Sesja 87 - Pytania, które uda³o mi siê "odcedziæ" s³uchowo z „Mp3”-ki:
"...
1. Czy „ch³oniaki” w moim gardle da siê wyleczyæ „jodoforami”?
2. Czy Ziemia w przesz³o¶ci przechodzi³a precesjê? - Kiedy to by³o i w którym roku znów bêdzie?
3. Czy zap³odnienie powinno byæ uzale¿nione od dojrza³o¶ci ludzi?- Chodzi mi o to, ¿e zbyt m³odzi,- kobieta i mê¿czyzna, nie s± w stanie godnie wychowaæ dziecka.
4. Kim jest Lucyfer?
5. Prawdopodobnie w listopadzie chcia³bym ze wspólnikiem mieszkaj±cym w okolicach Chicago zrobiæ biznes. Prosi³bym bardzo kochanego Enki o poradê, o pomoc;- czy wszystko potoczy siê dobrze i czy nie zostanê oszukany. Proszê Ciê tak¿e o pomoc duchow±, aby wszystko potoczy³o siê dobrze.
6. Enki, czy móg³by¶ skomentowaæ sprzeczno¶æ miêdzy Twoj± wypowiedzi±, ¿e „duchy mog± umieraæ”, a wypowiedziami Duchów Wy¿szych, ¿e „duchy s± nie¶miertelne”?
7. Gdzie zaczyna siê Mikrokosmos, a koñczy Makrokosmos i w czym siê on znajduje?
8. Czy preparat Au100 mo¿na podawaæ dzieciom w wieku 2 lat,- je¶li tak, to w jakich dawkach?
9. Od kilku miesiêcy spisujê wiersze, które dos³ownie sp³ywaj± do mojej g³owy. Kto mi je dyktuje?
10.Przyjazd mój i obecno¶æ tutaj dzisiaj jest przypadkowy. Jak± wiêc rolê mam spe³niæ w tej Misji?
11. Kim bêdê w przysz³o¶ci?
12. Czy jest mi dane uporaæ siê z chorobami dziedzicznymi?
13. Czy dysponuj±c mocnym teleskopem astronomicznym mogê odnale¼æ dzi¶ Nibiru. Je¶li tak, to gdzie jej szukaæ?
14. Czy to prawda, ¿e Stany Zjednoczone s± w posiadaniu statków kosmicznych, przejêtych od innych cywilizacji i u¿yj± ich do upozorowania ataku na Ziemiê w celu wywo³ania paniki w¶ród ludzi, mówi±c, ¿e Obcy ...
15. W jaki sposób moja osoba mo¿e pomóc Misji Faraon i ochroniæ moj± rodzinê przed skutkami tego kataklizmu?
16. Czy inicjacja Reiki pomo¿e mi przetrwaæ rok 2012?
17. Kim s± lub kim bêd± „fa³szywi prorocy i jak ich rozpoznaæ?
18. Czy ziemska Matka Boska - Matka Jezusa – jest Matk± Bo¿±, matk± Enki i Enli?
19. Drogi Enki;- co dalej ze ¦l꿱, co z Bonifacym – Duchem ¦lê¿y?
20. „Minera³y Shindele” - czy to pokarm bogów? - Je¶li nie, to kto i kiedy udostêpni je ludziom?
21. Czy spe³niê jak±¶ rolê w nadchodz±cych wydarzeniach?
22 W jaki sposób nale¿y odczytywaæ znaki w zbo¿u,- wed³ug jakiego klucza?
23. Czy msze ¶wiête zamawiane w intencji zmar³ych maj± znaczenie i sens?
24. Czym mogê wyleczyæ i jak chorobê wrzodow± ¿o³±dka?
25. Jaki rodzaj energii bêdziemy u¿ywaæ po roku 2012? Czy bêdzie to tak, jak dzisiaj elektryczno¶æ wytwarzana w elektrowniach, czy jaka¶ inna, któr± bêdziemy przetwarzaæ?
26. Samuelu, co s±dzisz o niedawnej wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego: <<Absolutnie nie wierzê w szczególno¶æ roku 2012, za to bardzo niepokoi mnie rok 2008 i 2009.>>. Dlaczego najs³awniejszy polski jasnowidz nie widzi, aby w roku 2012 co¶ szczególnego mia³o siê wydarzyæ? Co s±dzisz te¿ o jego zapowiedzi wojny na Bliskim Wschodzie jeszcze w 2008 roku, która to jego zdaniem przerodzi siê w konflikt globalny? - konkretnie, mówi³ o ataku Izraela na Iran.
27. Czy region ¶wiêtokrzyski bêdzie bezpieczny w roku 2012 i jak± rolê odegraj± Polacy w tym okresie?
28. Co mam zrobiæ, ¿eby znale¼æ pracê i odmieniæ swoje ¿ycie?
29. Czy niedawny konflikt Rosja-Gruzja jest pocz±tkiem wiêkszego konfliktu, nawet na skalê ¶wiatow±? - Czy to zapowied¼ zbli¿aj±cej siê 3-ej wojny ¶wiatowej? - Je¶li tak, to jakich mo¿emy siê jeszcze konfliktów spodziewaæ? - Kiedy ta wojna mia³aby siê na dobre rozpocz±æ i jaka w niej rola Polski?
30. Kogo wybraæ,- Iwonê czy Annê?
31. Czy w Kielcach jest czakram? - W którym dok³adnie miejscu i czy silne jest jego promieniowanie?
32. Drogi Samuelu, jak± mam rolê do spe³nienia w Projekcie Cheops?
33. Czy Pani ma zdolno¶æ rozpoznania chorób?
34. Czy to mo¿liwe, ¿e Ziemia jest pusta w ¶rodku, a jej wnêtrze zamieszkuj± ...(Ziemianie, ...Terranie???)
35. Drogi Enki - powiedz proszê - czy doro¶li lub dzieci mog± spo¿ywaæ mleko krowie, bo s± sprzeczne opinie naukowców w tym temacie. I podobnie;- co powiesz na temat spo¿ywania jajek? Równie¿ ¶wiat nauki jest podzielony.
36. Jaki wed³ug pañstwa(Pañstwa???) ma byæ scenariusz uratowania Ziemi w roku 2012?
37. Proszê o ustosunkowanie siê do Ksiêgi Wiedzy przekazywanej z planu “Alfa” w Turcji anatolijskiej dla Mevlany? (
sam pierwszy raz spotka³em siê z tym w±tkiem wiêc poszed³em za tropem i znalaz³em linki: http://www.dkb-mevlana.org.tr/Webside%20in%20Polish_KB.pdfhttp://forum.juliaburgund.pl/viewtopic.php?p=259 >>>
Ciekawy materia³ ze wzglêdu na odniesienia do Atlantydy<<<
38. Czy w twoich planach jestem przewidziany do prac wykopaliskowych w Egipcie, czy mam inne zadanie, zwi±zane z Projektem Cheops?- Je¶li tak, to jakie?
39. Czy powinienem siê poddaæ operacji na przetokê tak, jak mi to zaleci³ ziemski lekarz?
40. Czy uruchomienie wielkiego zderzacza hadronów pomo¿e ludzko¶ci w rozwi±zaniu zagadek nauki? Czy na podstawie tych nauk poznamy prawdê o Wszech¶wiecie?
41. Czy kiedy w przysz³ym roku Nibiru bêdzie widoczna go³ym okiem, a pó¼niej w miarê jej zbli¿ania siê do Ziemi bêdzie widoczna coraz bardziej,- opinia publiczna zostanie w jaki¶ sposób poinformowana, ostrze¿ona? Jak zareaguj± media i rz±dy ¶wiatowe?
42. Jestem zaszczycony, ¿e mogê rozmawiaæ z Enki. Jak± moc posiada krzy¿ Egipcjan - “Ankh”?
43. Jaki jest sens, ¿e powsta³ Wszech¶wiat?
44. Czy realne s± pomys³y odbudowy ¶wi±tyni Salomona?
45. Chcia³bym sprawdziæ Twoj± wiedzê:- Jak mam na imiê;- jakie s± imiona moich rodziców? - oraz chcia³bym dowiedzieæ siê;- jak± mam misjê do spe³nienia w tym wcieleniu na Ziemi?
46. Po operacji “bajpasów” w 2007 mam kaszel ju¿ pó³ roku, Jak sobie pomóc?- lekarze nie s± w stanie.
47. Czy powinnam przyj±æ propozycjê wyjazdu z Polski?
48. Jak rozwi±zaæ problemy z krêgos³upem mojego ojca?
49. Jak wyleczyæ zeza?
50. Jak pozbyæ siê blokad energetycznych na wszystkich poziomach?
51. Drogi Enki,- proszê powiedz mi - co jeszcze mam zrobiæ w walce z chorob± nowotworow±? - Próbowa³am ju¿ wszystkiego.
52. Drogi Enki – kiedy mówimy o rzeczach, które maj± siê staæ w 2012 roku I o tych, które dziej± siê teraz w zwi±zku z wykopaliskami w Egipcie – wiêkszo¶æ ludzi w ogóle tego nie czuje. (?)Patrz± na scenê z boku(?) , kiedy to inni ludzie tego dokonaj± (
). Czy bêdzie w najbli¿szej przysz³o¶ci jakie¶ zdarzenie w naszej czê¶ci Europy, które mogliby¶my zapowiadaæ, które uwiarygodni³oby te wszystkie wspania³e rzeczy, dziej±ce siê w zwi±zku z Projektem Ratowania Ziemi?
53. Czy kobiety w ci±¿y mog± za¿ywaæ preparat Au100 I w jakich dawkach?
54. Jestem ju¿ zmêczona ci±giem z³ych, osobistych wydarzeñ w moim ¿yciu. Jak i czy, – u³o¿y siê moje ¿ycie osobiste?
55. Czy mo¿na wyleczyæ mia¿d¿ycê aorty? Je¶li tak, to w jaki sposób?
56. Czy moja córka B......ka jest bezpieczna w Szkocji? Kiedy musi wróciæ do domu?
57. Czy Misja Faraon powiedzie siê I czy zrealizujemy program ochrony Ziemi?
58. Drogi Enki,- ksi±¿ka Annie Kirkwood “Przes³anie Marii Dla ¦wiata”- czy fakty ukazane tam jako przes³anie od Maryi i Jezusa s± autentyczne, bo wiele wskazuje na to, ¿e tak? - Co mo¿esz dopowiedzieæ w tym temacie?
59. Niektóre dzisiejsze odpowiedzi zaprzeczaj± doktrynom religii katolickiej np. te dotycz±ce Matki Boskiej,- równie¿ twierdzenie, ¿e Jezus jest bratem Enki. Zaznaczam, ¿e oczekujê odpowiedzi innej ni¿ ta, ¿e jestem zaproszona na sesjê osobist±.
60. Drogi Enki,- które apokryfy, ksiêgi nie uznane oficjalnie przez ko¶ció³ s± istotne dla ukazania prawdy o czasach biblijnych i apostolskich?
61. Drogi Enki,- Phil Nasch(
), Maria Prath(
) oraz amerykañski doktor Teofil Valach(
) twierdz± na podstawie swoich odkryæ i do¶wiadczeñ, ¿e ludzie i zwierzêta zmarli w sposób naturalny - zmarli z braku minera³ów i witamin.- Czy mo¿esz to skomentowaæ?
62. Co siê stanie z Chicago po roku 2012?
63. Kochany Enki,- dziêkujemy Ci za pomoc, prowadzenie i chcemy Ci przekazaæ, ¿e bardzo Ciê kochamy.(?)
To s± ju¿ wszystkie pytania zadane na sesji w Kielcach.
Pozdrawiam LDW i OS.