Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:30:57

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kolejne dzia³ania Samuela dla osi±gniêcia zamierzonego celu ????  (Przeczytany 82244 razy)
0 u¿ytkowników i 29 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Luty 18, 2009, 20:47:28 »

PAX , PAX , PAX
Tyle z³o¶ci a po co ?
Czasem zastanawiam siê czy g³ównym celem Samcia nie by³o wywo³anie zamieszania , strachu w¶ród ludzi , nienawi¶ci i sporów pomiêdzy zwolennikami projektu i tymi którzy s± ostro¿ni i maj± obawy co do niego i jego "znajomych" , wywo³anie emocji którymi karmi± siê negatywne byty.

Wybacz ale gdzie Ty widzisz z³o¶æ?
Mam milczeæ? Aby ta "Medium" od siedmiu bole¶ci ok³amywa³a ludzi?

Nie bêdê milczeæ i nie widzê w swoim pisaniu z³o¶ci. Napisa³em stosowne "ale" do jej przekazów i s³ów które pisze a za to ona ucieka od rozmowy.
Inaczej mówi±c wywinê³a kota ogonem.

Pozdro
Mora
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Luty 18, 2009, 20:49:41 »

Wtr±ce siê tutaj do kwesti - "sk±d pochodz± przekazy" czy te¿ "sk±d ma je Laguna". Otó¿, nie wiadomo. Kim jest Wotter - nie wiadomo... Kim jest Samuel - nie wiadomo....
Mog± byæ to wysokie byty, chc±ce pomóc ludziom, a mo¿e to zagubione dusze w astralu, które szukaj± zabawy i poklasku, bawi±c siê naszym kosztem i czerpi± energiê. Któ¿ z nas nie zna opowie¶ci o psychicznie chorych, którym wydawa³o siê, ¿e s± Napoleonem czy Faraonem.... W tym przypadku...taka dusza mo¿e byæ bogiem - o ile w to uwierzymy....
Dlatego, ja podchodzê z dystansem do wszelkich channelingów - czy to Lucyny £obos, czy Laguny, czy Jasnowidz-ki, choæ muszê przyznaæ, ¿e napewno jest w nich jaka¶ prawda, jest jaki¶ przekaz, s± bardzo ciekawe.....ale to ka¿dy w sercu w duszy powinien wyczuæ czy to jest jego prawda, jego wibracja.
Jest tyle mo¿liwo¶ci - channelingi to - przekazy od wy¿szych bytów, od duchów z astrala, transmisje z satelitów w ramach programu Blue Beam..... Dlatego uwa¿ajmy, b±d¼my ostro¿ni, rozwijajmy siê duchowo sami, nie wierz±c ¶lepo w przekazy.

ps. Mora - proszê nie nazywaj mojej Przyjació³ki Laguny k³amc±, nic o niej nie wiesz, nie masz prawa tak mówiæ.
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 20:51:08 wys³ane przez Kristobal » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Luty 18, 2009, 20:53:26 »

PAX , PAX , PAX
Tyle z³o¶ci a po co ?
Czasem zastanawiam siê czy g³ównym celem Samcia nie by³o wywo³anie zamieszania , strachu w¶ród ludzi , nienawi¶ci i sporów pomiêdzy zwolennikami projektu i tymi którzy s± ostro¿ni i maj± obawy co do niego i jego "znajomych" , wywo³anie emocji którymi karmi± siê negatywne byty.

Wybacz ale gdzie Ty widzisz z³o¶æ?
Mam milczeæ? Aby ta "Medium" od siedmiu bole¶ci ok³amywa³a ludzi?

Nie bêdê milczeæ i nie widzê w swoim pisaniu z³o¶ci. Napisa³em stosowne "ale" do jej przekazów i s³ów które pisze a za to ona ucieka od rozmowy.
Inaczej mówi±c wywinê³a kota ogonem.

Pozdro
Mora
Nie skomentuje Twoich wypowiedzi j/w , bo cokolwiek napisze zawsze bêdziesz to negowa³ ...A ja nie nale¿e do osób , które na si³e co¶ musz± udowadniaæ .Zakoñczmy na tym dyskusjê i to bêdzie najlepszy konsensus.
pozdrawiam U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 20:54:38 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Luty 18, 2009, 21:04:47 »

No i w³a¶nie o to mi chodzi³o Du¿y u¶miech nie ma z³o¶ci ale .....
Mora , Laguna to nie by³o osobi¶cie do was to by³o ogólnie do wszystkich którzy niepotrzebnie nawzajem generuj± wobec siebie negatywne emocje .
 Ja was bardzo proszê wszystkich sk³óconych , dajmy sobie wszyscy buzi  Buziak bêdzie siê ¿y³o nam zdrowiej Du¿y u¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Luty 18, 2009, 22:09:14 »

"Gallus in suo sterquilinio plurimum potest"
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Luty 18, 2009, 23:52:33 »

No i w³a¶nie o to mi chodzi³o Du¿y u¶miech nie ma z³o¶ci ale .....
Mora , Laguna to nie by³o osobi¶cie do was to by³o ogólnie do wszystkich którzy niepotrzebnie nawzajem generuj± wobec siebie negatywne emocje .
 Ja was bardzo proszê wszystkich sk³óconych , dajmy sobie wszyscy buzi  Buziak bêdzie siê ¿y³o nam zdrowiej Du¿y u¶miech

Witaj
 Nie czujê siê zupe³nie sk³ocona z Mora, nie wyzwoli³o to we mnie negatywnych emocji , Mora ma prawo my¶leæ jak chce i uwa¿a.....
pozdrawiam serdecznie U¶miech U¶miech U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Luty 19, 2009, 00:02:21 »

poprostu nie kupi³am kota w worku , natomiast ca³a ekipa P.CH kupi³a i zawierzy³a , nie twierdze ,¿e to do czego d±¿a nie jest potrzebne , oka¿e siê to na koniec misji ..
Pch kupilo kota we worku, a ty nie  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Wiem co odpowiesz, ze nie masz swojej organizacji i nikt od ciebie nie wymaga otwierania piramid. No bo czy Wotter lub inni cie o to prosili? Nie s³ysza³am/nie czyta³am, ale jestem prawie pewna ze gdybys taki przekaz otzryma³a, zastanowi³abys sie bardzo g³eboko...
Nie próbowa³am Ciebie o¶mieszaæ i nie bêde tego robiæ , nie mam pojêcia sk±d u Enigmy taki pomys³ ...
St±d Laguno, z posta poni¿ej w którym drwisz sobie z czyjego¶ wzburzenia.

Mora - sk±d u Ciebie tyle agresji?? Odnoszê wra¿enie ,¿e co¶ siê w Tobie zmienia , mo¿e to forma oczyszczenia , albo lêk przed nieznanym ??
pozdrawiam serdecznie
Sens tej wypowiedzi jest taki 'o co sie tak pieklisz lub boisz? Przesy³am buziaczki..paa'
No ale pewnie twoja interpretacja, bedzie bardziej troskliwsza...

ps. Mora - proszê nie nazywaj mojej Przyjació³ki Laguny k³amc±, nic o niej nie wiesz, nie masz prawa tak mówiæ.
Oco,cho czyzby zawiaza³y sie nam jakies frakcje? Pani Laguna moze i nie k³amie, ale stosuje sprawdzona taktyke 'pó³prawd' - mówi /pisze to o czym ma ochote. O szczegó³ach milczy, podobnie jak jej kolezanka...A wyglada to mniej wiecej tak:

Nie skomentuje Twoich wypowiedzi j/w , bo cokolwiek napisze zawsze bêdziesz to negowa³ ...A ja nie nale¿e do osób , które na si³e co¶ musz± udowadniaæ .Zakoñczmy na tym dyskusjê i to bêdzie najlepszy konsensus.

Ot, i ca³y mora³. Lepiej nie pytaj o szczegó³y Mora bo i tak sie nic nie dowiesz, po za stwierdzeniem jak trudna i odpowiedzialna role maja nasze kolezanki w przekazywaniu wiedzy, nieoswieconemu ludowi. Ps. wrzucmy na luz
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Luty 19, 2009, 00:07:02 »

Nom, to co niewygodne odrzuciæ.

Ja ju¿ nawet nie mam zamiaru o nic J± pytaæ. Bo to najmniejszego sensu niema.

Ludzie którzy to czytaj± maj± rozum i my¶lê ¿e wyci±gn± odpowiednie wnioski.

Pozdro
Mora U¶miech
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Luty 19, 2009, 00:28:03 »

Zmieñmy temat.

Czy pamiêtacie jak, która¶ z ''jaskó³ek'' jeszcze na tamtym forum opisywa³a zdarzenie, którego by³a osobi¶cie ¶wiadkiem.
A wygl±da³o to tak:
By³o jakie¶ wa¿ne zebranie ludzi z PCH w Ameryce.Setki ludzi i ró¿nych zaproszonych z ca³ego ¶wiata go¶ci.Wtem na sali pojawili siê Egipcjanie.
Wygl±dali tak jak jak z przed wieków, tak jak z przed tysi±ca lat.
Widzieli ich tylko Ci ludzie, którzy posiadali tzw. paranormalne zdolno¶ci.
Pytanie? Kto wys³a³ te wirtualne obrazy i kaza³ wierzyæ, ¿e to egipcjanie.

Dlaczego o tym piszê.
Otó¿ pisze dlatego, aby uzmys³owiæ sobie, ¿e mo¿na nam ró¿ne rzeczy podstawiæ. ¦wiadczy to o tym jakie ''kto¶'' posiada mo¿liwo¶ci, aby Ci pokazaæ co¶ co czego nie ma.
Podkre¶lê s³owo- mo¿liwo¶ci, o których nawet nam  siê nie ¶ni³o.
Obawiam  siê, ¿e mamy tak nisk± ¶wiadomo¶æ wielu rzeczy tego co siê wogóle dzieje, ¿e porównanie do ''pude³ka'' wcale nie jest tu ¿adn± przesad±, a raczej wezwaniem.

« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2009, 00:31:43 wys³ane przez astro » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Luty 19, 2009, 01:36:17 »

[
poprostu nie kupi³am kota w worku , natomiast ca³a ekipa P.CH kupi³a i zawierzy³a , nie twierdze ,¿e to do czego d±¿a nie jest potrzebne , oka¿e siê to na koniec misji ..
Pch kupilo kota we worku, a ty nie  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Wiem co odpowiesz, ze nie masz swojej organizacji i nikt od ciebie nie wymaga otwierania piramid. No bo czy Wotter lub inni cie o to prosili? Nie s³ysza³am/nie czyta³am, ale jestem prawie pewna ze gdybys taki przekaz otzryma³a, zastanowi³abys sie bardzo g³eboko...
Nie próbowa³am Ciebie o¶mieszaæ i nie bêde tego robiæ , nie mam pojêcia sk±d u Enigmy taki pomys³ ...
St±d Laguno, z posta poni¿ej w którym drwisz sobie z czyjego¶ wzburzenia.

Mora - sk±d u Ciebie tyle agresji?? Odnoszê wra¿enie ,¿e co¶ siê w Tobie zmienia , mo¿e to forma oczyszczenia , albo lêk przed nieznanym ??
pozdrawiam serdecznie
Sens tej wypowiedzi jest taki 'o co sie tak pieklisz lub boisz? Przesy³am buziaczki..paa'
No ale pewnie twoja interpretacja, bedzie bardziej troskliwsza...

Oco,cho czyzby zawiaza³y sie nam jakies frakcje? Pani Laguna moze i nie k³amie, ale stosuje sprawdzona taktyke 'pó³prawd' - mówi /pisze to o czym ma ochote. O szczegó³ach milczy, podobnie jak jej kolezanka...A wyglada to mniej wiecej tak:

Ot, i ca³y mora³. Lepiej nie pytaj o szczegó³y Mora bo i tak sie nic nie dowiesz, po za stwierdzeniem jak trudna i odpowiedzialna role maja nasze kolezanki w przekazywaniu wiedzy, nieoswieconemu ludowi. Ps. wrzucmy na luz
Witaj Enigmo
1.Enigma ja odpowiadam we w³a¶ciwy sposób-  aby odpowiedzieæ Wam na wszystkie nurtuj±ce pytania musia³abym zrobiæ seans w stylu P.Ch i wtedy zapewne du¿o w±tpliwo¶ci wyja¶ni³by Wam byt lub byty jakie ze mn± siê ³±czy³y .
2 . Odpowiadam czasami bardzo ogólnie dlatego ,¿e nie traktuje przekazów np. od Wottera jako swoich informacji, zreszt± ostani kontakt z Wotterem nawaza³am jaki¶ rok temu , równie¿ jestem ostro¿na co do takich kontakótw co nie zmienia faktu ,¿e one zaistnia³y .
3 W sumie takie kontakty nie s± niczym wyj±tkowym , ciekawsze rzeczy spotyka³y mnie realnie z ¿yciu , jak przyszed³ do mnie cz³owiek i zacz±³ przekazywaæ dziwne informacje , wiesz chyba nawet Wam to opisze , aby pokazaæ jak przychodz± do NAS informacje i przekazy z zewn±trz.
Bêd±c w pracy przyszed³ do mnie mê¿czyzna ( nie bêde wyja¶nia³a dok³adnie okolicznosci bo chia³abym zachowaæ anonimowo¶æ swojego zawodu)
Cz³owiek by³ bardzo intelignetny , dobrze ubrany i w toku rozmowy wynika³o ,¿e by³ jakim¶ Prezydentem Miasta (by³ym lub obecnym niewa¿ne) w ka¿dym razie by³a to osoba na poziomie i na stanowisku, w którym¶ momencie zacz±³ do mnie przemawiaæ w dziwny sposóob odbiegaj±cy od tematu.
Jestem osob± opanowan± emocjonalnie  dlatego zaczê³am bacznie s³uchac tego co do mnie mówi , po czym zaczê³am spisywac s³owa i zdania jakie do mnie kieruje ,
1 . Czy Oni wiedz± ,¿e Pani tutaj pracuje ? ja odpowiedzia³am , aby nie speszyæ -¿e owszem wiedz± .
2. Proszê Pani, ja proszê Pani± nie powinna tutaj pracowaæ oni s± niewinni , ( w tym momencie pytam dlaczego? ) Pani ma nadmierne promieniowanie ONI  s± bezbronni (pytanie kto ?? nie wiem  )
3. ¦wiat zwróci³ Pani± dla historii .
4. Ten co bêdzie przy Pani i z Pani± bedzie bezpieczny , ale ten co przeciwko stanie -niedobrze bêdzie .
5. Dziwi³ siê bardzo ,¿e mówi do mnie , a ja jestem sob±
dok³adnie -Ja mówie do Ciebie a ty wci±¿ jeste¶ sob± (bardzo kiwa³ g³ow± ) , Ja Ciebie szanuje , ale proszê nie mo¿esz tutaj pracowaæ.
6. Wiesz o tym ,¿e jeste¶ lekarzem ? ja odpowiadam tak , mam zdolno¶ci bio.
Po tym zmieni³ forme rozmowy i zacz±³ mnie straszyæ ch±c tym samym wzbudziæ lêk.
7 Czy Ty wiesz o swojej chorobie ??
8. Nie masz sznas na prze¿ycie .
9. Czy jest osoba nad któr± by¶ zap³aka³a , gdyby zmar³a? Ja odpowiedzia³am ,¿e ju¿ nie, bo mam inne postrzeganie ¶mierci - w tym momencie odnios³am wra¿enie ,¿e poczu³ siê spokojny , po czym poda³ mi rêkeê i podziekowa³ za rozmowe ...(TO NIE BY£ WARIAT)

Ale tego samego dnia to nie by³a jedyna osoba , która ze mn± w taki sposób rozmawia³a przed tym panem byl inny - ale tamten mnie tylko ostrzega³ ,abym za g³eboko nie wchodzi³a w ¶wiat energii , abym odpu¶ci³a i jak próbowa³±m cokolwiek powiedzieæ w stylu - trzeba przestaæ siê baæ i lêkaæ -przygra¿a³ mi palcem i mówi³ nagminnie s³owo stop ...Po kilku minutach szybkiego mówienia do mnie rzuci³ stwierdzenie , nie wiem  czy Ty jeste¶ silniejsza ni¿ ja , ale pamiêtaj ,¿e Ciê ostrzega³em , po czym odszed³. i za pare minut przyszed³ ten o którym pisa³am wy¿ej .

pozdrawiam serdecznie Laguna
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Luty 19, 2009, 01:51:17 »

Wiesz Laguno!
Zastanawiam siê w tym momencie tylko, dlaczego Twoja osoba wyzwala u innych ró¿ne emocje.
U mnie te¿ siê wyzwalaj±, tylko, ¿e ja staram siê ich kontrolowaæ-  nie przepraszam, bardzo z³e s³owo-  nie kontrolowaæ, tylko pozwalam im sobie przep³yn±æ.
Np.powiem Ci, ¿e przed chwil± rozmawia³em z poufne i czu³em siê ¶wietnie, taka.... wymiana zdañ jak..... ³agodny powiew wiatru.
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Luty 19, 2009, 01:52:14 »

Wiesz Laguno!
Zastanawiam siê w tym momencie tylko, dlaczego Twoja osoba wyzwala u innych ró¿ne emocje.
U mnie te¿ siê wyzwalaj±, tylko, ¿e ja staram siê ich kontrolowaæ-  nie przepraszam, bardzo z³e s³owo-  nie kontrolowaæ, tylko pozwalam im sobie przep³yn±æ.
Np.powiem Ci, ¿e przed chwil± rozmawia³em z poufne i czu³em siê ¶wietnie, taka.... wymiana zdañ jak..... ³agodny powiew wiatru......

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Luty 19, 2009, 02:25:36 »

Witaj astro
Du¿o jest prawdy z w tym co napisa³es , ¶wiadomosæ nasza jest zbyt niska , dlatego obserwcja tego co siê wokó³ Nas dzieje dostarcza nam du¿± dawkê wiedzy z tym ,¿e nie trwa to rok , a ca³e ¿ycie
pozdrawiam serdecznie
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2009, 02:27:31 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Luty 19, 2009, 02:34:32 »

Z kim sie czujemy dobrze? A w obecnosci innego czlowieka nieszczegolnie, wyzwalaja sie w nas rozne emocje, dlaczego?

Wszystko zalezy od wibracji naszej i czlowieka obok nas. Gdy jest podobna czujemy sie swietnie zaczyna istniec harmonia.
Kiedy jest odmienna ( nie wazne wyzsza , czy nizsza) , czujemy sie zle, powstaje dysharmonia.
Przejawiac sie to moze , nierozumieniem tekstow osoby piszacej, lub poprostu niezrozumiala niechecia do tej osoby, odpycha nas. Normalne, podobne przyciaga podobne odpycha odmienne, niezrozumiale, zbyt zimne , lub zbyt cieple, zbyt jasne , lub zbyt ciemne , zbyt glosne , lub zbyt ciche.
Potrzebujemy podobnego, nie warto walczyc z odmiennym  ( strata energii), ono musi istniec, warto szukac bliskosci w podobnym.

Kiara U¶miech U¶miech
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Luty 19, 2009, 02:45:04 »

Wiesz Laguno!
Np.powiem Ci, ¿e przed chwil± rozmawia³em z poufne i czu³em siê ¶wietnie, taka.... wymiana zdañ jak..... ³agodny powiew wiatru.

S³usznie zauwa¿y³e¶ w ró¿nych ludziach wzbudzam rozbierzne emocje , nazwa³abym to pewnego rodzaju skrajno¶ci± , ta zale¿no¶c zazwyczaj wystêpuje w³a¶nie wsród ezoteryków ..My¶lê to ma spory zwi±zek z blokadami energetycznymi im kto¶ ma wiêcej tym emocjonalno¶æ w stosunku do mojej osoby podnosi siê , prosto mówi±c jestem lubiana lub nie..
Ale bywa ,¿e je¶li kto¶ mnie pozna , jego postrzeganie mnie siê diametralnie zmienia .. To nie ocena innych , to równie¿ moje obserwacje.I nie wiem jak mam to opisaæ - ale dla mnie osoby , które mnie w jaki¶ sposób atakuj±
tzn je¶li wyzwalam w nich negatywne emocje- absolutnie nie wyzwalaj± we mnie negatywnych emocji jestem jakby ponad tym ... Nie wiem czy wyja¶ni³am to zrozumiale ...
pozdrawiam
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Luty 19, 2009, 02:47:13 »

Z kim sie czujemy dobrze? A w obecnosci innego czlowieka nieszczegolnie, wyzwalaja sie w nas rozne emocje, dlaczego?

Wszystko zalezy od wibracji naszej i czlowieka obok nas. Gdy jest podobna czujemy sie swietnie zaczyna istniec harmonia.
Kiedy jest odmienna ( nie wazne wyzsza , czy nizsza) , czujemy sie zle, powstaje dysharmonia.
Przejawiac sie to moze , nierozumieniem tekstow osoby piszacej, lub poprostu niezrozumiala niechecia do tej osoby, odpycha nas. Normalne, podobne przyciaga podobne odpycha odmienne, niezrozumiale, zbyt zimne , lub zbyt cieple, zbyt jasne , lub zbyt ciemne , zbyt glosne , lub zbyt ciche.
Potrzebujemy podobnego, nie warto walczyc z odmiennym  ( strata energii), ono musi istniec, warto szukac bliskosci w podobnym.

Kiara U¶miech U¶miech

Witaj Kiaru¶
Ujê³a¶ to bardzo w³a¶ciwie , rzeczowo ....
pozdrawiam Laguna
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Luty 19, 2009, 02:51:09 »

..My¶lê to ma spory zwi±zek z blokadami energetycznymi im kto¶ ma wiêcej tym emocjonalno¶æ w stosunku do mojej osoby podnosi siê , prosto mówi±c jestem lubiana lub nie..
Ale bywa ,¿e je¶li kto¶ mnie pozna , jego postrzeganie mnie siê diametralnie zmienia ..

Tak.Tu moje zdanie jest takie samo.

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Luty 19, 2009, 02:58:25 »

Dobranoc Panstwu jest ju¿ pó¿no a ja siê zasiedzia³am na forum
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Luty 19, 2009, 09:38:41 »

Dobranoc.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Luty 19, 2009, 10:20:43 »

pch³y na noc Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Luty 19, 2009, 12:09:18 »

Powiem jedno.
Wszed³em na forum przeczyta³em, zobaczy³em i mi rêce opadaj±. Smutny

Ludzie jeste¶cie naiwni do ¶piku ko¶ci.  Smutny
Szukacie nadziei w channelingach i prorokach od siedmiu bole¶ci a ja powiem ¿e to jest idiotyzm. Dobrze wiecie w g³êbi serca ¿e jeste¶cie zdani na siebie.

I ¿adna nie znana si³a wam nie pomo¿e. Nikt wam nie pomo¿e!

Wierzcie komu chcecie ja nie bêdê nikogo przekonywa³ namawia³ itd. do swoich racji. To jest mój ostatni post na tym forum.

Wszystko traci sens jak widzê takie co¶. Smutny

¯EGNAM!
MORA!

« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2009, 12:15:03 wys³ane przez Mora » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Luty 19, 2009, 12:25:06 »

Mora, wyluzuj, wszystko bêdzie dobrze, te emocje s± zbêdne, spróbuj byæ spokojny do szpiku ko¶ci U¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Luty 19, 2009, 12:33:23 »

A nawet jeszcze g³êbiej ni¿ do szpiku U¶miech Przecie¿ tu i tak ka¿dy ma w³asne "sitko" przez które cedzi te informacje i odrzuca te które nie maj± wed³ug niego sensu. Ale dobrze ¿e s± sprzeczne pogl±dy bo to pobudza mózgi czytaj±cych do samodzielnego my¶lenia.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Luty 19, 2009, 12:54:44 »

Mora odpocznij i wroc, zobaczysz, Swiat jest piekny a Ludzie wspaniali.
Ja ich widze coraz piekniejszymi, naprawde, zastanaialam sie dlaczego?
Znalazlam odpowiedz, bo  w sobie zauwazam piekno i przez ten pryzmat widze innych.
Mamy prawo do bledow popelniamy je, ale mimo to jestesmy poprostu piekni.. Ty tez. U¶miech U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Luty 19, 2009, 13:15:53 »

Skoñczcie mi mówiæ co mam robiæ.
Emocje s± tu potrzebne. Mówisz emocje s± tu zbêdne a sam czasami w jaki sposób piszesz?

Zreszt± co¶ s³abe jest to zawsze zagranie aby mnie uciszyæ. Zawsze jak pojawia siê trochê prawdy. Bo napisa³em prawdê czy¿ nie? To ludzie od razu odnosz± siê do emocji i mówi± wyluzuj stary, bêdzie ok. ¦wiat siê zmieni. Wszyscy jeste¶my ¶wiêci itd.

Nie. Nie jeste¶my ¶wieci a wy doskonale wiecie do czego siê plujê.

Tak ka¿dy ma tu w³asne "sitko" przynajmniej jako tako niema cenzury na forum i ludzie siê mog± wypowiadaæ.

Kiaro nie obra¼ siê ale poka¿e Ciê co mi napisa³a¶. Jeste¶ mistrzyni± w systemie manipulacji informacj± ma³o osób to widzi na tym forum. Zaliczy³ bym chyba chyba do tego grona jedynie Artqa i Tenebraela.

Mora odpocznij i wroc, zobaczysz,  Swiat jest piekny a Ludzie wspaniali.
Inaczej mówi±c. Mora odejd¼ wróæ jak przemy¶lisz swoje postêpowanie.

Ja ich widze coraz piekniejszymi, naprawde, zastanaialam sie dlaczego?
Lejesz tutaj kompletnie wodê, zmieniasz temat, piszesz jak dziennikarka z taniego brukowca.

Znalazlam odpowiedz, bo  w sobie zauwazam piekno i przez ten pryzmat widze innych.
Co to mnie obchodzi? Co tu ma piêkno do tego co napisa³em co?

Mamy prawo do bledow popelniamy je, ale mimo to jestesmy poprostu piekni.. Ty tez. U¶miech U¶miech
Ooooo sugerujesz wszystkim ¿e pope³ni³em b³±d. A ty co robisz? Uwa¿asz siê za t± która siê nie myli? I co do tego ma piêkno powiesz?

Doskonale próbujesz zmieniæ mnie w bezu¿ytecznego krzykacza.

Wiêc jeszcze raz powtórzê to co napisa³em.

Szukacie nadziei w channelingach, proroctwach i prorokach. Doskonale czujecie ¿e co¶ z tym ¶wiatem jest nie tak. I proszê waz nie wierzcie ¶lepo takim ludziom jak Laguna, Kristobal, Kiara, Lucyna £obos i Ca³e PCH!

Ja powiem ¿e jak przyjdzie co do czego to siê zdziwicie. Nikt a nic wam nie pomo¿e.

1 Wrze¶nia 1939 roku, Niemcy naje¿d¿aj± na Polskê. Ludzie zaczynaj± siê modliæ ¿eby wszystko by³o dobrze itd. Szukaj± nadziei w boga? Czy co¶ im to pomog³o? Zginê³o miliony polaków.

Chcê wam u¶wiadomiæ ¿e jeste¶cie zdani wy³±cznie na siebie. My¶lcie realnie.

Trochê realizmu i Kiara ju¿ zaczyna mi tutaj rzucaæ niepotrzebnymi has³a. Które nie maj± ¿adnego zwi±zku z tym co napisa³em.

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: