Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:30:19

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: D¿in zgadnie o kim myslicie. :)  (Przeczytany 4992 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Luty 05, 2009, 09:54:40 »

Jak dla mnie ¶wietna rzecz  Du¿y u¶miech:

http://en.akinator.com/

Najlepiej my¶leæ o jakiej¶ s³awnej osobie. Mo¿e byæ realna albo fikcyjna (z gry, bajki, filmu, kreskówki, ksi±¿ki). Zgaduje w 80%.

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2009, 12:44:28 »

Rzeczywiscie fajne! Jak my¶la³am o nies³awnej osobie, D¿in spud³owa³ (nie dziwota), ale gdy my¶la³am o s³awnej - trafi³! U¶miech
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2009, 12:47:30 »

Jak dla mnie nic specjalnego ... wystarczy obszerna baza danych + krokowe ograniczanie zbioru poprzez wykluczanie na podstawie wybranych opcji.

Jak wybierzesz znan± osobê ale np niezbyt oryginaln± (np. jaka¶ znana m³oda piosenkarka, których jest wiele) to gin zadaje wiele pytañ i na koñcu i tak strzela s³abo Mrugniêcie.
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2009, 12:48:46 »

Jak dla mnie nic specjalnego ... wystarczy obszerna baza danych + krokowe ograniczanie zbioru poprzez wykluczanie na podstawie wybranych opcji.

Jak wybierzesz znan± osobê ale np niezbyt oryginaln± (np. jaka¶ znana m³oda piosenkarka, których jest wiele) to gin zadaje wiele pytañ i na koñcu i tak strzela s³abo Mrugniêcie.

To prawda, ale mimo wszystko mi³a zabawka U¶miech
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Luty 05, 2009, 19:20:51 »

mimo wszystko bardzo fajne, jak dawa³em znane postacie z bajek albo gier, to te¿ zgadywa³.
U¶miech
Tylko Jakuba Wêdrowycza mi nie odgad³, ale doda³em mu do bazy i teraz zgaduje ju¿ zawsze. Nie odgad³ mi te¿ Annysophii Robb, ale to ja co¶ chyba namiesza³em z odpowiedziami - teraz jak sprawdza³em zgad³ bez problemów.

EDYCJA:
Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech haha, próbowa³em my¶leæ O NIM, czyli o Akinatorze - i zgad³ Chichot

Edit by micha³ (scalenie 2 postów)

my¶la³em przed chwil±, ¿e mi szczena opadnie  Szok
Pomy¶la³em o Ulrichu von Jungingen - wielkim mistrzu zakonu krzy¿ackiego i Akinator ZGAD£!!  Szok
Ju¿ po pierwszej serii 20 pytañ - nie musia³ wcale zadawaæ wiêcej ("More questions").
W za³±czniku da³em screena.

EDYCJA:
hehe, Leppera te¿ zgad³, po 16 pytaniu.
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 13:53:35 wys³ane przez Micha³ » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: