Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 17:47:15

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kolejne dziaÂłania Samuela dla osiÂągniĂŞcia zamierzonego celu ????  (Przeczytany 86790 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #50 : Luty 17, 2009, 16:26:47 »

WiedziaÂłem Âże siĂŞ wypowiesz widaĂŚ ruszyÂło CiĂŞ to. DuÂży uÂśmiech

MoÂże jednak coÂś tam ukrywasz?

Tak mi teÂż coÂś lataÂło ale to chyba byÂła ĂŚma.

Pozdro
Mora

Attendite a falsis prophetis
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2009, 16:30:59 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #51 : Luty 17, 2009, 16:34:10 »

Witaj Mora

ZadaÂłeÂś takie samo pytanie co Enigma z kim siĂŞ kontaktuje lub czym , wkleje ten post skierowany do Enigmy , ale poniewaÂż poruszyÂłeÂś inne kwestie wyjaÂśnie i dalej ...........

ZadaÂłaÂś ciekawe pytanie , odpowiem Tobie na to pytanie , mam nadzieje ,Âże ta odpowiedz bĂŞdzie dla Ciebie wyczerpujaca.
Zaczne od podstawowej rzeczy jak¹ jest" sama informacja "w sensie duchowym - nie bêde snu³a tu jakiœ wersji ksi¹zkowych bo, staram sie jak najmniej siêgaÌ po niektóre wskazówki zawarte w ksi¹¿kach , zatem ze mn¹ jest w ten sposób ,¿e wiedzê oblokowywuje w sobie w miare mojego rozwoju , nazwijmy to " œwiadomym
rozwojem", a pó¿niej potwierdzenia szukam w ksi¹¿kach , których jest du¿o nie tylko na rynku , ale w internecie , poza tym jest wiedza niepisana , czyli wiedza przekazywana z ust do ust i czêsto w³aœnie ten rodzaj wymiany wiedzy staje sie najcenniejszy, bo w ten sposób potwierdzamy tym bardziej to co sami w sobie wypracowaliœmy i mo¿emy to skonsultowaÌ z doœwiadczeniami innych.Najwa¿niejsza wiedza to ta , która jest w Nas samych i to niewa¿ne czy po³owe œwiata zgadza siê z ni¹ czy te¿ zaprzecza .

PowracajÂąc do nurtujÂącego Ciebie tematu -skÂąd Ja czerpie przekazy ? Otó¿ z bardzo wielu ÂżrĂłdeÂł w zaleÂżnoÂści od potrzeb - tutaj pragnĂŞ podkreÂśliĂŚ ,iÂż informacje spÂływajÂą do NAS  z zewnÂątrz i wewnatrz. dlatego czasem sÂą to przekazy Âświadomego nawiÂązania kontaktu np.energiami z wyÂższych poziomĂłw poprzez channeling , telepatycznie, a czasami otrzymujemy wskazĂłwki z zewnatrz i albo siĂŞ siĂŞgamy po nie ( tu jest nasz wybĂłr)wchodzÂąc tym samym w okreÂślony kanaÂł energetyczny przez co nastĂŞpuje wtedy konkretny przelyw informacji .....W moim przypadku sÂą to najrĂłzniejsze ÂżrĂłdÂła , ale abyÂś mogÂła zrozumieĂŚ powoÂłam siĂŞ wÂłaÂśnie na temat tego wÂątku jaki poruszyÂłam w tym poÂście .Od jakiegoÂś czasu wiem ,Âże na Âświecie sÂą organizowane  zbiorowe medytacjĂŞ  , uwaÂżm ,Âże cel tych medytacji bardziej szkodzi nam Ludziom niÂż pomaga ,jest to praca energetyczna wykorzystywana na cele iluminatĂłw, ktĂłrzy tak naprawde nie pozwalajÂą nam wyzwoliĂŚ siĂŞ ze starego , wiĂŞc energia nie dÂązy do zmian lecz raczej do wykorzystania jej na cele okreÂślonej grupy , obserwuje to juÂż kilka miesiĂŞcy , jednak aby dowiedzieĂŚ siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej trzeba podpi¹Ì sie pod kanaÂł energetyczny okreÂślonego poziomu w tym przypadku "tego " poziomu. InformacjĂŞ otrzymaÂłam z zewnÂątrz , mianowicie informacjĂŞ o zbliÂżajÂącej siĂŞ medytacji zbiorowej okreÂślonego dnia jakiego- jest zawarte w poÂście, sÂą to jednak informacjĂŞ zakodowane w gematrii bo, na tym poziomie energii w³¹œnie gematria jest tu wyznacznikiem celu . ObejrzaÂłam sobie gematrie i w tym momencie otrzymaÂłam jedynie kluczowe sÂłowa, a nastĂŞpnie pojawiÂł siĂŞ przelyw informacji . to na tyle w kwestii tego postu . MyÂślĂŞ ,Âże KapÂłan 18 mogÂły rĂłwnieÂż dokonaĂŚ takiej analizy daty 15.02/2009  i dziÂś w³¹œnie miaÂłam napisaĂŚ do niego wiadomoœÌ prywatnÂą  z tym zapytaniem , zatem chyba nie bez powodu rĂłwnieÂż i Ty Enigmo zadaÂłaÂś to pytanie skierowane do mnie
pozdrawiam serdecznie
Laguna

Ps. Jako ciekawostkĂŞ dopiszĂŞ ,miaÂłam kontakty nawet z JAHWE, Samuelem -Enki , oraz z wyÂższymi energiami , ktĂłre przedstawiaÂły siĂŞ jako Wotter,ten kontakt byÂł dla mnie najcenniejszym kontaktem (do dziÂś z przyjemnoÂściÂą czytam te przekazy ) ale uwolniÂłam siĂŞ od uzaleÂżniania siĂŞ od tego rodzaju kontaktĂłw. ReasymujÂąc unikam juÂż takich kontaktĂłw , bo one tak naprawde nie sÂą nam potrzebne , nasze zadanie to praca nad soba i tylko to jest waÂżne ...

JeÂśli chodzi o kontakty z wyÂższymi bytami juÂż dawno zakoĂączyÂłam takie emisje , dlaczego ?? Bo My mamy wiedze czerpaĂŚ z doÂświadczeĂą to po pierwsze i to do mnie w ktĂłrymÂś momencie dotarÂło. nie mam kontaktĂłw z w/w Bytami -  nie wykluczam niczego , bo byĂŚ moÂże nadejdzie taka potrzeba ,Âże owy kontakt nawi¹¿e , ale tylko wĂłwczas jeÂśli  uznam to za stosowne.....

NawiÂązujÂąc do wiedzy - jak pisaÂłam po wyÂżej wiedza jest jedna  a my znamy jej czÂąstki i kaÂżdy innÂą , jednak to nie zmienia faktu ,Âże wiedza jest wiedza i to jedna nieskoĂączonÂą wiedzÂą , to chodzi o to ,aby nie ograniczaĂŚ swoich horyzontĂłw i siebie . 
Notabene kaÂżda czÂąstka wiedzy ma swĂłj uniwersalny jĂŞzyk oraz symbolikĂŞ , jeÂśli masz wiĂŞcej informacji tym wiĂŞcej czujesz odbierasz -wiesz .  Ja zwyczajnie nie ograniczam siebie w poznawaniu wiedzy , nie dziele jej , bo zawsze jeden cel sÂłuÂży drugiemu celowi - to pewnego rodzaju harmonia prawa kosmosu i my jako populacja tego nie zmienimy , dlatego tak waÂżna jest ÂświadomoœÌ...

Mora a jako ciekawostke dodam z lekkim przymruÂżeniem oka -
CZY WIESZ ,¯E W POLSCE NIE PRZYJMUJ¡ KOBIET DO LO¯Y MASOÑSKICH??..
pozdrawiam Cie miÂło Mora.

PS. Mora mam pytanie - Wiedza ma byæ wed³ug ciebie udawadnianiem ?? Czy wiedza ma byæ wiedz±, czyli tym co wiesz ??Wiedza jest eterem jest wszedzie tylko musimy po ni± siêgn±æ, czy Ty Mora my¶lisz ,¿e osi±gn±³e¶ szczyt wiedzy ? Bo ja powiem o sobie "IM WIÊCEJ WIEM TYM MNIEJ "
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2009, 18:06:14 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #52 : Luty 17, 2009, 17:19:44 »

Jest jest loza zenska w Polsce.

http://wolnomularstwo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=42

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #53 : Luty 17, 2009, 17:40:43 »

Witaj KiaruÂś
DziĂŞki chĂŞtnie poczytam ..

pozdrawiam serdecznie  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2009, 17:45:31 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #54 : Luty 17, 2009, 18:04:39 »

Wczoraj w nocy dziaÂły siĂŞ dziwne rzeczy.... moÂże Wy tez to zauwazyliscie..... ciagle lataÂły mi w gÂłowie myÂśli innych ludzi.....

@Mora - dziekuje za pozdrowienia.... tak rozszyfrowales nas... ja jestem szef Illuminati na Polske, Laguna - masonka 33 stopnia, Jasnowidz-ka - nasza kapÂłanka.........
Ku chwale Jabuhlona i Wielkiej Sowy UÂśmiech

Witaj Kristobal

Masz racje wczoraj 16.02.2009 r. ja równie¿ wyczuwa³am dziwne dzia³anie energii , powiedzia³¹bym by³ bardzo du¿y przep³yw informacji jakie na Nas sp³ywa³y , ogólnie ten dzieù by³ dla Mnie doœÌ emocjonalny ..(szczególnie w tym co odbiera³am od innch ludzi , ale i nie tylko ..
pozdrawiam
 pozdrawiam Iluminata - masonka 33 stopnia
MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #55 : Luty 17, 2009, 18:12:35 »

No to ja sie tez moze dolacze do tych pozdrowien, Iluminantka Cool MrugniĂŞcie UÂśmiech Masonka stopnia 55 MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie UÂśmiech UÂśmiech
Albo jeszcze inaczej ,stopnia XXXV  MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2009, 18:13:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #56 : Luty 17, 2009, 18:18:59 »

Wiedza jako taka jest potrzebna.

Ale mam prawo do wÂłasnego zdania i ocenienia tej wiedzy ktĂłrÂą Ty tutaj nam serwujesz.

ÂŻe tak powiem spalone kotlety.

PamiĂŞtasz mĂłj channeling?
UÂżyjĂŞ siebie jako przykÂładu.
Doskonale potrafiĂŞ rozpoznaĂŚ zmyÂślony channeling/przykazy(nazywaj to jak chcesz) a te twoje szczegĂłlnie sÂą nie udane.
NiektĂłrzy ludzie mĂłwiÂą
DiabeÂł przejrzy diabÂła.

CiÂśniesz ludziom coÂś czego kompletnie nie potrzebujÂą.

Dam ci przykÂład:

WiedzĂŞ z puszki pandory takÂże byÂś zjadÂła? Ale wiedziaÂłabyÂś Âże za pomocÂą tej wiedzy moÂżesz zniszczyĂŚ Âświat.

Albo czy przyjĂŞÂła byÂś za wiedzĂŞ coÂś co pochodzi z zasÂłoniĂŞtej kurtyny?

ÂŻeby wiedza nabyÂła wartoÂści trzeba znaĂŚ jej ÂźrĂłdÂło, motyw przewodni oraz dokonaĂŚ analizy.

Je¿eli Ÿród³o wiedzy jest "obce" b¹dŸ po w¹tpliwe to nie mo¿emy dokonaÌ poprawnej analizy co daje nam prosty wniosek. Wiedza ta jest bez wartoœciowa mo¿e byÌ b³êdna.

Rozumiesz?

Po za tym czujesz siĂŞ wyÂższa co?
Wiedza daje wÂładzĂŞ a Ty myÂślisz Âże jesteÂś wszechwiedzÂąca.

SkoĂącz truĂŚ ludzi!

Powiem Ci jeszcze jedno.

Nawet jeÂżeli komunikujesz siĂŞ z tymi swoich duchami Jurek, Burek i Kapturek to wiedz Âże doskonale siĂŞ TobÂą bawiÂą.

Zbudujcie prawdĂŞ na ÂźrĂłdle...

Pozdro
Mora

Nie lubiĂŞ takich ludzi jak Ty w polskim internecie tworzycie chorÂą otoczkĂŞ tajemniczoÂści i sprowadzacie siĂŞ do roli Guru manipulujÂąc ludÂźmi.

Tyle chciaÂłem powiedzieĂŚ i nie mam zamiaru toczyĂŚ dalszej dyskusji z tobÂą i podobnymi do Ciebie.

PS: SwojÂą postawÂą wasza trĂłjka tylko umacnia mnie w tym co myÂślĂŞ o was.

Kiaro a dla Ciebie specjalnie przeanalizuje ten twĂłj KOD PESZEROWY i udowodniĂŞ Ci Âże siĂŞ mylisz.

Zombiaki... DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2009, 18:20:52 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #57 : Luty 17, 2009, 18:27:30 »

Dzia Laguna za wskazanie. Zaczne jeszcze uwaÂżniej przeglÂądaĂŚ teksty ptak UÂśmiech, a tak m/nami Laguna nie jesteÂś czasem zakonnicÂą?? UÂśmiech)
[/quote
Witaj PETRAS
Tak miêdzy nami to wiem jedno -jestem osob¹ wiedz¹c¹ , nawet za³o¿enie habitu nic we mnie nie zmieni , bo nie ma na mnie wp³ywu , ja posz³am o krok dalej i zamykanie sie w schematach Matrix nie jest dla mnie alternatywa poprostu to jest za ma³o- My chcemy iœÌ i rozwijaÌ siê dalej ......

pozdrawiam ksiêdza PETRASA (hahaha) sory nie mog³¹m siê powstrzymaÌ ........
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #58 : Luty 17, 2009, 18:42:05 »

Wiedza jako taka jest potrzebna.

Ale mam prawo do wÂłasnego zdania i ocenienia tej wiedzy ktĂłrÂą Ty tutaj nam serwujesz.

ÂŻe tak powiem spalone kotlety.

PamiĂŞtasz mĂłj channeling?
UÂżyjĂŞ siebie jako przykÂładu.
Doskonale potrafiĂŞ rozpoznaĂŚ zmyÂślony channeling/przykazy(nazywaj to jak chcesz) a te twoje szczegĂłlnie sÂą nie udane.
NiektĂłrzy ludzie mĂłwiÂą
DiabeÂł przejrzy diabÂła.

CiÂśniesz ludziom coÂś czego kompletnie nie potrzebujÂą.

Dam ci przykÂład:

WiedzĂŞ z puszki pandory takÂże byÂś zjadÂła? Ale wiedziaÂłabyÂś Âże za pomocÂą tej wiedzy moÂżesz zniszczyĂŚ Âświat.

Albo czy przyjĂŞÂła byÂś za wiedzĂŞ coÂś co pochodzi z zasÂłoniĂŞtej kurtyny?

ÂŻeby wiedza nabyÂła wartoÂści trzeba znaĂŚ jej ÂźrĂłdÂło, motyw przewodni oraz dokonaĂŚ analizy.

Je¿eli Ÿród³o wiedzy jest "obce" b¹dŸ po w¹tpliwe to nie mo¿emy dokonaÌ poprawnej analizy co daje nam prosty wniosek. Wiedza ta jest bez wartoœciowa mo¿e byÌ b³êdna.

Rozumiesz?

Po za tym czujesz siĂŞ wyÂższa co?
Wiedza daje wÂładzĂŞ a Ty myÂślisz Âże jesteÂś wszechwiedzÂąca.

SkoĂącz truĂŚ ludzi!

Powiem Ci jeszcze jedno.

Nawet jeÂżeli komunikujesz siĂŞ z tymi swoich duchami Jurek, Burek i Kapturek to wiedz Âże doskonale siĂŞ TobÂą bawiÂą.

Zbudujcie prawdĂŞ na ÂźrĂłdle...

Pozdro
Mora

Nie lubiĂŞ takich ludzi jak Ty w polskim internecie tworzycie chorÂą otoczkĂŞ tajemniczoÂści i sprowadzacie siĂŞ do roli Guru manipulujÂąc ludÂźmi.

Tyle chciaÂłem powiedzieĂŚ i nie mam zamiaru toczyĂŚ dalszej dyskusji z tobÂą i podobnymi do Ciebie.

PS: SwojÂą postawÂą wasza trĂłjka tylko umacnia mnie w tym co myÂślĂŞ o was.

Kiaro a dla Ciebie specjalnie przeanalizuje ten twĂłj KOD PESZEROWY i udowodniĂŞ Ci Âże siĂŞ mylisz.

Zombiaki... DuÂży uÂśmiech

Witaj Mora

Nie przeczytaÂłeÂś dokÂładnie tego co napisaÂłam wczeÂśniej do Ciebie (chodzi mi o mojÂą ostaniÂą odpowiedz skierowanÂą do Ciebie ).
Masz prawo myÂśleĂŚ po swojemu i ja nie bĂŞde tego negowaĂŚ . Nie uwaÂżam siĂŞ za GURU, ale skoro TYtak odbierasz to rĂłwnieÂż Twoja sprawa , nie bĂŞde siĂŞ z niczego tÂłumczyĂŚ , bo nie czuje takiej potrzeby ..
Ciekawi mnie tylko w jakim celu wstawiÂłeÂś ten symbol runy ?? ha

A swoj¹ drog¹ odbieram Ciebie jako bardzo mi³¹ osobê. mimo tego co napisa³eœ oceniaj¹c innych , zachowuj¹c siê jakbyœ BY£ GURU forum , ale mnie to nie przeszkadza , powiem Ci jakie mia³am odczucia jak czyta³am to co napisa³eœ po wy¿ej : uœmiecha³am siê Mora do Ciebie .
pozdrawiam Laguna
Mora
Gość
« Odpowiedz #59 : Luty 17, 2009, 18:53:10 »

Nie uwaÂżam siĂŞ za Guru forum i widzĂŞ co prĂłbujesz zrobiĂŚ.

WiĂŞc po raz enty mĂłj apel do wszystkich ktĂłrzy to czytajÂą.

NIE WIECIE OD KOGO JEST TO CO ONA PISZE WIÊC NIE PRZEJMUJECIE TEGO ZA PRAWDÊ ALE PRZEANALIZUJCIE A POTEM MO¯ECIE ZROBIÆ Z TYM CO CHCECIE.

INACZEJ MÓWI¡C NIE JEDZ TEGO CZEGO NIE ZNASZ. MO¯E TO BYÆ ZATRUTE!

DokÂładnie przeczytaÂłem twojÂą poprzedniÂą wypowiedÂź wiĂŞc mi nie zarzucaj tego Âże nie.

Ja mĂłwiĂŞ o realiach a ty tam pieprzysz o eterze. WiĂŞc wybacza ale nie bĂŞdĂŞ z tobÂą rozmawiaÂł resztĂŞ pozostawiĂŞ do oceny forumowiczĂłw.

PS: Co mnie obchodzi czy ty siĂŞ uÂśmiechasz do monitora albo jakiegoÂś swojego Jurka ktĂłry stoi obok. ÂŻegnam!

Pozdro
Mora

Laguna__
Gość
« Odpowiedz #60 : Luty 17, 2009, 19:07:53 »

No to ja sie tez moze dolacze do tych pozdrowien, Iluminantka Cool MrugniĂŞcie UÂśmiech Masonka stopnia 55 MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie UÂśmiech UÂśmiech
Albo jeszcze inaczej ,stopnia XXXV  MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Kiara ha ha .. no wiesz wychylasz sie poza ramy hehe
cmok
MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 06:59:54 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #61 : Luty 17, 2009, 19:11:32 »

Nie uwaÂżam siĂŞ za Guru forum i widzĂŞ co prĂłbujesz zrobiĂŚ.

WiĂŞc po raz enty mĂłj apel do wszystkich ktĂłrzy to czytajÂą.

NIE WIECIE OD KOGO JEST TO CO ONA PISZE WIÊC NIE PRZEJMUJECIE TEGO ZA PRAWDÊ ALE PRZEANALIZUJCIE A POTEM MO¯ECIE ZROBIÆ Z TYM CO CHCECIE.

INACZEJ MÓWI¡C NIE JEDZ TEGO CZEGO NIE ZNASZ. MO¯E TO BYÆ ZATRUTE!

DokÂładnie przeczytaÂłem twojÂą poprzedniÂą wypowiedÂź wiĂŞc mi nie zarzucaj tego Âże nie.

Ja mĂłwiĂŞ o realiach a ty tam pieprzysz o eterze. WiĂŞc wybacza ale nie bĂŞdĂŞ z tobÂą rozmawiaÂł resztĂŞ pozostawiĂŞ do oceny forumowiczĂłw.

PS: Co mnie obchodzi czy ty siĂŞ uÂśmiechasz do monitora albo jakiegoÂś swojego Jurka ktĂłry stoi obok. ÂŻegnam!

Pozdro
Mora

Mora - skÂąd u Ciebie tyle agresji?? OdnoszĂŞ wraÂżenie ,Âże coÂś siĂŞ w Tobie zmienia , moÂże to forma oczyszczenia , albo lĂŞk przed nieznanym ??
pozdrawiam serdecznie
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #62 : Luty 17, 2009, 19:25:40 »

RoÂśnie nam nastĂŞpna "starego" KapÂłana. WiĂŞcej piany jak treÂści.

Mora - ja Twoich argumentĂłw nie odrzucam tu bynajmniej. Masz racjĂŞ, Âże wierzenie w coÂś, co inni przekazujÂą, czy co im jest przekazywane, jest raczej ryzykownym i maÂło rozwijajÂącym krokiem. Ale, chÂłopie - weÂź siĂŞ opanuj, bo naprawdĂŞ przeginasz z tym krzykiem, wielkimi literami itp. Powiedz to spokojnie i rzeczowo. Wiem, Âże jak rozmĂłwca chce Ci wpoiĂŚ, czy to wprost, czy "od kuchni", Âże nie masz racji, bo do tego jakoÂś duchowo nie dojrzaÂłeÂś, to krew moÂże zalaĂŚ czÂłowieka, ale na to jest jeno jedna rada - spokojne, rzeczowe, konsekwentne wskazywanie nieÂścisÂłoÂści i oczekiwanie wyjaÂśnienia jasnego i sensownego. Inaczej wychodzisz, niestety, na niedojrzaÂłego pieniacza - a przecie pamiĂŞtam, Âże taki nie byÂłeÂś, nie wiem, co w Ciebie wstÂąpiÂło (nie, nie chodzi o to, Âże jesteÂś opĂŞtany, jak coÂś JĂŞzyk). Po prostu przystopuj i normalnie rozmawiaj, bo to co robisz nie prowadzi do niczego.

Pozdrowienia

Tene
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #63 : Luty 17, 2009, 19:42:14 »

RoÂśnie nam nastĂŞpna "starego" KapÂłana. WiĂŞcej piany jak treÂści.

Mora - ja Twoich argumentĂłw nie odrzucam tu bynajmniej. Masz racjĂŞ, Âże wierzenie w coÂś, co inni przekazujÂą, czy co im jest przekazywane, jest raczej ryzykownym i maÂło rozwijajÂącym krokiem. Ale, chÂłopie - weÂź siĂŞ opanuj, bo naprawdĂŞ przeginasz z tym krzykiem, wielkimi literami itp. Powiedz to spokojnie i rzeczowo. Wiem, Âże jak rozmĂłwca chce Ci wpoiĂŚ, czy to wprost, czy "od kuchni", Âże nie masz racji, bo do tego jakoÂś duchowo nie dojrzaÂłeÂś, to krew moÂże zalaĂŚ czÂłowieka, ale na to jest jeno jedna rada - spokojne, rzeczowe, konsekwentne wskazywanie nieÂścisÂłoÂści i oczekiwanie wyjaÂśnienia jasnego i sensownego. Inaczej wychodzisz, niestety, na niedojrzaÂłego pieniacza - a przecie pamiĂŞtam, Âże taki nie byÂłeÂś, nie wiem, co w Ciebie wstÂąpiÂło (nie, nie chodzi o to, Âże jesteÂś opĂŞtany, jak coÂś JĂŞzyk). Po prostu przystopuj i normalnie rozmawiaj, bo to co robisz nie prowadzi do niczego.

Pozdrowienia

Tene

Ja myÂślĂŞ ,Âże Mora  nie czyta dokÂładnie postĂłw lub jego postrzeganie jest inne , ale istotnie coÂś w nim siĂŞ zmienia , nie bĂŞde oceniaĂŚ tego co napisaÂł bo nie czuje takiej potrzeby ....ZresztÂą nikomu nie nakazuje , aby wierzyÂł w odbiory jakie miaÂłam , Tu nie ma wierzenia w Âślepo , kaÂżdy ma swoje wartoÂści i powinien byĂŚ nade wszystko wierny temu co czuje sam ....
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #64 : Luty 17, 2009, 19:49:30 »

Moim zdaniem czyta te posty, i owszem, zreszt¹, niektóre zarzuty, które wysuwa, s¹ ca³kiem rozs¹dne. Chodzi mi o formê, w jakiej to przekazuje. Tak by³o kiedyœ z Kap³anem - dopóki siê plu³, toczy³ pianê, wszyscy raczej go unikali, a potem olewali, a kiedy zacz¹³ spokojnie przedstawiaÌ swój punkt widzenia okaza³o siê, ¿e w wielu miejscach mówi³ ca³kiem z sensem. ChoÌ ja siê nie mieszam do tej dyskusji, mimo swoich przemyœleù, po prostu nie chcia³em, by siê zaczê³y robiÌ niepotrzebne burdy.
Mora
Gość
« Odpowiedz #65 : Luty 17, 2009, 19:52:14 »

Ok. Rozumiem.

WiĂŞc na spokojnie napiszĂŞ coÂś jeszcze.

Witaj Mora

ZadaÂłeÂś takie samo pytanie co Enigma z kim siĂŞ kontaktuje lub czym , wkleje ten post skierowany do Enigmy , ale poniewaÂż poruszyÂłeÂś inne kwestie wyjaÂśnie i dalej ...........
ZadaÂłaÂś ciekawe pytanie , odpowiem Tobie na to pytanie , mam nadzieje ,Âże ta odpowiedz bĂŞdzie dla Ciebie wyczerpujaca.

Dlaczego od razu nie napisaÂłaÂś na poczÂątku z czym lub kim siĂŞ kontaktujesz?

Zaczne od podstawowej rzeczy jak¹ jest" sama informacja "w sensie duchowym - nie bêde snu³a tu jakiœ wersji ksi¹zkowych bo, staram sie jak najmniej siêgaÌ po niektóre wskazówki zawarte w ksi¹¿kach , zatem ze mn¹ jest w ten sposób ,¿e wiedzê oblokowywuje w sobie w miare mojego rozwoju , nazwijmy to " œwiadomym
rozwojem", a pó¿niej potwierdzenia szukam w ksi¹¿kach , których jest du¿o nie tylko na rynku , ale w internecie , poza tym jest wiedza niepisana , czyli wiedza przekazywana z ust do ust i czêsto w³aœnie ten rodzaj wymiany wiedzy staje sie najcenniejszy, bo w ten sposób potwierdzamy tym bardziej to co sami w sobie wypracowaliœmy i mo¿emy to skonsultowaÌ z doœwiadczeniami innych.Najwa¿niejsza wiedza to ta , która jest w Nas samych i to niewa¿ne czy po³owe œwiata zgadza siê z ni¹ czy te¿ zaprzecza .

PodkreÂśliÂłem i pogrubiÂłem te linijki ktĂłre sobie przeczÂą zobacz sama co napisaÂłaÂś pierw napisaÂłaÂś Âże czerpiesz wiedzĂŞ z ust do ust(zapytam takÂże z kim to tak rozmawiasz i od kogo pobierasz nauki?) A w pogrubionej linijce mĂłwisz Âże nie waÂżne czy poÂłowa Âświata siĂŞ zgadza z tÂą wiedzÂą czy nie?
Gdzie tu konsekwencja?
UwaÂżasz Âże jeÂżeli poÂłowa Âświata nie zgadza siĂŞ z tÂą wiedzÂą to mogÂą siĂŞ myliĂŚ?
MĂłwiÂłaÂś takÂże Âże wiedza jako taka jest potrzebna wiĂŞc powinnaÂś spojrzeĂŚ takÂże okiem tych ludzi.

Teraz przejdÂźmy dalej...

PowracajÂąc do nurtujÂącego Ciebie tematu -skÂąd Ja czerpie przekazy ? Otó¿ z bardzo wielu ÂżrĂłdeÂł w zaleÂżnoÂści od potrzeb - tutaj pragnĂŞ podkreÂśliĂŚ ,iÂż informacje spÂływajÂą do NAS  z zewnÂątrz i wewnatrz.
dlatego czasem sÂą to przekazy Âświadomego nawiÂązania kontaktu np.energiami z wyÂższych poziomĂłw poprzez channeling , telepatycznie, a czasami otrzymujemy wskazĂłwki z zewnatrz i albo siĂŞ siĂŞgamy po nie ( tu jest nasz wybĂłr)wchodzÂąc tym samym w okreÂślony kanaÂł energetyczny przez co nastĂŞpuje wtedy konkretny przelyw informacji .....W moim przypadku sÂą to najrĂłzniejsze ÂżrĂłdÂła , ale abyÂś mogÂła zrozumieĂŚ powoÂłam siĂŞ wÂłaÂśnie na temat tego wÂątku jaki poruszyÂłam w tym poÂście .
Mówisz zewn¹trz i wewn¹trz opisz to wszystko je¿eli to nie problem. Chcê znaÌ szczegó³y o Ÿródle. Opisz mi nazwij te energiê sk¹d pochodz¹ nazwê tego czegoœ itd.

Od jakiegoÂś czasu wiem ,Âże na Âświecie sÂą organizowane  zbiorowe medytacjĂŞ  , uwaÂżm ,Âże cel tych medytacji bardziej szkodzi nam Ludziom niÂż pomaga ,jest to praca energetyczna wykorzystywana na cele iluminatĂłw, ktĂłrzy tak naprawde nie pozwalajÂą nam wyzwoliĂŚ siĂŞ ze starego , wiĂŞc energia nie dÂązy do zmian lecz raczej do wykorzystania jej na cele okreÂślonej grupy , obserwuje to juÂż kilka miesiĂŞcy , jednak aby dowiedzieĂŚ siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej trzeba podpi¹Ì sie pod kanaÂł energetyczny okreÂślonego poziomu w tym przypadku "tego " poziomu. InformacjĂŞ otrzymaÂłam z zewnÂątrz , mianowicie informacjĂŞ o zbliÂżajÂącej siĂŞ medytacji zbiorowej okreÂślonego dnia jakiego- jest zawarte w poÂście, sÂą to jednak informacjĂŞ zakodowane w gematrii bo, na tym poziomie energii w³¹œnie gematria jest tu wyznacznikiem celu . ObejrzaÂłam sobie gematrie i w tym momencie otrzymaÂłam jedynie kluczowe sÂłowa, a nastĂŞpnie pojawiÂł siĂŞ przelyw informacji . to na tyle w kwestii tego postu . MyÂślĂŞ ,Âże KapÂłan 18 mogÂły rĂłwnieÂż dokonaĂŚ takiej analizy daty 15.02/2009  i dziÂś w³¹œnie miaÂłam napisaĂŚ do niego wiadomoœÌ prywatnÂą  z tym zapytaniem , zatem chyba nie bez powodu rĂłwnieÂż i Ty Enigmo zadaÂłaÂś to pytanie skierowane do mnie
pozdrawiam serdecznie
Laguna

UwaÂżam Âże siĂŞ mylisz. Dlaczego?
Spójrz, medytacja to pewien rodzaj modlitwy je¿eli cz³owiek A modli siê(czyt. medytuje) o pokój na œwiecie skupia siê na tej myœli wizualizuje jak to œwiat wygl¹da bez wojen to jego MYŒL tworzy rzeczywistoœÌ czyli ta energi¹ bo tak ty na mówisz nie pójdzie do SAMUELA bo celem przewodnik nie jest dostarczenie tej ENERGI SAMUELOWI ale stworzenie tego o czym piszê czyli œwiata pokoju.

S¹ ró¿ne rodzaje medytacji w przypadku innych mo¿e byÌ inaczej co te¿ siê nazywa wampiryzm energetyczny ale wcale nie uwa¿am ¿e Samuel jest w stanie poch³on¹Ì t¹ energiê.

Ps. Jako ciekawostkĂŞ dopiszĂŞ ,miaÂłam kontakty nawet z JAHWE, Samuelem -Enki , oraz z wyÂższymi energiami , ktĂłre przedstawiaÂły siĂŞ jako Wotter,ten kontakt byÂł dla mnie najcenniejszym kontaktem (do dziÂś z przyjemnoÂściÂą czytam te przekazy ) ale uwolniÂłam siĂŞ od uzaleÂżniania siĂŞ od tego rodzaju kontaktĂłw. ReasymujÂąc unikam juÂż takich kontaktĂłw , bo one tak naprawde nie sÂą nam potrzebne , nasze zadanie to praca nad soba i tylko to jest waÂżne ...
WiĂŞc tak twierdzisz Âże komunikowaÂłaÂś siĂŞ z JAHWE. W jaki sposĂłb?
MĂłwisz takÂże Âże Enkim wiĂŞc skoro komunikowaÂłaÂś siĂŞ z Enkim jesteÂś pod jego wpÂływem. MoÂże on teraz w kaÂżdej minucie twojego Âżycia wpÂływaĂŚ na twĂłj umysÂł.
Dlaczego?
DziaÂła to na zasadzie wzywania duchĂłw raz wezwany moÂże nigdy nie wrĂłciĂŚ.

Co rozumiesz przez wyÂższe Energie?
I kim jest Wotter?

MĂłwisz Âże one juÂż tak naprawdĂŞ sÂą nam nie potrzebne to po co tutaj o nich piszesz?

JeÂśli chodzi o kontakty z wyÂższymi bytami juÂż dawno zakoĂączyÂłam takie emisje , dlaczego ?? Bo My mamy wiedze czerpaĂŚ z doÂświadczeĂą to po pierwsze i to do mnie w ktĂłrymÂś momencie dotarÂło. nie mam kontaktĂłw z w/w Bytami -  nie wykluczam niczego , bo byĂŚ moÂże nadejdzie taka potrzeba ,Âże owy kontakt nawi¹¿e , ale tylko wĂłwczas jeÂśli  uznam to za stosowne.....
UwaÂżasz Âże masz kontrolĂŞ nad tym kto, co i kiedy siĂŞ z TobÂą komunikuje?

NawiÂązujÂąc do wiedzy - jak pisaÂłam po wyÂżej wiedza jest jedna  a my znamy jej czÂąstki i kaÂżdy innÂą , jednak to nie zmienia faktu ,Âże wiedza jest wiedza i to jedna nieskoĂączonÂą wiedzÂą , to chodzi o to ,aby nie ograniczaĂŚ swoich horyzontĂłw i siebie .
Notabene kaÂżda czÂąstka wiedzy ma swĂłj uniwersalny jĂŞzyk oraz symbolikĂŞ , jeÂśli masz wiĂŞcej informacji tym wiĂŞcej czujesz odbierasz -wiesz .  Ja zwyczajnie nie ograniczam siebie w poznawaniu wiedzy , nie dziele jej , bo zawsze jeden cel sÂłuÂży drugiemu celowi - to pewnego rodzaju harmonia prawa kosmosu i my jako populacja tego nie zmienimy , dlatego tak waÂżna jest ÂświadomoœÌ...
Masz racjĂŞ wiedza jako taka jest naprawdĂŞ potrzebna ale chciaÂłem CiĂŞ poprawiĂŚ Âże jeÂżeli nie znamy ÂźrĂłdÂła tej wiedzy i jest ono nam obce to musimy byĂŚ ostroÂżni.

To tak jak seans spirytystyczny zadajesz pytania i otrzymujesz odpowiedzi ale czy moÂżesz byĂŚ pewien od kogo? I czy odpowiedÂź jest zgodna z rzeczywistoÂściÂą?

Mora a jako ciekawostke dodam z lekkim przymruÂżeniem oka -
CZY WIESZ ,¯E W POLSCE NIE PRZYJMUJ¡ KOBIET DO LO¯Y MASOÑSKICH??..
pozdrawiam Cie miÂło Mora.

Tutaj Kiara Ci na to odpowiedziaÂła.

PS. Mora mam pytanie - Wiedza ma byæ wed³ug ciebie udawadnianiem ?? Czy wiedza ma byæ wiedz±, czyli tym co wiesz ??Wiedza jest eterem jest wszedzie tylko musimy po ni± siêgn±æ, czy Ty Mora my¶lisz ,¿e osi±gn±³e¶ szczyt wiedzy ? Bo ja powiem o sobie "IM WIÊCEJ WIEM TYM MNIEJ "

1. Wiedza nie ale potrzebujÂą coÂś co moÂże potwierdziĂŚ tÂą wiedzĂŞ.
Zapytasz dlaczego? To ci odpowiem.
Bo nie bĂŞdĂŞ braÂł pod uwagĂŞ czegoÂś co moÂże byĂŚ fantastykÂą.
MoÂże byĂŚ wymyÂślone.
2. Nie myœlê ¿e osi¹gn¹³em szczyt wiedzy bo nikt nie móg³ tego osi¹gn¹Ì.

To tyle.

Pozdrawiam
Mora
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #66 : Luty 17, 2009, 19:57:40 »

Mora - no, i teraz to ma rĂŞce i nogi - konstruktywna, rzeczowa, sensowna krytyka. MoÂże z jakimÂś jednym czy dwoma punktami mĂłgÂłbym tu polemizowaĂŚ, ale teÂż mam podobne w wielu miejscach przemyÂślenia.

Pozdrowienia

Tene
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #67 : Luty 17, 2009, 20:38:51 »

Ja teÂż nie poznajĂŞ Mory... teraz moÂże rozumiecie, co Kiara miaÂła na myÂśli, gdy radziÂła Morze, by mĂłwiÂł od siebie?  UÂśmiech 2
Mora
Gość
« Odpowiedz #68 : Luty 17, 2009, 20:41:17 »

MoÂże mi powiecie o co wam chodzi?
Pisze tak jak zawsze przecieÂż.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #69 : Luty 17, 2009, 20:48:02 »

Mora
Po 1. Jakoœ dziwnie czuje , ¿e to nie s¹ TWOJE przemyœlenia ...(posz³abym g³êbiej , ale nie zrobie tego )
 2. Owszem odpisze na ten TwĂłj post dokÂładnie , ale  nie dziÂś ,poniewaÂż zajĂŞÂłoby mi to sporo czasu , a dziÂś juÂż nie mam tyle ..(MyÂślĂŞ to zrozumiesz)
 3. B³êdnie interpretujesz ,ten  wÂątek nie ma nic wspĂłlnego z wczeÂśniejszymi kontaktami , raczej jest oparty na podstawach gematrii , Enigmie to w miare dokÂładnie opisa³¹m wiĂŞc to nieporozumienie , zatem  poruszanie tu kwestii Wottera nie ma zupeÂłnie sensu ..
 4. JeÂśli juÂż zostaÂłam poddana krytyce to przynajmniej rĂłb to wÂłaÂściwie. a dlaczego ?? Bo jednÂą mojÂą wypowiedz do Enigmy podpi¹³êœ pod ten wÂątek , a to nie dotyczy zupeÂłnie tego wÂątku ......Wotter nie ma nic wspĂłlnego z tym wÂątkiem .....
 5. ZrobiÂłeÂś ze wszystkich postĂłw w temacie tego wÂątku masÂło maÂślane , dlatego jutro postaram sie wszystko wyjaÂśnic .. Na  dzis tyle....
pozdrawiam Laguna
Mora
Gość
« Odpowiedz #70 : Luty 17, 2009, 20:58:33 »

Po 1. Jakoœ dziwnie czuje , ¿e to nie s¹ TWOJE przemyœlenia ...(posz³abym g³êbiej , ale nie zrobie tego )

1. Mylisz siĂŞ to sÂą moje przemyÂślenia, wiem co pisze. UÂśmiech

2. TakÂże czekam do jutra na sensownÂą wypowiedÂź.

3.
Wedlug moich odbiorow
S³owa z pierwszego postu w tym temacie wiêc dotyczy to przekazów. Potem Enigma chcia³ poci¹gn¹Ì temat g³êbiej czyli zada³a Ci pytanie od kogo pochodz¹ te przekazy. I tak do teraz toczymy o tym dyskusjê.

4. To dostajesz przekazy od kogoÂś innego niÂż Wotter do tego wÂątku?
5. PowiedziaÂłbym coÂś ale siĂŞ powstrzymam.  UÂśmiech

Pozdrawiam i czekam do jutra...
Mora UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #71 : Luty 18, 2009, 01:02:31 »

A ja sie nie dziwie kompletnie temu co pisze Mora. Laguno i twoje wypowiedzi..po prostu prĂłbujesz go osmieszyĂŚ, a sama nie odpowiedziaÂłas dokÂładnie na pytanie 'skad sa obecne przekazy' chodziÂło o medytacje z 15.02 ktĂłry to temat Kiara natychmiast podchwycila, insynuujac jaka medytacja jest zÂła? Wspieracie sie bo ona rĂłwnieÂż od konkretnych pytaĂą ucieka (moge nawet podac przykÂład) WykÂłada swoje masÂło, a jak chodzi o konkrety..cisza. Leszek (ktĂłry notabene wie cos o masonach) pisaÂł o tym wielorkotnie, a mi sie nie chcialo wierzyc, teraz jednak sama sie bolesnie przekonalam ze pisaÂł prawde...

A co do Mory.. mniemam ze konflikt wobec jego przekazu, musial bardzo przezyc. Nie czytalam caÂłego tematu bo mnie nie byÂło. Wiem natomiast ze Kiara uwaza swoje ÂżrĂłdÂła za jedyne 'prawdziwe i wÂłasciwe' co nie przeszkadzalo jej niemal od poczatku bezlitosnie deptac przekazĂłw kolegi. Mora sie przyznaÂł do mistyfikacji? Nie sadze, mysle raczej ze zrobiÂł to dla swietego spokoju. Kiara moze uczepiĂŚ sie kazdego, ale pani Kiary tykac nie wolno...otĂłz wolno, a my mamy jeszcze sporo samozaparcia przed jej 'jedynie sÂłusznymi racjami' oraz prawami ktĂłre burek Jurek i Kapturek chca wprowadzic MrugniĂŞcie

Petras, to miÂłe sÂłowa, dziekuje. Mniemam ze w ten sposĂłb chcesz zakonczyĂŚ dyskusje. Moze i ja tez powinnam przeprosiĂŚ, ze uznano cie za ksiedza - nie taki byÂł zamiar. Ale pisalam tamtego posta w pospiechu i bez wnikliwej analizy (dziaisa jest juz 01-sza ale ciut dÂłuÂżej przysiedze) Poniewaz pojawiÂł sie kolejny temat z tamtym artykulem - poprawiÂłam wypowiedz. Owszem przyznaje uczynilam bÂład, insunuujac ksiedza jako autora. Bo autorem ksiazki ma byc kobieta (Dr She D Montford) lecz w innym temacie przeczytaÂłam ze autorem tekstu jest Aleksander Sowa, a w twoim poscie padl jeszcze nick sokratka jako autora/ki postu z innego forum. Wszystko to bez konkretnego odnosnika zmylilo mnie. Wiec ja rĂłwniez przepraszam z niedopatrzenie
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #72 : Luty 18, 2009, 16:47:03 »

Przenios³am ten post z innego w¹tku bo nie bêde pisa³a w kó³ko i to samo odzielaj¹c w¹tki

Witaj Mora - WYBACZ MORA INACZEJ NIE POTRAFIE TOBIE ODPISAC ,
 MiaÂłam swoje 5 minut to prawda , a wiesz dlaczego ?? Bo dziĂŞki tym przekazom zrozumiaÂłam ,Âże wiedza jest wszedzie , weszÂłam w takie doÂświadczenia jakim jest channeling , jednak nie pisze przekazĂłw w uporem maniaka- poprostu nie kupiÂłam kota w worku , natomiast caÂła ekipa P.CH kupiÂła i zawierzyÂła , nie twierdze ,Âże to do czego d¹¿a nie jest potrzebne , okaÂże siĂŞ to na koniec misji ..
W³aœnie dobrze poruszy³eœ kwestie "GWIAZDORSTWA"- jak widaÌ zrezygnowa³am z karmienia obietnicami mojegop Ego , ale to nie znaczy ,¿e nie zg³ebiam wiedzy na ró¿ne sposoby , tylko Ty wci¹¿ szukaÌ katolickiego udowodnienia , uporczywego potwierdzenia ka¿dego s³owa - napisanego , wypowiedzianego - myœlê ,¿e Twoja droga jest troche inna ni¿ moja ..
 Mora nie obraÂż siĂŞ , ale tworzysz w myÂśl - CZEGO NIE DOTKNÊ NIE UWIERZE....Ale wybĂłr pozostawiam Tobie  bo ,Ty sam wiesz jakÂą idziesz drogÂą i jakÂą wiedzĂŞ akceptujesz , a jakÂą odrzucasz. Pozostaw innym rĂłwnieÂż przestrzen do tego , aby mogli zgÂłebiaĂŚ wiedzĂŞ po swojemu ...
MaÂło tego- przez rok czasu od kiedy wiem o istnieniu P.Ch moja wiedza i odczuwanie wci¹¿ ulega zmianie , wieĂŚ staram sie nie oceniaĂŚ tylko jak zapewne nie zauwaÂży³êœ odbiory jakie mam nie tylko w wyÂższymi bytami, ale i inne stawiam ze znakiem zapytania i tak wÂłaÂśnie je traktuje, wiedzĂŞ jako obserwatorzy  badamy i albo coÂś przyswajamy , albo odrzucamy ..WaÂżne jest tylko to jak czujesz siĂŞ sam z tÂą wiedzÂą jakÂą w sobie juÂż wypracowaÂłeÂś.I Âżeby byÂło jasne nie przeszkadza mi Twoja krytyka i TWOJE postrzeganie mojej osoby , bo jak zapewne wiesz - nikt spisujÂący i odbierajÂący nie  musi traktowaĂŚ owego przekazu jako SWOJEGO ..
....
KaÂżdy czÂłowiek odbierajÂący przekaz jest tylko kanaÂłem przenoszÂącym informacjĂŞ , ale nic wiĂŞcej ,,,,,, tak to czuje i tak opisuje zatem nie boli mnie ta krytyka , bo tak serio nie mnie krytykujesz Mora.
pozdrawiam serdecznie

Ps. A zapomnia³am nawi¹zaÌ do kwestii sk¹d mamy pewnoœÌ czy przekaz jaki otrzymaliœmy pochodzi z wy¿szych energii- to kwetia naszego postrzegania pozazmys³owego i naszych odczuÌ - po drugie podczas przekazu osoba odbieraj¹ca czuje inn¹ jakoœÌ energii jaka przez niego przep³ywa , ale nigdy nie ma pewnoœÌi w jakim stopniu s¹ one wysokie , chyba raczej za ma³o mamy doœwiadczeù w tej kwestii , jest to œwiat dla nas ma³o widzialny ,a du¿o odczuwany jeœli ktoœ oczywiœcie wypracowa³ w sobie du¿¹ wra¿liwoœÌ - ka¿dy cz³owiek posiada w sobie mo¿liwosÌ rozwijania percepcji pozazmys³owej tylko nie ka¿dy to robi ........
Poza tym, mam swojÂą teorie na temat- po wiedze siĂŞgasz zawsze zgodnie ze swoim indywidualnym poziomem, jeÂśli jesteÂś na szczeblu nr. 1 siegasz tylko tam , gdzie sÂą jego granice ............To wszystko co mam do napisania Mora..
[/color]Nie prĂłbowaÂłam Ciebie oÂśmieszaĂŚ i nie bĂŞde tego robiĂŚ , nie mam pojĂŞcia skÂąd u Enigmy taki pomysÂł ...
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 16:52:20 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #73 : Luty 18, 2009, 17:14:43 »

Tego siĂŞ spodziewaÂłem Âżadnej sensownej odpowiedzi na moje argumenty. ÂŻadnej.
SzukaÂłem pewnego postu na forum ktĂłry oddawaÂł w peÂłni to co teraz czyni Laguna ale nie znalazÂłem a szkoda ale opiszĂŞ to swoimi sÂłowami.

Wiêc gdy komuœ coœ zarzucisz a ten ktoœ jest pewien ¿e wpad³ bo ktoœ zobaczy³ jego b³êdy i oœmieli³ siê je wytkn¹Ì to ta osoba bêdzie uciekaÌ od odpowiedzi na pytania.

I tak wÂłaÂśnie robi teraz Laguna. ChciaÂłem jeszcze zauwaÂżyĂŚ. ÂŻe szybko przeniosÂła post z tego tematu do http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1417.msg19889#new [jeszcze kilka minut temu ten post byÂł w tym temacie].

Nie wiem jaki to ma cel ale spójrzcie na to sami. A poniewa¿ jak Ty sobie mog³aœ pozwoliÌ na dwa te samy posty w ró¿nych tematach[chocia¿ dotycz¹ tego samego] to ja to te¿ zrobiê.

WiĂŞc dla woli wyjaÂśnienia powtĂłrzĂŞ. To napisaÂła wczoraj.

To napisaÂła Laguna: 2. Owszem odpisze na ten TwĂłj post dokÂładnie , ale  nie dziÂś ,poniewaÂż zajĂŞÂłoby mi to sporo czasu , a dziÂś juÂż nie mam tyle ..(MyÂślĂŞ to zrozumiesz)

A dzisiaj co?
Psinco

Nie odpowiedziaÂłaÂś w Âżaden sensowny sposĂłb na to co Ci przedstawiÂłem.

I myÂślĂŞ Âże na tym zakoĂączymy dyskusjĂŞ.

Nie bĂŞdĂŞ pisaÂł z kimÂś kto KÂŁAMIE!

ÂŻegnam!
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #74 : Luty 18, 2009, 20:39:05 »

PAX , PAX , PAX
Tyle zÂłoÂści a po co ?
Czasem zastanawiam siê czy g³ównym celem Samcia nie by³o wywo³anie zamieszania , strachu wœród ludzi , nienawiœci i sporów pomiêdzy zwolennikami projektu i tymi którzy s¹ ostro¿ni i maj¹ obawy co do niego i jego "znajomych" , wywo³anie emocji którymi karmi¹ siê negatywne byty.
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: