Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 13, 2025, 08:50:32

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 356161 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #75 : Wrzesień 20, 2008, 00:27:22 »

CzeÂśc Enigma UÂśmiech
To byÂłoby straszne !! Jak sobie pomyÂślĂŞ Âże nawet ja miaÂłabym mieĂŚ taki to aÂż mnie dreszcz przechodzi...brrrr.... To zakrawa na Matrix.
Mam nadziejĂŞ Âże jeszcze mamy wolnÂą wolĂŞ ? a moÂże tylko nam siĂŞ tak wydaje?CoÂś
Mamy wolnÂą wolĂŞ ale tak naprawdĂŞ jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tego systemu i dopĂłki system nie ulegnie zniszczeniu nasza "wolna wola" jest ograniczona do myÂślenia
Loukas
Gość
« Odpowiedz #76 : Wrzesień 20, 2008, 02:26:37 »

Mamy wolnÂą wolĂŞ ale tak naprawdĂŞ jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tego systemu i dopĂłki system nie ulegnie zniszczeniu nasza "wolna wola" jest ograniczona do myÂślenia
Ble ble ble... zawsze winny jestem system. Nigdy czÂłowiek. Stara Âśpiewka... posÂłuchaj emerytĂłw na przystanku.

Zostawcie chÂłopaka w spokoju! On po prostu propaguje wegetarjanizm.
Dziwnie trafiÂłeÂś, jestem wegetarianinem. Ale bardzo egoistycznym - po prostu mam duÂże zagroÂżenie nowotworem przewodu pokarmowego i nie smakuje mi miĂŞso. ÂŻadnej ideologii.

To odwieczny dylemat zaufania - moim zdaniem
Brawo. Tylko to nic nie rozwiÂązuje. Dalej tkwimy przy wniosku, Âże to kwestia zaÂłoÂżenia.
Korybut13
Gość
« Odpowiedz #77 : Wrzesień 20, 2008, 06:13:01 »

w takim wypadku planeta wypada z gry  MrugniĂŞcie   PiĂŞkne jest to, Âże przylatujÂą w MiÂłoÂści! KaÂżdy pewnie o takim czymÂś kiedyÂś marzyÂł... wszechÂświat peÂłen istot ÂżyjÂących w harmonii i miÂłoÂści.... Oby to byÂło prawdziwe! To bĂŞdzie najwspanialszy dzieĂą w moim Âżyciu UÂśmiech (nie liczÂąc GP Singapuru ;P zarcik).
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #78 : Wrzesień 20, 2008, 10:44:40 »

Chanell w skÂład Federacji ÂŚwiatÂła wchodzÂą wszyscy ktĂłrzy chcÂą rĂłwnowaÂżyĂŚ Imperium Oriona - siedlisko najwiĂŞkszego zÂła w tej galaktyce...
Mora
Gość
« Odpowiedz #79 : Wrzesień 20, 2008, 12:44:02 »

ChociaÂż nie wycofuje swoje sÂłowa o wolnej woli zobaczcie ilu z nas ma czas zĂŞby spokojnie pomyÂśleĂŚ ludzie sÂą zabiegani a tu szkoÂła, praca, dom itp. itd. nie dajÂą nam czasu na myÂślenie
arteq
Gość
« Odpowiedz #80 : Wrzesień 20, 2008, 12:53:30 »

Co to znaczy "nie daj¹". Sami sobie nie dajemy. Przyznajmy wreszcie uczciwie, ¿e to nasz wybór. Pracujemy wiêcej aby wiêcej mieÌ. Idziemy do lepszych szkó³, aby póŸniej "lepiej i wygodniej" nam sie ¿y³o. Mamy coraz wiêcej i to po prostu wiêcej kosztuje. tyle.
Loukas
Gość
« Odpowiedz #81 : Wrzesień 20, 2008, 13:09:27 »

To wÂłaÂśnie miaÂłem na myÂśli mĂłwiÂąc o tym, Âże to nie system jest winny. System nigdy nie jest niczemu winny, a to ludzie sami wymyslajÂą sobie wymĂłwki. W istocie spiskowa teoria dziejĂłw to doskonaÂły sposĂłb na kompensatĂŞ swoich niepowodzeĂą w tym Âświecie...
Mora
Gość
« Odpowiedz #82 : Wrzesień 20, 2008, 13:17:59 »

a ty Loukasie dalej swoje to system kierowany przez ludzi w g³ównej mierze nieœwiadomie...
wiki
Gość
« Odpowiedz #83 : Wrzesień 20, 2008, 13:33:27 »

Co to znaczy "nie daj¹". Sami sobie nie dajemy. Przyznajmy wreszcie uczciwie, ¿e to nasz wybór. Pracujemy wiêcej aby wiêcej mieÌ. Idziemy do lepszych szkó³, aby póŸniej "lepiej i wygodniej" nam sie ¿y³o. Mamy coraz wiêcej i to po prostu wiêcej kosztuje. tyle.

oki prcujemy wiêcej ... ale ile trzeba pracowaÌ uczciwie, ¿eby mieÌ swój w³asny dom???( wiêkszoœÌ ludzi nie staÌ na dom za w³asne pieni¹dze, ¿eby mieszkaÌ na swoim musi ciê¿ko harowaÌ sp³acaj¹c kredyt)
ile Âżeby wyksztaÂłciĂŚ dzieci?? zapÂłaciĂŚ rachunki??

echh chyba Âłatwiej napaliĂŚ ognisko w jaskini

To wÂłaÂśnie miaÂłem na myÂśli mĂłwiÂąc o tym, Âże to nie system jest winny. System nigdy nie jest niczemu winny, a to ludzie sami wymyslajÂą sobie wymĂłwki. W istocie spiskowa teoria dziejĂłw to doskonaÂły sposĂłb na kompensatĂŞ swoich niepowodzeĂą w tym Âświecie...

o to w³aœnie chodzi, ¿e znakomita wiêkszoœÌ ludzi nie widzi winy systemu.... a wielka skoda...
Loukas
Gość
« Odpowiedz #84 : Wrzesień 20, 2008, 13:52:33 »

echh chyba Âłatwiej napaliĂŚ ognisko w jaskini
Tak? ÂŚwietnie. A teraz wyobraz sobie, Âże musisz dokonaĂŚ ekstrakcji zĂŞba kamulcem, a jaskolczym zielem leczysz zakazenie poporodowe. Ciekawe co byÂście wy wszyscy powiedzieli, jakby karetka nie mogÂła przyjechaĂŚ na czas...

o to w³aœnie chodzi, ¿e znakomita wiêkszoœÌ ludzi nie widzi winy systemu.... a wielka skoda...
A kto stworzyÂł i codziennie tworzy ten system? PiÂżmoszczury?
Mora
Gość
« Odpowiedz #85 : Wrzesień 20, 2008, 13:55:25 »

tak my ludzie wspó³tworzymy i dlatego musimy siê zmieniÌ...
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #86 : Wrzesień 20, 2008, 14:07:36 »

Loukas napisaÂł:
"Tak? ÂŚwietnie. A teraz wyobraz sobie, Âże musisz dokonaĂŚ ekstrakcji zĂŞba kamulcem, a jaskolczym zielem leczysz zakazenie poporodowe. Ciekawe co byÂście wy wszyscy powiedzieli, jakby karetka nie mogÂła przyjechaĂŚ na czas..."

System jest dla ludzi, czy ludzie dla systemu?
Przy odpowiednim podejÂściu wszystkich bez wyjÂątku, nawet w karetkach moÂżnaby uÂżywac wiecej srodkĂłw zioÂłopochodnych.
wiki
Gość
« Odpowiedz #87 : Wrzesień 20, 2008, 14:08:49 »

echh chyba łatwiej napalić ognisko w jaskini
Tak? Świetnie. A teraz wyobraz sobie, że musisz dokonać ekstrakcji zęba kamulcem, a jaskolczym zielem leczysz zakazenie poporodowe. Ciekawe co byście wy wszyscy powiedzieli, jakby karetka nie mogła przyjechać na czas...

hahaha, zapomniałam, ze nie masz poczucia humoru:)))

o to właśnie chodzi, że znakomita większość ludzi nie widzi winy systemu.... a wielka skoda...
A kto stworzył i codziennie tworzy ten system? Piżmoszczury?

Pazerni ludzie, którzy sprzdali się za kilka dolarów i technologie:)) i ta chęć od setek tysięcy lat do władzy, smutne, ale prawdziwe.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2008, 14:10:16 wysłane przez wiki » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #88 : Wrzesień 20, 2008, 17:19:15 »

Z "Rady DziewiĂŞciu":

MIKI: Czy mĂłgÂłbyÂś opowiedzieĂŚ nam o okolicznoÂściach, w ktĂłrych wstÂąpi g³ówne lÂądowanie Dwudziestu Czterech cywilizacji na Ziemi?TOM: JeÂśli jakieÂś powaÂżna groÂźba dla Ziemi spowodowaÂłaby koniecznoœÌ lÂądowania, wtedy cywilizacje zgromadziÂłyby siĂŞ nad g³ównymi miastami, aby zmusiĂŚ ludzi dzier¿¹cych wÂładzĂŞ do powstrzymania niszczenia. NiektĂłrzy przebywajÂą w atmosferze Ziemi, niektĂłrzy w takiej odlegÂłoÂści od niej, Âże gdyby zaistniaÂła koniecznoœÌ, szybko by siĂŞ tu pojawili. Altea kazaÂła wam powiedzieĂŚ, Âże plany lÂądowania obecnie wstrzymano, gdyÂż spowodowaÂłoby ono teraz ogromny chaos – poniewaÂż nie doœÌ wielu ludzi jest przekonanych o istnieniu innych cywilizacji, a takÂże dlatego Âże nie chcemy spowodowaĂŚ ataku ludzkich siÂł zbrojnych na przedstawicieli odwiedzajÂących was cywilizacji. JednakÂże zapewniamy was, Âże jeÂśli Ziemia znajdzie siĂŞ na krawĂŞdzi caÂłkowitego zniszczenia, wtedy cywilizacje przybĂŞdÂą i zapobiegnÂą mu.MIKI: Czy lÂądowanie nastÂąpi jedynie w przypadku wielkiego niebezpieczeĂąstwa dla tego Âświata?TOM: NastÂąpi ono, kiedy Ziemianie nie bĂŞdÂą czuli potrzeby atakowania, lub jeÂśli Ziemi bĂŞdzie zagraÂżaÂło wielkie niebezpieczeĂąstwo – wtedy siĂŞ to stanie, bez wzglĂŞdu na konsekwencje. Lecz nie obecnie, tak. WyjaÂśniĂŞ sprawĂŞ lÂądowania i co ono oznacza dla waszej planety. Nasza technologia przede wszystkim pomoÂże wam zrozumieĂŚ jak podnieœÌ poziom waszych upraw, waszego bydÂła, jak oczyÂściĂŚ wasze wody i jak podwyÂższyĂŚ poziom wibracji waszych dusz – aby wydobyĂŚ je z ciemnoÂści. Kiedy mĂłwimy 'ciemnoœÌ', nie mamy na myÂśli nic negatywnego, ale prawdziwÂą ciemnoœÌ, przez ktĂłrÂą ludzie nie widzÂą i nie rozumiejÂą spraw kosmicznych. Nie rozumiejÂą teÂż, Âże ich nienawiœÌ i gniew stwarzajÂą problem dla WszechÂświata. Tylko podnoszÂąc poziom tej planety i poziom jej ÂświadomoÂści, doskonalÂąc miÂłoœÌ i doskonalÂąc serce kaÂżdego czÂłowieka, moÂżemy doskonaliĂŚ inne planety w galaktykach. Ta planeta znajduje siĂŞ na najniÂższym poziomie, na jakim moÂże znaleŸÌ siĂŞ dusza, aby siĂŞ czegoÂś nauczyĂŚ. TragediÂą jest gĂŞstoœÌ tej planety – jest ona niby muÂł, lepi siĂŞ, i te istoty wpadajÂą w puÂłapkĂŞ tej lepkoÂści. Zamierzamy podnieœÌ poziom tej planety z waszÂą pomocÂą, co uczyni jÂą jaÂśniejszÂą. Wtedy energia z niej pÂłynÂąca zostanie posÂłana we WszechÂświat i pomoÂże podnieœÌ poziom ÂświadomoÂści innych planet. Czy rozumiecie zasadĂŞ?ANDREW: Tak. Rozumiem, Âże to wszystko stanie siĂŞ za sprawÂą nowej nauki, ktĂłrÂą nam dajecie, jak kiedyÂś nam powiedziaÂłeÂś?TOM: To prawda. BĂŞdÂą mutacje. TakÂże wasza planeta zostanie podniesiona do tego poziomu wibracji, na ktĂłrym stanÂą siĂŞ moÂżliwe fizyczne kontakty, lecz nie jest to sprawÂą podstawowÂą. Energia ta zostanie zuÂżytkowana dla zachowania tej planety. Nie mamy nic przeciwko seksowi i wasze fizyczne stosunki nie sÂą naszÂą sprawÂą– zdajemy sobie sprawĂŞ z koniecznoÂści ich istnienia. Ale mĂłwimy o podniesieniu poziomu wibracji, wiĂŞc energia nie zostanie roztrwoniona na zwiÂązki fizyczne. Te nowe istoty, ktĂłre przybywajÂą na waszÂą planetĂŞ i rodzÂą siĂŞ na waszej planecie, i dzieci, ktĂłre majÂą w sobie 'sonary'... ZamierzaÂłem podaĂŚ wam nazwy ró¿nych galaktyk i planet, z ktĂłrych pochodzÂą te istoty, chcÂące pomĂłc Ziemi, lecz nazwy te sÂą tak trudne do wymĂłwienia w waszym jĂŞzyku.ANDREW: Hm...TOM: Czy coÂś ciĂŞ niepokoi...?ANDREW: Nie, chyba nie. Po prostu wiem, Âże to co mĂłwisz jest piĂŞkne i czyste, i po prostu zwala z nĂłg!TOM: Tak. Rozumiem.ANDREW: Czy mĂłgÂłbyÂś tylko choĂŚby w skrĂłcie opisaĂŚ jak bĂŞdzie wyglÂądaÂło lÂądowanie?TOM: CaÂłe lÂądowanie nie nastÂąpi w jednym czasie. Zacznie siĂŞ i przez dziewiĂŞĂŚ dni na caÂłej planecie bĂŞdÂą trwaÂły lÂądowania. BĂŞdzie moÂżna je zobaczyĂŚ, wiele ró¿nych pojazdĂłw, lecz zanim wyÂładujemy, wyÂślemy promieniowanie, ktĂłre zredukuje do zera strach w ludziach. Filmy i ksi¹¿ki posiaÂły w was ziarno, dziĂŞki ktĂłremu nas rozpoznacie, i ludzie bĂŞdÂą to pamiĂŞtali. A ta energia, to promieniowanie, ktĂłre wyÂślemy przed nami, bĂŞdzie pochodziÂło z energii owego ziarna, ktĂłre juÂż tu jest.
Loukas
Gość
« Odpowiedz #89 : Wrzesień 20, 2008, 18:26:33 »

Przy odpowiednim podejÂściu wszystkich bez wyjÂątku, nawet w karetkach moÂżnaby uÂżywac wiecej srodkĂłw zioÂłopochodnych.
Zio³opochodnych? Przykro mi, nie wszystko wyleczysz zio³ami (ziolem te¿ nie, chocia¿ przez pewien czas mo¿e siê tak wydawaÌ), a ju¿ z ca³¹ pewnoœci¹ nie w karetkach. Zast¹pisz morfinê liœÌmi koki? Mo¿e pacjent, którego noga wpad³a w kombajn zachce spróbowaÌ delikatnego zio³owego œrodka przeciwbólowego? Zio³a s¹ doskona³e, ale jako profilaktyka i dodatek; wiele obecnych tam substancji wykoprzystuje siê farmakologicznie, jednak w formie ekstraktu, który mo¿e mieÌ jakieœ mocniejsze i realne dzia³anie.
dv2
Gość
« Odpowiedz #90 : Wrzesień 21, 2008, 22:36:03 »

tak czytam te posty i czytam, i jedynie z sensem tutaj pisze lookas  UÂśmiech
lookas nie zawracaj sobie uwagi tÂłumaczeniem im wszystkiego, poczekajmy do tego "niby" 14 paÂździerinka. To niektorzy niestety bĂŞdÂą musieli zamkn¹Ì siĂŞ raz na zawsze  UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #91 : Wrzesień 21, 2008, 22:45:30 »

Darku UÂśmiech O co chodzi z tymi dzieĂŚmi ktĂłre maja      sonary    CoÂś
Ztym promieniowanie to dobry pomysl,bo niby siĂŞ nie bojĂŞ i chciaÂłabym ich zobaczyĂŚ ,sle jaka by byÂła moja ostateczna reakcja ? tego nie wiem !

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #92 : Wrzesień 21, 2008, 22:47:03 »

tak czytam te posty i czytam, i jedynie z sensem tutaj pisze lookas  UÂśmiech
lookas nie zawracaj sobie uwagi tÂłumaczeniem im wszystkiego, poczekajmy do tego "niby" 14 paÂździerinka. To niektorzy niestety bĂŞdÂą musieli zamkn¹Ì siĂŞ raz na zawsze  UÂśmiech
Witamy na forum UÂśmiech kolego
Mylisz siê nikt nie bêdzie MUSIA£ siê zamkn¹Ì
dv2
Gość
« Odpowiedz #93 : Wrzesień 21, 2008, 22:57:17 »

chodzi mi o to Âże teraz wiĂŞksza racja bĂŞdzie Âżeby niewierzyĂŚ niÂż wierzyĂŚ w to Âże coÂś wkoĂącu ma staĂŚ siĂŞ z naszÂą planetÂą. ChoĂŚ nie przecze Âże coÂś sie nie stanie, ale napewno nie w najbliÂższych 5,10,20,30 latach.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #94 : Wrzesień 22, 2008, 11:12:32 »

istnienie ufo jest faktem

tak jak istnienie Boga

kto nie chce wierzyĂŚ - nie musi

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #95 : Wrzesień 22, 2008, 11:36:59 »

Eee tam. Ostatnio jak UFO miaÂło siĂŞ pojawiĂŚ nad wielkimi miastami i zademonstrowaĂŚ nam swojÂą potĂŞgĂŞ oficjalnie to jedynÂą dziwnÂą rzeczÂą jakÂązaobserwowano byÂł dobry chumor profesorĂłw na mojej uczelni po sesji ;]. JeÂśli nie kojarzycie o czym mĂłwiĂŞ, to bodaj w poczÂątku 2007 roku miaÂły nam zademonstrowaĂŚ swoja potĂŞgĂŞ wedÂług jakiegoÂś tam przekazu kosmicznych narodĂłw czy coÂś w ten deseĂą (jakaÂś Federacja Kosmiczna na wzĂłr Star Treka chyba) - hahahahaha. ByÂło dostĂŞpne na stronie PCH, ale nie wiem czy jeszcze tam jest.
http://pl.youtube.com/watch?v=OJ0m8IEr664
po wÂłosku ale nie waÂżne, jaki zonk Chichot
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 11:37:41 wysłane przez Hans Olo » Zapisane
dv2
Gość
« Odpowiedz #96 : Wrzesień 22, 2008, 12:24:15 »

tom1ek czy ja podwaÂżam istnienie ufo albo Boga?
Loukas
Gość
« Odpowiedz #97 : Wrzesień 22, 2008, 12:28:45 »

Istnienie UFO - niestety równiez istnienie Boga - s¹ podwa¿alne. Koncepcja Boga jest tak doskonale niesprawdzalna, ¿e nigdy nie uda siê racjonalnie i spójnie udowodniÌ jego istnienia - istniej¹ce dowody moga przekonaÌ tylko przekonanych - ani dostatecznie mocno mu zaprzeczyÌ. Problem z UFO jest taki, ¿e wiele elementów tej konstrukcji zosta³o przeniesionych... dlatego w³aœnie te tezy o tym, ¿e "oni siê ukrywaj¹, ale nam pomagaj¹ / przeszkadzaj¹", a rz¹dy nie chca rozpowszechnienia dowodów s¹ w³aœciwie niemo¿liwe do ca³kowitego obalenia... w³aœnie, jakich dowodów? Poka¿cie mi namacalny i niekontrowersyjny dowód na istnienie UFO i wykazcie, ¿e zielone ludziki siêgaj¹ g³êbiej ni¿ XIX wieku (w³aœciwie koncepcja zielonego, nieskiego, wyraznookiego i oblego stwora przyszla w latach 40/50 wraz z... zagro¿eniem chiùskim).
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 17:12:42 wysłane przez Loukas » Zapisane
dv2
Gość
« Odpowiedz #98 : Wrzesień 22, 2008, 12:32:22 »

loukas dobrze ¿e s¹ tacy ludzie jak Ty ;] którzy przynajmniej nie pisz¹ bajek jak wiêszkoœÌ na tym forum Uœmiech

ja niczego nie podwaÂżam, i nie zamierzam, chodzi mi o to Âże te wszystkie historyjki o koĂącu Âświata w najbliÂższych latach itp. to opowieÂści Âżywcem wyjĂŞte z Faktu albo Super Expresu UÂśmiech

Pozdrawiam
Skala
Gość
« Odpowiedz #99 : Wrzesień 22, 2008, 16:57:11 »

A to Âże Vasulla przewidziaÂła Walke ReÂżimu i to trzy dni przed niÂą nic nie udowadnia?Co o tym myÂślisz Loukas?
Ja uwaÂżam Âże to Szatan za tym wszystkim stoi spĂłjz na czym opieram swĂłj wniosek:

"Gdy Jezus szedÂł po wyjÂściu ze ÂświÂątyni, podeszli do Niego uczniowie, aby Mu pokazaĂŚ budowle ÂświÂątyni.Lecz On rzekÂł do nich: «Widzicie to wszystko? ZaprawdĂŞ, powiadam wam, nie zostanie tu kamieĂą na kamieniu.A gdy siedziaÂł na GĂłrze Oliwnej, podeszli do Niego uczniowie i pytali na osobnoÂści:Powiedz nam, kiedy to nastÂąpi i jaki bĂŞdzie znak Twego przyjÂścia i koĂąca Âświata?;Na to Jezus im odpowiedziaÂł;StrzeÂżcie siĂŞ, Âżeby was kto nie zwiĂłdÂł. Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ: Ja jestem Mesjaszem. I wielu w b³¹d wprowadzÂą.BĂŞdziecie sÂłyszeĂŚ o wojnach i o pogÂłoskach wojennych; uwaÂżajcie, nie trwó¿cie siĂŞ tym. To musi siĂŞ staĂŚ, ale to jeszcze nie koniec!Powstanie bowiem narĂłd przeciw narodowi i krĂłlestwo przeciw krĂłlestwu. BĂŞdzie g³ód i zaraza, a miejscami trzĂŞsienia ziemi.Lecz to wszystko jest dopiero poczÂątkiem boleÂści. Wtedy wydadzÂą was na udrĂŞkĂŞ i bĂŞdÂą was zabijaĂŚ, i bĂŞdziecie w nienawiÂści u wszystkich narodĂłw, z powodu mego imienia.WĂłwczas wielu zachwieje siĂŞ w wierze; bĂŞdÂą siĂŞ wzajemnie wydawaĂŚ i jedni drugich nienawidziĂŚ. Powstanie wielu faÂłszywych prorokĂłw i wielu w b³¹d wprowadzÂą;  a poniewaÂż wzmoÂże siĂŞ nieprawoœÌ, oziĂŞbnie miÂłoœÌ wielu. Lecz kto wytrwa do koĂąca, ten bĂŞdzie zbawiony. A ta Ewangelia o krĂłlestwie bĂŞdzie gÂłoszona po caÂłej ziemi, na Âświadectwo wszystkim narodom. I wtedy nadejdzie koniec.

I to siĂŞ trochĂŞ sprawdza Jezus mĂłwiÂł teÂż:
"Wtedy jeÂśliby wam kto powiedziaÂł: "Oto tu jest Mesjasz" albo: "Tam", nie wierzcie!
Powstan¹ bowiem fa³szywi mesjasze i fa³szywi prorocy i dzia³aÌ bêd¹ wielkie znaki i cuda, by w b³¹d wprowadziÌ, jeœli to mo¿liwe, tak¿e wybranych. Oto wam przepowiedzia³em. Jeœli wiêc wam powiedz¹: "Oto jest na pustyni", nie chodŸcie tam!; "Oto wewn¹trz domu", nie wierzcie!
Albowiem jak bÂłyskawica zabÂłyÂśnie na wschodzie, a Âświeci aÂż na zachodzie, tak bĂŞdzie z przyjÂściem Syna CzÂłowieczego.  Gdzie jest padlina, tam siĂŞ i sĂŞpy zgromadzÂą
 Zaraz teÂż po ucisku owych dni sÂłoĂące siĂŞ zaĂŚmi i ksiĂŞÂżyc nie da swego blasku; gwiazdy zacznÂą padaĂŚ z nieba i moce niebios zostanÂą wstrz¹œniĂŞte
Wówczas uka¿e siê na niebie znak Syna Cz³owieczego, i wtedy bêd¹ narzekaÌ wszystkie narody ziemi; i ujrz¹ Syna Cz³owieczego, przychodz¹cego na ob³okach niebieskich z wielk¹ moc¹ i chwa³¹. Poœle On swoich anio³ów z tr¹b¹ o g³osie potê¿nym, i zgromadz¹ Jego wybranych z czterech stron œwiata, od jednego kraùca nieba a¿ do drugiego"

A skoro to siĂŞ dzieje teraz przeczytaj przeczytajcie sobie to:

"A od figowego drzewa uczcie siê przez podobieùstwo! Gdy jego ga³¹zka staje siê soczysta i liœcie wypuszcza, poznajecie, ¿e zbli¿a siê lato.
Tak samo i wy, kiedy ujrzycie to wszystko, wiedzcie, Âże blisko jest, we drzwiach.
 ZaprawdĂŞ, powiadam wam: Nie przeminie to pokolenie, aÂż siĂŞ to wszystko stanie
Niebo i ziemia przeminÂą, ale moje sÂłowa nie przeminÂą"

WiĂŞc skoro Vasulla przewidziaÂła walke ReÂżimu/raczej ktoÂś jej to powiedziaÂł to pewnie byÂł to Szatan bo po co ufoludki miaÂłyby podawaĂŚ siĂŞ za Jezusa?
A skoro Szatan istnieje to istnieje teÂż Pan BĂłg i co o tym myÂślisz?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 17:11:06 wysłane przez Skala » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: