Przes³anie Federacji ¦wiat³a
Bardzo niedawno ukaza³a siê ksi±¿ka Blossom Goodchild The Bridge (Most), w której autorka zawar³a channelingowe przes³ania, jakie otrzyma³a od Kosmicznych Bytów znanych jako Federacja ¦wiat³a (The Federation of Light). Podczas ostatnich spotkañ z nimi o¶wiadczyli oni, ¿e jeden z ich statków pojawi siê na naszym niebie w dniu 14 pa¼dziernika 2008 i pozostanie tu przez trzy dni, tak by udowodniæ nam istnienie we Wszech¶wiecie innych form ¿ycia. Federacja ¦wiat³a podkre¶la, ¿e przybywa w MI£O¦CI, aby nam i naszej planecie pomóc przej¶æ do Wy¿szych Wibracji Mi³o¶ci. Poprosili Blossom o przekazanie tej wiadomo¶ci tylu ludziom ilu tylko mo¿na. Oto to przes³anie Federacji ¦wiat³a otrzymane drog± channelingu przez Blossom.
DO LIDERÓW, CZ£ONKÓW RZ¡DÓW, POLITYKÓW
I WSZYSTKICH LUDZI NA ZIEMI
Chcemy, aby¶cie wiedzieli, ¿e dnia 14 pa¿dziernika roku 2008 na waszym niebie bêdzie widoczny statek wielkich rozmiarów. Bêdzie na po³udniu waszej pó³kuli i przeleci nad wielu waszymi krajami.
Przekazujemy wam nazwê Alabama.
Zosta³o postanowione, ¿e pozostaniemy w waszej atmosferze przynajmniej przez trzy wasze dwudziestoczterogodzinne okresy.
Przez ten czas na waszym ziemskim planie bêdzie wielkie poruszenie. Wasze najwy¿sze w³adze bêd± próbowa³y wtargn±æ do naszej 'atmosfery', która otacza nasz statek. To 'pole bezpieczeñstwa' jest nam niezbêdne, gdy¿ bêdzie 'farsa' zorganizowana przez tych z waszego ¶wiata, którzy bêd± próbowali zaprzeczyæ, ¿e przybywamy w MI£O¦CI.
WIEDZCIE, ¯E PRZYBYWAMY, BY POMÓC WASZEMU ¦WIATU.
NIE PRZYBYWAMY, BY PRZEJMOWAÆ.
NIE PRZYBYWAMY, BY NISZCZYÆ.
PRZYBYWAMY, BY DAÆ WAM NADZIEJÊ.
Jeste¶my istotami z innych planet, które przez wiele wieków waszego czasu przygotowywa³y siê na te nadchodz±ce dni.
Prosimy ka¿d± duszê, która czyta te s³owa, aby zaakceptowa³a w sercu Prawdê, która tkwi w jego wnêtrzu. Poniewa¿ w tym miejscu istnieje wiedza, ¿e ma to nast±piæ.
Bêdzie wielu, którzy zaprzeczaj±. Bêdzie wielu, którzy odrzucaj±.
Bêd± ci, którzy ZNAJ¡ tê PRAWDÊ.
Kimkolwiek z nich jeste¶ ... wiedz o tym.
TO NAST¡PI.
Dajemy wam okazjê uchwyciæ na ekranie ten szczególny statek. Nie bêdzie kontaktu w formie, jak± chcieliby widzieæ mieszkañcy waszej planety. Podczas tej pocz±tkowej prezentacji, bêdziemy po prostu pokazywaæ wam nasz statek.
Powiadamy wam ... Na pocz±tek bêdzie to z pewno¶ci± wystarczaj±co du¿o, by zrozumieæ.
Zostan± wykorzystane wszelkie sposoby, aby przedrzeæ siê przez nasz± barierê bezpieczeñstwa, ale wszystkie zawiod±.
Dopóki nie UDOWODNIMY wam, ¿e przybywamy w MI£O¦CI, nie dopu¶cimy do odkrycia pe³ni naszych odwiedzin.
WIEDZCIE O TYM ...
JEST TO POCZ¡TEK ... NIE KONIEC.
Wasze rz±dy i wasze ¶rodki masowego przekazu bêd± próbowa³y zakamuflowaæ nas. To siê nie powiedzie. Uwzglêdnili¶my wszystkie mo¿liwo¶ci. Wasze media nie bêd± mia³y wyboru – bêd± musia³y przedstawiæ PRAWDÊ, gdy¿ bêdzie dla wszystkich widoczna.
Przyjaciele ziemi. Nie obawiajcie siê. Usilnie nalegamy, by¶cie ZAUFALI, ¿e przychodzimy, aby sprowadziæ upadek tych, którzy maj± z³e intencje w stosunku do pomy¶lno¶ci waszej planety.
Gdyby¶my teraz nie interweniowali ... zgodnie z planami istniej±cymi od wieków waszego czasu ... to obawiamy siê, ¿e by³oby za pó¼no.
PROSIMY, ABY¦CIE PRZYJÊLI NAS Z MI£O¦CI¡.
PONIEWA¯ TO W JEJ IMIENIU PRZYCHODZIMY.
Kiedy mówiono, ¿e wasz ¶wiat by³ nas ¶wiadomy dziêki filmom itp., nie by³o to czyst± fantazj±. To my siali¶my i podlewali¶my ziarna Prawdy na waszej planecie, przygotowuj±c was na te dni.
MY NAPRAWDÊ
PRZYBYWAMY W POKOJU.
Nape³nijcie swoje dusze UFNOSCI¡ w to.
Jeste¶my waszymi braæmi i siostrami z innych miejsc.
Nasza technologia jest bardzo zaawansowana. Istniej± ludzie na wysokich stanowiskach w³adzy, którzy bardzo dobrze o tym WIEDZ¡. Dlatego wiedz±, ¿e niewiele sensu mia³yby próby 'udawania', ¿e musz± u¿yæ broni, aby nas zniszczyæ.
Prosimy, aby¶cie w dniu, w którym siê uka¿emy s³uchali tylko swojego serca, a NIE s³ów tych, którzy bêd± opanowani wielkim strachem przed utrat± swojej w³adzy.
Ju¿ zbyt d³ugo wasz ¶wiat ¿y³ pod chmur±, której wiêkszo¶æ z was nie by³a ¶wiadoma. Gdyby¶cie ZNALI Prawdê o tym, co by³o przed wami skrywane, przeraziliby¶cie siê i bardzo trudno by³oby wam w to uwierzyæ.
Czas, aby waszym duszom pozwoliæ byæ tym, kim s±.
Zas³ona bêdzie odsuniêta.
RADUJCIE SIÊ.
PRZYSZED£ NA TO CZAS.
BÊDZIECIE O TYM WIEDZIEÆ, GDY WASZE SERCE ZAAKCEPTUJE PRAWDZIWY POWÓD NASZEJ WIZYTY.
PRZYNOSIMY WAM ZROZUMIENIE MI£O¦CI. WIEDZCIE O TYM.
Decydujemy siê na tym poprzestaæ.
B±d¼cie czujni. Zwracajcie oczy ku niebu.
Zachowujcie w sercu MI£O¦Æ.
MY ... FEDERACJA ¦WIAT£A ... NA TYM KOÑCZYMY, ¦L¡C WAM ZACHÊTÊ I NADZIEJÊ WRAZ Z ROZPOCZYNANIEM WZNOSZENIA DO NOWEGO ¦WIATA.
Ka¿de z was samo zdecydowa³o, aby byæ tutaj w czasie tego wznoszenia. Teraz zdecydujcie, czy wasza ludzka forma ...
Zaakceptuje to powodowana MI£O¦CI¡ Czy Odrzuci to z powodu STRACHU.
Niechaj Najwy¿szy aspekt waszej duszy nape³ni was ¦wiat³em, gdy odwa¿nie bêdziecie postêpowaæ naprzód.
Wyrazy wdziêczno¶ci dla ka¿dego z was, który wesprze nas w tej sprawie.
[Z blogu w witrynie Blossom Goodchild t³um. KMB; Toruñ 2008.09.05]
Uwagi t³umacza:
Sama Blossom przyznaje, ¿e nie wszystko w tym przes³aniu rozumie. Np. nie wie, co ma znaczyæ nazwa Alabama, a tak¿e co znaczy po³udniowa strona pó³kuli (nieba) – u niej, w Australii, znaczy³oby to kierunek nad biegun nad Antarktyd±. Wyzna³a te¿, ¿e pocz±tkowo ogarn±³ j± wielki strach, gdy poproszono j± o og³oszenie tego przes³ania. W pó¼niejszych rozmowach z Federacj± (na jej stronach w dniu 5 wrze¶nia znajdowa³o siê piêæ sesji channelingowych poczynaj±c od dnia 8 sierpnia b.r.) otrzyma³a dalsze wyja¶nienia, ale tak¿e kilka zagadkowych stwierdzeñ. Generalnie kosmici zostawiaj± wra¿enie, ¿e nie mog± podawaæ wszystkich szczegó³ów, gdy¿ na Ziemi maj± potê¿nych (z naszego punktu widzenia) przeciwników, którzy bêd± chcieli pokrzy¿owaæ te ich plany. Z tego powodu dopuszczaj± nawet mo¿liwo¶æ niewielkiego opó¼nienia zaplanowanego terminu pojawienia siê na niebie.
Znacz±cym jest równie¿ to, ¿e prawdziwo¶æ zapowiedzi pojawienia siê wielkiego statku w podanym terminie potwierdzi³o kilka innych, zupe³nie niezale¿nych mediów (
www.10-14-08.blogspot.com). Podano m.in. niewiarygodne rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil ¶rednicy.