Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:46:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Logo Cheops.darmowefora  (Przeczytany 11580 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« : Luty 02, 2009, 16:47:30 »

Co Widzê:

***Ponad wszystkim co przedstawione wisi Ciemny Ksiê¿yc po prawicy.
Po lewicy ponad wszystkim, mintaka, Ori ..gwiazdy.

Nad piramidy WLAZ£ i PRZYDEPN¡£ Ko¶Æio³ek katolski.
..Jako ten po¶rednik miedzy Orioñsk± zwiezd±, a piramidami ..skadind±d Wersalskimi  Du¿y u¶miech

Na samiu¶kim dole PRZYDEPNIÊTY t± mas± budowli KAMIENIA i SZK£A "Projekt Cheops".
Wszystko zniebieszczy³o siê od po¶wiaty CH£ODU.

CZ£OWIEKA NIEWIDAÆ ..sama Mechanika. ****

Tyle opisu consultanta ShengHui. Dziêkujê za Uwagê Mrugniêcie
w sumie suche fakty. Grafika sk±dind±d ³adna i bez zarzutu.

Ale czy dobrze siê Wam tak forumuje?.. POD taka energetyka?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 02, 2009, 17:30:12 »

jak dla mnie jest to piramida z Luwru sk³adaj±ca siê z 666 elementów oraz Piramida Cheopsa (miejsce wzniesienia siê) oraz ko¶ció³ek na ¦lê¿y od KTÓREGO siê zaczê³o wszystko a Góra ¦lê¿a ma 718 m n. p m. - trzy gwiazdy pasa Oriona odwzorowuj± u³o¿enie DOK£ADNIE 3 piramid w Gizie podczas gdy Piramida Cheopsa dos³ownie wychodzi poza t± linie tak jak ta 3 gwiazda -  i w ten sposób ukazuje to staro¿ytn± hermetyczn± formu³ê "jak na dole tak i na górze, jak i na górze tak i na dole" a ciemne niebo wskazuje na typowy egipski "ciemny kolor nocnego nieba" - dla wtajemniczonych to w po³±czeniu ze z³otymi gwiazdami ukazuje bardzo wiele U¶miech

dla mnie to czysty przekaz stamt±d do nas - logo paradoksalnie ukazuje co siê zdarzy - przep³yw energi!!!

to jest m³ot na to Twoje KONKRETNE feng shui (zgadzam siê z t± metod± i sam mam pokój tak u³o¿ony ca³y ale tutaj to siê absolutnie nie odwzorowuje!)

bycie ¶wie¿aczkiem ma jedn± wadê - o wielu rzeczach siê nie wie - ko¶ció³ek jest pierwszy bo to od niego zacz±³ Projekt Cheops parê lat temu!

dla tych co s±dz± ¿e im te 718 m npm wkrêcam, dowód - http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Al%C4%99%C5%BCa /jak link nie wejdzie to wpisaæ w wiki ¦LʯA/

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 17:39:01 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 02, 2009, 17:33:47 »

to jest m³ot na Twoje feng shui (zgadzam siê z t± metod± i sam mam pokój tak u³o¿ony ca³y ale tutaj to siê absolutnie nie odwzorowuje!)

A co PCh to jaki¶ wyj±tek? Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 17:34:03 wys³ane przez Mora » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 02, 2009, 17:40:32 »

wyj±tek bo feng shui zajmujê siê aran¿acj± przestrzeni domów, uk³adem mebli, ¶cian i wszystkim co zwi±zane z aran¿acj± wnêtrz - wiem, bo moja mama w tym siedzi U¶miech

718'
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 02, 2009, 20:31:55 »

Ale czy dobrze siê Wam tak forumuje?.. POD taka energetyka?

Muszê przyznaæ, ¿e nienajlepiej, ale i tak jest postêp w stosunku do starej wersji forum  Cool
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 02, 2009, 20:41:18 »

a ja siê czujê dobrze ale postêp do starej wresji jest WIELKI!

718'
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 02, 2009, 22:09:19 »

to jest m³ot na to Twoje KONKRETNE feng shui
to ¿e symbole zawieraj± znaczenia nie zmienia faktu który postrzega siê ¶wiadomie lub nie.
Faktu który ilustruje obraz pokazuj±cy - czyje zawsze jest na wierzchu.

a ja siê czujê dobrze ale postêp do starej wresji jest WIELKI!
faktycznie. Tu dopiero dokona³a siê moja rejestracja. Choæ tamte znane mi by³o.
Ale to raczej ze wzglêdu na synchrony. [fonet. tajming] edit: poprawi³em timing na 'synchrony'

bycie ¶wie¿aczkiem ma jedn± wadê - o wielu rzeczach siê nie wie
Absolutnie siê z Tob± zgadzam.

dla mnie to czysty przekaz stamt±d do nas - logo paradoksalnie ukazuje co siê zdarzy - przep³yw energi!!!
To, co dla jednych jest przysz³o¶ci±, dla innych bywa histori±. To kazdy sam porusza siê poPrzez czas - chyba ¿e jest to¿SAMO¦CI¡ grupow±.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 29, 2009, 11:54:31 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Luty 02, 2009, 22:26:33 »

Drodzy pañstwo, zabrzmi mo¿e to ¶miesznie, ale o¶wieæcie mnie co to takiego ten "Timeing"
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Luty 02, 2009, 22:41:56 »

Drodzy pañstwo, zabrzmi mo¿e to ¶miesznie, ale o¶wieæcie mnie co to takiego ten "Timeing"

Podejrzewam, ¿e autor chcia³ napisaæ "timing". Ale o co mu chodzi³o, to nie wiem, bo jest zagadkowy. Mam pro¶bê, by nie anglicyzowa³.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Luty 02, 2009, 22:49:03 »

chcia³ napisaæ "timing"
.
Ale o co mu chodzi³o, to nie wiem, bo jest zagadkowy. Mam pro¶bê, by nie anglicyzowa³.
Raczej bedzie k³opot by j± spe³niæ, gdy¿ czê¶æ informacji, króra mam do zaoferowania zwi±zana jest z wielojêzyczno¶cia, która jest echem pewnego starego jêzyka, który by³ na ziemi jeden, a jest obrazem form gravitacyjnych, które stwarzj± ¶wiaty.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Luty 02, 2009, 22:58:02 »

Ale tu siê rozmawia po polsku. Wybór jednego jêzyka daje jak± tak± gwarancjê wszechstronnego porozumienia siê.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Luty 03, 2009, 00:18:10 »

yes of course! jawohl! si madame! szalom!

U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Luty 03, 2009, 00:18:55 »

Wybór jednego jêzyka daje jak± tak± gwarancjê wszechstronnego porozumienia siê.
Stwarza pewne mo¿liwo¶ci Mrugniêcie
Ale nie do koñca podzielam t± opiniê.
Zw³aszcza obserwuj±c niektóre dyskusje. które schodz± na boczne tory.

Jednak jestem tu tylko go¶ciem.

daje jak± tak± gwarancjê wszechstronnego porozumienia siê.
to ja ska³adam reklamacje w ramach têj "gwarancji".
Akceptujê zwrot kasy, Zwrot czasu, lub jaki¶ Dobry Towar. przyjê do 14-stu dni.

« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 14:00:27 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Luty 03, 2009, 00:26:21 »

boczne tory to OFFTOP wiêc nasz go¶æ Lucyno ma racjê - nie da siê nie zangielszczaæ w tych czasach Jêzyk robi siê to automatycznie, mówisz gimnazjum mówisz po ³acinie, mówisz adam lub ewa mówisz po hebrajsku, mówisz piramida mówisz po grecku i tak dalej...

718'
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Luty 03, 2009, 05:33:10 »

boczne tory to OFFTOP wiêc nasz go¶æ Lucyno ma racjê - nie da siê nie zangielszczaæ w tych czasach Jêzyk robi siê to automatycznie, mówisz gimnazjum mówisz po ³acinie, mówisz adam lub ewa mówisz po hebrajsku, mówisz piramida mówisz po grecku i tak dalej...

718'

S± pewne wyrazy obcego pochodzenia, które ju¿ dawno zadomowi³y siê w polszczy¼nie i w ogóle zosta³y spolszczone. Wymienia je s³ownik wyrazów obcych, a czêsto nawet s³ownik jêzyka polskiego. Natomiast anglicyzmy to ¿ywe kalki z jêzyka angielskiego, których ¿aden polski s³ownik nie uwzglêdnia. Nadmiar anglicyzmów w wypowiedzi w jêzyku polskim ¶wiadczy o s³abej polszczy¼nie albo o popisywaniu siê. Czasem to dobre chwyty "stylistyczne" w okre¶lonej grupie spo³ecznej, pos³uguj±cej siê specyficznym ¿argonem. Ale tu mamy forum ogólnopolskie i chyba zale¿y nam, by ka¿dy zrozumia³, co piszemy...
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Luty 04, 2009, 08:45:00 »

W uk mówi sie na taki jêzyk polglish czysta mieszanka angielskiego i polskiego, stosowana przez m³odzie¿, i czasami trudna do zrozumienia przez anglików oraz polaków którzy nie znaj± angielskiego. Z reszta czasami bardzo ¶miesznie to brzmi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Luty 06, 2009, 20:03:53 »

A dlaczego projekt nazywa siê:
Projekt-Cheops.
Czy nie powinno byc:
Projekt-Cheopsa?
Bo je¶lu juz siê do tego wtórnika odno¶ciæ, to on zdajesiê by³ Ten "Cheopsa".
(Czy jestem w b³±dzie?)

chopsa sa hopsa sa
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 20:04:38 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Luty 06, 2009, 21:18:24 »

Moim zdaniem jest dobrze. Projekt Cheops tak jak Kino Muranów (a nie: Muranowa) :-)
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Luty 06, 2009, 21:31:21 »

Moim zdaniem jest dobrze. Projekt Cheops tak jak Kino Muranów (a nie: Muranowa) :-)
Mo¿liwe ¿e masz slusznno¶æ. Co zasadniczo zamyka³oby kwestiê.

Mnie jednak nie daje spokoju swêdzenie, i¿
CHEO nale¿a³o w ów czas do Psa.
Czym mia³obybyæ "CHEO"?.. s± pewne wizje na ten temat...

..i Tamten Cheopsa by³ jakby tego wyrazicielem.

ale.. to tylko "swêdzenie" i mogê siê myliæ kompletnie.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 29, 2009, 12:36:45 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Luty 08, 2009, 11:52:17 »

Nic z tego nie rozumiem Tam przecierz nie by³o ¿adnych psów.Na dzieñ dzisiejszy brak potwierdzenia naukowego,¿e mia³y pod sob± projekt.
Niez³y musi byæ ten koksik.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Luty 08, 2009, 18:30:40 »

Mo¿e trzeba chiñczyków spytaæ. Oni tam maj± takie zwierzêta.
Albo Syriusza
Albo SiRi-ju¿`A
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2009, 18:49:08 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: