Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:30:54

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sympozjum w Kielcach 14 wrzesieĂą 2008  (Przeczytany 54569 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #50 : Wrzesień 20, 2008, 22:35:08 »

Aha to fajnie by byÂło DuÂży uÂśmiech
WÂłaÂśnie !! ja teÂż nie moge siĂŞ doczekaĂŚ.
MoÂże jak ktos cos bĂŞdzie wiedziaÂł to da znac wszystkim na forum o tym programie? Ja napewno to zrobie UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 20, 2008, 22:50:01 »

WysÂłaÂłem email pod adres ktĂłry znalazÂłem w internecie do M.Trojanowskiego i bĂŞdĂŞ czekaĂŚ na odpowiedÂź UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #52 : Wrzesień 20, 2008, 23:43:19 »

WysÂłaÂłem email pod adres ktĂłry znalazÂłem w internecie do M.Trojanowskiego i bĂŞdĂŞ czekaĂŚ na odpowiedÂź UÂśmiech
Mam nadziejĂŞ Âże dasz znaĂŚ co z programem? Z gĂłry baaardzo dziĂŞkujĂŞ UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Stanley
Gość
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 21, 2008, 08:28:16 »

Nie myÂśl tak Âźle o formacie MP3:-) To tylko format. Co innego TwĂłj rejestrator. MoÂże byĂŚ kiepskiej jakoÂści. Nic nie piszesz o tym jakie miaÂłeÂś warunki nagrania oraz o tym co jest "zepsute". Masz sÂłaby poziom nagrania, szumy. Napisz. do poprawiania tego typu rzeczy nie wystarczy sam program. Musisz wiedzieĂŚ co chcesz uzyskaĂŚ i jak to zrobisz [ jak uÂżyjesz narzĂŞdzi]. Ja pracujĂŞ z uÂżyciem WaveLab f-my Steinberg. JeÂśli masz pytania, to napisz na e-maila. Pozdro,
jepi

CzeœÌ >Jepi< !
JeÂśli byÂś mĂłgÂł, to sprĂłbuj - proszĂŞ - tym "WebLabem" coÂś z tym zrobiĂŚ. Pod spodem podajĂŞ Ci link do pliku na wrzucie:
http://www.wrzuta.pl/pliki/As5Rd2PGvO/
- a tu poniÂżej link, gdzie Âłatwo i dosyĂŚ szybko go ÂściÂągniesz:
http://www.zrzuta.eu/index.php
Jest to oryginaÂł bezpoÂśrednio przerzucony z Mp3-ki - bez jakichkolwiek zmian, w caÂłoÂści. Wszystko byÂłoby jeszcze znoÂśne i do Âłatwej edycji, gdyby nie ta 32-bitowa pĂŞtla. Nie wiem czy to jakieÂś uszkodzenie, czy wada fabryczna. WyjÂątkowo denerwujÂący element nagrania.
JeÂśli Ci siĂŞ uda coÂś zrobiĂŚ i jakoœÌ zbliÂżysz do tej ogĂłlnodostĂŞpnej 81-ej sesji, to najpierw wypadaÂłoby spytaĂŚ siĂŞ o pozwolenie kogoÂś z kierownictwa PCh. Wiem, Âże ciekawoœÌ i niecierpliwoœÌ ludzi odgrywa tu bardzo du¿¹ rolĂŞ, ale prawda jest taka, Âże sesje sÂą dodawane do sprzedawanych przez chicagowskÂą MisjĂŞ pÂłyt wÂłaÂśnie w formie audio, zasilajÂąc w pewnym stopniu jej konto. Dzisiaj nie da siĂŞ niczego zrobiĂŚ za darmo, a pazernoœÌ ludzi na pieniÂądze i skÂąpstwo osiÂągnĂŞÂły, z tego co byÂło widaĂŚ po "skarbonkowej zbiĂłrce" dotacji w Chicago, poziom zenitu  i wszyscy powinniÂśmy mieĂŚ tego peÂłnÂą ÂświadomoœÌ. Pozdrawiam.

LDW i OS jak zwykle.
LukasCiekawy
Gość
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 21, 2008, 23:08:58 »

a Czy wie ktoÂś moÂże dokÂładniej kiedy zostanie opublikowana 87 sesja?
nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ aby ja przeczytaĂŚ.. Pozdrawiam
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #55 : Wrzesień 21, 2008, 23:14:13 »

a Czy wie ktoÂś moÂże dokÂładniej kiedy zostanie opublikowana 87 sesja?
nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ aby ja przeczytaĂŚ.. Pozdrawiam
Napisz do administratora on ci odpowie na to pytanie UÂśmiech MoÂże do solo

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Septerra
Gość
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 21, 2008, 23:32:49 »

chanell zapytaÂłaÂś o tamte sny?
Stanley
Gość
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 22, 2008, 14:07:33 »

Sesja 87 - Pytania, ktĂłre udaÂło mi siĂŞ "odcedziĂŚ" sÂłuchowo z „Mp3”-ki:
"...
1.  Czy „chÂłoniaki” w moim gardle da siĂŞ wyleczyĂŚ „jodoforami”?
2.  Czy Ziemia w przeszÂłoÂści przechodziÂła precesjĂŞ? - Kiedy to byÂło i w ktĂłrym roku znĂłw bĂŞdzie?
3.  Czy zapÂłodnienie powinno byĂŚ uzaleÂżnione od dojrzaÂłoÂści ludzi?- Chodzi mi o to, Âże zbyt mÂłodzi,- kobieta i mĂŞÂżczyzna, nie sÂą w stanie godnie wychowaĂŚ dziecka.
4.  Kim jest Lucyfer?
5.  Prawdopodobnie w listopadzie chciaÂłbym ze wspĂłlnikiem mieszkajÂącym w okolicach Chicago zrobiĂŚ biznes. ProsiÂłbym bardzo kochanego Enki o poradĂŞ, o pomoc;- czy wszystko potoczy siĂŞ dobrze i czy nie zostanĂŞ oszukany. ProszĂŞ CiĂŞ takÂże o pomoc duchowÂą, aby wszystko potoczyÂło siĂŞ dobrze.
6.  Enki, czy mĂłgÂłbyÂś skomentowaĂŚ sprzecznoœÌ miĂŞdzy TwojÂą wypowiedziÂą, Âże „duchy mogÂą umieraĂŚ”, a wypowiedziami DuchĂłw WyÂższych, Âże „duchy sÂą nieÂśmiertelne”?
7.  Gdzie zaczyna siĂŞ Mikrokosmos, a koĂączy Makrokosmos i w czym siĂŞ on znajduje?
8.  Czy preparat Au100 moÂżna podawaĂŚ dzieciom w wieku 2 lat,- jeÂśli tak, to w jakich dawkach? 
9.  Od kilku miesiĂŞcy spisujĂŞ wiersze, ktĂłre dosÂłownie spÂływajÂą do mojej gÂłowy. Kto mi je dyktuje? 
10.Przyjazd mĂłj i obecnoœÌ tutaj dzisiaj jest przypadkowy. JakÂą wiĂŞc rolĂŞ mam speÂłniĂŚ w tej Misji? 
11. Kim bĂŞdĂŞ w przyszÂłoÂści?
12. Czy jest mi dane uporaĂŚ siĂŞ z chorobami dziedzicznymi? 
13. Czy dysponujÂąc mocnym teleskopem astronomicznym mogĂŞ odnaleŸÌ dziÂś Nibiru. JeÂśli tak, to gdzie jej szukaĂŚ? 
14. Czy to prawda, Âże Stany Zjednoczone sÂą w posiadaniu statkĂłw kosmicznych, przejĂŞtych od innych cywilizacji i uÂżyjÂą ich do upozorowania ataku na ZiemiĂŞ w celu wywoÂłania paniki wÂśrĂłd ludzi, mĂłwiÂąc, Âże Obcy ...CoÂś 
15. W jaki sposĂłb moja osoba moÂże pomĂłc Misji Faraon i ochroniĂŚ mojÂą rodzinĂŞ przed skutkami tego kataklizmu? 
16. Czy inicjacja Reiki pomoÂże mi przetrwaĂŚ rok 2012? 
17. Kim sÂą lub kim bĂŞdÂą „faÂłszywi prorocy i jak ich rozpoznaĂŚ?
18. Czy ziemska Matka Boska - Matka Jezusa – jest MatkÂą Bo¿¹, matkÂą Enki i Enli?   
19. Drogi Enki;- co dalej ze ÂŚl꿹, co z Bonifacym – Duchem ÂŚlĂŞÂży?
20. „MineraÂły Shindele” - czy to pokarm bogĂłw? - JeÂśli nie, to kto i kiedy udostĂŞpni je ludziom?
21. Czy spe³niê jak¹œ rolê w nadchodz¹cych wydarzeniach?
22 W jaki sposĂłb naleÂży odczytywaĂŚ znaki w zboÂżu,- wedÂług jakiego klucza?
23. Czy msze ÂświĂŞte zamawiane w intencji zmarÂłych majÂą znaczenie i sens?
24. Czym mogê wyleczyÌ i jak chorobê wrzodow¹ ¿o³¹dka?
25. Jaki rodzaj energii bêdziemy u¿ywaÌ po roku 2012? Czy bêdzie to tak, jak dzisiaj elektrycznoœÌ wytwarzana w elektrowniach, czy jakaœ inna, któr¹ bêdziemy przetwarzaÌ?
26. Samuelu, co s¹dzisz o niedawnej wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego: <<Absolutnie nie wierzê w szczególnoœÌ roku 2012, za to bardzo niepokoi mnie rok 2008 i 2009.>>. Dlaczego najs³awniejszy polski jasnowidz nie widzi, aby w roku 2012 coœ szczególnego mia³o siê wydarzyÌ? Co s¹dzisz te¿ o jego zapowiedzi wojny na Bliskim Wschodzie jeszcze w 2008 roku, która to jego zdaniem przerodzi siê w konflikt globalny? - konkretnie, mówi³ o ataku Izraela na Iran.
27. Czy region ÂświĂŞtokrzyski bĂŞdzie bezpieczny w roku 2012 i jakÂą rolĂŞ odegrajÂą Polacy w tym okresie?
28. Co mam zrobiÌ, ¿eby znaleŸÌ pracê i odmieniÌ swoje ¿ycie?
29. Czy niedawny konflikt Rosja-Gruzja jest pocz¹tkiem wiêkszego konfliktu, nawet na skalê œwiatow¹? - Czy to zapowiedŸ zbli¿aj¹cej siê 3-ej wojny œwiatowej? - Jeœli tak, to jakich mo¿emy siê jeszcze konfliktów spodziewaÌ? - Kiedy ta wojna mia³aby siê na dobre rozpocz¹Ì i jaka w niej rola Polski?
30. Kogo wybraĂŚ,- IwonĂŞ czy AnnĂŞ? 
31. Czy w Kielcach jest czakram? - W ktĂłrym dokÂładnie miejscu i czy silne jest jego promieniowanie?   
32. Drogi Samuelu, jakÂą mam rolĂŞ do speÂłnienia w Projekcie Cheops?
33. Czy Pani ma zdolnoœÌ rozpoznania chorób?
34. Czy to moÂżliwe, Âże Ziemia jest pusta w Âśrodku, a jej wnĂŞtrze zamieszkujÂą ...(Ziemianie, ...Terranie???)
35. Drogi Enki - powiedz proszĂŞ - czy doroÂśli lub dzieci mogÂą spoÂżywaĂŚ mleko krowie, bo sÂą sprzeczne opinie naukowcĂłw w tym temacie. I podobnie;- co powiesz na temat spoÂżywania jajek? RĂłwnieÂż Âświat nauki jest podzielony.   
36. Jaki wedÂług paĂąstwa(PaĂąstwa???) ma byĂŚ scenariusz uratowania Ziemi w roku 2012?
37. ProszĂŞ o ustosunkowanie siĂŞ do KsiĂŞgi Wiedzy przekazywanej z planu “Alfa” w Turcji anatolijskiej dla Mevlany? ( sam pierwszy raz spotkaÂłem siĂŞ z tym wÂątkiem wiĂŞc poszedÂłem za tropem i znalazÂłem linki:
http://www.dkb-mevlana.org.tr/Webside%20in%20Polish_KB.pdf
http://forum.juliaburgund.pl/viewtopic.php?p=259 
>>>Ciekawy materiaÂł ze wzglĂŞdu na odniesienia do Atlantydy<<<
38. Czy w twoich planach jestem przewidziany do prac wykopaliskowych w Egipcie, czy mam inne zadanie, zwiÂązane z Projektem Cheops?- JeÂśli tak, to jakie?
39. Czy powinienem siĂŞ poddaĂŚ operacji na przetokĂŞ tak, jak mi to zaleciÂł ziemski lekarz?
40. Czy uruchomienie wielkiego zderzacza hadronĂłw pomoÂże ludzkoÂści w rozwiÂązaniu zagadek nauki? Czy na podstawie tych nauk poznamy prawdĂŞ o WszechÂświecie?
41. Czy kiedy w przysz³ym roku Nibiru bêdzie widoczna go³ym okiem, a póŸniej w miarê jej zbli¿ania siê do Ziemi bêdzie widoczna coraz bardziej,- opinia publiczna zostanie w jakiœ sposób poinformowana, ostrze¿ona? Jak zareaguj¹ media i rz¹dy œwiatowe?
42. Jestem zaszczycony, Âże mogĂŞ rozmawiaĂŚ z Enki. JakÂą moc posiada krzyÂż Egipcjan - “Ankh”?
43. Jaki jest sens, Âże powstaÂł WszechÂświat?
44. Czy realne sÂą pomysÂły odbudowy ÂświÂątyni Salomona?
45. ChciaÂłbym sprawdziĂŚ TwojÂą wiedzĂŞ:- Jak mam na imiĂŞ;- jakie sÂą imiona moich rodzicĂłw? - oraz chciaÂłbym dowiedzieĂŚ siĂŞ;- jakÂą mam misjĂŞ do speÂłnienia w tym wcieleniu na Ziemi?
46. Po operacji “bajpasĂłw” w 2007  mam kaszel juÂż pó³ roku, Jak sobie pomĂłc?- lekarze nie sÂą w stanie.
47. Czy powinnam przyj¹Ì propozycjê wyjazdu z Polski?
48. Jak rozwiÂązaĂŚ problemy z krĂŞgosÂłupem mojego ojca?
49. Jak wyleczyĂŚ zeza?
50. Jak pozbyĂŚ siĂŞ blokad energetycznych na wszystkich poziomach?
51. Drogi Enki,- proszĂŞ powiedz mi - co jeszcze mam zrobiĂŚ w walce z chorobÂą nowotworowÂą? - PrĂłbowaÂłam juÂż wszystkiego.
52. Drogi Enki – kiedy mĂłwimy o rzeczach, ktĂłre majÂą siĂŞ staĂŚ w 2012 roku I o tych, ktĂłre dziejÂą siĂŞ teraz w zwiÂązku z wykopaliskami w Egipcie – wiĂŞkszoœÌ ludzi w ogĂłle tego nie czuje. (?)PatrzÂą na scenĂŞ z boku(?) , kiedy to inni ludzie tego dokonajÂą (CoÂś). Czy bĂŞdzie w najbliÂższej przyszÂłoÂści jakieÂś zdarzenie w naszej czĂŞÂści Europy, ktĂłre moglibyÂśmy zapowiadaĂŚ, ktĂłre uwiarygodniÂłoby te wszystkie wspaniaÂłe rzeczy, dziejÂące siĂŞ w zwiÂązku z Projektem Ratowania Ziemi?
53. Czy kobiety w ci¹¿y mog¹ za¿ywaÌ preparat Au100 I w jakich dawkach?
54. Jestem juÂż zmĂŞczona ciÂągiem zÂłych, osobistych wydarzeĂą w moim Âżyciu. Jak i czy, – uÂłoÂży siĂŞ moje Âżycie osobiste?
55. Czy moÂżna wyleczyĂŚ miaÂżdÂżycĂŞ aorty? JeÂśli tak, to w jaki sposĂłb?
56. Czy moja cĂłrka B......ka jest bezpieczna w Szkocji? Kiedy musi wrĂłciĂŚ do domu?
57. Czy Misja Faraon powiedzie siĂŞ I czy zrealizujemy program ochrony Ziemi?
58. Drogi Enki,- ksi¹¿ka Annie Kirkwood “PrzesÂłanie Marii Dla ÂŚwiata”- czy fakty ukazane tam jako przesÂłanie od Maryi i Jezusa sÂą autentyczne, bo wiele wskazuje na to, Âże tak? - Co moÂżesz dopowiedzieĂŚ w tym temacie?
59. NiektĂłre dzisiejsze odpowiedzi zaprzeczajÂą doktrynom religii katolickiej np. te dotyczÂące Matki Boskiej,- rĂłwnieÂż twierdzenie, Âże Jezus jest bratem Enki. Zaznaczam, Âże oczekujĂŞ odpowiedzi innej niÂż ta, Âże jestem zaproszona na sesjĂŞ osobistÂą.
60. Drogi Enki,- które apokryfy, ksiêgi nie uznane oficjalnie przez koœció³ s¹ istotne dla ukazania prawdy o czasach biblijnych i apostolskich?
61. Drogi Enki,- Phil Nasch(Coœ), Maria Prath(Coœ) oraz amerykaùski doktor Teofil Valach(Coœ) twierdz¹ na podstawie swoich odkryÌ i doœwiadczeù, ¿e ludzie i zwierzêta zmarli w sposób naturalny - zmarli z braku minera³ów i witamin.- Czy mo¿esz to skomentowaÌ?
62. Co siĂŞ stanie z Chicago po roku 2012?
63. Kochany Enki,- dziĂŞkujemy Ci za pomoc, prowadzenie i chcemy Ci przekazaĂŚ, Âże bardzo CiĂŞ kochamy.(?)

To sÂą juÂż wszystkie pytania zadane na sesji w Kielcach.

Pozdrawiam LDW i OS.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2008, 13:00:45 wysłane przez Stanley » Zapisane
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #58 : Wrzesień 22, 2008, 14:46:24 »

Ciekawie, chce znac juz odpowiedzi xD
LukasCiekawy
Gość
« Odpowiedz #59 : Wrzesień 22, 2008, 15:51:24 »

moja ciekawoœÌ jeszcze bardziej siê zaostrzy³a:)
zobaczymy jakich odpowiedzi udzieliÂł En-Ki;)
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #60 : Wrzesień 22, 2008, 16:17:19 »

chanell zapytaÂłaÂś o tamte sny?
Niestety nie,nieÂśmiaÂłam.Pewnie i tak musiaÂłabym udaĂŚ sie na sesje osobistÂą ,a na to nie miaÂła czasu.MoÂże pojade do MysÂłowic to zapytam UÂśmiech
Pozdrawiam chanell

KsiĂŞga Koheleta 3,1
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #61 : Wrzesień 22, 2008, 17:56:13 »

A wie ktoÂś, kto ma te odpowiedzi ? A kto wogole je wrzuca w //sesje ?
Skala
Gość
« Odpowiedz #62 : Wrzesień 22, 2008, 20:01:40 »

Pamiêtajce co jest napisane w Biblii:"Stary Testament przestrzega cz³owieka: Nie znajdzie siê poœród ciebie nikt, kto by (...) pyta³ duchów i widma, zwraca³ siê do umar³ych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana ka¿dy, kto to czyni (Pwt 18,10-12). Nie bêdziecie siê zwracaÌ do wywo³uj¹cych duchy ani do wró¿bitów. Nie bêdziecie zasiêgaÌ ich rady, aby nie splugawiÌ siê przez nich. Ja jestem Pan, Bóg wasz (Kp³ 19,31). Tak¿e przeciwko ka¿demu, kto siê zwróci do wywo³uj¹cych duchy albo do wró¿bitów, aby uprawiaÌ z nimi nierz¹d, zwrócê oblicze i wy³¹czê go spoœród jego ludu"(Kp³ 20,6-7)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 20:02:12 wysłane przez Skala » Zapisane
Stanley
Gość
« Odpowiedz #63 : Wrzesień 22, 2008, 21:27:06 »

WiĂŞc sprĂłbuj wmĂłwiĂŚ to 2 miliardom istot ludzkich na Ziemi, ktĂłre nie majÂą nawet najmniejszego pojĂŞcia o istnieniu niniejszej KsiĂŞgi Ostatecznej. Pozdrawiam.

UzupeÂłniÂłem listĂŞ pytaĂą.
Przepraszam Wszystkich Âże tak dÂługo to trwaÂło.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2008, 09:22:59 wysłane przez Stanley » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #64 : Wrzesień 24, 2008, 20:20:08 »

Chyba coÂś przeoczyÂłem. Jakich pytaĂą?
Enigma
Gość
« Odpowiedz #65 : Wrzesień 24, 2008, 20:25:43 »

Pamiêtajce co jest napisane w Biblii:"Stary Testament przestrzega cz³owieka: Nie znajdzie siê poœród ciebie nikt, kto by (...) pyta³ duchów i widma, zwraca³ siê do umar³ych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana ka¿dy, kto to czyni (Pwt 18,10-12). Nie bêdziecie siê zwracaÌ do wywo³uj¹cych duchy ani do wró¿bitów. Nie bêdziecie zasiêgaÌ ich rady, aby nie splugawiÌ siê przez nich. Ja jestem Pan, Bóg wasz (Kp³ 19,31). Tak¿e przeciwko ka¿demu, kto siê zwróci do wywo³uj¹cych duchy albo do wró¿bitów, aby uprawiaÌ z nimi nierz¹d, zwrócê oblicze i wy³¹czê go spoœród jego ludu"(Kp³ 20,6-7)

Wrózenie, przywo³ywanie duchów nie jest polecane. S³uchanie swojego wewnetrznego g³osu z serca potrafi uchroniÌ przezd niebezpieczeùstwem, no chyba ze ktoœ ma zamkniety umys³ na subtelne sygna³y. Chodzenie do wrózek, czesto sprowadza niepewnosÌ i zamet, w koùcu biernoœÌ 'bo coœ ma sie staÌ' Ale czasem zdarza sie tak ze duch sam, z w³asnej woli chce sie komunikowaÌ. Lucyna kiedy by³a w stanie œmierci klinicznej us³ysza³a ze odpowiednia istota 'zg³osi sie do niej' . Zreszt¹ powtarza³y jej sie okreslone sny przez ileœ lat. Wreszcie wyl¹dowa³a na hipnozie, która jest uznana przez medycyne za ga³aŸ terapi regresywnej - to nie czary, ani czynienie guse³ w oparach kadzide³.
Stanley
Gość
« Odpowiedz #66 : Wrzesień 25, 2008, 09:31:48 »

Chyba coÂś przeoczyÂłem. Jakich pytaĂą?

>Dariusz<
Tych powyÂżej z "WrzesieĂą 22, 2008, 14:07:33" tej stronicy. UÂżyÂłem " zmieĂą", by nie rozwlekaĂŚ zbytnio wÂątku. Pozdrawiam.
forrest
Gość
« Odpowiedz #67 : Wrzesień 27, 2008, 14:40:48 »

MocnÂą stronÂą tego sympozjum byÂło wystÂąpienie Billa Browna, dotyczÂące wynikĂłw badaĂą georadarem. JeÂżeli chodzi o rozmowĂŞ z Duchem, to myÂślĂŞ, Âże odpowiedzi na pytania dotyczÂące zdrowia mogÂą byĂŚ wartoÂściowÂą jej czĂŞÂściÂą.
ChciaÂłem prosiĂŚ uczestnikĂłw tego spotkania o ustosunkowanie siĂŞ do rozmowy z Duchem - tak w kontekÂście fragmentu "KsiĂŞgi MediĂłw" Allana Kardeca. Jest to publikacja napisana w oparciu o wyniki obszernych, systematycznych i rzetelnych badaĂą, polegajÂących na prowadzeniu rozmĂłw z duchami, przy pomocy wielu mediĂłw z udziaÂłem wielu spirytystĂłw.
Str. 349:
"Dobre Duchy rozpoznaje siê we wszystkim, co mog³oby kogoœ skompromitowaÌ; nie znosz¹ one ujawniania z³a. Lekkomyœlne lub z³oœliwe Duchy czerpi¹ przyjemnoœÌ z odkrywania tego rodzaju spraw. Dobre Duchy natomiast staraj¹ siê ³agodziÌ czyjeœ b³êdy, bêd¹c zwolennikami wyrozumia³oœci. Duchy z³oœliwe wszystko wyolbrzymiaj¹ i siej¹ niezgodê za pomoc¹ zdradliwych niedomówieù."
Np. zapad³a mi w pamiêÌ odpowiedŸ na pytanie dotycz¹ce "wyboru dziewczyny". Pytanie to k³óci siê co prawda z moim systemem wartoœci, ale spodziewa³bym siê odpowiedzi na wszystkie zadane pytania takich, ¿e jak by siê pokaza³o te rozmowy spirytystom, to dopuszczaliby mo¿liwoœÌ manifestowania siê wysoko rozwiniêtego Ducha - tak jak jest napisane w Ksiêdze Mediów na stronie 345:
"Tak¿e dobroÌ i ¿yczliwoœÌ s¹ istotnymi cechami Duchów oczyszczonych. Nie ma w nich niechêci ani w stosunku do ludzi, ani wobec pozosta³ych Duchów. ¯a³uj¹ czyichœ s³aboœci, krytykuj¹ b³êdy, lecz zawsze taktownie, bez goryczy i sk³onnoœci do obra¿ania siê. (...)"
Joel
Gość
« Odpowiedz #68 : Wrzesień 28, 2008, 01:06:41 »

Witaj Forrest na nowym forum ! Dziekuje za wiecej informacji i czekamy na wersje "finalna" na stronie PCH UÂśmiech
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #69 : Wrzesień 28, 2008, 08:19:49 »

4.  Kim jest Lucyfer?
17. Kim sÂą lub kim bĂŞdÂą „faÂłszywi prorocy i jak ich rozpoznaĂŚ?
22 W jaki sposĂłb naleÂży odczytywaĂŚ znaki w zboÂżu,- wedÂług jakiego klucza?
23. Czy msze ÂświĂŞte zamawiane w intencji zmarÂłych majÂą znaczenie i sens?
36. Jaki wedÂług paĂąstwa(PaĂąstwa???) ma byĂŚ scenariusz uratowania Ziemi w roku 2012?
41. Czy kiedy w przysz³ym roku Nibiru bêdzie widoczna go³ym okiem, a póŸniej w miarê jej zbli¿ania siê do Ziemi bêdzie widoczna coraz bardziej,- opinia publiczna zostanie w jakiœ sposób poinformowana, ostrze¿ona? Jak zareaguj¹ media i rz¹dy œwiatowe?
57. Czy Misja Faraon powiedzie siĂŞ I czy zrealizujemy program ochrony Ziemi?

OsobiÂście te pytania mnie najbardziej ciekawiÂą i czekam na odpowiedzi bo narazie nie ,,widzĂŞ'' ich
Stanley
Gość
« Odpowiedz #70 : Wrzesień 28, 2008, 18:57:32 »

CzeœÌ >Cysio91< !

PoprawiÂłem maksymalnie jak mogÂłem, wiĂŞc prĂłbuj ustawiĂŚ sobie jakiÂś korektor graficzny w winampie i dosÂłuchaj siĂŞ uwaÂżnie odpowiedzi.

http://www.wrzuta.pl/pliki/vG2wpDo7LH/

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2008, 00:07:30 wysłane przez Stanley » Zapisane
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #71 : Wrzesień 28, 2008, 19:10:59 »

Wyraznie slychac bicie serca tylko nie wiem kogo JĂŞzyk
Stanley
Gość
« Odpowiedz #72 : Wrzesień 29, 2008, 00:00:09 »

CzeœÌ >t0m3k12< 1

To nie bicie serca, a jedynie 32-bitowa pĂŞtla Mp3-ki. Przed "odszumieniem" tej pĂŞtli w ogĂłle nie daÂło siĂŞ tego sÂłuchaĂŚ. SprawdÂź sobie oryginaÂł:

http://www.wrzuta.pl/pliki/As5Rd2PGvO/

Pozdrawiam Wszystkich LDW i OS.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #73 : Wrzesień 29, 2008, 00:21:22 »

Wyraznie slychac bicie serca tylko nie wiem kogo JĂŞzyk
To pewnie moje bo siedziaÂłam obok i serce waliÂło mi z wraÂżenia,Âże zostaÂło odczytane moje pytanie MrugniĂŞcie

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #74 : Wrzesień 29, 2008, 15:14:44 »

a juÂż poczekam na zamieszczenie sesji na stronie PCH
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: