Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:30:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 355105 razy)
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #25 : Wrzesień 17, 2008, 12:30:37 »

O KURCZE !!!!!! chcĂŞ UÂśmiech ale jednoczeÂśnie  bojĂŞ siĂŞ reakcji swojego organizmu. JuÂż teraz mam serce w gardle i modlĂŞ siĂŞ Âżebym nie stchĂłrzyÂła .

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Loukas
Gość
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 17, 2008, 13:49:56 »

Nie bĂŞdzie przed czym. Oni siĂŞ nie pojawiÂą... a jeÂśli to wystarczy sie przeÂżegnaĂŚ i zniknÂą MrugniĂŞcie
Enigma
Gość
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 17, 2008, 13:59:04 »

Nie bĂŞdzie przed czym. Oni siĂŞ nie pojawiÂą... a jeÂśli to wystarczy sie przeÂżegnaĂŚ i zniknÂą MrugniĂŞcie

Haha, Loukas juz widze cie z wodÂą swiĂŞconÂą i kropidÂłem  Chichot
Loukas
Gość
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 17, 2008, 14:02:11 »

Fajne, prawda? ChociaÂż mam swoje, preferowane, metody. W kaÂżdym razie to rĂłwnie iluzoryczne jak woÂłanie o Elvisa albo oÂświecenie MrugniĂŞcie (bo nie przylecÂą JĂŞzyk)
Mora
Gość
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 17, 2008, 14:03:07 »

Ciekawe jesteÂś egzorcystÂą? DuÂży uÂśmiech na ufo nie dziaÂła woda ÂświĂŞcona xD
A moim zdaniem w tym roku dojdzie do jakiejÂś wiĂŞkszej manifestacji ufo ;]
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #30 : Wrzesień 17, 2008, 14:21:50 »

Loukas
 WÂłasnie siĂŞ juÂż pojawiajÂą .W sobotĂŞ  podobno obserwowali ich mieszkaĂący Chicago  JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 14:22:52 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 17, 2008, 14:23:53 »

A jest jakieÂś nagranie z tego?
Enigma
Gość
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 17, 2008, 14:57:48 »

W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej)  DuÂży uÂśmiech juz sie  nie moge doczekaĂŚ. Chyba nie puszczÂą ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsuÂły widowisko'

Loukas ostrzegam kropidÂło nie siegnie tak wysoko MrugniĂŞcie
Loukas
Gość
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 17, 2008, 15:30:59 »

Ciekawe jesteÂś egzorcystÂą?  na ufo nie dziaÂła woda ÂświĂŞcona xD
SkÂąd wiesz, prĂłbowaÂłeÂś?

podobno obserwowali ich mieszkaĂący Chicago
Có¿, codziennie ktoœ twierdzi, ¿e widzia³ jakieœ UFO.

Loukas ostrzegam kropidÂło nie siegnie tak wysoko

Nie ma u Boga nic niemoÂżliwego MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 15:32:12 wysłane przez Loukas » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #34 : Wrzesień 17, 2008, 16:07:12 »

Oby byÂła to prawda. Dobrze siĂŞ skÂłada, Âże to za miesiÂąc a nie za 2 lata. Ale bĂŞdzie numer na Âświecie, juÂż siĂŞ cieszĂŞ UÂśmiech

Jesli to prawda i dojdzie do tej manifestacji UFO, to mam wraÂżenie, Âże dojdzie do maÂłej rewolucji na ziemi a natĂŞpnie bĂŞdÂą kontakty 3 i 4 stopnia.

Czekam cierpliwie.
Robson
Do kontaktĂłw 3 i 4 stopnia to jeszcze daleko !! Nie wszyscy ludzie sÂą pokojowo nastawieni.Wystarczy posÂłuchaĂŚ wiadomoÂści i widaĂŚ ile jest rasizmu na ziemi.Nawet tu na forum niektĂłrzy ludzie piszÂą o obcych Âże to zielone ludziki MrugniĂŞcie
Loukas posÂłuchaj ostatniej audycji Barbary Choroszy.Obserwacja trwaÂła okoÂło godziny i widziaÂło ich wielu ludzi
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 16:09:12 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #35 : Wrzesień 17, 2008, 16:10:59 »

W audycji Choroszy zapowiedzieli ze bedzie filmik na stronie Pch (chyba amerykanskiej)  DuÂży uÂśmiech juz sie  nie moge doczekaĂŚ. Chyba nie puszczÂą ciemnego nieba z napisem: 'chmury i smog popsuÂły widowisko'
Ja tez UÂśmiech
Tylko co bĂŞdzie jak bĂŞdÂą chmury? czy bedÂą nisko czy wysoko ? no i co z samolotami?

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #36 : Wrzesień 17, 2008, 16:12:06 »

NiektĂłrzy ludzie siĂŞ po prostu bojÂą uwierzyĂŚ przecieÂż to by zburzyÂło ich dotychczasowe Âżycie
a co do wody ÂświĂŞconej nie prĂłbowaÂłem...

PS: Loukas jakiego ty dowodu potrzebujesz aby uwierzyĂŚ w ufo itp. itd.?
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #37 : Wrzesień 17, 2008, 16:15:23 »

mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotkn¹Ì Mrugniêcie
Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie Âże to halucynacja Chichot

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 17, 2008, 16:19:22 »

mora on chyba jak niewierny Tomasz potrzebuje dotkn¹Ì Mrugniêcie
Ha !! a nawet jak dotknie to i tak powie Âże to halucynacja Chichot
I to mnie wÂłaÂśnie boli, taki czÂłowiek twierdzi Âże takie rzeczy piorÂą nam mĂłzg ale tak naprawdĂŞ to wszyscy sobie robimy pranie mĂłzgu TV, radio, internet sam nie wiem do koĂąca w co wierzyĂŚ ale jedno wiem Âże skoro tyle siĂŞ mĂłwi o tym to logicznym jest Âże to istnieje
Loukas
Gość
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 17, 2008, 16:24:49 »

Man muß die Lügen oft genug wiederholen, dann glaubt am Ende jeder dran
Joseph Goebbels
Mora
Gość
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 17, 2008, 16:30:48 »

a oprĂłcz niemieckiego i angielskiego znasz polski? Goebbelsie...
Loukas
Gość
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 17, 2008, 16:42:27 »

Ten cytat jest doœÌ znany... "Trzeba wystarczaj¹co czêsto powtarzaÌ k³amstwo, wtedy w koùcu ka¿dy uwierzy".
Mora
Gość
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 17, 2008, 16:46:10 »

Ja nie gustuje w cytatach HitlerowcĂłw... ale ma racje tylko udowodnij mi Âże ufo, duchy itp. itd. to kÂłamstwo ;] daj mi dowĂłd Âże to nie istnieje...
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #43 : Wrzesień 17, 2008, 18:30:03 »

Fajne, prawda? ChociaÂż mam swoje, preferowane, metody. W kaÂżdym razie to rĂłwnie iluzoryczne jak woÂłanie o Elvisa albo oÂświecenie MrugniĂŞcie (bo nie przylecÂą JĂŞzyk)

Loukas!!!!!!! ja nie mogê przecie¿ ty w³aœnie zacz¹³eœ....... zacz¹³eœ...... eee?? !! ?? .... ushifhifafsauisaui Coœ..... u¿ywaÌ emotikonek Jêzyk haha

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #44 : Wrzesień 17, 2008, 18:53:11 »

Loukas ostrzegam kropidÂło nie siegnie tak wysoko

Nie ma u Boga nic niemoÂżliwego MrugniĂŞcie

to bylo piasne do ciebie a nie do Boga
ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
sasquatch89
Gość
« Odpowiedz #45 : Wrzesień 17, 2008, 22:36:55 »

Ja siê bardzo cieszê z tej informacji choÌ tak naprawdê nie wiem czy przylec¹. Ale na pewno nie bêdê siê ich obawia³. Na pocz¹tku wrzeœnia otrzyma³em implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie bêdê strzela³ bo to nieistotne). Najwa¿niejsze ¿e ów implant (którego pow³oka naskórna zanika) odblokowa³ we mnie zdolnoœÌ pisania automatycznego.

Poza tym jeszcze w roku 2006 miaÂłem wizjĂŞ w ktĂłrej pojawia siĂŞ ogromne UFO i teleportujÂą siĂŞ z niego istoty ktĂłre nie czyniÂą nam nic zÂłego. A dla tych ktĂłrzy siĂŞ bojÂą mogĂŞ zapewniĂŚ Âże obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobiÂły najmniejszej krzywdy. MyÂślmy wiĂŞc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #46 : Wrzesień 17, 2008, 22:38:07 »

oo sasquatch89 i ty tutaj! UÂśmiech witamy
//tylko avatara ci brakuje

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #47 : Wrzesień 17, 2008, 22:51:19 »

Ja siê bardzo cieszê z tej informacji choÌ tak naprawdê nie wiem czy przylec¹. Ale na pewno nie bêdê siê ich obawia³. Na pocz¹tku wrzeœnia otrzyma³em implant od przyjaznych istot (mam kilka typów ale nie bêdê strzela³ bo to nieistotne). Najwa¿niejsze ¿e ów implant (którego pow³oka naskórna zanika) odblokowa³ we mnie zdolnoœÌ pisania automatycznego.

Poza tym jeszcze w roku 2006 miaÂłem wizjĂŞ w ktĂłrej pojawia siĂŞ ogromne UFO i teleportujÂą siĂŞ z niego istoty ktĂłre nie czyniÂą nam nic zÂłego. A dla tych ktĂłrzy siĂŞ bojÂą mogĂŞ zapewniĂŚ Âże obserwacje CE1 jeszcze nigdy nikomu nie zrobiÂły najmniejszej krzywdy. MyÂślmy wiĂŞc pozytywnie i poczekajmy co przyniesie czas.
MĂłwisz Âże otrzymaÂłeÂś implant moÂżesz to jakoÂś bardziej wyjaÂśniĂŚ jak to dokÂładnie wyglÂądaÂło? i jak zachowywaÂły siĂŞ te "przyjazne istoty"?
sasquatch89
Gość
« Odpowiedz #48 : Wrzesień 17, 2008, 22:51:42 »

Pomieszało się trochę w moim życiu - głownie za sprawą negatywnych bytów. Postanowiłem od odpocząć od moderowania forum NPN bo matura niebawem UÂśmiech No i postanowiłem dać projektowi trzecią już szansę. Jak to mówią "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy się uda. UÂśmiech

Cytat: Mora
Mówisz że otrzymałeś implant możesz to jakoś bardziej wyjaśnić jak to dokładnie wyglądało? i jak zachowywały się te "przyjazne istoty"?

Niestety samego momentu zainstalowania implantu nie pamiętam. Wiem tylko że tamtej nocy nie pamiętałem snów co dzieje się niezwykle rzadko. Implant zobaczyłem nazajutrz. W sumie nie wiem jak to opisać. Wygląda tak jakby wstawili dwa implanty bo przeskoczenie na drugą rękę raczej odpada. Pierwszy implant zauważyłem na lewej ręce po środku między palcem wskazującym a kciukiem ale jak powiedziałem o tym znajomemu zajmującemu się zjawiskami paranormalnymi implant zniknął i po 2-3 dniach pojawił się na prawej i tak został. Ów przyjaciel wszedł w OOBE i od naszych opiekunów duchowych dowiedział się że to implant odblokowujący pismo automatyczne. I tyle UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 22:59:11 wysłane przez sasquatch89 » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #49 : Wrzesień 17, 2008, 22:53:54 »

Pomiesza³o siê trochê w moim ¿yciu - g³ownie za spraw¹ negatywnych bytów. Postanowi³em od odpocz¹Ì od moderowania forum NPN bo matura niebawem Uœmiech No i postanowi³em daÌ projektowi trzeci¹ ju¿ szansê. Jak to mówi¹ "do trzech razy sztuka" - zobaczymy czy siê uda. Uœmiech

no i racja - Patrz: "Aktualnosci"

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: