dczion
Go¶æ
|
|
« : Luty 05, 2009, 14:04:43 » |
|
Nie wiem od czego zaczac a juz napewno nie chcial bym wzbudzac sensacji. (Dawid) Urodzilem sie 22/01/1980 i mam wrazenie ze mnie szukacie albo mojego wujka(Wlodek) , obecnie przezywam niewielkie stany nirwany so jednak bardzo slabe i jezeli mial by je opisac to przypominaja uczucie orgazmu . Od pewnego czasu dzieja sie ze mna dziwne zeczy oraz wewnetrzny niepokuj(...) moja siostra powiedziala ze troche zfiksowalem a znajomi dziwnie sie na mnie patrza za moje poglady. Wlodek jest uznawany za schizofremika i mowi sie ze to rodzinne , przez ok 1 roku mialem dziwne odczucia i strasznie sie tego balem ale podswiadomie czulem ze musze jechac do Wlodka ktorego nie widzialem ok 10 lat a on mi udzieli wszystkich odpowiedzi, siedzielismy przez 3 dni przy jednym stole i prawie wogule ze soba nie rozmawialismy wypalilismy tylko 5g canabis, Wlodek siedzial ogromnie zamyslony a w jego oczach nie bylo oblendu tylko wpatrywal sie przed siebie i czasami sie usmiechal i nagle powiedzial cos w rodzju dokladnie nie pamientam " nic nie rozumiecie ja promieniuje i ze wydziela jakies fale magnetyczne powiedzial jeszcze chyba ze sa szkodliwe dla ludzi " zaslonil wszystkie okna i zasadzil las w kolo domu. dopiero 2 dni temu ulozylem wszystkie znaki(...) w jedna calosc. Nie chcial bym was odrywac od pracy oraz rozczarowac nie wie czy mowie prawde podzielilem sie z wami moimi odczuciami bo nie mam o tym z kim porozmawiac inni mysla ze troche zfiksowalem, od pewnego czasu odnajduje znaki ale kazdy mozna jakos wytlumaczyc , najdziwniejsze jest to ze mam wrazenie ze to moje przeznaczenie. Jeszcze kilka miesiecy temu niewiedzialem co to jest nirvana , wydaje mi sie ze odczuwalem ja juz dziecinstwie tylko myslalem ze to zwykle dreszcze, a kilka dni temu nie wiedzialem co to oznacza Era Wodnika. Mam kompletny mentlik w glowie. Czy mozna to jakos sprawdzic
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2009, 14:13:12 » |
|
Nirwana - (dos³ownie zga¶niêcie, zdmuchniêcie) W buddyzmie jest to nieuwarunkowany stan (skt asamskṛta dharma) wyzwolenia od cyklu narodzin i ¶mierci, czyli samsary. Osoba, która osi±gnê³a stan Nirwany jest wyzwolona od cierpienia i przyczyn cierpienia (patrz Cztery szlachetne prawdy), poniewa¿ usunê³a niewiedzê, która jest ¼ród³em cierpienia tak, ¿e nie powstaj± splamienia i odpowiadaj±ca im karma, a po jej ¶mierci nie dochodzi do kolejnego wcielenia (patrz dwana¶cie ogniw wspó³zale¿nego powstawania). obecnie przezywam niewielkie stany nirwany so jednak bardzo slabe i jezeli mial by je opisac to przypominaja uczucie orgazmu . eeee... a mo¿esz to jako¶ opisaæ bardziej precyzyjnie bo ciê¿ko mi jest Ciebie zrozumieæ.
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2009, 14:32:08 » |
|
kiedy moje dziewczyna mowila ze ja cos boli odczuwalem wspulczucie i kladlem na niej rence czulem jakies dziwne dreszcze i wewnentrze promienie chuba plynace pod pempek tak jakby paraliz i lzy w oczach. Podobne uczucie kiedy rozmawialem z bogiem
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2009, 14:37:41 » |
|
Witaj dczion. Nie zwariowales, budzisz sie duchowo i szukasz wyjasnien stanow , ktore przezywasz. Pisz , widzisz wielu jest na forum mlodych ludzi , ktorzy tez tak sie budza, pomoga ci. O bardziej osobistych przezyciach dyskutuj z nimi na pw. Bo sa i tacy w srod nas , ktorzy nie rozumiejac , beda starali sie ciebie osmieszac. Nie przejmuj sie, po malu zacznie sie wszystko ukladac a ty wiecej zrozumiesz. Trzymaj sie, badz silny. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 14:39:23 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Luty 05, 2009, 14:49:18 » |
|
dczion - To co siê z Tob± dzieje to normalne pierwsze objawy uaktywnienia wewnêtrznych mocy. Ja tak mia³em, kiedy zaczyna³em siê zajmowaæ parapsychik±. Kiedy umys³ styka siê z tymi rzeczami, nie jest w stanie do koñca tego najpierw wcieliæ w ¿ycie, jest to co¶ "obcego", nieznanego, dziwnego. St±d czasami mo¿esz dziwnie reagowaæ na t± energiê. Co polecam? Spokojna, kontemplacyjna medytacja, nakierunkowana na to, by doj¶æ do sedna tej mocy, poznaæ j±, "zaprzyja¼niæ" siê z ni±. ¦wietna jest te¿ ksi±¿eczka "Rozwój zdolno¶ci parapsychicznych" - z punktu widzenia kogo¶, kto siê tym d³uzej zajmuje nieprawdopodobnie naiwna i schematyczna, ale na pocz±tek ¶wietna jako wstêp.
Natomiast canabisu zdecydowanie nie polecam ;]
Pozdrowienia, trzymaj siê!
|
|
|
|
|
|
|
BRAIN
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Luty 05, 2009, 16:13:25 » |
|
Ludzie czy Wy nie widzicie ¿e kolega dczion robi sobie z Was po prostu jaja ? Bez obrazy ale po tre¶ci mo¿na wywnioskowaæ ¿e jest to tania prowokacja w stylu trollów na forum onetu Póki co dczion proponujê aby¶ nastêpnym razem pomiêdzy spalaniem kolejnych gramów zapozna³ siê choæ trochê ze s³ownikiem ortograficznym, poniewa¿ Twoja ortografia jest na poziomie poni¿ej dna
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Luty 05, 2009, 16:36:52 » |
|
Ludzie czy Wy nie widzicie ¿e kolega dczion robi sobie z Was po prostu jaja ? Bez obrazy ale po tre¶ci mo¿na wywnioskowaæ ¿e jest to tania prowokacja w stylu trollów na forum onetu Póki co dczion proponujê aby¶ nastêpnym razem pomiêdzy spalaniem kolejnych gramów zapozna³ siê choæ trochê ze s³ownikiem ortograficznym, poniewa¿ Twoja ortografia jest na poziomie poni¿ej dna Mo¿liwe, ze prowokacja, chocia¿ objawy, które opisuje, do¶æ dobrze pasuj± do tych, które siê czêsto miewa na pocz±tku "zabawy" w parapsychikê. St±d odpisa³em, a co mi tam Krzywda mi siê nie sta³a, a moze kto¶ na tym kiedy¶ skorzysta
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Luty 05, 2009, 16:40:42 » |
|
nie wiesz , ze jak sie takich ludzi bardzo powaznie trakytuje, to oni traca orietacje? Zaczynaja sie zastanawiac kto jest "madry" , a kto "glupi"? Nie wiedza czy to zarty , czy ktos sie dal nabrac? ; Z zasady zmieniaja ton , wciaga ich dyskusja staja sie powazni, rozmowa toczy sie normalnie i o to chodzi. kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 21:44:41 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Luty 05, 2009, 18:32:13 » |
|
Ludzie czy Wy nie widzicie ¿e kolega dczion robi sobie z Was po prostu jaja ? Bez obrazy ale po tre¶ci mo¿na wywnioskowaæ ¿e jest to tania prowokacja w stylu trollów na forum onetu Póki co dczion proponujê aby¶ nastêpnym razem pomiêdzy spalaniem kolejnych gramów zapozna³ siê choæ trochê ze s³ownikiem ortograficznym, poniewa¿ Twoja ortografia jest na poziomie poni¿ej dna Do wszystkiego jeste¶ tak uprzedzony? Nie wiedzia³em ¿e jeste¶ wszechwiedz±cy indywiduum na tym forum które wie kto mówi prawdê a kto k³amie, robi±c sobie jaja. Wiêc wybacz ale je¿eli na podstawie tego i¿ na FORUM ONETU jaki¶ kole¶ sobie robi³ jaja stwierdzasz i¿ dczion tak¿e to robi to jest to tylko ¿a³osna interpretacja. Postaw siê na miejscu tego cz³owieka. Co do autora tego tematu. Jak mo¿esz to postaraj siê bardziej precyzyjnie opisaæ to co czujesz i t± ca³± historiê bo widzê ¿e masz du¿o do przekazania ale nie wiesz jak zacz±æ. Niestety nie do koñca rozumiem o czym piszesz. mam wrazenie ze mnie szukacie Eee co chcesz powiedzieæ przez t± linijkê? kto Ciê szuka? Pozdrawiam Mora
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Luty 05, 2009, 19:18:19 » |
|
jestem teraz w pracy i nie moge pisac. jezeli uwazacie mnie za wariata to albo nim jestem albo trafilem pod zly adres. za moje bledy tak samo reagowali nauczyciele w szkole jezeli mam za to przeprosic to Przepraszam. oni nie przyjmowali przeprosin
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Luty 05, 2009, 19:22:21 » |
|
jestem teraz w pracy i nie moge pisac. jezeli uwazacie mnie za wariata to albo nim jestem albo trafilem pod zly adres. za moje bledy tak samo reagowali nauczyciele w szkole jezeli mam za to przeprosic to Przepraszam. oni nie przyjmowali przeprosin
Wrrr... Nie s³uchaj tych DEBILI, nie przepraszaj bo nie masz za co. Nikt Ciê tutaj nie uwa¿a za wariata. Rozumiem Ciê ¿e pewnie nie masz si³y ale napisz nam dok³adnie t± ca³± historiê jeszcze raz w bardziej zrozumia³y sposób. Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Luty 05, 2009, 21:36:10 » |
|
nie wiem od czego zaczac i nie wiem czego oczekujecie. balem sie takiej reakcji. nie jastem prowokatorem ani klamca. przelalem swoje mysli na to forum. a jesli nie moge sie nimi pdzielic z zeczywistym swiatem to zkim? . boje sie za duzo powiedziec bo niewiem jaka bedzie reakcja. nie potrafie pisac poprawnie to pierwsze forum w moin zyciu wstydze sie swoich bledow wole rozmowe. pracuje dzisiaj do puzna 23:30 czasu Irlandzkiego mieszkam i pracuje tu od ponad 4 lat. z dziewczyna, mama i siostra. jestem calkiem zwyczajny nie oczekujcie za duzo bo mnie to przeraza
i
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Luty 05, 2009, 21:38:34 » |
|
Dczion, nie bój siê niczego, nikt Ciê tu nie skrzywdzi. I nie ma powodu siê baæ. Zrozum, ¿e nic z³ego Ci siê nie dzieje. Wielu ludzi prze¿ywa to, co Ty, ale nie wszyscy siê boj±, gdy¿ czê¶æ jest ¶wiadoma tego, co siê dzieje, rozumie, ¿e to pewien etap rozwoju.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Luty 05, 2009, 21:42:06 » |
|
Nie wstydz sie tylko napisz na pw. np. do Mora ( mysle moge za Ciebie zaproponowac?, nie obrazisz sie Mora?), moze bedzie Ci latwiej porozmawiac na poczatek w ten sposob. kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 22:47:28 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Luty 05, 2009, 22:45:08 » |
|
nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Luty 05, 2009, 22:45:29 » |
|
( mysle moge z Ciebie zaproponowac?, nie obrazisz sie?),
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Luty 05, 2009, 22:46:36 » |
|
za duzo emocji nie potrafie sie skupic
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Luty 05, 2009, 22:48:46 » |
|
( mysle moge z Ciebie zaproponowac?, nie obrazisz sie?),
Pomyslalam iz moge Tobie zaproponowac kontakt na pw. z Mora, i ze on sie z tego powodu nie obrazi.
|
|
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Luty 05, 2009, 22:50:10 » |
|
dlaczego mora
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Luty 05, 2009, 22:52:30 » |
|
dlaczego mora
Bo on skierowal sie do Ciebie z wielkim zrozumieniem, a mysle iz jest w podobnym wieku do twojego ( sadzac z twojego opisu) , wiec kontakt byl by latwiejszy miedzy wami.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 22:53:43 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
dczion
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Luty 05, 2009, 23:01:28 » |
|
jest prawie o polowe mlodszy . spoko ja nigdzie nie uciekam . mozecie do mnie mowic wprost. tylko ze od paru dni chodze jak bomba zegarowa. i wydaje mi sie ze nie moge wszystkim ufac i ze jest jakies zagrozenie to tylko moje mysli sam niewiem czy wiezyc swoim myslom, napisalem do was dlatego bo ostatno spotkalem kobiete ktura pwiedziala zebym sluchal siebie, musze wracac do pracy
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Luty 05, 2009, 23:02:45 » |
|
No to sluchaj tylko nie wybuchnij...
|
|
|
|
|
|
|
BRAIN
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Luty 06, 2009, 10:01:46 » |
|
Do wszystkiego jeste¶ tak uprzedzony?
Nie wiedzia³em ¿e jeste¶ wszechwiedz±cy indywiduum na tym forum które wie kto mówi prawdê a kto k³amie, robi±c sobie jaja.
Wiêc wybacz ale je¿eli na podstawie tego i¿ na FORUM ONETU jaki¶ kole¶ sobie robi³ jaja stwierdzasz i¿ dczion tak¿e to robi to jest to tylko ¿a³osna interpretacja.
Nie do wszystkiego nie jestem uprzedzony a w ¿adnym wypadku wszechwiedz±cy. Natomiast forum polega na wyra¿aniu swojego zdania wiêc ja swoje wyrazi³em. Postaw siê na miejscu tego cz³owieka.
Postawi³em siê i trudno mi jest sobie wyobraziæ cz³owieka ko³o 30stki nie potrafi±cego skleciæ sensownego zdania i robi±cego mnóstwo b³êdów ortograficznych (nie literówek). Ca³a historia wrêcz jak z Monty Pythona, którego nawiasem mówi±c lubie, lubie te¿ ¿art abstrakcyjny Mo¿e siê mylê... mo¿e mam zbyt ma³± wyobra¼niê...mo¿e jestem czasami chamski... Taki mam charakter ¿e nie owijam w bawe³nê tylko mówiê co my¶lê nawet je¶li komu¶ to mo¿e sprawiæ przykro¶æ. Co do dcziona to nadal uwa¿am ¿e jest to prowokacja z jego strony i nadal uwa¿am, ¿e powinien zamiast jarania zainwestowaæ w naukê ortografii. Je¶li to Ciebie dczion obra¿a lub obra¿a inne osoby bior±ce udzia³ w tej dyskusji to Wasza sprawa. Natomiast ja nikogo na tym forum nie nazwa³em debilem tak jak to Mora mnie okre¶li³. Tak¿e je¶li komu¶ powiesz ¿e jest prowokatorem, ¿e powinien nadrobiæ braki w podstawowej wiedzy jak± jest poprawne pos³ugiwanie siê jêzykiem ojczystym (w miarê bo wiadomo nikt prof. Miodkiem nie jest) to jeste¶ tym z³ym chamem, natomiast je¶li tego chama nazywasz debilem za 5 minut to ju¿ jeste¶ CACY. Pozdrawiam wszystkich debilów i chamów, mam nadziejê ¿e jeszcze jacy¶ inni oprócz mnie tu s±
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Luty 06, 2009, 10:07:48 » |
|
Postawi³em siê i trudno mi jest sobie wyobraziæ cz³owieka ko³o 30stki nie potrafi±cego skleciæ sensownego zdania i robi±cego mnóstwo b³êdów ortograficznych (nie literówek). Ja znam ludzi, którzy maj± wiêcej ni¿ 30 lat i pisz± podobnie. O dysleksji nie s³ysza³e¶? Nie ka¿dy te¿ w Polsce ma maturê...
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Luty 06, 2009, 10:20:37 » |
|
Wiesz miałam barata okropnego dysgrafika i dyslektyka i w porównaniu z nim jak pisał ....dczion pisze rewelacyjnie ) Pamiętam rowniez jak nauczyciele sczególnie "strej daty" go dyskryminowali i wyśmiewali nawet w innych klasach jego prace pisemne. Pamiętam dokładnie jak taka geograficzka przeczytała nam jego prace na lekcji, a później powiedziała kto to napisał, myslałam że ze wstydu się spale jak dowiedziałam, się że to on. Miał potworne problemy nie tylko z pisaniem, błędami ale i czytaniem, za to rewelacyjnie opowiadał ) Wiec domyślam się co czuje dczion pisąc że trudno mu to opisać . Oczywiście zdał maturę i poszedł na studia, dylektyków tam też przyjmują )) To tyle na temat około trzydziestkowych ludzi robiących błędy ) Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 10:22:13 wys³ane przez wiki »
|
|
|
|
|
|