robiæ w tej 4tej gêsto¶ci? U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 22, 2009, 17:28:03 »

Nic wielkiego , po prostu ZYC i uczyc sie tworzyc z dodatkiem nowego elemetu , ktorym jest MILOSC BEZWARUNKOWA.

Kiara U¶miech U¶miech
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 22, 2009, 17:31:42 »

Instalacja nie zostanie uruchomiona, projekt nie wypali, bo nie maj± osoby z odpowiednim DNA.
Nast±pi za to przej¶cie do IV gêsto¶ci - do Ziemi pod nami (ta skorupa to iluzja), i przejd± ci, co tak wybior±, co dostroj± sw± wibracjê do wibracji IV gêsto¶ci. Inni wybior± pozostanie w III gêsto¶ci. I na tym bêdzie polega³o to rozdzielenie.

No i bêdziecie ¿yæ, uczyæ siê, tworzyæ pod skorup± Ziemii? bior±c pod uwagê budowê Ziemii mo¿e byæ to trochê trudne Mrugniêcie
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Styczeñ 22, 2009, 17:36:36 »

Bo wiesz, BRAIN, to jest tak, ¿e ¿yjesz na Ziemi, expisz, zdobywasz punkty do¶wiadczenia, potem robisz Level Up, i wybierasz z listy umiejêtno¶æ "Mi³o¶æ Bezwarunkowa" ;]

A tak serio: Nie ma daty "wej¶cia w IV gêstosæ". Nie ma "IV gêsto¶ci". Ka¿dy idzie swoim szlakiem rozwojowym. ¯yj±c tutaj i teraz, uczy siê ¿yæ, poznaje siebie, poznaje to, kim JEST. To jak poznawanie ka¿dego kawa³ka swojej duszy po kolei. Najpierw jeste¶ nie¶wiadomy, ¿yjesz z dnia na dzieñ, Twoja dusza Ciê nie obchodzi, liczy siê tylko cielesno¶æ i "marna" egzystencja. Potem coraz bardziej poznajesz z³o¿ono¶æ swojej istoty, uczysz siê ¿yæ ni± w pe³ni, uczysz siê te¿ kooperowaæ i koegzystowaæ z innymi duszami. W pewnym momencie nauczysz siê juz wszystkiego, co mozesz poznaæ, ¿yj±c jako istota fizyczna. Wtedy inkarnujesz ju¿ jako istota duchowa, na "wy¿szym planie gêsto¶ci" (chocia¿ s³owo "gêsto¶æ" jest tu mocno nie na miejscu). I znowu do¶wiadczasz, poznajesz, uczysz siê, rozwijasz. ¯ycie duszy to nie koñcz±cy siê cykl rozwojowy. Nie ma te¿ tak, ze jest pewne "przej¶cie", jak sesja na uczelni, po której jedni zdaj±, a inni powtarzaj± rok. Tu ka¿dy ma indywidualny tok "studiów", idzie w³asnym tempem, w³asn± drog± ¿yciow±. Mozesz to przyspieszyæ, interesuj±c siê i praktykuj±c rozwój duchowy, ale nie musisz. To siê powoli, spokojnie dzieje samo.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Styczeñ 22, 2009, 17:37:31 »

Dlaczego pod skorupa ziemi? Nic takiego sie nie wydarzy zeby zycie musialo zaistniec pod ziemia.

Kiara U¶miech U¶miech
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Styczeñ 22, 2009, 17:41:42 »

No to ju¿ mniej wiêcej rozumiem, do¶æ sensownie to nakre¶li³e¶.

A ogl±dali¶cie film K-PAX mo¿e to przej¶cie do 4 gêsto¶ci koñczy siê tak jak u Kevina Spacey`ego pod koniec filmu? Mrugniêcie
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Styczeñ 22, 2009, 18:35:41 »

No i bêdziecie ¿yæ, uczyæ siê, tworzyæ pod skorup± Ziemii? bior±c pod uwagê budowê Ziemii mo¿e byæ to trochê trudne Mrugniêcie

Nie pod skorup±; skorupy ju¿ nie bêdzie :-)
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Styczeñ 22, 2009, 18:43:40 »

przeciez pod skorupa sa jakies kamienie zelazo czy inna lawa chyab ze moiwsz to w przenosni
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Styczeñ 22, 2009, 18:45:06 »

przeciez pod skorupa sa jakies kamienie zelazo czy inna lawa chyab ze moiwsz to w przenosni

Tak, w przenośni. Bo ten świat, ta niby rzeczywistość -to iluzja. Ona opadnie jak kurtyna. Albo jak klapki z oczu.

EDIT: Ale ta iluzja jest opleciona po kuli ziemskiej, więc trochę dosłowności w tym jest.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 22, 2009, 18:46:02 wys³ane przez Lucyna D. » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Styczeñ 22, 2009, 18:48:37 »

wszystko jest iluzj±, to co widzimy nie zawsze jest tym co widzimy, (wiele zwierz±t widzi ca³kowicie inaczej kszta³ty które my znamy i dla nich to ca³kowicie inaczej wyglada)
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Styczeñ 22, 2009, 18:50:26 »

Tak, w przeno¶ni. Bo ten ¶wiat, ta niby rzeczywisto¶æ -to iluzja. Ona opadnie jak kurtyna. Albo jak klapki z oczu.

EDIT: Ale ta iluzja jest opleciona po kuli ziemskiej, wiêc trochê dos³owno¶ci w tym jest.

Wiêc kosmonautom którzy polecieli na ksiê¿yc ju¿ dawno ta kurtyna opad³a tak? Mrugniêcie

A co z takimi nieuduchowionymi istotami jak ja?
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Styczeñ 22, 2009, 19:02:19 »

Więc kosmonautom którzy polecieli na księżyc już dawno ta kurtyna opadła tak? Mrugniêcie

Gdyby im opadła, to by ich tu już nie było :-)

A co z takimi nieuduchowionymi istotami jak ja?

Każdy jest uduchowiony, choć w różnym stopniu, często jednak nawet nie zdajemy sobie sprawy ze stopnia swojego uduchowienia. Tak czy inaczej posłuchaj tu Kiary: żyj godnie i prawo, a wszystko dobrze będzie, iluzja się skończy - wtedy, kiedy przyjdzie na to czas :-)
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 23, 2009, 00:26:25 wys³ane przez Lucyna D. » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: