Sesja 87 - Pytania, ktĂłre udaÂło mi siĂŞ "odcedziĂŚ" sÂłuchowo z „Mp3”-ki:
"...
1. Czy „chÂłoniaki” w moim gardle da siĂŞ wyleczyĂŚ „jodoforami”?
2. Czy Ziemia w przeszÂłoÂści przechodziÂła precesjĂŞ? - Kiedy to byÂło i w ktĂłrym roku znĂłw bĂŞdzie?
3. Czy zapÂłodnienie powinno byĂŚ uzaleÂżnione od dojrzaÂłoÂści ludzi?- Chodzi mi o to, Âże zbyt mÂłodzi,- kobieta i mĂŞÂżczyzna, nie sÂą w stanie godnie wychowaĂŚ dziecka.
4. Kim jest Lucyfer?
5. Prawdopodobnie w listopadzie chciaÂłbym ze wspĂłlnikiem mieszkajÂącym w okolicach Chicago zrobiĂŚ biznes. ProsiÂłbym bardzo kochanego Enki o poradĂŞ, o pomoc;- czy wszystko potoczy siĂŞ dobrze i czy nie zostanĂŞ oszukany. ProszĂŞ CiĂŞ takÂże o pomoc duchowÂą, aby wszystko potoczyÂło siĂŞ dobrze.
6. Enki, czy mĂłgÂłbyÂś skomentowaĂŚ sprzecznoœÌ miĂŞdzy TwojÂą wypowiedziÂą, Âże „duchy mogÂą umieraĂŚ”, a wypowiedziami DuchĂłw WyÂższych, Âże „duchy sÂą nieÂśmiertelne”?
7. Gdzie zaczyna siĂŞ Mikrokosmos, a koĂączy Makrokosmos i w czym siĂŞ on znajduje?
8. Czy preparat Au100 moÂżna podawaĂŚ dzieciom w wieku 2 lat,- jeÂśli tak, to w jakich dawkach?
9. Od kilku miesiĂŞcy spisujĂŞ wiersze, ktĂłre dosÂłownie spÂływajÂą do mojej gÂłowy. Kto mi je dyktuje?
10.Przyjazd mój i obecnoœÌ tutaj dzisiaj jest przypadkowy. Jak¹ wiêc rolê mam spe³niÌ w tej Misji?
11. Kim bĂŞdĂŞ w przyszÂłoÂści?
12. Czy jest mi dane uporaĂŚ siĂŞ z chorobami dziedzicznymi?
13. Czy dysponuj¹c mocnym teleskopem astronomicznym mogê odnaleŸÌ dziœ Nibiru. Jeœli tak, to gdzie jej szukaÌ?
14. Czy to prawda, Âże Stany Zjednoczone sÂą w posiadaniu statkĂłw kosmicznych, przejĂŞtych od innych cywilizacji i uÂżyjÂą ich do upozorowania ataku na ZiemiĂŞ w celu wywoÂłania paniki wÂśrĂłd ludzi, mĂłwiÂąc, Âże Obcy ...
15. W jaki sposĂłb moja osoba moÂże pomĂłc Misji Faraon i ochroniĂŚ mojÂą rodzinĂŞ przed skutkami tego kataklizmu?
16. Czy inicjacja Reiki pomoÂże mi przetrwaĂŚ rok 2012?
17. Kim sÂą lub kim bĂŞdÂą „faÂłszywi prorocy i jak ich rozpoznaĂŚ?
18. Czy ziemska Matka Boska - Matka Jezusa – jest MatkÂą Bo¿¹, matkÂą Enki i Enli?
19. Drogi Enki;- co dalej ze ÂŚl꿹, co z Bonifacym – Duchem ÂŚlĂŞÂży?
20. „MineraÂły Shindele” - czy to pokarm bogĂłw? - JeÂśli nie, to kto i kiedy udostĂŞpni je ludziom?
21. Czy spe³niê jak¹œ rolê w nadchodz¹cych wydarzeniach?
22 W jaki sposĂłb naleÂży odczytywaĂŚ znaki w zboÂżu,- wedÂług jakiego klucza?
23. Czy msze ÂświĂŞte zamawiane w intencji zmarÂłych majÂą znaczenie i sens?
24. Czym mogê wyleczyÌ i jak chorobê wrzodow¹ ¿o³¹dka?
25. Jaki rodzaj energii bêdziemy u¿ywaÌ po roku 2012? Czy bêdzie to tak, jak dzisiaj elektrycznoœÌ wytwarzana w elektrowniach, czy jakaœ inna, któr¹ bêdziemy przetwarzaÌ?
26. Samuelu, co s¹dzisz o niedawnej wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego: <<Absolutnie nie wierzê w szczególnoœÌ roku 2012, za to bardzo niepokoi mnie rok 2008 i 2009.>>. Dlaczego najs³awniejszy polski jasnowidz nie widzi, aby w roku 2012 coœ szczególnego mia³o siê wydarzyÌ? Co s¹dzisz te¿ o jego zapowiedzi wojny na Bliskim Wschodzie jeszcze w 2008 roku, która to jego zdaniem przerodzi siê w konflikt globalny? - konkretnie, mówi³ o ataku Izraela na Iran.
27. Czy region ÂświĂŞtokrzyski bĂŞdzie bezpieczny w roku 2012 i jakÂą rolĂŞ odegrajÂą Polacy w tym okresie?
28. Co mam zrobiÌ, ¿eby znaleŸÌ pracê i odmieniÌ swoje ¿ycie?
29. Czy niedawny konflikt Rosja-Gruzja jest pocz¹tkiem wiêkszego konfliktu, nawet na skalê œwiatow¹? - Czy to zapowiedŸ zbli¿aj¹cej siê 3-ej wojny œwiatowej? - Jeœli tak, to jakich mo¿emy siê jeszcze konfliktów spodziewaÌ? - Kiedy ta wojna mia³aby siê na dobre rozpocz¹Ì i jaka w niej rola Polski?
30. Kogo wybraĂŚ,- IwonĂŞ czy AnnĂŞ?
31. Czy w Kielcach jest czakram? - W ktĂłrym dokÂładnie miejscu i czy silne jest jego promieniowanie?
32. Drogi Samuelu, jakÂą mam rolĂŞ do speÂłnienia w Projekcie Cheops?
33. Czy Pani ma zdolnoœÌ rozpoznania chorób?
34. Czy to moÂżliwe, Âże Ziemia jest pusta w Âśrodku, a jej wnĂŞtrze zamieszkujÂą ...(Ziemianie, ...Terranie???)
35. Drogi Enki - powiedz proszĂŞ - czy doroÂśli lub dzieci mogÂą spoÂżywaĂŚ mleko krowie, bo sÂą sprzeczne opinie naukowcĂłw w tym temacie. I podobnie;- co powiesz na temat spoÂżywania jajek? RĂłwnieÂż Âświat nauki jest podzielony.
36. Jaki wedÂług paĂąstwa(PaĂąstwa???) ma byĂŚ scenariusz uratowania Ziemi w roku 2012?
37. ProszĂŞ o ustosunkowanie siĂŞ do KsiĂŞgi Wiedzy przekazywanej z planu “Alfa” w Turcji anatolijskiej dla Mevlany? (
sam pierwszy raz spotkaÂłem siĂŞ z tym wÂątkiem wiĂŞc poszedÂłem za tropem i znalazÂłem linki: http://www.dkb-mevlana.org.tr/Webside%20in%20Polish_KB.pdfhttp://forum.juliaburgund.pl/viewtopic.php?p=259 >>>
Ciekawy materiaÂł ze wzglĂŞdu na odniesienia do Atlantydy<<<
38. Czy w twoich planach jestem przewidziany do prac wykopaliskowych w Egipcie, czy mam inne zadanie, zwiÂązane z Projektem Cheops?- JeÂśli tak, to jakie?
39. Czy powinienem siĂŞ poddaĂŚ operacji na przetokĂŞ tak, jak mi to zaleciÂł ziemski lekarz?
40. Czy uruchomienie wielkiego zderzacza hadronĂłw pomoÂże ludzkoÂści w rozwiÂązaniu zagadek nauki? Czy na podstawie tych nauk poznamy prawdĂŞ o WszechÂświecie?
41. Czy kiedy w przysz³ym roku Nibiru bêdzie widoczna go³ym okiem, a póŸniej w miarê jej zbli¿ania siê do Ziemi bêdzie widoczna coraz bardziej,- opinia publiczna zostanie w jakiœ sposób poinformowana, ostrze¿ona? Jak zareaguj¹ media i rz¹dy œwiatowe?
42. Jestem zaszczycony, Âże mogĂŞ rozmawiaĂŚ z Enki. JakÂą moc posiada krzyÂż Egipcjan - “Ankh”?
43. Jaki jest sens, Âże powstaÂł WszechÂświat?
44. Czy realne sÂą pomysÂły odbudowy ÂświÂątyni Salomona?
45. ChciaÂłbym sprawdziĂŚ TwojÂą wiedzĂŞ:- Jak mam na imiĂŞ;- jakie sÂą imiona moich rodzicĂłw? - oraz chciaÂłbym dowiedzieĂŚ siĂŞ;- jakÂą mam misjĂŞ do speÂłnienia w tym wcieleniu na Ziemi?
46. Po operacji “bajpasĂłw” w 2007 mam kaszel juÂż pó³ roku, Jak sobie pomĂłc?- lekarze nie sÂą w stanie.
47. Czy powinnam przyj¹Ì propozycjê wyjazdu z Polski?
48. Jak rozwiÂązaĂŚ problemy z krĂŞgosÂłupem mojego ojca?
49. Jak wyleczyĂŚ zeza?
50. Jak pozbyĂŚ siĂŞ blokad energetycznych na wszystkich poziomach?
51. Drogi Enki,- proszĂŞ powiedz mi - co jeszcze mam zrobiĂŚ w walce z chorobÂą nowotworowÂą? - PrĂłbowaÂłam juÂż wszystkiego.
52. Drogi Enki – kiedy mĂłwimy o rzeczach, ktĂłre majÂą siĂŞ staĂŚ w 2012 roku I o tych, ktĂłre dziejÂą siĂŞ teraz w zwiÂązku z wykopaliskami w Egipcie – wiĂŞkszoœÌ ludzi w ogĂłle tego nie czuje. (?)PatrzÂą na scenĂŞ z boku(?) , kiedy to inni ludzie tego dokonajÂą (

). Czy bĂŞdzie w najbliÂższej przyszÂłoÂści jakieÂś zdarzenie w naszej czĂŞÂści Europy, ktĂłre moglibyÂśmy zapowiadaĂŚ, ktĂłre uwiarygodniÂłoby te wszystkie wspaniaÂłe rzeczy, dziejÂące siĂŞ w zwiÂązku z Projektem Ratowania Ziemi?
53. Czy kobiety w ci¹¿y mog¹ za¿ywaÌ preparat Au100 I w jakich dawkach?
54. Jestem juÂż zmĂŞczona ciÂągiem zÂłych, osobistych wydarzeĂą w moim Âżyciu. Jak i czy, – uÂłoÂży siĂŞ moje Âżycie osobiste?
55. Czy moÂżna wyleczyĂŚ miaÂżdÂżycĂŞ aorty? JeÂśli tak, to w jaki sposĂłb?
56. Czy moja cĂłrka B......ka jest bezpieczna w Szkocji? Kiedy musi wrĂłciĂŚ do domu?
57. Czy Misja Faraon powiedzie siĂŞ I czy zrealizujemy program ochrony Ziemi?
58. Drogi Enki,- ksi¹¿ka Annie Kirkwood “PrzesÂłanie Marii Dla ÂŚwiata”- czy fakty ukazane tam jako przesÂłanie od Maryi i Jezusa sÂą autentyczne, bo wiele wskazuje na to, Âże tak? - Co moÂżesz dopowiedzieĂŚ w tym temacie?
59. NiektĂłre dzisiejsze odpowiedzi zaprzeczajÂą doktrynom religii katolickiej np. te dotyczÂące Matki Boskiej,- rĂłwnieÂż twierdzenie, Âże Jezus jest bratem Enki. Zaznaczam, Âże oczekujĂŞ odpowiedzi innej niÂż ta, Âże jestem zaproszona na sesjĂŞ osobistÂą.
60. Drogi Enki,- które apokryfy, ksiêgi nie uznane oficjalnie przez koœció³ s¹ istotne dla ukazania prawdy o czasach biblijnych i apostolskich?
61. Drogi Enki,- Phil Nasch(

), Maria Prath(

) oraz amerykaĂąski doktor Teofil Valach(

) twierdz¹ na podstawie swoich odkryÌ i doœwiadczeù, ¿e ludzie i zwierzêta zmarli w sposób naturalny - zmarli z braku minera³ów i witamin.- Czy mo¿esz to skomentowaÌ?
62. Co siĂŞ stanie z Chicago po roku 2012?
63. Kochany Enki,- dziĂŞkujemy Ci za pomoc, prowadzenie i chcemy Ci przekazaĂŚ, Âże bardzo CiĂŞ kochamy.(?)
To sÂą juÂż wszystkie pytania zadane na sesji w Kielcach.
Pozdrawiam LDW i OS.