Kristobal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #550 : Pa¼dziernik 20, 2008, 10:39:12 » |
|
Ostatnio pojawi³y siê informacje, ze ta data 14.10 by³a podana wg. starego kalendarza czyli juliañskiego, wypada³oby to zdaje sie 24 pa¼dziernika. Równie¿ nowe info co do "ALABAMA" - to zakodowana czêstotliwo¶æ - 22050 - byæ mo¿e jakiego¶ kana³u nadawczego.
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #551 : Pa¼dziernik 20, 2008, 11:04:00 » |
|
Ostatnio pojawi³y siê informacje, ze ta data 14.10 by³a podana wg. starego kalendarza czyli juliañskiego, wypada³oby to zdaje sie 24 pa¼dziernika. Równie¿ nowe info co do "ALABAMA" - to zakodowana czêstotliwo¶æ - 22050 - byæ mo¿e jakiego¶ kana³u nadawczego.
Na Boga zaklinam Was Przestañcie! . Nied³ugo dowcipy o tym zaczn± kr±¿yæ.
|
|
|
|
|
|
|
Netharon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #552 : Pa¼dziernik 20, 2008, 13:13:20 » |
|
Poraz setny, prosze - nie zaklinaj, nie imputuj wlasnego zdania, swiatopogladu innym. Miej szacunek dla kazdej odmiennosci pogladow kazdego czlowieka i pozwol miec im inne zdanie, niz Twoje, bo nie oznacza to, ze oni sa w bledzie, tylko dlatego, ze sadza inaczej. Taka drobna podstawa kultury.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #553 : Pa¼dziernik 20, 2008, 13:31:50 » |
|
Mo¿esz to wyja¶niæ jakiego kana³u?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #554 : Pa¼dziernik 20, 2008, 14:00:30 » |
|
Je¿eli chodzi o mnie to mam szacunek dla odmienno¶ci pogl±dów i nie narzucam swojego zdania innym. Nic natomiast nie stoi na przeszkodzie abym przekonywa³ innych do swojego zdania [ewentualnie twierdzi³, ¿e tkwi± w b³êdzie] u¿ywaj±c do tego argumentów, ba nawet podpieraj±c siê faktami. Gdybym nie mia³ szacunku u¿y³bym dobitniejszych s³ów nazywaj±c rzeczy po imieniu - zarówno sam "przekaz" jak i wasz± [¶lepych zwolenników] postawê. Fakty przemawiaj± za tym, ze tkwicie w b³êdzie - wszak nie by³o zapowiedzianej manifestacji. Przekaz jednoznacznie mówi na temat daty, miejsca, zakresu i konsekwencji ca³ej operacji - ani jeden z tych punktów nie zosta³ dotrzymany. Je¿eli siê mylê to Poraz setny, prosze, Netharon - poka¿ zdjêcia, relacje setek naocznych ¶wiadków, spoty telewizyjne. Nie zrobisz tego, bo takowe nie istniej± i tyle. Natomiast zamydlanie oczu poprzez wklejanie fotek z GE z rzekomymi "poprawkami cenzury" jest w³asnie brakiem szacunku - traktujesz mnie w tym momencie jak kompletnego idiotê [siebie samego zreszt± te¿].
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #555 : Pa¼dziernik 20, 2008, 15:13:49 » |
|
ja ju¿ o tej sprawie zapomnia³em ...przekaz nie by³ prawd± i tyle
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #556 : Pa¼dziernik 20, 2008, 20:12:20 » |
|
smieszne to bzdury... 14 X 2008 - tak mia³o byæ i niech nikt nie próbuje siê t³umaczyæ w tego typu sposób, ¿e a¿ rêce opadaj±... A PCh nie mia³ przecie¿ nic wspólnego z t± manifestacj±, wiêc nie rozumiem po co niektórzy sobie dorabiaj± ró¿ne ideologie mimo wszystko nadal wierzê, ¿e siê ujawni± - mo¿liwe jest ¿e przybyli, tylko do fizycznej manifestacji jeszcze nie dosz³o, ale dojdzie. Mo¿liwe te¿, ¿e to wszystko ¶ciema - wiadomo. //A co do propozycji zamkniêcia tematu... hehe conajmniej dziwna propozycja
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Jason
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #557 : Pa¼dziernik 20, 2008, 23:09:49 » |
|
Fakty przemawiaj± za tym, ze tkwicie w b³êdzie - wszak nie by³o zapowiedzianej manifestacji. Przekaz jednoznacznie mówi na temat daty, miejsca, zakresu i konsekwencji ca³ej operacji - ani jeden z tych punktów nie zosta³ dotrzymany.
fakty przemawiaj± te¿ za tym i przekaz jednoznacznie mówi o mo¿liwych przesuniêciach. Moim zdaniem, obiektywnie patrz±c, mamy kilka opcji: 1) Przekazy pani Blossom to bujda, zosta³a ona oszukana (przez jaki¶ niski byt albo cos tam) 2) Przekazy pani Blossom to bujda, ona wszystkich oszuka³a, gdy¿ sama to wymy¶li³a 3) Przekazy pani Blossom to prawda, lecz nie zosta³y one odpowiednio odebrane/zinterpretowane (przez ni± jako 'kana³') 4) Przekazy pani Blossom to prawda, lecz bêd± przesuniêcia w czasie 5) Przekazy pani Blossom to prawda, Przybysze ju¿ tu s± (od ok 14) lecz czekaj± na odpowiedni moment aby siê ujawniæ, tak jak to zosta³o zapowiedziane (ujawni± siê w najmniej oczekiwanym momencie, by³a nawet mowa w przekazie "Oczekuj czego¶ niespodziewanego!") 6) Przekazy pani Blossom to prawda, ci co mieli zobaczyc manifestacjê to zobaczyli moim zdaniem opcja 5, mo¿e 4 i ewentualnie 1 a co do zwi±zku z PCH: PYTANIE: Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Marka. Drogi Samuelu. W Internecie pojawi³y siê informacje o przekazach dotycz±cych ukazania siê statków Galaktycznej Federacji ¦wiat³a z przes³aniem Mi³o¶ci dla ludzko¶ci, które ma mieæ miejsce 14 pa¼dziernika tego roku, zatem za tydzieñ. Czy ten przekaz jest prawdziwy, czy do manifestacji UFO rzeczywi¶cie dojdzie i jaki mo¿e mieæ to wp³yw na losy prac wykopaliskowych Projektu Cheops ? EN-KI: Manifestacje, jak to nazwane zosta³o - UFO, bo ju¿ ró¿ne cywilizacje bêd± siê manifestowaæ na niebie. Przewa¿nie, bêd± to manifestacje ¶wietlne, poza zasiêgiem radarów dalekiego zasiêgu tak to wy nazywacie. Dla bezpieczeñstwa to bêdzie, bo rakiety z broni± wycelowane s± w kosmos, s± wycelowane i ten statek, który bêdzie w zasiêgu takiej rakiety mo¿e zostaæ zestrzelony. Istoty ludzkie my¶l±, ¿e przechytrz± tych UFO, jak to mówicie i zdo³aj± sprowadziæ do tego momentu, a¿ bêd± w zasiêgu rakiet. Manifestacje ¶wietlne, które s± ju¿ pokazuj±, i bêd± coraz to wiêcej siê manifestowaæ. Daj± wam znaki mówi±c: Jeste¶my, chcemy wam pomóc, ale Ziemia nale¿y do istot ludzkich - i to wy powinni¶cie o to zadbaæ, ¿eby j± ratowaæ. Co przyniesie ta manifestacja 14 -tego pa¼dziernika? Nastêpne ostrze¿enie przed zbli¿aj±cymi siê niebezpieczeñstwami roku dwunastego. Ale, istoty ludzkie obserwuj±c manifestacje to tak, jak gdyby¶cie - fajerwerki obserwowali na niebie. Nic nie daj± do my¶lenia. Zatem, ta manifestacja i nastêpne to s± sygna³y, ostrze¿enia prosz±ce, mówi±ce, daj±ce ostrze¿enie opamiêtania siê. S³ucham.
|
|
|
|
|
|
|
Marcelous
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #558 : Pa¼dziernik 21, 2008, 16:44:18 » |
|
Cze¶æ Zuza, problem w tym, ¿e nie napisa³a¶ nic na temat sk±d pochodzi fragment przez Ciebie cytowany, wiem, ¿e z chanellingu, ale z Twojego czy jak?
Szuka³em tego fragmentu w internecie i na stronach PCH, ale nic nie znalaz³em. A chcia³bym poznaæ ¼ród³o, aby¶ poda³a linka do tego przekazu lub wyt³umaczy³a sk±d ten fragment pochodzi, wtedy bêdzie on wiarygodniejszy. Nie staram siê Ciê zdyskredytowaæ czy uraziæ, ale ciê¿ko jest siê odnie¶æ do niepe³nych informacji i liczê na wyja¶nienie tych w±tpliwo¶ci w celu pe³niejszego ujrzenia ca³o¶ci, pozdrawiam :]
|
|
|
|
|
|
|
Jason
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #559 : Pa¼dziernik 21, 2008, 17:58:54 » |
|
Cze¶æ Zuza, problem w tym, ¿e nie napisa³a¶ nic na temat sk±d pochodzi fragment przez Ciebie cytowany, wiem, ¿e z chanellingu, ale z Twojego czy jak?
Szuka³em tego fragmentu w internecie i na stronach PCH, ale nic nie znalaz³em. A chcia³bym poznaæ ¼ród³o, aby¶ poda³a linka do tego przekazu lub wyt³umaczy³a sk±d ten fragment pochodzi, wtedy bêdzie on wiarygodniejszy. Nie staram siê Ciê zdyskredytowaæ czy uraziæ, ale ciê¿ko jest siê odnie¶æ do niepe³nych informacji i liczê na wyja¶nienie tych w±tpliwo¶ci w celu pe³niejszego ujrzenia ca³o¶ci, pozdrawiam :]
fragment pochodzi z sesji 89 w Mys³owicach, trudno go NIE znalezc...
|
|
|
|
|
|
|
michal1944
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #560 : Pa¼dziernik 22, 2008, 15:09:54 » |
|
AAAA i chuuuu... w bombki strzeli³,gwiazdki nie bêdzie. Wielka szkoda ¿e nic nie by³o,czeka³em jeszcze ten tydzieñ i nic,du¿e rozczarowanie ,muszê przyznaæ-(
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 13
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 998
|
|
« Odpowiedz #561 : Pa¼dziernik 23, 2008, 07:25:08 » |
|
no to po herbacie - nic nie by³o i niczego zapewne nie bêdzie. Pisa³em, ¿e chcia³bym do¿yæ takiej chwili ale okazuje siê, ¿e nie bêdzie mi dane Na szczê¶cie termin nie by³ zbyt odleg³y i sprawdzenie tych przepowiedni by³o bardzo ³atwe stolo
|
|
|
|
"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"
|
|
|
Krons
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #562 : Pa¼dziernik 23, 2008, 10:05:23 » |
|
Gdybym zobaczy³ 14-go na oczy u siebie co¶ takego jak jest na tym filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=8K4vSIUokEU&feature=related to przynajmniej by mi "na wstepie" wystarczy³o.Jedynie co ostatnio widzia³em to 6 ca³kiem sprych i okrag³ych chmór we wtorek 21.10.2008r. pomimo,¿e niebo mia³em (oprócz tego) bezchmurne .Ale to mnie jeszcze ca³kiem nie przekonuje,ale zobaczenie Tego: http://pl.youtube.com/watch?v=uDNlsgnlxdg&feature=related w dodatku w duuuu¿ych ilo¶ciach w nocy no...to by³o by co innego.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2008, 10:06:48 wys³ane przez Krons »
|
|
|
|
|
Nebulitos
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #563 : Pa¼dziernik 23, 2008, 19:43:03 » |
|
A pomy¶leli¶cie nad tym jak mia³oby to wygl±daæ od strony naukowej? Nadlatuje wielki statek, który ma mieæ 2-4 tys km i co? Zas³ania S³oñce nad ca³± Europ±, obni¿a siê temperatura, nie ma parowania, wiatr, ci¶nienie itd. Katastrofa!!! wichury, tornada, potê¿ne wy³adowania z powodu braku ni¿ów, wy¿ów i w ogóle z braku przemieszczania siê mas powietrza. Nie wspominaj±c ju¿ o tym, ¿e nad ca³± Europ± w jednej chwili znajduje siê tysi±ce jak nie wiêcej samolotów pasa¿erskich... co postr±ca³ by je? Normalnie masakra... dajcie spokój to nie takie proste. Szok ludzi na UFO to nic w porównaniu z tym co by nam pogoda przygotowa³a. Od ma³ego czekam na UFO, wierzê, ¿e istniej± inne cywilizacje i kiedy¶ siê oficjalnie ujawni±, ale taka manifestacja nic nie da tylko bêdzie gorzej, bêdzie chaos i poleje siê krew.
|
|
|
|
|
|
|
Marcelous
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #564 : Pa¼dziernik 23, 2008, 20:44:56 » |
|
To mo¿e w koñcu kto¶ wklei link do sesji nr 89, zamiast siê wym±drzaæ jak ³atwo go znale¼æ? Tez chcia³bym sobie poczytaæ, ale nigdzie nie mogê natrafiæ na jak±kolwiek stronkê z sesjami pani Lucyny.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #565 : Pa¼dziernik 23, 2008, 21:40:05 » |
|
Proszê: http://www.projekt-cheops.com/start/Naciskasz na zak³adkê "sesje" i masz wszystkie w zasiêgu myszki
|
|
|
|
|
|
|
Marcelous
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #566 : Pa¼dziernik 23, 2008, 21:55:08 » |
|
heh dziêki wielkie, ±z dziw bierze, ¿e nie zauwa¿y³em tego wcze¶niej, czasem trzeba siê trochê pogubiæ aby móc pó¼niej siê odnale¼æ :]
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2008, 21:55:44 wys³ane przez Marcelous »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #567 : Pa¼dziernik 23, 2008, 22:04:29 » |
|
heh dziêki wielkie, ±z dziw bierze, ¿e nie zauwa¿y³em tego wcze¶niej, czasem trzeba siê trochê pogubiæ aby móc pó¼niej siê odnale¼æ :] jak ¶piewa James Hetfield na nowej metallice - "jak mogê siê zgubiæ skoro nie wiem dok±d idê"
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #568 : Pa¼dziernik 23, 2008, 22:32:52 » |
|
Henrri Met de Bles/1480-1550/przedstawi³ na obrazie wielk± kulê,która wed³ug przepowiedni spustoszy powierzchniê Ziemi w ostatnich dniach ¶wiata. Mo¿e byæ ona ogromnym cia³em niebieskim,z którym ma zderzyæ siê nasza planeta lub wielkim pojazdem,zas³aniaj±cym S³oñce i wywo³uj±cym chaos na Ziemi. Obraz znajduje siê w Pa³acu Do¿ów w Wenecji. http://bp0.blogger.com/_xQwP8MNj0EA/R_1CTw722-I/AAAAAAAAFgw/egaUglJ5Vso/s1600-h/inferno_cph230048_hi.jpg
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #569 : Pa¼dziernik 24, 2008, 11:02:30 » |
|
Ciekawy zbieg okoliczno¶ci, bo kula ta jest z³ota, a Nibiru niby ma 'pow³okê' ze z³ota.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 13
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 998
|
|
« Odpowiedz #570 : Pa¼dziernik 24, 2008, 11:10:26 » |
|
a Nibiru niby ma 'pow³okê' ze z³ota.
a sk±d to wiesz???
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 24, 2008, 11:10:49 wys³ane przez stolo »
|
|
"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"
|
|
|
gregtech
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #571 : Pa¼dziernik 24, 2008, 15:14:29 » |
|
Drogi MORA mam do Ciebie pro¶bê jak bêdziesz mia³ "KONTAKT" to proszê zadaj pytanie odno¶nie ¶mierci i ¿ycia po ¶mierci nikt jeszcze takiego o ile wiem nie zada³, w tej chwili mamy znajomych , rodziców, sw± mi³o¶æ itp czy po ¶mierci tych których kochamy , czy bêdziemy mieli z nimi kontakt ? o ile dobrze kojarze w jednym z Twoich przekazów by³o napisane ¿e po ¶mierci jeste¶my dusz± bez emocji czekaj±c± na inkarnacje z tego wynika ¿e tych których teraz znamy i kochamy to ich ju¿ nie pamiêtamy czyli jakby to powiedzieæ my i nasza pamieæ i tych któych kochamy umieraj± bezpowrotnie Bardzo interesuj±cy temat Pozdrawiam Ciê gor±co s±siedzie mieszkam na Tysi±cleciu a ty w Chorzowie wiêc rzut beretem
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #572 : Pa¼dziernik 24, 2008, 15:32:15 » |
|
a Nibiru niby ma 'pow³okê' ze z³ota.
a sk±d to wiesz??? Wiem? Ja tylko przytoczy³em detal z tego co czyta³em wcze¶niej. "Niby" te¿ ma du¿e znaczenie
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #573 : Pa¼dziernik 24, 2008, 20:09:40 » |
|
Masz racjê.Aby uratowac Nibiru Anunaki przybyli na Ziemiê po z³oto. Rozpylali je w atmosferze swojej macierzystej planety. Czy malarz tego obrazu mia³ na ten temat wiedzê??? Mo¿liwe te¿, ¿e widzia³ prawdziwe UFO i chcia³ to w jaki¶ sposób przekazaæ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 24, 2008, 20:16:38 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 12
Wiadomo¶ci: 1464
Email
|
|
« Odpowiedz #574 : Pa¼dziernik 24, 2008, 22:11:22 » |
|
Witam wszystkich, postanowilem, ze jednak Wam napluje w zupe. Moj cel to sprowadzenie was z "oblokow" bo jak mysle jest to jedna z opcji planu i to nie tych , ktorzy gdzies tam w gwiazdach mieszkaja. Prosze Panow ( niech mi na razie Panie wybacza, ale to jest na razie meska wersja) to co nam wszystkim realnie zagraza nie znajduje sie nigdzie indziej jak na ziemi. Naprawde docencie wreszcie "specjalistow" praktykujacych od tysiecy lat na naszych przodkach a teraz na nas. Nie twierdze , ze wiem wiele wiecej, mysle ze kazdy cos przeczuwa ale w zestawieniu ze "wzorcowym" kosmicznym bytem jakos nie wazymy sie to wyraznie artykolowac. Aby moje obawy sprecyzowac, przyjmuje powszechne zrozumienie faktu calkowitego wyobcowania sie polityki, sluzb bezpieczenstwa i systemu finansowego na calym swiecie, choc to tylko marna pierwsza warstwa skory. Dalej mamy wlasciwych bossow finansowych pozarzadowych, o ktorych tez nieco sie wie. Od tego poziomu mamy juz permanentne wspoldzialanie z mniejszymi czy wiekszymi "bogami" czy iluzjonistami o poszerzonych mozliwosciach. Idac dalej napotykamy cos czego przecietny, zdrowy czlowiek nie jest w stanie zniesc bez szkody dla zdrowia. I to sa realni przeciwnicy. Oni nie sa wszechmocni a od czasu do czasu calkiem slabi. Oni tez podlegaja wyzszym prawom, oni tez podlegaja ewolucji. Przeciez gdyby bylo inaczej nigdy nie powstaloby takie forum, nigdy nie bylyby potrzebne projekty nakrecane jakims "bogiem" czy "opiekunem". Uff, i to by bylo na razie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|