Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:18:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340738 razy)
0 u¿ytkowników i 13 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Wrzesieñ 25, 2008, 16:01:23 »

ciekawe ciekawe
14.10.2008 r ma pokazaæ siê UFO. To bêdzie co¶ wielkiego jak oka¿ê siê to prawd±
Je¶li maj± wobec nas przyjazne zamiary chc± z nami ¿yæ w zgodzie i pokoju to nie widzê problemu ¿eby nam siê pokazywali
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Wrzesieñ 25, 2008, 16:25:31 »

Enigma odno¶nie kodu peszerowego to ju¿ pisa³em, moim zdaniem wysilianie siê i próba interpretacji czego¶ w taki a nie inny sposób jest zbêdna.

To by³o do Loukasa, wiem jakie masz podejscie do tamtego tematu. Obieca³ nam uczony wyk³ad, gdzie (jak mniemam) zostawi wióry z teori Dr Thiering  Du¿y u¶miech moze przyleci Kiara i bedzie jakie¶ widowisko, przynajmniej tym razem bêde mog³a popatrzeæ sobie z boku  Jêzyk . Acha, Loukasie ja to bym chcia³± zobaczyæ jaki ty masz pogl±d na t± teorie zamiast, czytaæ przytoczony wyk³ad innego my¶liciela. pozdro
dv2
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Wrzesieñ 25, 2008, 21:25:01 »

Kiara wylewa tam siódme poty ¿eby "rozkodowaæ" Bibliê a Ty jeszcze chcesz zeby energicznie dyskutowa³a no wiesz co...  Du¿y u¶miech
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Wrzesieñ 26, 2008, 11:59:53 »

Dam wam dowód, ¿e ufo ju¿ leci w naszym kierunku:

W±tek: Nieznany obiekt sfotografowany przez Teleskop Hubble'a - naukowcy w kropce

W³a¶nie dla takich chwil astronauci ryzykuj± swoje ¿ycie naprawiaj±c teleskop Hubble'a - w Astrophysical Journal naukowcy opisali odkrycie nowego, intryguj±cego obiektu kosmicznego. Co ciekawe, po kilkudziesiêciu dniach obserwacji... znikn±³. ¯eby by³o jeszcze ¶mieszniej - pojawi³ siê równie¿ znik±d! Po prostu wcze¶niej nie by³o go w tym miejscu. Nie s± w stanie nawet okre¶liæ gdzie siê aktualnie znajduje, poniewa¿ nie zachowuje siê jak ¿aden znany do tej pory obiekt.

Nie mo¿e byæ bli¿ej ni¿ 130 lat ¶wietlnych, ale mo¿e byæ w odleg³o¶ci ok. 11 miliardów ly. Nie przynale¿y te¿ do ¿adnej wykrywalnej galaktyki. Z mo¿liwych wyja¶nieñ odrzucono tak¿e supernovê. W skrócie - nie wiadomo co, jak ani gdzie.

"S±dzimy, ¿e obiekt mo¿e nale¿eæ do zupe³nie nowej klasy." - mówi± naukowcy.

Jedyn± rzecz±, któr± astronomowie pracuj±cy w Supernova Cosmology Project mog± potwierdziæ jest to, ¿e "co¶" pojawi³o siê z nienacka w kierunku galaktyki CL 1432.5+3332.8, w odleg³o¶ci oko³o 8.2 miliardów lat ¶wietlnych. Teleskop Hubble'a uchwyci³ 'iskrê', która roz¶wietla³a siê i gas³a ok. 120 razy przez okres 100 dni, po czym wygas³a ca³kowicie w podobnym okresie czasu.

¬ród³o:
http://pathomidae.hosted.pl/forum/index.php/topic,104.0.html
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 26, 2008, 12:02:07 wys³ane przez t0m3k12 » Zapisane
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Wrzesieñ 26, 2008, 14:31:38 »

a jak to jaka¶ kometa? asteroida? chyba istnieje taka mo¿liwo¶æ?
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Wrzesieñ 26, 2008, 17:15:19 »

ZNALAZ£EM CIEKAWY TEKST CO MO¯E MIEÆ CO¦ WSPO£NEGO Z TYM TEMATEM

S± te¿ tacy, którzy wierz±, ¿e razem z Nibiru przybêd± na Ziemiê Anunnaki aby ponownie zniewoliæ Ziemiê. Na ich temat kr±¿± ró¿ne opinie. Niektórzy reinkarnowali siê w ludzkich formach i ¿yj± z nami, inni pozostali w formie astralnej. Posiadaj± wielkie wp³ywy w astralu. POTʯNA ILO¦Æ DZISIEJSZYCH CHANNELINGÓW POCHODZI W£A¦NIE Z ASTRALU , ZWODZ¡ , OSZUKUJ¡ , OPÓZNIAJ¡ ¦WIADOMO¦Æ
JEDNI I DRUDZY UCHODZ¡ ZA WIELKICH MANUPULATORÓW.Tylko Boskie ¦wiat³o i Jego pomocnicy z Najwy¿szych poziomów mog± pomóc Ziemi.

UWA¯AJCIE Z JAKICH ZRÓDE£ CHANNELINGOWYCH KORZYSTACIE , SZCZEGÓLNIE TYCH KTÓRZY POWO£UJ¡ SIÊ NA KONTAKTY Z ISTOTAMI ¦WIAT£A. POD PIÊKNYMI S£OWAMI SKRYWA SIÊ POTʯNY  niczym czekoladka wype³niona trucizn±. Zaliczani s± do fa³szywych proroków, potrafi± byæ tak za¶lepieni w swoich prawdach, ¿e nie przyjmuj± ¿adnych ostrze¿eñ.
 Równie¿ wielu z nich tkwi w g³êbokiej nie¶wiadomo¶ci, uwa¿aj± sami siebie za bogów. Prawdziwe Dzieci ¦wiat³a pracuj± bezinteresownie, nie czerpi± zysków, nie zale¿y im na s³awie, pieni±dzach, nie mydl± oczu fa³szyw± mi³o¶ci±. Przyby³y na Ziemiê aby w tych trudnych chwilach pomóc ludzko¶ci. Ju¿ nieraz tak bywa³o w dalekiej przesz³o¶ci, pomaga³y do koñca i umiera³y razem z pozosta³ymi.

Na Ziemi tysi±ce lat temu by³ ju¿ czas w³adzy Anunnaków. Opanowali wiele kultur: chiñsk±, japoñsk±, egipsk± i zachodnio-europejsk±. (LINK! - Anunnaki)
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Wrzesieñ 26, 2008, 19:00:08 »

To bardzo mozliwe, ale jak narazie to nie ma zadnych dowodow na istenienie obcych cywilizacji, badz Boga chyba, ¿e taj± to najwszyzsze wladze Jêzyk

Pozdrawiam
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Wrzesieñ 26, 2008, 19:23:29 »

¿e ¿ycie jest to s± dowody (np piktogramy)
Ale przypomnê jeszcze raz zdanie
POTʯNA ILO¦Æ DZISIEJSZYCH CHANNELINGÓW , ZWODZ¡ , OSZUKUJ¡ , OPÓZNIAJ¡ ¦WIADOMO¦Æ

i terraz najwa¿niejsze
UWA¯AJCIE Z JAKICH ZRÓDE£ CHANNELINGOWYCH KORZYSTACIE , SZCZEGÓLNIE TYCH KTÓRZY POWO£UJ¡ SIÊ NA KONTAKTY Z ISTOTAMI ¦WIAT£A
a tutaj nie jest mowa o Federacji ¦wiata
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Wrzesieñ 26, 2008, 19:30:09 »

UWA¯AJCIE Z JAKICH ZRÓDE£ CHANNELINGOWYCH KORZYSTACIE , SZCZEGÓLNIE TYCH KTÓRZY POWO£UJ¡ SIÊ NA KONTAKTY Z ISTOTAMI ¦WIAT£A. POD PIÊKNYMI S£OWAMI SKRYWA SIÊ POTʯNY  niczym czekoladka wype³niona trucizn±. Zaliczani s± do fa³szywych proroków, potrafi± byæ tak za¶lepieni w swoich prawdach, ¿e nie przyjmuj± ¿adnych ostrze¿eñ.
 Równie¿ wielu z nich tkwi w g³êbokiej nie¶wiadomo¶ci, uwa¿aj± sami siebie za bogów. Prawdziwe Dzieci ¦wiat³a pracuj± bezinteresownie, nie czerpi± zysków, nie zale¿y im na s³awie, pieni±dzach, nie mydl± oczu fa³szyw± mi³o¶ci±. Przyby³y na Ziemiê aby w tych trudnych chwilach pomóc ludzko¶ci. Ju¿ nieraz tak bywa³o w dalekiej przesz³o¶ci, pomaga³y do koñca i umiera³y razem z pozosta³ymi.

£adnie napisane, równiez polecam kazdemu ostro¿no¶æ, sceptyczno¶æ i ch³odne oko Mrugniêcie
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Wrzesieñ 26, 2008, 19:50:49 »

nom niechc±cy znalaz³em w necie to; to jest racja nie wiadomo czy kto¶ nie kituje mówi mówi wszystko ³adnie a tak naprawdê wielkie k³amstwo
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Wrzesieñ 27, 2008, 13:25:29 »

I znów, po raz setny, mam ochotê przytoczyæ tre¶æ jednego przekazu...
"nie ufajcie przedstawicielom falszywych darow i zlamanych obietnic....."
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #161 : Wrzesieñ 30, 2008, 20:27:35 »

poczekamy, zobaczymy...

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Pa¼dziernik 02, 2008, 11:04:27 »

Jako wytrawny znawca tematu pozwolê sobie na parê s³ów od serca na temat 14 pa¼dziernika...
Tak krótko i na temat - racjê maj± niestety sceptycy którzy twierdz± ¿e nic siê nie wydarzy.
Nie wynika to jednak z faktu ¿e Federacja ¦wiat³a to wymys³ grupki napalonych ufologów, jak zapewne bêd± 15 pa¼dz twierdziæ sceptycy.
Do tych którzy bêd± tego dnia zaopatrzeni w niezbêdne produkty z niecierpliwo¶ci± spogl±daæ w niebo - poczytajcie trochê wiêcej na temat Federacji, albo poogl±dajcie Star Treka je¶li nie lubicie czytaæ - pierwsz± dyrektyw± jest nieingerencja w ni¿ej rozwiniête cywilizacje. Pierwszy kontakt z nimi odbêdzie siê na nasze zaproszenie, ¶wiadomo¶æ ca³ej ludzko¶ci musi do tego dorosn±æ - w przeciwnym razie by³by to gwa³t na ¶wiadomo¶ci ludzko¶ci i co¶ takiego mog± zrobiæ jedynie cywilizacje negatywne lub Ci Którzy Zaaran¿owali WTC I KTÓRYM GRUNT SIÊ POD NOGAMI PALI.
Jak wiemy ¶wiadomo¶æ jeszcze czêsto gêsto raczkuje, wiêc trochê sobie poczekamy zanim z ch³opakami z Pleyad czy Andromedy wypijemy piwko. Nie tak d³ugo jednak jak my¶l± sceptycy - teraz ¶widomo¶æ rozwija siê w tempie wyk³adniczym, a to cholernie szybko.
Na koniec dodam ¿e najbli¿szy miesi±c jest bardzo wa¿ny dla naszej przysz³o¶ci jako ludzko¶ci - je¶li prze¿yjemy go bez zamachów w USA i odbêd± siê tam wybory bêdziemy na dobrej drodze do skoku w nastêpn± gêsto¶æ.
Pozdrawiam ciep³o
zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Pa¼dziernik 02, 2008, 18:01:14 »

ju¿ kiedy¶ na forum pyta³em ale nikt nie udzieli³ mi odpowiedzi:

Co powoduje, ¿e wierzymy w jeden przekaz a w inny nie, choæ ¶wiadkami nie byli¶my na ¿adnym??

Dlaczego nie wierzymy, ¿e poza nami we wszech¶wiecie s± inne istoty, które nas odwiedzaj± a z ³atwo¶ci± jeste¶my uwierzyæ w ukrzy¿owanie i pó¼niejsze zmartwychwstanie Chrystusa??

To mo¿e drastyczny rozrzut skrajnych przypadków i nie mam zamiaru wszczynaæ wojny religijnej. Pytanie jest proste:

Dlaczego??

Afro stolo Afro

My¶lê, ¿e wierzymy w to, czego podswiadomie oczekujemy U¶miech
Pozdrawiam
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Pa¼dziernik 02, 2008, 18:56:45 »

12 dni do godziny 0000 Du¿y u¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Pa¼dziernik 02, 2008, 20:12:05 »

Tak, tak napewno bedzie widowisko  Du¿y u¶miech Tylko szkoda ze nie powiedzieli o której godzinie maj± zamiar lataæ. Nie mam zamiaru ca³y dzieñ zadzieraæ g³owy do nieba, musze zrobic zakupy, obiad, pranie etc...Wogóle maja leciec na pó³kuli po³udniowej, wiec u nas fige zobaczymy  Jêzyk
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Pa¼dziernik 02, 2008, 21:16:40 »

"Jest piêtnasty pa¼dziernika. Wszyscy byli¶my ¶wiadkami tego niesamowitego wydarzenia. Jednak niektórzy mog± pochwaliæ siê czym¶ wiêcej ni¿ tylko ¶wiadectwem przelotu statku kosmicznego.

Okazuje siê, ¿e kilkoro wybrañców zosta³o wyró¿nionych w¶ród ziemian, ludzie ci zostali wziêci na pok³ad ufo. Z pasj± opowiadaj± o swoich prze¿yciach. Byli¶my w szoku, gdy jeden z 'wziêtych' oznajmi³, ¿e mia³ ze sob± aparat fotograficzny i uda³o mu siê sfotografowaæ przywódcê statku kosmicznego.

Oto i zdjêcie:

-new york times, 15.10.08"

Mrugniêcie
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #167 : Pa¼dziernik 02, 2008, 23:04:09 »

O  lord Wader !!! widzê ¿e kto¶ tu jest wielbicielem " Gwiezdnych wojen" tak jak ja U¶miech Pamiêtam premierê pierwszej czê¶ci w Polsce.Mia³am chyba 18 lat i by³am na randce w najlepszym kinie w Krakowie.Kwadrofonia ,ogromny ekran to by³o co¶.Najwieksze wra¿enia zrobi³ na mnie statek kosmiczny federacji.Ca³y film zrobi³ na mnie ogromne wra¿enie.
Pozdrawiam  "NIECH MOC BÊDZIE Z WAMI "   Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2008, 23:05:23 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Pa¼dziernik 02, 2008, 23:04:49 »

Ye, yes...

To z pewno¶ci± jeden z Anunakich...yy Anakin-ów?
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Pa¼dziernik 02, 2008, 23:59:33 »

Zdecydowanie miszcza Yodê wolê ja. Zreszt± - bardzo trafnie przywo³a³e¶ SW w tym kontek¶cie; s±dzê, ¿e odpowiadaj± w ogromnym wymiarze za ca³e to obecne zjawisko fascynacji "Federacjami ¦wiat³a".
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #170 : Pa¼dziernik 03, 2008, 11:29:45 »

Zdecydowanie miszcza Yodê wolê ja. Zreszt± - bardzo trafnie przywo³a³e¶ SW w tym kontek¶cie; s±dzê, ¿e odpowiadaj± w ogromnym wymiarze za ca³e to obecne zjawisko fascynacji "Federacjami ¦wiat³a".
Loukasie U¶miech
zdecydowanie Han Solo wolê ja !! Mrugniêcie rasy mojej on jest. Wolny i przystojny on jest Mrugniêcie
Jedi kobiet nie mog± mieæ Jêzyk

[za³±cznik starszy ni¿ 90 dni - usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 03, 2008, 11:34:20 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #171 : Pa¼dziernik 03, 2008, 12:11:40 »

Pamiêtam premierê pierwszej czê¶ci w Polsce.Mia³am chyba 18 lat i by³am na randce w najlepszym kinie w Krakowie.Kwadrofonia ,ogromny ekran to by³o co¶.Najwieksze wra¿enia zrobi³ na mnie statek kosmiczny federacji.
Szkoda, bo najwiêksze wra¿enie mia³ chyba zrobiæ ch³opak-wspó³randkowicz, biedny... Du¿y u¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #172 : Pa¼dziernik 03, 2008, 12:54:26 »

Pamiêtam premierê pierwszej czê¶ci w Polsce.Mia³am chyba 18 lat i by³am na randce w najlepszym kinie w Krakowie.Kwadrofonia ,ogromny ekran to by³o co¶.Najwieksze wra¿enia zrobi³ na mnie statek kosmiczny federacji.
Szkoda, bo najwiêksze wra¿enie mia³ chyba zrobiæ ch³opak-wspó³randkowicz, biedny... Du¿y u¶miech
hahaha Chichot chyba zrobi³ bo dalej jestem znim Jêzyk a tak wogóle to posz³am na film a nie do kina  Jêzyk Jêzyk Jêzyk

Ksiêga Koheleta 3,1
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #173 : Pa¼dziernik 03, 2008, 14:15:39 »

"chyba zrobi³ bo dalej jestem znim "
wow.. star wars ³±czy ludzi Chichot

Do tego mojego postu wy¿ej powinienem oczywi¶cie jeszcze dodaæ nagrania wideo przelotu statków kosmicznych.
http://www.youtube.com/watch?v=mkPh3I5o7Do

Chichot Chichot Chichot
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #174 : Pa¼dziernik 06, 2008, 14:22:37 »

Do tego mojego postu wy¿ej powinienem oczywi¶cie jeszcze dodaæ nagrania wideo przelotu statków kosmicznych.
http://www.youtube.com/watch?v=mkPh3I5o7Do

Chichot Chichot Chichot

Hehe... fajnie komu¶ to wysz³o,dobre  Du¿y u¶miech
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: