Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 17:06:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340143 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #600 : Pa¼dziernik 30, 2008, 22:29:32 »

by³em na stronce:

Masowe L±dowania – 11 listopada 2008

hehehehe
szczerze w±tpie w to Chichot
ale poczekam do 11.11 i zobaczymy

my to ju¿ chyba nic nie zobaczymy  U¶miech nie wierze.. 
casmillo
Go¶æ
« Odpowiedz #601 : Pa¼dziernik 30, 2008, 23:36:18 »

Jak by³o to powiedziana w radiu Barbary we wtorek, Nie chodzi im o udowodnieniu swojego istnienia i ,¿e bezpo¶redni kontakt z UFo nast±pi dopiero po roku 12stym. Jednak wola³bym bli¿sz± datê, ju¿ mnie nic nie zaskoczy na wszystko jestem gotowy (tak mi siê zdaje)
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #602 : Pa¼dziernik 31, 2008, 09:31:32 »

No oczywi¶cie wyl±duj± masowo tak samo jak masowo pokazali siê 14.10 - czyli "widzieli" je wybrañcy, oczywi¶cie "masowi"
Andaren
Go¶æ
« Odpowiedz #603 : Pa¼dziernik 31, 2008, 13:02:35 »

Ludzie bez wiary...
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #604 : Pa¼dziernik 31, 2008, 13:49:21 »

wierzy³em w 14.10 , wierzy³em w istnienie Baldura - wszystko to wielka ¶ciema

Ju¿ nie wierzê w te kontakty pozaziemskie
Hironobu15
Go¶æ
« Odpowiedz #605 : Pa¼dziernik 31, 2008, 15:26:10 »

Ale nie przekre¶lajnmy wszystkiego odrazu, kiedy¶ musico¶ nast±piæ.
Ja te¿ podchodze do tej daty z du¿ym dystansem.
zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #606 : Pa¼dziernik 31, 2008, 15:35:54 »

Kiedy¶ pewnie tak, ale mo¿e nie "napalajmy siê" na kolejne daty, tylko pozostañmy po prostu otwarci U¶miech
Hironobu15
Go¶æ
« Odpowiedz #607 : Pa¼dziernik 31, 2008, 15:44:54 »

Kiedy¶ pewnie tak, ale mo¿e nie "napalajmy siê" na kolejne daty, tylko pozostañmy po prostu otwarci U¶miech

Doka³adnie.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #608 : Pa¼dziernik 31, 2008, 15:47:41 »

Nie wierzê w to, ¿e je¶li w ogóle kiedykolwiek obcy bêd± chcieli nam zamanifestowaæ swoj± egzystencjê, to my, ludzie, bêdziemy znali datê i godzinê, miejsce i rozmiary ich statków. Nie wierzê, ¿e s± w¶ród nas tacy, co siê ju¿ z obcymi tak "zakolegowali", ¿e obcy im opowiadaj±, co siê stanie za kilka tygodni.
Ale co¶ jest na rzeczy... Liczba relacji i filmów ze spotkañ z UFO bardzo siê nasila ostatnimi czasy. Rz±dy ujawniaj± gromadzone przez lata w tym temacie materia³y.
Jakby tego wszystkiego by³o ma³o, wczoraj przyszed³ do mnie kolega, rozmawiali¶my, ¶miali¶my siê. Ju¿ nie pamiêtam, jak po kolei dosz³o do tego, ¿e on nagle poruszy³ ten temat. Bardzo nie¶mia³o zacz±³ co¶ mówiæ, ¿e pewnie uznam go za wariata, ¿e sam nie wie tak naprawdê o czym chce powiedzieæ. Przyciska³am go troszeczkê, ale powiedzia³, ¿e chyba jednak nic nie widzia³. By³ bardzo zmieszany, skrêpowany, ba³ siê o¶mieszenia...
Jak powiedzia³, ¿e chyba jednak nic nie widzia³, zrozumia³am, ¿e chcia³ mi opowiedzieæ o jakim¶ paranormalnym zjawisku. To znaczy nie chcia³, po prostu niechc±cy wygada³ siê, a mnie pó¼niej zajê³o 15 minut nak³anianie go do opowiedzenia o tym. I sta³o siê. Oto trzydziestoletni facet, którego pasj± ¿ycia s± motory, bardzo mocno st±paj±cy po ziemi rajonalista, dr¿±cym g³osem, z zak³opotaniem, ale jednocze¶nie z wypiekami na twarzy, opowiedzia³ mi, ¿e jest przekonany, ¿e kilka nocy wstecz przed swoim domem by³ ¶wiadkiem przelotu UFO U¶miech
Nie by³o mi do ¶miechu, wrêcz by³am zszokowana. Nie tym, co opowiada, ale tym, ¿e opowiada. Bo jest to jedna z takich osób, z którymi bez ¿artów nie da³o by siê o takim zjawisku porozmawiaæ. Bo widzia³am, ¿e jego przekonania k³óc± siê z tym, co odnotowa³ wzrok. My¶lê, ¿e niewielu osobom o tym zdarzeniu opowiedzia³. Raczej zachowa to dla siebie. By³am zszokowana, poniewa¿ naprawdê mu wierzy³am. ¦wiadectwo sceptyka jest na miarê z³ota. Nie interesuj± mnie nigdy historie o UFO z nieznanych ¼róde³ b±d¼ od ludzi, u których ³atwo mo¿na rozpoznaæ fanatyzm na tym tle.
Wypytywa³am go o wszystko, co z tym wydarzeniem by³o zwi±zane. Gdzie, kiedy, jakiej mog³o byæ wielko¶ci, kszta³tu, koloru, czy dawa³o blask odbijanego od tego ¶wiat³a, czy samo ¶wieci³o, jaka mog³a byæ prêdko¶æ itd.
Co do wysoko¶ci, na jakiej to zaobserwowa³ - by³a niewielka. Mia³ doskona³y punkt odniesienia w postaci jupiterów stadionu pi³karskiego, lecia³o tu¿ poni¿ej ich wysoko¶ci, ale w bardzo bliskiej odleg³o¶ci. Mówi³, ¿e lecia³o wolno (ale tutaj nie jestem do koñca przekonana, poniewa¿ mam wra¿enie, ¿e taka chwila - chwila zaskoczenia - mog³a mu siê wydawaæ trwaæ d³u¿ej ni¿ trwa³a w rzeczywisto¶ci). Wielko¶æ nie mog³a byæ du¿a, z jego perspektywy patrzenia, obiekt przelatywa³ przed jupiterem, z kolei on porówna³ jego wielko¶æ do pojedyñczej lampy jupiterów.
Nie odbija³ ¶wiat³a, lecz by³ widoczn± kul± ¶wiec±c± na czerwono.
Nie wiem, co o tym my¶leæ. ¯a³ujê, ¿e tego nie nagra³... Dziwiê siê samej sobie, poniewa¿ mu wierzê.
Próbowali¶my znale¼æ oczywi¶cie jakie¶ "przyziemne" wyt³umaczenie i mo¿liwe, ¿e ono istnieje.
On jednak¿e by³ przekonany, ¿e nie da siê wyja¶niæ tego, co widzia³ w ludzki sposób. My¶lê, ¿e temu zdarzeniu musia³o towarzyszyæ jakie¶ silne uczucie uczestniczenia w paranormalnym zjawisku, poniewa¿ odrzuca³ wszelkie sugestie, którymi próbowa³am wyja¶niæ, co to mog³o byæ. By³ w 100% przekonany do swoich racji.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #609 : Pa¼dziernik 31, 2008, 19:32:09 »

Tak, ostatnio wiêcej siê mówi o UFO i to jest zaplanowane dzia³anie. Ju¿ d³u¿ej nie idzie tego trzymaæ w tajemnica, a nadszed³ czas gdy mo¿na temat UFO piêknie zaprezentowaæ i wykorzystaæ we w³asnych celach tu¿ przed masowymi l±dowaniami... ale czy bêd± to inne cywilizacje... w±tpiê. USA zabra³o ponad 2 tys naukowców po II Wojnie ¦wiatowej z Niemiec. Pracowali oni od 46-tego w bazie wojskowej White Sands w Nowym Meksyku. Ju¿ pod koniec lat 40-tych w tym regionie widziano pierwsze dziwne obiekty. Nie tajemnic± jest, ¿e Niemcy podczas II Wojny ¦wiatowej pracowali nad UFO. Po katastrofie UFO w Roswell w 1947r, badania przyspieszy³y. Ludzie którzy s± w temacie wiedz±, ¿e obecnie wchodz±ce do armii USA samoloty, s± efektami ubocznymi prac nad statkami UFO. Teraz prace s± kontynuowane w Strefie 51 w Nevadzie.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #610 : Pa¼dziernik 31, 2008, 19:52:53 »

Ludzie którzy s± w temacie wiedz±, ¿e obecnie wchodz±ce do armii USA samoloty, s± efektami ubocznymi prac nad statkami UFO.

Na przyk³ad takie cudaki - http://www.joemonster.org/art/10094/Dziwne_pojazdy_latajace

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #611 : Pa¼dziernik 31, 2008, 20:38:52 »

A rz±dowy Antonov to co, nie anomalia?
BoGu$
Go¶æ
« Odpowiedz #612 : Pa¼dziernik 31, 2008, 23:08:52 »

Fakt, Antonow225 Mrija to niez³e "bydle" ale bez przesady, w±tpiê by by³ efektem ubocznym prac nad ufo. Wykorzystano w nim raczej nasze "przyziemne" efekty si³y no¶nej po³±czone z ogromnymi silnikami. To wszystko...
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #613 : Listopad 01, 2008, 23:04:57 »

Masowe l±dowania to niby maj± byc 11.11 U¶miech

Pierwszy Kontakt – 14 pa¿dziernika 2008

Wiadomosci co sie dzieje dalej

Masowe L±dowania – 11 listopada 2008

http://uk.geocities.com/pierwszykontakt/

stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #614 : Listopad 03, 2008, 00:19:26 »

je¿eli ktos chce siê ujawniæ to zrobi to tak, ¿e nie bêdzie co do tago najmniejszej w±tpliwo¶ci. Nowe daty to coraz mniejsze prawdopodobieñstwo maj±cego nast±piæ wydarzenia i niestety coraz mniejsza wiarygodno¶æ

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #615 : Listopad 03, 2008, 11:22:16 »

No w³a¶nie, czy mówi±c o "nowe daty to coraz mniejsze prawdopodobieñstwo maj±cego nast±piæ wydarzenia i niestety coraz mniejsza wiarygodno¶æ" przychodzi Wam jeszcze kto¶ do g³owy?  ;]
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #616 : Listopad 03, 2008, 12:43:40 »

jasnym jest do czego pijesz.

Mimo wielu zmian i ci±gn±cego sie oczekiwania niezmienny pozostaje grudzieñ 2012.

Powiem Ci tak: oby¶ to Ty mia³ racjê

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #617 : Listopad 03, 2008, 13:20:31 »

Póki co, jedenasty ju¿ za 8 dni. Jak obstawiacie? Je¶li nic siê nie stanie, pojawi siê nowa data? U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #618 : Listopad 03, 2008, 14:09:48 »

Póki co, jedenasty ju¿ za 8 dni. Jak obstawiacie? Je¶li nic siê nie stanie, pojawi siê nowa data? U¶miech
Tak,niestety nic siê nie stanie ! My¶lê ¿e jak bêd± chcieli siê pokazaæ to nie podadz± daty !!!
Uwa¿am ¿e powinni zrobiæ to z zaskoczenia,a ja powitam ich bez strachu U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
BoGu$
Go¶æ
« Odpowiedz #619 : Listopad 03, 2008, 14:14:16 »

S±  tylko 2 opcje, albo siê pojawi± albo podadz± kolejn± datê. W±tpiê by ukaza³a siê informacja: "Zrezygnowali¶my z ujawnienia siê, wracamy do domu" Jêzyk
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #620 : Listopad 03, 2008, 14:14:39 »

A czy przed 14 pa¼dziernika wyobra¿ali¶cie sobie, jakie skutki mog³a by wywo³aæ na ¶wiecie taka manifestacja?  Czy ludzie widz±c pojazdy bêd± od razu przekonani, ¿e maj± do czynienia z UFO, czy mo¿e ooskar¿± rz±dy najwiêkszych pañstw o manipulacje?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
michal1944
Go¶æ
« Odpowiedz #621 : Listopad 03, 2008, 15:15:29 »

Teraz juz jestem przekonany ze na 100%,11stego nic nie bedzie.Jesli nie bylo 14stego to teraz tez nie bedzie
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #622 : Listopad 03, 2008, 16:54:11 »

Oj robia wam wode z mozgu. Pisalem i pisac bede. Co do 2012 roku to trzeba go sie bac, bo jest czego :/
Hironobu15
Go¶æ
« Odpowiedz #623 : Listopad 03, 2008, 17:32:19 »

Ja my¶le podobnie jak Channel.
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #624 : Listopad 10, 2008, 19:54:36 »

No jutro siê przekonamy. Ju¿ wytaszczam na taras dzia³ka protonowe aby ich przywitaæ energi± mi³o¶ci U¶miech
Strony: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: