Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:30:54

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sympozjum w Kielcach 14 wrzesieĂą 2008  (Przeczytany 54568 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« : Wrzesień 16, 2008, 08:14:22 »

Jestem ciekawa waszych refleksji

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 08:20:18 »

ja teÂż

//ktoÂś ma moÂże juÂż to sympozjum w wersji audio?
//wiadomo kiedy pojawi siĂŞ na stronie?

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 09:18:53 »

Witam na nawy forum.
Na opracowanie trzeba bĂŞdzie poczekaĂŚ ze dwa tygodnie, albo i dÂłuÂżej.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 09:24:55 »

Tom1ek
gratulujĂŞ awansu
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 16, 2008, 09:29:15 »

dziĂŞki Chichot
// jako admin przypominam ci o opcji "edytuj" - Âżeby nie pisaĂŚ jednej wiadomoÂści pod drugÂą JĂŞzyk
(ale wiadomo, nie bierz tego do siebie, tak tylko przypominam - raczej wolĂŞ ÂłagodnÂą moderacjĂŞ forum, niÂż ostre karanie za kaÂżde naruszenie regulaminu)

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Stanley
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 16, 2008, 11:23:28 »

Witam Wszystkich Ponownie !
>Tom1ek< Ja mam nagran¹ tê sesjê, ale w tak skandalicznej jakoœci, ¿e trudno wielu s³ów siê dos³uchaÌ. Nie wiedzia³em, ¿e Mp3-ka to taki shit. Próbowa³em to jakoœ poprawiÌ Audacitem, ale jest to tak mozolne zajêcie, ¿e przerwa³em edycjê w po³owie. Jak byœ móg³ to podpowiedz mi, jaki program jest lepszy do tego typu poprawek audio.
Jest jeszcze inna sprawa. Otó¿ PCh ma prawo pierwszeùstwa w upublicznianiu treœci owych sesji, a ja nie chcia³bym z³amaÌ owego niepisanego w tym wypadku prawa. Po prostu k³óci siê tego typu dzia³anie z moim "wnêtrzem". Nie chcia³bym wyskoczyÌ jak "klarnet przed orkiestrê". Czy nie lepiej przy okazji rozwijaÌ cierpliwoœci w sobie samym w ka¿dym aspekcie i na wszystkich poziomach rozwoju duchowego?

Pozdrawiam LDW i OS. 
awatar2000
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 16, 2008, 13:44:46 »

Witam
No wiĂŞc jak byÂło w Kielcach ?
Pozdrawiam
wiki
Gość
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 16, 2008, 15:19:03 »

Stanley koniecznie jak się da to umieść to nagranie w publikacjach projektu, oczywiśćie może być po dodaniu sesji na stonie:))
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2008, 15:19:36 wysłane przez wiki » Zapisane
Stanley
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 16, 2008, 17:48:52 »

Tom1ek
gratulujĂŞ awansu

A ja dodam jeszcze Âświetnego enginu caÂłoÂści. Jest PiĂŞkny.
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 17, 2008, 10:06:04 »

Witam
No wiĂŞc jak byÂło w Kielcach ?
Pozdrawiam
Witaj awatar2000 UÂśmiech
ByÂło nawet ciekawie,tylko prezentacja pana Brawna byÂła miejscami nudnawa,ale moÂże dlatego Âże mĂłwiÂł po angielsku i pan WĂłjcikiewicz musiaÂł tÂłumaczyĂŚ co zabieraÂło duÂżo czasu.Pokazywali wyniki badaĂą georadarem i anomalie wykryte przez ten przyrzÂąd.Faktycznie w miejscach ktĂłre wskazaÂła im pani Lucyna byÂły one ogromne.
Po za tym byÂła sesja z paniÂą LucynÂą.Jestem zadowolona bo zadaÂłam pytanie En-ki i dostaÂłam odpowiedÂź.Niestety niewiele z niej pamiĂŞtam bo byÂłam pod wraÂżeniem Âże zostaÂło odczytane !! UÂśmiech Mam jednak nadziejĂŞ Âże zostanie zamieszczone na stronie Pch i zakÂładce sesje i odczytam sobie.
Serdecznie pozdrawiam chanell
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 10:07:28 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Enigma
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 17, 2008, 14:03:02 »

Gratki Chanell, napewno jak odczytasz treœÌ, albo obejrzysz filmik wtedy na luzie sobie przeanalizujesz

edit>
Stanley, jesli szukasz programu do obróbki dzwieku (wy³¹cznie), to moge polecic dwa, bo kiedys zajmowa³am sie wycianiem szumów z plików dyktafonu:
-sony soud forge - do obrĂłki kilku plikow na raz (np porĂłwnaĂą)
-sound engine - bardzo prosty i niezwykle skuteczny, przy redukcji czestotliwosci

oba dostepne w wersjach trialowych
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 15:11:02 wysłane przez Enigma » Zapisane
Specu
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 17, 2008, 14:47:22 »

ByÂłem na sympozjum, w sumie miaÂłem nawet blisko bo mieszkam w Kielcach  UÂśmiech WiĂŞkszoœÌ informacji podanych w czasie prezentacji moÂżna znaleœÌ na stronie PCh, natomiast z sesji channelingu telepatycznego moÂżna byÂło sie dowiedzieĂŚ m.in. Âże mleko jest bardzo trudno przyswajalne przez dorosÂłych, na ÂŁysicy znajduje sie czakram, nie dojdzie do wybuchu III wojny Âświatowej, Nibiru jest widoczne juz przez watykaĂąski teleskop znajdujacy sie w Arizonie. Samuel wychwalaÂł takÂże wszechstronne zastosowanie preparatu Au-100 oraz doradziÂł jednej osobie w wyborze Âżyciowej partnerki (doradziÂł Âżeby wybraĂŚ obie UÂśmiech ) Jak coÂś sobie jeszcze przypomne ciekawego to dopisze.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 19:25:01 wysłane przez Specu » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #12 : Wrzesień 17, 2008, 15:04:46 »

Witaj Specu UÂśmiech
Faktycznie tak byÂło UÂśmiech  a ja przypomniaÂłam sobie jeszcze Âże ktoÂś pytaÂł o lekarstwo na zeza,ale Samuel odpowiedziaÂł Âże tylko operacyjnie moÂżna skorygowaĂŚ tĂŞ wadĂŞ.
Pozdrawiam chanell

KsiĂŞga Koheleta 3,1
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 17, 2008, 18:05:57 »

@Specu Nibiru widoczne przez WatykaĂąski teleskop w Arizonie? jak masz wiĂŞcej danych na ten temat, pisz na PW.

Mi siĂŞ przypomina od razu historia ujawnienia faktu istnienia Nibiru przez jezuitĂŞ, pracujÂącego dla agencji, ktĂłra oficjalnie nie istnieje - SIV („Servizio Informaziono del Vaticano” - „WatykaĂąska SÂłuÂżba Wywiadu”), jeszcze o tym napiszĂŞ

pawlo
Gość
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 17, 2008, 18:56:11 »

Witam,ja zadaÂłem to pytanie o Nibiru,dokÂładniej to zapytaÂłem:"Czy na dzieĂą dzisiejszy moÂżemy uÂżywajÂąc silnego teleskopu odnaleŸÌ Nibiru?JeÂśli tak to gdzie go szukaĂŚ na niebie?".Samuel kazaÂł mi jechaĂŚ do Arizony  DuÂży uÂśmiech Na drugÂą czĂŞÂśc pytanie juÂż niestety nie dostaÂłem odpowiedzi a wÂłaÂśnie chciaÂłem to usÂłyszeĂŚ.TrochĂŞ jestem zdziwiony zachowaniem medium,myÂślaÂłem Âże w jakiÂś trans zapada a tu nic...otwarte oczy,w peÂłni Âświadoma.PamiĂŞtam temat o tym Âże jeszcze dÂługo bĂŞdziemy korzystali z tych samych ÂźrĂłdeÂł energii i wojny nie bĂŞdzie bo kraje bĂŞdÂą miaÂły swoje problemy.Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 17, 2008, 20:04:08 »

Witam,ja zadaÂłem to pytanie o Nibiru,dokÂładniej to zapytaÂłem:"Czy na dzieĂą dzisiejszy moÂżemy uÂżywajÂąc silnego teleskopu odnaleŸÌ Nibiru?JeÂśli tak to gdzie go szukaĂŚ na niebie?".Samuel kazaÂł mi jechaĂŚ do Arizony  DuÂży uÂśmiech Na drugÂą czĂŞÂśc pytanie juÂż niestety nie dostaÂłem odpowiedzi a wÂłaÂśnie chciaÂłem to usÂłyszeĂŚ.TrochĂŞ jestem zdziwiony zachowaniem medium,myÂślaÂłem Âże w jakiÂś trans zapada a tu nic...otwarte oczy,w peÂłni Âświadoma.PamiĂŞtam temat o tym Âże jeszcze dÂługo bĂŞdziemy korzystali z tych samych ÂźrĂłdeÂł energii i wojny nie bĂŞdzie bo kraje bĂŞdÂą miaÂły swoje problemy.Pozdrawiam.
Tak przypominam sobie to pytanie,bo En-ki powiedziaÂł Âże teleskop w Arizonie jest najsilniejszy na Âświecie i jest wÂłasnoÂściÂą Watykanu.Jak uzyskasz zezwolenie to juÂż teraz zobaczysz Nibiru UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 17, 2008, 21:45:35 »

Tak przypominam sobie to pytanie,bo En-ki powiedziaÂł Âże teleskop w Arizonie jest najsilniejszy na Âświecie i jest wÂłasnoÂściÂą Watykanu.Jak uzyskasz zezwolenie to juÂż teraz zobaczysz Nibiru UÂśmiech

Jak oni ci udzielÂą zezwolenia to mi kaktus na rĂŞce wyroÂśnie...
Specu
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 18, 2008, 19:41:54 »

tom1ek teÂż mi sie skojarzylo odrazu z tym jezuita, ale nie pamietam dokladnie gdzie o tym czytaÂłem. Co do sesji to byÂła jeszcze mowa o Lucyferze i umieralnoÂści dusz. Podobno Wielki Zderzacz HadronĂłw nie da odpowiedzi na pytania dotyczÂące struktury wszechswiata. RozbroiÂło mnie pytanie w ktĂłrym ktoÂś sie zwrĂłciÂł do En-ki na ,,pani"  DuÂży uÂśmiech A i koleÂś ktĂłry sie pytaÂł o swoje imiĂŞ i imiona swoich rodzicĂłw teÂż niczego sobie. SwojÂą drogÂą zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedziaÂł?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 21:15:55 wysłane przez Specu » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 18, 2008, 19:50:39 »

tom1ek teÂż mi sie skojarzylo odrazu z tym jezuita, ale nie pamietam dokladnie gdzie o tym czytaÂłem. Co do sesji to byÂła jeszcze mowa o Lucyferze i umieralnoÂści dusz. RozbroiÂło mnie pytanie w ktĂłrym ktoÂś sie zwrĂłciÂł do En-ki na ,,pani"  DuÂży uÂśmiech A i koleÂś ktĂłry sie pytaÂł o swoje imiĂŞ i imiona swoich rodzicĂłw teÂż niczego sobie. SwojÂą drogÂą zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedziaÂł?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?
Dziwne Âże nie odpowiedziaÂł... a ile tam byÂło osĂłb? na tym spotkaniu?
Specu
Gość
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 18, 2008, 20:04:48 »

ByÂło lekko ponad setka jak dla mnie
Enigma
Gość
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 18, 2008, 20:16:49 »

... DuÂży uÂśmiech A i koleÂś ktĂłry sie pytaÂł o swoje imiĂŞ i imiona swoich rodzicĂłw teÂż niczego sobie. SwojÂą drogÂą zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedziaÂł?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?

W ktĂłrejÂś sesji p.Lucyna prosiÂła na wstepie zeby nie zadawaĂŚ takich pytaĂą typu 'jak mam na imie' bo ludzie to robia tylko dla sprawdzenia ducha, a on niby nie musi wiedzieĂŚ wszystkiego zresztÂą dla nich nasze imiona wydajÂą sie byĂŚ maÂłoznaczÂące - takie byÂło wytÂłumaczenie
b3
Gość
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 19, 2008, 22:59:34 »

... DuÂży uÂśmiech A i koleÂś ktĂłry sie pytaÂł o swoje imiĂŞ i imiona swoich rodzicĂłw teÂż niczego sobie. SwojÂą drogÂą zastanawiam sie czemu En-ki nie odpowiedziaÂł?? Przeciez jako istota duchowa to chyba ma wglad do takich wiadomosci a nawet jesli nie ma to nic sie przeciez nie dzieje i moze powiedziec ze nie wie ;p Jak myslicie?

W ktĂłrejÂś sesji p.Lucyna prosiÂła na wstepie zeby nie zadawaĂŚ takich pytaĂą typu 'jak mam na imie' bo ludzie to robia tylko dla sprawdzenia ducha, a on niby nie musi wiedzieĂŚ wszystkiego zresztÂą dla nich nasze imiona wydajÂą sie byĂŚ maÂłoznaczÂące - takie byÂło wytÂłumaczenie

Poka¿cie mi chocia¿ jedn¹, konkretn¹ odpowiedŸ Sam'a, której prawdziwoœÌ mo¿na namacalnie sprawdziÌ... Logicznym jest, ¿e nie uzyskacie konkretnej odpowiedzi na ¿adne pytanie szczegó³owe, poniewa¿ pani Lucyna po prostu NIE POSIADA takiej wiedzy...
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 19, 2008, 23:05:02 »

phi. takich odpowiedzi byÂło wiele. idÂź na prywatnÂą sesjĂŞ i "sprawdÂź Sama" - zobaczysz.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 23:05:12 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Joel
Gość
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 19, 2008, 23:43:22 »

A byliscie na tej sesji prywatnej !? Oczywiscie latwiej jest napisac "klamie!" - Ja radze kazdemu przeciwnikowi projektu juz nie od dzis,- idz na sesje prywatna, wtedy nie wywinie sie jesli klamie ! Uloz sobie pytania i idz - szkoda pieniedzy !? Sa sympozja z otwartym wstepem. Jesli chcesz tak bardzo znac prawde, nie czytaj zdan i nie sluchaj slow od innych, a przekonac mozna sie samemy - na wlasne oczy, na wlasne uszy

Pozdrawiam !
Joel.
Mora
Gość
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 20, 2008, 00:05:09 »

Heh... ja bym bardzo chĂŞtnie poszedÂł na sesje prywatnÂą ale niestety jest to dla mnie niemoÂżliwe  Niezdecydowany
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: