Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 03:08:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340344 razy)
0 u¿ytkowników i 29 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Wrzesieñ 16, 2008, 08:22:34 »

Nie wiem co o tym s±dziæ, zobaczcie:
(3,5-kilometrowe UFO przez 2 dni w pe³ni widoczne)

14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi!

Ju¿ za niespe³na miesi±c - 10 pa¼dziernika 2008 UFO wielko¶ci oko³o 3,5 km ma pojawiæ siê na Ziemi, aby zakomunikowaæ istnienie obcych cywilizacji. Wiadomo¶æ ta pochodzi od Blossom'a Goodchild'a, australijskiego chanelera, który dosta³ przekaz chanelingowy od Federacji ¦wiat³a ("Federation of Light"). Obcy pojazd ma pojawiæ siê na okres ponad 3 dni i przebywaæ na po³udniowej pó³kuli Ziemi tak, aby by³ zauwa¿ony przez du¿± ilo¶æ osób. Obcy wybrali tak d³ugi okres po to, ¿eby media nie mog³y zataiæ i zniekszta³ciæ informacji o nich. Federacja ¦wiat³a chce pokazæ Ziemianom, ¿e istniej± obce cywilizajce i pomóc nam w drodze przysz³ego rozwoju. Pierwszy kontakt bêdzie jedynie polega³ na podró¿y statku ponad Ziemi±, bez bezpo¶redniego kontaktu z przybyszami. Jednak¿e kosmiczni przyjaciele zapowiedzieli, ¿e maj± w planach kolejne wizyty i ¿e 10 pazdziernika 2008 bêdzie dopiero pocz±tkiem dalszych spotkañ.

Przes³anie Federacji ¦wiat³a

Bardzo niedawno ukaza³a siê ksi±¿ka Blossom Goodchild The Bridge (Most), w której autorka zawar³a channelingowe przes³ania, jakie otrzyma³a od Kosmicznych Bytów znanych jako Federacja ¦wiat³a (The Federation of Light). Podczas ostatnich spotkañ z nimi o¶wiadczyli oni, ¿e jeden z ich statków pojawi siê na naszym niebie w dniu 14 pa¼dziernika 2008 i pozostanie tu przez trzy dni, tak by udowodniæ nam istnienie we Wszech¶wiecie innych form ¿ycia. Federacja ¦wiat³a podkre¶la, ¿e przybywa w MI£O¦CI, aby nam i naszej planecie pomóc przej¶æ do Wy¿szych Wibracji Mi³o¶ci. Poprosili Blossom o przekazanie tej wiadomo¶ci tylu ludziom ilu tylko mo¿na. Oto to przes³anie Federacji ¦wiat³a otrzymane drog± channelingu przez Blossom.

DO LIDERÓW, CZ£ONKÓW RZ¡DÓW, POLITYKÓW
I WSZYSTKICH LUDZI NA ZIEMI

Chcemy, aby¶cie wiedzieli, ¿e dnia 14 pa¿dziernika roku 2008 na waszym niebie bêdzie widoczny statek wielkich rozmiarów. Bêdzie na po³udniu waszej pó³kuli i przeleci nad wielu waszymi krajami.
Przekazujemy wam nazwê Alabama.
Zosta³o postanowione, ¿e pozostaniemy w waszej atmosferze przynajmniej przez trzy wasze dwudziestoczterogodzinne okresy.
Przez ten czas na waszym ziemskim planie bêdzie wielkie poruszenie. Wasze najwy¿sze w³adze bêd± próbowa³y wtargn±æ do naszej 'atmosfery', która otacza nasz statek. To 'pole bezpieczeñstwa' jest nam niezbêdne, gdy¿ bêdzie 'farsa' zorganizowana przez tych z waszego ¶wiata, którzy bêd± próbowali zaprzeczyæ, ¿e przybywamy w MI£O¦CI.
WIEDZCIE, ¯E PRZYBYWAMY, BY POMÓC WASZEMU ¦WIATU.
NIE PRZYBYWAMY, BY PRZEJMOWAÆ.
NIE PRZYBYWAMY, BY NISZCZYÆ.
PRZYBYWAMY, BY DAÆ WAM NADZIEJÊ.
Jeste¶my istotami z innych planet, które przez wiele wieków waszego czasu przygotowywa³y siê na te nadchodz±ce dni.
Prosimy ka¿d± duszê, która czyta te s³owa, aby zaakceptowa³a w sercu Prawdê, która tkwi w jego wnêtrzu. Poniewa¿ w tym miejscu istnieje wiedza, ¿e ma to nast±piæ.
Bêdzie wielu, którzy zaprzeczaj±. Bêdzie wielu, którzy odrzucaj±.
Bêd± ci, którzy ZNAJ¡ tê PRAWDÊ.
Kimkolwiek z nich jeste¶ ... wiedz o tym.
TO NAST¡PI.
Dajemy wam okazjê uchwyciæ na ekranie ten szczególny statek. Nie bêdzie kontaktu w formie, jak± chcieliby widzieæ mieszkañcy waszej planety. Podczas tej pocz±tkowej prezentacji, bêdziemy po prostu pokazywaæ wam nasz statek.
Powiadamy wam ... Na pocz±tek bêdzie to z pewno¶ci± wystarczaj±co du¿o, by zrozumieæ.
Zostan± wykorzystane wszelkie sposoby, aby przedrzeæ siê przez nasz± barierê bezpieczeñstwa, ale wszystkie zawiod±.
Dopóki nie UDOWODNIMY wam, ¿e przybywamy w MI£O¦CI, nie dopu¶cimy do odkrycia pe³ni naszych odwiedzin.
WIEDZCIE O TYM ...
JEST TO POCZ¡TEK ... NIE KONIEC.
Wasze rz±dy i wasze ¶rodki masowego przekazu bêd± próbowa³y zakamuflowaæ nas. To siê nie powiedzie. Uwzglêdnili¶my wszystkie mo¿liwo¶ci. Wasze media nie bêd± mia³y wyboru – bêd± musia³y przedstawiæ PRAWDÊ, gdy¿ bêdzie dla wszystkich widoczna.
Przyjaciele ziemi. Nie obawiajcie siê. Usilnie nalegamy, by¶cie ZAUFALI, ¿e przychodzimy, aby sprowadziæ upadek tych, którzy maj± z³e intencje w stosunku do pomy¶lno¶ci waszej planety.
Gdyby¶my teraz nie interweniowali ... zgodnie z planami istniej±cymi od wieków waszego czasu ... to obawiamy siê, ¿e by³oby za pó¼no.
PROSIMY, ABY¦CIE PRZYJÊLI NAS Z MI£O¦CI¡.
PONIEWA¯ TO W JEJ IMIENIU PRZYCHODZIMY.
Kiedy mówiono, ¿e wasz ¶wiat by³ nas ¶wiadomy dziêki filmom itp., nie by³o to czyst± fantazj±. To my siali¶my i podlewali¶my ziarna Prawdy na waszej planecie, przygotowuj±c was na te dni.
MY NAPRAWDÊ
PRZYBYWAMY W POKOJU.
Nape³nijcie swoje dusze UFNOSCI¡ w to.
Jeste¶my waszymi braæmi i siostrami z innych miejsc.
Nasza technologia jest bardzo zaawansowana. Istniej± ludzie na wysokich stanowiskach w³adzy, którzy bardzo dobrze o tym WIEDZ¡. Dlatego wiedz±, ¿e niewiele sensu mia³yby próby 'udawania', ¿e musz± u¿yæ broni, aby nas zniszczyæ.
Prosimy, aby¶cie w dniu, w którym siê uka¿emy s³uchali tylko swojego serca, a NIE s³ów tych, którzy bêd± opanowani wielkim strachem przed utrat± swojej w³adzy.
Ju¿ zbyt d³ugo wasz ¶wiat ¿y³ pod chmur±, której wiêkszo¶æ z was nie by³a ¶wiadoma. Gdyby¶cie ZNALI Prawdê o tym, co by³o przed wami skrywane, przeraziliby¶cie siê i bardzo trudno by³oby wam w to uwierzyæ.
Czas, aby waszym duszom pozwoliæ byæ tym, kim s±.
Zas³ona bêdzie odsuniêta.
RADUJCIE SIÊ.
PRZYSZED£ NA TO CZAS.
BÊDZIECIE O TYM WIEDZIEÆ, GDY WASZE SERCE ZAAKCEPTUJE PRAWDZIWY POWÓD NASZEJ WIZYTY.
PRZYNOSIMY WAM ZROZUMIENIE MI£O¦CI. WIEDZCIE O TYM.
Decydujemy siê na tym poprzestaæ.
B±d¼cie czujni. Zwracajcie oczy ku niebu.
Zachowujcie w sercu MI£O¦Æ.
MY ... FEDERACJA ¦WIAT£A ... NA TYM KOÑCZYMY, ¦L¡C WAM ZACHÊTÊ I NADZIEJÊ WRAZ Z ROZPOCZYNANIEM WZNOSZENIA DO NOWEGO ¦WIATA.
Ka¿de z was samo zdecydowa³o, aby byæ tutaj w czasie tego wznoszenia. Teraz zdecydujcie, czy wasza ludzka forma ...
Zaakceptuje to powodowana MI£O¦CI¡ Czy Odrzuci to z powodu STRACHU.
Niechaj Najwy¿szy aspekt waszej duszy nape³ni was ¦wiat³em, gdy odwa¿nie bêdziecie postêpowaæ naprzód.
Wyrazy wdziêczno¶ci dla ka¿dego z was, który wesprze nas w tej sprawie.

[Z blogu w witrynie Blossom Goodchild t³um. KMB; Toruñ 2008.09.05] 

Uwagi t³umacza:

Sama Blossom przyznaje, ¿e nie wszystko w tym przes³aniu rozumie. Np. nie wie, co ma znaczyæ nazwa Alabama, a tak¿e co znaczy po³udniowa strona pó³kuli (nieba) – u niej, w Australii, znaczy³oby to kierunek nad biegun nad Antarktyd±. Wyzna³a te¿, ¿e pocz±tkowo ogarn±³ j± wielki strach, gdy poproszono j± o og³oszenie tego przes³ania. W pó¼niejszych rozmowach z Federacj± (na jej stronach w dniu 5 wrze¶nia znajdowa³o siê piêæ sesji channelingowych poczynaj±c od dnia 8 sierpnia b.r.) otrzyma³a dalsze wyja¶nienia, ale tak¿e kilka zagadkowych stwierdzeñ. Generalnie kosmici zostawiaj± wra¿enie, ¿e nie mog± podawaæ wszystkich szczegó³ów, gdy¿ na Ziemi maj± potê¿nych (z naszego punktu widzenia) przeciwników, którzy bêd± chcieli pokrzy¿owaæ te ich plany. Z tego powodu dopuszczaj± nawet mo¿liwo¶æ niewielkiego opó¼nienia zaplanowanego terminu pojawienia siê na niebie.

Znacz±cym jest równie¿ to, ¿e prawdziwo¶æ zapowiedzi pojawienia siê wielkiego statku w podanym terminie potwierdzi³o kilka innych, zupe³nie niezale¿nych mediów (www.10-14-08.blogspot.com). Podano m.in. niewiarygodne rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil ¶rednicy.
//powinno byæ 2 mile - chyba b³±d

blog o tym (z filmem youtube):
http://www.10-14-08.blogspot.com/
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2008, 22:43:41 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 16, 2008, 08:28:42 »

To ju¿ nied³ugo U¶miech

Po¿yjemy zobaczymy...oby tylko nie chodzi³o o 10 pa¼dziernika 2012 roku Mrugniêcie

Afro stolo  Afro

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 16, 2008, 09:32:39 »

na stronie tej kobiety z channelingiem pisze, ¿e mog± prze³o¿yæ przelot o kilka dni, ale na 100% przelec± w pa¼dzierniku 2008 nad wieloma pañstwami

...¿eby tylko w pa¼dzierniku nie pisali, ¿e prze³o¿± na listopad, w listopadzie na grudzieñ itd. Mrugniêcie

//p.s.: stolo - wypasione masz teraz te emotikony w podpisie Chichot

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 16, 2008, 09:54:28 »

Pokazywanie przybyszom z kosmosu jak umiemy siê kopaæ po g³owach mo¿e doprowadziæ do rozszyfrowania naszych metod walki.
Nawet nasz by³y prezydent wiedzia³, ¿e walcz±c z Mieciem, od Miecia siê zginie... U¶miech
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 16, 2008, 09:56:56 »

jakiego rozszyfrowania naszych metod...?
przez ufo? o to chodzi?

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:00:19 »

Czytam obecnie "Radê Dziewiêciu", tam tê¿ mówi± ¿e bêd± siê pokazywaæ, oczywi¶cie w pokojowych zamiarach. Nie podaj± jednak dat.
Robson
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:17:08 »

Oby by³a to prawda. Dobrze siê sk³ada, ¿e to za miesi±c a nie za 2 lata. Ale bêdzie numer na ¶wiecie, ju¿ siê cieszê U¶miech

Jesli to prawda i dojdzie do tej manifestacji UFO, to mam wra¿enie, ¿e dojdzie do ma³ej rewolucji na ziemi a natêpnie bêd± kontakty 3 i 4 stopnia.

Czekam cierpliwie.
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:20:04 »

a mi siê widzi, ¿e nic takiego miejsca mieæ nie bêdzie  Mrugniêcie

Afro stolo  Afro

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:48:50 »

Te¿ podchodzê do tego trochê z przymró¿eniem oka, choæ nie ukrywam ¿e chcia³bym aby siê pokazali.
A niech narobi± bajzlu w niektórych strukturach. Chichot
Windir
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:51:46 »

a mi siê widzi, ¿e nic takiego miejsca mieæ nie bêdzie  Mrugniêcie

Afro stolo  Afro

to tak jak ja.. ale po cichu liczê, ¿e jednak poka¿± nam swoje czu³ki tudzie¿ inne macki ;-) 
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 16, 2008, 12:42:40 »

Ju¿ sam przelatuj±cy statek kosmiczny by³by nie lada wydarzeniem. Zrobi³by siê bajzel, bo na wierzch wyp³ynê³o by wiele osób przypisuj±cych sobie proroctwa zwi±zane z tym wydarzeniem Smutny

Afro stolo Afro

tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 16, 2008, 12:47:23 »

fajnie by by³o, przylatujcie! Du¿y u¶miech

Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:09:14 »

nie no, niemo¿liwe  Du¿y u¶miech ale bede zadzierac nosa do góry, jakby co  Mrugniêcie
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:21:07 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil ¶rednicy."

Przecie to dwukrotna wielko¶æ polski  3 218,688 kilometra Szok
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:23:39 »

W tym wszystkim podoba mi siê jednoznaczno¶æ przekazu - konkretna data +/- 3 dni i nie ma przepro¶. Je¿eli nie przylec± to ju¿ nic nie dadz± t³umaczenia w stylu "no im trudno poruszaæ siê w naszych okre¶leniach czasu..." Aha i jakby co to mam nadziejê, ¿e ten przelot nast±pi na wysoko¶ci max kilkuset metrów a nie kilometrów...
Jednak jestem mocno sceptyczny.

EDIT:
Mora, w linku stoi 3,5km czyli 2 mile, co¶ zer dopisa³e¶ do wielko¶ci podanej [zapewne] w metrach...
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2008, 13:25:32 wys³ane przez arteq » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:24:51 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil ¶rednicy."

Przecie to dwukrotna wielko¶æ polski  3 218,688 kilometra Szok

niekoniecznie - s± mile morskie, l±dowe.... itd.

YaSiEk
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 16, 2008, 15:07:06 »

Sory, ale jako¶ nie chcê mi siê w to wierzyæ. Prêdzej kaktus mi na d³oni wyro¶nie xD I nie chodzi o to, ¿e w nich nie wierzê. Po prostu by³oby to zbyt dziwne  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2008, 15:08:04 wys³ane przez YaSiEk » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 16, 2008, 16:50:05 »

Chyba odpowiednio du¿a grupa ludzi pozytywnie odpowiedzia³a na:

http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Czy_chcecie_abysmy_sie_ujawnili

Wiêc chc± to zrobiæ. Mrugniêcie
zbmb
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 16, 2008, 19:17:24 »

fajnie by by³o, przylatujcie! Du¿y u¶miech
moga rzeczywiscie przyleciec bo przeciez ceny ropy na swiecie spadaja...
zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 16, 2008, 19:58:58 »

Jestem sceptyczna, ale bardzo chcialabym, aby siê tak stalo; ale bylby wstrz±s  U¶miech
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 16, 2008, 20:11:46 »

je¶li przylec± to bêdzie oznacza³o ¿e wszystko co tu robimy ma sens... wiêc poczekajmy  Afro
aciunia
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 16, 2008, 20:48:50 »

Po¿yjemy, zobaczymy... U¶miech d³ugo nie trzeba czekaæ.
To nie kwestia wiary w UFO, tylko w przekaz tej osoby Chichot
Ja w niego nie wierzê.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 16, 2008, 20:53:04 »

EDIT:
Mora, w linku stoi 3,5km czyli 2 mile, co¶ zer dopisa³e¶ do wielko¶ci podanej [zapewne] w metrach...

Znacz±cym jest równie¿ to, ¿e prawdziwo¶æ zapowiedzi pojawienia siê wielkiego statku w podanym terminie potwierdzi³o kilka innych, zupe³nie niezale¿nych mediów (www.10-14-08.blogspot.com). Podano m.in. niewiarygodne rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil ¶rednicy.

Chyba nie doczyta³e¶ do koñca tego co napisa³ tom1ek
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 16, 2008, 20:56:58 »

EDIT:

Chyba nie doczyta³e¶ do koñca tego co napisa³ tom1ek

fakt, ja mog³em siê machn±æ, chyba mia³o byæ 2 mile:
mila * 2 = 3,218688 kilometra

hen
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 17, 2008, 11:57:06 »

By³o juz wiele zapowiedzi ró¿nych wydarzeñ, ale sprawdza³y siê tylko te z przesz³o¶ci, mo¿e wiêc teraz nast±pi prze³om i sprawdzi siê przepowiednia? Poczekamy - zobaczymy to nied³ugo
Uwa¿am, ¿e nie jeste¶my sami we Wszech¶wiecie
Pozdrawiam Hen Mrugniêcie
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: