Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 02:54:29

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340268 razy)
0 u¿ytkowników i 32 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Robson
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Pa¼dziernik 06, 2008, 15:20:25 »

Fajny filmik. Mo¿e Oni ju¿ tu s± ?

http://www.youtube.com/watch?v=jwpsTZIkEiA&feature=related
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #176 : Pa¼dziernik 06, 2008, 16:31:08 »

bardzo ciekawy film ca³kiem realne ¿e ukrywaj± siê pod chmurkami Mrugniêcie
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #177 : Pa¼dziernik 06, 2008, 19:54:32 »

Hahahaha. Nie dobijajcie mnie. Przecie¿ to s± normalne chmury. Niektóre po prostu wpad³y w swego rodzaju pu³apkê atmosferyczn± i przybieraj± g³adkie kszta³ty pod wp³ywem odpowiednich pr±dów powietrznych. A te w kszta³cie kowad³a to podrêcznikowy przyk³ad, w podstawówce ucz± dzieci jak te chmury siê nazywaj± (cumulonimbus). Szczególnie ¶miaæ mi siê chce jak widzê zdjêcia chmur nad górami, bo oczywi¶cie nikt nie s³ysza³ o czym¶ takim jak halny ani o ¿adnym innym wietrze tego typu - hahahaha. Czê¶æ to z³udzenia optyczne, a czê¶æ nawet na pierwszy rzut oka widaæ, ¿e zosta³a zedytowana. Dziwne chmury to normalka, ¿adnego UFO w tym nie ma.
Robson
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Pa¼dziernik 06, 2008, 20:29:48 »

Hans Olo, przywo³ujê Ciê do porz±dku. To forum o zjawiskach nieziemskich i nawet jak jest ziemskie i naukowo wyt³umaczone to nale¿y je traktowaæ, jak ? nieziemsko U¶miech
Link do filmu zamie¶cilem bo te chmurki s± ³adne i kolorowe. Pobudzaj± wyobra¼nie i pokazuj± jak natura mo¿e byæ piêkna.
A mo¿e i za jedn± z tych chmur, faktycznie jest lataj±cy pojazd ? U¶miech 
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #179 : Pa¼dziernik 06, 2008, 22:31:46 »

Robson,ty tak jak ja doszukujesz siê w chmurach statków kosmicznych ? Mnie to ju¿ czasem irytuje bo kiedy patrze na chmury(a lubiê) to zawsze wyszukam jaki¶ ciekawy kszta³t.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Pa¼dziernik 07, 2008, 09:33:52 »

Napewno U¶miech Oni to maja zar±bisty patent z tymi chmórami,bardzo ciemne s±.One tworzone s± prawdopodobnie technicznie za spraw± tzw.telekinezy wiêc mne to nie dziwi.Ja nigdy takich kszta³tów nie widzia³em i niewiduje na codzieñ.Ciekawe jak by to by³o gdyby sprwadzono te "obekty" na podczerwieñ?
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Pa¼dziernik 07, 2008, 11:57:26 »

Napewno U¶miech Oni to maja zar±bisty patent z tymi chmórami,bardzo ciemne s±.One tworzone s± prawdopodobnie technicznie za spraw± tzw.telekinezy wiêc mne to nie dziwi.Ja nigdy takich kszta³tów nie widzia³em i niewiduje na codzieñ.Ciekawe jak by to by³o gdyby sprwadzono te "obekty" na podczerwieñ?

...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Pa¼dziernik 07, 2008, 12:12:02 »

...

Ty spamerze   Du¿y u¶miech Jêzyk

Kurcze jeszcze 7 dni normalnie ja chce ju¿ 14! Du¿y u¶miech
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #183 : Pa¼dziernik 07, 2008, 12:19:53 »

Jak to mówi±, no comment is a coment U¶miech
Chcia³em skomentowac tworzenie chmur 'technicznie za sprawa telekinezy' ale zabraklo mi slow w slowniku...
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #184 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:22:54 »

...

Ty spamerze   Du¿y u¶miech Jêzyk

Kurcze jeszcze 7 dni normalnie ja chce ju¿ 14! Du¿y u¶miech
Ha ha ha Mora ......wszyscy jeste¶my niecierpliwi !!!

Ksiêga Koheleta 3,1
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #185 : Pa¼dziernik 08, 2008, 18:50:55 »

te chmury s± niefajne - ja czekam na PRAWDZIWE UFO

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Pa¼dziernik 08, 2008, 20:39:29 »

ja wam mówie...ze niebedzie  Z³y talerza
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #187 : Pa¼dziernik 08, 2008, 21:51:29 »

Ech........te¿ tak mi siê wydaje  P³acz To zbyt piêkne,¿eby by³o prawdziwe  P³acz

Ksiêga Koheleta 3,1
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #188 : Pa¼dziernik 08, 2008, 22:48:48 »

Kiedy¶ siê poka¿±, ale ONI lubi± tych bardziej wierz±cych, i czê¶ciej siê im ukazuj± U¶miech

A, tak powa¿nie, jad±c samochodem na po³udniu Hiszpanii, szerok± drog± z widokiem na morze, widzia³em ponad gór± srebrzyste cygaro. Od razu wiedzia³em ¿e to ONI. Zdawa³em sobie jednocze¶nie sprawê (telepatia ), ¿e ten widok by³ przeznaczony tylko dla mnie. Obudzi³em ¿onê i córkê, ale w tym momencie zniknêli...
Naj¶mieszniejsze w tym by³o to, ¿e wiedzia³em jak to siê skoñczy i do¶æ d³ugo cieszy³em siê Ich widokiem zanim obudzi³em towarzystwo. Oczywi¶cie nie daj± mi wiary, pod¶miewaj± siê, ale to nic... Mrugniêcie
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #189 : Pa¼dziernik 08, 2008, 23:12:58 »

Kiedy¶ siê poka¿±, ale ONI lubi± tych bardziej wierz±cych, i czê¶ciej siê im ukazuj± U¶miech

A, tak powa¿nie, jad±c samochodem na po³udniu Hiszpanii, szerok± drog± z widokiem na morze, widzia³em ponad gór± srebrzyste cygaro. Od razu wiedzia³em ¿e to ONI. Zdawa³em sobie jednocze¶nie sprawê (telepatia ), ¿e ten widok by³ przeznaczony tylko dla mnie. Obudzi³em ¿onê i córkê, ale w tym momencie zniknêli...
Naj¶mieszniejsze w tym by³o to, ¿e wiedzia³em jak to siê skoñczy i do¶æ d³ugo cieszy³em siê Ich widokiem zanim obudzi³em towarzystwo. Oczywi¶cie nie daj± mi wiary, pod¶miewaj± siê, ale to nic... Mrugniêcie
A ja ci wierzê !!! i troszeczkê zazdroszê U¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Pa¼dziernik 09, 2008, 13:54:01 »

a wiecie kiedy bêd± na Ziemi bo 14 to wiem ale rano popo³udniu czy wieczorem ?
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #191 : Pa¼dziernik 09, 2008, 14:00:34 »

Czytanie ze zrozumieniem siê k³ania je¿eli siê pojawi± to przez 3 dni bêd± na niebie...
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Pa¼dziernik 09, 2008, 15:57:26 »

a wiecie kiedy będą na Ziemi bo 14 to wiem ale rano popołudniu czy wieczorem ?

przeciez nie moznaby okreslic, bo rano popoludnie i wieczor beda na naszym swiecie w kazdym miejscu w innym momencie U¶miech)
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2008, 15:58:10 wys³ane przez Septerra » Zapisane
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Pa¼dziernik 09, 2008, 16:16:05 »

Mo¿e pojawi± siê 14,ale nie odrazu w naszej strefie czasowej.Mi siê wydaje,¿e prêdzej pojawi±siê w USA.U nas mog± byæ 15-go
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #194 : Pa¼dziernik 09, 2008, 18:40:51 »

Czytanie ze zrozumieniem siê k³ania je¿eli siê pojawi± to przez 3 dni bêd± na niebie...

3 dni maja byæ? W takim razie jest jakas szansa zobaczenia  Du¿y u¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #195 : Pa¼dziernik 09, 2008, 20:47:54 »

Dok³adnie nie wiadomo czy 14 -go bo w przekazie by³a mowa ¿e dok³adnej daty nie podaja z wiadomych wzglêdów Z politowaniem ale napewno bêdzie to mia³o miejsce w pa¿dzierniku  Niezdecydowany

Ksiêga Koheleta 3,1
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #196 : Pa¼dziernik 10, 2008, 09:16:16 »

Wtrącę się.
Co do UFO, interesuję się tematem od bardzo dawna. Ten channeling Federacja Świtała - ładne przesłanie, tylko nieprawdziwe, jestem przekonany że to "fake". Nic się nie pojawi, tydzień po powiedzą coś o odłożeniu. Potem będą ściemniać tzn ten Blossom Goodchild (typowy produkt New Age jak ściema Realianie). W większości robi to dla rozgłosu i kasy. Przestańcie sobie zawracać sobie głowę takimi głupotami. Naprawdę obudźcie się. Spotka was rozczarowanie, potem co?: wątpliwości, zniechęcenie, brak wiary w dobro?. Takie "faki" służą tylko jednemu - odwróceniu uwagi od rozwoju duchowego. Czekać, czekać na co? ... tak będziecie czekać długo. Gwarantuję wam że będzie tego typu informacji coraz więcej.
Po co wam ta "Federacja Świtała?" Będziecie tylko rozczarowani. Chcecie Federacji - To MY musimy się nią stać do 2012.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2008, 12:54:20 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #197 : Pa¼dziernik 10, 2008, 13:42:34 »

Po co wam ta "Federacja ¦wita³a?" Bêdziecie tylko rozczarowani.
Amen
Hironobu15
Go¶æ
« Odpowiedz #198 : Pa¼dziernik 10, 2008, 15:07:06 »

Wtr±cê siê.
Co do UFO, interesujê siê tematem od bardzo dawna. Ten channeling Federacja ¦wita³a - ³adne przes³anie, tylko nieprawdziwe, jestem przekonany ¿e to "fake". Nic siê nie pojawi, tydzieñ po powiedz± co¶ o od³o¿eniu. Potem bêd± ¶ciemniaæ tzn ten Blossom Goodchild (typowy produkt New Age jak ¶ciema Realianie). W wiêkszo¶ci robi to dla rozg³osu i kasy. Przestañcie sobie zawracaæ sobie g³owê takimi g³upotami. Naprawdê obud¼cie siê. Spotka was rozczarowanie, potem co?: w±tpliwo¶ci, zniechêcenie, brak wiary w dobro?. Takie "faki" s³u¿± tylko jednemu - odwróceniu uwagi od rozwoju duchowego. Czekaæ, czekaæ na co? ... tak bêdziecie czekaæ d³ugo. Gwarantujê wam ¿e bêdzie tego typu informacji coraz wiêcej.
Po co wam ta "Federacja ¦wita³a?" Bêdziecie tylko rozczarowani. Chcecie Federacji - To MY musimy siê ni± staæ do 2012.

Pozdrawiam

Z jednej strony masz racje, ale fajnie by by³o gdyby siê pokazali;]
A mo¿e po prostu kto¶ nam zroni jaja jakims hologramem...
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #199 : Pa¼dziernik 10, 2008, 15:11:56 »

po¿yjemy zobaczymy; za 4 dni 14.10
mam nadzieje ¿e siê poka¿±
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: