Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:15:11

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sympozjum w Kielcach 14 wrzesieñ 2008  (Przeczytany 52086 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« : Wrzesieñ 16, 2008, 08:14:22 »

Jestem ciekawa waszych refleksji

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 16, 2008, 08:20:18 »

ja te¿

//kto¶ ma mo¿e ju¿ to sympozjum w wersji audio?
//wiadomo kiedy pojawi siê na stronie?

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 16, 2008, 09:18:53 »

Witam na nawy forum.
Na opracowanie trzeba bêdzie poczekaæ ze dwa tygodnie, albo i d³u¿ej.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 16, 2008, 09:24:55 »

Tom1ek
gratulujê awansu
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 16, 2008, 09:29:15 »

dziêki Chichot
// jako admin przypominam ci o opcji "edytuj" - ¿eby nie pisaæ jednej wiadomo¶ci pod drug± Jêzyk
(ale wiadomo, nie bierz tego do siebie, tak tylko przypominam - raczej wolê ³agodn± moderacjê forum, ni¿ ostre karanie za ka¿de naruszenie regulaminu)

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:23:28 »

Witam Wszystkich Ponownie !
>Tom1ek< Ja mam nagran± tê sesjê, ale w tak skandalicznej jako¶ci, ¿e trudno wielu s³ów siê dos³uchaæ. Nie wiedzia³em, ¿e Mp3-ka to taki shit. Próbowa³em to jako¶ poprawiæ Audacitem, ale jest to tak mozolne zajêcie, ¿e przerwa³em edycjê w po³owie. Jak by¶ móg³ to podpowiedz mi, jaki program jest lepszy do tego typu poprawek audio.
Jest jeszcze inna sprawa. Otó¿ PCh ma prawo pierwszeñstwa w upublicznianiu tre¶ci owych sesji, a ja nie chcia³bym z³amaæ owego niepisanego w tym wypadku prawa. Po prostu k³óci siê tego typu dzia³anie z moim "wnêtrzem". Nie chcia³bym wyskoczyæ jak "klarnet przed orkiestrê". Czy nie lepiej przy okazji rozwijaæ cierpliwo¶ci w sobie samym w ka¿dym aspekcie i na wszystkich poziomach rozwoju duchowego?

Pozdrawiam LDW i OS. 
awatar2000
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:44:46 »

Witam
No wiêc jak by³o w Kielcach ?
Pozdrawiam
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 16, 2008, 15:19:03 »

Stanley koniecznie jak się da to umieść to nagranie w publikacjach projektu, oczywiśćie może być po dodaniu sesji na stonie:))
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2008, 15:19:36 wys³ane przez wiki » Zapisane
Stanley
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 16, 2008, 17:48:52 »

Tom1ek
gratulujê awansu

A ja dodam jeszcze ¶wietnego enginu ca³o¶ci. Jest Piêkny.
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 17, 2008, 10:06:04 »

Witam
No wiêc jak by³o w Kielcach ?
Pozdrawiam
Witaj awatar2000 U¶miech
By³o nawet ciekawie,tylko prezentacja pana Brawna by³a miejscami nudnawa,ale mo¿e dlatego ¿e mówi³ po angielsku i pan Wójcikiewicz musia³ t³umaczyæ co zabiera³o du¿o czasu.Pokazywali wyniki badañ georadarem i anomalie wykryte przez ten przyrz±d.Faktycznie w miejscach które wskaza³a im pani Lucyna by³y one ogromne.
Po za tym by³a sesja z pani± Lucyn±.Jestem zadowolona bo zada³am pytanie En-ki i dosta³am odpowied¼.Niestety niewiele z niej pamiêtam bo by³am pod wra¿eniem ¿e zosta³o odczytane !! U¶miech Mam jednak nadziejê ¿e zostanie zamieszczone na stronie Pch i zak³adce sesje i odczytam sobie.
Serdecznie pozdrawiam chanell
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 10:07:28 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:03:02 »

Gratki Chanell, napewno jak odczytasz tre¶æ, albo obejrzysz filmik wtedy na luzie sobie przeanalizujesz

edit>
Stanley, jesli szukasz programu do obróbki dzwieku (wy³±cznie), to moge polecic dwa, bo kiedys zajmowa³am sie wycianiem szumów z plików dyktafonu:
-sony soud forge - do obróki kilku plikow na raz (np porównañ)
-sound engine - bardzo prosty i niezwykle skuteczny, przy redukcji czestotliwosci

oba dostepne w wersjach trialowych
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 15:11:02 wys³ane przez Enigma » Zapisane
Specu
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:47:22 »

By³em na sympozjum, w sumie mia³em nawet blisko bo mieszkam w Kielcach  U¶miech Wiêkszo¶æ informacji podanych w czasie prezentacji mo¿na znale¶æ na stronie PCh, natomiast z sesji channelingu telepatycznego mo¿na by³o sie dowiedzieæ m.in. ¿e mleko jest bardzo trudno przyswajalne przez doros³ych, na £ysicy znajduje sie czakram, nie dojdzie do wybuchu III wojny ¶wiatowej, Nibiru jest widoczne juz przez watykañski teleskop znajdujacy sie w Arizonie. Samuel wychwala³ tak¿e wszechstronne zastosowanie preparatu Au-100 oraz doradzi³ jednej osobie w wyborze ¿yciowej partnerki (doradzi³ ¿eby wybraæ obie U¶miech ) Jak co¶ sobie jeszcze przypomne ciekawego to dopisze.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 19:25:01 wys³ane przez Specu » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 17, 2008, 15:04:46 »

Witaj Specu U¶miech
Faktycznie tak by³o U¶miech  a ja przypomnia³am sobie jeszcze ¿e kto¶ pyta³ o lekarstwo na zeza,ale Samuel odpowiedzia³ ¿e tylko operacyjnie mo¿na skorygowaæ tê wadê.
Pozdrawiam chanell

Ksiêga Koheleta 3,1
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 17, 2008, 18:05:57 »

@Specu Nibiru widoczne przez Watykañski teleskop w Arizonie? jak masz wiêcej danych na ten temat, pisz na PW.

Mi siê przypomina od razu historia ujawnienia faktu istnienia Nibiru przez jezuitê, pracuj±cego dla agencji, która oficjalnie nie istnieje - SIV („Servizio Informaziono del Vaticano” - „Watykañska S³u¿ba Wywiadu”), jeszcze o tym napiszê

pawlo
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 17, 2008, 18:56:11 »

Witam,ja zada³em to pytanie o Nibiru,dok³adniej to zapyta³em:"Czy na dzieñ dzisiejszy mo¿emy u¿ywaj±c silnego teleskopu odnale¼æ Nibiru?Je¶li tak to gdzie go szukaæ na niebie?".Samuel kaza³ mi jechaæ do Arizony  Du¿y u¶miech Na drug± czê¶c pytanie ju¿ niestety nie dosta³em odpowiedzi a w³a¶nie chcia³em to us³yszeæ.Trochê jestem zdziwiony zachowaniem medium,my¶la³em ¿e w jaki¶ trans zapada a tu nic...otwarte oczy,w pe³ni ¶wiadoma.Pamiêtam temat o tym ¿e jeszcze d³ugo bêdziemy korzystali z tych samych ¼róde³ energii i wojny nie bêdzie bo kraje bêd± mia³y swoje problemy.Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 17, 2008, 20:04:08 »

Witam,ja zada³em to pytanie o Nibiru,dok³adniej to zapyta³em:"Czy na dzieñ dzisiejszy mo¿emy u¿ywaj±c silnego teleskopu odnale¼æ Nibiru?Je¶li tak to gdzie go szukaæ na niebie?".Samuel kaza³ mi jechaæ do Arizony  Du¿y u¶miech Na drug± czê¶c pytanie ju¿ niestety nie dosta³em odpowiedzi a w³a¶nie chcia³em to us³yszeæ.Trochê jestem zdziwiony zachowaniem medium,my¶la³em ¿e w jaki¶ trans zapada a tu nic...otwarte oczy,w pe³ni ¶wiadoma.Pamiêtam temat o tym ¿e jeszcze d³ugo bêdziemy korzystali z tych samych ¼róde³ energii i wojny nie bêdzie bo kraje bêd± mia³y swoje problemy.Pozdrawiam.
Tak przypominam sobie to pytanie,bo En-ki powiedzia³ ¿e teleskop w Arizonie jest najsilniejszy na ¶wiecie i jest w³asno¶ci± Watykanu.Jak uzyskasz zezwolenie to ju¿ teraz zobaczysz Nibiru U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:45:35 »

Tak przypominam sobie to pytanie,bo En-ki powiedzia³ ¿e teleskop w Arizonie jest najsilniejszy na ¶wiecie i jest w³asno¶ci± Watykanu.Jak uzyskasz zezwolenie to ju¿ teraz zobaczysz Nibiru U¶miech

Jak oni ci udziel± zezwolenia to mi kaktus na rêce wyro¶nie...
Specu
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:41:54 »

tom1ek te¿ mi sie skojarzylo odrazu z tym jezuita, ale nie pamietam dokladnie gdzie o tym czyta³em. Co do sesji to by³a jeszcze mowa o Lucyferze i umieralno¶ci dusz. Podobno Wielki Zderzacz Hadronów nie da odpowiedzi na pytania dotycz±ce struktury wszechswiata. Rozbroi³o mnie pytanie w którym kto¶ sie zwróci³ do En-ki na ,,pani"  Du¿y u¶miech A i kole¶ który sie pyta³ o swoje imiê i imiona swoich rodziców te¿ niczego sobie. Swoj± drog± zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedzia³?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 21:15:55 wys³ane przez Specu » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 18, 2008, 19:50:39 »

tom1ek te¿ mi sie skojarzylo odrazu z tym jezuita, ale nie pamietam dokladnie gdzie o tym czyta³em. Co do sesji to by³a jeszcze mowa o Lucyferze i umieralno¶ci dusz. Rozbroi³o mnie pytanie w którym kto¶ sie zwróci³ do En-ki na ,,pani"  Du¿y u¶miech A i kole¶ który sie pyta³ o swoje imiê i imiona swoich rodziców te¿ niczego sobie. Swoj± drog± zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedzia³?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?
Dziwne ¿e nie odpowiedzia³... a ile tam by³o osób? na tym spotkaniu?
Specu
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 18, 2008, 20:04:48 »

By³o lekko ponad setka jak dla mnie
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 18, 2008, 20:16:49 »

... Du¿y u¶miech A i kole¶ który sie pyta³ o swoje imiê i imiona swoich rodziców te¿ niczego sobie. Swoj± drog± zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedzia³?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?

W której¶ sesji p.Lucyna prosi³a na wstepie zeby nie zadawaæ takich pytañ typu 'jak mam na imie' bo ludzie to robia tylko dla sprawdzenia ducha, a on niby nie musi wiedzieæ wszystkiego zreszt± dla nich nasze imiona wydaj± sie byæ ma³oznacz±ce - takie by³o wyt³umaczenie
b3
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:59:34 »

... Du¿y u¶miech A i kole¶ który sie pyta³ o swoje imiê i imiona swoich rodziców te¿ niczego sobie. Swoj± drog± zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedzia³?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?

W której¶ sesji p.Lucyna prosi³a na wstepie zeby nie zadawaæ takich pytañ typu 'jak mam na imie' bo ludzie to robia tylko dla sprawdzenia ducha, a on niby nie musi wiedzieæ wszystkiego zreszt± dla nich nasze imiona wydaj± sie byæ ma³oznacz±ce - takie by³o wyt³umaczenie

Poka¿cie mi chocia¿ jedn±, konkretn± odpowied¼ Sam'a, której prawdziwo¶æ mo¿na namacalnie sprawdziæ... Logicznym jest, ¿e nie uzyskacie konkretnej odpowiedzi na ¿adne pytanie szczegó³owe, poniewa¿ pani Lucyna po prostu NIE POSIADA takiej wiedzy...
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 19, 2008, 23:05:02 »

phi. takich odpowiedzi by³o wiele. id¼ na prywatn± sesjê i "sprawd¼ Sama" - zobaczysz.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2008, 23:05:12 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Joel
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 19, 2008, 23:43:22 »

A byliscie na tej sesji prywatnej !? Oczywiscie latwiej jest napisac "klamie!" - Ja radze kazdemu przeciwnikowi projektu juz nie od dzis,- idz na sesje prywatna, wtedy nie wywinie sie jesli klamie ! Uloz sobie pytania i idz - szkoda pieniedzy !? Sa sympozja z otwartym wstepem. Jesli chcesz tak bardzo znac prawde, nie czytaj zdan i nie sluchaj slow od innych, a przekonac mozna sie samemy - na wlasne oczy, na wlasne uszy

Pozdrawiam !
Joel.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 20, 2008, 00:05:09 »

Heh... ja bym bardzo chêtnie poszed³ na sesje prywatn± ale niestety jest to dla mnie niemo¿liwe  Niezdecydowany
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: