Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 18:49:25

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kolejne dziaÂłania Samuela dla osiÂągniĂŞcia zamierzonego celu ????  (Przeczytany 86793 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Petras
Gość
« Odpowiedz #150 : Luty 22, 2009, 20:23:06 »

Ptak jeÂżeli moÂżna to powiem tak.
KiedyÂś jeszcze moÂżliwe byÂło tzw ,,stanie w mniejscu" [nazwa na ta chwilĂŞ].
Teraz albo sie rozwijasz albo cofasz.
RozwĂłj nie koĂączy siĂŞ nigdy.
RozwĂłj to teÂż m/in. neutralizacja kodĂłw tzw destruktywnych, rozbijajÂących
Do nich zaliczany jest kod walki
,,kto mieczem wojuje od miecza ginie" albo zneutralizujesz albo ........
JesteÂś kto jesteÂś wiĂŞc wiesz Âże informacje przychodzÂą z zewnÂątrz i z wewnÂątrz
Ka¿dy ma mo¿liwoœci, predyspozycje, tylko, ¿e nie ka¿dy do nich próbuje siêgn¹Ì.
WiêkszoœÌ i to znaczna wiekszoœÌ woli walkê, wiarê itd
,,MaÂło ludzi zada pytanie - jeszcze mniej bedzie chciaÂło usÂłyszeĂŚ odpowiedÂź..."

Ludziom generalnie brakuje energii.
UÂśmiech

Tylko tym, ktĂłrzy ,,wydajÂą" ja niezgodnie z potrzebÂą.
Ptak ÂżyczĂŞ Ci nadmiaru energii
pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 20:23:35 wysłane przez Petras » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #151 : Luty 22, 2009, 20:43:30 »

Super, dziêkujê za "podpowiedŸ". Od dzisiaj ka¿dego kto bêdzie przeciwny temu co napiszê oskar¿ê o wampiryzm energetyczny. Ba, zacznê kreowaÌ siebie na najwspanialszego forumowicza i niech no ktoœ spróbuje to podwa¿aÌ - zostanie znowu pos¹dzony o wampiryzm. Niewygodne pytania tak¿e bedê razi³ t¹ broni¹.

Nieco powaÂżniej: czy zgodzicie siĂŞ ze mnÂą, Âże pisanie dÂługich/czĂŞstych postĂłw nt. swojej wiedzy, przesÂłania takÂże kosztuje sporo czasu, wysiÂłku, energii? UwaÂżam, Âże na proste i rzeczowe pytanie moÂżna rĂłwnie zwiĂŞÂźle odpowiedzieĂŚ - czyli zgodnie z Waszymi teoriami: oszczĂŞdzaĂŚ energiĂŞ. Czy w takim razie Âświadome unikanie odpowiedzi/rzeczowej dyskusji, a w zamian rozpisywanie siĂŞ, odbieganie od tematu i tym samym rozmywanie tematu nie jest Âświadomym i celowym marnowaniem tejÂże energii? Czy wobec tego oskarÂżanie dyskutanta o wampiryzm nie jest bezczelnoÂściÂą? A moÂże to marnowanie energii na uniki jest jednak optymalizacjÂą obiegu energii, bo np. jest to obrona wykreowanej przez siebie pozycji "wspaniaÂłej, rozwiniĂŞtej osoby". MoÂże "piastowanie" tego stoÂłka daje osobie w ostatecznym rozrachunku sporo wiĂŞcej energii niÂż straconej podczas unikĂłw? Jak sÂądzicie? 

Czy nie jest uczciwym aby wchodz¹c w dany temat/sprawê mieÌ œwiadomoœÌ, ¿e zwi¹zane to bêdzie z pewnym wydatkiem energii, ale pomimo tego doprowadzenie sprawy do koùca?
ptak
Gość
« Odpowiedz #152 : Luty 22, 2009, 21:53:21 »

Cytat: Petras
Ptak ÂżyczĂŞ Ci nadmiaru energii

CoÂś same Âżyczenia dziÂś na mnie spÂływajÂą, jak bÂłogosÂłaiwĂąstwa. Chichot  DziĂŞkujĂŞ, Petras. UÂśmiech
Jednak z tym nadmiarem energii, jak z kaÂżdym nadmiarem trzeba uwaÂżaĂŚ. Znam wspomniany stan nadmiaru, gdy zajmowaÂłam siĂŞ reiki i wierz mi, Âże nie jest to zbyt przyjemne. Nieraz po przyjÂściu do pracy, gdy po drodze jeszcze uskuteczniaÂłam tzw. czynnÂą medytacjĂŞ woÂłaÂłam od progu, Âże mam na zbyciu energiĂŞ, bo dosÂłownie „rozsadzaÂło” mnie.  I zawsze znajdowaÂł siĂŞ ktoÂś z niedoborem i chĂŞtnie przejmowaÂł nadwyÂżkĂŞ. Tak, wiĂŞc najlepsza jest rĂłwnowaga pod kaÂżdym wzglĂŞdem, czego i Tobie ÂżyczĂŞ.
Co do kodu walki, to chyba jest juÂż zneutralizowany, choĂŚ jeszcze stosunkowo niedawno potrafiÂłam pokazaĂŚ pazurki. Kiara moÂże potwierdziĂŚ.  DuÂży uÂśmiech A inne kody? Wci¹¿ je tropiĂŞ, jak wytrawny myÂśliwy. Ha, znĂłw nawiÂązanie do walki. Polowanie na kody … dobre sobie …  DuÂży uÂśmiech
Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 21:54:09 wysłane przez ptak » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #153 : Luty 22, 2009, 23:08:24 »

Laguna walka to teÂż kod. WalczÂąc wytraca sie masy energii.
Tak samo jak na dyskusje z jednostkami destruktywnymi, ktĂłre napedza walka.
Szkoda na to energii.
Energia ma wiele ciekawszych zastosowaĂą.
Mo¿na j¹ spo¿ytkowaÌ lepiej i wynieœÌ z tego korzyœÌ.
OczywiÂście to moje zdanie na ten temat UÂśmiech
pozdrawiam

Witaj Petras

Nie wda³am siê w walkê- nawet w emocje o jakie zapewwne mnie w tym momencie podejrzewasz , to by³y proste czyste , spokojne odpowiedzi do Mory , ale aby to odczuÌ trzeba przeczytaÌ ca³¹ dyskusje jaka toczy³a siê miedzy mn¹ a Mor¹.(b¹dz czuÌ energie jaka p³ynie wraz z pisanymi zdaniami , bo to jest mo¿liwe.
pozdrawiam Laguna
Enigma
Gość
« Odpowiedz #154 : Luty 23, 2009, 17:23:59 »

7 + 1 + 8 = 16 i dalej trzeba zejœÌ do jednej liczby bo na tym polega NUMEROLOGIA i teraz 1 + 6 jest 7 - SIEDEM!!!

MiaÂłam cicha nadzieje ze wytÂłumaczysz mi pochodzenie liczby 7(1 6) w swoim tajnym nicku 718 no ale bardzo sie przeliczyÂłam  Z politowaniem Przeciez chyba kazde dziecko wie ze Wielkich Arkan jest 22, wiec skracajÂąc sobie do liczby jednocyfrowej nie otrzymasz adekwatnego wyniku. Co najwyzej mozesz sobie te 22 dodac do liczby jednocyfrowej - to tez jest metoda. No ale pewnie nie przyjmiesz tej rady, bo z pewnoÂściÂą wiesz LEEPIEJ

« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 12:06:19 wysłane przez Enigma » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #155 : Luty 23, 2009, 18:16:57 »

ale w liczbie 718 nie chodzi o Âżadne SIEDEM!!! ale o 718, to KABAÂŁA a nie NUMEROLOGIA...

tyle...

718'
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #156 : Luty 23, 2009, 21:19:32 »

718

BHAGWAN.- Rajneesh; 68 without final nun בהאגואן

ChITzIM.- Arrows חיצים

LISAMARIEDELAROSA.- de la rosa ליסאמארידלארעסא

VIBN. Wise. --- Intelliget ista?

ZAIN. -The letter Z and also the Tarot Trump the Lovers

pozdrawiam

takie sa definicje , ale to jest oczywiÂście zbyt maÂło , aby mĂłwiĂŚ o wyjaÂśnieniu  znaczenia 718 - KapÂłan sam wie najlepiej jakie ono jest .
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:20:53 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #157 : Luty 23, 2009, 21:35:54 »

Dlaczego twĂłj "Wotter" pisze siĂŞ przez dwa 't' Czy on Ci tak kazaÂł pisaĂŚ?

Czy moÂże Ty sobie to dopowiedziaÂłaÂś?

To jest pierwszy przypadek z jakim siĂŞ spotkaÂłem aby duch przedstawiaÂł siĂŞ jako Wotter i podkreÂślaÂł Âże w jego imieniu sÂą dwa 't'.

Pozdro
Mora

EDIT:

WiadomoœÌ na PW od Laguny:

A sory zapomniaÂłam robiÂłam raz przekaz z mojÂą KoleÂżankÂą KiarÂą , ale to nie jest przekaz do wiadomoÂści publicznej , zresztÂą ja nawet nie mam tego przekazu tylko Kiara. Ale ten przekaz byÂł kierowany do jej osoby zatem zapewne KiaruÂś uzna go zapewne za prywatny .

pozdrawiam Laguna

Czyli kÂłamaÂłaÂś bo wczeÂśniej mi napisaÂłaÂś Âże ostatni raz miaÂłaÂś rok temu "kontakt".

Oooo czyli znasz KiarĂŞ z reala tak?

Robi siĂŞ coraz ciekawiej. Kiara moÂże podzielisz siĂŞ tym ogryzkiem z nami?

ChĂŞtnie posÂłucham kolejne opowieÂści od myÂślicieli a moÂże tym razem coÂś nowego siĂŞ dowiemy.

Pozdro  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:38:52 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #158 : Luty 23, 2009, 21:42:40 »

Dlaczego twĂłj "Wotter" pisze siĂŞ przez dwa 't' Czy on Ci tak kazaÂł pisaĂŚ?

Czy moÂże Ty sobie to dopowiedziaÂłaÂś?

To jest pierwszy przypadek z jakim siĂŞ spotkaÂłem aby duch przedstawiaÂł siĂŞ jako Wotter i podkreÂślaÂł Âże w jego imieniu sÂą dwa 't'.

Pozdro
Mora

PrawdĂŞ mĂłwiÂąc Mora mnie to rĂłwnieÂż dziwiÂło ,
a kiedyœ zastanawia³¹m siê czy to raczej nie jest WATER
Takie rzeczy podczas przekazĂłw mogÂą sie wydarzyĂŚ , jeÂśli coÂś znieksztaÂłci przekaz ...

pozdrawiam Laguna

Nie Mora nie kÂłamaÂłam tylko zwyczajnie zapomniaÂłam uleciaÂło mi to z gÂłowy ..
Nie znam Kiary z reala , ale jeÂśli piszĂŞ do Ciebie na PW , to wydaje mi siĂŞ ,Âże tak powinno to zostaĂŚ ...Mora niepotrzebnie stosujesz manipulacjĂŞ. po co na co to
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:47:43 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #159 : Luty 23, 2009, 21:45:45 »

Trza byÂło radio wy³¹czyĂŚ  DuÂży uÂśmiech

Water co moÂże mi zaraz powiesz Âże woda?
 Chichot

PlÂączesz siĂŞ w zeznaniach to zdecyduj siĂŞ czy Wotter czy Water czy moÂże Jurek?

Wybierz bramkĂŞ. DuÂży uÂśmiech
Bramka numer 1
Bramka numer 2
Bramka numer 3

IdŸ na ca³oœÌ, idŸ na ca³oœÌ, IdŸ na ca³oœÌ, idŸ na ca³oœÌ! Du¿y uœmiech

Chichot

Pozdrawiam
Mora UÂśmiech

EDIT: JakoÂś dziwnie wszystko Ci siĂŞ nagle zmienia, pierw to teraz to coÂś jeszcze masz ciekawego do powiedzenia?
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:46:41 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #160 : Luty 23, 2009, 21:48:44 »

Trza byÂło radio wy³¹czyĂŚ  DuÂży uÂśmiech

Water co moÂże mi zaraz powiesz Âże woda?
 Chichot

PlÂączesz siĂŞ w zeznaniach to zdecyduj siĂŞ czy Wotter czy Water czy moÂże Jurek?

Wybierz bramkĂŞ. DuÂży uÂśmiech
Bramka numer 1
Bramka numer 2
Bramka numer 3

IdŸ na ca³oœÌ, idŸ na ca³oœÌ, IdŸ na ca³oœÌ, idŸ na ca³oœÌ! Du¿y uœmiech

Chichot

Pozdrawiam
Mora UÂśmiech

EDIT: JakoÂś dziwnie wszystko Ci siĂŞ nagle zmienia, pierw to teraz to coÂś jeszcze masz ciekawego do powiedzenia?

ZAKAÑCZAM DYSKUSJÊ - pozdrawiam Mora
Kiara
Gość
« Odpowiedz #161 : Luty 23, 2009, 21:52:41 »

Mora nie utrzymujemy prywatnych kontaktow przez pw. Informacja z Twoim zaproszeniem do tematu , czy odpowiedz na jakies pytanie , to zbyt malo zeby powiedziec iz sa to prywatne kontakty.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:53:19 wysłane przez Kiara » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #162 : Luty 23, 2009, 22:07:10 »

Wiesz co Ci powiem Laguna.
W jednym jesteÂś dobra.

Uciekaniu. Nie potrafisz podj¹Ì dyskusji.

Ty tak samo Kiaro.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #163 : Luty 23, 2009, 22:20:38 »

Mora jak wyparuje z Ciebie agresywne nastawienie  i zlosliwosc, "dojrzejesz" do normalnej, spokojnej  dyskusji podyskutujemy, czemu nie?  Teraz jest to niemozliwe.

kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 22:21:46 wysłane przez Kiara » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #164 : Luty 23, 2009, 22:23:12 »

Co rozumiesz przez agresjê i z³oœliwoœÌ?

WyjaÂśnij mi to.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #165 : Luty 23, 2009, 22:24:37 »

Co rozumiesz przez agresjê i z³oœliwoœÌ?

WyjaÂśnij mi to.

Wystarczy jak przeczytasz swoje posty pisane do mnie.

Kiara
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #166 : Luty 23, 2009, 22:30:50 »

Kiara - Mora przynajmniej odpowiada na zarzuty. Ostro - fakt. Czasami maÂło sensownie (czasami) - fakt. Ale tÂą dyskusjĂŞ PODEJMUJE. W przeciwieĂąstwie do Ciebie, niestety, ktĂłra po kaÂżdej wÂątpliwoÂści co do Twojej wiedzy uciekasz od odpowiedzi.
Mora
Gość
« Odpowiedz #167 : Luty 23, 2009, 22:31:27 »

UÂżywam w nich humoru czy to Âźle?

Wybacz Kiaro ale z wami nie da siĂŞ dyskutowaĂŚ. Skoro nie da siĂŞ z wami normalnie rozmawiaĂŚ to moÂże ze szczyptÂą ironii coÂś powiecie.

ZresztÂą te wasze milczenie teÂż jest odpowiedziÂą ktĂłra brzmi tak "Przykro mi ale to moÂże zburzyĂŚ mĂłj system wartoÂści uciekamy!"

Zrozum to w koĂącu Âże nie uciekniecie od pytaĂą.

Ja zawsze staram siĂŞ odpowiadaĂŚ na kaÂżde pytanie. Kultura tego wymaga podczas dyskusji.
 UÂśmiech

Ten kto unika odpowiedzi musi coÂś ukrywaĂŚ wiĂŞc nie dziwcie siĂŞ Âże wam kompletnie nie wierzĂŞ.

PS: Kiaro nie wciÂągniesz mnie w swojÂą grĂŞ.  MrugniĂŞcie

Pozdro
Mora
Petras
Gość
« Odpowiedz #168 : Luty 24, 2009, 08:52:35 »

Wszystkie rzeczy znajdujÂą siĂŞ we WszechÂświecie, a WszechÂświat we wszystkich rzeczach, my w nim, a on w nas. I tak wszystko zbiega siĂŞ w doskonaÂłej jednoÂści. Oto dlaczego nie powinniÂśmy upadaĂŚ na duchu, oto dlaczego nie ma rzeczy, ktĂłrÂą byÂśmy mogli siĂŞ trwoÂżyĂŚ, ta jednoœÌ bowiem jest jedyna i staÂła, i trwa wiecznie; owo jedno jest wieczne”.
Giordano Bruno

Gdy masz wiedzĂŞ – uÂświadomisz sobie, Âże drugi czÂłowiek jest Ci niezbĂŞdny.
                            Jest czÂąstkÂą Ciebie.

To, co przejawiasz Ty i On po³¹cz w CaÂłoœÌ, dodawaj, to, co Ty wiesz, do tego, co On wie.
Stopcie siĂŞ w jedno w codziennych czynnoÂściach, uzupeÂłniajcie siĂŞ, wspierajcie.
  Patrz na to, co Was ³¹czy, a nie na to, co dzieli.

Zgodna wspó³praca z drugim czÂłowiekiem, daje ogromnÂą radoœÌ, gdy obydwoje skÂładacie swojÂą wiedzĂŞ, doÂświadczenie i umiejĂŞtnoÂści, bez oglÂądania siĂŞ na to, jakie uzyskacie korzyÂści.
  Zgodna wspó³praca jest krokiem do doÂświadczenia jednoÂści z drugim czÂłowiekiem.
Nie ma tu miejsca na: moje, twoje – jest wspĂłlne.
  A to, co razem tworzycie sÂłuÂży innym.
   Taki jest sens rozwoju czÂłowieka.
Bardzo przepraszam, ale tak dla zÂłagodzenia ,,dyskusji" pozwolĂŞ sobie zamieÂściĂŚ sÂłowa pod, ktĂłrymi ja siĂŞ podpisze caÂłym sobÂą
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:54:21 wysłane przez Petras » Zapisane
Enigma
Gość
« Odpowiedz #169 : Luty 24, 2009, 12:15:15 »

Widze ze Petras usiÂłuje nas rozdzieliĂŚ  DuÂży uÂśmiech te docinki w rĂłznych tematach. Moze troche za bardzo do siebie skaczemy, ale uwaÂżam ze kazdy ma prawo zadawania choĂŚby najprostszych pytaĂą.

ZedytowaÂłam swojego posta (bo moderacja w tym dziale nie istnieje) choĂŚ uwazam ze mam takie samo prawo odpowiedziec w podobnym stylu, jaki post zostaÂł do mnie skierowany. KapÂłanie, zapytaÂłam o banalnÂą sprawe, a w zamiam dowiedziaÂłam sie jaka jestem 'ograniczona' - ubliÂżac komus kaÂżdy potrafi - wytÂłumaczyĂŚ juÂż nie kaÂżdy, a naprawde niewiele trzeba by rozwiaĂŚ watpliwoÂści. Mam nadzieje ze zrozumiecie teraz iÂż obnoszenie sie z 'tajnÂą widzÂą' by spoglÂądac z gĂłry na pozostaÂłych, przynosi wiecej szkody niÂż porzytku.

Laguno dziekuje za objaÂśnienia.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #170 : Luty 24, 2009, 15:34:29 »

UÂżywam w nich humoru czy to Âźle?

Wybacz Kiaro ale z wami nie da siĂŞ dyskutowaĂŚ. Skoro nie da siĂŞ z wami normalnie rozmawiaĂŚ to moÂże ze szczyptÂą ironii coÂś powiecie.

ZresztÂą te wasze milczenie teÂż jest odpowiedziÂą ktĂłra brzmi tak "Przykro mi ale to moÂże zburzyĂŚ mĂłj system wartoÂści uciekamy!"

Zrozum to w koĂącu Âże nie uciekniecie od pytaĂą.

Ja zawsze staram siĂŞ odpowiadaĂŚ na kaÂżde pytanie. Kultura tego wymaga podczas dyskusji.
 UÂśmiech

Ten kto unika odpowiedzi musi coÂś ukrywaĂŚ wiĂŞc nie dziwcie siĂŞ Âże wam kompletnie nie wierzĂŞ.

PS: Kiaro nie wciÂągniesz mnie w swojÂą grĂŞ.  MrugniĂŞcie

Pozdro
Mora

Witaj Mora

1.OdpowiadaÂłam niejednokrotnie na Twoje pytania , nie przyjmowaÂłeÂś moich odpowiedzi bo wedÂług Ciebie nie sÂą odpowiedziami(oki), masz prawo tak myÂśleĂŚ . nie bĂŞde wchodziÂła w TwojÂą przestrzeĂą myÂślowÂą bo i po co - masz swojĂŞ zdanie i zapewne nic tego nie zmieni .
2. Ja nie analizuje tak tych przekazĂłw jak Ty byÂś sobie tego ÂżyczyÂł , zwyczajnie moje postrzeganie jest inne , weszÂłam w doÂświadczenie jakim jest channeling , pierwszy przekaz jaki napisaÂłam po latach bo, przez caÂłe Âżycie tak naprawde miewaÂłam takie kontakty (do momentu przykrego incydentu jaki uÂświadomiÂł mi ,jak bardzo takie kontakty z zaÂświatami mogÂą byĂŚ niebezpieczne - wtedy, a byÂło to jakieÂś 20 lat temu obecnie mam 38 lat podjĂŞÂłam decyzjĂŞ ,Âże nie chce mieĂŚ doczynienia z Âżadnymi "duchami"astralem - byÂł spokĂłj do momentu kiedy Wotter sam siĂŞ ze mnÂą nie skontaktowaÂł , bardzo siĂŞ nad tym kontaktem zastanawiaÂłam co zrobiĂŚ , ale poniewaÂż moje odczucia "tej" energii byÂły ciepÂłe podjĂŞÂłam owy kontakt i weszÂłam w ten kanaÂł energii .)StaraÂłam siĂŞ nie rozpowszechniaĂŚ tych przekazĂłw od Wottera  , poniewaÂż byÂły dosĂŚ osobiste - tylko kilku przyjació³ ezoterycznych otrzymaÂło te przekazy z czasem wiĂŞcej osĂłb, moje odczucia byÂły zawsze takie same czego zresztÂą nie moÂżesz Mora zozumiec nigdy nie czuÂłam tych przekazĂłw jako moich tylko  tak jak juÂż niejednokrotnie pisaÂłam -sÂłuÂżyÂłam jako kanaÂł do odbioru informacji .
3. Wotter nie namawia³ mnie do pisania czêstych przekazów , bo cyt: NIE MA TAKIEJ POTRZEBY W sumie z moich obserwacji wynika i mojego postrzegania , ze oryginalne przekazy od samego Wottera by³y tylko trzy (sk¹d takie myœli i postrzeganie ,?? bo od dziecka czuje energie , przysz³am tu na ziemie z tym "darem" jak to niektórzy nazywaj¹) i w³aœnie od dziecka mam doœwiadczenia w odczuwaniu energii, wiem i zdaje sobie sprawê z faktu ,¿e nie wszyscy czuj¹ energie , dlatego byÌ mo¿e czasem trudno poj¹Ì takim ludziom pewne kwestie, których nie przek³ada siê na rozum , a tylko na odczuwanie , czucie.
4. Nastêpny przekaz jaki mia³am odebraÌ przypada³ na zaplanowana date przesilenia zimowo-wiosennego 21 marca u.r , wtedy zaczê³y siê przeszkody by³am bardzo atakowana energetycznie (pytanie przez kogo ? nie wiem . ) , ale jakimœ energi¹ zale¿a³o , aby obni¿yÌ moje wibracje , a to z kolei wi¹¿e siê z tym ,¿e nie mog³abym osi¹gn¹Ì kontaktu z wy¿szymi energiami ( od wysokoœci naszych wibracji zale¿y do jakiego poziomu energetycznego mamy dostêp - czyli mo¿na to porównaÌ do zasiêgu telefonu ) czyli by³am w takim miejscu , gdzie niestety nie mog³am zadzwoniÌ w³aœnie "tam ".i nie mog³am nic odebrac z braku zasiêgu.
5. DoszÂło jednak po wielu przeszkodach do owego kontaktu i w tym momencie moim skromnym odczuwaniem zostaÂłam przekierunkowana zupeÂłnie na inny kanaÂł - poziomu Samuela .Od tego momentu wÂłaÂśnie miaÂłam informacje na temat tego co robi Samuel -Enki , byĂŚ moÂże Samuelowi zaleÂżaÂło ,abym wykonywa³¹ prace enrgetycznÂą wÂłaÂśnie dla Niego - stÂąd moÂżna zauwaÂżyĂŚ w tym przekazie jak jest napisane  ,Âże moja rola jest inna niÂż P.CH. , bo to miaÂł byĂŚ dalszy plan Samuela , a dziwne jest rĂłwnieÂż to , Âże wÂłaÂśnie od tego momentu pojawiÂł siĂŞ inny byt w przekazie mianowicie JAHWE, ktĂłry zreszta jak siĂŞ okazaÂło kÂłamaÂł , tylko dlatego , aby mieĂŚ peÂłnÂą kontrole nade mnÂą , a gÂłownie chodziÂło o to , abym nie podwyÂższyÂła swoich wibracji . W zasadzie ja jestem typowym obserwatorem nie wierze w kaÂżde sÂłowo usÂłyszane czy przekazane , musze sama weryfikowaĂŚ to co ktoÂś chce mi przekazaĂŚ i odnosi siĂŞ to do wszystkiego nie tylko odbiorĂłw jakie miewam.
6. Nie mam zamiaru obrzucaĂŚ bÂłotem Âżadnych bytĂłw i nie bĂŞde krytykowaÂła jakichkolwiek przekazĂłw , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje  mnie , ale faktem jest rĂłwnieÂż to, Âże je weryfikowaÂłam z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te sÂłowa jakie sÂą w nich zawarte Mora , a raczej o jakoœÌ wibracji(energii) .
A to czy cokolwiek siĂŞ sprawdzi zarĂłwno z tych przekazĂłw jak i przekazĂłw Samuela (P.CH) czas pokaÂże(dlatego przy kaÂżdym napisanym poÂście tu na forum stawiam znak zapytania i mimoÂże jesteÂś bystry nie zwrĂłciÂłeÂś na to uwagi - pamiĂŞtaj Mora czujnoœÌ w obserwacji to bardzo waÂżna cecha , ktĂłra pozwala nam wychwytywaĂŚ coÂś wiĂŞcej niÂż niepoprawnie uÂżyte sÂłowo  , my mamy to obserwowaĂŚ , a nie oceniaĂŚ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , wÂłaÂśnie od Wottera jaki jest mi szczegĂłlnie bliski , myÂśle nawet ,Âże zamieszcze jego czĂŞÂśc tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaĂŚ z swojÂą wewnetrznÂą wiedzÂą.
TO NA TYLE ..
pozdrawiam serdcznie Laguna__

Dlatego kaÂżde sÂłowo krytyki , Âże nie odpowiadamy na zadane pytania uwaÂżam niniejszym za wyjaÂśnione . Nie mam wpÂływu na myÂślenie innych i nie chce mieĂŚ .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 15:45:21 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #171 : Luty 24, 2009, 15:52:22 »

Skoro nie chcesz mieĂŚ wpÂływu na myÂślenie innych to nie zamieszczaj tych channelingĂłw.

6. Nie mam zamiaru obrzucaĂŚ bÂłotem Âżadnych bytĂłw i nie bĂŞde krytykowaÂła jakichkolwiek przekazĂłw , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje  mnie , ale faktem jest rĂłwnieÂż to, Âże je weryfikowaÂłam z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te sÂłowa jakie sÂą w nich zawarte Mora , a raczej o jakoœÌ wibracji(energii) .
A to czy cokolwiek siĂŞ sprawdzi zarĂłwno z tych przekazĂłw jak i przekazĂłw Samuela (P.CH) czas pokaÂże , my mamy to obserwowaĂŚ , a nie oceniaĂŚ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , wÂłaÂśnie od Wottera jaki jest mi szczegĂłlnie bliski , myÂśle nawet ,Âże zamieszcze jego czĂŞÂśc tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaĂŚ z swojÂą wewnetrznÂą wiedzÂą.
TO NA TYLE ..

WÂłaÂśnie Âże chodzi o to co mĂłwiÂą. Wybacz ale widocznie jestem zbyt niedorozwiniĂŞty duchowo i nie mam "Daru" czucia energii. WiĂŞc mi nie mĂłw Âże nie chodzi o sÂłowa jakie sÂą tam zawarte bo Cie wyÂśmieje.

Oooo tak obserwowaĂŚ a nie oceniaĂŚ. WÂŁAÂŚNIE Âże mamy oceniaĂŚ.
Widocznie te twoje byty CiĂŞ juÂż tak spaczyÂły Âże wierzysz im sÂłowom.
Pierw piszesz ja nie wierze przekazom a po chwili piszesz Âże jeden z przekazĂłw jest Ci bliski co za tym idzie wierzysz w niego.

Dlatego kaÂżde sÂłowo krytyki , Âże nie odpowiadamy na zadane pytania uwaÂżam niniejszym za wyjaÂśnione .

PS: Nie dla mnie to nie jest wyjaœnienie. Po za tym ten post który zacytowa³aœ kierowa³em teraz g³ównie do Kiary.

ambroÂży
Gość
« Odpowiedz #172 : Luty 24, 2009, 16:12:16 »

"W£AŒNIE ¿e mamy oceniaÌ." - odniosê siê tylko do tego zdania. Ocenianie jest zgubne dla nas samych, tudzie¿ innych; podobnie ¿ycie wartoœciami, a wiêc wszelkie wartoœciowanie. Gdy¿ znaczy to samo, co ocenianie, a mianowicie: to jest dobre, a to jest z³e, czyli mówi¹c doœÌ oglêdnie, jest to zwyczajne "energetyczne upupianie". Najwy¿sza ju¿ pora, aby wyjœÌ poza to wszystko. Jeœli obserwujesz pilnie i uwa¿nie, to rozró¿niasz, a wiêc WIESZ jak post¹piÌ, lub nie post¹piÌ. A co kto zrobi ze swoim problemem, k³amstwem, ¿yciem, czy dobroci¹, to jego osobista sprawa. Jeœli poprosi Ciê wyraŸnie o pomoc, to mu pomo¿esz, bo wiedzia³ bêdziesz jak. I jeœli oczywiœcie, Twoja wiedza to potwierdzi. Natomiast wszelka ocena zaciemnia obraz i zawsze ociera siê o mniejsze lub wiêksze emocje. Te nigdy nie nios¹ dobrych rozwi¹zaù.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:15:41 wysłane przez ambroÂży » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #173 : Luty 24, 2009, 16:19:37 »

WyrwaÂłeÂś to z kontekstu.

Chodzi mi o TE BYTY.

Wiem nie powinno siĂŞ oceniaĂŚ niczego ale trudno jeÂżeli to robiĂŞ to z peÂłnÂą ÂświadomoÂściÂą Âże zapÂłacĂŞ za to. JeÂżeli uznamy oczywiÂście OCENIANIE za ZÂŁE.

Natomiast wszelka ocena zaciemnia obraz i zawsze ociera siĂŞ o mniejsze lub wiĂŞksze emocje.

Jakie emocje? Dobre, ZÂłe? Subiektywne?

Wszystko co ktoÂś mĂłwi, pisze itd. zawiera w sobie emocje.

Inaczej mĂłwiÂąc wszystko co robi czÂłowiek to robi to z emocjÂą(JakÂą?)
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #174 : Luty 24, 2009, 16:19:59 »

Skoro nie chcesz mieĂŚ wpÂływu na myÂślenie innych to nie zamieszczaj tych channelingĂłw.

A to czy cokolwiek siĂŞ sprawdzi zarĂłwno z tych przekazĂłw jak i przekazĂłw Samuela (P.CH) czas pokaÂże , my mamy to obserwowaĂŚ , a nie oceniaĂŚ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , wÂłaÂśnie od Wottera jaki jest mi szczegĂłlnie bliski , myÂśle nawet ,Âże zamieszcze jego czĂŞÂśc tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaĂŚ z swojÂą wewnetrznÂą wiedzÂą.
TO NA TYLE ..

WÂłaÂśnie Âże chodzi o to co mĂłwiÂą. Wybacz ale widocznie jestem zbyt niedorozwiniĂŞty duchowo i nie mam "Daru" czucia energii. WiĂŞc mi nie mĂłw Âże nie chodzi o sÂłowa jakie sÂą tam zawarte bo Cie wyÂśmieje.

Widocznie te twoje byty CiĂŞ juÂż tak spaczyÂły Âże wierzysz im sÂłowom.
Pierw piszesz ja nie wierze przekazom a po chwili piszesz Âże jeden z przekazĂłw jest Ci bliski co za tym idzie wierzysz w niego.

Dlatego kaÂżde sÂłowo krytyki , Âże nie odpowiadamy na zadane pytania uwaÂżam niniejszym za wyjaÂśnione .

PS: Nie dla mnie to nie jest wyjaœnienie. Po za tym ten post który zacytowa³aœ kierowa³em teraz g³ównie do Kiary.

Po to byÂł zamieszczony mĂłj channeling , aby wiĂŞcej ludzi mogÂło weryfikowaĂŚ to co w nim jest zawarte (ale w kagegoriach przyszÂłoÂściowych podobnie bĂŞdzie to miaÂło miejsce z przekazami od Samuela - wsio okaÂże siĂŞ na koniec), a dlaczego niby nie CoÂśCoÂś Bo co  Tobie sie to nie podoba ?? Trudno Mora, to TwĂłj problem nie mĂłj .

A odnoÂśnie przekazu jaki jest mi bliski jest taki , bo ma zwiÂązek z wiedzÂą jaka jest dostĂŞpna i znana wielu ludziom , poza tym pÂłynĂŞÂła w tym przekazie bardzo pozytywna energia i wiedza na poziomie jakim ludziom jest przystĂŞpna i znana -w Twoim byĂŚ moÂże rozumowaniu znana.

pozdrawiam Laguna

Mora ja nawet wiem jakie bĂŞdziesz zadawaÂł kolejne pytania i niekoĂączace siĂŞ opowieÂści wÂątpliwoÂści , moÂże czasem jest dobrze poczekaĂŚ na finaÂł CoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś?

JeÂśli chodzi o wyÂśmiewanie siĂŞ ze mnie ?? ProszĂŞ bardzo , jeÂśli chcesz rĂłb to .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:26:41 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: