Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:28:37

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kolejne dzia³ania Samuela dla osi±gniêcia zamierzonego celu ????  (Przeczytany 82229 razy)
0 u¿ytkowników i 23 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Luty 22, 2009, 20:23:06 »

Ptak je¿eli mo¿na to powiem tak.
Kiedy¶ jeszcze mo¿liwe by³o tzw ,,stanie w mniejscu" [nazwa na ta chwilê].
Teraz albo sie rozwijasz albo cofasz.
Rozwój nie koñczy siê nigdy.
Rozwój to te¿ m/in. neutralizacja kodów tzw destruktywnych, rozbijaj±cych
Do nich zaliczany jest kod walki
,,kto mieczem wojuje od miecza ginie" albo zneutralizujesz albo ........
Jeste¶ kto jeste¶ wiêc wiesz ¿e informacje przychodz± z zewn±trz i z wewn±trz
Ka¿dy ma mo¿liwo¶ci, predyspozycje, tylko, ¿e nie ka¿dy do nich próbuje siêgn±æ.
Wiêkszo¶æ i to znaczna wiekszo¶æ woli walkê, wiarê itd
,,Ma³o ludzi zada pytanie - jeszcze mniej bedzie chcia³o us³yszeæ odpowied¼..."

Ludziom generalnie brakuje energii.
U¶miech

Tylko tym, którzy ,,wydaj±" ja niezgodnie z potrzeb±.
Ptak ¿yczê Ci nadmiaru energii
pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 20:23:35 wys³ane przez Petras » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Luty 22, 2009, 20:43:30 »

Super, dziêkujê za "podpowied¼". Od dzisiaj ka¿dego kto bêdzie przeciwny temu co napiszê oskar¿ê o wampiryzm energetyczny. Ba, zacznê kreowaæ siebie na najwspanialszego forumowicza i niech no kto¶ spróbuje to podwa¿aæ - zostanie znowu pos±dzony o wampiryzm. Niewygodne pytania tak¿e bedê razi³ t± broni±.

Nieco powa¿niej: czy zgodzicie siê ze mn±, ¿e pisanie d³ugich/czêstych postów nt. swojej wiedzy, przes³ania tak¿e kosztuje sporo czasu, wysi³ku, energii? Uwa¿am, ¿e na proste i rzeczowe pytanie mo¿na równie zwiê¼le odpowiedzieæ - czyli zgodnie z Waszymi teoriami: oszczêdzaæ energiê. Czy w takim razie ¶wiadome unikanie odpowiedzi/rzeczowej dyskusji, a w zamian rozpisywanie siê, odbieganie od tematu i tym samym rozmywanie tematu nie jest ¶wiadomym i celowym marnowaniem tej¿e energii? Czy wobec tego oskar¿anie dyskutanta o wampiryzm nie jest bezczelno¶ci±? A mo¿e to marnowanie energii na uniki jest jednak optymalizacj± obiegu energii, bo np. jest to obrona wykreowanej przez siebie pozycji "wspania³ej, rozwiniêtej osoby". Mo¿e "piastowanie" tego sto³ka daje osobie w ostatecznym rozrachunku sporo wiêcej energii ni¿ straconej podczas uników? Jak s±dzicie? 

Czy nie jest uczciwym aby wchodz±c w dany temat/sprawê mieæ ¶wiadomo¶æ, ¿e zwi±zane to bêdzie z pewnym wydatkiem energii, ale pomimo tego doprowadzenie sprawy do koñca?
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Luty 22, 2009, 21:53:21 »

Cytat: Petras
Ptak ¿yczê Ci nadmiaru energii

Co¶ same ¿yczenia dzi¶ na mnie sp³ywaj±, jak b³ogos³aiwñstwa. Chichot  Dziêkujê, Petras. U¶miech
Jednak z tym nadmiarem energii, jak z ka¿dym nadmiarem trzeba uwa¿aæ. Znam wspomniany stan nadmiaru, gdy zajmowa³am siê reiki i wierz mi, ¿e nie jest to zbyt przyjemne. Nieraz po przyj¶ciu do pracy, gdy po drodze jeszcze uskutecznia³am tzw. czynn± medytacjê wo³a³am od progu, ¿e mam na zbyciu energiê, bo dos³ownie „rozsadza³o” mnie.  I zawsze znajdowa³ siê kto¶ z niedoborem i chêtnie przejmowa³ nadwy¿kê. Tak, wiêc najlepsza jest równowaga pod ka¿dym wzglêdem, czego i Tobie ¿yczê.
Co do kodu walki, to chyba jest ju¿ zneutralizowany, choæ jeszcze stosunkowo niedawno potrafi³am pokazaæ pazurki. Kiara mo¿e potwierdziæ.  Du¿y u¶miech A inne kody? Wci±¿ je tropiê, jak wytrawny my¶liwy. Ha, znów nawi±zanie do walki. Polowanie na kody … dobre sobie …  Du¿y u¶miech
Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2009, 21:54:09 wys³ane przez ptak » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Luty 22, 2009, 23:08:24 »

Laguna walka to te¿ kod. Walcz±c wytraca sie masy energii.
Tak samo jak na dyskusje z jednostkami destruktywnymi, które napedza walka.
Szkoda na to energii.
Energia ma wiele ciekawszych zastosowañ.
Mo¿na j± spo¿ytkowaæ lepiej i wynie¶æ z tego korzy¶æ.
Oczywi¶cie to moje zdanie na ten temat U¶miech
pozdrawiam

Witaj Petras

Nie wda³am siê w walkê- nawet w emocje o jakie zapewwne mnie w tym momencie podejrzewasz , to by³y proste czyste , spokojne odpowiedzi do Mory , ale aby to odczuæ trzeba przeczytaæ ca³± dyskusje jaka toczy³a siê miedzy mn± a Mor±.(b±dz czuæ energie jaka p³ynie wraz z pisanymi zdaniami , bo to jest mo¿liwe.
pozdrawiam Laguna
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Luty 23, 2009, 17:23:59 »

7 + 1 + 8 = 16 i dalej trzeba zej¶æ do jednej liczby bo na tym polega NUMEROLOGIA i teraz 1 + 6 jest 7 - SIEDEM!!!

Mia³am cicha nadzieje ze wyt³umaczysz mi pochodzenie liczby 7(1 6) w swoim tajnym nicku 718 no ale bardzo sie przeliczy³am  Z politowaniem Przeciez chyba kazde dziecko wie ze Wielkich Arkan jest 22, wiec skracaj±c sobie do liczby jednocyfrowej nie otrzymasz adekwatnego wyniku. Co najwyzej mozesz sobie te 22 dodac do liczby jednocyfrowej - to tez jest metoda. No ale pewnie nie przyjmiesz tej rady, bo z pewno¶ci± wiesz LEEPIEJ

« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 12:06:19 wys³ane przez Enigma » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Luty 23, 2009, 18:16:57 »

ale w liczbie 718 nie chodzi o ¿adne SIEDEM!!! ale o 718, to KABA£A a nie NUMEROLOGIA...

tyle...

718'
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Luty 23, 2009, 21:19:32 »

718

BHAGWAN.- Rajneesh; 68 without final nun בהאגואן

ChITzIM.- Arrows חיצים

LISAMARIEDELAROSA.- de la rosa ליסאמארידלארעסא

VIBN. Wise. --- Intelliget ista?

ZAIN. -The letter Z and also the Tarot Trump the Lovers

pozdrawiam

takie sa definicje , ale to jest oczywi¶cie zbyt ma³o , aby mówiæ o wyja¶nieniu  znaczenia 718 - Kap³an sam wie najlepiej jakie ono jest .
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:20:53 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Luty 23, 2009, 21:35:54 »

Dlaczego twój "Wotter" pisze siê przez dwa 't' Czy on Ci tak kaza³ pisaæ?

Czy mo¿e Ty sobie to dopowiedzia³a¶?

To jest pierwszy przypadek z jakim siê spotka³em aby duch przedstawia³ siê jako Wotter i podkre¶la³ ¿e w jego imieniu s± dwa 't'.

Pozdro
Mora

EDIT:

Wiadomo¶æ na PW od Laguny:

A sory zapomnia³am robi³am raz przekaz z moj± Kole¿ank± Kiar± , ale to nie jest przekaz do wiadomo¶ci publicznej , zreszt± ja nawet nie mam tego przekazu tylko Kiara. Ale ten przekaz by³ kierowany do jej osoby zatem zapewne Kiaru¶ uzna go zapewne za prywatny .

pozdrawiam Laguna

Czyli k³ama³a¶ bo wcze¶niej mi napisa³a¶ ¿e ostatni raz mia³a¶ rok temu "kontakt".

Oooo czyli znasz Kiarê z reala tak?

Robi siê coraz ciekawiej. Kiara mo¿e podzielisz siê tym ogryzkiem z nami?

Chêtnie pos³ucham kolejne opowie¶ci od my¶licieli a mo¿e tym razem co¶ nowego siê dowiemy.

Pozdro  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:38:52 wys³ane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Luty 23, 2009, 21:42:40 »

Dlaczego twój "Wotter" pisze siê przez dwa 't' Czy on Ci tak kaza³ pisaæ?

Czy mo¿e Ty sobie to dopowiedzia³a¶?

To jest pierwszy przypadek z jakim siê spotka³em aby duch przedstawia³ siê jako Wotter i podkre¶la³ ¿e w jego imieniu s± dwa 't'.

Pozdro
Mora

Prawdê mówi±c Mora mnie to równie¿ dziwi³o ,
a kiedy¶ zastanawia³±m siê czy to raczej nie jest WATER
Takie rzeczy podczas przekazów mog± sie wydarzyæ , je¶li co¶ zniekszta³ci przekaz ...

pozdrawiam Laguna

Nie Mora nie k³ama³am tylko zwyczajnie zapomnia³am ulecia³o mi to z g³owy ..
Nie znam Kiary z reala , ale je¶li piszê do Ciebie na PW , to wydaje mi siê ,¿e tak powinno to zostaæ ...Mora niepotrzebnie stosujesz manipulacjê. po co na co to
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:47:43 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Luty 23, 2009, 21:45:45 »

Trza by³o radio wy³±czyæ  Du¿y u¶miech

Water co mo¿e mi zaraz powiesz ¿e woda?
 Chichot

Pl±czesz siê w zeznaniach to zdecyduj siê czy Wotter czy Water czy mo¿e Jurek?

Wybierz bramkê. Du¿y u¶miech
Bramka numer 1
Bramka numer 2
Bramka numer 3

Id¼ na ca³o¶æ, id¼ na ca³o¶æ, Id¼ na ca³o¶æ, id¼ na ca³o¶æ! Du¿y u¶miech

Chichot

Pozdrawiam
Mora U¶miech

EDIT: Jako¶ dziwnie wszystko Ci siê nagle zmienia, pierw to teraz to co¶ jeszcze masz ciekawego do powiedzenia?
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:46:41 wys³ane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Luty 23, 2009, 21:48:44 »

Trza by³o radio wy³±czyæ  Du¿y u¶miech

Water co mo¿e mi zaraz powiesz ¿e woda?
 Chichot

Pl±czesz siê w zeznaniach to zdecyduj siê czy Wotter czy Water czy mo¿e Jurek?

Wybierz bramkê. Du¿y u¶miech
Bramka numer 1
Bramka numer 2
Bramka numer 3

Id¼ na ca³o¶æ, id¼ na ca³o¶æ, Id¼ na ca³o¶æ, id¼ na ca³o¶æ! Du¿y u¶miech

Chichot

Pozdrawiam
Mora U¶miech

EDIT: Jako¶ dziwnie wszystko Ci siê nagle zmienia, pierw to teraz to co¶ jeszcze masz ciekawego do powiedzenia?

ZAKAÑCZAM DYSKUSJÊ - pozdrawiam Mora
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Luty 23, 2009, 21:52:41 »

Mora nie utrzymujemy prywatnych kontaktow przez pw. Informacja z Twoim zaproszeniem do tematu , czy odpowiedz na jakies pytanie , to zbyt malo zeby powiedziec iz sa to prywatne kontakty.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 21:53:19 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Luty 23, 2009, 22:07:10 »

Wiesz co Ci powiem Laguna.
W jednym jeste¶ dobra.

Uciekaniu. Nie potrafisz podj±æ dyskusji.

Ty tak samo Kiaro.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Luty 23, 2009, 22:20:38 »

Mora jak wyparuje z Ciebie agresywne nastawienie  i zlosliwosc, "dojrzejesz" do normalnej, spokojnej  dyskusji podyskutujemy, czemu nie?  Teraz jest to niemozliwe.

kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 22:21:46 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Luty 23, 2009, 22:23:12 »

Co rozumiesz przez agresjê i z³o¶liwo¶æ?

Wyja¶nij mi to.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Luty 23, 2009, 22:24:37 »

Co rozumiesz przez agresjê i z³o¶liwo¶æ?

Wyja¶nij mi to.

Wystarczy jak przeczytasz swoje posty pisane do mnie.

Kiara
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Luty 23, 2009, 22:30:50 »

Kiara - Mora przynajmniej odpowiada na zarzuty. Ostro - fakt. Czasami ma³o sensownie (czasami) - fakt. Ale t± dyskusjê PODEJMUJE. W przeciwieñstwie do Ciebie, niestety, która po ka¿dej w±tpliwo¶ci co do Twojej wiedzy uciekasz od odpowiedzi.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Luty 23, 2009, 22:31:27 »

U¿ywam w nich humoru czy to ¼le?

Wybacz Kiaro ale z wami nie da siê dyskutowaæ. Skoro nie da siê z wami normalnie rozmawiaæ to mo¿e ze szczypt± ironii co¶ powiecie.

Zreszt± te wasze milczenie te¿ jest odpowiedzi± która brzmi tak "Przykro mi ale to mo¿e zburzyæ mój system warto¶ci uciekamy!"

Zrozum to w koñcu ¿e nie uciekniecie od pytañ.

Ja zawsze staram siê odpowiadaæ na ka¿de pytanie. Kultura tego wymaga podczas dyskusji.
 U¶miech

Ten kto unika odpowiedzi musi co¶ ukrywaæ wiêc nie dziwcie siê ¿e wam kompletnie nie wierzê.

PS: Kiaro nie wci±gniesz mnie w swoj± grê.  Mrugniêcie

Pozdro
Mora
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Luty 24, 2009, 08:52:35 »

Wszystkie rzeczy znajduj± siê we Wszech¶wiecie, a Wszech¶wiat we wszystkich rzeczach, my w nim, a on w nas. I tak wszystko zbiega siê w doskona³ej jedno¶ci. Oto dlaczego nie powinni¶my upadaæ na duchu, oto dlaczego nie ma rzeczy, któr± by¶my mogli siê trwo¿yæ, ta jedno¶æ bowiem jest jedyna i sta³a, i trwa wiecznie; owo jedno jest wieczne”.
Giordano Bruno

Gdy masz wiedzê – u¶wiadomisz sobie, ¿e drugi cz³owiek jest Ci niezbêdny.
                            Jest cz±stk± Ciebie.

To, co przejawiasz Ty i On po³±cz w Ca³o¶æ, dodawaj, to, co Ty wiesz, do tego, co On wie.
Stopcie siê w jedno w codziennych czynno¶ciach, uzupe³niajcie siê, wspierajcie.
  Patrz na to, co Was ³±czy, a nie na to, co dzieli.

Zgodna wspó³praca z drugim cz³owiekiem, daje ogromn± rado¶æ, gdy obydwoje sk³adacie swoj± wiedzê, do¶wiadczenie i umiejêtno¶ci, bez ogl±dania siê na to, jakie uzyskacie korzy¶ci.
  Zgodna wspó³praca jest krokiem do do¶wiadczenia jedno¶ci z drugim cz³owiekiem.
Nie ma tu miejsca na: moje, twoje – jest wspólne.
  A to, co razem tworzycie s³u¿y innym.
   Taki jest sens rozwoju cz³owieka.
Bardzo przepraszam, ale tak dla z³agodzenia ,,dyskusji" pozwolê sobie zamie¶ciæ s³owa pod, którymi ja siê podpisze ca³ym sob±
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:54:21 wys³ane przez Petras » Zapisane
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Luty 24, 2009, 12:15:15 »

Widze ze Petras usi³uje nas rozdzieliæ  Du¿y u¶miech te docinki w róznych tematach. Moze troche za bardzo do siebie skaczemy, ale uwa¿am ze kazdy ma prawo zadawania choæby najprostszych pytañ.

Zedytowa³am swojego posta (bo moderacja w tym dziale nie istnieje) choæ uwazam ze mam takie samo prawo odpowiedziec w podobnym stylu, jaki post zosta³ do mnie skierowany. Kap³anie, zapyta³am o banaln± sprawe, a w zamiam dowiedzia³am sie jaka jestem 'ograniczona' - ubli¿ac komus ka¿dy potrafi - wyt³umaczyæ ju¿ nie ka¿dy, a naprawde niewiele trzeba by rozwiaæ watpliwo¶ci. Mam nadzieje ze zrozumiecie teraz i¿ obnoszenie sie z 'tajn± widz±' by spogl±dac z góry na pozosta³ych, przynosi wiecej szkody ni¿ porzytku.

Laguno dziekuje za obja¶nienia.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #170 : Luty 24, 2009, 15:34:29 »

U¿ywam w nich humoru czy to ¼le?

Wybacz Kiaro ale z wami nie da siê dyskutowaæ. Skoro nie da siê z wami normalnie rozmawiaæ to mo¿e ze szczypt± ironii co¶ powiecie.

Zreszt± te wasze milczenie te¿ jest odpowiedzi± która brzmi tak "Przykro mi ale to mo¿e zburzyæ mój system warto¶ci uciekamy!"

Zrozum to w koñcu ¿e nie uciekniecie od pytañ.

Ja zawsze staram siê odpowiadaæ na ka¿de pytanie. Kultura tego wymaga podczas dyskusji.
 U¶miech

Ten kto unika odpowiedzi musi co¶ ukrywaæ wiêc nie dziwcie siê ¿e wam kompletnie nie wierzê.

PS: Kiaro nie wci±gniesz mnie w swoj± grê.  Mrugniêcie

Pozdro
Mora

Witaj Mora

1.Odpowiada³am niejednokrotnie na Twoje pytania , nie przyjmowa³e¶ moich odpowiedzi bo wed³ug Ciebie nie s± odpowiedziami(oki), masz prawo tak my¶leæ . nie bêde wchodzi³a w Twoj± przestrzeñ my¶low± bo i po co - masz swojê zdanie i zapewne nic tego nie zmieni .
2. Ja nie analizuje tak tych przekazów jak Ty by¶ sobie tego ¿yczy³ , zwyczajnie moje postrzeganie jest inne , wesz³am w do¶wiadczenie jakim jest channeling , pierwszy przekaz jaki napisa³am po latach bo, przez ca³e ¿ycie tak naprawde miewa³am takie kontakty (do momentu przykrego incydentu jaki u¶wiadomi³ mi ,jak bardzo takie kontakty z za¶wiatami mog± byæ niebezpieczne - wtedy, a by³o to jakie¶ 20 lat temu obecnie mam 38 lat podjê³am decyzjê ,¿e nie chce mieæ doczynienia z ¿adnymi "duchami"astralem - by³ spokój do momentu kiedy Wotter sam siê ze mn± nie skontaktowa³ , bardzo siê nad tym kontaktem zastanawia³am co zrobiæ , ale poniewa¿ moje odczucia "tej" energii by³y ciep³e podjê³am owy kontakt i wesz³am w ten kana³ energii .)Stara³am siê nie rozpowszechniaæ tych przekazów od Wottera  , poniewa¿ by³y dosæ osobiste - tylko kilku przyjació³ ezoterycznych otrzyma³o te przekazy z czasem wiêcej osób, moje odczucia by³y zawsze takie same czego zreszt± nie mo¿esz Mora zozumiec nigdy nie czu³am tych przekazów jako moich tylko  tak jak ju¿ niejednokrotnie pisa³am -s³u¿y³am jako kana³ do odbioru informacji .
3. Wotter nie namawia³ mnie do pisania czêstych przekazów , bo cyt: NIE MA TAKIEJ POTRZEBY W sumie z moich obserwacji wynika i mojego postrzegania , ze oryginalne przekazy od samego Wottera by³y tylko trzy (sk±d takie my¶li i postrzeganie ,?? bo od dziecka czuje energie , przysz³am tu na ziemie z tym "darem" jak to niektórzy nazywaj±) i w³a¶nie od dziecka mam do¶wiadczenia w odczuwaniu energii, wiem i zdaje sobie sprawê z faktu ,¿e nie wszyscy czuj± energie , dlatego byæ mo¿e czasem trudno poj±æ takim ludziom pewne kwestie, których nie przek³ada siê na rozum , a tylko na odczuwanie , czucie.
4. Nastêpny przekaz jaki mia³am odebraæ przypada³ na zaplanowana date przesilenia zimowo-wiosennego 21 marca u.r , wtedy zaczê³y siê przeszkody by³am bardzo atakowana energetycznie (pytanie przez kogo ? nie wiem . ) , ale jakim¶ energi± zale¿a³o , aby obni¿yæ moje wibracje , a to z kolei wi±¿e siê z tym ,¿e nie mog³abym osi±gn±æ kontaktu z wy¿szymi energiami ( od wysoko¶ci naszych wibracji zale¿y do jakiego poziomu energetycznego mamy dostêp - czyli mo¿na to porównaæ do zasiêgu telefonu ) czyli by³am w takim miejscu , gdzie niestety nie mog³am zadzwoniæ w³a¶nie "tam ".i nie mog³am nic odebrac z braku zasiêgu.
5. Dosz³o jednak po wielu przeszkodach do owego kontaktu i w tym momencie moim skromnym odczuwaniem zosta³am przekierunkowana zupe³nie na inny kana³ - poziomu Samuela .Od tego momentu w³a¶nie mia³am informacje na temat tego co robi Samuel -Enki , byæ mo¿e Samuelowi zale¿a³o ,abym wykonywa³± prace enrgetyczn± w³a¶nie dla Niego - st±d mo¿na zauwa¿yæ w tym przekazie jak jest napisane  ,¿e moja rola jest inna ni¿ P.CH. , bo to mia³ byæ dalszy plan Samuela , a dziwne jest równie¿ to , ¿e w³a¶nie od tego momentu pojawi³ siê inny byt w przekazie mianowicie JAHWE, który zreszta jak siê okaza³o k³ama³ , tylko dlatego , aby mieæ pe³n± kontrole nade mn± , a g³ownie chodzi³o o to , abym nie podwy¿szy³a swoich wibracji . W zasadzie ja jestem typowym obserwatorem nie wierze w ka¿de s³owo us³yszane czy przekazane , musze sama weryfikowaæ to co kto¶ chce mi przekazaæ i odnosi siê to do wszystkiego nie tylko odbiorów jakie miewam.
6. Nie mam zamiaru obrzucaæ b³otem ¿adnych bytów i nie bêde krytykowa³a jakichkolwiek przekazów , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje  mnie , ale faktem jest równie¿ to, ¿e je weryfikowa³am z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te s³owa jakie s± w nich zawarte Mora , a raczej o jako¶æ wibracji(energii) .
A to czy cokolwiek siê sprawdzi zarówno z tych przekazów jak i przekazów Samuela (P.CH) czas poka¿e(dlatego przy ka¿dym napisanym po¶cie tu na forum stawiam znak zapytania i mimo¿e jeste¶ bystry nie zwróci³e¶ na to uwagi - pamiêtaj Mora czujno¶æ w obserwacji to bardzo wa¿na cecha , która pozwala nam wychwytywaæ co¶ wiêcej ni¿ niepoprawnie u¿yte s³owo  , my mamy to obserwowaæ , a nie oceniaæ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , w³a¶nie od Wottera jaki jest mi szczególnie bliski , my¶le nawet ,¿e zamieszcze jego czê¶c tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaæ z swoj± wewnetrzn± wiedz±.
TO NA TYLE ..
pozdrawiam serdcznie Laguna__

Dlatego ka¿de s³owo krytyki , ¿e nie odpowiadamy na zadane pytania uwa¿am niniejszym za wyja¶nione . Nie mam wp³ywu na my¶lenie innych i nie chce mieæ .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 15:45:21 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #171 : Luty 24, 2009, 15:52:22 »

Skoro nie chcesz mieæ wp³ywu na my¶lenie innych to nie zamieszczaj tych channelingów.

6. Nie mam zamiaru obrzucaæ b³otem ¿adnych bytów i nie bêde krytykowa³a jakichkolwiek przekazów , bo za nie odpowiada ta energia jaka je przekazuje  mnie , ale faktem jest równie¿ to, ¿e je weryfikowa³am z innymi osobami , i nie chodzi tu bardziej o te s³owa jakie s± w nich zawarte Mora , a raczej o jako¶æ wibracji(energii) .
A to czy cokolwiek siê sprawdzi zarówno z tych przekazów jak i przekazów Samuela (P.CH) czas poka¿e , my mamy to obserwowaæ , a nie oceniaæ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , w³a¶nie od Wottera jaki jest mi szczególnie bliski , my¶le nawet ,¿e zamieszcze jego czê¶c tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaæ z swoj± wewnetrzn± wiedz±.
TO NA TYLE ..

W³a¶nie ¿e chodzi o to co mówi±. Wybacz ale widocznie jestem zbyt niedorozwiniêty duchowo i nie mam "Daru" czucia energii. Wiêc mi nie mów ¿e nie chodzi o s³owa jakie s± tam zawarte bo Cie wy¶mieje.

Oooo tak obserwowaæ a nie oceniaæ. W£A¦NIE ¿e mamy oceniaæ.
Widocznie te twoje byty Ciê ju¿ tak spaczy³y ¿e wierzysz im s³owom.
Pierw piszesz ja nie wierze przekazom a po chwili piszesz ¿e jeden z przekazów jest Ci bliski co za tym idzie wierzysz w niego.

Dlatego ka¿de s³owo krytyki , ¿e nie odpowiadamy na zadane pytania uwa¿am niniejszym za wyja¶nione .

PS: Nie dla mnie to nie jest wyja¶nienie. Po za tym ten post który zacytowa³a¶ kierowa³em teraz g³ównie do Kiary.

ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #172 : Luty 24, 2009, 16:12:16 »

"W£A¦NIE ¿e mamy oceniaæ." - odniosê siê tylko do tego zdania. Ocenianie jest zgubne dla nas samych, tudzie¿ innych; podobnie ¿ycie warto¶ciami, a wiêc wszelkie warto¶ciowanie. Gdy¿ znaczy to samo, co ocenianie, a mianowicie: to jest dobre, a to jest z³e, czyli mówi±c do¶æ oglêdnie, jest to zwyczajne "energetyczne upupianie". Najwy¿sza ju¿ pora, aby wyj¶æ poza to wszystko. Je¶li obserwujesz pilnie i uwa¿nie, to rozró¿niasz, a wiêc WIESZ jak post±piæ, lub nie post±piæ. A co kto zrobi ze swoim problemem, k³amstwem, ¿yciem, czy dobroci±, to jego osobista sprawa. Je¶li poprosi Ciê wyra¼nie o pomoc, to mu pomo¿esz, bo wiedzia³ bêdziesz jak. I je¶li oczywi¶cie, Twoja wiedza to potwierdzi. Natomiast wszelka ocena zaciemnia obraz i zawsze ociera siê o mniejsze lub wiêksze emocje. Te nigdy nie nios± dobrych rozwi±zañ.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:15:41 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #173 : Luty 24, 2009, 16:19:37 »

Wyrwa³e¶ to z kontekstu.

Chodzi mi o TE BYTY.

Wiem nie powinno siê oceniaæ niczego ale trudno je¿eli to robiê to z pe³n± ¶wiadomo¶ci± ¿e zap³acê za to. Je¿eli uznamy oczywi¶cie OCENIANIE za Z£E.

Natomiast wszelka ocena zaciemnia obraz i zawsze ociera siê o mniejsze lub wiêksze emocje.

Jakie emocje? Dobre, Z³e? Subiektywne?

Wszystko co kto¶ mówi, pisze itd. zawiera w sobie emocje.

Inaczej mówi±c wszystko co robi cz³owiek to robi to z emocj±(Jak±?)
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #174 : Luty 24, 2009, 16:19:59 »

Skoro nie chcesz mieæ wp³ywu na my¶lenie innych to nie zamieszczaj tych channelingów.

A to czy cokolwiek siê sprawdzi zarówno z tych przekazów jak i przekazów Samuela (P.CH) czas poka¿e , my mamy to obserwowaæ , a nie oceniaæ .JA nie wierze przekazom ja je obserwuje, chociaz mam jeden przekaz , w³a¶nie od Wottera jaki jest mi szczególnie bliski , my¶le nawet ,¿e zamieszcze jego czê¶c tu na forum, aby inni mogli to zweryfikowaæ z swoj± wewnetrzn± wiedz±.
TO NA TYLE ..

W³a¶nie ¿e chodzi o to co mówi±. Wybacz ale widocznie jestem zbyt niedorozwiniêty duchowo i nie mam "Daru" czucia energii. Wiêc mi nie mów ¿e nie chodzi o s³owa jakie s± tam zawarte bo Cie wy¶mieje.

Widocznie te twoje byty Ciê ju¿ tak spaczy³y ¿e wierzysz im s³owom.
Pierw piszesz ja nie wierze przekazom a po chwili piszesz ¿e jeden z przekazów jest Ci bliski co za tym idzie wierzysz w niego.

Dlatego ka¿de s³owo krytyki , ¿e nie odpowiadamy na zadane pytania uwa¿am niniejszym za wyja¶nione .

PS: Nie dla mnie to nie jest wyja¶nienie. Po za tym ten post który zacytowa³a¶ kierowa³em teraz g³ównie do Kiary.

Po to by³ zamieszczony mój channeling , aby wiêcej ludzi mog³o weryfikowaæ to co w nim jest zawarte (ale w kagegoriach przysz³o¶ciowych podobnie bêdzie to mia³o miejsce z przekazami od Samuela - wsio oka¿e siê na koniec), a dlaczego niby nie Co¶Co¶ Bo co  Tobie sie to nie podoba ?? Trudno Mora, to Twój problem nie mój .

A odno¶nie przekazu jaki jest mi bliski jest taki , bo ma zwi±zek z wiedz± jaka jest dostêpna i znana wielu ludziom , poza tym p³ynê³a w tym przekazie bardzo pozytywna energia i wiedza na poziomie jakim ludziom jest przystêpna i znana -w Twoim byæ mo¿e rozumowaniu znana.

pozdrawiam Laguna

Mora ja nawet wiem jakie bêdziesz zadawa³ kolejne pytania i niekoñczace siê opowie¶ci w±tpliwo¶ci , mo¿e czasem jest dobrze poczekaæ na fina³ Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶?

Je¶li chodzi o wy¶miewanie siê ze mnie ?? Proszê bardzo , je¶li chcesz rób to .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:26:41 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: