Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:45:02

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340218 razy)
0 u¿ytkowników i 9 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #25 : Wrzesieñ 17, 2008, 12:30:37 »

O KURCZE !!!!!! chcê U¶miech ale jednocze¶nie  bojê siê reakcji swojego organizmu. Ju¿ teraz mam serce w gardle i modlê siê ¿ebym nie stchórzy³a .

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Wrzesieñ 17, 2008, 13:49:56 »

Nie bêdzie przed czym. Oni siê nie pojawi±... a je¶li to wystarczy sie prze¿egnaæ i znikn± Mrugniêcie
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Wrzesieñ 17, 2008, 13:59:04 »

Nie bêdzie przed czym. Oni siê nie pojawi±... a je¶li to wystarczy sie prze¿egnaæ i znikn± Mrugniêcie

Haha, Loukas juz widze cie z wod± swiêcon± i kropid³em  Chichot
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:02:11 »

Fajne, prawda? Chocia¿ mam swoje, preferowane, metody. W ka¿dym razie to równie iluzoryczne jak wo³anie o Elvisa albo o¶wiecenie Mrugniêcie (bo nie przylec± Jêzyk)
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:03:07 »

Ciekawe jeste¶ egzorcyst±? Du¿y u¶miech na ufo nie dzia³a woda ¶wiêcona xD
A moim zdaniem w tym roku dojdzie do jakiej¶ wiêkszej manifestacji ufo ;]
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #30 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:21:50 »

Loukas
 W³asnie siê ju¿ pojawiaj± .W sobotê  podobno obserwowali ich mieszkañcy Chicago  Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 14:22:52 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:23:53 »

A jest jakie¶ nagranie z tego?
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 17, 2008, 14:57:48 »

W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej)  Du¿y u¶miech juz sie  nie moge doczekaæ. Chyba nie puszcz± ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsu³y widowisko'

Loukas ostrzegam kropid³o nie siegnie tak wysoko Mrugniêcie
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Wrzesieñ 17, 2008, 15:30:59 »

Ciekawe jeste¶ egzorcyst±?  na ufo nie dzia³a woda ¶wiêcona xD
Sk±d wiesz, próbowa³e¶?

podobno obserwowali ich mieszkañcy Chicago
Có¿, codziennie kto¶ twierdzi, ¿e widzia³ jakie¶ UFO.

Loukas ostrzegam kropid³o nie siegnie tak wysoko

Nie ma u Boga nic niemo¿liwego Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 15:32:12 wys³ane przez Loukas » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #34 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:07:12 »

Oby by³a to prawda. Dobrze siê sk³ada, ¿e to za miesi±c a nie za 2 lata. Ale bêdzie numer na ¶wiecie, ju¿ siê cieszê U¶miech

Jesli to prawda i dojdzie do tej manifestacji UFO, to mam wra¿enie, ¿e dojdzie do ma³ej rewolucji na ziemi a natêpnie bêd± kontakty 3 i 4 stopnia.

Czekam cierpliwie.
Robson
Do kontaktów 3 i 4 stopnia to jeszcze daleko !! Nie wszyscy ludzie s± pokojowo nastawieni.Wystarczy pos³uchaæ wiadomo¶ci i widaæ ile jest rasizmu na ziemi.Nawet tu na forum niektórzy ludzie pisz± o obcych ¿e to zielone ludziki Mrugniêcie
Loukas pos³uchaj ostatniej audycji Barbary Choroszy.Obserwacja trwa³a oko³o godziny i widzia³o ich wielu ludzi
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 16:09:12 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:10:59 »

W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej)  Du¿y u¶miech juz sie  nie moge doczekaæ. Chyba nie puszcz± ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsu³y widowisko'
Ja tez U¶miech
Tylko co bêdzie jak bêd± chmury? czy bed± nisko czy wysoko ? no i co z samolotami?

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:12:06 »

Niektórzy ludzie siê po prostu boj± uwierzyæ przecie¿ to by zburzy³o ich dotychczasowe ¿ycie
a co do wody ¶wiêconej nie próbowa³em...

PS: Loukas jakiego ty dowodu potrzebujesz aby uwierzyæ w ufo itp. itd.?
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #37 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:15:23 »

mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotkn±æ Mrugniêcie
Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie ¿e to halucynacja Chichot

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:19:22 »

mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotkn±æ Mrugniêcie
Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie ¿e to halucynacja Chichot
I to mnie w³a¶nie boli, taki cz³owiek twierdzi ¿e takie rzeczy pior± nam mózg ale tak naprawdê to wszyscy sobie robimy pranie mózgu TV, radio, internet sam nie wiem do koñca w co wierzyæ ale jedno wiem ¿e skoro tyle siê mówi o tym to logicznym jest ¿e to istnieje
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:24:49 »

Man muß die Lügen oft genug wiederholen, dann glaubt am Ende jeder dran
Joseph Goebbels
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:30:48 »

a oprócz niemieckiego i angielskiego znasz polski? Goebbelsie...
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:42:27 »

Ten cytat jest do¶æ znany... "Trzeba wystarczaj±co czêsto powtarzaæ k³amstwo, wtedy w koñcu ka¿dy uwierzy".
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Wrzesieñ 17, 2008, 16:46:10 »

Ja nie gustuje w cytatach Hitlerowców... ale ma racje tylko udowodnij mi ¿e ufo, duchy itp. itd. to k³amstwo ;] daj mi dowód ¿e to nie istnieje...
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #43 : Wrzesieñ 17, 2008, 18:30:03 »

Fajne, prawda? Chocia¿ mam swoje, preferowane, metody. W ka¿dym razie to równie iluzoryczne jak wo³anie o Elvisa albo o¶wiecenie Mrugniêcie (bo nie przylec± Jêzyk)

Loukas!!!!!!! ja nie mogê przecie¿ ty w³a¶nie zacz±³e¶....... zacz±³e¶...... eee?? !! ?? .... ushifhifafsauisaui Co¶..... u¿ywaæ emotikonek Jêzyk haha

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Wrzesieñ 17, 2008, 18:53:11 »

Loukas ostrzegam kropid³o nie siegnie tak wysoko

Nie ma u Boga nic niemo¿liwego Mrugniêcie

to bylo piasne do ciebie a nie do Boga
ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
sasquatch89
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:36:55 »

Ja siê bardzo cieszê z tej informacji choæ tak naprawdê nie wiem czy przylec±. Ale na pewno nie bêdê siê ich obawia³. Na pocz±tku wrze¶nia otrzyma³em implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie bêdê strzela³ bo to nieistotne). Najwa¿niejsze ¿e ów implant (którego pow³oka naskórna zanika) odblokowa³ we mnie zdolno¶æ pisania automatycznego.

Poza tym jeszcze w roku 2006 mia³em wizjê w której pojawia siê ogromne UFO i teleportuj± siê z niego istoty które nie czyni± nam nic z³ego. A dla tych którzy siê boj± mogê zapewniæ ¿e obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobi³y najmniejszej krzywdy. My¶lmy wiêc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #46 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:38:07 »

oo sasquatch89 i ty tutaj! U¶miech witamy
//tylko avatara ci brakuje

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:51:19 »

Ja siê bardzo cieszê z tej informacji choæ tak naprawdê nie wiem czy przylec±. Ale na pewno nie bêdê siê ich obawia³. Na pocz±tku wrze¶nia otrzyma³em implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie bêdê strzela³ bo to nieistotne). Najwa¿niejsze ¿e ów implant (którego pow³oka naskórna zanika) odblokowa³ we mnie zdolno¶æ pisania automatycznego.

Poza tym jeszcze w roku 2006 mia³em wizjê w której pojawia siê ogromne UFO i teleportuj± siê z niego istoty które nie czyni± nam nic z³ego. A dla tych którzy siê boj± mogê zapewniæ ¿e obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobi³y najmniejszej krzywdy. My¶lmy wiêc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
Mówisz ¿e otrzyma³e¶ implant mo¿esz to jako¶ bardziej wyja¶niæ jak to dok³adnie wygl±da³o? i jak zachowywa³y siê te "przyjazne istoty"?
sasquatch89
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:51:42 »

Pomieszało się trochę w moim życiu - głownie za sprawą negatywnych bytów. Postanowiłem od odpocząć od moderowania forum NPN bo matura niebawem U¶miech No i postanowiłem dać projektowi trzecią już szansę. Jak to mówią "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy się uda. U¶miech

Cytat: Mora
Mówisz że otrzymałeś implant możesz to jakoś bardziej wyjaśnić jak to dokładnie wyglądało? i jak zachowywały się te "przyjazne istoty"?

Niestety samego momentu zainstalowania implantu nie pamiętam. Wiem tylko że tamtej nocy nie pamiętałem snów co dzieje się niezwykle rzadko. Implant zobaczyłem nazajutrz. W sumie nie wiem jak to opisać. Wygląda tak jakby wstawili dwa implanty bo przeskoczenie na drugą rękę raczej odpada. Pierwszy implant zauważyłem na lewej ręce po środku między palcem wskazującym a kciukiem ale jak powiedziałem o tym znajomemu zajmującemu się zjawiskami paranormalnymi implant zniknął i po 2-3 dniach pojawił się na prawej i tak został. Ów przyjaciel wszedł w OOBE i od naszych opiekunów duchowych dowiedział się że to implant odblokowujący pismo automatyczne. I tyle U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 22:59:11 wys³ane przez sasquatch89 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #49 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:53:54 »

Pomiesza³o siê trochê w moim ¿yciu - g³ownie za spraw± negatywnych bytów. Postanowi³em od odpocz±æ od moderowania forum NPN bo matura niebawem U¶miech No i postanowi³em daæ projektowi trzeci± ju¿ szansê. Jak to mówi± "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy siê uda. U¶miech

no i racja - Patrz: "Aktualnosci"

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: