Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:13:25

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sympozjum w Kielcach 14 wrzesieñ 2008  (Przeczytany 52085 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #50 : Wrzesieñ 20, 2008, 22:35:08 »

Aha to fajnie by by³o Du¿y u¶miech
W³a¶nie !! ja te¿ nie moge siê doczekaæ.
Mo¿e jak ktos cos bêdzie wiedzia³ to da znac wszystkim na forum o tym programie? Ja napewno to zrobie U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Wrzesieñ 20, 2008, 22:50:01 »

Wys³a³em email pod adres który znalaz³em w internecie do M.Trojanowskiego i bêdê czekaæ na odpowied¼ U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #52 : Wrzesieñ 20, 2008, 23:43:19 »

Wys³a³em email pod adres który znalaz³em w internecie do M.Trojanowskiego i bêdê czekaæ na odpowied¼ U¶miech
Mam nadziejê ¿e dasz znaæ co z programem? Z góry baaardzo dziêkujê U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Wrzesieñ 21, 2008, 08:28:16 »

Nie my¶l tak ¼le o formacie MP3:-) To tylko format. Co innego Twój rejestrator. Mo¿e byæ kiepskiej jako¶ci. Nic nie piszesz o tym jakie mia³e¶ warunki nagrania oraz o tym co jest "zepsute". Masz s³aby poziom nagrania, szumy. Napisz. do poprawiania tego typu rzeczy nie wystarczy sam program. Musisz wiedzieæ co chcesz uzyskaæ i jak to zrobisz [ jak u¿yjesz narzêdzi]. Ja pracujê z u¿yciem WaveLab f-my Steinberg. Je¶li masz pytania, to napisz na e-maila. Pozdro,
jepi

Cze¶æ >Jepi< !
Je¶li by¶ móg³, to spróbuj - proszê - tym "WebLabem" co¶ z tym zrobiæ. Pod spodem podajê Ci link do pliku na wrzucie:
http://www.wrzuta.pl/pliki/As5Rd2PGvO/
- a tu poni¿ej link, gdzie ³atwo i dosyæ szybko go ¶ci±gniesz:
http://www.zrzuta.eu/index.php
Jest to orygina³ bezpo¶rednio przerzucony z Mp3-ki - bez jakichkolwiek zmian, w ca³o¶ci. Wszystko by³oby jeszcze zno¶ne i do ³atwej edycji, gdyby nie ta 32-bitowa pêtla. Nie wiem czy to jakie¶ uszkodzenie, czy wada fabryczna. Wyj±tkowo denerwuj±cy element nagrania.
Je¶li Ci siê uda co¶ zrobiæ i jako¶æ zbli¿ysz do tej ogólnodostêpnej 81-ej sesji, to najpierw wypada³oby spytaæ siê o pozwolenie kogo¶ z kierownictwa PCh. Wiem, ¿e ciekawo¶æ i niecierpliwo¶æ ludzi odgrywa tu bardzo du¿± rolê, ale prawda jest taka, ¿e sesje s± dodawane do sprzedawanych przez chicagowsk± Misjê p³yt w³a¶nie w formie audio, zasilaj±c w pewnym stopniu jej konto. Dzisiaj nie da siê niczego zrobiæ za darmo, a pazerno¶æ ludzi na pieni±dze i sk±pstwo osi±gnê³y, z tego co by³o widaæ po "skarbonkowej zbiórce" dotacji w Chicago, poziom zenitu  i wszyscy powinni¶my mieæ tego pe³n± ¶wiadomo¶æ. Pozdrawiam.

LDW i OS jak zwykle.
LukasCiekawy
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Wrzesieñ 21, 2008, 23:08:58 »

a Czy wie kto¶ mo¿e dok³adniej kiedy zostanie opublikowana 87 sesja?
nie mogê siê doczekaæ aby ja przeczytaæ.. Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #55 : Wrzesieñ 21, 2008, 23:14:13 »

a Czy wie kto¶ mo¿e dok³adniej kiedy zostanie opublikowana 87 sesja?
nie mogê siê doczekaæ aby ja przeczytaæ.. Pozdrawiam
Napisz do administratora on ci odpowie na to pytanie U¶miech Mo¿e do solo

Ksiêga Koheleta 3,1
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Wrzesieñ 21, 2008, 23:32:49 »

chanell zapyta³a¶ o tamte sny?
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Wrzesieñ 22, 2008, 14:07:33 »

Sesja 87 - Pytania, które uda³o mi siê "odcedziæ" s³uchowo z „Mp3”-ki:
"...
1.  Czy „ch³oniaki” w moim gardle da siê wyleczyæ „jodoforami”?
2.  Czy Ziemia w przesz³o¶ci przechodzi³a precesjê? - Kiedy to by³o i w którym roku znów bêdzie?
3.  Czy zap³odnienie powinno byæ uzale¿nione od dojrza³o¶ci ludzi?- Chodzi mi o to, ¿e zbyt m³odzi,- kobieta i mê¿czyzna, nie s± w stanie godnie wychowaæ dziecka.
4.  Kim jest Lucyfer?
5.  Prawdopodobnie w listopadzie chcia³bym ze wspólnikiem mieszkaj±cym w okolicach Chicago zrobiæ biznes. Prosi³bym bardzo kochanego Enki o poradê, o pomoc;- czy wszystko potoczy siê dobrze i czy nie zostanê oszukany. Proszê Ciê tak¿e o pomoc duchow±, aby wszystko potoczy³o siê dobrze.
6.  Enki, czy móg³by¶ skomentowaæ sprzeczno¶æ miêdzy Twoj± wypowiedzi±, ¿e „duchy mog± umieraæ”, a wypowiedziami Duchów Wy¿szych, ¿e „duchy s± nie¶miertelne”?
7.  Gdzie zaczyna siê Mikrokosmos, a koñczy Makrokosmos i w czym siê on znajduje?
8.  Czy preparat Au100 mo¿na podawaæ dzieciom w wieku 2 lat,- je¶li tak, to w jakich dawkach? 
9.  Od kilku miesiêcy spisujê wiersze, które dos³ownie sp³ywaj± do mojej g³owy. Kto mi je dyktuje? 
10.Przyjazd mój i obecno¶æ tutaj dzisiaj jest przypadkowy. Jak± wiêc rolê mam spe³niæ w tej Misji? 
11. Kim bêdê w przysz³o¶ci?
12. Czy jest mi dane uporaæ siê z chorobami dziedzicznymi? 
13. Czy dysponuj±c mocnym teleskopem astronomicznym mogê odnale¼æ dzi¶ Nibiru. Je¶li tak, to gdzie jej szukaæ? 
14. Czy to prawda, ¿e Stany Zjednoczone s± w posiadaniu statków kosmicznych, przejêtych od innych cywilizacji i u¿yj± ich do upozorowania ataku na Ziemiê w celu wywo³ania paniki w¶ród ludzi, mówi±c, ¿e Obcy ...Co¶ 
15. W jaki sposób moja osoba mo¿e pomóc Misji Faraon i ochroniæ moj± rodzinê przed skutkami tego kataklizmu? 
16. Czy inicjacja Reiki pomo¿e mi przetrwaæ rok 2012? 
17. Kim s± lub kim bêd± „fa³szywi prorocy i jak ich rozpoznaæ?
18. Czy ziemska Matka Boska - Matka Jezusa – jest Matk± Bo¿±, matk± Enki i Enli?   
19. Drogi Enki;- co dalej ze ¦l꿱, co z Bonifacym – Duchem ¦lê¿y?
20. „Minera³y Shindele” - czy to pokarm bogów? - Je¶li nie, to kto i kiedy udostêpni je ludziom?
21. Czy spe³niê jak±¶ rolê w nadchodz±cych wydarzeniach?
22 W jaki sposób nale¿y odczytywaæ znaki w zbo¿u,- wed³ug jakiego klucza?
23. Czy msze ¶wiête zamawiane w intencji zmar³ych maj± znaczenie i sens?
24. Czym mogê wyleczyæ i jak chorobê wrzodow± ¿o³±dka?
25. Jaki rodzaj energii bêdziemy u¿ywaæ po roku 2012? Czy bêdzie to tak, jak dzisiaj elektryczno¶æ wytwarzana w elektrowniach, czy jaka¶ inna, któr± bêdziemy przetwarzaæ?
26. Samuelu, co s±dzisz o niedawnej wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego: <<Absolutnie nie wierzê w szczególno¶æ roku 2012, za to bardzo niepokoi mnie rok 2008 i 2009.>>. Dlaczego najs³awniejszy polski jasnowidz nie widzi, aby w roku 2012 co¶ szczególnego mia³o siê wydarzyæ? Co s±dzisz te¿ o jego zapowiedzi wojny na Bliskim Wschodzie jeszcze w 2008 roku, która to jego zdaniem przerodzi siê w konflikt globalny? - konkretnie, mówi³ o ataku Izraela na Iran.
27. Czy region ¶wiêtokrzyski bêdzie bezpieczny w roku 2012 i jak± rolê odegraj± Polacy w tym okresie?
28. Co mam zrobiæ, ¿eby znale¼æ pracê i odmieniæ swoje ¿ycie?
29. Czy niedawny konflikt Rosja-Gruzja jest pocz±tkiem wiêkszego konfliktu, nawet na skalê ¶wiatow±? - Czy to zapowied¼ zbli¿aj±cej siê 3-ej wojny ¶wiatowej? - Je¶li tak, to jakich mo¿emy siê jeszcze konfliktów spodziewaæ? - Kiedy ta wojna mia³aby siê na dobre rozpocz±æ i jaka w niej rola Polski?
30. Kogo wybraæ,- Iwonê czy Annê? 
31. Czy w Kielcach jest czakram? - W którym dok³adnie miejscu i czy silne jest jego promieniowanie?   
32. Drogi Samuelu, jak± mam rolê do spe³nienia w Projekcie Cheops?
33. Czy Pani ma zdolno¶æ rozpoznania chorób?
34. Czy to mo¿liwe, ¿e Ziemia jest pusta w ¶rodku, a jej wnêtrze zamieszkuj± ...(Ziemianie, ...Terranie???)
35. Drogi Enki - powiedz proszê - czy doro¶li lub dzieci mog± spo¿ywaæ mleko krowie, bo s± sprzeczne opinie naukowców w tym temacie. I podobnie;- co powiesz na temat spo¿ywania jajek? Równie¿ ¶wiat nauki jest podzielony.   
36. Jaki wed³ug pañstwa(Pañstwa???) ma byæ scenariusz uratowania Ziemi w roku 2012?
37. Proszê o ustosunkowanie siê do Ksiêgi Wiedzy przekazywanej z planu “Alfa” w Turcji anatolijskiej dla Mevlany? ( sam pierwszy raz spotka³em siê z tym w±tkiem wiêc poszed³em za tropem i znalaz³em linki:
http://www.dkb-mevlana.org.tr/Webside%20in%20Polish_KB.pdf
http://forum.juliaburgund.pl/viewtopic.php?p=259 
>>>Ciekawy materia³ ze wzglêdu na odniesienia do Atlantydy<<<
38. Czy w twoich planach jestem przewidziany do prac wykopaliskowych w Egipcie, czy mam inne zadanie, zwi±zane z Projektem Cheops?- Je¶li tak, to jakie?
39. Czy powinienem siê poddaæ operacji na przetokê tak, jak mi to zaleci³ ziemski lekarz?
40. Czy uruchomienie wielkiego zderzacza hadronów pomo¿e ludzko¶ci w rozwi±zaniu zagadek nauki? Czy na podstawie tych nauk poznamy prawdê o Wszech¶wiecie?
41. Czy kiedy w przysz³ym roku Nibiru bêdzie widoczna go³ym okiem, a pó¼niej w miarê jej zbli¿ania siê do Ziemi bêdzie widoczna coraz bardziej,- opinia publiczna zostanie w jaki¶ sposób poinformowana, ostrze¿ona? Jak zareaguj± media i rz±dy ¶wiatowe?
42. Jestem zaszczycony, ¿e mogê rozmawiaæ z Enki. Jak± moc posiada krzy¿ Egipcjan - “Ankh”?
43. Jaki jest sens, ¿e powsta³ Wszech¶wiat?
44. Czy realne s± pomys³y odbudowy ¶wi±tyni Salomona?
45. Chcia³bym sprawdziæ Twoj± wiedzê:- Jak mam na imiê;- jakie s± imiona moich rodziców? - oraz chcia³bym dowiedzieæ siê;- jak± mam misjê do spe³nienia w tym wcieleniu na Ziemi?
46. Po operacji “bajpasów” w 2007  mam kaszel ju¿ pó³ roku, Jak sobie pomóc?- lekarze nie s± w stanie.
47. Czy powinnam przyj±æ propozycjê wyjazdu z Polski?
48. Jak rozwi±zaæ problemy z krêgos³upem mojego ojca?
49. Jak wyleczyæ zeza?
50. Jak pozbyæ siê blokad energetycznych na wszystkich poziomach?
51. Drogi Enki,- proszê powiedz mi - co jeszcze mam zrobiæ w walce z chorob± nowotworow±? - Próbowa³am ju¿ wszystkiego.
52. Drogi Enki – kiedy mówimy o rzeczach, które maj± siê staæ w 2012 roku I o tych, które dziej± siê teraz w zwi±zku z wykopaliskami w Egipcie – wiêkszo¶æ ludzi w ogóle tego nie czuje. (?)Patrz± na scenê z boku(?) , kiedy to inni ludzie tego dokonaj± (Co¶). Czy bêdzie w najbli¿szej przysz³o¶ci jakie¶ zdarzenie w naszej czê¶ci Europy, które mogliby¶my zapowiadaæ, które uwiarygodni³oby te wszystkie wspania³e rzeczy, dziej±ce siê w zwi±zku z Projektem Ratowania Ziemi?
53. Czy kobiety w ci±¿y mog± za¿ywaæ preparat Au100 I w jakich dawkach?
54. Jestem ju¿ zmêczona ci±giem z³ych, osobistych wydarzeñ w moim ¿yciu. Jak i czy, – u³o¿y siê moje ¿ycie osobiste?
55. Czy mo¿na wyleczyæ mia¿d¿ycê aorty? Je¶li tak, to w jaki sposób?
56. Czy moja córka B......ka jest bezpieczna w Szkocji? Kiedy musi wróciæ do domu?
57. Czy Misja Faraon powiedzie siê I czy zrealizujemy program ochrony Ziemi?
58. Drogi Enki,- ksi±¿ka Annie Kirkwood “Przes³anie Marii Dla ¦wiata”- czy fakty ukazane tam jako przes³anie od Maryi i Jezusa s± autentyczne, bo wiele wskazuje na to, ¿e tak? - Co mo¿esz dopowiedzieæ w tym temacie?
59. Niektóre dzisiejsze odpowiedzi zaprzeczaj± doktrynom religii katolickiej np. te dotycz±ce Matki Boskiej,- równie¿ twierdzenie, ¿e Jezus jest bratem Enki. Zaznaczam, ¿e oczekujê odpowiedzi innej ni¿ ta, ¿e jestem zaproszona na sesjê osobist±.
60. Drogi Enki,- które apokryfy, ksiêgi nie uznane oficjalnie przez ko¶ció³ s± istotne dla ukazania prawdy o czasach biblijnych i apostolskich?
61. Drogi Enki,- Phil Nasch(Co¶), Maria Prath(Co¶) oraz amerykañski doktor Teofil Valach(Co¶) twierdz± na podstawie swoich odkryæ i do¶wiadczeñ, ¿e ludzie i zwierzêta zmarli w sposób naturalny - zmarli z braku minera³ów i witamin.- Czy mo¿esz to skomentowaæ?
62. Co siê stanie z Chicago po roku 2012?
63. Kochany Enki,- dziêkujemy Ci za pomoc, prowadzenie i chcemy Ci przekazaæ, ¿e bardzo Ciê kochamy.(?)

To s± ju¿ wszystkie pytania zadane na sesji w Kielcach.

Pozdrawiam LDW i OS.

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 25, 2008, 13:00:45 wys³ane przez Stanley » Zapisane
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Wrzesieñ 22, 2008, 14:46:24 »

Ciekawie, chce znac juz odpowiedzi xD
LukasCiekawy
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Wrzesieñ 22, 2008, 15:51:24 »

moja ciekawo¶æ jeszcze bardziej siê zaostrzy³a:)
zobaczymy jakich odpowiedzi udzieli³ En-Ki;)
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #60 : Wrzesieñ 22, 2008, 16:17:19 »

chanell zapyta³a¶ o tamte sny?
Niestety nie,nie¶mia³am.Pewnie i tak musia³abym udaæ sie na sesje osobist± ,a na to nie mia³a czasu.Mo¿e pojade do Mys³owic to zapytam U¶miech
Pozdrawiam chanell

Ksiêga Koheleta 3,1
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Wrzesieñ 22, 2008, 17:56:13 »

A wie kto¶, kto ma te odpowiedzi ? A kto wogole je wrzuca w //sesje ?
Skala
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Wrzesieñ 22, 2008, 20:01:40 »

Pamiêtajce co jest napisane w Biblii:"Stary Testament przestrzega cz³owieka: Nie znajdzie siê po¶ród ciebie nikt, kto by (...) pyta³ duchów i widma, zwraca³ siê do umar³ych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana ka¿dy, kto to czyni (Pwt 18,10-12). Nie bêdziecie siê zwracaæ do wywo³uj±cych duchy ani do wró¿bitów. Nie bêdziecie zasiêgaæ ich rady, aby nie splugawiæ siê przez nich. Ja jestem Pan, Bóg wasz (Kp³ 19,31). Tak¿e przeciwko ka¿demu, kto siê zwróci do wywo³uj±cych duchy albo do wró¿bitów, aby uprawiaæ z nimi nierz±d, zwrócê oblicze i wy³±czê go spo¶ród jego ludu"(Kp³ 20,6-7)
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2008, 20:02:12 wys³ane przez Skala » Zapisane
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Wrzesieñ 22, 2008, 21:27:06 »

Wiêc spróbuj wmówiæ to 2 miliardom istot ludzkich na Ziemi, które nie maj± nawet najmniejszego pojêcia o istnieniu niniejszej Ksiêgi Ostatecznej. Pozdrawiam.

Uzupe³ni³em listê pytañ.
Przepraszam Wszystkich ¿e tak d³ugo to trwa³o.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 25, 2008, 09:22:59 wys³ane przez Stanley » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Wrzesieñ 24, 2008, 20:20:08 »

Chyba co¶ przeoczy³em. Jakich pytañ?
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Wrzesieñ 24, 2008, 20:25:43 »

Pamiêtajce co jest napisane w Biblii:"Stary Testament przestrzega cz³owieka: Nie znajdzie siê po¶ród ciebie nikt, kto by (...) pyta³ duchów i widma, zwraca³ siê do umar³ych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana ka¿dy, kto to czyni (Pwt 18,10-12). Nie bêdziecie siê zwracaæ do wywo³uj±cych duchy ani do wró¿bitów. Nie bêdziecie zasiêgaæ ich rady, aby nie splugawiæ siê przez nich. Ja jestem Pan, Bóg wasz (Kp³ 19,31). Tak¿e przeciwko ka¿demu, kto siê zwróci do wywo³uj±cych duchy albo do wró¿bitów, aby uprawiaæ z nimi nierz±d, zwrócê oblicze i wy³±czê go spo¶ród jego ludu"(Kp³ 20,6-7)

Wrózenie, przywo³ywanie duchów nie jest polecane. S³uchanie swojego wewnetrznego g³osu z serca potrafi uchroniæ przezd niebezpieczeñstwem, no chyba ze kto¶ ma zamkniety umys³ na subtelne sygna³y. Chodzenie do wrózek, czesto sprowadza niepewnosæ i zamet, w koñcu bierno¶æ 'bo co¶ ma sie staæ' Ale czasem zdarza sie tak ze duch sam, z w³asnej woli chce sie komunikowaæ. Lucyna kiedy by³a w stanie ¶mierci klinicznej us³ysza³a ze odpowiednia istota 'zg³osi sie do niej' . Zreszt± powtarza³y jej sie okreslone sny przez ile¶ lat. Wreszcie wyl±dowa³a na hipnozie, która jest uznana przez medycyne za ga³a¼ terapi regresywnej - to nie czary, ani czynienie guse³ w oparach kadzide³.
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Wrzesieñ 25, 2008, 09:31:48 »

Chyba co¶ przeoczy³em. Jakich pytañ?

>Dariusz<
Tych powy¿ej z "Wrzesieñ 22, 2008, 14:07:33" tej stronicy. U¿y³em " zmieñ", by nie rozwlekaæ zbytnio w±tku. Pozdrawiam.
forrest
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Wrzesieñ 27, 2008, 14:40:48 »

Mocn± stron± tego sympozjum by³o wyst±pienie Billa Browna, dotycz±ce wyników badañ georadarem. Je¿eli chodzi o rozmowê z Duchem, to my¶lê, ¿e odpowiedzi na pytania dotycz±ce zdrowia mog± byæ warto¶ciow± jej czê¶ci±.
Chcia³em prosiæ uczestników tego spotkania o ustosunkowanie siê do rozmowy z Duchem - tak w kontek¶cie fragmentu "Ksiêgi Mediów" Allana Kardeca. Jest to publikacja napisana w oparciu o wyniki obszernych, systematycznych i rzetelnych badañ, polegaj±cych na prowadzeniu rozmów z duchami, przy pomocy wielu mediów z udzia³em wielu spirytystów.
Str. 349:
"Dobre Duchy rozpoznaje siê we wszystkim, co mog³oby kogo¶ skompromitowaæ; nie znosz± one ujawniania z³a. Lekkomy¶lne lub z³o¶liwe Duchy czerpi± przyjemno¶æ z odkrywania tego rodzaju spraw. Dobre Duchy natomiast staraj± siê ³agodziæ czyje¶ b³êdy, bêd±c zwolennikami wyrozumia³o¶ci. Duchy z³o¶liwe wszystko wyolbrzymiaj± i siej± niezgodê za pomoc± zdradliwych niedomówieñ."
Np. zapad³a mi w pamiêæ odpowied¼ na pytanie dotycz±ce "wyboru dziewczyny". Pytanie to k³óci siê co prawda z moim systemem warto¶ci, ale spodziewa³bym siê odpowiedzi na wszystkie zadane pytania takich, ¿e jak by siê pokaza³o te rozmowy spirytystom, to dopuszczaliby mo¿liwo¶æ manifestowania siê wysoko rozwiniêtego Ducha - tak jak jest napisane w Ksiêdze Mediów na stronie 345:
"Tak¿e dobroæ i ¿yczliwo¶æ s± istotnymi cechami Duchów oczyszczonych. Nie ma w nich niechêci ani w stosunku do ludzi, ani wobec pozosta³ych Duchów. ¯a³uj± czyich¶ s³abo¶ci, krytykuj± b³êdy, lecz zawsze taktownie, bez goryczy i sk³onno¶ci do obra¿ania siê. (...)"
Joel
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Wrzesieñ 28, 2008, 01:06:41 »

Witaj Forrest na nowym forum ! Dziekuje za wiecej informacji i czekamy na wersje "finalna" na stronie PCH U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Wrzesieñ 28, 2008, 08:19:49 »

4.  Kim jest Lucyfer?
17. Kim s± lub kim bêd± „fa³szywi prorocy i jak ich rozpoznaæ?
22 W jaki sposób nale¿y odczytywaæ znaki w zbo¿u,- wed³ug jakiego klucza?
23. Czy msze ¶wiête zamawiane w intencji zmar³ych maj± znaczenie i sens?
36. Jaki wed³ug pañstwa(Pañstwa???) ma byæ scenariusz uratowania Ziemi w roku 2012?
41. Czy kiedy w przysz³ym roku Nibiru bêdzie widoczna go³ym okiem, a pó¼niej w miarê jej zbli¿ania siê do Ziemi bêdzie widoczna coraz bardziej,- opinia publiczna zostanie w jaki¶ sposób poinformowana, ostrze¿ona? Jak zareaguj± media i rz±dy ¶wiatowe?
57. Czy Misja Faraon powiedzie siê I czy zrealizujemy program ochrony Ziemi?

Osobi¶cie te pytania mnie najbardziej ciekawi± i czekam na odpowiedzi bo narazie nie ,,widzê'' ich
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Wrzesieñ 28, 2008, 18:57:32 »

Cze¶æ >Cysio91< !

Poprawi³em maksymalnie jak mog³em, wiêc próbuj ustawiæ sobie jaki¶ korektor graficzny w winampie i dos³uchaj siê uwa¿nie odpowiedzi.

http://www.wrzuta.pl/pliki/vG2wpDo7LH/

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2008, 00:07:30 wys³ane przez Stanley » Zapisane
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Wrzesieñ 28, 2008, 19:10:59 »

Wyraznie slychac bicie serca tylko nie wiem kogo Jêzyk
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 29, 2008, 00:00:09 »

Cze¶æ >t0m3k12< 1

To nie bicie serca, a jedynie 32-bitowa pêtla Mp3-ki. Przed "odszumieniem" tej pêtli w ogóle nie da³o siê tego s³uchaæ. Sprawd¼ sobie orygina³:

http://www.wrzuta.pl/pliki/As5Rd2PGvO/

Pozdrawiam Wszystkich LDW i OS.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #73 : Wrzesieñ 29, 2008, 00:21:22 »

Wyraznie slychac bicie serca tylko nie wiem kogo Jêzyk
To pewnie moje bo siedzia³am obok i serce wali³o mi z wra¿enia,¿e zosta³o odczytane moje pytanie Mrugniêcie

Ksiêga Koheleta 3,1
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Wrzesieñ 29, 2008, 15:14:44 »

a ju¿ poczekam na zamieszczenie sesji na stronie PCH
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: