Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 07:44:47

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Aquarius  (Przeczytany 31410 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Luty 06, 2009, 10:36:01 »

Tak s³ysza³em o dysleksji to bardzo modny w dzisiejszych czasach temat. Na pewno jej nie negujê natomiast nie wiem czy posiadanie matury jest wyznacznikiem czy kto¶ potrafi sensownie napisaæ trzy zdania na krzy¿.

Mi zarzucacie ¿e negujê ró¿ne Wasze teorie natomiast ja móg³bym postawiæ tak samo zarzuty dla Was...

Nieznajomy pierwszy raz co¶ pisze na forum ... nie znacie faceta ... a po trzech zdaniach wydajecie tak¿e swoje OS¡DY cyt. Kiara
budzisz siê duchowo
cyt Tene
To co siê z Tob± dzieje to normalne pierwsze objawy uaktywnienia wewnêtrznych mocy

B³yskawiczny os±d! Po kilku zdaniach. No ale tego ju¿ nie zauwa¿acie prawda?

Do¶æ czêsto w ró¿nych innych w±tkach podpieracie swoje teorie intuicj± (szczególnie wyznawcy Pch je¶li w dyskusji zostan± zapêdzeni w tzw. kozi róg)... ale ciekawe jak by¶cie zareagowali jakbym powiedzia³ ¿e moja intuicja mi od razu powiedzia³a ¿e ta historia dcziona to prowokacja a wielu z Was to naiwniacy....

co by siê sta³o? pewnie od razu kolejne oburzenie i wyzwiska od debilów w moj± stronê prawda...?

Nie zwracam siê tu osobi¶cie do Ciebie Lucyna bo nic do Ciebie nie mam U¶miech

BTW o dysleksji ...
Moja przyjació³ka która jest nauczycielk± w gimnazjum jaki¶ czas temu mi opowiada³a, ¿e jest teraz tzw moda na za³atwienie dziecku papierka ¿e jest dyslektykiem. Podobno w niektórych klasach u niej  wychodzi ¿e 1/3 dzieci to dyslektycy.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Luty 06, 2009, 10:42:53 »

BTW o dysleksji ...
Moja przyjació³ka która jest nauczycielk± w gimnazjum jaki¶ czas temu mi opowiada³a, ¿e jest teraz tzw moda na za³atwienie dziecku papierka ¿e jest dyslektykiem. Podobno w niektórych klasach u niej  wychodzi ¿e 1/3 dzieci to dyslektycy.

Oczywi¶cie tak jest, ale s± te¿ ludzie którzy na prawdê s± tacy.

Ja nie wiem kim jest i czy prowokuje czy nie, dlatego siê nie odzywa³am.

Pozdrawiam U¶miech

Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Luty 06, 2009, 10:43:12 »

Błyskawiczny osąd! Po kilku zdaniach. No ale tego już nie zauważacie prawda?

Ty też go błyskawicznie osądziłeś!

BTW o dysleksji ...
Moja przyjaciółka która jest nauczycielką w gimnazjum jakiś czas temu mi opowiadała, że jest teraz tzw moda na załatwienie dziecku papierka że jest dyslektykiem. Podobno w niektórych klasach u niej  wychodzi że 1/3 dzieci to dyslektycy.

Wiem, że jest taka moda, ale jakiś odsetek uczniów ma prawdziwą dysleksję. Mój brat, podobnie jak brat wiki, również ją ma (jest dobrze po 30.), a chodził do szkół, kiedy jeszcze o tej przypadłości się nie słyszało...
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 10:43:49 wys³ane przez Lucyna D. » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Luty 06, 2009, 10:47:25 »

Nauczycielce oczywi¶cie jest to nie na rêkê, bo do tej pory 1/3 klasy mog³a traktowaæ jak debili, a teraz musi siê liczyæ z opini± bieg³ych...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Luty 06, 2009, 10:51:32 »

Tak s³ysza³em o dysleksji to bardzo modny w dzisiejszych czasach temat. Na pewno jej nie negujê natomiast nie wiem czy posiadanie matury jest wyznacznikiem czy kto¶ potrafi sensownie napisaæ trzy zdania na krzy¿.

A to juz d³uu¿sza historia U¶miech) Napisaæ, przepisaæ, przymkn±æ oko co to za ró¿nica, liczy siê wynik koñcowy U¶miech

Pozdrawiam U¶miech
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Luty 06, 2009, 10:56:23 »

BRAIN - no tu masz racjê, dlatego lekko naprostujê - to, co ten cz³owiek opisa³ wygl±da jak typowe objawy tego typu pocz±tków. Ale masz oczywi¶cie racjê, ¿e to jest jedynie jedna z opcji, wcale nie koniecznie jedyna czy pewna. Dlatego siê poprawiam i chylê czo³a - zapêdzi³em siê.
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Luty 06, 2009, 10:58:15 »

Oczywi¶cie tak jest, ale s± te¿ ludzie którzy na prawdê s± tacy.

Ja nie wiem kim jest i czy prowokuje czy nie, dlatego siê nie odzywa³am.

Tak masz ca³kowit± racjê dlatego w po¶cie powy¿ej napisa³em ¿e nie negujê tej choroby

Ty te¿ go b³yskawicznie os±dzi³e¶!

Oczywi¶cie masz racjê i zauwa¿ jaka jest reakcja... od razu wielkie halo i "zlinczowanie mnie"  i  uznanie za debila... ale tych co os±dzaj± wg innych swoich teorii to ju¿ nie wolno tykaæ. Czemu tak jest?
Bo forum o zjawiskach paranormalnych to i wszystko co siê nasunie trzeba od razu podczepiaæ pod nadnaturalne zjawiska i stany U¶miech

Napiszesz ¿e Ciê brzuch boli i ¶ni³ Ci siê cmentarz -> odpisz± zaraz ¿e urodzisz antychrysta który zniszczy ¶wiat

Napiszesz ¿e masz kaca -> odpisz± ¿e to dlatego ¿e ¶wiat siê budzi przed 2012, mentalna blokada zostaje powoli neutralizowana i dlatego "³eb Ciê napiernicza"

Napiszesz ¿e nic Ci nie jest i czujesz siê ¶wietnie -> odpisz± ¿e to dlatego ¿e wibracje Naszej planety siê zmieni³y na lepsze i dlatego czujesz siê super, wzros³o Twoje uduchowienie itd

I zawsze najlepszy tekst który nie rozbawia

<TU S¡ JAKIE¦ TEORIE KTÓRE PODCZEPIAMY POD ZJAWISKO...> a poni¿ej
TO JU¯ SIÊ DZIEJE! NA PRAWDE U¶miechU¶miech

Oczywi¶cie przyk³ady powy¿ej s± nieco ironiczne ale ukazuj± w jaki sposób spora czê¶æ osób OS¡DZA ... gdzie jak ju¿ kiedy¶ wspomnia³em nie ma tam miejsca na s³owa "MOIM ZDANIEM JEST <TAK I TAK>" jest tylko <DZIEJE SIE TAK I TAK BO...>

Pozdrawiam równie¿
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 11:01:06 wys³ane przez BRAIN » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Luty 06, 2009, 11:11:49 »

Wiesz moim zdaniem i  trzeźwe spojżenie jest potrzebne, dlatego lubie czytac posty Artqa, nie żebym od razu sie z nim całkowicie zgdzała... broń boże haha.... ale lubie jak ktoś przedstawia drugą stronę medalu.. taka rownowaga jest mile widziana U¶miech

Pozdrawiam U¶miech)
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 11:12:13 wys³ane przez wiki » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Luty 06, 2009, 11:54:27 »

wiki ja tez jestem takim samym przypadkiem jak Twoj brat , moze ciut mniej drastycznym ale takim  samym.

Natomiast nasz dczion to bardzo inteligetyn i wrazliwy facet, z wielkim poczuciem humoru. Zostawil mi tyle informacji o sobie ,mozna je z latwoscia odczytywac.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 11:59:42 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Luty 06, 2009, 12:02:51 »

BRAIN, ludzie pisz± tak, jak czuj± i rozumuj±, Ty te¿ masz prawo do swojego odczuwania, ale ja nie widzê, by Ciê tu linczowali, to ju¿ Twoja nadinterpretacja.
Zreszt±, tu w³a¶nie jest klasyczny przyk³ad dzia³ania lustra: naskakujesz na dcziona, nic o nim nie wiedz±c (jak inni), ¿e niby sobie g³upie ¿arty robi, udaje debila etc. A kiedy ludzie odbieraj± dcziona inaczej ni¿ Ty, sam siê czujesz zaatakowany. A tymczasem nikt Ciê nie atakuje, ka¿dy pisze zgodnie w w³asn± wiedz± ¿yciow±.
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Luty 06, 2009, 12:37:46 »

Wybacz ale je¶li uwa¿asz ¿e nazwanie kogo¶ kiepskim prowokatorem i wykazanie ¿e powinien popracowaæ nad ortografi±  jest dla Ciebie równoznaczne z epitetem ¿e jestem debilem to nie zgadzam siê z Tob±.

dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Luty 06, 2009, 13:51:43 »

Czytajac wasze wypowiedzi troche sie rozbawilem, juz mi zdecydowanie lepiej emocje opadly , po tym jak na pw napisalem do Kiara i czekam na jej odpowiedz pierwszy raz powiedzialem co mysle choc to jeszcze nie wszystko, myslcie o mnie co chcecie to tylko domysly bo mnie i tak nie znacie, z jednej strony chcial bym wam opowiedziec historie swojego zycia a z drugie to jest forum a raczej nie chce dzielic sie przykrosciami i radosciami swojego zycia. na wszystko zawsze staram sie patrzec sercem i rozumem choc jest to bardzo trudne bo ulegam wplywom zewnetrznego swiata. kocham milosc jezeli mozna tak powiedziec i wszystko co prawdziwe oraz poszukuje prawdy. ta energia to nowosc dla mnie narazie ja wstrzymuje musze sobie poukladac wlasne mysli.
P.S. do Brain trafiles w czuly punkt i wiele razy zmieniam tresc swoich opisow bo nie wiem jak cos napisac przez to nie moge calkowicie wyrazic swich uczuc boje sie krytyki takie moje pietno moze to choroba nigdy sie nie badalem a z czasem nauczyciele sie przyzwyczaili dostawalem dwie oceny za bledy i tekst. Mature zdalem wieczorowo sam zdalem nie kupilem a po, 2 lata Politechniki Czestochowskiej Zarzadzanie i Inzynieria Produkcji sytuacja finansowa zmusila mnie do wyjazdu z kraju potem sciagnolem Nazeczona Mame i Siostre. Przyznaje mam duze braki edukacyjne ale to prywatna historia. Co do Canabis to tez dluga historia ale czuje ze to koniec nie dlatego ze wy czy ze to narkotyk. ale czesc mnie mowi ze jestem czescia projektu Cheopsa i musze miec czysty umysl a ganda oglupia i obniza poziom IQ.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Luty 06, 2009, 15:03:51 »

Pozdrawiam wszystkich debilów i chamów, mam nadziejê ¿e jeszcze jacy¶ inni oprócz mnie tu s± U¶miech
je¿eli poprawi Ci to humor - to s±. Sam wielokrotnie na tym forum zostawa³em debilem, chamem, ignorantem - i popatrz ¿yjê, mam siê dosyæ dobrze i nawet nie boli ;]

ale czesc mnie mowi ze jestem czescia projektu Cheopsa i musze miec czysty umysl a ganda oglupia i obniza poziom IQ.
Dczion, w ¶wietle dotychczasowych wydarzeñ, a szczególnie tych ostatnich, np sesja 94 - to raczej nie jest powód do dumy... Dczion, pamiêtasz moze kto za "Twoich" czasów na PCz by³ dziekanem tego wydzia³u?

Ze swojej strony widzê to tak: proponowa³bym aby Dczion na samym pocz±tku uda³ siê do specjalisty psychologa ew. psychiatry aby wyeliminowaæ ewentualno¶æ choroby. Je¿eli to o czym mówi jest prawdziwe, to nie ma czego sie obawiaæ - nie zabior± mu tego, zd±¿y to "porozwijaæ". [jak widzê nawet Thotal ju¿ nic nie ma przeciwko specjalistom]

Odno¶nie dysleksji - zastanawia mnie nag³y "wysyp" tego zjawiska. Nie pamiêtam aby w podstawówce by³a chociaz jedna osoba która mia³aby takie problemy, w szkole ¶redniej z kilku klas nikogo te¿ nie zna³em. Nie negujê tego zjawiska, lecz gdy kto¶ ma ¶wiadomo¶æ tej przypad³o¶ci i zale¿y mu na poprawno¶ci, mo¿e wkleiæ tekst do word-a i zlikwiduje czê¶æ b³êdów [sam tak robiê gdy nie jestem pewien pisowni danego s³owa].

edit:
aha, jeszcze to nieszczê¶ne ocenianie. Wszyscy na tym forum oceniamy, wiêc nie ma co zas³aniaæ siê i wybielaæ, ¿e tak nie jest - nie b±d¼my k³amliwi. S± ró¿ne nasilenia tej czynno¶ci u ró¿nych osób, lecz wszyscy to robimy. Idê o zak³ad, ¿e potrafiê to wykazaæ u ka¿dej osoby.
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 15:20:54 wys³ane przez arteq » Zapisane
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Luty 06, 2009, 15:11:13 »

Ok ja siê ju¿ nie bêdê wtr±ca³ w Twoje prywatne sprawy wiêc bez obawy...i je¶li ¼le Ciê oceni³em to przepraszam... powodzenia w ratowaniu ¶wiata.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Luty 06, 2009, 15:28:49 »

Arteq,
jak znajdê dobrego specjalistê na wyt³umaczenie Twojej ci±g³ej negacji wszystkiego dooko³a, to te¿ siê nim "podeprê".

Pozdrawiam - Thotal Du¿y u¶miech
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Luty 06, 2009, 16:20:03 »

je¿eli poprawi Ci to humor - to s±. Sam wielokrotnie na tym forum zostawa³em debilem, chamem, ignorantem - i popatrz ¿yjê, mam siê dosyæ dobrze i nawet nie boli ;]

Wiêc pozostaje mi siê te¿ do tego przyzwyczaiæ. Witaj w klubie! Mrugniêcie

Odno¶nie dysleksji - zastanawia mnie nag³y "wysyp" tego zjawiska. Nie pamiêtam aby w podstawówce by³a chociaz jedna osoba która mia³aby takie problemy, w szkole ¶redniej z kilku klas nikogo te¿ nie zna³em. Nie negujê tego zjawiska, lecz gdy kto¶ ma ¶wiadomo¶æ tej przypad³o¶ci i zale¿y mu na poprawno¶ci, mo¿e wkleiæ tekst do word-a i zlikwiduje czê¶æ b³êdów [sam tak robiê gdy nie jestem pewien pisowni danego s³owa].

Dok³adnie, w³a¶nie to sugerowa³em, ¿e jest to modne teraz aby sobie za³atwiæ papierek na dysleksje.
Byæ mo¿e w przysz³o¶ci bêd± dawaæ za¶wiadczenia ¿e kursant na prawo jazdy nie jest w stanie zapamiêtaæ wszystkich znaków drogowych z powodu zaburzeñ X i bêdzie on usprawiedliwiony Mrugniêcie

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Luty 06, 2009, 19:01:25 »

Du¿o mnie ominê³o.

Po pierwsze przepraszam za tego debila, to by³o nie potrzebne. Wybacz.

Chcia³em po prostu powiedzieæ Ci ¿e dczion nie jest trollem internetowym jak go nazwa³e¶. Wiêc wyhamuj.

Uwa¿asz siê za jakiego¶ mistera jêzyka polskiego? Czy co?(zapraszam na forum polonistyczne m±dralo)

To i¿ kto¶ ma problem z pisaniem to jego sprawa. I Ty nic na to nie poradzisz.

Wiesz BRAIN w³a¶nie przywita³e¶ w bardzo nie mi³y sposób dcziona.

BRAIN, ludzie pisz± tak, jak czuj± i rozumuj±, Ty te¿ masz prawo do swojego odczuwania, ale ja nie widzê, by Ciê tu linczowali, to ju¿ Twoja nadinterpretacja.
Zreszt±, tu w³a¶nie jest klasyczny przyk³ad dzia³ania lustra: naskakujesz na dcziona, nic o nim nie wiedz±c (jak inni), ¿e niby sobie g³upie ¿arty robi, udaje debila etc. A kiedy ludzie odbieraj± dcziona inaczej ni¿ Ty, sam siê czujesz zaatakowany. A tymczasem nikt Ciê nie atakuje, ka¿dy pisze zgodnie w w³asn± wiedz± ¿yciow±.

Popieram bo taka jest prawda.

Ty to Ty.
On to On. Mo¿e nie jest tak o¶wiecony jak Ty i nie wpad³ na to.

dczion je¿eli chcesz ze mn± tak¿e mo¿esz o tym porozmawiaæ. I nie s³uchaj s³ów BRAINA bo to co on pisze to tylko krytyka(nie konstruktywna). Nie ma siê czego uczepiæ to uczepi³ siê twojej pi¶mienno¶ci.

Ze swojej strony widzê to tak: proponowa³bym aby Dczion na samym pocz±tku uda³ siê do specjalisty psychologa ew. psychiatry aby wyeliminowaæ ewentualno¶æ choroby. Je¿eli to o czym mówi jest prawdziwe, to nie ma czego sie obawiaæ - nie zabior± mu tego, zd±¿y to "porozwijaæ". [jak widzê nawet Thotal ju¿ nic nie ma przeciwko specjalistom]

A ja mówiê ¿e to z³a rada. Ju¿ pisa³em o tym na forum.
Pójdziesz do psychiatry/lekarza jak wolisz.
On na podstawie jaki¶ "poszlak" które mog± byæ mylne stwierdzi ¿e masz chorobê X.
Opowie Ci jakie objawy ma choroba a ty jak g³upi zaczniesz w to wierzyæ.
I wiesz co siê stanie?
Baaa... nagle po tygodniu zdasz sobie sprawê ¿e masz wszystkie objawy tej choroby.

I nie uwa¿am siê za wszechwiedz±cego i nie omylnego bo na pewno zaraz padnie w moj± stronê takie zdanie. Ka¿dy ma rozum i sam wybierze to co jest dla niego dobre.

Pozdrawiam
Mora

EDIT:
Kod:
Dok³adnie, w³a¶nie to sugerowa³em, ¿e jest to modne teraz aby sobie za³atwiæ papierek na dysleksje.
Byæ mo¿e w przysz³o¶ci bêd± dawaæ za¶wiadczenia ¿e kursant na prawo jazdy nie jest w stanie zapamiêtaæ wszystkich znaków drogowych z powodu zaburzeñ X i bêdzie on usprawiedliwiony Mrugniêcie

Robi³e¶ tak?

« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 19:02:24 wys³ane przez Mora » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Luty 06, 2009, 19:08:40 »

Thotal, ale¿ nie wszystko i nie ci±g³a. A wyt³umaczenia sam podajê - zaraz po "negacji".

Mora, mo¿e pój¶æ do 2 czy 3 je¿eli sprawa jest powa¿na czy te¿ diagnoza wyda mu siê mylna. I o jakich poszlakach mówisz? Wszak Dczion tam bêdzie i to on bêdzie rozmawia³, a nie my w jego imieniu.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Luty 06, 2009, 19:19:32 »

Co uwa¿asz za sprawê powa¿n±? Chorobê psychiczn±? Której on niema?

EDIT: Wiêc kilka % u¿ytkowników na tym forum jest chore psychiczne. Bo co po do¶wiadczaj± zjawisk paranormalnych?

I ja te¿ siê do tego grona zaliczam widz±c aurê?
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2009, 19:21:24 wys³ane przez Mora » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Luty 06, 2009, 19:23:16 »

Mora, spokojnie, bo czujê ¿e ju¿ Ciê rusza. Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Luty 06, 2009, 19:35:48 »

EDIT: Wiêc kilka % u¿ytkowników na tym forum jest chore psychiczne. Bo co po do¶wiadczaj± zjawisk paranormalnych?

Sprawa jest powa¿na, bo - jak sam przyzna³ - gubi siê w tym wszystkim i zaczyna go to przerastaæ. Moj± propozycj± jest aby ewentualnie wykluczyæ jako powód tego zmiany zdrowotne. JE¯ELI s± to zmiany zdrowotne, to im wcze¶niej zareaguje tym lepiej, je¿eli natomiast nie s± - nic nie traci, wtedy spokojnie mo¿e dzia³aæ. Czy pewna ostro¿no¶æ [w powa¿nej sytuacji] jest niewskazana?

Mora, zapytam Ciebie o co¶ i tym razem nie ma w tym z³osliwo¶ci. Jak uwa¿asz, czy osoba wymy¶laj±ca sobie kontakty "paranormalne" i próbuj±c przekonaæ o ich prawdziwo¶ci i du¿ej warto¶ci, ba k³óc±ca siê z innymi, którzy jej niedowierzaj± ma jakie¶ problemy ze sob±, czy te¿ wszystko jest w idealnym porz±dku? Czy jest osob± stabiln± psychologicznie czy te¿ jednak co¶ zgrzyta? Otó¿ moja propozycja w opisanym przypadku spowodowa³aby zdemaskowanie jej i rozmowa z psychologiem mog³aby jej wyja¶niæ czego potrzebuje - czyli pomóc siê odnale¼æ - a chyba o to chodzi.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Luty 06, 2009, 19:42:12 »

Co do pój¶cia do psychiatry/psychologa - nie polecam. Chyba, ¿e ma siê otwarty umys³ i jest siê w stanie oddzieliæ od diagnozy - przyj±æ to jako: "Tak mo¿e byæ, ale s± te¿ inne mo¿liwo¶ci". Nie dlatego, ¿e uwa¿am psychologów za manipulatorów czy z³o wcielone. Po prostu ka¿dy interpretuje dane zjawiska wed³ug w³asnego systemu - dla psychologa tym systemem klasyfikacji jest wiedza czysto naukowa, psychologiczna, która nie uwzglêdnia istnienia zjawisk paranormalnych. Z kolei dla zdeklarowanego ezotery by³yby to nieomylnie oznaki zwi±zane z czym¶ w tej dziedzinie.

Co wiêc bym poleca³? Je¶li ju¿ udawaæ siê do jakiego¶ specjalisty, to najlepiej do np bioenergoterapeuty, czy kogo¶ lecz±cego kolorami. Mo¿e nie s± to idealne dziedziny do tych problemów, jednak ³±cz± klasyczn± naukê ze sprawami parapsychologicznymi. Oni zapewne udzieliliby najbardziej "neutralnej" rady.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Luty 06, 2009, 19:46:58 »

Czyli nadal moja propozycja jest aktualna, z tym, ¿e ja proponowa³em inn± kolejno¶æ. OK, niech w takim razie uda siê do obu. Bêdzie mia³ pe³ny ogl±d. Nadmiar wiedzy nie szkodzi.
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Luty 06, 2009, 19:52:59 »

myslalem ze problem mojej pisowni sie zakonczyl, a to forum jest bardziej tolerancyjne na ulomnosci i mysli ludzkie. nie wszyscy sa szczerzy. wiec powiem to za was. jak analfabeta moze uratowac swiat ale byl by to wstyd. co do psychiatry to myslalem o tym ale co mam mu powiedziec ze prawdopodobnie w 2012 bedzie koniec swiata a piramide zbudowali kosmici i kaza do siebie mowic "PRZYJACIELU" a ja moze jestem kluczem tej zagadki . pewno kaze mi dosiebie mowic przyjacielu i czasami pozwoli sie przytulic. mam nadzieje ze jak bysmy zyli w sredniowieczu to nie zostal bym spalony za herezje. co do przyjaciul jak pisalem wczesniej ur. 22/01/80 na ostatnich moich urodzinach 100lat spiewalo mi ponad 20 przyjaciul i nie wszyscy mogli byc z powodu pracy . co to sa za imprezki nie da sie opisac czasami trwaja 3 dni tak caly weekend a na nie jedne urodziny obojetnie czyje niekturzy przychodza ze spiworami i jest taka atmosfera a zreszta nie lubie sie tlumaczyc tylko winni tak robia. wracam do pracy juz po przerwie
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Luty 06, 2009, 19:55:16 »

Sprawa jest powa¿na, bo - jak sam przyzna³ - gubi siê w tym wszystkim i zaczyna go to przerastaæ. Moj± propozycj± jest aby ewentualnie wykluczyæ jako powód tego zmiany zdrowotne. JE¯ELI s± to zmiany zdrowotne, to im wcze¶niej zareaguje tym lepiej, je¿eli natomiast nie s± - nic nie traci, wtedy spokojnie mo¿e dzia³aæ. Czy pewna ostro¿no¶æ [w powa¿nej sytuacji] jest niewskazana?

Wiêc tak chyba nie zrozumia³e¶ mojego postu. Polecam jeszcze raz przeczytaæ i dodam i¿
JE¯ELI dczion ma teraz jakie¶ stany za³amania psychiki z powodu jaki¶ problemów to jest PODATNY na sugestiê innych. Wiem to po sobie.

Wiêc jeszcze raz proszê przeczytaj mojego wcze¶niejszego posta.

Psycholog mu jedynie zaszkodzi i tyle bêdzie mieæ z ¿ycia.
WMAWIANIE i NAK£ANIANIE DO WIZYTY U PSYCHOLOGA TO, TO JAK WYS£ANIE KOGO¦ NA PRANIE MÓZGU.

Takie jest moje zdanie i tego bêdê siê trzyma³.

Pozdro
Mora

Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: