Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #150 : Luty 22, 2009, 20:23:06 » |
|
Ptak je¿eli mo¿na to powiem tak. Kiedyœ jeszcze mo¿liwe by³o tzw ,,stanie w mniejscu" [nazwa na ta chwilê]. Teraz albo sie rozwijasz albo cofasz. Rozwój nie koùczy siê nigdy. Rozwój to te¿ m/in. neutralizacja kodów tzw destruktywnych, rozbijaj¹cych Do nich zaliczany jest kod walki ,, kto mieczem wojuje od miecza ginie" albo zneutralizujesz albo ........ Jesteœ kto jesteœ wiêc wiesz ¿e informacje przychodz¹ z zewn¹trz i z wewn¹trz Ka¿dy ma mo¿liwoœci, predyspozycje, tylko, ¿e nie ka¿dy do nich próbuje siêgn¹Ì. WiêkszoœÌ i to znaczna wiekszoœÌ woli walkê, wiarê itd ,,Ma³o ludzi zada pytanie - jeszcze mniej bedzie chcia³o us³yszeÌ odpowiedŸ..." Ludziom generalnie brakuje energii.  Tylko tym, którzy ,,wydaj¹" ja niezgodnie z potrzeb¹. Ptak ¿yczê Ci nadmiaru energii pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 20:23:35 wysłane przez Petras »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #151 : Luty 22, 2009, 20:43:30 » |
|
Super, dziêkujê za "podpowiedŸ". Od dzisiaj ka¿dego kto bêdzie przeciwny temu co napiszê oskar¿ê o wampiryzm energetyczny. Ba, zacznê kreowaÌ siebie na najwspanialszego forumowicza i niech no ktoœ spróbuje to podwa¿aÌ - zostanie znowu pos¹dzony o wampiryzm. Niewygodne pytania tak¿e bedê razi³ t¹ broni¹.
Nieco powaÂżniej: czy zgodzicie siĂŞ ze mnÂą, Âże pisanie dÂługich/czĂŞstych postĂłw nt. swojej wiedzy, przesÂłania takÂże kosztuje sporo czasu, wysiÂłku, energii? UwaÂżam, Âże na proste i rzeczowe pytanie moÂżna rĂłwnie zwiĂŞÂźle odpowiedzieĂŚ - czyli zgodnie z Waszymi teoriami: oszczĂŞdzaĂŚ energiĂŞ. Czy w takim razie Âświadome unikanie odpowiedzi/rzeczowej dyskusji, a w zamian rozpisywanie siĂŞ, odbieganie od tematu i tym samym rozmywanie tematu nie jest Âświadomym i celowym marnowaniem tejÂże energii? Czy wobec tego oskarÂżanie dyskutanta o wampiryzm nie jest bezczelnoÂściÂą? A moÂże to marnowanie energii na uniki jest jednak optymalizacjÂą obiegu energii, bo np. jest to obrona wykreowanej przez siebie pozycji "wspaniaÂłej, rozwiniĂŞtej osoby". MoÂże "piastowanie" tego stoÂłka daje osobie w ostatecznym rozrachunku sporo wiĂŞcej energii niÂż straconej podczas unikĂłw? Jak sÂądzicie?
Czy nie jest uczciwym aby wchodz¹c w dany temat/sprawê mieÌ œwiadomoœÌ, ¿e zwi¹zane to bêdzie z pewnym wydatkiem energii, ale pomimo tego doprowadzenie sprawy do koùca?
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #152 : Luty 22, 2009, 21:53:21 » |
|
Ptak ÂżyczĂŞ Ci nadmiaru energii CoÂś same Âżyczenia dziÂś na mnie spÂływajÂą, jak bÂłogosÂłaiwĂąstwa. DziĂŞkujĂŞ, Petras.  Jednak z tym nadmiarem energii, jak z kaÂżdym nadmiarem trzeba uwaÂżaĂŚ. Znam wspomniany stan nadmiaru, gdy zajmowaÂłam siĂŞ reiki i wierz mi, Âże nie jest to zbyt przyjemne. Nieraz po przyjÂściu do pracy, gdy po drodze jeszcze uskuteczniaÂłam tzw. czynnÂą medytacjĂŞ woÂłaÂłam od progu, Âże mam na zbyciu energiĂŞ, bo dosÂłownie „rozsadzaÂło” mnie. I zawsze znajdowaÂł siĂŞ ktoÂś z niedoborem i chĂŞtnie przejmowaÂł nadwyÂżkĂŞ. Tak, wiĂŞc najlepsza jest rĂłwnowaga pod kaÂżdym wzglĂŞdem, czego i Tobie ÂżyczĂŞ. Co do kodu walki, to chyba jest juÂż zneutralizowany, choĂŚ jeszcze stosunkowo niedawno potrafiÂłam pokazaĂŚ pazurki. Kiara moÂże potwierdziĂŚ.  A inne kody? Wci¹¿ je tropiĂŞ, jak wytrawny myÂśliwy. Ha, znĂłw nawiÂązanie do walki. Polowanie na kody … dobre sobie …  Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 21:54:09 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #153 : Luty 22, 2009, 23:08:24 » |
|
Laguna walka to te¿ kod. Walcz¹c wytraca sie masy energii. Tak samo jak na dyskusje z jednostkami destruktywnymi, które napedza walka. Szkoda na to energii. Energia ma wiele ciekawszych zastosowaù. Mo¿na j¹ spo¿ytkowaÌ lepiej i wynieœÌ z tego korzyœÌ. Oczywiœcie to moje zdanie na ten temat  pozdrawiam Witaj Petras
Nie wda³am siê w walkê- nawet w emocje o jakie zapewwne mnie w tym momencie podejrzewasz , to by³y proste czyste , spokojne odpowiedzi do Mory , ale aby to odczuÌ trzeba przeczytaÌ ca³¹ dyskusje jaka toczy³a siê miedzy mn¹ a Mor¹.(b¹dz czuÌ energie jaka p³ynie wraz z pisanymi zdaniami , bo to jest mo¿liwe. pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #154 : Luty 23, 2009, 17:23:59 » |
|
7 + 1 + 8 = 16 i dalej trzeba zejœÌ do jednej liczby bo na tym polega NUMEROLOGIA i teraz 1 + 6 jest 7 - SIEDEM!!!
MiaÂłam cicha nadzieje ze wytÂłumaczysz mi pochodzenie liczby 7(1 6) w swoim tajnym nicku 718 no ale bardzo sie przeliczyÂłam  Przeciez chyba kazde dziecko wie ze Wielkich Arkan jest 22, wiec skracajÂąc sobie do liczby jednocyfrowej nie otrzymasz adekwatnego wyniku. Co najwyzej mozesz sobie te 22 dodac do liczby jednocyfrowej - to tez jest metoda. No ale pewnie nie przyjmiesz tej rady, bo z pewnoÂściÂą wiesz LEEPIEJ
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 12:06:19 wysłane przez Enigma »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #155 : Luty 23, 2009, 18:16:57 » |
|
ale w liczbie 718 nie chodzi o Âżadne SIEDEM!!! ale o 718, to KABAÂŁA a nie NUMEROLOGIA...
tyle...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #156 : Luty 23, 2009, 21:19:32 » |
|
718
BHAGWAN.- Rajneesh; 68 without final nun בהאגואן
ChITzIM.- Arrows חיצים
LISAMARIEDELAROSA.- de la rosa ליסאמארידלארעסא
VIBN. Wise. --- Intelliget ista?
ZAIN. -The letter Z and also the Tarot Trump the Lovers
pozdrawiam
takie sa definicje , ale to jest oczywiÂście zbyt maÂło , aby mĂłwiĂŚ o wyjaÂśnieniu znaczenia 718 - KapÂłan sam wie najlepiej jakie ono jest .
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:20:53 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #157 : Luty 23, 2009, 21:35:54 » |
|
Dlaczego twój "Wotter" pisze siê przez dwa 't' Czy on Ci tak kaza³ pisaÌ? Czy mo¿e Ty sobie to dopowiedzia³aœ? To jest pierwszy przypadek z jakim siê spotka³em aby duch przedstawia³ siê jako Wotter i podkreœla³ ¿e w jego imieniu s¹ dwa 't'. Pozdro Mora EDIT:WiadomoœÌ na PW od Laguny: A sory zapomnia³am robi³am raz przekaz z moj¹ Kole¿ank¹ Kiar¹ , ale to nie jest przekaz do wiadomoœci publicznej , zreszt¹ ja nawet nie mam tego przekazu tylko Kiara. Ale ten przekaz by³ kierowany do jej osoby zatem zapewne Kiaruœ uzna go zapewne za prywatny .
pozdrawiam Laguna Czyli kÂłamaÂłaÂś bo wczeÂśniej mi napisaÂłaÂś Âże ostatni raz miaÂłaÂś rok temu "kontakt". Oooo czyli znasz KiarĂŞ z reala tak? Robi siĂŞ coraz ciekawiej. Kiara moÂże podzielisz siĂŞ tym ogryzkiem z nami? ChĂŞtnie posÂłucham kolejne opowieÂści od myÂślicieli a moÂże tym razem coÂś nowego siĂŞ dowiemy. Pozdro 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:38:52 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #158 : Luty 23, 2009, 21:42:40 » |
|
Dlaczego twĂłj "Wotter" pisze siĂŞ przez dwa 't' Czy on Ci tak kazaÂł pisaĂŚ?
Czy moÂże Ty sobie to dopowiedziaÂłaÂś?
To jest pierwszy przypadek z jakim siĂŞ spotkaÂłem aby duch przedstawiaÂł siĂŞ jako Wotter i podkreÂślaÂł Âże w jego imieniu sÂą dwa 't'.
Pozdro Mora
Prawdê mówi¹c Mora mnie to równie¿ dziwi³o , a kiedyœ zastanawia³¹m siê czy to raczej nie jest WATER Takie rzeczy podczas przekazów mog¹ sie wydarzyÌ , jeœli coœ zniekszta³ci przekaz ...
pozdrawiam LagunaNie Mora nie kÂłamaÂłam tylko zwyczajnie zapomniaÂłam uleciaÂło mi to z gÂłowy .. Nie znam Kiary z reala , ale jeÂśli piszĂŞ do Ciebie na PW , to wydaje mi siĂŞ ,Âże tak powinno to zostaĂŚ ...Mora niepotrzebnie stosujesz manipulacjĂŞ. po co na co to
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:47:43 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #159 : Luty 23, 2009, 21:45:45 » |
|
Trza by³o radio wy³¹czyÌ  Water co mo¿e mi zaraz powiesz ¿e woda?  Pl¹czesz siê w zeznaniach to zdecyduj siê czy Wotter czy Water czy mo¿e Jurek? Wybierz bramkê.  Bramka numer 1 Bramka numer 2 Bramka numer 3 IdŸ na ca³oœÌ, idŸ na ca³oœÌ, IdŸ na ca³oœÌ, idŸ na ca³oœÌ!  Pozdrawiam Mora  EDIT: Jakoœ dziwnie wszystko Ci siê nagle zmienia, pierw to teraz to coœ jeszcze masz ciekawego do powiedzenia?
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:46:41 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #160 : Luty 23, 2009, 21:48:44 » |
|
Trza byÂło radio wy³¹czyĂŚ  Water co moÂże mi zaraz powiesz Âże woda?  PlÂączesz siĂŞ w zeznaniach to zdecyduj siĂŞ czy Wotter czy Water czy moÂże Jurek? Wybierz bramkĂŞ.  Bramka numer 1 Bramka numer 2 Bramka numer 3 IdÂź na caÂłoœÌ, idÂź na caÂłoœÌ, IdÂź na caÂłoœÌ, idÂź na caÂłoœÌ!  Pozdrawiam Mora  EDIT: JakoÂś dziwnie wszystko Ci siĂŞ nagle zmienia, pierw to teraz to coÂś jeszcze masz ciekawego do powiedzenia? ZAKAĂCZAM DYSKUSJĂ - pozdrawiam Mora
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #161 : Luty 23, 2009, 21:52:41 » |
|
Mora nie utrzymujemy prywatnych kontaktow przez pw. Informacja z Twoim zaproszeniem do tematu , czy odpowiedz na jakies pytanie , to zbyt malo zeby powiedziec iz sa to prywatne kontakty. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:53:19 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #162 : Luty 23, 2009, 22:07:10 » |
|
Wiesz co Ci powiem Laguna. W jednym jesteÂś dobra.
Uciekaniu. Nie potrafisz podj¹Ì dyskusji.
Ty tak samo Kiaro.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #163 : Luty 23, 2009, 22:20:38 » |
|
Mora jak wyparuje z Ciebie agresywne nastawienie i zlosliwosc, "dojrzejesz" do normalnej, spokojnej dyskusji podyskutujemy, czemu nie? Teraz jest to niemozliwe. kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 22:21:46 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #164 : Luty 23, 2009, 22:23:12 » |
|
Co rozumiesz przez agresjê i z³oœliwoœÌ?
WyjaÂśnij mi to.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #165 : Luty 23, 2009, 22:24:37 » |
|
Co rozumiesz przez agresjê i z³oœliwoœÌ?
WyjaÂśnij mi to.
Wystarczy jak przeczytasz swoje posty pisane do mnie. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #166 : Luty 23, 2009, 22:30:50 » |
|
Kiara - Mora przynajmniej odpowiada na zarzuty. Ostro - fakt. Czasami maÂło sensownie (czasami) - fakt. Ale tÂą dyskusjĂŞ PODEJMUJE. W przeciwieĂąstwie do Ciebie, niestety, ktĂłra po kaÂżdej wÂątpliwoÂści co do Twojej wiedzy uciekasz od odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #167 : Luty 23, 2009, 22:31:27 » |
|
UÂżywam w nich humoru czy to Âźle? Wybacz Kiaro ale z wami nie da siĂŞ dyskutowaĂŚ. Skoro nie da siĂŞ z wami normalnie rozmawiaĂŚ to moÂże ze szczyptÂą ironii coÂś powiecie. ZresztÂą te wasze milczenie teÂż jest odpowiedziÂą ktĂłra brzmi tak "Przykro mi ale to moÂże zburzyĂŚ mĂłj system wartoÂści uciekamy!" Zrozum to w koĂącu Âże nie uciekniecie od pytaĂą. Ja zawsze staram siĂŞ odpowiadaĂŚ na kaÂżde pytanie. Kultura tego wymaga podczas dyskusji.  Ten kto unika odpowiedzi musi coÂś ukrywaĂŚ wiĂŞc nie dziwcie siĂŞ Âże wam kompletnie nie wierzĂŞ. PS: Kiaro nie wciÂągniesz mnie w swojÂą grĂŞ.  Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #168 : Luty 24, 2009, 08:52:35 » |
|
Wszystkie rzeczy znajdujÂą siĂŞ we WszechÂświecie, a WszechÂświat we wszystkich rzeczach, my w nim, a on w nas. I tak wszystko zbiega siĂŞ w doskonaÂłej jednoÂści. Oto dlaczego nie powinniÂśmy upadaĂŚ na duchu, oto dlaczego nie ma rzeczy, ktĂłrÂą byÂśmy mogli siĂŞ trwoÂżyĂŚ, ta jednoœÌ bowiem jest jedyna i staÂła, i trwa wiecznie; owo jedno jest wieczne”. Giordano Bruno
Gdy masz wiedzĂŞ – uÂświadomisz sobie, Âże drugi czÂłowiek jest Ci niezbĂŞdny. Jest czÂąstkÂą Ciebie. To, co przejawiasz Ty i On po³¹cz w CaÂłoœÌ, dodawaj, to, co Ty wiesz, do tego, co On wie. Stopcie siĂŞ w jedno w codziennych czynnoÂściach, uzupeÂłniajcie siĂŞ, wspierajcie. Patrz na to, co Was ³¹czy, a nie na to, co dzieli. Zgodna wspó³praca z drugim czÂłowiekiem, daje ogromnÂą radoœÌ, gdy obydwoje skÂładacie swojÂą wiedzĂŞ, doÂświadczenie i umiejĂŞtnoÂści, bez oglÂądania siĂŞ na to, jakie uzyskacie korzyÂści. Zgodna wspó³praca jest krokiem do doÂświadczenia jednoÂści z drugim czÂłowiekiem. Nie ma tu miejsca na: moje, twoje – jest wspĂłlne. A to, co razem tworzycie sÂłuÂży innym. Taki jest sens rozwoju czÂłowieka. Bardzo przepraszam, ale tak dla zÂłagodzenia ,,dyskusji" pozwolĂŞ sobie zamieÂściĂŚ sÂłowa pod, ktĂłrymi ja siĂŞ podpisze caÂłym sobÂą pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:54:21 wysłane przez Petras »
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #169 : Luty 24, 2009, 12:15:15 » |
|
Widze ze Petras usiÂłuje nas rozdzieliĂŚ  te docinki w rĂłznych tematach. Moze troche za bardzo do siebie skaczemy, ale uwaÂżam ze kazdy ma prawo zadawania choĂŚby najprostszych pytaĂą. ZedytowaÂłam swojego posta (bo moderacja w tym dziale nie istnieje) choĂŚ uwazam ze mam takie samo prawo odpowiedziec w podobnym stylu, jaki post zostaÂł do mnie skierowany. KapÂłanie, zapytaÂłam o banalnÂą sprawe, a w zamiam dowiedziaÂłam sie jaka jestem 'ograniczona' - ubliÂżac komus kaÂżdy potrafi - wytÂłumaczyĂŚ juÂż nie kaÂżdy, a naprawde niewiele trzeba by rozwiaĂŚ watpliwoÂści. Mam nadzieje ze zrozumiecie teraz iÂż obnoszenie sie z 'tajnÂą widzÂą' by spoglÂądac z gĂłry na pozostaÂłych, przynosi wiecej szkody niÂż porzytku. Laguno dziekuje za objaÂśnienia.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #170 : Luty 24, 2009, 15:34:29 » |
|
UÂżywam w nich humoru czy to Âźle? Wybacz Kiaro ale z wami nie da siĂŞ dyskutowaĂŚ. Skoro nie da siĂŞ z wami normalnie rozmawiaĂŚ to moÂże ze szczyptÂą ironii coÂś powiecie. ZresztÂą te wasze milczenie teÂż jest odpowiedziÂą ktĂłra brzmi tak "Przykro mi ale to moÂże zburzyĂŚ mĂłj system wartoÂści uciekamy!" Zrozum to w koĂącu Âże nie uciekniecie od pytaĂą. Ja zawsze staram siĂŞ odpowiadaĂŚ na kaÂżde pytanie. Kultura tego wymaga podczas dyskusji.  Ten kto unika odpowiedzi musi coÂś ukrywaĂŚ wiĂŞc nie dziwcie siĂŞ Âże wam kompletnie nie wierzĂŞ. PS: Kiaro nie wciÂągniesz mnie w swojÂą grĂŞ.  Pozdro Mora Witaj Mora
1.Odpowiada³am niejednokrotnie na Twoje pytania , nie przyjmowa³eœ moich odpowiedzi bo wed³ug Ciebie nie s¹ odpowiedziami(oki), masz prawo tak myœleÌ . nie bêde wchodzi³a w Twoj¹ przestrzeù myœlow¹ bo i po co - masz swojê zdanie i zapewne nic tego nie zmieni . 2. Ja nie analizuje tak tych przekazów jak Ty byœ sobie tego ¿yczy³ , zwyczajnie moje postrzeganie jest inne , wesz³am w doœwiadczenie jakim jest channeling , pierwszy przekaz jaki napisa³am po latach bo, przez ca³e ¿ycie tak naprawde miewa³am takie kontakty (do momentu przykrego incydentu jaki uœwiadomi³ mi ,jak bardzo takie kontakty z zaœwiatami mog¹ byÌ niebezpieczne - wtedy, a by³o to jakieœ 20 lat temu obecnie mam 38 lat podjê³am decyzjê ,¿e nie chce mieÌ doczynienia z ¿adnymi "duchami"astralem - by³ spokój do momentu kiedy Wotter sam siê ze mn¹ nie skontaktowa³ , bardzo siê nad tym kontaktem zastanawia³am co zrobiÌ , ale poniewa¿ moje odczucia "tej" energii by³y ciep³e podjê³am owy kontakt i wesz³am w ten kana³ energii .)Stara³am siê nie rozpowszechniaÌ tych przekazów od Wottera , poniewa¿ by³y dosÌ osobiste - tylko kilku przyjació³ ezoterycznych otrzyma³o te przekazy z czasem wiêcej osób, moje odczucia by³y zawsze takie same czego zreszt¹ nie mo¿esz Mora zozumiec nigdy nie czu³am tych przekazów jako moich tylko tak jak ju¿ niejednokrotnie pisa³am -s³u¿y³am jako kana³ do odbioru informacji . 3. Wotter nie namawia³ mnie do pisania czêstych przekazów , bo cyt: NIE MA TAKIEJ POTRZEBY W sumie z moich obserwacji wynika i mojego postrzegania , ze oryginalne przekazy od samego Wottera by³y tylko trzy (sk¹d takie myœli i postrzeganie ,?? bo od dziecka czuje energie , przysz³am tu na ziemie z tym "darem" jak to niektórzy nazywaj¹) i w³aœnie od dziecka mam doœwiadczenia w odczuwaniu energii, wiem i zdaje sobie sprawê z faktu ,¿e nie wszyscy czuj¹ energie , dlatego byÌ mo¿e czasem trudno poj¹Ì takim ludziom pewne kwestie, których nie przek³ada siê na rozum , a tylko na odczuwanie , czucie. 4. Nastêpny przekaz jaki mia³am odebraÌ przypada³ na zaplanowana date przesilenia zimowo-wiosennego 21 marca u.r , wtedy zaczê³y siê przeszkody by³am bardzo atakowana energetycznie (pytanie przez kogo ? nie wiem . ) , ale jakimœ energi¹ zale¿a³o , aby obni¿yÌ moje wibracje , a to z kolei wi¹¿e siê z tym ,¿e nie mog³abym osi¹gn¹Ì kontaktu z wy¿szymi energiami ( od wysokoœci naszych wibracji zale¿y do jakiego poziomu energetycznego mamy dostêp - czyli mo¿na to porównaÌ do zasiêgu telefonu ) czyli by³am w takim miejscu , gdzie niestety nie mog³am zadzwoniÌ w³aœnie "tam ".i nie mog³am nic odebrac z braku zasiêgu. 5. Dosz³o jednak po wielu przeszkodach do owego kontaktu i w tym momencie moim skromnym odczuwaniem zosta³am przekierunkowana zupe³nie na inny kana³ - poziomu Samuela .Od tego momentu w³aœnie mia³am informacje na temat tego co robi Samuel -Enki , byÌ mo¿e Samuelowi zale¿a³o ,abym wykonywa³¹ prace enrgetyczn¹ w³aœnie dla Niego - st¹d mo¿na zauwa¿yÌ w tym przekazie jak jest napisane ,¿e moja rola jest inna ni¿ P.CH. , bo to mia³ byÌ dalszy plan Samuela , a dziwne jest równie¿ to , ¿e w³aœnie od tego momentu pojawi³ siê inny byt w przekazie mianowicie JAHWE, który zreszta jak siê okaza³o k³ama³ , tylko dlatego , aby mieÌ pe³n¹ kontrole nade mn¹ , a g³ownie chodzi³o o to , abym nie podwy¿szy³a swoich wibracji . W zasadzie ja jestem typowym obserwatorem nie wierze w ka¿de s³owo us³yszane czy przekazane , musze sama weryfikowaÌ to co ktoœ chce mi przekazaÌ i odnosi siê to do wszystkiego nie tylko odbiorów jakie miewam. 6. Nie mam zamiaru obrzucaÌ b³otem ¿adnych bytów i nie bêde krytykowa³a jakichkolwiek przekazów , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje mnie , ale faktem jest równie¿ to, ¿e je weryfikowa³am z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te s³owa jakie s¹ w nich zawarte Mora , a raczej o jakoœÌ wibracji(energii) . A to czy cokolwiek siê sprawdzi zarówno z tych przekazów jak i przekazów Samuela (P.CH) czas poka¿e(dlatego przy ka¿dym napisanym poœcie tu na forum stawiam znak zapytania i mimo¿e jesteœ bystry nie zwróci³eœ na to uwagi - pamiêtaj Mora czujnoœÌ w obserwacji to bardzo wa¿na cecha , która pozwala nam wychwytywaÌ coœ wiêcej ni¿ niepoprawnie u¿yte s³owo , my mamy to obserwowaÌ , a nie oceniaÌ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , w³aœnie od Wottera jaki jest mi szczególnie bliski , myœle nawet ,¿e zamieszcze jego czêœc tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaÌ z swoj¹ wewnetrzn¹ wiedz¹. TO NA TYLE .. pozdrawiam serdcznie Laguna__
Dlatego kaÂżde sÂłowo krytyki , Âże nie odpowiadamy na zadane pytania uwaÂżam niniejszym za wyjaÂśnione . Nie mam wpÂływu na myÂślenie innych i nie chce mieĂŚ .
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 15:45:21 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #171 : Luty 24, 2009, 15:52:22 » |
|
Skoro nie chcesz mieÌ wp³ywu na myœlenie innych to nie zamieszczaj tych channelingów. 6. Nie mam zamiaru obrzucaÌ b³otem ¿adnych bytów i nie bêde krytykowa³a jakichkolwiek przekazów , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje mnie , ale faktem jest równie¿ to, ¿e je weryfikowa³am z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te s³owa jakie s¹ w nich zawarte Mora , a raczej o jakoœÌ wibracji(energii) . A to czy cokolwiek siê sprawdzi zarówno z tych przekazów jak i przekazów Samuela (P.CH) czas poka¿e , my mamy to obserwowaÌ , a nie oceniaÌ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , w³aœnie od Wottera jaki jest mi szczególnie bliski , myœle nawet ,¿e zamieszcze jego czêœc tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaÌ z swoj¹ wewnetrzn¹ wiedz¹. TO NA TYLE .. pozdrawiam serdcznie Laguna__
W³aœnie ¿e chodzi o to co mówi¹. Wybacz ale widocznie jestem zbyt niedorozwiniêty duchowo i nie mam "Daru" czucia energii. Wiêc mi nie mów ¿e nie chodzi o s³owa jakie s¹ tam zawarte bo Cie wyœmieje. Oooo tak obserwowaÌ a nie oceniaÌ. W£AŒNIE ¿e mamy oceniaÌ. Widocznie te twoje byty Ciê ju¿ tak spaczy³y ¿e wierzysz im s³owom. Pierw piszesz ja nie wierze przekazom a po chwili piszesz ¿e jeden z przekazów jest Ci bliski co za tym idzie wierzysz w niego. Dlatego ka¿de s³owo krytyki , ¿e nie odpowiadamy na zadane pytania uwa¿am niniejszym za wyjaœnione . PS: Nie dla mnie to nie jest wyjaœnienie. Po za tym ten post który zacytowa³aœ kierowa³em teraz g³ównie do Kiary.
|
|
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
 |
« Odpowiedz #172 : Luty 24, 2009, 16:12:16 » |
|
"W£AŒNIE ¿e mamy oceniaÌ." - odniosê siê tylko do tego zdania. Ocenianie jest zgubne dla nas samych, tudzie¿ innych; podobnie ¿ycie wartoœciami, a wiêc wszelkie wartoœciowanie. Gdy¿ znaczy to samo, co ocenianie, a mianowicie: to jest dobre, a to jest z³e, czyli mówi¹c doœÌ oglêdnie, jest to zwyczajne "energetyczne upupianie". Najwy¿sza ju¿ pora, aby wyjœÌ poza to wszystko. Jeœli obserwujesz pilnie i uwa¿nie, to rozró¿niasz, a wiêc WIESZ jak post¹piÌ, lub nie post¹piÌ. A co kto zrobi ze swoim problemem, k³amstwem, ¿yciem, czy dobroci¹, to jego osobista sprawa. Jeœli poprosi Ciê wyraŸnie o pomoc, to mu pomo¿esz, bo wiedzia³ bêdziesz jak. I jeœli oczywiœcie, Twoja wiedza to potwierdzi. Natomiast wszelka ocena zaciemnia obraz i zawsze ociera siê o mniejsze lub wiêksze emocje. Te nigdy nie nios¹ dobrych rozwi¹zaù.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:15:41 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #173 : Luty 24, 2009, 16:19:37 » |
|
WyrwaÂłeÂś to z kontekstu. Chodzi mi o TE BYTY. Oooo tak obserwowaĂŚ a nie oceniaĂŚ. WÂŁAÂŚNIE Âże mamy oceniaĂŚ. Wiem nie powinno siĂŞ oceniaĂŚ niczego ale trudno jeÂżeli to robiĂŞ to z peÂłnÂą ÂświadomoÂściÂą Âże zapÂłacĂŞ za to. JeÂżeli uznamy oczywiÂście OCENIANIE za ZÂŁE. Natomiast wszelka ocena zaciemnia obraz i zawsze ociera siĂŞ o mniejsze lub wiĂŞksze emocje. Jakie emocje? Dobre, ZÂłe? Subiektywne? Wszystko co ktoÂś mĂłwi, pisze itd. zawiera w sobie emocje. Inaczej mĂłwiÂąc wszystko co robi czÂłowiek to robi to z emocjÂą(JakÂą?)
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #174 : Luty 24, 2009, 16:19:59 » |
|
Skoro nie chcesz mieÌ wp³ywu na myœlenie innych to nie zamieszczaj tych channelingów. 6. Nie mam zamiaru obrzucaÌ b³otem ¿adnych bytów i nie bêde krytykowa³a jakichkolwiek przekazów , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje mnie , ale faktem jest równie¿ to, ¿e je weryfikowa³am z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te s³owa jakie s¹ w nich zawarte Mora , a raczej o jakoœÌ wibracji(energii) . A to czy cokolwiek siê sprawdzi zarówno z tych przekazów jak i przekazów Samuela (P.CH) czas poka¿e , my mamy to obserwowaÌ , a nie oceniaÌ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , w³aœnie od Wottera jaki jest mi szczególnie bliski , myœle nawet ,¿e zamieszcze jego czêœc tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaÌ z swoj¹ wewnetrzn¹ wiedz¹. TO NA TYLE .. pozdrawiam serdcznie Laguna__
W³aœnie ¿e chodzi o to co mówi¹. Wybacz ale widocznie jestem zbyt niedorozwiniêty duchowo i nie mam "Daru" czucia energii. Wiêc mi nie mów ¿e nie chodzi o s³owa jakie s¹ tam zawarte bo Cie wyœmieje. Oooo tak obserwowaÌ a nie oceniaÌ. W£AŒNIE ¿e mamy oceniaÌ. Widocznie te twoje byty Ciê ju¿ tak spaczy³y ¿e wierzysz im s³owom. Pierw piszesz ja nie wierze przekazom a po chwili piszesz ¿e jeden z przekazów jest Ci bliski co za tym idzie wierzysz w niego. Dlatego ka¿de s³owo krytyki , ¿e nie odpowiadamy na zadane pytania uwa¿am niniejszym za wyjaœnione . PS: Nie dla mnie to nie jest wyjaœnienie. Po za tym ten post który zacytowa³aœ kierowa³em teraz g³ównie do Kiary. Po to by³ zamieszczony mój channeling , aby wiêcej ludzi mog³o weryfikowaÌ to co w nim jest zawarte (ale w kagegoriach przysz³oœciowych podobnie bêdzie to mia³o miejsce z przekazami od Samuela - wsio oka¿e siê na koniec), a dlaczego niby nie  Bo co Tobie sie to nie podoba ?? Trudno Mora, to Twój problem nie mój .
A odnoÂśnie przekazu jaki jest mi bliski jest taki , bo ma zwiÂązek z wiedzÂą jaka jest dostĂŞpna i znana wielu ludziom , poza tym pÂłynĂŞÂła w tym przekazie bardzo pozytywna energia i wiedza na poziomie jakim ludziom jest przystĂŞpna i znana -w Twoim byĂŚ moÂże rozumowaniu znana.
pozdrawiam Laguna
Mora ja nawet wiem jakie bĂŞdziesz zadawaÂł kolejne pytania i niekoĂączace siĂŞ opowieÂści wÂątpliwoÂści , moÂże czasem jest dobrze poczekaĂŚ na finaÂł      ?JeÂśli chodzi o wyÂśmiewanie siĂŞ ze mnie ?? ProszĂŞ bardzo , jeÂśli chcesz rĂłb to .
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:26:41 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
|