chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 17, 2008, 12:30:37 » |
|
O KURCZE !!!!!! chcĂŞ  ale jednoczeÂśnie bojĂŞ siĂŞ reakcji swojego organizmu. JuÂż teraz mam serce w gardle i modlĂŞ siĂŞ Âżebym nie stchĂłrzyÂła .
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 17, 2008, 13:49:56 » |
|
Nie bĂŞdzie przed czym. Oni siĂŞ nie pojawiÂą... a jeÂśli to wystarczy sie przeÂżegnaĂŚ i zniknÂą 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 17, 2008, 13:59:04 » |
|
Nie bĂŞdzie przed czym. Oni siĂŞ nie pojawiÂą... a jeÂśli to wystarczy sie przeÂżegnaĂŚ i zniknÂą  Haha, Loukas juz widze cie z wodÂą swiĂŞconÂą i kropidÂłem 
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 17, 2008, 14:02:11 » |
|
Fajne, prawda? ChociaÂż mam swoje, preferowane, metody. W kaÂżdym razie to rĂłwnie iluzoryczne jak woÂłanie o Elvisa albo oÂświecenie  (bo nie przylecÂą  )
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 17, 2008, 14:03:07 » |
|
Ciekawe jesteÂś egzorcystÂą?  na ufo nie dziaÂła woda ÂświĂŞcona xD A moim zdaniem w tym roku dojdzie do jakiejÂś wiĂŞkszej manifestacji ufo ;]
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 17, 2008, 14:21:50 » |
|
Loukas WÂłasnie siĂŞ juÂż pojawiajÂą .W sobotĂŞ podobno obserwowali ich mieszkaĂący Chicago 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 14:22:52 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 17, 2008, 14:23:53 » |
|
A jest jakieÂś nagranie z tego?
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 17, 2008, 14:57:48 » |
|
W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej)  juz sie nie moge doczekaĂŚ. Chyba nie puszczÂą ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsuÂły widowisko' Loukas ostrzegam kropidÂło nie siegnie tak wysoko
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 17, 2008, 15:30:59 » |
|
Ciekawe jesteœ egzorcyst¹? na ufo nie dzia³a woda œwiêcona xD Sk¹d wiesz, próbowa³eœ? podobno obserwowali ich mieszkaùcy Chicago Có¿, codziennie ktoœ twierdzi, ¿e widzia³ jakieœ UFO. Loukas ostrzegam kropid³o nie siegnie tak wysoko Nie ma u Boga nic niemo¿liwego 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 15:32:12 wysłane przez Loukas »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 17, 2008, 16:07:12 » |
|
Oby byÂła to prawda. Dobrze siĂŞ skÂłada, Âże to za miesiÂąc a nie za 2 lata. Ale bĂŞdzie numer na Âświecie, juÂż siĂŞ cieszĂŞ  Jesli to prawda i dojdzie do tej manifestacji UFO, to mam wraÂżenie, Âże dojdzie do maÂłej rewolucji na ziemi a natĂŞpnie bĂŞdÂą kontakty 3 i 4 stopnia. Czekam cierpliwie. Robson Do kontaktĂłw 3 i 4 stopnia to jeszcze daleko !! Nie wszyscy ludzie sÂą pokojowo nastawieni.Wystarczy posÂłuchaĂŚ wiadomoÂści i widaĂŚ ile jest rasizmu na ziemi.Nawet tu na forum niektĂłrzy ludzie piszÂą o obcych Âże to zielone ludziki  Loukas posÂłuchaj ostatniej audycji Barbary Choroszy.Obserwacja trwaÂła okoÂło godziny i widziaÂło ich wielu ludzi
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 16:09:12 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 17, 2008, 16:10:59 » |
|
W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej)  juz sie nie moge doczekaĂŚ. Chyba nie puszczÂą ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsuÂły widowisko' Ja tez  Tylko co bĂŞdzie jak bĂŞdÂą chmury? czy bedÂą nisko czy wysoko ? no i co z samolotami?
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 17, 2008, 16:12:06 » |
|
NiektĂłrzy ludzie siĂŞ po prostu bojÂą uwierzyĂŚ przecieÂż to by zburzyÂło ich dotychczasowe Âżycie a co do wody ÂświĂŞconej nie prĂłbowaÂłem...
PS: Loukas jakiego ty dowodu potrzebujesz aby uwierzyĂŚ w ufo itp. itd.?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #37 : Wrzesień 17, 2008, 16:15:23 » |
|
mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotkn¹Ì  Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie ¿e to halucynacja 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 17, 2008, 16:19:22 » |
|
mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotkn¹Ì  Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie ¿e to halucynacja  I to mnie w³aœnie boli, taki cz³owiek twierdzi ¿e takie rzeczy pior¹ nam mózg ale tak naprawdê to wszyscy sobie robimy pranie mózgu TV, radio, internet sam nie wiem do koùca w co wierzyÌ ale jedno wiem ¿e skoro tyle siê mówi o tym to logicznym jest ¿e to istnieje
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 17, 2008, 16:24:49 » |
|
Man muĂ die LĂźgen oft genug wiederholen, dann glaubt am Ende jeder dran Joseph Goebbels
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 17, 2008, 16:30:48 » |
|
a oprĂłcz niemieckiego i angielskiego znasz polski? Goebbelsie...
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 17, 2008, 16:42:27 » |
|
Ten cytat jest doœÌ znany... "Trzeba wystarczaj¹co czêsto powtarzaÌ k³amstwo, wtedy w koùcu ka¿dy uwierzy".
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 17, 2008, 16:46:10 » |
|
Ja nie gustuje w cytatach HitlerowcĂłw... ale ma racje tylko udowodnij mi Âże ufo, duchy itp. itd. to kÂłamstwo ;] daj mi dowĂłd Âże to nie istnieje...
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 17, 2008, 18:30:03 » |
|
Fajne, prawda? Chocia¿ mam swoje, preferowane, metody. W ka¿dym razie to równie iluzoryczne jak wo³anie o Elvisa albo oœwiecenie  (bo nie przylec¹  ) Loukas!!!!!!! ja nie mogê przecie¿ ty w³aœnie zacz¹³eœ....... zacz¹³eœ...... eee?? !! ?? .... ushifhifafsauisaui  ..... u¿ywaÌ emotikonek  haha
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Wrzesień 17, 2008, 18:53:11 » |
|
Loukas ostrzegam kropidÂło nie siegnie tak wysoko Nie ma u Boga nic niemoÂżliwego  to bylo piasne do ciebie a nie do Boga ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
|
|
|
|
|
|
|
sasquatch89
Gość
|
 |
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 17, 2008, 22:36:55 » |
|
Ja siê bardzo cieszê z tej informacji choÌ tak naprawdê nie wiem czy przylec¹. Ale na pewno nie bêdê siê ich obawia³. Na pocz¹tku wrzeœnia otrzyma³em implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie bêdê strzela³ bo to nieistotne). Najwa¿niejsze ¿e ów implant (którego pow³oka naskórna zanika) odblokowa³ we mnie zdolnoœÌ pisania automatycznego.
Poza tym jeszcze w roku 2006 miaÂłem wizjĂŞ w ktĂłrej pojawia siĂŞ ogromne UFO i teleportujÂą siĂŞ z niego istoty ktĂłre nie czyniÂą nam nic zÂłego. A dla tych ktĂłrzy siĂŞ bojÂą mogĂŞ zapewniĂŚ Âże obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobiÂły najmniejszej krzywdy. MyÂślmy wiĂŞc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #46 : Wrzesień 17, 2008, 22:38:07 » |
|
oo sasquatch89 i ty tutaj!  witamy //tylko avatara ci brakuje
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 17, 2008, 22:51:19 » |
|
Ja siê bardzo cieszê z tej informacji choÌ tak naprawdê nie wiem czy przylec¹. Ale na pewno nie bêdê siê ich obawia³. Na pocz¹tku wrzeœnia otrzyma³em implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie bêdê strzela³ bo to nieistotne). Najwa¿niejsze ¿e ów implant (którego pow³oka naskórna zanika) odblokowa³ we mnie zdolnoœÌ pisania automatycznego.
Poza tym jeszcze w roku 2006 miaÂłem wizjĂŞ w ktĂłrej pojawia siĂŞ ogromne UFO i teleportujÂą siĂŞ z niego istoty ktĂłre nie czyniÂą nam nic zÂłego. A dla tych ktĂłrzy siĂŞ bojÂą mogĂŞ zapewniĂŚ Âże obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobiÂły najmniejszej krzywdy. MyÂślmy wiĂŞc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
MĂłwisz Âże otrzymaÂłeÂś implant moÂżesz to jakoÂś bardziej wyjaÂśniĂŚ jak to dokÂładnie wyglÂądaÂło? i jak zachowywaÂły siĂŞ te "przyjazne istoty"?
|
|
|
|
|
|
|
sasquatch89
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 17, 2008, 22:51:42 » |
|
Pomieszało się trochę w moim życiu - głownie za sprawą negatywnych bytów. Postanowiłem od odpocząć od moderowania forum NPN bo matura niebawem  No i postanowiłem dać projektowi trzecią już szansę. Jak to mówią "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy się uda.  Mówisz że otrzymałeś implant możesz to jakoś bardziej wyjaśnić jak to dokładnie wyglądało? i jak zachowywały się te "przyjazne istoty"? Niestety samego momentu zainstalowania implantu nie pamiętam. Wiem tylko że tamtej nocy nie pamiętałem snów co dzieje się niezwykle rzadko. Implant zobaczyłem nazajutrz. W sumie nie wiem jak to opisać. Wygląda tak jakby wstawili dwa implanty bo przeskoczenie na drugą rękę raczej odpada. Pierwszy implant zauważyłem na lewej ręce po środku między palcem wskazującym a kciukiem ale jak powiedziałem o tym znajomemu zajmującemu się zjawiskami paranormalnymi implant zniknął i po 2-3 dniach pojawił się na prawej i tak został. Ów przyjaciel wszedł w OOBE i od naszych opiekunów duchowych dowiedział się że to implant odblokowujący pismo automatyczne. I tyle 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 22:59:11 wysłane przez sasquatch89 »
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #49 : Wrzesień 17, 2008, 22:53:54 » |
|
Pomiesza³o siê trochê w moim ¿yciu - g³ownie za spraw¹ negatywnych bytów. Postanowi³em od odpocz¹Ì od moderowania forum NPN bo matura niebawem  No i postanowi³em daÌ projektowi trzeci¹ ju¿ szansê. Jak to mówi¹ "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy siê uda.  no i racja - Patrz: "Aktualnosci"
|
|
|
|
|
|
|
|